Page 1

CURS 2019/2020 17ª edició

Seu/Lloc

Av .d

alt

eD

d nda

e

Ro

Carrer de l’Abadessa Olzet

Av. d’Esplugues

rso

Carrer de Miret i Sans

Carrer dels Moneders

Pea

s

Carrer dels Cavallers

Carrer de Sor Eulàlia d’Anzizu Ca

rre

rd

e

Du

formació continuada per a acupuntors DOCÈNCIA EN CASTELLÀ

Av. de Pedralbes

Edifici ESADE Campus Docent Sant Joan de Déu

Creu de Pedralbes

ue

lug

p Es

.d Av

n

Octubre 2019 - Juny 2020 Dirigit a Professionals acupuntors, que acreditin haver realitzat una formació complerta d’acupuntura teòrica i pràctica.

lce

t Plaça d’Eusebi Güell

Ref. 13

Adreça Carrer Miret i Sans, 10-16 08034 Barcelona Com arribar? Transports Metropolitans de Barcelona L3 Palau Reial. L6 Reina Elisenda. Trambaix Palau Reial T1, T2 i T3. 33, 63, 68, 75, 78, H4, H6, V1, V5.

Tel. 93 280 09 49 Fax 93 600 61 12 masteracupuntura@santjoandedeu.edu.es www.santjoandedeu.edu.es www.masteracupuntura.com

Pàgina 1 de 2


CURS 2019/2020

formació continuada per a acupuntors

PRESENTACIÓ DELS CURSOS

DIRECCIÓ i COORDINACIÓ

En l’exercici professional, els Acupuntors necessitem poder realitzar una supervisió del nostre treball clínic, posant en comú les diferents opcions diagnòstiques i terapèutiques, així com ampliar les pràctiques clíniques i ensinistrar-nos en l’atenció adequada al pacient.

DIRECCIÓ: Cristina Domingo Gómez. Llicenciada en Medicina, llicenciada en Acupuntura per la CEAI de Pequín.

OBJECTIUS

SECRETÀRIA: Mayka González Tapias. Secretària docent. Tel. 669 77 45 62. masteracupuntura@santjoandedeu.edu.es

• Ampliar els coneixements del diagnòstic i la terapèutica en l’atenció al pacient amb l’acupuntura. Facilitar la formació necessària per atendre al pacient en aspectes no només tècnics, amb el que es millora de forma considerable la cura i l’assistència. • Facilitar el realitzar pràctiques clíniques en Hospitals de la Xina, durant un període estival. • Ampliar coneixements d’Acupuntura avançada, amb la professora de prestigi internacional Dra. Radha Thambirajah.

PLA DOCENT A.Tallers de Pràctica Clínica Presentació de casos clínics per part dels estudiants per debatre l’Anamnesis, Diagnòstic, Tractament i seguiment de l’evolució del pacient en diferents especialitats. • Reumatologia, Dolor i Medicina Deportiva. • Cràneomandibular, Audició i Oftalmologia • Ginecologia i Obstetrícia Grups de 5 a 8 professionals en 2 hores de treball de 4 casos clínics. Taller Trimestral: - Octubre, gener i abril. Dissabte matí, de 12 a 14 hores. - Novembre, febrer i maig. Dissabte tarda, de 16 a 18 hores. - Desembre, març i juny. Diumenge matí, de 11 a 13 hores. Import: 70€ més taxes B.Pràctiques Clíniques a l’Hospital de Xina:

COORDINACIÓ: Cristina Luque, Teresa Pujades, Rosa Cantó.

PROFESSORAT Equip de metges, infermeres, fisioterapeutes i especialistes en la Medicina Tradicional xinesa i Acupuntura.

ACREDITACIÓ

S’expedirà certificat d’assistència als estudiants que hagin assistit al 80%.

MATRÍCULA Dates:

Des del 7 de setembre de 2019.

Lloc:

Carrer Miret i Sans, 10-16 de Barcelona. Secretaria d’estudiants.

Horari: De 9h. a 18:30h. Documentació necessària:

• Fotocòpia compulsada del títol professional • Fotocòpia del DNI • 1 Fotografia mida carnet. • Dades bancàries (l’imprés us el facilitarà el Campus).

FORMA DE PAGAMENT Els pagaments es realitzaran mitjançant rebuts domiciliats. L’import de la matrícula no es retornarà en cap cas un cop començat el curs.

A l’estiu, amb la Universitat de Medicina Tradicional Xina de Beijing i la Universitat de Zaragoza durant 2 setmanes. Preu Orientatiu: 2.500€ C. Acupuntura Avançada amb la Dra. Radha Thambirajah (17ª edició): Presentació de nous enfocs de Diagnòstic i tractament en patologies compleixes. Dues ponències d’actualitat desenvolupades en 1 hora cadascuna per la Dra. Radha Thambirajah, profunditzant en la teoria i pràctica de la Medicina Tradicional Xinesa i l’Acupuntura, amb traducció simultània i exposició en PowerPoint i 30 minuts de preguntes sobre cada tema amb respostes en directe de la Dra. Radha. Data: Febrer 2020 Import: 40€ més taxes

Pàgina 2 de 2

Profile for Campus Docent Sant Joan de Déu

Formació continuada per a acupuntors  

Curs 2019/20

Formació continuada per a acupuntors  

Curs 2019/20

Advertisement