Page 1

Canal Company Groepsarrangementen 2012

Puur

Biologisch dineren

Bubbles & bite Klassieke salonboten Genieten op niveau

Ik Hou van Holland Spetterende quiz aan boord

Sloepen

Fluisterstil picknicken

40 pagina’s inspiratie

voor unieke groepsarrangementen op en rond de Amsterdamse grachten


2 Inhoud | T 020 623 98 86


Inhoud 27 12 18 09 24

4

Duurzaam ondernemen

5

Voorwoord

6

Lunch

9

Borrel

12 Diner 18 Salonboten 21 Maatwerk 24 Sloepen 27 Waterfietsen 30 Familie 33 Vloot 38 Voorwaarden 39 Plattegrond Amsterdam www.canal.nl | Inhoud 3


Duurzaam zit in ons DNA Canal Company is een begrip in Amsterdam. Wat in 1984 begon met de verhuur van waterfietsen op de grachten, groeide uit tot een bedrijf dat zich kenmerkt door uitbreiding en innovatie. “Wij houden ons van begin af aan al bezig met duurzaam ondernemen. Als eerste in Europa introduceerden wij de rondvaartboot op aardgas” aldus eigenaar en reder Felix Guttmann.

Canal Company gelooft dat duurzaamheid waarde toevoegt aan de organisatie. In de historie van het bedrijf zijn zakelijke beslissingen nooit op puur bedrijfseconomische gronden genomen. Het maatschappelijke belang voor de stad Amsterdam is altijd nadrukkelijk meegewogen. Naast een schone vloot houdt het milieubeleid onder andere het gebruik in van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, het scheiden van afval en het streven naar minder papierverbruik. Duurzaam ondernemen houdt ook in dat er duurzame relaties aangegaan worden met klanten, leveranciers en medewerkers, met velen inmiddels al meer dan 20 jaar. Canal Company heeft in het afgelopen jaar de zilveren Green Key in ontvangst genomen. Hiermee zijn wij de eerste rederij in de categorie passagiersvaart ter wereld met dit officiële en internationale keurmerk. Dit jaar streven wij naar goud. Afgelopen jaar was Felix Guttmann de Amsterdamse ondernemer van het jaar. “Niets is zo leuk als ondernemen. Keihard werken om iets moois voor elkaar te krijgen, iets waar wij met het hele bedrijf trots op kunnen zijn.”

Dit magazine is gedrukt op milieuvriendelijk papier.

4 Duurzaam | T 020 623 98 86


Waar geniet u van? Genieten zit vaak in kleine dagelijkse dingen. Lekker vers brood van de bakker, een prachtige wolkenlucht op weg naar huis of een onverwacht inspirerende ontmoeting. Dagelijks op de fiets over de Amsterdamse grachten gaan, hoort daar voor mij ook zeker bij. Niet voor niets is Amsterdam de grote inspiratiebron voor Canal Company. De mensen op straat, de diversiteit aan nationaliteiten en vooral haar prachtige grachtenpanden. De schoonheid van de stad en het behoud hiervan is daarom ook een belangrijke drijfveer van Canal Company. Amsterdam is beurtelings uniek, excentriek of culinair: een stad die vele kanten heeft en daardoor uitzonderlijke momenten biedt. Onze hoofdstad verveelt nooit en leeft 24 uur per dag. Aan boord van onze luxe schepen trekt alles wat de stad te bieden heeft aan u voorbij. En dat is genieten!

aantal verrassende nieuwe arrangementen te bieden. Wat te denken van het Baantjer moorddiner of een cruise met een gids van Boom Chicago, die u op komische wijze de verhalen van Amsterdam vertelt. Daarnaast hebben wij dit jaar ons aanbod van schepen kunnen uitbreiden met twee klassieke salonboten, waardoor het aanbod van luxueuze arrangementen is uitgebreid. Het magazine is een naslagwerk geworden waarin u een diversiteit van arrangementen verzameld ziet, met daarnaast een bron aan inspiratie voor veel meer mogelijkheden. Ik hoop dat u tijd en inspiratie vindt voor een bezoek aan Amsterdam. Wij verwelkomen u en uw groep graag bij ons aan boord. Met vriendelijke groet,

Voor u ligt het magazine van Canal Company met een groot assortiment aan groepsarrangementen met Amsterdam in de hoofdrol. Naast een aantal van onze vertrouwde arrangementen - Mix & Match, Broodje in een Bootje, Bubbles & Bite - hebben wij u dit jaar ook weer een

Karen van der Zanden Commercieel directeur

www.canal.nl | Voorwoord 5


Lunch Geniet van het prachtige, steeds veranderende uitzicht op de grachten terwijl wij u een heerlijke lunch serveren. U kunt kiezen uit het ruime aanbod op onze kaart: van een broodjeslunch tot een uitgeserveerde driegangen Italiaanse lunch. Bij alle lunches heeft u de keuze uit een ruim assortiment dranken.

Luncharrangementen kunnen wij voor u reserveren op verschillende type schepen, afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen.

- Luxe partyschip - Klassieke salonboot (prijs op aanvraag) - Open sloep

Ervaar de tegenstelling van de rust op het water met de drukte van de stad. Een ideale manier om te ontspannen tussen uw andere, drukke activiteiten in Amsterdam. Zo is een varende lunch ook een ideale manier om bij te komen tijdens een vergadersessie.

6 Lunch | T 020 623 98 86

- Waterfiets


Lunch High tea

1½ uur, E39,50 p.p.

High tea is thee drinken in stijl aan een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen: sandwiches, scones en verschillende zoete taarten. U heeft de keuze uit een luxe assortiment thee met bijpassende toppings, zoals verse munt, honing, citroen, kandijsuiker, zoethout roerstaafjes en kaneelstokjes. De ‘high tea’ is een lichte maaltijd die aan het einde van de middag wordt gegeten in Engeland. Volgens een overlevering kreeg Anna, de 7e hertogin van Bedford, rond 1840 tegen een uur of 16.00 uur honger en kon, of wilde, zij niet wachten tot haar avondmaaltijd.

Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid met verschillende theesoorten erbij die de naam ‘tea’ kreeg. Het idee sloeg zo goed aan dat alle Engelse mannen en vrouwen ’s middag thee begonnen te drinken. Deze traditie bestaat nog steeds. Wilt u naast de verschillende soorten thee ook bier, wijn en frisdranken geserveerd krijgen, dan geldt er een toeslag van E7,50 p.p.

“De boottrip was zeer geslaagd. Iedereen gaf aan genoten te hebben van zowel het prachtige zicht op de grachtenpanden als de heerlijke lunch. De bijgeboekte gids voelde zijn publiek goed aan en hij gaf duidelijke en interessante informatie.”

Cultureel uitstapje

Café complet

De Amsterdamse grachten met hun bijzondere panden spreken tot de verbeelding en roepen beelden op van lang vervlogen tijden. De grachtenmusea geven een prachtig overzicht van de zeventiende-eeuwse rijke eenvoud tot de negentiende-eeuwse neostijlen. Van karakteristieke keukens en meesterlijke trappenhuizen tot beschilderde plafonds. Elke museum heeft een duidelijk eigen karakter dat terug te vinden is in de verschillende collecties en tentoonstellingen. Wij regelen graag voor u, voor of na uw lunch vaart, een bezoek aan één van de zeven grachtenmusea.

Met een kopje koffie of thee genieten van een mooie rondvaart door de historische binnenstad of langs de architectonische hoogstandjes van de nieuwe eilanden.

1½ uur, E30,00 p.p.

Vers gemaakte Hollandse appeltaart met slagroom Koffie, thee, verse muntthee en water Suggestie Gesorteerde roomboterkoekjes met bonbons E2,50 p.p.

www.canal.nl | Lunch 7


Lunch Broodjeslunch 1 uur, €29,50 p.p.

Italiaanse wrap gevuld met mozzarella, pomodori tomaat, pesto en pijnboompitjes Mexicaanse spinazie wrap gevuld met kip, cheddar cheese, ijsbergsla en pepers BLT Sandwich van focaccia brood Sandwich van focaccia brood belegd met pomodori spread, brie en pijnboompitjes Boerenboterham met mierikswortelspread, gerookte zalm, rucola en komkommer Boerenboterham met ricotta kaas en komkommer Wij serveren koffie, thee, verse muntthee, melk en mineraalwater.

Broodje in een Bootje 1½ uur, €39,00 p.p.

8 Lunch | T 020 623 98 86

2 uur, €47,50 p.p.

Assortiment van verschillende broodjes: Multikorn mini bolletje belegd met extra belegen Reypenaer, rucola en gedroogde tomaatjes

Insalata Mia Seizoenssalade met artisjokken, kip, olijven uit Sicilië, geitenkaas en cherrytomaatjes, geserveerd met huisgemaakte pestodressing

Sandwich van focaccia brood belegd met kalfsrollade, mosterdmayonaise, sla van het seizoen en een rode uien compôte

Pasta Bellini Verse ravioli gevuld met mozzarella, geserveerd met een lichte paddenstoelensaus

Tramezzini clubsandwich met gerookte zalm, citroenmayonaise, sla en tuinkers

Dessert dello Chef Fruitsalade met verse munt, geserveerd met een ricotta cheesecake

Pastasalade met gamba’s en pittige dressing en een waldorf salade Italiaans pakketje van filodeeg gevuld met feta, basilicum, pijnboompitjes en pesto Huisgemaakte chocolade amandeltaart

Suggestie Frisse fruitsalade van het seizoen €3,75 p.p.

Mediterraneo

Wij serveren onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Koffie en thee Deze lunch wordt geserveerd met Italiaans brood en olijfolie Wij serveren onbeperkt wijn, bier en frisdrank.


Borrel Heeft u iets gezelligs te vieren met vrienden of familie? Vraagt een gelegenheid van het werk om een feestelijke borrel? Borrelen aan boord zorgt gegarandeerd voor een bijzondere ervaring! Tenslotte is Amsterdam het mooist vanaf het water. U vult de borrel geheel naar eigen wens in: van een borrelgarnituur tot luxe hapjes of tapas. Ook kan een deel van het meubilair vervangen worden door statafels voor een informele sfeer. Of misschien kiest u juist voor comfort en wilt u dat uw gasten lekker kunnen zitten. Bij mooi weer kunt u genieten van het open dak, hiermee transformeert het schip tot een drijvend privĂŠterras.

Borrelarrangementen kunnen wij voor u reserveren op verschillende type schepen, afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen.

- Luxe partyschip - Klassieke salonboot (prijs op aanvraag) - Open sloep - Waterfiets

www.canal.nl | Borrel 9


Borrel Ik hou van Holland Stap aan boord voor een spetterende Ik Hou van Holland quiz. Uw gezelschap wordt in teams verdeeld en in verschillende themarondes zullen zij het tegen elkaar gaan opnemen. Onder leiding van onze quizmaster worden de teams aan de tand gevoeld op het gebied van Nederlandse muziek, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Van hints, meezingen en leuke doeopdrachten; het komt allemaal aan bod! Dit wordt een heel gezellig en typisch Hollands feestje op de Amsterdamse grachten... en u speelt daarin de hoofdrol.

Borrel aan Boord

1½ uur, €27,50 p.p.

Op de tafels staat een assortiment nootjes. Wij serveren onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Voor deze quiz betaalt u e12,50 p.p. toeslag in combinatie met één van onze arrangementen.

Music maestro! Breng de stemming er goed in met muziek! De DJ draait wat u maar wenst: van lounge, pop, Hollandse meezingers of misschien kiest u wel voor de Silent disco. Hier komt de muziek niet door de boxen, maar recht in uw oren door een draadloze hoofdtelefoon. Natuurlijk mag er

gedanst worden! Ook kunnen wij een accordeonist uitnodigen die oer-Amsterdamse liederen ten gehore brengt. Vraag naar de verschillende mogelijkheden om uw feest tot een daverend succes te maken!

“Hierbij wil ik je laten weten dat het gisteren helemaal top was! Iedereen was tevreden en heeft het goed naar z’n zin gehad. Dank aan het vriendelijke personeel en de prima schipper.”

Amsterdam through the Eyes of a Comedian Cruise past beautiful historic buildings and bridges with commentary and comedy from a Boom Chicago guide. This exclusive Canal Company boat tour combines beautiful scenery, history, current events, politics and quirky details which together make Amsterdam such a success. And it’s funny! Tour is in English.

10 Borrel | T 020 623 98 86

Extra mogelijkheden - Statafels - Bloemen - Cocktailshaker/workshop - Gids - Verlenging

Bubbles & bite Bestaande uit een glas Prosecco met een amuse naar keuze: - Amuselepel met gemarineerde kalfstartaar - Amuselepel met een tartaar van verse tonijn, geserveerd met een saus vierge - Amuselepel met een bolletje geitenkaas, geserveerd met een zoete chutney en amandelschaafsel e5,00 p.p.


Borrel Borrel op z’n Amsterdams 1½ uur, €32,50 p.p.

Noord Hollandse en Old Amsterdam kaasblokjes met mini augurkjes en mosterd uit de streek, geserveerd met verschillende soorten worst: salami, cervelaat, grillworst en chorizo. Wij serveren onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Borrel Deluxe 1½ uur, €35,00 p.p.

Borrel op z’n Spaans 1½ uur, €37,50 p.p.

Amuselepel met een tartaar van verse tonijn, geserveerd met een saus vierge

Met chorizo gevulde dadels

Roseval aardappel geserveerd met een gegrilde asperge, serranoham en kappertjessaus

Gemarineerde gamba’s in knoflookolie

Balletjes in een rode pittige saus

Antipastasalade Crostini met humus en een geroosterd cherrytomaatje

Basilicum tapenade

Canapé van mozzarella, verse basilicum, pomodori tomaat en pijnboompitten

Serranoham

Wij serveren onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Wij serveren onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Crostini met crazy salt

www.canal.nl | Borrel 11


Diner ‘s Avonds varen door de schitterend verlichte Amsterdamse grachten is bijzonder, maar het wordt pas echt een onvergetelijke ervaring als u tijdens de vaartocht kunt genieten van een fantastisch diner. Stap samen met uw gezelschap aan boord van één van onze luxe schepen en ervaar de bijzondere setting: een schip dat is omgetoverd tot een intiem restaurant. U wordt in de watten gelegd met een heerlijk diner dat wordt geserveerd door onze attente bediening en verzorgd door een gespecialiseerde cateraar. Het diner kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en wordt uiteraard geserveerd inclusief wijn, bier en frisdranken.

12 Diner | T 020 623 98 86

Dinerarrangementen kunnen wij voor u reserveren op verschillende type schepen, afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen.

- Luxe partyschip - Klassieke salonboot (prijs op aanvraag) - Open sloep


Diner Meinders Catering, al vele jaren onze vaste partner Meinders Catering verzorgt voor ons de culinaire invulling van verschillende lunches en diners aan boord. Altijd met dezelfde passie, service, kwaliteit en flexibiliteit. Meinders Catering staat synoniem voor eten en drinken op hoogstaand niveau. Daarnaast verzorgen ze ook de invulling van onvergetelijke personeelsfeesten, evenementen, recepties en diners op locatie. Ook bij u thuis. Kenmerkend voor Meinders Catering is de perfecte en tot in de details doordachte uitvoering van evenementen. Het bedrijf regelt en zorgt voor alles: van de inrichting van de zaal, het aantrekken van artiesten en de lichten geluidsinstallatie tot en met de complete catering en de bloemversiering. Die perfecte organisatie vormt de basis voor een zeer geslaagd (bedrijfs)evenement, waar iedereen nog lang over napraat. Iets te vieren, de opening van een bedrijfspand of een jubileumreceptie van een medewerker? Laat dan de complete uitvoering over aan Meinders Catering.

Wij werken met specialistische cateraars

De chef-kok van Buon Vino laat zich inspireren door verschillende streekkeukens zoals de Toscaanse en Siciliaanse. Zij maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en traditionele producten. Asli Indonesia is dé specialist in het verzorgen van Indonesische catering en Maass Keuken hecht grote waarde aan de zuiverheid van smaken en de ambachtelijke bereidingswijze. Maass Keuken werkt zoveel mogelijk met ingrediënten afkomstig uit de biologische land- en tuinbouw.

Kijk voor meer informatie op www.meinderscatering.nl.

Live cooking aan boord Het beste uit de keuken van Meinders komt samen in Mix & Match. Met onze Mix & Match arrangementen krijgt u de mogelijkheid om zelf combinaties te maken die voldoen aan uw smaak en wensen. Een deel van de gerechten wordt onder toeziend oog van uw gasten bereid aan boord op een gloeiend hete plaat.

Dit staat garant voor heerlijke geuren in de hele boot met als resultaat mals vlees en smakelijke groenten.

“The menu picked was really enjoyed by everyone. It was nice for everyone to see the canals and it added to the ambiance for their time in Amsterdam.”

www.canal.nl | Diner 13


Diner BBQ Cruise 2 uur, E60,00 p.p.

Het recept voor een perfecte barbecue: - Goed gezelschap - Partyschip waarvan het dak gedeeltelijk open kan - Aangename temperatuur - Mooie uitzichten - Lekkere drankjes - Salade - Stokbrood - Vlees en vis - Sausjes en garnituur - Vers fruit met room Wat dacht u van een glas bubbels bij ontvangst met een lekkere amuse? Voor e5,00 p.p. is dit mogelijk.

Het Baantjer Moorddiner 3 tot 4 uur, voertaal Nederlands Het Baantjer Moorddiner is een avondvullend dinerarrangement. Assisteer ‘de Cock’ en speel zelf de hoofdrol in een spannende thriller van Baantjer. Beleef dit interactieve moordspel samen met uw gezelschap tijdens een heerlijk diner. Baantjer en de moord in de P.C. Een succesvolle projectontwikkelaar uit Amsterdam-Zuid wordt enkele jaren vermist. Nieuwe informatie heeft deze zaak aan het rollen gebracht. Inspecteur ‘de Cock’ heeft u uitgenodigd voor een diner op de boot van de inmiddels doodverklaarde ondernemer. U bent één van de hoofdverdachten en speelt een belangrijke rol tijdens dit bloedstollende moorddiner. Vanavond nog wordt de moordenaar ontmaskerd. Assisteert u ‘de Cock’ of bent u wellicht de moordenaar? Licensed by Endemol Nederland B.V. Produced by Feestvarken Producties en Canal Company.

14 Diner | T 020 623 98 86

Wijnarrangement

Seizoensspecial

Aan boord serveren wij een zorgvuldig geselecteerde huiswijn. U kunt ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. U drinkt dan heerlijke wijnen die perfect aansluiten bij de gerechten. Vraag naar de mogelijkheden.

Elk seizoen heeft zijn heerlijke en prachtige ingrediënten. Op basis van deze ingrediënten hebben wij een wisselend seizoensmenu samengesteld.

2 uur e69,50 p.p.

Kijk voor het actuele menu op onze website!


Diner

Uitgelicht: Running Dinner

Programma

Bij het Running Dinner nuttigt u de drie gangen van een maaltijd op verschillende locaties. Tussen de gangen door wisselt u aangenaam van locatie per schip over de grachten.

18.00 rondvaart met aperitief 19.00 voorgerecht in het eerste restaurant 19.45 varen naar het tweede restaurant 20.30 hoofdgerecht in het tweede restaurant 21.45 dessert, dessertwijn en koffie en thee aan boord 22.30 einde programma

4½ uur e99,00 p.p.

Hierdoor wisselt de groep mensen waarmee u aan tafel zit ook per gang. Het is dus een prima manier om kennis te maken met verschillende restaurants en verschillende mensen. U begint aan boord met het aperitief, terwijl wij naar het eerste restaurant varen voor het voorgerecht. Vervolgens varen wij naar het tweede restaurant waar u aanschuift voor het hoofdgerecht. Het dessert wordt aan boord geserveerd. Terwijl u geniet van een glaasje dessertwijn en koffie of thee varen wij door, inmiddels verlicht, Amsterdam terug. Onze hoofdstad kent een scala aan gerenommeerde restaurants elk met hun eigen specifieke sfeer en keuken. Vraag één van onze medewerkers naar het actuele overzicht van de deelnemende restaurants.

(tijden zijn richttijden)

www.canal.nl | Diner 15


Diner Venezia

2 uur, €69,50 p.p.

Mozzarrella di bufala Buffelmozzarella met cherrytomaatjes uit Pachino, gegrilde aubergine en balsamicodressing Trio di pasta Huisgemaakte lasagna, pasta met pestosaus en een tagliatelle met een saus van champignons en truffel Dessert Cappuccino Cappuccino taart met hazelnootsaus Koffie, thee en verse muntthee op tafel Italiaans brood en olijfolie Tijdens het vaart serveren wij onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Mix & Match 2½ uur, €75,00 p.p.

voorgerechten Carpaccio van kalfsoester met rucola en langoustine mayonaise of Sandwich van gegrilde courgette met ricotta, paprika en walnoten of Frisse salade van avocado, meloen, tomaat, komkommer, gamba’s en korianderdressing of Tartaar van verse tonijn met een saus vierge en een flinterdunne crouton van rustiek brood (toeslag e2,75 p.p.) tussengerechten Groene aspergesoep met Hollandse garnalen of Bospaddenstoelensoep of Gazpacho of Goulash van kip op een bedje van bladerdeeg (toeslag e1,75 p.p.)

Om een vlotte bediening te garanderen, stelt u per schip één menu samen.

hoofdgerechten Taartje van gebakken zalm, risotto en gemarineerde courgette met een kruidige witte wijnsaus of Kalkoentournedos met cranberry coulis, geserveerd met geroosterde groenten en aardappelgratin of Vegetarische Thaise groene curry met omeletreepjes en witte rijst of Entrecôte met stamppot van paksoi, geserveerd met chips van serranoham en jus van rozemarijn (toeslag e3,50 p.p.) desserts Mini citroentaartje met een frisse kiwisaus of Trio van mousse of Trio van verse fruitlolly’s gedipt in een trio van fairtrade chocolade of Kaasplateau met drie verschillende soorten kazen, vijgenbrood en appelstroop (toeslag e1,75 p.p.) Koffie, thee en verse muntthee op tafel Stokbrood, biologische roomboter en olie Tijdens het vaart serveren wij onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

16 Diner | T 020 623 98 86


Diner Indonesische Ramah Tamah 2½ uur, €69,50 p.p.

voorgerecht Kacang goreng - assortiment oosterse crackers Soto ayam - gekruide kippensoep hoofdgerecht Nasi putih - geurige witte pandanrijst Nasi Jawa - gebakken rijst op Javaanse wijze bereid Sate babi - gemarineerd, geroosterd varkensvlees met gekruide pindasaus Daging rendang - pikant gestoofd rundvlees Ayam ruyak - kipfilet in zacht gekruide Javaanse kokossaus Tahu tempé taoco - tahu en tempé bereid met zwarte sojabonensaus Sambal goreng boontjes - mild pikante boontjes Sayur lodeh - gemengde groenten in kokosmelk Acar ketimun - Javaanse komkommersalade in zoetzure saus Sambal goreng kentang - mild pikante aardappelsticks Serundeng - geroosterde kokos met pinda’s Sambal bajak - gebakken sambal dessert Spekkoek - in laagjes gebakken gekruide cake Koffie en thee Tijdens het diner serveren wij onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

PUUR

2½ uur, €82,50 p.p.

voorgerecht Salade van rucola met feta, peer en amandelen tussengerecht Italiaanse tomatensoep met verse basilicum hoofdgerecht Penne Rigate met Marsala-roomsaus, gepocheerde kipfilet, pancetta bosui en kastanjepaddenstoelen, geserveerd met Parmezaanse kaas dessert Platte taart van gekarameliseerde amandeltjes, room en sinaasappelschil Koffie en thee Tijdens het viergangen diner serveren wij onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Bijzondere Proeverij 3 uur, €89,50 p.p.

Geroosterde bietjes, geserveerd met limoendressing en ricotta Rode linzensoep met kokosroom en koriander Rollade van vers pastadeeg, gevuld met wilde spinazie, ricotta, krenten en pijnboompitten, geserveerd met boter-saliesaus Geroosterd mootje kabeljauw met ingelegde knoflook, kappertjes, augurkjes en zwarte olijven, geserveerd met puree van zoete aardappel Kaasplankje Panna cotta met een coulis van rood fruit Koffie en thee Tijdens het zesgangen diner serveren wij onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Het is ook mogelijk om de Bijzondere Proeverij als ’Walking Dinner’ uit te voeren op één van onze schepen met flexibel interieur. De verschillende gangen worden bij u geserveerd, waar u ook zit of staat. Dit biedt de mogelijkheid om een informeel karakter te combineren met een uitstekend diner.

www.canal.nl | Diner 17


Salonboten Een salonboot straalt zowel allure als nostalgie uit. Ervaar de combinatie van modern comfort met de unieke ambiance van dit klassieke schip: uw zakelijke evenement komt hier helemaal tot zijn recht. De luxe en uitgebreide catering wordt geheel naar uw wensen ingevuld. Naast de wereldberoemde grachtengordel met haar rijke geschiedenis is het oostelijke deel van het centrum een bezienswaardigheid, met brede grachten en spannende huizen van vroegere scheepsmagnaten. De omgeving van Artis met het Entrepotdok en de Singelgracht is ook een echte aanrader. Begin en eindig op ĂŠĂŠn van de vele mogelijke op- en afstaplocaties in Amsterdam. Deze op- en afstaplocaties bepaalt u zelf, net als de te varen route, maar natuurlijk adviseren wij u hier ook graag in.

18 Salonboten | T 020 623 98 86


Salonboten Luxueus vervoer Kies voor het programma Running Dinner, waarbij u een driegangen diner geniet op twee locaties en waarbij de salonboot wordt ingezet als vervoer met allure. Bel met onze salesafdeling voor meer informatie.

Ja, ik wil!

Locatie aan wal

Trouwen, varen in Amsterdam, bruidstaart, een borrel of diner wie zegt daar geen ja op?

Voor exclusieve diners, lunches of presentaties kunnen wij een locatie verzorgen aan wal. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de eetkamer in het Museum van Loon of het stijlvolle West-Indisch Huis.

Stap op de mooiste dag van uw leven echt in het huwelijksbootje en zeg: “Ja, ik wil!”. Onze boten zijn aangewezen als officiële trouwlocatie. Mocht u liever vaste grond onder de voeten hebben op zo’n belangrijk moment, dan verzorgen wij graag het vervoer per boot naar de trouwlocatie of het ontvangst na de trouwplechtigheid met sprankelende champagne en overheerlijke bruidstaart.

Bubbles & bite Bestaande uit een glas Prosecco met een amuse naar keuze: - Amuselepel met gemarineerde kalfstartaar - Amuselepel met een tartaar van verse tonijn, geserveerd met een saus vierge

- Amuselepel met een bolletje geitenkaas, geserveerd met een zoete chutney en amandelschaafsel e5,00 p.p.

www.canal.nl | Salonboten 19


Salonboten Mix & Match prijs op aanvraag

voorgerechten Carpaccio van kalfsoester met rucola en langoustine mayonaise of Sandwich van gegrilde courgette met ricotta, paprika en walnoten of Frisse salade van avocado, meloen, tomaat, komkommer, gamba’s en korianderdressing of Tartaar van verse tonijn met een saus vierge en een flinterdunne crouton van rustiek brood (toeslag e2,75 p.p.) tussengerechten Groene aspergesoep met Hollandse garnalen of Bospaddenstoelensoep of Gazpacho of Goulash van kip op een bedje van bladerdeeg (toeslag e1,75 p.p.)

Om een vlotte bediening te garanderen, stelt u per schip één menu samen.

hoofdgerechten Taartje van gebakken zalm, risotto en gemarineerde courgette met een kruidige witte wijnsaus of Kalkoentournedos met cranberry coulis, geserveerd met geroosterde groenten en aardappelgratin of Vegetarische Thaise groene curry met omeletreepjes en witte rijst of Entrecôte met stamppot van paksoi, geserveerd met chips van serranoham en jus van rozemarijn (toeslag e3,50 p.p.) desserts Mini citroentaartje met een frisse kiwisaus of Trio van mousse of Trio van verse fruitlolly’s gedipt in een trio van fairtrade chocolade of Kaasplateau met drie verschillende soorten kazen, vijgenbrood en appelstroop (toeslag e1,75 p.p.) Koffie, thee, verse muntthee op tafel Stokbrood, biologische roomboter en olie Tijdens de vaart wordt bier, wijn, fris, en water geschonken.

20 Salonboten | T 020 623 98 86

Borrel Deluxe prijs op aanvraag

Amuselepel met een tartaar van verse tonijn, geserveerd met een saus vierge Roseval aardappel geserveerd met een gegrilde asperge, serranoham en kappertjessaus Crostini met humus en een geroosterd cherrytomaatje Canapé van mozzarella, verse basilicum, pomodori tomaat en pijnboompitten Wij serveren onbeperkt wijn, bier en frisdrank.


Maatwerk Het gehele jaar door kunt u met kleine en grote gezelschappen - van 2 tot 1000 personen - bij ons aan boord terecht. Amsterdam verveelt immers nooit en leeft 24 uur per dag. Heeft u een dag of dagdeel te besteden in Amsterdam? Er zijn vele mogelijkheden: verschillende arrangementen op en rond de Amsterdamse grachten, van een exclusieve rondvaart met catering tot wandeltochten, museumbezoek of een proeverij op locatie. Na overleg over uw wensen en voorkeuren nemen wij u graag alle zorg uit handen met een op maat gemaakt programma.

www.canal.nl | Maatwerk 21


Maatwerk

KLM Huisjes Sinds de jaren 50 geeft KLM elke passagier in World Business Class een uniek cadeau: een Delftsblauw miniatuur van een karakteristiek Hollands huisje gevuld met jenever. Elk miniatuur is gemaakt naar het evenbeeld van een Hollands huis. Jaarlijks geeft KLM rond 7 oktober een nieuw miniatuur uit, ter gelegenheid van KLM’s oprichtingsdatum in 1919. Door de jaren heen zijn deze Delftsblauwe huisjes zeer gewilde verzamelobjecten geworden waarin een levendige ruilhandel bestaat. Ieder KLM huisje heeft zijn eigen unieke verhaal over de geschiedenis van het pand of de bewoners van toen en nu. Canal Company en KLM nemen u mee voor een rondvaart langs de beroemde grachtenpanden, waarvan u wellicht het miniatuur thuis heeft staan. In thuishaven Amsterdam, brengt onze gids de verhalen tot leven en kunt u de

Feestmaanden Tijdens de feestmaanden zijn onze schepen feestelijk verlicht. Gecombineerd met de verlichte grachtengordel vormt dit een prachtig decor voor een eindejaars relatie evenement. Geniet van alle pracht en praal tijdens een vijfgangendiner of een kerstborrel met champagne aan boord.

22 Maatwerk | T 020 623 98 86

Delftsblauwe miniaturen vergelijken met de echte grachtenhuizen. Als herinnering aan deze unieke rondvaart ontvangt u een bijzonder Delftsblauw souvenir. De KLM Huisjes Rondvaart is zeer geschikt voor groepen. Wij maken een compleet programma dat op maat is samengesteld en op uw budget is afgestemd. Binnen onze vloot hebben wij partyschepen en sloepen waarmee u de KLM Huisjes route kunt volgen. Om de rondvaart culinair te complementeren, heeft u een ruime keuze uit verschillende arrangementen; van een ontbijt, lunch, borrel, luxe diner of een proeverij op locatie. In overleg met onze cateraar kunnen wij een thematisch of seizoensgebonden menu voor u samenstellen. Ons sales team staat voor u klaar voor een advies op maat.


Maatwerk Voorbeeld programma Voor een groep van 50 personen

10:00-10:30 Vervoer per partyschip van het hotel naar het Centraal Station 10:30-12:30 Fietstocht langs de highlights van Amsterdam 12:30-14:00 Lunch aan boord, de gids vertelt over de bezienswaardigheden onderweg

Voorbeeld programma Voor een groep van 350 personen

Jeneverproeverij aan boord De kenner informeert u en uw gasten over de diverse jeneversoorten, de verschillende smaken en het destilleerproces. Uiteraard kan er geproefd worden. Drie verschillende jenevers staan hiervoor klaar. Op de met wit linnen ingedekte tafels, voorzien van een vers bloemetje, staan verschillende soorten typische Nederlandse koekjes zoals koggetjes, stroopwafels en bokkepootjes.

14:00-15:30 Bezoek aan het Van Gogh Museum en de PC Hooftstraat 15:30-16:00 Transfer terug naar het hotel per partyschip

Het is zelfs mogelijk om het schip aan te passen in uw stijl.

Niets is ons te gek! Wij vertalen uw wensen tot een op maat gemaakt programma.

www.canal.nl | Maatwerk 23


Sloepen Aan boord van een sloep Amsterdam verkennen betekent dat u op plekken komt waar de grote rondvaartboten niet varen. Met het weidse uitzicht vanuit een sloep leert u onze prachtige hoofdstad op een heel andere manier kennen. Samen met een select gezelschap geniet u van de sfeer op het water, terwijl de schipper bij elke bezienswaardigheid een karakteristiek Amsterdams verhaal vertelt. Zo ontdekt u de ware essentie van de stad. De sloepen zijn milieuvriendelijk door elektrische aandrijving en varen geruisloos door het water. Grotere gezelschappen kunnen verdeeld worden over meerdere sloepen. Het grote voordeel van varen door de grachten is natuurlijk dat u zich ongehinderd door het drukke verkeer naar een locatie of restaurant laat verplaatsten.

24 Sloepen | T 020 623 98 86


Sloepen Cocktails De Hopper XL biedt u alle comfort om heerlijk te loungen en te genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Aan boord van de Hopper XL kunnen wij een professionele cocktailshaker mee laten varen die voor de liefhebber de lekkerste ‘cocktails shaked’. Wilt u zelf de fijne kneepjes van het vak leren, dan organiseren wij een workshop bij House of Bols. House of Bols Cocktail & Genever Experience is een trendy hotspot voor evenementen. Zij bieden verschillende mogelijkheden om uw klanten of relaties kennis te laten maken met ’s werelds oudste gedistilleerde merk, Lucas Bols sinds 1575.

Picknickmand

€15,00 p.p. klein, €26,50 p.p. groot Zin om uzelf en uw gezelschap eens lekker te laten verwennen? Reserveer dan een rijkelijk gevulde picknickmand. - Gemarineerde olijven - Pittige worstjes - Pittige balletjes met mozzarella - Gamba`s gemarineerd in de knoflookolie - Gevulde peper met roomkaas - Crostini toast en boerenbrood

- Serranoham en Mortadella met Spaanse harde kaas - Olijven, tomaten en pesto tapenade, huisgemaakte knoflookboter en olie - Spaanse kaassalade

Centraal in de hoofstad De milieuvriendelijke sloepen hebben pier 6 aan het Damrak als thuishaven. Hier is Amsterdam ECO Tours gevestigd. Een informatiepunt voor de milieubewuste toerist en het startpunt voor actieve wandel- en fietstochten. Daarnaast worden hier biologische lekkernijen voor onderweg en groene souvenirs verkocht.

www.canal.nl | Sloepen 25


Sloepen Borrel S(mall)

1½ uur, w27,50 p.p.

U heeft de beschikking over wijn, bier en frisdrank en aan boord staat een assortiment nootjes.

Borrel M(edium)

1½ uur, w30,00 p.p.

Borrel L(arge)

1½ uur, w39,50

Aan boord vindt u gevarieerde snacks:

Aan boord vindt u een plateau met gevarieerd borrelgarnituur:

- Nacho’s met guacamole - Gevulde pepertjes

- Shotglas met geroosterde asperge en kappertjescrème

- Gemarineerde olijven

- Krabkoekje

- Gemengde noten

- Geitenkaaslolly met gebrande amandelen en abrikozenchutney

U heeft de beschikking over wijn, bier en frisdrank.

- Reuzengamba met een zoetzure chilidressing - Serranoham met boerenkaas, gedroogde snoeptomaat en rucola

De schipper is uw gids en vertelt bijzondere verhalen. U komt met de sloepen op de meest pittoreske plekken van Amsterdam en vaart door de smalste grachten, zoals bijvoorbeeld de beeldschone Groenburgwal.

26 Sloepen | T 020 623 98 86

U heeft de beschikking over wijn, bier en frisdrank.


Waterfietsen De leukste manier om actief de prachtige grachten van Amsterdam te ontdekken is per waterfiets. Ongestoord door het drukke verkeer in de stad waterfietst u in uw eigen tempo en maakt u een onvergetelijke tocht door de grachten. U kunt vanaf vier steigers in de binnenstad starten en hierbij is het grote voordeel dat u helemaal vrij bent om uw eigen route te bepalen. Nog leuker is een puzzeltocht, waarin u in groepjes tegen elkaar kunt strijden. U kunt kiezen uit diverse routes en thema’s. De programma’s zijn geschikt voor groepen van 20 tot 400 personen. Alle tochten zijn uit te breiden met diverse extra’s, zelfs tot een dagvullend programma. Bij regen kunnen er huifjes op de waterfietsen geplaatst worden. Of voorkomt u liever dat uw activiteit letterlijk in het water valt? Sluit dan een regenverzekering af: bij slecht weer kunt u dan voor een alternatief programma kiezen.

www.canal.nl | Waterfietsen 27


Waterfietsen Extra mogelijkheden

Canal Bike

De waterfietstochten zijn uit te breiden met diverse extra’s. Denkt u hierbij aan een jeneverproeverij, een gezellige kroegstop of een lunchpakket om al fietsend van te genieten.

In 1984 introduceerden wij onder de naam Canal Bike de waterfietsen als nieuw toeristisch vermaak in de toen nog stille Amsterdamse grachten. De waterfietsen zijn sinds de start niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Waterfietsen is de leukste én één van de schoonste grachtenattracties van de stad. De enige uitstoot…? Een paar zweetdruppeltjes.

“Het zag er ontspannen uit, maar bleek best sportief te zijn. Was wel goed voor ons. De puzzelboekjes waren een leuke toevoeging op de geplande waterfietstocht. Wij hebben een fantastische tijd gehad.”

Utrecht In de Domstad kunt u ook waterfietsen! De terrasjes aan de werf, de intrigerende consoles en de mooie grachtenpandjes nodigen uit voor een heerlijke waterfietstocht van 1½ uur.

28 Waterfietsen | T 020 623 98 86


Waterfietsen Canal Bike classic 1½ uur, w17,00 p.p.

De klassieker onder onze tochten. In teams van vier personen fietst u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei serieuze en ludieke vragen beantwoordt. U kunt ook kiezen voor de Canal Bike classic van 2½ uur voor e23,50 p.p. Halverwege de tocht stopt u voor een drankje in een Amsterdams etablissement. Na een half uur vervolgt u de tocht op de waterfiets.

Company rally

1½ uur, w20,00 p.p.

Een op maat gesneden puzzeltocht, want u levert zelf acht vragen aan die worden opgenomen in het routeboekje. Hiermee kunt u inspelen op actuele zaken en bijzondere gebeurtenissen. Na afloop worden de vragen nagekeken door onze begeleider en ontvangt het winnende team niet alleen een leuke prijs, maar vooral alle roem.

Jordaan tour

3 uur, w30,00 p.p.

Voor of na de puzzeltocht van anderhalf uur op de waterfiets neemt een gids u mee voor een wandeling door de Jordaan. In de Jordaan is immers van alles te zien; oude hofjes, prachtige gevelstenen, gezellige kroegjes en rustieke pleintjes. De Amsterdamse Jordaan is ongetwijfeld de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijk van Nederland. Vierhonderd jaar geleden werd dit gebied gebouwd voor arbeiders, ambachtslieden en kleine bedrijfjes. Het ontwikkelde zich tot een overvolle volksbuurt met een roerige sociale geschiedenis. Nu is het een favoriete wijk voor studenten, artiesten en jonge ondernemers.

www.canal.nl | Waterfietsen 29


Familie Heeft u iets bijzonders te vieren? Een verjaardag, diploma-uitreiking, promotieborrel, de jaarlijkse familiere端nie of een ander jubileum? Vier uw eigen feestje dan eens aan boord van een schip of waterfiets! De sfeer zit er gegarandeerd al snel goed in. De bedrijvigheid om u heen op het water, de drukte aan de kant en de herkenning van bezienswaardigheden zorgen voor de nodige dynamiek tijdens uw feest. Zowel jong als oud zullen genieten als van een ware attractie!

30 Familie | T 020 623 98 86


Familie Haal meer uit uw dagje Amsterdam: - Ga tussendoor van boord voor een picknick in het Vondelpark

Evenementen in Amsterdam

- Bezoek een museum, toeristische attractie of evenement - Laat een fotograaf een leuke familiefoto maken aan boord en eventueel een reportage van deze familiedag - Vraag een DJ aan boord om swingende muziek te draaien, zodat er nog gedanst kan worden - Een touringcar brengt u tot locatie van afvaart of geef iedere chauffeur een uitrijkaart van een parkeergarage

Januari Amsterdam International Fashion Week 25.01 – 29.01 Maart HISWA 06.03 – 11.03 April Koninginnedag 30.04 Juni Open Tuinendagen 15.06 – 17.06 Juli Over het IJ Festival 05.07 – 15.07

Nieuw familie uitje:

Het Kleine Weeshuis

In de bijzondere kinderpresentatie Het Kleine Weeshuis ontdekt u op een spannende manier hoe het leven in het weeshuis van de 17de eeuw moet zijn geweest. In het gebouwencomplex van het Amsterdam Museum was vier eeuwen lang het Burgerweeshuis gevestigd. Met Het Kleine Weeshuis wil het Amsterdam Museum het gebouw en zijn geschiedenis op een prikkelende en fantasievolle wijze tot leven wekken.

Bezoekers aan Het Kleine Weeshuis stappen een andere wereld binnen. Het besloten wereldje achter de weeshuispoorten had eetzalen, slaapzalen, leslokalen, keukens, een kakdoos en zelfs een eigen koeienstal. Water kwam nog uit de gracht of de pomp, er is kaarsverlichting en er werd nog met een pechvogel gegooid tijdens de les. Het Kleine Weeshuis beleven kinderen met al hun zintuigen. Het is geen gewone museumpresentatie; voorwerpen fluisteren en er is veel te doen: schoonschrijven, in de pap roeren, wezen uniformen passen en met z’n vieren uit een bord eten.

Augustus Gay Pride 04.08 Grachtenfestival 10.08 – 19.08 Uitmarkt 25.08 – 26.08 September Nederlands Theater Festival Oktober Amsterdam Dance Event November Museumnacht 03.11 Intocht Sinterklaas December Winter Magic Amsterdam

www.canal.nl | Familie 31


Familie Pizza Cruise 1½ uur, e35,00 voor volwassen en e17,50 voor kinderen voorgerecht Knoflooktoastjes hoofdgerecht U maakt vooraf uw keuze uit de volgende pizza’s: - Extravaganzza - Veggi - Hawaii - Tuna Delight - Basic-Margarita - Deluxe dessert dessert van Ben & Jerry’s Caramel Chew Chew of Chocolate Fudge Brownie Tijdens de vaart serveren wij onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

32 Familie | T 020 623 98 86

Canal Bike classic 1½ uur 1½ uur, e17,00 p.p.

De klassieker onder onze tochten. In teams van vier personen fietst u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei serieuze en ludieke vragen beantwoordt. Waterfietsen is een leuke activiteit voor gezinnen of families met kinderen. Jong en oud genieten van een waterfietstocht door de grachten. De trappers zijn aan één kant voorzien van een blok, zodat ook kinderen met korte benen gemakkelijk kunnen fietsen. Onderweg lekker kijken en zwaaien naar de mensen op de terrasjes, u komt van alles tegen.


Vloot De schoonheid van Amsterdam is en blijft al meer dan 25 jaar lang onze drijfveer. De partyschepen van Canal Company varen fluisterstil en schoon door de grachten, omdat ze worden aangedreven door milieuvriendelijk aardgas. Ook Holland International Rondvaart hecht belang aan de luchtkwaliteit in de stad. Drie van deze partyschepen hebben schone, dieselelektrische voortstuwing. De overige schepen hebben schone motoren die voldoen aan de hoogste thans geldende Europese normen. Dankzij de combinatie van een schone motor en een roetfilter verminderen deze schepen de roetuitstoot met ruim negentig procent ten opzichte van klassieke diesels.

www.canal.nl | Vloot 33


Vloot Partyschip Canal Company

e295,00/e375,00 per uur, minimaal 2 uur Al onze partyschepen zijn vernoemd naar Nederlandse schilders en hebben een eigen karakter. De partyschepen zijn van alle gemakken voorzien; ze hebben een toilet, verwarming, een geluidinstallatie en een biertap aan boord. De schepen hebben een uitstekende stahoogte wat prettig is voor lange mensen. Een aantal van onze schepen heeft een flexibel interieur, zodat u aan één lange tafel kunt dineren of kunt netwerken tijdens een staande borrel. Bij mooi weer gaat het dak open. De maximale capaciteit varieert van 28 personen diner aan een bloktafel, 70 personen borrel tot 81 personen transfer.

Partyschip Holland International

e295,00/e375,00 per uur, minimaal 2 uur Holland International beschikt over een moderne vloot van 13 schepen met op de romp namen van landgenoten die ergens voor stonden. Twee schepen beschikken over los meubilair, dat in verschillende posities kan worden opgesteld. Alle schepen beschikken over een toilet, geluidsinstallatie en verwarming. De maximale capaciteit van de schepen varieert van 32 personen diner aan een bloktafel, 70 personen borrel tot 84 personen transfer.

Indeling Partyschepen en opstellingen meubilair De in totaal 26 partyschepen lenen zich perfect voor heerlijke diners, lunches, borrels of een transfer. U kunt ook terecht voor het vervoer van zeer grote groepen. Op onze schepen met flexibel meubilair zijn verschillende opstellingen mogelijk. De mogelijkheden hangen af van het aantal personen en de activiteit die u aan boord wilt laten plaatsvinden. Wij kunnen een combinatie maken tussen staan en zitten. Tafels en stoelen kunnen deels worden vervangen door statafels voor een receptieopstelling. Voor een diner met een zakelijke of kleinere groep is een bloktafel een geschikte opstelling. Er wordt dan één grote tafel gecreëerd.

Opties: - Gids e40,00 p.u. (min. 4 uur) - Statafels e25,00 per stuk - Aanpassen interieur e75,00 - Specifieke boot e75,00

34 Vloot | T 020 623 98 86


Vloot Transfer/Borrel/Lunch/Diner opstelling (banken)

Canal Hopper

e150,00 per uur, minimaal 2 uur maximaal 12 personen Met deze sloep komt u op plekken waar de grote rondvaartboten niet varen. Terwijl u geniet van de sfeer op het water, vertelt de schipper bij elke bezienswaardigheid een karakteristiek Amsterdams verhaal.

Transfer/Borrel/Lunch/Diner opstelling (stoelen)

De sloepen zijn, wanneer nodig, volledig te overkappen met behoud van voldoende zicht. Daarnaast is er de mogelijkheid om dranken te koelen en heeft de sloep verwarming. De vloot bestaat uit negen elektrische sloepen.

Canal Hopper XL e225,00 per uur, minimaal 2 uur maximaal 35 personen

Onze grote, open sloepen varen milieuvriendelijk en stil door de grachten door de elektrische aandrijving. Ondanks de grote afmeting varen zij probleemloos door de smalste grachten en bieden u een wijds uitzicht op onze fotogenieke hoofdstad. Zij bieden alle comfort om te loungen en te genieten; lounge kussens, koeling voor uw drankjes, sfeervolle verlichting, geluidinstallatie en vele mogelijkheden voor catering.

Bloktafel/Boardroom opstelling

Receptie opstelling

www.canal.nl | Vloot 35


Vloot Salonboot Wolk

Salonboot Monne de Mirande

e150,00 in- en uit catertarief

e150,00 in- en uit catertarief

e375,00 per uur, minimaal 2 uur

De ‘Wolk’ is een schip dat haar gelijke niet kent in de rondvaart van de Amsterdamse grachten. Uitgerust met een gereviseerde en aan hedendaagse milieueisen aangepaste stoommachine uit de laat 19e eeuw, weet dit prachtige, stoere schip - dat sinds augustus 2004 in de vaart is - alle ogen op zich gericht. De capaciteit is met 50 gasten voor de borrel en 35 voor diner vrij uniek onder de klassieke salonboten. U onthaalt uw gasten op een werkelijk heel bijzondere boot, een theater op zich. Het open karakter biedt ‘s zomers aangename verfrissing en ‘s winters warmt u zich aan de stoomketel.

36 Vloot | T 020 623 98 86

e375,00 per uur, minimaal 2 uur

De ‘Monne de Miranda’ is een prachtige, luxe salonboot met een capaciteit voor 48 gasten voor de borrel en maximaal 35 voor de lunch of diner. Tijdens een luxueuze rondvaart door de Amsterdamse grachten voelen ook kleine gezelschappen zich thuis aan boord van dit intieme schip. Deze salonboot is zeer geschikt voor zakelijke evenementen, bijvoorbeeld in de sfeer van relatie-marketing. Op uw huwelijksfeest zal de ‘Monne de Miranda’ een onvergetelijk en bijzonder onderdeel van de dag vormen, u kunt de trouwceremonie zelfs aan boord laten plaatsvinden. De milieuvriendelijke, fluisterstille elektrische aandrijving maakt varen een genot, zowel voor onze gasten aan boord als de bewoners aan de grachten.

Salonboot De Amstel e195,00 per uur, minimaal 2 uur

Onze luxe salonboot ‘De Amstel’ is in 1920 gebouwd en is één van de allermooiste salonboten die in de Amsterdamse grachten vaart. ‘De Amstel’ wordt voor een scala aan activiteiten gebruikt, zoals: - luxe aperitief tochten (met champagne) waarna wij u bij een goed restaurant afzetten - huwelijken of aanzoeken - contractbesprekingen - kleine meetings en lunches (op warme zomeravonden ook diners) De salonboot is geschikt voor 12 personen, echter binnen kunnen 8 personen comfortabel zitten. Wij adviseren daarom in de wintermaanden om 8 personen als het maximale aantal gasten aan te houden.


De Amsterdamse grachtengordel staat sinds augustus 2010 op de

UNESCO-Werelderfgoedlijst.

De Amsterdamse grachtengordel is uniek in de wereld als stedenbouwkundig kunstwerk. De grachtengordel is een zeer geslaagd voorbeeld van planmatige stadsuitbreiding en geeft uitdrukking van de grote economische en culturele bloei van Amsterdam. Het ijzersterke stedenbouwkundige concept biedt tot op de dag van vandaag ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Amsterdam biedt een mix van heden en verleden als inspirerend decor voor uw rondvaart.

www.canal.nl | UNESCO 37


7 redenen om voor Canal Company te kiezen 1. Ruime ervaring; 2. oog voor duurzaam ondernemen; 3. gecombineerde programma’s en maatwerk; 4. vriendelijk en professioneel personeel; 5. één aanspreekpunt in voorbereidingsfase; 6. grote vloot met diversiteit aan schepen; 7. samenwerking met specialistische cateraars.

Volg ons op Twitter en Facebook

De laatste nieuwtjes van Canal Company en Amsterdam vindt u als eerste op onze Twitter en Facebook pagina’s. Word lid van onze pagina’s en blijf op de hoogte. twitter.com/canalcompany facebook.com/canalcompany

Voorwaarden Ophalen en terugbrengen binnen de grachtengordel, tot maximaal een half uur varen vanaf de steigers Holland International, Canal Company of Amsterdam ECO Tours, is bij de prijs van de getoonde arrangementen (m.u.v. salonboten) inbegrepen. Alle genoemde prijzen in dit magazine zijn inclusief btw en gebaseerd op deelname van minimaal 20 personen, tenzij anders vermeld. Voor vaarten na 23:00 uur geldt er een nachttoeslag. Canal Company kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele zet- of drukfouten. Wijzigingen in prijs of assortiment zijn onder voorbehoud. 38 Voorwaarden | T 020 623 98 86


Is onderdeel van Canal Company

1 2 Scheepvaartmuseum (closed)

3

Steiger Centraal Station Prins Hendrikkade 33a

1

Steiger Amsterdam ECO Tours Damrak

2

Steiger Rijksmuseum Stadhouderskade

3

www.canal.nl | Plattegrond Amsterdam 39


Canal Company biedt al jaren unieke groepsarrangementen aan op en rond de Amsterdamse grachten. Weteringschans 26-1hg | 1017 SG Amsterdam T 020 623 98 86 | F 020 624 10 33 | info@canal.nl www.canal.nl/groepsarrangementen

Canal Company - Groepsarrangementen 2012  
Canal Company - Groepsarrangementen 2012  

Het magazine van Canal Company met een groot assortiment aan groepsarrangementen met Amsterdam in de hoofdrol.

Advertisement