Page 1

.

Guia d’Eivissa Nom: Sara i Elena Curs:6è Data:16/2/2011

ACTIVITAT 1: Mitjans de transport per arribar a Eivissa A l’illa d’ Eivissa s’hi pot accedir per via marítima o aèria., depèn d’on venen: amb avió de la Península a Eivissa o amb vaixell de les illes properes o de les costes mediterrànies.

ACTIVITAT 2: Clima A l’estiu fa molta calor i es recomanable dur roba de màniga curta al igual que sandàlies. La temperatura màxima es de 30-35 graus. A la tardor fa vent però no es el que més molesta; a aquesta estació hi ha pluges torrencials es a dir que cau molta aigua en poc temps. La temperatura màxima és de 15 graus. No pot faltar un paraigües A l’hivern les temperatures són suaus, la temperatura mínima de mèdia es de un grau baix zero. No pot faltar un abric. A la primavera les temperatures són entre 15-20 graus.


ACTIVITAT 3: Visites d’interès Lloc 1:Dalt Vila A Dalt Vila, pots visitar la catedral, l’ajuntament (si l’alcaldessa et deixa) o al museu Puget. Lloc 2:Pacha Si el que vols és una mica de marxa et recomanem el Pacha una de les discoteques més famoses de l’illa.

Lloc 3:Cala Carbò Cala Carbó està situada a prop de Cala Vedella , on es pot anar en autobús o alquilant un cotxe.


Lloc 4: Sa Talaia Sa Talaia, es la montanya més alta d’Eivissa. Si t’agrada caminar, pots passar temps molt agradable amb la teva família o amb els teus amics.

ACTIVITAT 4: Gastronomia Panellets Un dolç típic d’Eivissa és el panellet una bola rodona feta de farina de ametlles, ous, pasta de boniato, sucre i llimona.

Bullit de peix

Flaò:

Un peix molt bo que es sol menjar a Eivissa amb una salsa que s’anomena ‘’alloli’’, es el bullit de peix.

A Eivissa, hi ha un pastís boníssim que es diu flaò. A qui li agradi pot provar-ho a les pastisseries.

Guia d'Eivissa  

Treball Sara i Elena, alumnes de 6è de primària del CEIP Can Cantó d'Eivissa.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you