Page 1

NOVEL·LA BLOODY MIAMI de Wolfe, Tom El dia a dia de Nestor Camacho, crescut en la comunitat cubana de Hialeah i policia a Miami, ens acosta a un calidoscopi de personatges que retraten la ciutat i, sobretot, la gent que l'habita. Una ciutat que, els americans blancs i protestants com l'autor, els que es creuen "americans de tota la vida", els sembla alienígena, envaïda, un tros de Cuba als Estats Units. Una novel·la satírica que reflexiona sobre les identitats col·lectives i individuals.

BRIDGET JONES: LOCA POR ÉL de Fielding, Helen Bridget Jones: Boja per ell, ens introdueix a una etapa completament nova i emocionant en la vida de Bridget. Amb Londres de fons, veiem com Bridget s'enfronta a la vida moderna: sms borratxos, skinny jeans, el desastre del correu amb còpia, zero seguidors a Twitter, i una tele que necessita tres comandaments per encendre-la. Una novel·la divertidíssima, hilarant i moderna, Bridget Jones: Boja per ell és el retorn triomfal de la nostra estimada amiga.

DEU OQUES BLANQUES de Bakker, Gerbrand. Una dona estrangera lloga una solitària granja a Gal·les. Diu que el seu nom és Emilie. A la granja hi troba deu oques que van desapareixent sense que en sàpiga la causa. De mica en mica coneixerem la protagonista i voldrem saber-ne més. De què fuig? Per què no fa fora el desconegut que apareix a la granja? Què farà quan el marit la trobi? Amb aquests elements es podria pensar en un thriller convencional, però en aquest llibre per damunt de tot hi trobem una forma de narrar, la de Bakker, i una dona que roman en el record, o potser en els somnis, durant molt de temps.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


EL JUEGO DE ENDER de Card, Orson Scott. La Terra es veu amenaçada pels insectors, una raça extraterrestre completament aliena als humans, als quals pretén destruir. Per vèncer als insectors cal un nou tipus de geni militar, i per això s'ha permès el naixement d'Ender, qui en certa manera constitueix una anomalia vivent: és el tercer fill d'una parella en un món que ha limitat estrictament a dos el nombre de descendents. El nen Ender haurà d'aprendre tot el relatiu a la guerra als videojocs i als perillosos assajos de batalles que realitza amb els seus companys

EN CAURE LA TARDA de Coca, Jordi. Un dia de pluja, Gironès, que amb 64 anys viu aïllat del món modern, es veu obligat a quedar-se tancat a casa i comença a rememorar els moments que han marcat la seva vida. Vidu des de fa 30 anys, el fantasma de la seva dona es presenta falsejat fins al punt de convertir a ell en el protagonista d'una farsa plena a un temps de patetisme i humanitat. «Viu com si fos un Robinson Crusoe urbà. Ell mateix s'ha anat enganyant sobre la seva dona i ha construït una vida paral·lela que barreja honestedat amb galta de moral »

PASAJE DE LAS SOMBRAS de Indridason, Arnaldur. Alertats per una inquilina preocupada perquè un dels seus veïns porta temps sense donar senyals de vida, dos policies troben el cadàver d'un ancià sobre el llit. L'anàlisi forense dictamina que va ser asfixiat, probablement amb un coixí. El registre del domicili del difunt treu a la llum uns retalls de premsa sobre una jove que en 1944 va ser estrangulada i el cos va ser dipositat a la part posterior del Teatre Nacional de Reykjavík. Poden dues morts estar relacionades malgrat les sis dècades que les separen?

LAS OLAS DEL DESTINO de Lark, Sarah. Illa de Jamaica, 1753. Deirdre, la filla de l'anglesa Nora Fortnam i de l'esclau Akwasi, porta una vida protegida a la plantació de la seva mare i del seu pare adoptiu. Malgrat els orígens poc clars de la jove, els nois de l'illa beuen els vents per ella. Deirdre, però, no sent el menor interès per cap d'ells fins que el jove metge Victor Dufresne demana la seva mà. Després d'una esplèndida cerimònia nupcial, la parella de recent casats salpa cap a Saint-Domingue, en L'Espanyola. Els successos que hi esdevindran transformaran les seves vides per complet ...

QUAN EN DÈIEM XAMPANY de Nadal, Rafel A setze anys, orfe de pare i mare, Francisco Oller abandona Cassà de la Selva, viatja al nord en busca de fortuna i acaba creant una potent indústria de taps de suro a Reims, al cor de la Xampanya francesa. Allà hi cria quatre fills de personalitats fortíssimes: l’Angèle –la baba Angèle–, la valenta; l’Hélènne, la rebel; en Louis, l’insatisfet, i la misteriosa Yvonne. Una saga familiar que transita pels cent anys més convulsos de la història d'Europa. Amb prosa rica i evocadora, aquesta és una història de tenacitat, sacrificis, amors, odis, traïcions, èxits i fracassos

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


EL LIBRO DE LOS REMEDIOS DEL CORAZÓN de O'Melveny, Regina. Gabriella ha sigut de les poques dones que han exercit la medicina a Venècia de 1590 amb l’ajuda del seu pare el famós doctor Mondini, amb el qual ha adquirit els coneixements i la intuïció necessaris, i a qui ajuda a documentar-se per la seva obra mestra: un enciclopèdic treball titulat El llibre de les malalties. Quan el seu pare desapareix misteriosament, el Gremi de metges li prohibeix exercir sense la seva tutela. Per continuar amb la vocació de la seva vida, Gabriella haurà de trobar al seu pare i tornar amb ell. Emprèn així un apassionant viatge per l'Europa de finals del segle XVI, seguint les pistes que apareixen en les enigmàtiques cartes que rep del seu pare.

EL CIELO HA VUELTO de Sánchez, Clara Patricia és una jove model de passarel·la· la vida sembla marcada per l'èxit. En un vol de treball coneix a Bibiana, la seva companya de seient, que li adverteix que vagi amb compte perquè algú del seu entorn desitja la seva mort. Descreguda i res supersticiosa, quan Patricia torna a la felicitat de la seva llar decideix oblidar-se d'aquesta recomanació sense fonament. Fins que una sèrie de fortuïts accidents, que afecten el seu treball ia la seva vida privada, la porten a buscar Bibiana per trobar una explicació a aquests successos.

EL VIAJE MÁS LARGO de Sparks, Nicholas. Un home de noranta anys es troba sol en una carretera nevada després d'haver tingut un accident. Tan sols conscient a estones i en espera que li rescatin, apareix davant d’ell l'amor de la seva vida, que va morir fa un temps. En l'espai que separa la realitat i la imaginació, recorden la seva vida junts...L'altra història d'amor es dóna entre una jove estudiant d'art i un cowboy que s'enamoren perdudament, malgrat procedir d'ambients totalment dispars. Tots dos tenen ambicions i somnis que complir però ell, a més, s'enfronta a una cruel disjuntiva: o bé posa en perill la seva vida si segueix competint en el circuit dels toros o bé perd la granja de la seva família.

NO CONFÍES EN PETER PAN de Verdon, John. Han passat quatre mesos des que David Gurney va aclarir el cas del Bon Pastor i les seqüeles han estat horroroses. Un dels que pitjor ho ha passat ha estat Jack Hardwick, que es va saltar les normes per ajudar a Gurney. Els caps de Hardwick van creure que tirant-li solucionaven tots els seus problemes. Però la veritat, és que es van crear un enemic obcecat. En aquest punt, Hardwick està disposat a provar la incompetència dels seus antics superiors traient a la llum evidències que puguin ser utilitzades per revisar algunes condemnes molt famoses.

QUE EL TIEMPO NOS ENCUENTRE de Viejo, Teresa. Una meravellosa història d'amor i d'encant, d'intriga i traïcions, de misteris i sentiments a cavall entre dos continents. Teresa Viejo ens descobreix una època fascinant: el Mèxic dels anys 40. Un país exòtic i evocador ple de festes i glamur, veurem la màgia del cinema, els estudis i les seves estrelles i les orquestres en els salons de ball a ritme de bolero i danzón. El país de tants espanyols exiliats que van consolidar els seus somnis allà. La història de la recerca de tres rotlles d'una pel·lícula maleïda que guarden massa secrets i que van desaparèixer en plena guerra civil.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


NOVEL·LA JUVENIL

SHOW de Ruescas, Javier. La 2 part de la trilogia Play. Des que es va descobrir la veritat sobre Play Serafin, les vides d'Aaron i Leo no han tornat a ser les mateixes. Leo, de retorn a Espanya, es presenta a tots els càstings que sorgeixen sense massa èxit, mentre que el seu germà petit, ara només a Nova York, intenta fer-se amb les regnes d'una vida que ni vol, ni considera que li pertany. L'arribada a Develstar d'una nova artista, Zoe -una virtuosa del violí- li tornarà a Aaron la il·lusió que creia perduda. Però la seva aparició no és casual: Develstar vol organitzar un reality show com mai abans s'ha vist, on el públic podrà conèixer a fons les seves estrelles. I estan disposats a fer el que sigui perquè Aaron participi ...

LLIBRES INFANTILS DE LECTURA I* (fins a 6 anys) LA SARDANA I ALTRES DANSES de Baldó, Estel La nostra tradició és plena de danses populars, com la sardana. Però n’hi ha altres de ben conegudes, com el ball de panderetes, el ball de bastons, el ball de cercolats i el ball de gitanes. Acosta’t a aquestes danses amb aquest conte il·lustrat ple de detalls. Per afavorir la lectura autònoma dels infants, cada doble pàgina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada.

EL TALENT AMAGAT DEL PINGÜÍ de Latimer, Alex. Ha arribat el concurs anual de talent. Al Pingüí, li agradaria participar-hi, però no sap quin pot ser el seu talent. Intenta fer trucs de màgia, jocs malabars amb electrodomèstics, dir l'alfabet d'una tirada tot fent un rot ... Quin deu ser el seu talent amagat?

LA FLORENTINA VOL VEURE MÓN de Steffensmeier, Alexander. El carter, que està de vacances veient món, escriu una postal als seus amics. La Florentina no s’ho pensa dos cops. Ella també vol canviar d’aires! Fa l’equipatge i es planta a la parada de l’autobús. Però passen les hores i s’avorreix de tant esperar. La Florentina torna a la granja amb la cua entre les cames i descobreix un prat immens: el lloc ideal per gaudir de les seves vacances d’allò més!

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


I** (de 7 a 10 anys) L’INVENTOR DESPISTAT de Prats, Joan de Déu. I si cada vegada que ensopegues és perquè algú invisible t’ha fet la traveta? Això és el que sospita l’inventor despistat, protagonista d’aquesta història. I per què algú hauria de fer una cosa així? Per passar-s’ho bé? O potser...per avisar-nos que som uns badocs! Això és el que vol esbrinar l’inventor despistat amb el seu nou invent: un detector de follets. Segons la tradició, els follets són uns dimoniets ben trapelles... Però això és veritat? L’inventor despistat procurarà descobrir si els follets són unes criatures entremaliades... O potser no ho són..?

FLIX de Ungerer, Tomi. Zeno i Colza Krall, dos gats, se sorprenen quan Colza dóna a llum a un gos pug, encara així crien al jove Flix amb tot el seu amor. Flix creix entre dos mons diferents però potser pugui aconseguir tenir aspectes de les dues cultures. Una divertida història plena de picades d'ullet sobre les diferències i la família

DVD,s INFANTILS EL ALUCINANTE MUNDO DE NORMAN Els aterrits habitants d'un poble assetjat per zombis només poden demanar ajuda al incomprès Norman, un jove que sap parlar amb els morts. A més de plantar cara als zombis, s'haurà d'enfrontar a fantasmes, bruixes i, el que és pitjor, a adults d'allò més atontats per salvar el seu poble d'una maledicció mil·lenària

EL CORAZÓN DEL ROBLE De sobte, en el Pujol del Drac comencen a baixar tan bruscament les temperatures que un petit elf, guardià d'un bosc ja moribund, suplica ajuda als déus, que atendran la seva pregària, però d'una manera molt sorprenent.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


ADULTS

EL CUARTETO Un grup de vells amics que viuen en una residència per a cantants d'òpera retirats organitzen cada any, coincidint amb l'aniversari de Giuseppe Verdi, un concert per recaptar fons que els permetin mantenir la casa en què viuen. Els problemes sorgeixen amb l'arribada d'un nou resident que ressuscita una antiga rivalitat entre dos divos

HITCHCOCK Al cim de la seva carrera com a director, Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins) decideix filmar una pel·lícula de terror aparentment de baixa categoria. Cap estudi dóna suport al projecte, així que Hitchcock decideix finançar ell mateix i rodar amb un equip barat de TV. El resultat va ser un fenomen internacional i una de les pel·lícules més famoses i influents de la història.

JACK REACHER Jack Reacher (Tom Cruise), un antic policia militar que viu com un rodamón i que treballa pel seu compte, decideix investigar el cas d'un franctirador que ha estat acusat de matar cinc persones en un tiroteig. En ser interrogat, el franctirador es declara innocent i, a més, exigeix la presència de Jack Reacher

EL LADO BUENO DE LAS COSAS Després de passar vuit mesos en una institució mental per agredir l'amant de la seva dona, Pat (Bradley Cooper) torna a viure a casa dels seus pares (Robert De Niro i Jacki Weaver). Obsessionat a tenir una actitud positiva i recuperar al seva ex-dona, el món de Pat es posa del revés quan coneix a Tiffany (Jennifer Lawrence), una noia amb certs problemes i no molt bona fama al barri. Malgrat la seva mútua desconfiança inicial, entre ells aviat es desenvoluparà un vincle molt especial que els ajudarà a trobar en les seves vides el costat bo de les coses

ZERO DARK THIRTY Després de diversos anys de treball d'investigació de la CIA, que va incloure tortures a presoners detinguts a l'Afganistan, i gràcies sobretot a la perseverança i decisió de l'agent especial Maya (Jessica Chastain), finalment el president Obama va donar el vistiplau a l'operació militar que va acabar amb la vida d'Osama Bin Laden, líder d'Al-Qaida. "Zero Dark Thirty" fa referència al moment en què el grup SEAL dels marines va penetrar a la residència de Bin Laden a Abbottabad, Pakistan, per donar caça al home més buscat de la història

© Biblioteca Can Rajoler, 2013

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat

Novetats novembre 2013  
Novetats novembre 2013  

Catàleg de Novetats del mes de Novembre 2013

Advertisement