Page 9

màster universitari en atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model child life

CURS 2019/2020

Mercè Jabalera Contreras Responsable Qualitat i Seguretat Pacient. Hospital Sant Joan de Déu. Llicenciatura en Ciències Biològiques. UB. Màster en Biotecnologia. UB. Màster en Metodologia d’Avaluació i Millora de la Qualitat Assistencial. Fundació Avedis Donabedian. Universitat Autònoma de Barcelona.

Begonya Nafría Escalera Experiència en coordinació i direcció de projectes d’investigació clínica en malalties minoritàries. Coordinadora de YPAG-KIDS Barcelona i la plataforma RareCommons. Membre del projecte EUPATI IMI2 (Acadèmia Europea de Pacients). Membre del Comitè de Cursos i membre de la Plataforma Nacional Española de EUPATI. Membre del Comitè d’Educació de l’iCan (International Children’s Advisory Network).

Jordi Juanico Sabaté Mestre, Educador Social, Psicopedagog i Mediador. Educador Social a Hospitalització Salut Mental Hospital Sant Joan de Déu.

Àngels Pagans Miró Titulada Superior de Música pel Conservatori del Liceu. Màster de musicoteràpia per la Universitat de Barcelona. Musicoterapeuta de l’Associació Ressò de Musicoteràpi.

Antonio Masegosa Actor i director de escena. Multiplicador de teatre de l’oprimit titulat pel seu creador Augusto Boal en el CTO-Rio Brasil. És Fundador i director artístic de uTOpia Barcelona. Treballa com a director artístic de L’Altre festival. És dinamitzador i director de la companyia BROTS de Pallapupas.

Alberta Parayre Garcia Peritatge Mercantil a l’Escola d’Alts Estudis Mercantils (UB). Coordinació del Departament de Voluntaris de l’Hospital Sant Joan de Déu. Formació postgraduada en Psicologia, Coordinació de Voluntariat i Counseling. Cursos de Cures Pal·liatives, Dol, Relació d’Ajuda, Pastoral de la Salut.

Ana Mª Merino Márquez Diplomada en Biblioteconomia i Documentació a la UB i Llicenciada en Documentació a la UOC. Postgraus en Habilitats informacionals en ciències de la salut, intel·ligència competitiva i vigilància tecnològica i gestió i dinamització de la innovació a l’empresa. Professora col·laboradora del Campus Docent Sant Joan de Déu i del Màster de EHealth a La Salle. Cap de Gestió del Coneixement i Comunicació de la Fundació per a la recerca de Sant Joan de Déu.

Cristina Parra Cotanda Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista en Pediatria i àrees específiques. Acreditada en Urgències de pediatria per la Sociedad Española de Urgencias de Pediatría. Membre del grup de treball de presència dels pares a Urgències a HSJD.

Jordi Mitjà Costa Infermer de l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu. Máster en Infermeria Escolar i Màster en Salut digital.

José Maria Quintilla Martínez Llicenciat en Medicina per la Universidad de Navarra i Especialista en Pediatria (Hospital Clínic-Hospital. Sant Joan de Déu de Barcelona). Actualment dirigeix el Programa de Simulació Darwin de l’Hospital Sant Joan de Déu – Barcelona. Metge adjunt del Servei d’Urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Núria Mompín Bustos Diplomada en Teràpia Ocupacional. UAB. Psicòloga Graduada UOC. Màster d’Especialista en Art- teràpia Intermedial i Desenvolupament Humà. IATBA. Postgrau en Comunicació, Expressió i llenguatges artístics en la pràctica educativa per la UB. Art terapeuta infanto-juvenil a l’Hospital Sant Joan de Déu. Mª José Muñoz Blanco Diplomada en Infermeria Supervisora Unitat de Cures Intensives Pediàtriques. Hospital Vall d’Hebron. Màster en Infermeria Pediàtrica. UB. Màster Universitari en atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life per la Universitat de Barcelona (1ª edició). David Nadal Miquel Diplomat en Treball Social. Cap del Servei de Treball Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Francesc Ristol Ubach Gerent del Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC) i coordinador del Programa Animalnen. Antoni Ruiz Bueno Llicenciat amb Grau en Filosofia i Lletres. Professor associat Departament de Psicologia. Universitat de Girona, 2010. Professor associat Departament MIDE de la Universitat de Barcelona, 2011 – 2016. Arnau Valls Esteve Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en innovació sanitària i emprenedoria Design Health Barcelona (d•HEALTH Barcelona) de MOEBIO – BioCat – Universitat de Barcelona. Co-fundador de KocoonMedical Inc., start-up centrada en el desenvolupament d’un produc-te sanitari en l’àmbit pediàtric. Project manager de la Direcció d’Innovació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Pàgina 9 de 9

Profile for Campus Docent Sant Joan de Déu

Màster universitari Child Life  

Curs 2019/20

Màster universitari Child Life  

Curs 2019/20

Advertisement