Page 1

PASHKE VESELI

Antonete Rrapi

LËNDET MËSIMORE Gjuhëshqipe9Ed.fiz ike2Teknologj5M.gj edhor2fizik2

Gjuhë angleze18Fizik2

NIMANI

HistGjeogr15.Ed.Qy.4M .Z1

E HËNË

1

2

3

4

E MARTË

5

VIII

20 IX VI

VIII VII VI

IX

20 VI

VII III

File KOLAJ Matematik15

BAJRAM

GJITHSEJT ORË

EMRI DHE MBIEMRI I MËSIMDHËNE SIT

KUJDESTAR KLASE

SHKOLLA E MESME E ULËT,,N.TEREZA" BUDISALC

VII

Biol-kimi14 BORE QUNI Ed.fizike6

6

2

3

4

5

6

VII IX VIII VIII VII IX VIII

15 VII VIII VI

IX

20

VI VIII IX

20

1

VI

IX

VI

VI

Ditë te lirë VIII VII

IX

VIII IX VII IX VI VII VII VIII

IV

V

SADRI AHMETI

Art fig-Muzik

PREN

Gjuhë shqipe 10M.Z6.Fizik4

DASHI

13 VI

IX

20 VIII VII

VII

Z

LL A

K

U

Q

VI VIII IX

VI

IX

VIII


VITI 2012/2013

E MËRKURË

1

2

3

4

5

E ËNJTE

6

1

2

3

4

IX VII IX IX IV III VIII IX VI VIII VII

E PREMTE

5

6

VI VII

IX VII VIII VI

VIII VI VI VII VI VII

3

4

IX

VIII IX VI VIII VIII

6

VIII VII V

VI VIII

VII IX VI VII VIII IX

7

IX VII

IX VII VIII IX VI VII VI

VI VI III VII

5

VI VII VIII IX

VIII IX VIII VII VIII IX N

2

VII IV IX VI

VII IX VIII VI VII VI

A

1

VIII VIII IV IX

V

Orari ne PDF  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you