Page 1

4. KVARTAL 2016

Kundenytt Strømmetjenester

|

Start programmet forfra

|

Slik kommer du i gang

Underholdning starter her!


KUNDENYTT distribueres til C ­ anal Digital Kabels kunder Ansvarlig redaktør: Torill Silkoset, Head of MarCom ­Torill.Silkoset@telenor.com Redaktør: Katrin Bøhlerengen Hjertstedt, Dialogansvarlig Katrin-Bohlerengen.Hjertstedt@telenor.com Redaksjon: Lene Johansen, Markedsjef Lene.Johansen@telenor.com


TV starter hvor du vil! Med T-We kan du følge TV-sendinger direkte der du er, enten på bussen, trikken, hytta eller rett og slett hjemme. Og er det kamp om fjernkontrollen vil T-Weappen gjøre hele familien fornøyd. I fjor lanserte vi en app for nettbrett der du kan se ­direkte-TV og opptakene dine så lenge du er på hjemme­nettet ditt. Nå kommer vi med en ny app for både nettbrett og telefon, som du dessuten kan ta med deg ut av huset – enten du er på farten eller på hytta. Appen kommer samtidig med at vi gjør det enda enklere for deg å se TV, film og serier akkurat når det passer deg. Les mer om morgendagens TV på kabel.‌canaldigital.no/blogg Vi gleder oss til TV-framtiden sammen med deg!

Canal Digital Kabel / Telenor Norge AS Postboks 1418 Oasen, 5828 Bergen Kundeservice telefon 06090 www.canaldigital.no

Design: Espervik Design Produksjon: Strålfors Vi tar forbehold om trykkfeil og nødvendige tekniske og faktiske endringer i tilbudet.


Seriene du kan se når du vil! TV-arkivet fylles stadig opp av nyheter. Se en mengde episoder fra populære ­serier for små og store. TV-arkivene har et rikt tilbud for hele ­familien fra kanalene som er tilgjengelig der. Her finner du gjerne hele sesonger eller ferske ­episoder av serier fra et utvalg TV-kanaler. Noen populære kanaler er blant andre TVNorge, med alt sitt norske kvalitetsserier som Costa del Kongsvik og Brille, FOX med anerkjente serier som for eksempel The ­Walking Dead og Atlanta, samt Disney Channel, Cartoon Network og Nickelodeon med variert barneinnhold for også å nevne noe for de minste. I tillegg finner du filmer og serier fra C More og Viasat hvis du har abonnement på disse.


Start pro­grammet forfra

Ikke rart «Start forfra» er en av våre mest brukte tjenester. Med et enkelt trykk på fjernkontrollen kan du se programmet fra begynnelsen.

symbolet, og programmet starter helt fra begynnelsen. «Start forfra» fungerer på de fleste programmer fra de mest populære TV-kanalene.

Denne knappen er våre kunders favoritt. «Start forfra» er virkelig så enkelt at dersom du kommer fem minutter for sent eller helt på s­ lutten av sendingen du har lyst til å se, er det bare å trykke på Start forfra-­

Når programmet er slutt, havner det umiddelbart i «Ukesarkiv». Dermed har du enda en sjanse til få med deg programmet. Her finner du programmer du har gått glipp av hele siste uken.


Lett å strømme direkte på den store TV-skjermen I underholdningsuniverset T-We har vi samlet all type TV og underholdning som gjør det enkelt for deg å se det du vil. I tillegg til alle T-We-tjenester har du også YouTube på TVskjermen, samt musikktjenesten TIDAL. YouTube direkte via TV-en For å holde styr på hva du liker å se på, kan du logge på din vanlige YouTube-bruker. Du kan også sette opp en favorittliste hvor flere kan gå inn å legge til klipp de ønsker å se. ­Morsomt for hele familien. Musikktjenesten TIDAL Med TIDAL inkludert i ditt TV-abonnement har du fri tilgang til et musikk­bibliotek med millioner av låter i alle ­sjangre og musikkvideoer – helt uten reklame. Her kan du lagre dine favoritter, finne inspirerende spillelister og lete opp gamle klassikere eller det nyeste nye.

NYHET! NRK Nett TV og NRK Super er blant de nye strømmetjenestene som lanseres på din T-We Box om kort tid. Direkte tilgang fra T-We universet gjør det enda enklere å få innholdet opp på den store TV-skjermen!


Slik kommer du i gang med T-We For å kunne se direkte-TV, film og serier når og hvor det passer deg, er det noen få ting du må passe på. T-We-appen som lanseres om kort tid vil bli tilgjengelig på nettbrett og mobil når du har aktivert T-We Plus* og har tilgang til Internett. For at at du skal få tilgang til alle tjenestene på din T-We Box må den være koblet til internett, og vi anbefaler at du kobler den via en trådløs ruter for beste kvalitet på strømmetjenestene. Les mer på kabel.canaldigital.no/oppkobling. Pass også på at du har gitt samtykke til bruk av tjenestene.

* T-We Plus er inkludert for alle bredbåndskunder med Bredbånd 30 eller høyere.


Slik kommer du i gang med T-We på mobil og nettbrett 1. Aktiver T-We Plus på Min side på kabel.canaldigital.no/minside 2. Last ned T-We-appen for å se TV på mobil og nettbrett 3. Logg på med samme brukernavn og passord som på Min side


16000012266

DE BESTE FILMENE FØRST ETTER KINO

ENDRINGER I PREMIEREDATO KAN FOREKOMME

Fra 12/12. Familie. USA 2016 © XX

Fra 5/12. Action. USA 2016

Fra 5/12. Komedie. USA/Australia 2016

Fra 5/12. Familie. Norge 2015

Fra 28/1. Action. UK/Kina/USA 2016

Fra 28/11. Familie. USA/Japan 2016

Fra 21/11. Action/ eventyr. ­USA 2016

Fra 21/11. Eventyr. USA/UK/Canada 2016

På din T-We Box har du tilgang til en verden av filmer, fra de ferskeste kino-filmene og norske suksesser til de store klassikerne. Vi oppdaterer ukentlig med nyheter, ­kampanjer og utvalgte anbefalinger. Les mer på kabel.canaldigital.no/filmleie

Kundenytt 4. kvartal 2016  
Kundenytt 4. kvartal 2016