Page 1


EDITA Ajuntament de Cambrils Departament de Cultura Pl. de l’Ajuntament, 4 43850 CAMBRILS Tel. 977 36 84 84 clt@cambrils.cat

www.festivaldecambrils.cat CO-ORGANITZACIÓ I PRODUCCIÓ Ajuntament de Cambrils Publiolimpia SLU COORDINACIÓ Regidoria de Planificació de Ciutat i Cultura COMUNICACIÓ/ PRENSA: Premium Marketing www.premiummarketing.es PROJECTE GRÀFIC Int Grup - www.intgrup.com

ENTITAT DEL FESTIVAL Mercè Dalmau Mallafré Presidenta Francesc Garriga Colom President per Delegació Xavier Martí Rom Cinta Ballesté Aran Yolanda Quilez Castán Esperança Bru Ferré Joan Estrada Bertran Fernando Sarasa Delgado Eva Garriga Pujals Mercè Lara Aparicio Francesc Sánchez Macias Eloïsa Bosch Guiu Manel Nonell Torras COL·LABORADORS Patronat Municipal de Turisme i els Departaments d’Alcaldia i Comunicació, Serveis Jurídics, Serveis Generals, Administració Econòmica, Recursos Humans, Brigada Municipal i Policia Local de l’Ajuntament de Cambrils.


AINHOA ARTETA

20/7 dissabte sábado

CONCERT EN BENEFICI DE: Catalunya contra el Càncer

PARC DEL PINARET

22.00h

www.iberkonzert.com/ainhoa_arteta La coneguda soprano Ainhoa Arteta presenta un recital al costat del tenor Luis Damaso, acompanyats pel pianista Marco Evagelisti. El concert tindrà dues parts, la primera destinada a Cançons , Arias i Duettos d’Òpera, i la segona a Romances i Duos de Sarsuela. Concert benèfic a favor de l’AECC Catalunya contra el Càncer, on una part dels ingressos de la venda d’entrades, concert i cocktail / sopar, serà destinada a aquesta organització. Càtering Vip: una de les opcions d’assistència al concert és l’entrada VIP que dóna dret a accedir a la zona VIP on es servirà un càtering (cocktail/sopar) abans del concert servit per l’empresa Moon Càtering, acompanyat de vins i caves DO Catalunya. Horari de sopar 20 h. Preu 100 € - Aforament limitat. Etiqueta: Senyors amb jaqueta i senyores amb vestit de cocktail La conocida soprano Ainhoa Arteta presenta un recital al lado del tenor Luis Damaso, acompañados del pianista Marco Evagelisti. El concierto tendrá dos partes, la primera destinada a Canciones, Arias y Duettos de Ópera, y la segunda Romanzas y Dúos de Zarzuela.


Concierto benéfico a favor de la AECC Cataluña contra el Cáncer, donde una parte de los ingresos de la venta de entradas, concierto y cóctel/cena estará destinada a esta organización. Càtering Vip: una de las opciones de asistencia al concierto es la entrada VIP que da derecho a acceder a la zona Vip donde se servirá un catering (coctel/cena) antes del concierto servido por la empresa Moon Catering , acompañado de vinos i cavas DO Cataluña. Horario de la cena 20 h. Precio 100 € - Aforo limitado. Etiqueta: caballeros con chaqueta y señoras con vestido de cóctel.

PROGRAMA I PART GIORDANO TOSTI Luis Dámaso ALBÉNIZ

Ainhoa Arteta TOSTI De CURTIS Luis Dámaso PUCCINI Ainhoa Arteta DONIZETTI Luis Dámaso PUCCINI

Caro mio ben Malía Cuatro baladas italianas La lontananza Una rosa in dono Il tuo sguardo Moriró!!! A’ Vucchella Non ti scordar di me “O mio babbino caro” de la ópera Gianni Schicchi “Una furtiva lacrima” de la ópera L’elisir d’amore

Dúo “O soave fanciulla” de la ópera La Bohème Luis Dámaso - Ainhoa Arteta

II PART SOUTULLO Y VERT “Bella enamorada” de El último Romántico Luis Dámaso BARBIERI “Canción de Paloma” de El barberillo de Lavapiés Ainhoa Arteta TORROBA Dúo “Caballero del alto plumero” de Luisa Fernanda Ainhoa Arteta – Luis Dámaso SOROZABAL “No puede ser” de La tabernera del puerto Luis Dámaso SOROZABAL “No corté más que una rosa” de La del manojo de rosas Ainhoa Arteta PENELLA Dúo de “El gato montés” Ainhoa Arteta - Luis Dámaso


MANEL

21/7 diumenge domingo PARC DEL PINARET

22.00h

www.manelweb.com Manel presenten Atletes, baixin de l’escenari (Warner-Discmedi, 2013). El tercer treball del quartet barceloní, el disc d’or més fulgurant de la història del pop cantat en català: cançons narratives que darrera la seva aparent quotidianitat amaguen un univers perfectament identificable. Un repertori tremendament generós en emoció que, més cru, dinàmic i elèctric, revela el seu romanticisme. Manel presentan Atletes, baixin de l’escenari (Warner-Discmedi, 2013). El tercer trabajo del cuarteto de Barcelona, el disco de oro más fulgurante de la historia del pop cantado en catalán: canciones narrativas que tras su aparente cotidianeidad esconden un universo perfectamente identificable. Un repertorio tremendamente generoso en emoción que, más crudo, dinámico y eléctrico, revela su romanticismo.

Intèrprets / intérpretes: Guillem Gisbert, guitarres i veu. Roger Padilla, guitarra i veus. Martí Maymó, baix i veus. Arnau Vallvé, bateria i veus.


SP3 – CLUB SUPER3

22/7 dilluns lunes PARC DEL PINARET

20.30h

www.super3.cat “Superaventura” és més que un concert, és un espectacle dinàmic i participatiu que ens converteix a tots, a través de la música, en els protagonistes de les aventures i recull les cançons de l’últim disc “Uh! Oh! No tinc por!”, i algunes de les cançons més conegudes de la història de Super3: 14 temes que canten en directe i que ballen coreogràficament els 10 components. L’espectacle és una invitació i una provocació a viure una superaventura ara i aquí. Com són les aventures? Què ens prepara el destí? Com és el món dels súpers? Aquestes qüestions i d’altres són el fil conductor d’aquest nou espectacle. “Superaventura” es más que un concierto, es un espectáculo dinámico y participativo que nos convierte a todos, a través de la música, en los protagonistas de las aventuras y recoje canciones de su último disco. “Uh! Oh! No tinc por!”, y alguna de las canciones más conocidas de la historia de Super3: 14 temas que cantan en directo y que bailan los 10 componentes. El espectáculo es una invitación y una provocación a vivir una superaventura aquí y ahora. ¿Cómo son las aventuras? ¿Qué nos prepara el destino? ¿Cómo es el mundo de los súpers? Estas y otras cuestiones son el hilo conductor de este nuevo espectáculo.


BERNAT FONT TRIO

24/7 dimecres miércoles CASTELL DE VILAFORTUNY

22.00h

www.bernatfont.com El jove pianista Bernat Font és un enamorat i estudiós del so del “piano antic”. El seu estil es balanceja entre el blues, el boogie woogie o el ragtime i el swing més depurat de mitjan segle XX. Amb els fonaments del blues i del swing, el repertori d’aquest trio desprèn una energia càlida i sincera, sense complicacions innecessàries. Aportant solidesa i cohesió, completen el projecte Ivan Kovacevic al contrabaix i Martí Elias a la bateria, dos sol·licitats músics que destaquen per la seva força. Després de l’èxit del seu primer disc The Shout -Premi Enderrock a millor nova proposta de jazz 2011-, ens presenten un segon treball discogràfic: Out For a While. El joven pianista Bernat Font es un enamorado y estudioso del sonido del “piano antiguo”. Su estilo se balancea entre el blues, el boogie o el ragtime y el swing más depurado de mediados de siglo XX. Con los cimientos del blues y del swing, el repertorio de este trío desprende una energía cálida y sincera, sin complicaciones innecesarias. Aportando solidez y cohesión, completan el proyecto Ivan Kovacevic al contrabajo y Martí Elias a la batería, dos solicitados músicos que destacan por su fuerza. Tras el éxito de su primer disco The Shout -Premio Enderrock a mejor nueva propuesta de jazz 2011-, nos presentan un segundo trabajo discográfico: Out For a While.


THE SEY SISTERS

26/7 divendres viernes CRIPTA DE L’ERMITA

22.00h

www.theseysisters.com Des de Ghana, Àfrica, The Sey Sisters, un espectacular trio de veus negres, és un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment. Aquest esplèndid trio ens convida a un sentit viatge musical pels gèneres més diversos de la comunitat negra en qualsevol part del món, des del gospel i l’espiritual fins al soul i la música africana, uns cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia i de la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. The Sey Sisters són tres germanes, Edna Sey, Kathy Sey i Yoly Sey, i l’Albert Bartolomé les acompanya al piano. Desde Ghana, África, The Sey Sisters, un espectacular trío de voces negras, es uno de los conjuntos vocales más emblemáticos del momento. Este espléndido trío nos invita a un sentido viaje musical por los géneros más diversos de la comunidad negra en cualquier parte del mundo, desde gospel y el espiritual hasta el soul y la música africana, unos cantos impregnados de profunda emoción que a menudo surgen de la lucha contra la injusticia y de la defensa de los derechos humanos y la esperanza en el futuro. The Sey Sisters son tres hermanas, Edna Sey, Kathy Sey y Yoly Sey, y Albert Bartolomé, las acompaña al piano.


ANTÒNIA FONT

27/7 dissabte sábado PARC DEL PINARET

22.00h

www.antoniafont.com Qui dubta avui en dia d’una banda que, hores desprès de finalitzar la gira del disc més comercialment reeixit de la seva carrera –Lamparetes (2011)-, publica un nou àlbum amb quaranta noves cançons? Qui dubta avui en dia d’un grup que, a més de composar, enregistrar i produir el repertori d’aquest Vostè és aquí (2012), té la força i l’atreviment de pre-estrenar-lo en directe sense que els seus fans haguessin escoltat ni una sola nota? Tot experimentant amb els límits del format cançó però sense abdicar del pop, Joan Miquel Oliver, guitarra i composició, Pau Debon, veu, Jaume Manresa, teclats, Joan Roca, baix i Pere Manel Debon, bateria, demostren, una vegada més –i ja van vuit-, que el seu món no és d’aquest regne. ¿Quien duda hoy en día de una banda que, horas después de finalizar la gira del disco más emblemático de su carrera, Lamparetes (2011), publica un nuevo álbum con cuarenta nuevas canciones? ¿Quien duda hoy en dia de un grupo que, a parte de componer, registrar y producir el repertorio de Vostè és aquí (2012), tiene la fuerza y el atrevimiento de preestrenar en directo sin que sus fans hubiesen escuchado ni una sola nota? Aún experimentando con los límites del formato canción, pero sin abdicar del pop, Joan Miquel Oliver, guitarra y composición, Pau Debon, voz, Jaume Manresa, teclado, Joan Roca, bajo y Pere Manel Debon, batería, demuestran, una vez más, y ya son ocho, que su mundo no es de este reino.


HOMBRES G

28/7 diumenge domingo PARC DEL PINARET

22.00h

www.hombresg.net Hombres G, és una de les bandes espanyoles de rock amb major transcendència des de la seva aparició pública en 1985 fins a l’actualitat. Al seu últim disc “En la Playa” recullen els sues èxits més coneguts. El seu èxit abasta Espanya, Itàlia, Llatinoamèrica, la població de EE.UU. de parla hispana, Anglaterra, Suïssa i alguns punts de Portugal. Al 2011 publiquen a Espanya un nou àlbum, un acústic des de Zahara de los Atunes (Cadis), acompanyats d’amics artistes de la talla de Miguel Bosé, Ana Torroja, Dani Martin i Pereza, entre altres. Hombres G, es una de las bandas españolas de rock con mayor trascendencia desde su aparición pública en 1985 hasta la actualidad. Su último disco “En la Playa” recoge sus éxitos más conocidos. Su éxito alcanza España, Italia, Latinoamérica, la población de EE.UU de habla hispana, Inglaterra, Suiza y algunos puntos de Portugal. En el 2011, publican en España un nuevo álbum, un acústico desde Zahara de los Atunes (Cádiz), acompañados de amigos artistas de la talla de Miguel Bosé, Ana Torroja, Dani Martín y Pereza, entre otros.


OCTAVI MARTÍNEZ I ASTRID STEINSCHADEN

30/7 dimarts martes CRIPTA DE L’ERMITA

22.00h

www.octavimartinezbartolome.com L’Octavi Martínez i l’Astrid Steinschaden ens presenten les tres Sonates més belles escrites per a violí i piano, de W.A. Mozart, L.v. Beethoven i C.Frank. Octavi Martínez y Astrid Steinschaden nos presentan las tres Sonatas más bellas escritas para violín y piano, de W.A. Mozart, L.v. Beethoven y C.Frank. Octavi Martínez Bartolomé, violí Astrid Steinschaden, piano

PROGRAMA I PART Sonata en Sib M, KV 454 W. A. Mozart (1756 - 1791) Largo - Allegro Andante Allegretto Sonata en Do m, op. 30 n.2 L. v. Beethoven (1770 - 1827) Allegro con brio Adagio cantabile Scherzo: Allegro Finale: Allegro – Presto II PART Sonata en La M C. Frank (1822 – 1890) Allegro ben moderato Allegro Ben moderato: Recitative – Fantasia Allegreto poco mosso


Foto:: Maxi Foto Maxi del Campo Campo a am

MIGUEL POVEDA

01/8 dijous jueves PARC DEL PINARET

22.00h

www.miguelpoveda.com Miguel Poveda ens ofereix un Recital de “cante” amb alguns dels pals més representatius del flamenc, des dels més festers fins als més profunds. També hi ha moments per a la improvisació i converteix cada recital en un concert únic. Entre alguns dels “cantes” es troben, la “siguirilla”, la “soleá”, els “cantes mineros”, “cantiñas”, “bulerías”, tangos de Triana, etc. A la segona part, amb la col·laboració del mestre Joan Albert Amargós, interpretarà, entre altres temes, algunes cançons del seu repertori “Coplas del Querer”. Miguel Poveda nos ofrece un recital de cante con algunos de los palos más representativos del flamenco, desde los más festeros hasta los más profundos. También hay momentos para la improvisación, cosa que convierte cada recital en un concierto único. Entre algunos de los cantes se encuentran, la siguirilla, la soleá, los cantes mineros, cantiñas, bulerías, tangos de Triana, etc. En la segunda parte y con la colaboración del maestro Joan Albert Amargós, interpretará, entre otros temas, algunas canciones de su repertorio “Coplas del Querer”.


FRANCA MASU

03/8 dissabte sábado PARC DEL PINARET

22.00h

www.francamasu.com “Torn a l’Alguer, a la mia gent”… Així comença aquest nou viatge sonor de Franca Masu. Un viatge sonor atrevit amb el que presenta el seu nou treball discogràfic Almablava. Franca Masu, una de les veus més fascinants de la Mediterrània, ens convida a submergir-nos en les cançons més suggestives del seu repertori: cançons de la vida d’una dona que té la mar als ulls i al cor. La travessia ens depara fado, tango, morna, bolero, jazz, reminiscències africanes, àrabs... “Torn a l’Alguer, a la mia gent”… Así empieza el nuevo viaje sonoro de Franca Masu, Un viaje sonoro atrevido con el que presenta su nuevo trabajo discográfico Almablava. Franca Masu, una de las voces más fascinantes del Mediterráneo, nos invita a sumergirnos en las canciones más sugestivas de su repertorio: canciones de la vida de una mujer que tiene el mar en los ojos y en el corazón. La travesía nos depara fado, tango, morna, bolero y jazz, reminiscencias africanas, árabes.... Intèrprets / intérpretes: Convidat especial / Mário Pacheco – guitarra portuguesa Oscar Del Barba – piano i acordió

Alessandro Girotto – guitarra Salvatore Maltana – baix acústic Roger Soler – percussions


CARMINA BURANA

04/8 diumenge domingo PARC DEL PINARET

22.00h

La Coral Verge del Camí ha escollit la peça més memorable del compositor alemany Carl Orff per celebrar el seu 45è aniversari: Carmina Burana. I ho fa acompanyada de Josep Surinyac i Jordi Castellà al piano, Percussions de Barcelona, la soprano Assumpta Mateu, el contratenor Jordi Domènech i el baríton Toni Marsol, tots ells sota la direcció de Xavier Puig. Carmina Burana és una col·lecció de cants profans medievals en els que es lloa el goig de viure, els plaers terrenals, l’amor, el gaudi de la natura i on també es critica satíricament als estaments eclesiàstics i socials. La Coral Verge del Camí ha escogido la pieza más memorable del compositor alemán Carl Off para celebrar su 45º aniversario: Carmina Burana. Y lo hace acompañada de Josep Surinyac y Jordi Castellà al piano, Percussions de Barcelona, la soprano Assumpta Mateu, el contratenor Jordi Domènech y el barítono Toni Marsol, todos ellos bajo la dirección de Xavier Puig. Carmina Burana es una colección de cantes profanos medievales en los que se ensalza el placer de vivir, los placeres terrenales, el amor, el disfrute de la naturaleza y donde también se critica satíricamente a los estamentos eclesiásticos y sociales. Intèrprets / intérpretes: Coral Verge del Camí de Cambrils, directora Núria Ortoneda / Coral Infantil Coral Verge del Camí, directora Esperanza Miguel / Cor Vivace i Kodal de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, directora Reyes Gil. Amb la col·laboració de membres del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, del Cor Ciutat de Tarragona i del Cor de la Universitat Rovira i Virgili.


VENDA D’ENTRADES Les entrades del 39è Festival Internacional del Música de Cambrils es posaran a la venda a través de Telentrada i a l’oficina del PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME (Passeig de les Palmeres, 1), l’horari serà: Juliol i Agost De dilluns a diumenge: matí de 11 a 13 h De dilluns a divendres: tarda de 18 a 20 h El dia del concert es podran adquirir a les taquilles dels recintes. A les taquilles no s’admetran pagaments amb targetes de crèdit. El día del concierto se podrán adquirir en las taquillas de los recintos. En las taquillas no se admitirán pagos con tarjetas de crédito.

PREUS DELS CONCERTS ESPAI

DATA

ESPECTACLES

Parc del Pinaret

20/07

Ainhoa Arteta

Parc del Pinaret

21/07

Manel

Parc del Pinaret

22/07

Club Super3 - SP3

Castell de Vilafortuny

24/07

Bernat Font Trio

Cripta de l’Ermita

26/07

The Sey Sisters

Parc del Pinaret

27/07

Antònia Font

Parc del Pinaret

28/07

Hombres G

Cripta de l’Ermita

30/07

Octavi Martínez i Astrid Steinschaden

Parc del Pinaret

01/08

Miguel Poveda

Parc del Pinaret

03/08

Franca Masu

Parc del Pinaret

04/08

Carmina Burana


ANTICIPADA ANTICIPADA FILES 1 A 8 PLATEA

ANTICIPADA GRADA

TAQUILLA FILES 1 A 8

TAQUILLA PLATEA

TAQUILLA GRADES

100 €

50 €

45 €

120 €

60 €

55 €

35 €

30 €

25 €

45 €

35 €

30 €

10 €

10 €

12 €

12 €

25 €

15 €

17 €

12 €

14 €

20 €

15 €

30 €

30 €

30 €

12 € 40 €

30 €

25 €

20 €

35 €

35 €

14 € 25 €

50 €

35 €

15 €

17 €

12 €

14 €

30 €


DESCOMPTES/ DESCUENTOS El concert de l’Ainhoa Arteta del 20 de juliol no tindrà cap descompte ja que es tracta d’un concert benèfic a favor de la AECC Catalunya contra el Càncer. Al concert familiar SP3 del dia 22 de juliol tenen entrada gratuïta els Supers amb carnet vigent. No s’aplicarà cap altre descompte. > DESCOMPTE AMICS DEL FESTIVAL: 20% 1 entrada per persona/concert Caldrà identificació. Venda exclusiva al Patronat Municipal de Turisme S’aplicarà a tots els concerts, (excepte Ainhoa Arteta – SP3) > DESCOMPTE SOCIS CLUB TRES C: 20% Caldrà identificació. S’aplicarà a tots els concerts, (excepte Ainhoa Arteta – SP3) > DESCOMPTE CARNET JOVE: 20% 1 entrada per persona/concert Caldrà presentar el CarnetJove S’aplicarà a tots els concerts (excepte Ainhoa Arteta – SP3) > DESCOMPTE SOCIS LA VANGUARDIA: 20% 2 entrades per soci i concert Caldrà identificació. S’aplicarà a tots els concerts, (excepte Ainhoa Arteta – SP3) > DESCOMPTE MAJORS DE 65: 20% S’aplicarà als concerts: Bernat Font Trio, The Sey Sisters, Octavi Martínez i Astrid Sthenchaden, Franca Masu i Carmina Burana. 1 entrada per persona/concert Caldrà presentar el carnet d’identitat Venda exclusiva al Patronat Municipal de Turisme ELS DESCOMPTES NO SÓN ACUMULABLES I NOMÉS ES VENEN ANTICIPADAMENT.


CONDICIONS GENERALS/ CONDICIONES GENERALES No s’admetran devolucions o canvis d’entrades No es retornarà l’import de l’entrada en cap cas, excepte d’anul·lació d’un espectacle. Quan un espectacle es suspengui abans de començar es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida, un cop transcorregudes 24 hores de la data de suspensió i fins a un més després d’aquesta. L’edat mínima d’accés als concerts és de 6 anys, excepte el dia del concert familiar. L’organització del festival podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en aquest programa i es reserva el dret d’admissió. No se admitirán devoluciones o cambios de entradas. No se devolverá el importe de las entradas en ningún casó, excepto por anulación de un espectáculo. Cuando un espectáculo se suspenda antes de empezar se devolverá el importe de las entradas en le mismo lugar en que fueron adquiridas, una vez pasadas 24 horas de la fecha de suspensión y hasta un mes después de esta. La edad mínima de acceso a los conciertos es de 6 años excepto el día del concierto familiar. La organización del festival podrá alterar, si las circunstancias lo reclaman, las fechas, la programación, los horarios, o los interpretes anunciados en este programa y se reserva el derecho de admisión.

INFORMACIÓ Podeu trobar tota la informació i la programació a la web: www.festivaldecambrils.cat I estar al corrent de les novetats que es van produint a través de la xarxa: www.facebook.com/festivaldecambrils twitter.com/FIMCambrils www.youtube.com/FestivalCambrils


COM ARRIBAR-HI

P

1

P

2

P

Disseny plànol Lluís Pàmies


3

Venda entrades Patronat Municipal de Turisme Psg. de Les Palmers, 1 T. 977 79 23 07

P

PĂ rquing

Espais accessibles

1 Parc del Pinaret 2 Cripta de l’Ermita 3 Castell de Vilafortuny


AMICS DEL FESTIVAL DE MÚSICA VOLS SER AMIC DEL FIMCambrils? La quota anual per pertànyer al Club d’Amics és de 5€ i dóna dret als següents avantatges: > Rebràs un carnet identificatiu que es renovarà cada any > Rebràs puntualment per correu electrònic la informació del Festival. > 20% de descompte en la compra d’una entrada per concert (excepte Ainhoa Arteta i SP3) > Descomptes en les entrades per a concerts que durant tot l’any es programin des del departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils Fes-te amic del Festival! Aprofita els avantatges! Cal emplenar la butlleta a la web del festival o donar-te d’alta al Departament de Cultura. www.festivaldecambrils.cat


Programa 39èFIMCambrils  

Programa d'actuacions

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you