Page 1

CCN Technoweekend (2) najaar 2011 Van 11 t/m 13 november zijn we voor het “CCN Technoweekend (2) najaar 2011� te gast bij Ron Hazenberg Campers in Oude Pekela. In 2003 zijn Ron en Helga Hazenberg begonnen met de verkoop van campers. Liefde en interesse voor het kamperen met een camper gaf de doorslag om zich te gaan verdiepen in het campergebeuren. Dat ze trots zijn op het huidige pand en de locatie zal u niet verbazen. Inmiddels zijn zij van meerdere merken, Chausson, Laika en Rapido importeur in Nederland en beschikken nu over een modern pand met een showroom van ongeveer 2000 m2 en een goed geoutilleerde werkplaats. Kijk voor meer informatie op hun site: www.ronhazenberg.com Hierop staat naast informatie over de mogelijkheden van Ron Hazenberg Campers ook een uitgebreide routebeschrijving. Dit weekend zal weer een mix vormen van gezellig samenzijn en demonstraties en uitleg over diverse technische onderwerpen en natuurlijk een gezellige markt op zaterdagmiddag. Er is beperkt stroom beschikbaar (2A), maar er zijn geen mogelijkheden om water in te nemen of de vuilwatertank en het toilet te ledigen. Buiten komt een toiletwagen te staan Kortom er ligt weer een gezellig en hopelijk leerzaam Technoweekend in het verschiet waarbij we de mogelijkheid hebben om zaterdagavond tegen gereduceerd tarief gezamenlijk te dineren in restaurant Pekelaerhof in Oude Pekela. Inschrijven kan via de website van de CCN www.campervriendelijk.nl Er wordt een kleine bijdrage gevraagd om de kosten te dekken,. Er kunnen maximaal 40 campers inschrijven voor dit weekend, dus schijf je snel in want vol is vol en CCN leden gaan voor niet-leden.

Programma Vrijdag Vanaf 16.00 uur bent u welkom bij Ron Hazenberg Campers, Kerklaan 16, 9665 PB Oude Pekela. Beslist niet eerder komen i.v.m werkzaamheden op het terrein.


U wordt ontvangen door een lid van de technische commissie die u een plaats zal aanwijzen voor uw camper. De technische commissie zorgt ook voor de stroomaansluiting. Uiteraard volgt u de aanwijzingen goed op om het geheel soepel te laten verlopen. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur komt de visboer langs, en wordt u door Ron Hazenberg een lekker visje aangeboden. Vanaf 19.30 uur houden we weer onze vertrouwde camperklets in de hal met eigen koffie of thee. Groninger koek wordt u aangeboden. Dan zal ook een verdere uitleg over het verloop van het programma, en een bedrijfspresentatie door Ron Hazenberg Campers gehouden worden. Voor verdere drankjes moet je zelf zorgen. Om 22.00 uur moeten we het gebouw weer hebben verlaten. Zaterdag Van 10.00 uur tot ongeveer tot 12.00 uur loopt het technische programma in hal of werkplaats met uitleg en demonstraties over diverse technische en niet-technische onderwerpen. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur houden we onze technische markt in de werkplaats, en kunt u lekker rond neuzen tussen nieuwe en gebruikte campers in de showroom. Zaterdag is de zaak normaal geopend voor iedereen, en wordt er in de lokale pers aandacht aan ons evenement besteed. Een Chantykoor zal deze middag muzikaal opluisteren Eventuele vragen kunt u aan de leden van de technische commissie en medewerkers van Ron Hazenberg Campers voorleggen; we zullen ze zoveel mogelijk direct beantwoorden. Omstreeks 18.30 uur kunnen we gezamenlijk een 3 gangen diner (vis of vlees) gebruiken bij restaurant Pekelaerhof in Oude Pekela op loop/fietsafstand van onze standplaats. Voor mindervaliden is transport naar het restaurant beschikbaar. Na het diner houden we weer onze camperklets in de hal met eigen koffie of thee en drankjes. Om 22.00 uur moeten we het gebouw weer hebben verlaten Zondag Tot 10.00 uur lekker nog even onze eigen koffie bij de campers nuttigen en daarna naar huis of een andere bestemming. Om 11.00 uur zal de stroom ook weer afgesloten worden. Met vriendelijke campergroeten, Albert Hoving CCN Coördinator Techniek De Kosten Per equipe Inschrijven leden Niet-leden Diner per persoon Stroom Maximaal 40 campers

: : : : :

€ 7,00 € 2,50 € 12,50 € 15,00 (niet verplicht) € 3,00 (niet verplicht)

Betaling Is alleen mogelijk door het geven van een machtiging tot automatisch incasso aan de CCN om eenmalig het door u verschuldigde bedrag van de door u opgegeven bankrekening af te schrijven.

2011 Technoweekend OudePekela  

2011 Technoweekend OudePekela