Page 1

La biblioteca de l’ Escola


Índex 1.Introducció 2.Relacions que tenim amb la Biblioteca del poble 3.La Biblioteca 3.1.Com s'organitza la nostra biblioteca 3.2.Activitats que es fan a la biblioteca 4.Puntedu 5.La Mascota 6.Les Mares 7.Les Encarregades A CONTINUACIÓ


Introducció Aquest bloc està fet per nens i nenes de ... SISÈ !!!!! Aquest any tenim obres a l’escola i ens hem de mudar a la nova escola perquè ens arreglin la nostra, per tant ,tenim tota la biblioteca plena de caixes , i no podem anar-hi. Aquest any hem fet una cosa per poder llegir igualment , que és... Una caixa que dur més o menys 100 libres i que des de primer a sisè en tenim una a cada classe.


Relacions que tenim amb la biblioteca del poble Tenim diverses relacions, com: -Si fem un treball al escola , l’Isabel l’encarregada de la biblioteca del poble, ella ens assessora. -Nosaltres l’escola fem difusió d’allò que es fa a la biblioteca del poble.


La Biblioteca : s t a c ifi s s a l c ... c n t a e t , es es s t e s i r v llib ,re s a l t E l su ys. n n o a c , 30 ior s r n e u p té Su a e l c c e i liot à ,C b j i t i b tra le M s c i o n C l, La a i c i In e l c i C


Com s’organitza la nostra biblioteca S’organitza així: Groc Primers lectors. Blau M’agrada llegir Vermell Lectors avançats Lila Poesia Verd Còmic Taronja Revistes , DVD i Música Llibres de consulta. Es crearan noves seccions.


Activitats que es fan a la biblioteca Es fan diferents activitats pels alumnes de l’escola , com : -Servei de préstec. -Exposicions. -Autors a explicar-nos els llibres i il·lustradors. -Les famílies a explicar contes. -Una hora va cada classe a llegir a la biblioteca.


Puntedu Cada any el departament d’ ensenyament presenta a totes les escoles de Catalunya un concurs que es diu puntedu. Cada escola pot fer un treball del que vulgui perquè el departament li doni un reconeixement i l’escola pugui avançar en diferents aspectes; si els hi dóna el ‘premi’ tenen avantatges amb allò que volen fer . L’escola ha guanyat aquest reconeixement del departament d’ ensenyament aquest curs escolar i ens permetrà fer diverses coses ,algunes que ja fèiem i d’altres de noves.


I...???

Coneixeu en BIB??


a t o sc a M a L s de

cur ostra una n o n c a la n anyar u r fe qui er va gu . m O a I v S r . i aE sat decid ioteca f s a a ar y p s per Bibl e n u a L’ uixo de la t q ?? e l u b di scota Ra scota s a at ma ma a... M a r a nen arion a nost l La M grada a Us


Les Mares

El divendres vénen quatre o cinc mares a folrar llibres. Folren els llibres i posen etiquetes .Els divendres folren uns 50 llibres cada setmana .Les mares són : Maria Àngels, Núria, Juani , Maria Jesús i la Clara. QUINA FEINADA !!!!!! , MOLTES GRÀCIES!!


Les Encarregades Les encarregades de la nostra biblioteca són dues professores de l’ escola ,de cicle inicial. Aquestes dues professores són: l’ Olga i la Laura. Elles s’encarreguen de la biblioteca posen els llibres al seu lloc, ordenen la biblioteca, classifiquen ,creen seccions noves , recomanen llibres i informatitzen la biblioteca ,etc. Esta previst pel curs vinent fer el préstec a través del llapis digital.


ADÉU, DE PART DE LA NOSTRA BIBLIOTECA!!!!

Autors: Ayoub ,Júlia , Núria ,Jennifer i Martí.

La nostra biblioteca  

La nostra biblioteca

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you