Page 1

øns Klint M g n i p Cam l i t n me m o Velk

Jord, ild, vand, luft, musik og ”Cirkus Panik”

S U K R I C E L SKO på Camping Møns Klint

Højt ærede publikum store og små !!!

Mandag den 16. juli til og med torsdag den 19. juli 201 2. Afsluttende forestilling torsdag den 19. juli. Cirkus Panik’s egen forestilling søndag den 15. juli Få en aktiv og unik fællesoplevelse !

Vi har alle store som små lyst til leg og fascineres af cirkusnumre, men at bo op ad et cirkustelt, gå i cirkus skole samt deltage i selve forestillingen … – det er giver sommer­ fugle i maven ….


øns Klint M g n i p Cam l i t n me m o Velk

Cirkus Skolen kalder i anledning af Nominated

Children’s Campsite of the Year 2011

”Childrens campsite of The Year 2011”

For 7. gang afholdes på Camping Møns Klint Cirkus Skole i samarbejde med Cirkus Panik, et lille familiecirkus med de store numre og en forunderlig evne til motivere store som små ... Vores idegrundlag igennem mange år har været at bruge naturen og de 4 elementer ild, vand , jord og luft som udgangspunkt for vores aktiviteter og formidling. Selve Cirkusforestillingen den 19. juli er og bliver unik, hvor aktørerne er en samling børn og voksne, professionelle og amatø­ rer, danske og svenske, tyske og holland­ ske, båret af en herlig fascinerede energi, som måske giver flere hjertelige grin end rene professionelle cirkus forestillinger, som kan virke distancerende. Flere oplysninger om Cirkus Panik Klik på link HER !

Cirkus i uge 29 Vi gentager succesen, og Cirkus Panik vil i uge 29, 2011 igen være på plad­ sen med deres store cirkus telt. Som noget helt nyt vil der mulighed for at voksne også kan deltage på cirkus skolen og være med til at opføre en forestilling sammen med børnene. Faktisk vil vi opfordre til at en af for­ ældrene eller begge er eller sagt på cirkus sprog ”en af forældrene skal være med“ Glæd jer !!! Kom og leg – kom og prøv kræfter med artisternes rekvisitter – få balancen på line, et-hjulet cykel eller som akrobat – hvor lang tid kan du holde kegler, bolde, ringe, tallerkener, diablo og devilstik i luften, tør du gå på lange ben (stylter) - eller er du en god klovn. Under professionel vejledning har du og dine børn mulighed for at deltage i en 4 dages cirkus skole hvor vi afslutter med en forrygende og magisk aftenforestilling for fuld musik. Her kan alle deltage – ingen specielle forkundskaber – ud over lysten til at lege og frem for alt et friskt gå-påmod.


øns Klint M g n i p Cam l i t n me m o Velk

Cirkus skolen starter den 16. juli og slutter med en forestilling den 19. juli 2011. Alder fra 5 år – 100 år. Undervisning: Kl. 10-13 og kl. 16-18 Fri leg om aftenen. Pris pr. deltager er Kr. 450,-

Cirkus Ugen starter med Cirkus Paniks egen forestilling søndag den 15. juli kl. 20.00

Betaling sker ved start af cirkus skole. Man kan naturligvis også ringe hvis man har yderligere ? til denne herlige uge fuld af magi. Der kræves tilmelding og dette kan gøres ved at online på flg. link. Der er kun 60 pladser så vær hurtig.

Pakketilbud: Cirkus-Pakke: Bo 5 dage på campingpladsen og få et barn gratis på Cirkus Skole … (Gælder kun mod forudbestilling) tilmeld dig i dag !!! Send en mail nu - KLIK HER!

Cirkuspanik 2012  

Cirkus uge 2012 på Camping Møns klint

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you