Page 1

MULTIMEDIA 1 ‘Camille Deltour’


INHOUDSOPGAVE 1.  Ontwerp een  eigen  huiss0jl     2.  Vind  informa0e  over  nieuwe  ontwikkelen  op  internet     3.  Blog     4.  Website     5.  Vanuit  Powerpoint  een  klikbare  PDF  maken     6.  Prezi     7.  Delicious     8.  RSS  Reader     9.  Monitoring-­‐tools   10. TwiQer     11. Instagram   12. Pinterest  


1. HUISSTIJL Voor huisstijl heb ik gekozen voor strandhuisjes. Ik heb dit gekozen omdat het op het strand heel rustig kan zijn. Maar wanneer er een storm is, is het helemaal niet meer rustig. Zo is het ook op de sociale media. Gebeurt er iets interessant, dan is het een “storm� op de sociale media. Iedereen spreekt er dan over.

Elk huis is een ander sociaal medium


2. NIEUWE ONTWIKKELINGEN Slimme T-shirt

Er bestaan al zoveel “smart� producten. En de Smart Shirt zal het lijstje kunnen aanvullen. De slimme T-shirt kan altijd gebruikt worden maar vooral bij het sporten. Het meet het hartritme, calorieverbruik, ademhaling en nog veel meer. In de T-shirt gaat er een clip bevestigd zijn & deze verzamelt alle informatie van de T-shirt. Dit zal het leven van de sporters makkelijker maken, nu moeten ze niet meer verschillende applicaties op hun gsm hebben om al deze informatie te krijgen. De prijs van de slimme T-shirt bedraagt tussen de 100 en 140 dollar.

http://techcrunch.com/2014/05/08/omsignal-opens-pre-orders-for-smartshirts-that-track-activity-fitness-and-stress/


4G: De nieuwe mobiele technologie Niet zo lang geleden is 4g beschikbaar in BelgiĂŤ. Met 4g, de opvolger van 3g, kan je nog sneller op internet gaan. Vaak is het zelfs sneller dan het draadloos internet. Het enige minpunt van 4g is dat het nog maar enkel in de grote steden beschikbaar is.

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.1676068


Swiping = New Liking Sinds ‘Tinder’ is swiping een nieuw begrip in de technologietaal. Als je ergens geen interesse in hebt, swipe je het weg. Er is een nieuwe applicatie, Stylect, en deze werkt ook met swiping en liking. Stylect is een applicatie waar je schoenen leuk kan vinden maar als ze je niet aanstaan, swipe je ze weg. De applicatie wordt gratis aangeboden.

http://techcrunch.com/2014/05/01/swiping-is-the-new-liking/


CRM + Social Media = Social CRM Social CRM is een vorm van CRM en Social Media. CRM wordt gebruikt in (middel)grote bedrijven om de relatie met hun klanten beter te laten verlopen. Met Social CRM gaan bedrijven gebruik maken van grote sociale media websites om de communicatiestroom ĂŠĂŠn te maken, dus tussen bedrijf en klanten. Dit verhoogt de klanttevredenheid doordat er een goed contact is tussen klant & bedrijf via Social CRM

http://www-935.ibm.com/services/us/gbs/thoughtleadership/ibv-social-crmwhitepaper.html


3. BLOG http://camilledeltour.tumblr.com/


4. WEBSITE http://deltourcamille.wix.com/keep-in-touch


5. Vanuit  Powerpoint  klikbare  PDF   maken    


Vanuit Powerpoint  klikbare  PDF   maken    


6. PREZI http://prezi.com/9h4brjpb9w5o/keep-in-touch/


7. DELICIOUS https://delicious.com/camille.deltour


8. RSS-READER http://protopage.com/camilledeltour


RSS-READER


RSS-READER


RSS-READER


9. MONITORING-TOOLS http://protopage.com/camilledeltour


MONITORING-TOOLS


MONITORING-TOOLS


MONITORING-TOOLS


MONITORING-TOOLS


10. TWITTER https://twitter.com/deltourcamille


TWITTER


11. INSTAGRAM http://instagram.com/camilledeltour


INSTAGRAM


12. PINTEREST http://www.pinterest.com/camilledeltour/


THE END


Multimedia1  
Multimedia1  

Voor het vak Multimedia1, kregen we een grote taak. Ik, Marie-Lynn Hens, heb dit gemaakt onder de naam Camille Deltour.