Page 1

    Èxit  de  participació  en  el  Primer  Canicross  del  Garraf  i  la   Cursa  dels  Colls    

100 corredors  al  Canicross  i  300  a  la  Cursa  dels  Colls  van  completar  el  recorregut   de  10,5  km  i  un  traçat  intens.    

Els corredors de Canicross ja disposen d’una cita a la comarca puntuable per a la Lliga Catalana. Aquest diumenge 24 de febrer s’ha estrenat al Garraf la disciplina del Canicross que va comptar amb 100 equips formats per un gos i un corredor. El mateix dia també es va córrer la Cursa dels Colls, amb uns 300 participants que tot i el fred van prendre la sortida a les 10 del matí. Pel què fa als resultats, en el Canicross els més ràpids van ser Òscar Romera Huertas i el gos Sis de l’ACE Bombers Travessa amb un temps de 43 minuts 57 segons. El segon classificat de la categoria sènior masculí va ser l’equip format per Pere Almirall Pique i el Nuck dels Castellers de Vilafranca (45:39). I el tercer lloc del podi el van aconseguir Javier Torres Carrasco i el Tom del Club Canicross Cave Canem (46:49). En categoria sènior femení, Míriam Galisteo Manzanares i la gossa Bruna de l’ACE Bombers Travessa van ser les més ràpides amb un temps de 49 minuts i 44 segons, entre els deu primers classificats de la general. La segona plaça la va aconseguir Marta Bosch i Malé i el Gus de l’ACE Bombers Travessa (55:17) i el tercer lloc, Laura Fabra Pardo i el Runi (56:20). També hi va haver podis per a les categories veterà masculí, màster masculí i veterà femení, en aquest últim cas, hi va haver un error i un cop revisades les classificacions el podi ha quedat de la següent manera: Carme Cozar i el gos Oban (1:17:05), Teresa Madrona i la gossa Laika (1:19:10) i Sandra del Bustio i la gossa Greta (1:57:38). L’organització lamenta profundament no haver detectat l’errada abans del lliurement de premis.


En el cas de la Cursa dels Colls, el primer lloc del podi va ser per a Manuel Torres de l’Esportiu Penedès amb un temps de 44 minuts i 40 segons. Xevi Guinovart de l’AE Diedre va arribar segon (46:08) i Víctor Peña de l’Evasion Running Vilanova va ser tercer (46:46). En la classificació femenina, Míriam Laguna Aranda va ser la més ràpida amb un temps de 56 minuts 12 segons. En segon lloc va arribar Esther Casas Gimeno (58:29) i la tercera va ser Bàrbara Anento Moreno (1:01:30).

Per a més informació: cursadelscolls.wordpress.com

Nota de premsa Canicròs Garraf (25 02 13)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you