Page 1

TILBUD 2011

HOTEL TĂ˜NDERHUS - firestjernet luksus ved Vadehavet


Velkommen...

En rejse gennem stolte skikke I det rå, udfordrende og fascinerende marskland ligger Hotel Tønderhus. En kulinarisk perle ved Vadehavet, hvor det klassiske køkken udfolder sig, mens vore gæster kan slappe af i atmosfærefyldte omgivelser. Hotel Tønderhus har forenet den danske kro-kulturs fornemme traditioner med det bedste fra moderne hoteldrift. Et besøg på Hotel Tønderhus er en spændende rejse gennem stolte skikke - med et glimt af fortid og nutid - bundet sammen af et altid hjælpsomt personale. I generationer har Hotel Tønderhus således været det naturlige samlingspunkt for familiefester, middagsselskaber og konferencer.


‌ til gastronomi og atmosfÌre


Hotel Tønderhus ligger i det rå og fascinerende marskland. Vi har stolte traditioner for at kræse om vores gæster, så de føler sig hjemme i hyggelige omgivelser. Vi har kapacitet til at afholde både store og små selskaber og konferencer. Personalet og jeg glæder os til at se Dem på Hotel Tønderhus.

Frank Loklindt, direktør

Hotel Tønderhus blev indviet den 13. februar 1943. Hotellets oprindelige bygninger er tegnet af den kendte københavnske arkitekt Kaj Gottlob. Hotel Tønderhus har gennem årene dannet ramme om mange af egnens begivenheder. Der har sågar været afholdt boksekampe i den store festsal.

Rejst i verdens ufredsår Står i Tønder by en gård, Der skal ord og toner klinge, Der skal danske klokker ringe, Bonde, borger skal den samle, Høje, lave, unge, gamle. Som et vidnesbyrd i tiden: DANMARK LEVER, midt i striden! Stolt du står i stormes rus, Skønne nye TØNDERHUS! (Morten Bedsdorff, 1943 til indvielsen)


MINIFERIE VED VADEHAVET Tag et afbræk fra den stressende hverdag. Find roen i det naturskønne og rå marskland. Mærk byens varme og oplev den enestående arkitektur, i den aktive handelsby. Nyd marskens hovedstad, som udgangspunkt for store oplevelser ved Vadehavet. Hotel Tønderhus tilbyder miniferie, i fascinerende og oplivende omgivelser.

Klik her for at booke Deres miniferie

Oplev grænselandet med dets spændende historie. Gallehus med Guldhornene. Schackenborg Slot. Vadehavets rige fauna. Sort Sol og solnedgangen i vest ved Højer sluse. Blæsten i det barske marksland og ikke mindst idylliske Tønder. Hotel Tønderhus har forenet den danske krokulturs fornemme traditioner med det bedste fra moderne hoteldrift.

Tilbuddet indeholder: 1. dag: To retters Classic menu (køkkenchefens valg) Overnatning i dobbeltværelse 2. dag: Stor morgen buffet Til aften to retters Classic menu (køkkenchefens valg) Overnatning i dobbeltværelse 3. dag: Stor morgenbuffet Pris pr. person pr. døgn i dobbeltværelse Tillæg ved enkeltværelse pr. døgn Tilbuddet er gældende ved minimum to overnatninger (mandag til fredag).

Kr. 598,00 Kr. 200,00


DIG OG MIG I MARSKLANDET Nyd romantikken i marskens hovedstad. Mærk tosomheden og lad jer omfavne af Vadehavets salte sug. Hør fuglenes dans over marskens åbne vidder. Oplev den kulinariske middag i stearinlysets varme skær, serveret med nærvær og lune. Hotel Tønderhus tilbyder det romantiske ophold for det livsnydende par.

Tilbuddet indeholder:

Til aften tre retters gourmet menu efter kokkens hjerte Overnatning i dobbeltværelse Stor morgenbuffet

Pris pr. person pr. døgn i dobbeltværelse Tillæg ved enkeltværelse pr. døgn

Klik her for at booke Deres ”Dig & Mig”-ophold

Tilbuddet er gældende mandag til fredag.

Kr. 729,00 Kr. 300,00


LUKSUS WEEKENDOPHOLD Oplev en rolig weekend i marsklandet, med højt til himlen og kort til grænsen.

Hotel Tønderhus tilbyder en weekend tæt på Vadehavet i naturskønne omgivelser, tilsmagt med udsøgte kulinariske oplevelser.

Hotel Tønderhus tilbyder luksus weekendophold, i skønne rammer.

Tilbuddet indeholder: Lørdag: Kl. 15:00

Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

Kl. 19:00

Velkomstdrink Fire retters spændende menu i vores hyggelige restaurant Derefter serveres i baren kaffe/the m/ chokolade Musik & Dans

Kl. 01:30 Søndag: Kl. 08:00-10:00

Natmad Overnatning i dobbeltværelse Stor morgenbuffet

Pris pr. person pr. døgn i dobbeltværelse Tillæg ved enkeltværelse pr. døgn

Kr. 849,00 Kr. 200,00

Ønsker De en ekstra overnatning, i forbindelse med weekendopholdet, har vi følgende tilbud: Overnatning og morgenmad: To retters classic menu, overnatning og morgenmad:

Klik her for at booke Deres Luksus Weekendophold

kr. 299,00 kr. 399,00


LUKSUS PÅSKEOPHOLD Tilbuddet indeholder: Torsdag d. 21.04.2011 Kl. 16:30 - 21:30

To retters classic inspireret menu Overnatning i dobbeltværelse

Fredag d. 22.04 Kl. 08:00 - 10:00

Stor morgenbuffet

Kl. 16:30 - 21:30

To retters classic inspireret menu Overnatning i dobbeltværelse

Lørdag d. 23.04 Kl. 08:00 - 10:00 Kl. 15:00 Kl. 19:00

Kl. 01:30 Søndag d. 24.04 Kl. 08:00 - 10:00

Stor morgenbuffet Eftermiddagskaffe Velkomstdrink i vores hyggelige restaurant Fire retters spændende menu Efter middagen serveres kaffe m/chokolade i baren Natmad Overnatning i dobbeltværelse Stor morgenbuffet

Klik her for at booke Deres Luksus Påskeophold (Angiv venligst, at De ønsker et luksus påskeophold under bemærkninger) Pris pr. person pr. døgn i dobbeltværelse Tillæg ved enkeltværelse pr. døgn

Kr. 1649,00 Kr. 200,00

Nyd påskedagene i marsklandets hovedstad. Oplev den rige fauna og blæsten blide brus over marskens åbne vidder. Mærk historiens vingesus over den gamle handelsby , Tønder. Hotel Tønderhus tilbyder luksus påskeophold, i dejlige rammer.


SOMMER-SJÆL

Tilbuddet indeholder: 1.dag: Friskbrygget eftermiddagskaffe med lækker hjemmebagt kage. To retters klassisk inspireret menu Overnatning i dobbeltværelse 2. dag: Stor morgenbuffet Før middagen serveres velkomstdrink Tre retter ”Sommer Sonate” menu, efter køkkenchefens hjerte Overnatning i dobbeltværelse 3. dag Stor morgenbuffet Pris pr. person pr. døgn i dobbeltværelse Tillæg ved enkeltværelse pr. døgn

Kr. 1295,00 Kr. 200,00

Klik her for at booke Deres ”Sommer-Sjæl”-ophold (Angiv venligst under bemærkninger, at De ønsker et ”Sommer-sjæl”-ophold )

Grib den danske sommer-sjæl.

Rejs ud i det rå marskland. Mærk dig selv og Vadehavets salte sug, mens du dvæler ved egnens enestående fauna.

Hotel Tønderhus tilbyd tre dage med sjæl i det ægte, danske sommerland. Krydret med historie og kulinariske oplevelser, som man kun får på en dansk kro.


KULTUROPLEVELSER I MARSKLANDET Hotel Tønderhus ligger i det legendariske grænseland med barsk natur, fantastisk flora og fauna, samt mange historiske seværdigheder:

Museum Sønderjylland: Kulturhistorie Tønder blev i 1923 oprettet på den gamle slotsbanke. Kulturhistorie Tønder udstiller godt håndværk fra Vestsønderjylland.

I tilknytning til Kulturhistorie Tønder ligger byens gamle vandtårn, med udstilling af Hans J. Wegner, samt Kunstmuseum Sønderjylland, som er landsdelens hovedmuseum for kunst. Læs mere på Museum Sønderjyllands hjemmeside: http://www.museum-sonderjylland.dk/

Nolde Museum:

Museet af i dag var i sin tid Noldes hjem. Kunstneren havde selv tegnet det i 1927. Borglignende og med smalle vinduer og fladt tag knejser bygningen selvbevidst op af det omgivende flade landskab. Med sin jævne og lige linjeføring minder det om tyvernes fungis-byggestil.

Læs mere på Nolde Museums egen hjemmeside: http://www.nolde-stiftung.de


NATUROPLEVELSER I MARSKLANDET

SORT SOL, ØSTERSSAFARI, SÆLSAFARI. Der findes mange store naturoplevelser i det rå marskland. Stærenes dans, sælernes ballet samt Vadehavets sande perler.

Find din marskoplevelse her: http://www.sortsafari.dk/

HØJER SLUSE, DIGET. Mærk Vadehavets salte sug, hvor natur og menneske i århundreder har kæmpet om marskens åbne vidder. Oplev diget og sluserne, der beskytter marsk og opland mod stormfloder og springfloder

Læs mere seværdighederne i Sønderjylland her: http://www.romo.dk/danmark/da-dk/menu/turist/romo-tonder.htm

Vi henviser her til sider der ikke har tilknytning til Hotel Tønderhus, vi tager derfor ikke ansvaret for oplysninger og priser, der findes oplyst på de pågældende sider.


En rejse gennem grænselandet Det historiske grænseland ved Hotel Tønderhus fører på betagende vis datid og nutid sammen i en enestående smuk natur. Ved Gallehus blev de legendariske guldhorn funder og berømmet, og på Schackenborg Slot lever eventyret videre med ægte prinser og prinsesser. Til Vadehavets rige fauna hører langstrakte banker af ru, velsmagende østers, og hvert forår og efterår formørkes himlen over marsklandet af store stæreflokke - sammen på evig rejse. Mod vest - hvor Højer Sluse forbinder hav og land - følger solen dagligt sin naturbundne bane og glider langsomt i aftenhavet. Et ophold på Hotel Tønderhus gør ikke kun vore gæster gladere - men også rigere på smukke oplevelser.


Det er guldhornene, der pryder Hotel Tønderhus’ logo. Guldhornene er to svære drikkehorn af guld, som stammer fra ældre germansk Jernalder (400-taller e.Kr.). De to horn vejer hver over tre kilo. Guldhornene regnes som et af de mest betydningsfulde nationalklenodier. Begge horn blev fundet på en mark i Gallehus uden for Tønder i henholdsvis 1639 og 1734. Hornene blev stjålet og omsmelte i 1802, hvilket fik digteren Adam Oehlenschläger til at skrive sit berømte digt om guldhornene.

”De higer og søger i gamle Bøger…”

Hotel Tønderhus | Jomfrustien 1 | DK-6270 Tønder | Tlf.: +45 7472 2222 | Fax: +7472 0592 E-mail: info@hoteltoenderhus.dk | www.hoteltoenderhus.dk

tilbud2011testv5  

test test test test

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you