__MAIN_TEXT__

Page 1

MEMÒRIA D’ACTIVITATS 2010- 2011

CENTRE DIARI Setembre 2010 fins al Juny 2011 El Centre diari de Can Palet inicià la seva activitat de Dilluns a Divendres de 17h a 19:30h, en la que s’han desenvolupat reforç escolar i activitats de lleure. L’activitat s’ha dut a terme amb la participació total de 80 infants dels quals el 80% prové de Serveis Socials.

Infants per nacionalitats Marroc

31 311

Espanya

8 3

Equador

39

Rep. Dominicana Bolivia

24

Urugay

L’equip d’intervenció que ha dut a terme el projecte han sigut: 1 coordinadora pedagògica, 1 coordinadora de PEI, 3 educadors i una psicòloga. Dins d’aquest projecte s’han fet altres activitats puntuals: -

Octubre: Celebració de la Castanyada amb els infants i les seves famílies en el centre.

-

Novembre: Vam assistir a un partit de futbol al camp del FCB, convidats per l’entitat de FEDAIA. Realment va ser una experiència única tan per els infants com per els educadors.

-

Desembre: Celebració de Nadal: Aquesta l’hem fet l’últim dia del 1er Trimestre, celebrant el Nadal amb els infants i les seves famílies, en la que els nens han cagat el tió i hem berenat plegats, a més a més, el grup d’extraescolars de teatre va fer la representació de l’obra que havien estat preparant. Torneig de futbol i bàsquet: Aquest primer trimestre vam realitzar el primer partit de futbol i bàsquet contra el Centre Diari de Ca n’Anglada, per tal de poder posar en pràctica totes les

tècniques

extraescolars dels divendres.

apreses

durant

els

entrenaments

als


-

Febrer: Celebració del Carnestoltes: aquest any vam celebrar carnestoltes al centre acompanyats per els infants del centre diari de Ca n’Anglada, vam fer una festa on els diferents caus havien creat una comparsa i després vam berenar tots junts. El grup de joves van assistir a la Maurina a la festa de carnestoltes organitzada pel districte jove.

-

Març: El 18, 19 i 20 de Març és celebrà la festa major del barri en la que la nostra entitat va participar de les següents activitats: El 17 de Març, vam realitzar a la tarda dins el centre una hora del conte oberta a tots els infants del barri. El 20 de Març, Rambla Jove (Fira d’entitats solidàries), en la que vam realitzar dues parades, la de Centre Diari, aquest any vam realitzar el taller de xapes per a tots els infants del barri i la parada del grup de joves on van vendre articles elaborats per ells mateixos durant el trimestre.

-

Abril : Torneig de futbol i bàsquet: realització del segon partit del torneig contra el Centre Diari de Ca n’Anglada.

-

Juny: El 4 i 5 de Juny, vam anar de colònies de cap de setmana a la Casa Mas d’en Pedro a Cubelles. Els nens i nenes del centre diari van conviure durant dos dies, on vam jugar, vam fer tallers, dinàmiques i jocs de nit. Les famílies van aportar una quantitat simbòlica. Festa final de curs: vam celebrar una festa final en el centre cívic del barri, en la que és va contractar un grup a d’animació. La festa era oberta a tot el barri.

-

Març fins el Juny: Des de l’entitat també hem realitzat una hora del conte mensual dirigida a infants de 3 a 10 anys, aquesta activitat no era exclusiva per els infants del centre diari, sinó que

estava oberta a

qualsevol infant del barri i/o de la ciutat. La iniciativa d’aquesta activitat va sorgir quan la biblioteca Can Palet va tancar per reformes i es va anular l’hora del conte on i participàvem habitualment amb els infants del centre.


AULA OBERTA Setembre del 2010-Juny 2011 S’ha realitzat un suport i acompanyament a deu joves de secundària i batxillerat a través d’un espai adaptat per el desenvolupament de les tasques escolars i una educadora.

ESPLAI SETMANAL Octubre- Juny S’han desenvolupat activitats de lleure, els Dissabtes de 16.00h a 19:00h, amb 69 infants dels 4-16 anys i 18 monitors voluntaris. Activitats puntuals: -

Sortida des dos dies 11 i 12 de Desembre del 2010, 5 i 6 de Febrer del 2011 i 28 i 29 de Maig.

-

Activitats a la ciutat: DUDI EL 20 de Novembre del 2010 i Festa Major del barri de Can Palet el 19 i 20 de Març del 2011 amb la realització de la festa infantil i Rambla Jove.

CASALS D’ESTIU Juny - Juliol 3 Setmanes de 27 de Juny al 15 de Juliol 2011 S’han desenvolupat activitats de lleure amb 60 infants i 8 monitors remunerats. S’han realitzat sortides a la piscina, al Coll d’Estenalles(Sant Llorenç del Munt) i sortides per la ciutat. 5 Setmanes 27 de Juny fins al 27 De Juliol 2011 S’han desenvolupat activitats de lleure amb 60 infants i 8 monitors remunerats. S’han realitzat sortides a la piscina, al Coll d’Estenalles(Sant Llorenç del Munt) i sortides per la ciutat.


COLÒNIES Juliol Les colònies s’han realitzat del 18 al 29 de Juliol a la casa de colònies la Manreana a Juneda. Han participat de l’activitat 72 infants de 4- 16 anys amb 18 monitors voluntaris.

Profile for Associació Educativa Can Palet

Memòria activitats 2010-2011  

Memòria d'Activitats del CENTRE DIARI de Can Palet, del setembre de 2010 al juny de 2011.

Memòria activitats 2010-2011  

Memòria d'Activitats del CENTRE DIARI de Can Palet, del setembre de 2010 al juny de 2011.

Profile for canpalet
Advertisement