__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

TENTTRAILERS - DAKTENTEN


Vrij leven. Mobiliteit beleven. CAMPWERK maakt het mogelijk.

2


TENTBASIS TENTTRAILERS – MODELLEN

6–7

TENTTRAILERS – UITRUSTING

8–15

TENTTRAILERS – OPBOUW

16-17

TRAILERBASIS TRAILERBASIS – ONROAD

20–23

TRAILERBASIS – OFFROAD

24–25

TRAILERBASIS – OFFROAD BLACK-SILVER-EDITION

26–27

UITRUSTING – KEUKEN

28–29

DAKTENT DAKTENT – ADVENTURE

30–33

DAKTENT – ACCESSOIRES

34–35

DAKTENT – OPBOUW

36–37

TOEVOEGINGEN & ACCESSOIRES

38–41

MATERIALEN & AFWERKING

42–43

INFORMATIE 44–45 FAQ – VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

46–47

NOVITEITEN & PRIJSLIJST

50–53 3


Gaan waar je wilt. Overnachten op de mooiste plek. CAMPWERK maakt het mogelijk.

4


Welkom in de wereld van CAMPWERK! Ben je graag vrij en ongedwongen onderweg, wil je zo mobiel mogelijk zijn en onbekend terrein veroveren? Een slaapplaats onder de sterren heb je duizend keer liever dan een gebruikt bed in een hotel? Dan is CAMPWERK jouw wereld! Met onze tent-oplossingen kun je je slaapplaats opzetten waar het je het meest bevalt zonder veel moeite, maar met kippenvel bij het uitzicht op de sterrenhemel! Al in één tot twee minuten staat een grote CAMPWERK-tent met vloer, ramen en keuken. CAMPWERK nodigt je uit om te dromen. Onze tenttrailers en daktenten geven geen werk, maar plezier. Ze zijn comfortabel, ongelooflijk ruim en zeer sterk. Daarvoor hebben we ze tot in de kleinste details uitgedacht en steeds opnieuw getest. Daar kun je op rekenen: CAMPWERK tenten zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Waar wij heel trots op zijn: ondanks hun ongeëvenaarde gunstige prijzen geven wij onze trailers en tenten een topuitrusting mee, inclusief vele accessoires. Voel je de reislust al? Ga dan het avontuur tegemoet: CAMPWERK gaat mee!

5


ECONOMY  

CAMPWERK -TENTTRAILERS

Ruimtewonder dat je supersnel opbouwt. En met een bed om bij weg te dromen.

De Economy vouwwagen is onze kleinste tent en de ideale oplossing voor de kampeerder die meer comfort wil met behoud van het échte tentgevoel. Onze Economy tenttrailer kenmerkt zich door grote mobiliteit tijdens het reizen, supersnel opzetten en heeft een geïntegreerd, gebruiksklaar en comfortabel kingsize bed. Optioneel vergroot de voortent de 6

leefruimte naar een oppervlakte van 18 vierkante meter. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten neemt u de zijwanden en voorwand eruit en u heeft een prettige luifel die beschermt tegen zon en regen. Dat alles hebben we verpakt op een robuust gebouwde trailer met zeer goede en veilige rijeigenschappen.


CAMPWERK -TENTTRAILERS

De tenttrailer die meegroeit. Met kinderkamer of gewoon met extra veel leefruimte. En naar wens uit te breiden met vele handige opties.

Onze FAMILY tenttrailer is een écht ruimtewonder. Met zijn basistent van 11m2 is het ideale tent voor kleine én grote gezinnen. Het extra gedeelte is geheel naar eigen inzicht in te vullen. Zijn de kinderen nog klein, dan passen er met gemak tot 3 reisbedjes in. Worden ze wat groter? Dan kan je er meerdere luchtbedden, veldbedden of stapelbedden in kwijt. En reist u met z’n tweeën? Dan heeft u een mooie grote leefruimte om samen te

TENTTRAILERS ZELTANHÄNGER– –MODELLEN MODELLE

FAMILY

ontbijten. Zo maakt het de FAMILY flexibel genoeg om mee te groeien met de levensfase waarin u zich bevindt.

7


Tenttrailers van CAMPWERK met panorama-ramen en met vele accessoires om het leven 'buiten' eenvoudiger te maken.

8


ZELTANHÄNGER TENTTRAILERS – AUSSTATTUNG – UITRUSTING Gezond, druk ontlastend, ontspannend … Slaap is een enorm waardevolle tijd voor ons mensen. Wij hebben het nodig om te herstellen en ontspannen. Alleen zo kunnen we nieuwe energie tanken voor de dag. Goed slapen is onontbeerlijk voor onze vitaliteit en ons levensgeluk. Als de speciale 10 cm dikke schuimmatras niet genoeg is, kan naar wens voor de comfort-bed-set worden gekozen. Deze bestaat uit een speciale traagschuimmatras, die zich voegt naar de individuele lichaamsvorm. De speciale Froli-bedvering rondt het pakket af voor de perfecte slaap.

Premium matras Een excellente matras is de beste basis voor gezonde slaap. Zo individueel als elk mens, zo zou ook zijn matras moeten zijn. Onze premium matrassen passen zich optimaal aan elke lichaamscontour aan, omdat ze bestaan uit een meegevend en tegelijk ondersteunend koudschuim. De wervelkolom wordt ondersteund om orthopedisch correct te liggen. Door de drukpunten te ontlasten kunnen rugspieren en tussenwervelschijven perfect ontspannen. De unieke opbouw en hoogwaardige materialen zorgen voor het perfecte slaapklimaat. CAMPWERK sluit geen compromissen en gebruikt hiervoor de premium matras “Viscomobil” van marktleider Froli. Het bijzondere is de combinatie van een drukverlagende laag traagschuim en een ondersteunende laag koudschuim. • • • •

Traagschuimmatras 8 cm koudschuim (RG 45) + 4 cm traagschuim (RG 50) Hoogwaardig Tencel® tijk (40 % Tencel®, 60 % polyester) ademend met anti-allergene en antibacteriële eigenschappen, doorgestikt met 280 g/m² polyestervezel (100 % polyester), onderhoes (65 % polyester, 35 % katoen). Afneembaar, deelbaar en wasbaar tot 60° C. 3-zijdige ritssluiting, 4 keerlussen 9


Ramen Alle grote ramen in hoofd- en aanbouwtent hebben 3 lagen. Een zeer fijn en zeer sterk muskietennet, dat zelfs de kleinste insecten tegenhoudt, een doorzichtige pvc-folie, dat zelfs bij het slechtste weer het zonlicht binnenlaat, een buitenlaag die beschermt tegen inkijk. Bovendien kunnen alle ramen in het slaapgedeelte ook van binnenuit gesloten worden, want wie gaat er 's avonds graag in zijn pyjama naar buiten?

Extra sterk afdekzeil Het afdekzeil bestaat uit een zeer slijtvast en dik pvc-materiaal. Door de sterke SBS-ritssluiting en de daarboven liggende beschermende klittenbandsluiting is een maximale bescherming tegen regen en stof verzekerd. Slim: het afdekzeil is bewust iets ruimer gesneden, om ook extra bagage zoals bijv. campingstoelen en tafels direct op de tent te leggen, daardoor blijft er meer ruimte over in de aanhanger. Door aan de zijkant aangebrachte trekpunten kan het afdekzeil voor het begin van de reis nog extra vastgetrokken worden.

Ruimteverdeler voor slaapcabine* De scheidingswand voor het slaapgedeelte adviseren wij als valbescherming en om het slaapgedeelte tegen inkijk te behoeden, bijvoorbeeld als de buren op de camping langer actief zijn dan u.

Stormkap In het slaapgedeelte bevindt zich een grote stormkap, die niet alleen tegen slecht weer beschermt, maar ook tegen inkijk, zonder beperking van de goede ventilatie.

10

Zijopening naar de trailer Alle CAMPWERK tenttrailers beschikken over een grote zijopening naar de trailer toe. Zo komt u gemakkelijk bij de aanhanger en op warme dagen geeft dit een nรณg betere ventilatie in de tent. Dankzij het muskietengaas komen ook via deze weg geen ongenode gasten in de tent.


ZELTANHÄNGER TENTTRAILERS – AUSSTATTUNG – UITRUSTING

Grondzeil voor voortent Voor iedereen die graag een vloer in de voortent wil. Zeer sterk pvc-zeil, dat verbonden kan worden met de wanden van de voortent.

Waterafvoer Om bij zware regenval het aflopen van het water te controleren, heeft elke CAMPWERK-aanbouwtent een speciale waterafvoer. Deze waterafvoer wordt eenvoudig met klittenband aan de zijwanden van de tent bevestigd. Door trekken aan deze plaats ontstaat een gootje in het tentdak, waarin het water zich verzamelt en gecontroleerd naar één plaats wegloopt.

Bodemluik onder het bed * Om niet in de trailer te hoeven kruipen om bij de achterste lading te kunnen, bouwen wij voor u een groot bodemluik met gasdrukveren in. Deze is daardoor zeer licht te openen en blijft desgewenst geopend, waardoor u beide handen vrijhoudt.

Zakken Op meerdere plaatsen in de tent bevinden zich handige zakken. Vooral in het slaapgedeelte super om mobiele telefoons, boeken of drinkflessen op te bergen.

*optionele accessoire 11


Regenbescherming voor raamrollen Om te voorkomen dat zich in de omhoog gerolde ramen water verzamelt, heeft CAMPWERK over alle ramen een regenbescherming aangebracht, die het water eenvoudig afvoert en de raamrollen beschermt.

Verlengde PVC-vloer De vloer bestaat uit een zeer sterk PVC-materiaal dat waterdichtheid garandeert bij slecht weer. Bovendien zijn de vloeren 30 cm verlengd; dit is belangrijk om ook ongelijke ondergronden te vereffenen. Extra hoge PVC-rand rondom het matras Voor nog betere bescherming tegen vocht. Venster-uitspan-set* Door de uitspanners kunnen de regenluiken van de ramen in het slaapgedeelte zonder tentlijnen op spanning gebracht worden.

Scheidingswand voor kinderkamer* Om kinderen of gasten hun eigen ruimte te geven, biedt CAMPWERK exclusief voor FAMILY-tenttrailers een speciale ruimteverdeler aan, die in de hoofdtent een extra ruimte met een grootte van 220 x 180 cm afscheidt.

Achterklep-afdekking De achterklep-afdekking beschermt tegen insecten en biedt door de ritssluiting een eenvoudige toegang tot de achterklep van de trailer, bijv. naar de CAMPWERK-trailerkeuken. Extra spanstangen. Vooral bij veel wind zijn de extra sterke spanstangen voor het dak zeer nuttig om extra stabiliteit te geven. Afgeschuinde zijwanden Voor betere bescherming bij veel wind. Kabeltoegang Op de vloer bevindt zich een kleine ritssluiting die toegang biedt voor meerdere kabels.

Ritssluitingen Omdat ritssluitingen altijd blootgesteld zijn aan grote spanningen en krachten door wind, druk van mensen en voorwerpen, gebruikt CAMPWERK alleen extra stabiele ritssluitingen. Nieuw is de dubbel overlappende zoom. De ritssluiting wordt daarbij van 2 kanten bedekt met tentstof. Zo is de rits dubbel beschermd en heeft regenwater geen kans.

* optionele accessoire 12


13

ZELTANHÄNGER TENTTRAILERS––AUSTATTUNG UITRUSTING


Meer leefruimte / voortent Voor korte verblijven is het meestal voldoende om snel de hoofdtent uit te klappen. Echter, bij een langere periode op ĂŠĂŠn plaats is het comfort van een groter leefgedeelte onmisbaar. Afhankelijk van het weer kan bijvoorbeeld op zonnige dagen alleen de luifel als bescherming tegen de zon opgezet worden. Of kunnen bij koude dagen ook de zijwanden worden ingehangen. Daardoor ontstaat een ruimere leefruimte. 14


CAMPWERK -TENTTRAILERS

175 cm

210 cm

220 cm

Trailer

210 cm

220 cm

95–115 cm*

180–210 cm*

240–270 cm*

175 cm

ZELTANHÄNGER TENTTRAILERS––AUSTATTUNG UITRUSTING

ECONOMY

* Hoogte afhankelijk van trailerhoogte.

FAMILY CAMPWERK -TENTTRAILERS

320 cm

175 cm

320 cm

220 cm

Trailer

220 cm

95–115 cm*

180–210 cm*

360–290 cm*

175 cm

* Hoogte afhankelijk van trailerhoogte.

15


Sneller dan een popup-tent

16


TENTTRAILERS ZELTANHÄNGER––OPBOUW AUFBAU

Eenvoudig opzetten Trek de PVC-vloer helemaal van de trailer naar beneden. Open nu de ritssluiting van het raam en trek voorzichtig aan de stof tot de tent zich vanzelf ontvouwt. Voor veel klanten is het ook eenvoudiger om de stangen aan de zijkanten omhoog te drukken. Alleen nog snel de stangen fixeren en uw trailertent staat al.

Luifel/voortent De zijwanden en woorwand worden eenvoudig met klittenband aan het luifeldak bevestigd. Aan de zijkanten gebeurt dit met een exra sterke rits en klittenband (voor de beste bescherming tegen water). De wanden zijn afzonderlijk van elkaar op te zetten. Zo dienen de wanden als windscherm of maakt je van de luifel een complete voortent. Tip: Leg voor het opzetten het optionele PVC-grondzeil uit. Zo blijft de basistent altijd schoon en gaat het opzetten makkelijker.

Alle opzet-video's op youtube.com/CAMPWERK of QR-code scannen

17


Slim kamperen met CAMPWERK

18


19

ANHÄNGERBASIS TRAILERBASIS


ONROAD CAMPWERK -TRAILERBASIS

De complete oplossing voor een snelle start: aanhanger met gemonteerde trailertent

Het principe van onze tenttrailer: aanhanger met tentplatform Voor onze tenttrailers nemen we een kwalitatief hoogwaardige en veilige aanhanger van een Duits merk. Op deze aanhanger monteren wij onze trailertent en u bent klaar om de wereld te ontdekken! Met deze combinatie bent u tijdens uw vakantie compleet uitgerust voor een kampeerreis zoals u die invult. Buiten de vakantie kunt u het tentplatform demonteren en heeft u een trailer tot uw beschikking die u kunt gebruiken als reguliere transportaanhanger. De trailers worden exact naar onze wensen geproduceerd en daarop geven wij onze klanten 20

10 jaar garantie! Afhankelijk van het budget of trekvermogen van uw auto bieden wij de trailers in 3 versies aan: een ongeremde versie met 750 kg toegestaan maximum gewicht, een geremde aanhangerversie met 750 kg toegestaan maximum gewicht of een geremde aanhangerversie met 1.300 kg toegestaan maximum gewicht. Bij een gemiddeld leeggewicht van 430 kg heeft u in de laatste variant bijna 900 kg laadvermogen. De geremde versies zijn voorzien van schokbrekers, een verlengde T-dissel en grote 14� wielen.


Fietsdrager (voor max. 4 fietsen)

Geremde trailer met 1.300 kg

Verhoogde zijwand

ANHÄNGERBASIS TRAILERBASIS – –MODELLEN MODELLE

Dankzij de veelzijdige accessoires voor elke situatie uitgerust.

Anti-slinger koppeling

20 l jerrycan

Trekhaak disselboom-adapter

Overige accessoires vindt u op www.campwerk.nl 21


Beproefde kwaliteit. Mobilität

22


Tenttrailer Naar keuze krijgt u de ECONOMY- of FAMILY-tenttrailer met alle opzetbenodigdheden. Onderstel • Verlengde disselboom voor fietsdragers en disselbakken • Onderhoudsvrije, rubbergeveerde assen (gegalvaniseerd) • Het onderstel is uitsluitend van de bekende fabrikant AL-KO, de marktleider in aanhangers voor personenauto's en caravans • Veiligheidsaanduiding aan de koppeling • Hydraulische as-schokbreker • 2 achtersteunen, stabiel neuswiel • Geremde aanhanger voorbereid voor Tempo 100 voor Duitse wegen • Technische toelating tot 130 km/u voor bijv. Frankrijk

Aluminium opbouw • Dubbelwandige geanodiseerde aluminium zijwanden 30 mm dik, 440 mm hoog • Grote veiligheidsverlichting met geïntegreerde mistlamp • Standaard met gebalanceerde banden uitgerust • Bodemplaat stabiele antislipvloer • Schroeven compleet M8 roestvrij staal (V2A roestvrij) • Achterklepsluitingen zeer hoogwaardig, compleet van roestvrij staal • Elektrisch systeem: Toevoerleiding (kabelboom) standaard met 13-polige stekker • Overzichtelijk bedieningsbord met de belangrijkste gegevens als bandendruk, aansluitschema

ANHÄNGERBASIS TRAILERBASIS – ONROAD

10 jaar garantie Onze trailerbasis komt niet uit het laboratorium. De werkelijkheid bepaalt de robuustheid van de constructie. De aan ruwe omstandigheden aangepaste, overgedimensioneerde assen en de robuuste, bijna onverwoestbare aluminium frames zijn uniek. Daarom geven wij u 10 jaar garantie!

Vierkante disselbuis of V-dissel? Duizenden aanhangerbestuurders merken het dagelijks bij het gebruik in krappe omstandigheden. Als u vooruit een steeg inrijdt, moet u om bij het keren aan de voorkant 'rond te komen' uw auto zo ver mogelijk tegen de aanhanger kunnen terugzetten. Alleen met een enkelvoudige vierkante disselbuis kunt u in een dergelijke situatie de maximale hoek benutten. Daarom gebruiken wij bij CAMPWERK dit disseltype. TÜV gekeurd Onze trailers voldoen uiteraard aan de Europese regelgeving voor voertuigbouw en de bevestiging van onze tentopbouw is TÜV-gekeurd.

23


OFFROAD CAMPWERK - TRAILERBASIS

24

Er zijn geen slechte wegen, alleen het verkeerde voertuig. Hoger geplaatst en extra sterk gebouwd voor wegen en daarbuiten.


ANHÄNGERBASIS TRAILERBASIS – OFFROAD On the road again – maar offroad kan ook! Wat doe je als je in landen met slechte wegen reist of als je in een terreinwagen of SUV rijdt, waarvan de koppelhoogte niet geschikt is voor normale wegtrailers? Dan neem je de voor offroad geschikte tenttrailer van CAMPWERK. Want dit speciale product overtuigt met een stabiel en hoger geplaatst AL-KO onderstel. Bovendien krijgt dit onderstel een stabiele speciale opbouw helemaal van licht aluminium en robuuste roestvrijstalen componenten!

Technische gegevens en terreinwaarden Aluminiumopbouw • Dubbelwandige geanodiseerde aluminium zijwanden 30 mm dik, 440 mm hoog • Grote veiligheidsverlichting met geïntegreerd mistachterlicht • Speciale spatborden van traanplaat, die over de hele lengte van de aanhanger doorgetrokken zijn. Perfect om uitrusting als benzinejerrycans of gasflessen te transporteren. Naar keuze gepoedercoat in gewenste kleur.

De OFFROAD-trailer van CAMPWERK weegt dankzij de lichte aluminium opbouw in lege toestand slechts 300 kg. Omdat het toegestane maximum gewicht 1,5 ton is, kan dus maximaal 1,2 ton geladen worden. Dat zou voldoende moeten zijn voor korte trips, transport en grotere expedities.

AL-KO onderstel • Extra sterke vierkante disselbuis voor maximale stabiliteit en de beste manoeuvreerbaarheid • Indien gewenst, voertuigspecifieke steekmaat voor het wiel, bv. voor Landrover Defender • As tot 1.500 kg, zeskant-rubbergeveerde as met onafhankelijke wielophanging • Naar keuze met waterdichte wielnaaf

Optisch past de trailer door zijn MT-banden met grof profiel en het robuust doorgetrokken aluminium spatbord perfect bij de look van een terreinwagen of SUV. Het spatbord is overigens zo geconstrueerd, dat het geschikt is om ladingen als benzine- of waterjerrycans of gasflessen veilig te transporteren.

Wielen • Stalen velg zwart, gepoedercoat • Banden 235/85 R16, naar keuze aangepast aan trekvoertuig

*Waarden kunnen per type band verschillen

Terreinwaarden • 350 mm bodemvrijheid *, 570 mm waaddiepte *, 27° hellingshoek* 25


Zeer fraai: de elegante BLACK-SILVER-EDITION.

Per direct biedt CAMPWERK de offroader ook aan in de geliefde BLACK-SILVER-EDITION. De aluminium opbouw wordt hierbij compleet in mat zwart geanodiseerd, deze oppervlakte-afwerking is harder dan elke andere behandeling en beschermt optimaal tegen roest. Het spatbord wordt in de kleur „Gun Silver Metall“ gepoedercoat. Natuurlijk kunnen wij de offroader ook in een andere gewenste kleur leveren. Neem hiervoor contact op met ons. 26

Om maar één set reservebanden aan boord te hoeven hebben, kunnen de banden van de offroader naar wens individueel aangepast worden aan het betreffende trekvoertuig. Ook kan de standaard kogelkoppeling vervangen worden door een DIN- of Nato-trekhaak.


27

ANHÄNGERBASIS TRAILERBASIS – OFFROAD BLACK-SILVER-EDITION


KEUKENS CAMPWERK - TRAILERKEUKEN

Goed eten is balsem voor de ziel.

28


ZUBEHÖR UITRUSTING – KÜCHENWERK – KEUKEN CAMPWERK heeft veel tijd besteed aan de ontwikkeling van zijn geliefde trailerkeuken, want zoals bekend is de keuken het middelpunt bij het kamperen. Naast vele verbeteringen, bieden de KEUKENS nieuwe slimme uitrustingskenmerken zoals een roestvrijstalen fornuis met glazen afdekking of de reusachtige snijplank van walnoothout, die perfect in het werkblad aan de zijkant is ingelegd. Wat heeft men thuis in zijn keuken het meest nodig? Ruimte! En daarom biedt de trailerkeuken van CAMPWERK precies dat: MEER ruimte. Met een paar handgrepen kan het stabiele werkoppervlak tot 1,50 m vergroot worden. Kwaliteit Made in Germany Ook de nieuwe KEUKEN wordt door CAMPWERK zelf vervaardigd. Zo kunnen verschillende uitrustingsvarianten en ook speciale wensen gerealiseerd worden. Kwaliteit die zich laat zien: het frame bestaat uit aluminium, de wanden uit composietplaat en het gasfornuis met twee branders evenals het aanrecht uit roestvrij staal. Door de bouwwijze bespaart CAMPWERK gewicht en wordt de bruikbare ruimte met bijna 38% vergroot. En uit welk hout bent u gesneden? Gloednieuw is de enorme snijplank van walnoothout, die in het uitklapbare werkblad is ingelegd. Het walnoothout wordt door een kleine lokale meubelmakerij speciaal voor ons gemaakt. Afneembaar De KEUKEN is met een speciaal inhangsysteem aan de achterklep van de trailer bevestigd. Daardoor is deze snel afneembaar en zo kunt u beslissen waar u wilt koken. 29


Slim kamperen met CAMPWERK.

Sólheimasandur, IJsland | 63° 27,547‘‘N, 19° 21,896‘W 30


31

DACHZELT DAKTENT – ADVENTURE


ADVENTURE CAMPWERK - DAKTENT

Welkom in het triljarden-sterren-hotel!

REISE MOBIL I N T E R N AT I O N A L

GEPRÜFT 4/2013

SEHR GUT

32


DACHZELT DAKTENT – ADVENTURE Bij geen andere tent van CAMPWERK bent u zo dicht bij de sterrenhemel. In de comfortabele slaapplaats op het dak van uw auto of trailer. De ADVENTURE daktent is onze favoriete oplossing als we in het weekend spontaan met de auto de hectiek van het dagelijks leven achter ons willen laten. Hier staat heel duidelijk het plezier op de voorgrond. Én het ongecompliceerd gebruik. Want de ADVENTURE daktent ontvouwt zich in seconden tot een verbazingwekkend comfortabele slaapruimte vol verschillende gebruiksmogelijkheden. De grote slaapplaats met een hoogwaardig matras is overigens probleemloos bereikbaar via de meegeleverde ladder. Tijdens de rit door het platteland is de tot een pakket gekrompen daktent op de auto nauwelijks zichtbaar.

Meer leefruimte / ondertent Als keuken, omkleedcabine, douche of gewoon als extra leefruimte - de ADVENTURE ondertent is in alle gevallen een heel handige toevoeging. Dankzij de geïntegreerde vloer in het woongedeelte en de rondom gesloten wanden blijven bodemvochtigheid en slecht weer waar ze thuishoren: heel ver buiten. Maar ook bij mooi weer biedt de aanbouwtent praktische voordelen. Of u nu een 2,20 m hoge offroader of een lagere wegcombi heeft, de aanbouwtent is er in verschillende afmetingen. Eenvoudig bij het bestellen in het opmerkingenveld de hoogte van uw voertuig aangeven.

Het afdekzeil bestaat uit een zeer slijtvast en dik pvc-materiaal. De daktent ADVENTURE heeft genoeg plaats om uw beddengoed bij het samenklappen gewoon in de tent te laten liggen. De ADVENTURE daktent is overigens ook in de extra brede versie beschikbaar. Zo wordt het ligoppervlak met 165 cm een echt kingsize bed.

Tip: Deze autodaktent is vooral interessant voor iedereen bij wie de aanhangerkoppeling al bezet is door boottrailer, paardentrailer of fietsdrager.

33


Universeel toepasbaar.

34

Materialen en afwerking De tentstof bestaat uit een zeer hoogwaardige 280 g met polyurethaan gecoate ripstop nylon. Het resultaat is een sterke stof met een aangenaam gevoel en grote vormvastheid. De tentstof, die ook door militairen gebruikt wordt, is dankzij de ripstop-nylon extra scheurvast en door de coating zorgt hij voor de hoogste waterbestendigheid (600 den waterkolom: 9.000 mm). De tentbasis bestaat uit een aluminium sandwichplaat. Deze bouwwijze onderscheidt zich door een hoge buigvastheid bij extreem laag gewicht en uitstekende vlakheid - perfect voor het autodak. Ook het frame van de tent is niet van karton, maar van sterk geanodiseerd aluminium en speciale roestvrijstalen componenten. Deze moderne oppervlaktebehandeling biedt een hoge bescherming tegen roest en een aangenaam gevoel bij aanraking.

Past de daktent op mijn auto? De daktent kan op bijna elk voertuig gemonteerd worden. U heeft alleen 2 dakdragers nodig. De daktent wordt dan eenvoudig met de meegeleverde U-schroeven aan de dakdragers bevestigd. Montage DIRECT op een dakrail is niet aan te raden, omdat de afstand tot het dak zeer klein is en de U-schroeven krassen kunnen veroorzaken. U heeft dus ook bij dakrails dakdragers nodig. De passende dakdragers bieden wij u graag aan.


140 / 165 cm

40 cm

290 cm

DAKTENT DACHZELT – ACCESSOIRES – ZUBEHÖR

240 cm

120 cm

130–240 cm

140 / 165 cm

180 cm

Daklast? Bij de meeste voertuigen ligt de daklast tussen 50–100 kg; dit getal betreft echter de belasting tijdens het rijden! Bij stilstand mag het gewicht dat op het dak rust duidelijk hoger zijn. U kunt daarom rustig met z'n tweeën op het dak overnachten, zonder bang te zijn voor problemen.

Binnentent / binnencabine Door ademen, zweten en koken ontstaat veel vocht, dat vooral 's nachts aan de binnenkant van de buitentent kan condenseren. Om dit effect te verminderen, hebben wij de CAMPWERK-binnentent ontwikkeld. Hij wordt eenvoudig met klittenband aan de aanwezige stangen van de daktent bevestigd en dan heeft u al een dubbelwandige daktent. De binnentent bestaat uit zuiver katoen en heeft ritsopeningen aan elke toegangskant evenals aan beide raamkanten voor een betere ventilatie op warme dagen. De CAMPWERK-binnentent is overigens ook voor daktenten van andere fabrikanten met vergelijkbare maten bruikbaar!

220 cm 35


In weinig stappen op te bouwen. Nadat u het afdekzeil verwijderd heeft, trekt u de telescoopladder uit en hevelt u daarmee de daktent voorzichtig omhoog, tot hij zichzelf ontvouwt. Nu nog de stangen voor het uitzetraam en voor het voordak erin steken en klaar is uw hemelrijk.

36


37

DAKTENT DACHZELT––OPBOUW AUFBAU


Clever. Cool. CAMPWERK.

Innovatieve kampeeruitrusting – door CAMPWERK beproefd Wij hebben voor u een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige artikelen van verschillende aanbieders op het gebied van vrije tijd en kampeeruitrusting. Naast normale kampeeruitrusting zoals tafels en stoelen zijn wij steeds op zoek naar bijzondere, unieke producten om ons assortiment voor u uit te breiden. 38


39

TOEVOEGINGEN ERWEITERUNGEN & ACCESSOIRES & ZUBEHÖR


CAMPWERK-boxensysteem met deksel Uw trailer biedt u veel opbergruimte. Om deze ruimte optimaal te benutten, bieden wij u precies passende, stabiele euroboxen of plaatsbesparende vouwboxen met deksel aan. Niet alleen voor het pakken maar ook nuttig als zitgelegenheid of bijzettafeltje.

Stapelbed Het leuke stapelbed is perfect voor gasten en kinderen. Ontworpen om op weinig plaats veel ruimte te winnen of een maximaal aantal personen per tent onder te brengen. U kunt uit de set twee eenpersoonsbedden, een stapelbed of een zitbank maken; geheel naar eigen wens. De ideale hoogte geeft voldoende hoofdruimte en de bedlengte en -breedte past perfect in onze tenten. Elk bed wordt uit elkaar gehaald en in een compacte tas bewaard. Daarnaast kunt u o.a. opbergzakken, een bewaarbox en een muskietennet kopen. Overigens: U kunt tot 3 bedden boven elkaar stapelen.

Zakken Onze grote boxen zijn super voor het eenvoudig beladen van de trailer. Maar vaak is het ook handiger als ze voor kleinere voorwerpen onderverdeeld kunnen worden. Hiervoor bieden wij speciale zakkensystemen aan, die perfect in ons boxen-systeem passen. Dankzij doorzichtige folie kunt u altijd direct zien, wat zich in de zak bevindt. Dankzij de ingenaaide glashouders is bij ons melamine niet nodig en kunt u echt serviesgoed meenemen op vakantie.

Tropendak Als extra bescherming tegen de zon kunt u kiezen voor het tropendak. Het zilverkleurige doek zorgt ervoor dat de temperatuur in de tent koel blijft, ook op heel zonnige bestemmingen. Daarbij komt dat dit doek makkelijk is af te nemen wanneer u bijvoorbeeld onder bomen staat die hars of andere viezigheid afgeven. Het tropendak vouwt u overigens samen met de basistent uit en is tevens makkelijk te monteren en demonteren vóór en ná het seizoen.

40

20 l jerrycan Altijd een reserve aan boord. Juist als men door landen reist waar niet (zoals bij ons) overal een tankstation te vinden is, een nuttig accessoire. Voor diesel, benzine of gewoon voor water verkrijgbaar. De jerrycan wordt met de houder aan de zijkant van de trailer gemonteerd.


RVS dragers Neemt u uw surfplank of kano mee op vakantie? Dan kunnen onze trailers voorzien worden van een RVS drager. Op die manier combineert u uw kampeervakantie optimaal met uw andere hobby’s. En het ziet er ook nog eens erg stoer uit!

UITBREIDINGEN ERWEITERUNGEN & ACCESSOIRES & ZUBEHÖR

Fietsdrager voor 2, 3 of 4 fietsen Vakantie zonder fiets? Dat is voor veel kampeerders onvoorstelbaar. Daarom hebben wij een fietsdrager in het programma waarvan uw hele gezin meeprofiteert. Want bij ons kunt u tot 4 fietsen op de speciaal verlengde dissel transporteren - en dat is nog niet alles. Onze fietsdragers kunnen ook nog op de eigen trekhaak van het voertuig getransporteerd worden. Als u dus een keer zonder trailer weg wilt, kunt u de fietsen toch meenemen.

Transportbuis Kent u dat ook? U laadt de trailer en steeds weer zitten de stangen in de weg ... niet meer met de transportbuis van CAMPWERK. Daarmee bewaart u de tentstangen en andere lange uitrusting gewoon buiten de trailer. Met de geïntegreerde terughaalschijf trekt u ook de kleinste onderdelen weer makkelijk naar voren.

ECOMAT 2000 Classic kachel Slechts weinig producten hebben CAMPWERK zo overtuigd als deze kleine elektrische kachel. Dit verwarmingswondertje uit Zwitserland verwarmt tot 60 tot 80 m2 en zorgt in onze tenten voor een aangename temperatuur. En dat zonder de lucht uit te drogen. Het succes van deze kachel zit hem in de ontstane keramische hitte, die onder de ontbrandingstemperatuur van papier ligt en daardoor brandgevaar uitsluit. Instelbaar op verschillende vermogens en af te zekeringen met een maximaal aantal ampères. 41


CAMPWERK-materialen Bij onze tenten bestaat de tentstof uit een zeer hoogwaardig 450 g zwaar gemengd weefsel dat onder andere ook bekend is als zeildoek of canvas. De vezel is een kunstwerk van katoen en polyester en verenigt de voordelen van een natuurlijke vezel met die van een modern hightech materiaal. Het resultaat is een krachtige, ademende stof met een aangenaam gevoel en grote vormvastheid. De tentstof, die ook in het leger gebruikt wordt, is geïmpregneerd en door de ripstop extra scheurvast. Ripstop is een stof die in een speciaal proces geweven is en daardoor zeer scheurvast is. Daarbij worden op een afstand van ongeveer 10–15 millimeter dikkere vezels in het weefsel geïntegreerd, daardoor krijgt het materiaal de typische ruitjesstructuur. Natuurlijk zijn onze stoffen bestand tegen inkijk.

42

De basis van de tenten bestaat uit een 3 x 3 cm dik roestvrijstalen frame, waarop de 1,8 cm dikke, speciaal waterresistente houten bodemplaat met roestvrijstalen schroeven bevestigd is. Ook het frame van de tent is niet van karton, maar van verzinkte stalen buizen en speciale roestvrijstalen componenten. Deze moderne oppervlaktebehandeling biedt een hoge bescherming tegen roest en een aangenaam gevoel bij aanraking. Wij gebruiken uitsluitend garen van de Duitse marktleider Amann. De combinatie van een zeer sterke polyester kern met katoen omsponnen geeft het garen een hoge scheurvastheid en de beste watervastheid. Na het eerste contact met water zwelt het katoenen omhulsel op en dicht daarmee de bij de naden ontstane stikgaatjes af. Om ook het laatste risico weg te nemen, zijn alle naden in het dak met een speciale doorzichtige afdichtingsstrook afgedicht.


MATERIALIEN MATERIALEN & VERARBEITUNG & AFWERKING Minder is vaak meer Aan ons wordt vaak gevraagd: Hoe zit het met de waterkolom? Bij tentstoffen wordt de dichtheid van het weefsel als waterkolom aangegeven. Bij katoenen tenten is dit meestal een waterkolom van ongeveer 300 tot 400 mm. Onze tentstof beschikt over een voor katoenen stoffen zeer hoge waterkolom van ongeveer 750 mm en dat is ook volledig toereikend, want het betekent dat theoretisch meer dan 75 cm water op het materiaal kan staan, voordat de eerste druppels erdoor komen. Katoen als natuurlijke grondstof heeft het vermogen om op te zwellen, wanneer het vochtig wordt. Dat dicht nog meer af. Bij synthetische stoffen, die niet kunnen opzwellen, moet de waterkolom een veelvoud hoger zijn (afhankelijk van het materiaal 3.000-10.000 mm), om in de praktijk dezelfde waterdichtheid te behalen.

Het grote voordeel van katoen is dat vocht naar buiten kan ontsnappen. De tent is daarmee ademend en er wordt van binnen geen condens op de tent afgezet. Bij een kunststof tent is dit aan de orde van de dag. Zelfs in droge nachten wordt de tent nat door het zweet van de slapers en er heerst een vochtig warm klimaat in de tent. Een katoenen tent laat het condenswater naar buiten en in de tent blijft een zeer aangenaam klimaat over.

43


Feiten, feiten, feiten.

44


Hoe hard mag ik met mijn aanhanger rijden? Ieder land heeft zijn eigen maximum snelheid voor aanhangers. Laat u hierover informeren. Om met uw auto en aanhanger in Duitsland 100 km/u te mogen rijden, moet aan de volgende punten voldaan worden. De toegestane massa van de aanhanger mag geen van de volgende drie waarden overschrijden: • de toegestane aanhangerlast van het trekvoertuig • de toegestane maximum massa van het trekvoertuig • het resultaat van 1,1 x leeg gewicht van het trekvoertuig

INFORMATIE INFOS

Belangrijke informatie voor het trekken van aanhangers. Als de waarden niet voldoen, bieden wij u de mogelijkheid om de tenttrailer vanuit de fabriek door de TÜV lichter te laten verklaren. Daarbij wordt het toegestane maximum gewicht in het kenteken met de ontbrekende waarde verlaagd. Mag ik met rijbewijsklasse B de trailer trekken? De ongeremde ONROAD-tenttrailer met 750 kg maximaal toegestaan maximum gewicht mag iedereen trekken. De tenttrailer moet worden voorzien van een witte kentekenplaat met het nummer van het trekkende voertuig. De geremde ONROAD met 1.300 kg toegestaan maximum gewicht mag getrokken worden als het toegestane maximum gewicht van uw auto (veld F.1) maximaal 2.200 kg is. De tenttrailer (toegestaan maximum gewicht > 750 kg) wordt voorzien van een eigen kentekenbewijs en gele kentekenplaat.

Wat betekent dat voor onze aanhangers? Onze aanhangers zijn voorbereid voor Tempo 100. Als u voor de optie TÜV-goedkeur voor Tempo 100 incl. certificaat kiest, mag u met de aanhanger 100 km/u rijden op de Duitse autowegen. De geremde ONROAD-tenttrailer mag in Duitsland met 100 km/u getrokken worden, als uw trekvoertuig ABS, een leeg gewicht van minstens 1.182 kg heeft en de toegestane aanhangerlast, die in het kenteken in veld O.1 aangegeven is, minstens 1.300 kg bedraagt. De geremde OFFROAD-tenttrailer mag met 100 km/u getrokken worden, als uw trekvoertuig ABS, een leeg gewicht van minstens 1.364 kg heeft en de toegestane aanhangerlast, die in het kenteken in veld O.1 aangegeven is, minstens 1.500 kg bedraagt.

NIEUW 2013 Bezitters van rijbewijsklasse B mogen vanaf 2013 met de zogenaamde B96-uitbreiding een personenauto-aanhanger-combinatie tot 4.250 kg toegestaan maximum gewicht besturen. Hiervoor is een rijopleiding van minstens 7 uur met een praktisch en een theoretisch gedeelte, echter zonder examen vereist. Met deze uitbreiding mag dan het trekvoertuig een toegestaan maximum gewicht van maximaal 2.950 kg (veld F.1) hebben.

Als de waarden een keer niet overeenkomen, heeft u rijbewijsklasse BE nodig, OF we kunnen uw trailer tot het door u gewenste totale gewicht verlagen. Deze gegevens vindt u in uw kenteken: Massa ledig > veld G | toegestane massa > veld F.1 | toegestane aanhangerlast geremd > Veld O.1 toegestane aanhangerlast ongeremd > veld O.2

De inhoud van deze pagina's is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en de actualiteit van de inhoud zijn wij echter niet aansprakelijk. Meer actuele informatie over de wettelijke regels vindt u op www.rdw.nl 45


Veel voorkomende vragen. Kan ik de trailer ook buiten de vakantie gebruiken? Jazeker, onze trailerbasis is perfect geschikt voor alle transporten. Kan ik andere kampeeruitrusting onder het afdekzeil pakken? Ja, als het niet te zwaar is. Wij pakken veel extra kampeerspullen op de aanhangertent: lichte campingtafels en stoelen, opvouwbare hondenbench ... Juist daarom is het afdekzeil iets ruimer gesneden en met trekpunten uitgerust, waarmee u het zeil extra aan kunt spannen. Is de keuken afneembaar? Ja, de keuken wordt met een speciale houder in de achterklep van de trailer gehangen. Als u een keer iets langs transporteert, kunt u de keuken met een paar handgrepen verwijderen. Overigens, de keuken slaat ook buiten de vakantie in de tuin of op het terras naast de barbecue een goed figuur. De tent is nat van de regen. Kan ik hem inklappen? Ja, natuurlijk. Sluit alle deuren en ramen en klap de trailertent samen. U kunt de tent enige dagen vochtig ingeklapt laten. Uiterlijk op de 3e dag moet u hem echter ergens opzetten om te luchten. Ik heb een kleine auto, kan ik de trailer trekken? Dankzij het lage eigen gewicht kunnen naast gebruikelijke kleine auto's zoals de VW Polo zelfs vele nog kleinere auto's zoals Smart en zelfs ook veel quads & ATV's en zelfs trikes onze trailers trekken. Kijk hiervoor in uw kentekenbewijs in het veld F.O1. Als daar 400 of zelfs meer kg staat, bent u geschikt voor CAMPWERK. Waar kan ik de trailer thuis parkeren? Het stilstaan en parkeren van tenttrailers is in het open46

bare wegverkeer daar toegestaan, waar het volgens de Wegenverkeerswet of tekens daaruit niet uitdrukkelijk verboden is. Als parkeerplaatsen voorzien zijn van het bord "Parkeerplaats", mogen tenttrailers parkeren als dit niet door extra tekens verboden is. Bij het parkeren mag de kampeeruitrusting in het voertuig gebruikt worden. Op kamperen lijkende activiteiten, zoals het buiten zetten van een barbecue, worden als niet bij het verkeer behorend gezien en mogen bij het parkeren en overnachten niet plaatsvinden. Hoeveel gewicht mag ik met de tenttrailer trekken? Onze tenttrailers hebben een basisgewicht van ongeveer 400 kg. Dat betekent dat u bijna 900 kg mag laden. Bij de offroad variant heeft u dankzij het hogere toegestane maximum gewicht zelfs meer dan een ton bijlading. Praktisch krijgt u de tenttrailer alleen aan zijn grenzen als u hem vol laadt met goudstaven. Neem in dat geval contact op met ons!

Waarom heeft CAMPWERK maar één vast bed? Het is voor ons belangrijk dat onze klanten zo goed mogelijk kunnen slapen. Daarom bieden wij het grootste slaapoppervlak in de kampeerbranche. Andere slaapplaatsen voor kinderen of gasten creëren wij door veldbedden of luchtbedden. Dit biedt de klant de mogelijkheid om de woonruimte individueel in te richten. Als bijv. de kinderen de leeftijd hebben voor een eigen tent of zelfstandig reizen, kan de plaats heel goed gebruikt worden voor tafel en stoelen. Bij een tweede vast bed is dit op een bepaald moment ruimteverspilling en meestal alleen bruikbaar als opbergruimte. De tent bij de tenttrailers lijkt iets langer te zijn dan nodig? Dat is juist en dient ervoor om te voorkomen dat de tentbodem op een ongelijk oppervlak bijv. een weiland of op een helling in de lucht komt te hangen.

Hoe zit het met de kogeldruk? De kogeldruk geeft het gewicht weer, wat op de trekhaak van uw voertuig drukt. Bij onze tenttrailers ligt deze waarde in lege toestand bij ongeveer 15 kg. Normaal beschikken moderne trekhaken over een toegestane belasting van 85 tot 130 kg. U kunt het draagvermogen door de lading zelf beïnvloeden. Als u bijv. aan de voorkant een zwaardere lading heeft dan achter, wordt de kogeldruk verhoogd. Als u achter meer laadt dan voor, vemindert de kogeldruk. Rijtechnisch is een hogere kogeldruk te prefereren boven de lagere belasting, omdat de aanhanger in dit geval stabieler loopt. U kunt de kogeldruk meten met een kleine kogeldrukmeter*, een premium-neuswiel met geïntegreerde meter* of „uit de losse pols“ door te proberen de aanhanger voor bij de koppeling op te tillen. Lukt het u om hem met veel kracht een paar centimeter op te tillen, dan is de kogeldruk waarschijnlijk onder de 85 kg of uw naam is Schwarzenegger. (In dat geval willen wij graag uw handtekening!!!) Hoe hoog uw toegestane kogeldruk is, vindt u in het handboek van uw auto of vaak zelfs direct in de trekhaak gegraveerd. Wij zijn met z'n tweeën, is de FAMILY te groot voor ons? Veel van onze klanten waarderen de enorme ruimte van de Familiy-tenttrailer. Als u slechts voor korte tijd ergens staat, zet u gewoon in de grote hoofdtent de tafel en stoelen neer en zet u de voortent niet op. Als u langer (meer dan 3 dagen) op één plek bent, geniet u van het enorme ruimtegevoel van de voortent. Bent u echter met z'n tweeën, houdt u van toeren en bent u het liefst elke dag ergens anders? Dan adviseren wij u liever om op de Economy-variant over te stappen, want met z'n tweeën hebt u de keuze, als gezin van 5 personen niet.


Moet ik de tent nog na-impregneren? Nee, door de speciale drukimpregnering is na-impregneren niet nodig. Uitzondering is als met chemicaliën, zoals bijv. reinigingenmiddelen gewerkt wordt. Deze plekken dient u na het reinigen met een impregneerspray in te spuiten. Zijn de tenten ook windstabiel? CAMPWERK produceert zijn producten 30 minuten van de grens met Nederland, waardoor dit ook een zeer belangrijke markt is voor ons. Dat betekent dat de windstabiliteit van onze producten altijd onze grootste aandacht heeft. Dankzij het met ripstop (scheurvaste naden in het weefsel) versterkte en met 450g/m² zeer zware weefsel beschikken wij over een van de meest scheurbestendige materialen op de markt. Bovendien gebruiken wij in plaats van aluminium, wat bij lage windsnelheden al kan verbuigen, liever de oude vertrouwde stalen stangen, die bij stormwind de beste stabiliteit geven. Dit kan ook omdat bij een mogelijke bijlading van 900 kg geen gewichtsproblemen optreden. Daarom houden wij voor uw veiligheid liever een grote marge aan.

Tenttrailers

Daktent ADVENTURE

ECONOMY

FAMILY

140 cm

165 cm

Woonoppervlak Lengte

220 cm

270 cm

Breedte

385 cm

495 cm

Hoogste punt 1)

270 cm

290 cm

Slaapoppervlak Aanbevolen opbouwhoogte

140 cm

175 x 220 cm

140 x 240 cm

90-120 cm

2)

165 cm 130 cm 165 x 240 cm

90 x 240 cm

Aanbouwtent Lengte Breedte

240 cm 420 cm

180 cm 495 cm

220 cm

Hoogte

240 cm

130 – 220 cm

Ingepakt tentplatform Lengte

220 cm

Breedte

175 cm

Hoogte

30 cm

Gewicht 3)

ca. 180 kg

FAQ – VEEL FAQ –GESTELDE HÄUFIGE VRAGEN FRAGEN EN UNDANTWOORDEN ANTWORTEN

Technische gegevens

120 cm 140 cm

165 cm 35 cm

ca. 230 kg

ca. 55 kg

Trailerbasis ONGEREMD

GEREMD

OFFROAD

Afmetingen Trailer lengte

ca. 355 cm

ca. 365 cm

Trailer breedte

ca. 180 cm

ca. 190 cm

Binnenmaat laadbak

200 x 125 x 44 cm

Volume

1,10 m3

Overige Maximumsnelheid

130 km/u

Bouwvorm Toegestaan maximum gewicht

750 kg

1.300 kg

1.500 kg

Eigen gewicht

180 kg

240 kg

340 kg

185/70 R13

195/70 R14

235/85 R16

Banden *in onze shop.campwerk.de

Dieplader met vierkante dissel

1) Bij max. trailerhoogte van 1,20 m, 2) Afwijkende opbouwhoogten op aanvraag mogelijk, 3) incl. uitrusting

47


Op avontuur!

48 48


49


PRIJSLIJST

50

Meer accessoires verkrijgbaar in de webshop.


De AL-KO koppelingen met veiligheidssysteem reduceren de pendelbewegingen tussen trekauto en aanhanger en garanderen zo de grootste rijveiligheid. Rustig en ontspannen rijden is ook in kritische situaties mogelijk.

Sjorrails

Voor betere zekering van de lading adviseren wij 2 sjorrails, die wij aan de zijwanden van de aanhanger bevestigen. In de set zijn 4 trekpunten met max. 400 daN inbegrepen.

389,– €

Reservewiel & houder

Wat te doen als onderweg in een ver vakantieland een band klapt? Met het optionele reservewiel heeft u in elke situatie zekerheid. Het reservewiel wordt aan de zijkant van de aanhanger gemonteerd.

289,– €

189,– €

Transportbuis

NEUIGKEITEN NOVITEITEN & PREISLISTE PRIJSLIJST

Stabilisatorkoppeling

Kent u dat ook? U laadt de trailer op en steeds steeds weer zitten de stangen in de weg ... niet meer met de transportbuis van CAMPWERK. Daarmee bewaart u de tentstangen en andere lange uitrusting gewoon buiten de trailer. Met de geïntegreerde terughaalschijf trekt u ook de kleinste onderdelen weer naar voren naar de opening.

389,– €

Ruimte bieden onze trailers al in de standaarduitrusting. Wie echter meer plaats nodig heeft, kan door de optionele zijwandverhoging de hoogte van de trailer van 45 cm naar 60 cm verhogen. Daardoor stijgt het verpakkingsvolume met bijna 30% naar ongeveer 1,50 m³ (1.500 liter)

489,– €

Fietsdrager voor 2, 3 of 4 fietsen

Vakantie zonder fiets? Dat is voor veel kampeerders onvoorstelbaar. Daarom hebben wij een fietsdrager in het programma waarvan uw hele gezin meeprofiteert. Want bij ons kunt u tot 4 fietsen op de speciaal verlengde dissel transporteren.

Diefstalbeveiliging

Uw trailer is een waardevol goed. Laat hem niet onbeveiligd achter. De Safety-set wordt vastgeschroefd aan de aanhanger en vervangt het laadbak- en steekslot in één product. U heeft slechts één sleutel nodig en kunt de aanhanger ook in aangekoppelde toestand afgesloten laten.

119,– €

Euroboxen met deksel

Uw aanhanger biedt veel bergruimte. Om deze ruimte optimaal te benutten, bieden wij u precies passende, stabiele euroboxen of plaatsbesparende vouwboxen met deksel aan. Niet alleen voor het pakken maar ook nuttig als zitgelegenheid of bijzettafeltje.

== aanbevolen empfohlenesuitrusting Ausstattungsmerkmal

Zijwandverhoging 15 cm

vanaf 35,– €

vanaf 519,– € 51


Daktenten

Voortent/luifel en aanvullingen

ADVENTURE-daktent 140 cm breed

€ 1.489,00

Luifel voor ECONOMY tent

ADVENTURE-daktent 165 cm breed

€ 1.789,00

Luifel voor FAMILY tent

ONROAD-tenttrailer (trailer + gemonteerde trailertent) ONROAD tenttrailer met ECONOMY tent

€ 7.990,00

ONROAD tenttrailer met FAMILY tent

€ 8.590,00

OFFROAD-tenttrailer (trailer + gemonteerde trailertent) / transporttrailer

Geremde aanhanger 750 kg toegest. maximum gewicht. Voorbereid voor TÜV Tempo 100 goedkeuring

OFFROAD tenttrailer met ECONOMY tent

€ 11.790,00

OFFROAD tenttrailer met FAMILY tent

€ 12.390,00

OFFROAD tenttrailer ECONOMY BLACK SILVER Edition

€ 12.890,00

OFFROAD tenttrailer FAMILY BLACK SILVER Edition

€ 13.490,00 € 300,00

OFFROAD open transporttrailer zonder tent

€ 5.890,00

OFFROAD dichte bagagetrailer zonder tent

€ 6.790,00

OFFROAD open transporttrailer zonder tent BLACK SILVER EDITION

€ 6.980,00

OFFROAD dichte bagagetrailer zonder tent BLACK SILVER EDITION

€ 7.880,00

Traileruitbreidingen Ongeremde trailer 750 kg toegest. maximum gewicht

inclusief

Geremde aanhanger 750 kg. toegest. maximum gewicht. Voorbereid voor TÜV Tempo 100

€ 750,00

Verhoging van de max. toegestane massa naar maximaal 1.300 kg

€ 300,00

TÜV-goedkeur voor Tempo 100 incl. certificaat Achterklep scharnierend naar de zijkant

€ 149,00

Twee complete zijwanden en voorwand

€ 590,00 € 690,00 € 490,00

Zijwanden voor FAMILY luifel Twee complete zijwanden en voorwand Premium stokkenset luifel Vergemakkelijkt het opzetten. Middels de scharnieren klapt u de stokken eenvoudig uit

€ 590,00

Voorzonluifel Uitbreiding op de reguliere luifel/voortent

€ 289,00

Grondzeil voor voortent

€ 119,00

€ 299,00

Trailertent aanvullingen Schaduwdak en beschermdoek tegen vuil bv. boomhars

€ 489,00

Muskietennet voor slaapruimte extra bescherming tegen plaaggeesten

€ 289,00

Comfort bed Set

€ 689,00

Met reflecterende coating voor een beter binnenklimaat en uitsparing voor dakvenster

Premium matras & schotelvering

Premium matras

€ 399,00

Froli Star schotelvering onder de matras

€ 349,00

Scheidingswand voor slaapgedeelte Scheidingswand voor kinder/gastenruimte in de FAMILY tent

€ 269,00 € 289,00 € 39,00

Bodemzeil tegen vuil bij het opzetten Bodemluik met gasveren onder het bed Daktent aanvullingen

€ 289,00

Ondertent voor ADVENTURE daktent Ladderverlenging 50 cm voor ADVENTURE daktent

€ 489,00

Binnentent voor daktent ADVENTURE

€ 189,00

voor een beter binnenklimaat

€ 89,00

€ 189,00

Ondermatras tegen condensvorming

Volledig aluminium bodem

€ 369,00

Accessoires

Trekhaak-disseladapter versterkt voor e-bikes, voor bevestiging van een CAMPWERK-fietsdrager

€ 289,00

Ecomat 2000 Classic kachel De beste elektrische verwarming ter wereld. Perfect geschikt voor onze tenten

€ 289,00

Reservewiel & reservewielhouder voor ONROAD tenttrailer

€ 289,00

40L Compressor Hybrid koelbox, 12 Volt DC & 230 Volt AC, +10 °C tot -15 °C

€ 489,00

Reservewiel & reservewielhouder voor OFFROAD-tenttrailer

€ 480,00

Draagbaar stapelbed. Extra breed. Ook naast elkaar te gebruiken als veldbed

€ 489,00

20 l jerrycan gemonteerd met houder en spanriem

€ 189,00

Stabiele boxen met deksel 60 x 40 x 43,5 cm tot 10 boxen passen in de tenttrailer

€ 35,00

Stabiele boxen met deksel 80 x 60 x 44 cm tot 6 boxen passen in de tenttrailer

€ 75,00

Is nodig voor de trailerkeuken!. Standaard is naar beneden scharnierend

Blokkeerstang voor het zekeren van lading

52

Luifel met stalen stokkenset incl. transporthoes

Zijwanden voor ECONOMY luifel

ongeremde trailer 750 kg toegest. maximum gewicht

Verhoging van de max. toegestane massa naar maximaal 1.500 kg

Luifel met stalen stokkenset incl. transporthoes

€ 89,00

€ 149,00

CAMPWERK fietsdrager voor 2 fietsen voor trekhaak*

€ 519,00

Inbouwkluis 500 x 360 x 180 mm (l x b x h) met Quick-Out-systeem passend voor 17“ Notebook

€ 269,00

CAMPWERK fietsdrager voor 3 fietsen voor trekhaak*

€ 749,00

Mover voor gemakkelijk manoeuvreren, met inbegrip van elektrisch systeem en accu

CAMPWERK fietsdrager voor 4 fietsen voor trekhaak* speciaal model

€ 869,00

* De trekhaak-disseladapter is vereist Bovengenoemde prijzen zijn inclusief aflever- en registratiekosten. Uw (tent)trailer staat vakantiegereed voor u klaar.

€ 2.890,00


De CAMPWERK-configurator

CAMPWERK - TRAILERKEUKEN

inclusief: • Aluminium trailerkeuken • Roestvrijstalen spoelbak • Fornuis met 2 branders met gasaansluiting 30 mbar • 2 afdekkingen van veiligheidsglas • Afneembare pannenrekken • Branderdeksel geëmailleerd • Piëzo-ontsteking • Uitklapbaar werkvlak met walnoothouten snijplank • 2 x deuren • Naar de zijkant openende opbergruimte onder spoelbak en fornuis • 12V pompset met waterjerrycan en dompelpomp • Verstelbare steunvoet

NEUIGKEITEN NOVITEITEN & PREISLISTE PRIJSLIJST

KEUKENS Graniet

1.989,– €

Stel zelf uw eigen gewenste combinatie samen De configurator is een praktische leidraad met veel belangrijke informatie en aanbevelingen over onze producten. Of je nu geïnteresseerd bent in een tenttrailer of daktent. Ga naar konfigurator.campwerk.de

== aanbevolen empfohlenesuitrusting Ausstattungsmerkmal

NIEUW

53


“Wat ons met onze klanten verbindt is het verlangen om flexibel te zijn, de natuur van dichtbij te beleven en om ongebaande paden te betreden. Wij vinden het geweldig onderdeel van uw avontuur te mogen zijn.�

54


55

UITBREIDINGEN & ACCESSOIRES


56


57

UITBREIDINGEN & ACCESSOIRES


CAMPWERK: op drie locaties

Showroom Nord 21357 Bardowick +49 (0) 151 / 201 496 76

CAMPWERK NL Showroom Noord

Vriezerweg 14c 9482 TB Tynaarlo +31 (0) 85-401 6500

CAMPWERK Showroom

Werk

Berliner Str. 107 44867 Bochum +49 (0) 2327-40 70 135

Fröhliche Morgensonne 6 44867 Bochum +49 (0) 2327-40 70 10

CAMPWERK Süd Showroom Dörzbach Mittelweg 8, 74677 Dörzbach +49 (0) 7937-99 99 99-0

58


Bezoek ons op beurzen en evenementen

Bezoek ons op internet: www.campwerk.nl

Op veel evenementen en beurzen op het gebied van kamperen en outdoor zijn we te vinden. Kijk op onze website www.campwerk.nl waar u ons binnenkort kunt zien.

Als je uitgebreid geĂŻnformeerd wilt worden over de CAMPWERK productwereld, begroeten wij je graag in onze showroom in Bochum of vestiging in Tynaarlo. Wij verzoeken je hiervoor eerst een afspraak te maken.

CAMPWERK APP

59


CAMPWERK Nederland Vriezerweg 14c NL-9482 TB Tynaarlo Telefoon: +31 (0)85 401 65 00 E-mail: info@campwerk.nl www.campwerk.nl

Uitgever: E. K., KvK-nummer: Amtsgericht Duisburg HRA 11932, eigenaar: Krämer, Michael; FrÜhliche Morgensonne 6, 44867 Bochum, Duitsland Stand 02/2020 Copyright: CAMPWERK en het woordbeeldmerk zijn merkrechtelijk beschermd. Technisch noodzakelijke of praktische wijzigingen van producten blijven voorbehouden. Maten, afbeeldingen en tekeningen dienen alleen ter informatie van de klant en vereisen voor hun verbindendheid onze schriftelijke bevestiging. Wijzigingen en levermogelijkheden, kleurafwijkingen bij de afbeeldingen van de producten evenals vergissingen of drukfouten blijven voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn in euro inclusief BTW. Bij de publicatie van deze prijslijst worden eerdere prijslijsten ongeldig. Onze algemene handels- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing.

Profile for CAMPWERK

Campwerk tenttrailers daktent  

Campwerk tenttrailers daktent  

Profile for campwerk

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded