Page 1

campus marta cub铆

2 0 1 0

del 28 de juny al 04 de juliol de 2010 a Mas Puig Franc贸, Camprodon

dossier de patrocini col路laboraci贸


Marta Cubí Tudó és davantera, nascuda a Igualada el 6 de maig de 1985 i des de ben petita juga a futbol, pujant de de categories inferiors del futbol català fins a la Superlliga, màxima competició estatal. Formada al CF igualada, dóna el salt a l’Espanyol el 2003. Des d’aquesta temporada, juga al FC Barcelona, on espera repetir els èxits aconseguits de blanc-i-blava: Campiona de la Superlliga el 2006 i de la Copa de la Reina en 2006 i 2009, va ser ‘pitxixi’ l’any 2005 amb més de 32 gols. Ha participat a la UEFA Women’s Cup. És internacional amb les seleccions Catalana i Espanyola. Paral·lelament, destaca la formació acadèmica de Marta Cubí: és llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i diplomada en Magisteri d’Educació Física, per la Universitat Ramon Llull. A més, està cursant per Tècnic de Futbol, Nivells I i II.

qui és marta cubí?


d’on neix la idea del CMC?

tot sorgeix quan la Marta Cubí posa en comú les seves experiències de jugadora + entrenadora + mestre i s’adona que pot unificar-ho tot i posar-ho al servei de les joves futbolistes. Cada estiu hi ha molts campus de futbol, i cada vegada hi ha més nenes federades... per què han de seguir anant a part dels nens i treballar en grups al marge?

Era el moment de donar el pas i crear un campus de tecnificació específicament femení, ideat des del ‘jo’ d’una jugadora, i pel ‘tu’ d’una jova promesa. A totes elles els va entusiasmar tant la idea que només va quedar una alternativa: fer una 1a edició del Campus Marta Cubí.


què és el CMC?

el Campus Marta Cubí és un projecte pensat per a totes les amants del futbol que vulguin millorar la seva tècnica col·lectiva i individual, així com la seva capacitat futbolística. Es tracta d’una estada de tecnificació, intensa, lúdica i de convivència amb altres jugadores. el CMC’2010 busca repetir els èxits assolits en les primeres dues edicions, en 2008 i 2009, amb més d’un centenar de jugadores d’entre 8 i 18 anys inscrites, i confia en seguir donant un salt qualitatiu en el nostre creixent futbol femení a Catalunya. Aquesta 3a edició ha de seguir fentnos un esdeveniment de referència en el present i futur d’aquest esport.

FUT ”


a nenes de 8 a 17 anys del 28 juny a 4 juliol de 2010 a Mas Puig Francó, a Camprodon

quan i on té lloc? i a qui va dirigit?

BOL


per què apostar pel CMC 2010?

l’esport és un factor important en aquesta vida i transmet valors com el compromís, l’esforç, la responsabilitat, la superació, l’instint als seus practicants, i ens fa sensibilitzar-nos amb altres àmbits com ara la salut, l’educació o la nutrició.

FE

l’esport femení viu encara en un desequilibri social que no el permet gaudir de totes aquestes virtuts i li frenen la progressió. Aquest CMC és una aposta clara per garantir a les joves jugadores les mateixes oportunitats d’aprenentatge i convivència dels nois en edats de formació.


les edats en què incideix el Campus Marta Cubí són les més necessitades del vostre suport, de la vostra implicació. Les categories base del futbol femení reclamen més recolzament de tots els estaments vinculats a l’esport, per tal d’assegurar la continuïtat de les més petites en la pràctica del futbol, amb il·lusió, motivació i garanties.

el futbol femení està creixent de forma considerable en els últims anys, però encara no ha arribat al cim. Encara pot donar més. Això, lluny de ser un fre, és un alicient que assegura la total implicació de tots els que treballem per l’evolució d’aquest esport per aplaudir i promoure les empreses col·laboradores, agraïnt el seu esforç, el seu suport, el seu ajut. Ens volquem amb tu, perquè tu apostes per nosaltres, i et garantim la millor publicitat possible.

” creix el futbol

ME FEMENÍserà rendible?

al futbol femení som pocs, però estem units, i qui entra al cercle se n’afavoreix. En aquest projecte, et sumaràs a una cinquantena de nenes (en edat de construir-se una personalitat i uns hàbits), amb pares i famílies seguint-les de prop. Les nostres accions fixes passen pels més de 1000 tríptics i 100 pòsters, repartits per tots els clubs i camps de futbol de Catalunya, el lloc web i el blog, que reben una mitjana de més de 30 visites diàries (250-300 setmanals), l’estampació de les samarretes d’entrenament i una fotografia de grup DinA3 que cada jugadora s’endú de record.

samarretes


és la principal font d’informació en paper pels pares i mares i se’n reparteixen per tots els camps de futbol de Catalunya, a més d’escoles i tornejos de futbol femení base.

” 1.000 tríptics

lloc web

reb una mitjana de 150 visites setmanals en època de promoció del Campus i és la via de connexió amb els pares durant l’estada, amb actualitzacions diàries, fotografies, vídeos, etc. Hi ha un apartat per als col·laboradors.


pel què fa a mitjans: treballem amb la premsa esportiva, generalista i comarcal, que ens assegura una àmplia cobertura prèvia al campus, fent el seguiment setmanal, i la valoració final. Ens acompanyen Televisió de Catalunya, Ràdio Marca Barcelona, Ràdio Igualada, Conca TV, Televisió del Ripollès i Ràdio Ripoll, i ens avalen més de 35 impactes a diferents espais de la xarxa, des de diaris digitals, portals especialitzats, o blogs de futbol. Màxima ràtio d’impacte i alta previsió de notorietat. Institucions, entitats i associacions en pro de la igualtat de gènere recolzen també el nostre projecte, i obren per tu un altre ventall de repercussió, a més de “padrins” del projecte que vindran a fer xerrades tècniques.

” de es parlarà mi?


en les dues edicions anteriors, hem tingut el recolzament dels següents mitjans de comunicació, els quals garantitzen un grau d’impacte prou important.


com participo?

proposem dues vies: patrocini amb dotació econòmica, i/o col·laboració amb producte. No volem concretar ni la quantitat a aportar ni la forma de col·laboració que podeu oferir, i ho deixem al vostre criteri comercial. A més dels obsequis a les participants us facilitem la opció de muntar un stand el dia de cloenda del campus (el diumenge 4 de juliol) per promocionar-vos, tot aprofitant la presència dels familiars i tutors, juntament amb les nenes participants i els monitors.


sorpreses!!

l’any passat vam tenir la ocasió de fer una trobada amb el campus d’handbol del Laszlo Nagy, jugador professional del FC Barcelona i líder de la selecció d’Hongria. Va ser una jornada de diversió per a les nenes, de jocs, de conèixer de prop a una estrella de l’handbol, i sortir de la rutina. I és que sempre hi ha lloc per les sorpreses al Campus Marta Cubí!


dossier de patrocini i col·laboració Campus Marta Cubí 2010

web campusmartacubi. weebly.com telèfon 639 31 83 13 fax 93 804 88 37

gràcies per la vostra atenció, pel vostre interès i, tant de bo, per la vostra col·laboració en aquest projecte que tant ens il·lusiona, ens motiva i ens omple.

correu-e campus.martacubi @gmail.com

som un projecte petit amb objectius grans, on no perds res i guanyes molt. La teva empenta pot suposar l’inici d’una gran carrera per les nenes. Som-hi!


és una inmillorable oportunitat per apostar pel futbol femení, per l’esport femení, per l’esport base, per un campus que ha demostrat ser un èxit en només 2 anys.

El CMC suma. Suma’t al CMC.

és una fantàstica ocasió per promocionar-se de la mà d’un projecte de present i de futur, pensat per a fer de l’esport i la dona un binomi cada dia més fort i competent.


campus marta cubí

2 0 1 0

del 28 de juny al 04 de juliol de 2010 a Mas Puig Francó, Camprodon

telèfon correu-e web

639318313 campus.martacubi@gmail.com campusmartacubi.weebly.com

gràcies

Dossier de Patrocini Campus Marta Cubí 2010  
Dossier de Patrocini Campus Marta Cubí 2010  

Dossier de presentació de la 3a edició del Campus Marta Cubí, ideat com a font informativa per a possibles patrocinadors i col·laboradors de...

Advertisement