Page 1

   

Exam

: SAP C_TB1200_07

Title

: SAP Certified Implementation Consultant SAP Business One 2007

Version : R6.1

 

www.Prepking.com


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com. .

 

www.Prepking.com


1. What functions are available in the Human Resources module of SAP Business One? A. Payroll processing B. Shift planning C. Employee master data D. Recording and evaluation of absences E. Tracking of employee costs and salaries Answer: ABCDE

2. Which of the following can you do in the Choose Company window? A. Switch to a different company B. Define posting periods C. Change to a different user D. Set the chart of accounts E. Change another user's password Answer: ABCDE

3. The Software Development Kit consists of: A. Early Watch Alert B. Data Interface Server C. Data Transfer Workbench D. Data Interface Application Programming Interface E. User Interface Application Programming Interface Answer: ABCDE

4. Which of the following statements are true in regards to the SAP Business One welcome screen? A. The welcome screen contains links to Online Help and User Training. B. The welcome screen lets you install Online Help on your desktop. C. A checkbox "Show this page at startup" can be left unmarked so that the welcome screen does not appear. D. A user can display the welcome screen by right-clicking in certain fields.  

www.Prepking.com


E. A user can display the welcome screen from an option in the Help menu. Answer: ABCDE

5. In Form Settings, what occurs when you mark a field as visible? A. The active checkbox appears and you must mark it to make the field active. B. Three checkboxes are shown as marked: visible, active and changeable. C. The active checkbox is automatically marked. D. The visible checkbox is grayed out and cannot be changed. Answer: C

6. Which of the following is true regarding Online Help? A. You can choose About from the Help menu to verify the SAP Business One version you are using. B. The Help menu is available on all screens in SAP Business One. C. You can use Shift+F1 to see help for a field you have selected. D. You can use Shift+F1 to see context help for a selected document. E. You can use Shift+F1 from a document to see a list of associated training and help files. Answer: ABCDE

7. Which of the following statements are true about query tools? A. The Query Wizard tool is accessible from the Tools menu. B. The Query Generator is no longer provided. The XL Reporter tool has replaced it. C. The Query Wizard tool is accessible from the Reports module. D. The Query Generator enables you to create queries using the SQL query engine. E. After defining a query, you can save it in the User Queries library. Answer: ABCDE

8. One of your vendors has already been created in the system as a vendor master record. Now he calls you to place an order as a customer. The vendor requests the same customer payment terms (14-day payment period) that he grants you as your vendor. How should you create the sales order? A. Enter the sales order as a customer sales order, but with reference to the vendor. You should also set the  

www.Prepking.com


'Vendor Order' indicator. B. Create a new customer master record and select the suitable payment terms. Enter the resulting customer code in the sales order. C. Because this sales order is an exception, use the 'A/R Invoice + Payment' transaction to enter the sales order in the account for one-time customers. D. Change the business partner type of the vendor to 'Customer', enter the sales order, and change the business partner type back to 'Vendor'. Answer: B

9. Which fields in the item master record can be used to categorize items for reporting purposes? A. Item Group B. EAN code C. Properties D. User-defined fields E. Customs group Answer: ABCDE

10. How is the available quantity calculated in SAP Business One? A. Quantity in stock - quantity committed + quantity ordered. B. Quantity in stock + quantity committed - quantity ordered. C. Quantity in stock + quantity ordered. D. Quantity in stock - quantity committed. Answer: A

11. Which statements are correct regarding inventory valuation methods? A. With moving average cost valuation, stock is valued by dividing the total value by the total quantity. B. With moving average cost valuation, you must enter a cost price into the item master record. C. With standard cost valuation, stock may need to be periodically revalued. D. With first in - first out valuation, stock is valued using the cost of the oldest item. E. With first in - first out valuation, stock is valued using the cost of the most recent item.  

www.Prepking.com


Answer: ABCDE

12. Which of the following statements are true with regards to the information stored in a business partner master record? A. You can store multiple ship-to and bill-to addresses for a business partner. B. You can block posting transactions for a customer or vendor by date range. C. You can create relationships between your customer and vendor business partners. D. You can store multiple contact persons for a business partner. E. You can view all the sales documents for the business partner by clicking the Details section of the business partner master record. Answer: ABCDE

13. Which of the following answers gives a complete list of possible business partner master types? A. Vendors and customers B. Customers and leads C. Vendors, customers and leads D. Vendors, customers and employees Answer: C

14. You receive a call requesting an order of 10 pallets from Lee Imports. Lee Imports is currently set up as a lead in the master data. Which of the following statements is true? A. You may create sales orders, deliveries and invoices for this business partner. B. You can create a sales quotation but must convert the lead to a customer before creating a sales order. C. You can create a sales order for this business partner but cannot bill them without converting the lead to a customer. D. You can only create activities and sales opportunities with leads. Answer: C

15. Which of the following can be displayed in the item master for each warehouse? A. The quantity in stock  

www.Prepking.com


B. The available quantity C. A list of purchase orders D. The quantity backordered E. A minimum inventory level Answer: ABCDE

16. In the item master, which choices are available for setting default G/L accounts? A. By costing method B. By item properties C. By item level D. By warehouse E. By item group Answer: ABCDE

17. Your company sells a product produced by two different suppliers. The product from one supplier is slightly smaller, and sells for 80% of the price of the other. You want to sell both products, and also make sure that your sales staff always offers the smaller product as a replacement whenever the larger product is out of stock. What is the best way to set this up in SAP Business One? A. Set the item property of the larger item to large, and the item property of the smaller item to small. Sales staff can search for the smaller item property when the larger one is out of stock. B. Place both items in the same item group so they can be found in the same search. C. Set the smaller item as an alternative item to the larger item. D. Create a template bill of materials to link the two items as alternate components. Answer: C

18. Rosi from the Accounting department wants to post the year-end adjustments. However, she does not want to post them directly to the general ledger since her manager needs to review them first. Can this be done? A. No. Since SAP Business One is a real-time system, every transaction is posted directly to the general ledger without an option to review it.  

www.Prepking.com


B. Yes. Define an Approval Procedure. When Rosi adds a journal entry an approval process will launch. Rosi's manger can review and approve the journal entry. C. Yes. Use a Journal Voucher. Rosi's manager can review the journal voucher then Rosi can make any necessary changes before posting. D. Yes. Rosi can save the journal entry as a draft document. Her manager can review the draft and then Rosi can make any necessary changes before posting. Answer: C

19. When you enter opening balances for business partners, what must you consider? A. You must create the business partner master data before you enter the opening balances. B. You must post all the business partner transactions before you enter the business partner opening balances. C. You must create an offsetting G/L account for posting the opening balances. D. After you enter the opening balances, you need to enter the total A/R receivables amount in the G/L opening balance for the A/R control account. E. The system cannot correctly determine outstanding aging or debts after you post the opening balances. Answer: ABCDE

20. Maria needs to post a transaction to a business partner account. Can she do this using a manual journal entry? A. In the journal entry she can use Form Settings to make the Control Account column visible, then select the business partner. B. In the journal entry she can press Tab to select from the list of business partners. C. In the journal entry she can press Ctrl + Tab to select from the list of business partners. D. In the journal entry she can type part of the business partner name in the G/L Acct/BP Code field and the system will locate the account. Answer: C

21. Darius needs to post several transactions which have different due dates. Can he do this using a single journal entry?  

www.Prepking.com


A. No. All lines in a journal entry have the same due date. B. Yes. Use Expand Editing Mode and enter the due date for each selected line. C. No.

Use a Journal Voucher.

D. Yes. Use Form Settings to make the Due Date column visible, then enter the due date on each line. Answer: ABCD

22. Which statements are true about Journal Vouchers? A. All entries in a journal voucher post at the same time. B. A journal voucher must be approved before you can post it. C. You cannot change any information in the entries after you have updated the voucher. D. You must have at least two entries in a voucher. E. You can save an unbalanced journal voucher. Answer: ABCDE

23. Lisa has agreed to offer some of her distributors a range of discounts on some items. She has therefore created a new price list. When she creates an invoice for TJ Associates, one of her distributors, she is surprised to see that it does not show the new price. What should Lisa do? A. She needs to select the correct group for the new price list. B. She needs to select the new price list in the business partner master records for the set of distributors. C. She can create a new payment term and assign to the customer group "distributors". D. She can create a new payment term and replace all associated payment terms for the set of business partner master records. Answer: ABCD

24. Which of these options can you use to reverse a posted manual journal entry? A. View the journal entry and choose Cancel from the Data menu. B. Post an identical journal entry and select the Reverse checkbox. C. View the journal entry and choose Remove from the Data menu. D. View the journal entry and choose Reverse Transactions from the Financials menu. Answer: A  

www.Prepking.com


25. Which G/L accounts go into a Balance Sheet? A. Accounts marked as Account Type "Sales". B. Asset and liability accounts. C. Accounts marked as Account Types "Sales" and "Expenditure". D. Accounts marked as cash accounts. E. Asset, liability, and equity accounts. Answer: E

26. One of our vendors sends us invoices in various foreign currencies, therefore we have defined the vendor's master record as an account with multiple currencies. We can enter invoices for this vendor in any currency. How is the account balance stored? A. In the local currency. B. In the system currency. C. In the foreign currency that is used most frequently. D. In every foreign currency. Answer: ABCD

27. You want to charge 5% interest on overdue receivables. How can you set this up in the system? A. Specify the interest rate in the Dunning terms. B. Set the interest rate in the Payment Terms. C. Enter the interest rate in the business partner master record. D. Specify the interest rate in the customer receivables aging report. E. Specify the interest rate when you run the Dunning Wizard. Answer: ABCDE

28. Joe is preparing the bank deposit for the day. When he opens the Deposit window he does not see a check that he entered earlier as a payment. What could be the reason? A. The due date of the check is later than the Deposit Date field shown in the deposit window. B. The due date of the check is later than the Considered Until date shown in the deposit window.  

www.Prepking.com


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/C_TB1200_07.htm

Pass4sure C_TB1200_07 dumps  

C_TB1200_07 ,C_TB1200_07 exam, C_TB1200_07 exam questions, C_TB1200_07 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you