Page 1

Изнајми Canon Печатењето е наша работа и наша страст. Ја овозможуваме услугата изнајмување на Canon апарат како би им овозможиле на нашите клиенти и партнери поголема вредност, прецизна контрола и континуирано усовршување. www.iznajmi-canon.com

you can

ПРИДОБИВКИ Ги намалувате трошоците за печатење до 30%.

10% попуст на мултифункциски уреди

Во случај на промена на потребите за печатење, замената на уредот е безболна. Доколку уредот застари, едноставно ќе биде заменет со нов уред. Не се грижите околу сервисот. Не се грижите за потрошниот материјал.

Новогодишна понуда со празнични попусти и подароци до 31.01.2014

Полнењ е тонери по промо тивна цена од 700 ден.

Бесплатно тестирање на фотоапарати во сервис

15% попуст на Olympus диктафони

за вни цени Промоти ање изнајмув уреди с и нкц ки мултифу чени за ори склу а) (за догов акцијат време на

Ваша единствена грижа е да печатите. Ваше е само да печатите, останатото е наша грижа.

30% попуст на торбички за фотоапарати

ДПС дооел Ул. 11 Октомври бр.46, 1000 Скопје Телефон: (02) 3214 677 Факс: (02) 3214 911 E-mail: dps-prodazba@t-home.mk


8.000 20.290 Canon EOS 1100D + Canon EF-S 18-55mm DC III * гратис торба и мемориска картичка

30.290 Canon EOS 600D + Canon EF-S 18-55mm IS * гратис торба и мемориска картичка

43.220 Canon EOS 600D + Canon EF-S 18-135mm IS * гратис торба и мемориска картичка

Canon i-sensys LBP 6200D 25 стр./мин., време за печатење на првата страница од 6 секунди, Автоматско двострано печатење, Енергетска ефикасност, Тивко функционирање Canon MF 4750 Повеќефункционален црно-бел ласер: печатење, копирање, скенирање и испраќање факс, Голема брзина на печатење: 23 стр./мин., Екранот со можност за вртење и копчињата за решенија со еден допир нудат едноставно користење, ADF за 35 листови

50.790 Canon EOS 650D + Canon EF-S 18-135mm IS * гратис торба и мемориска картичка

13.550

Canon MF 4780W Повеќефункционален црно-бел ласерски уред, кој може да се поврзе на Wi-Fi и во мрежа, Голема брзина на печатење и копирање од 23 стр./мин.

63.590 Canon EOS 700D + Canon EF-S 18-135mm IS STM

30.290

15.700

Canon EOS M + Canon EF-S 18-55mm IS

4.000 29.120 Canon Speedlite 320EX Canon EOS 100D + Canon EF-S 18-55mm DC III

15.900

Canon Speedlite 600EX

32.900

Cano Scan LIDE 110 2400x4800dpi, CIS, LED во 3 бои, скенирање на A4 за 16 секунди, Напојување преку USB, Копче за автоматско скенирање

Canon iR2520 Печатење, копирање, скенирање, изборно испраќање и факс, До 20 стр./мин., Максимален капацитет за хартија до 2.000 листови, Интуитивен екран на допир, Напредни опции за конфигурирање, Можност за поврзување во мрежа, PCL и изборна поддршка за PS

46.100

8.690

Canon i-sensys LBP7018C Ласерско печатење во боја на 4 стр./ мин. и црно-бело на 16 стр./мин., Технологија за брзо печатење на првата страница, Енергетска ефикасност

Canon MF 4890DW Брзина на црно-бело ласерско печатење и копирање од 25 стр./ мин., Автоматско двострано печатење, копирање и скенирање

21.700

17.900 Canon P-215 Брзо скенирање до 30 слики/мин. со напојување преку USB, Сериско скенирање со ADF за 20 листови, Ултра компактен дизајн за заштеда на простор и мобилност, Поддржува скенирање на ID картички и картички со релјеф, Скенирање во Google Docs и Evernote, Исклучителен квалитет на сликата, Моќниот софтвер нуди поддршка за Mac и PC Печатач со широк формат Canon iPF 5100 Сјајни А2 отпечатоци без раб за помалку од 2 минути, Мастила со 12бои, брзи како светлината, за извонредна скала на бои, Високоефикасен работен тек со 4 патеки за медиуми, Интуитивен софтвер, лесен за користење, Со повеќе бои, а помалку мастила, ова е одлична инвестиција

* Цените на мултифункциските уреди имаат дополнителен попуст од 10%

Genel letok ng 2014 (1)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you