Page 1

maart 2013

istel + Mariad ok + Artisj a Curcum

HEBAFYT Laat je lichaam pauzeren na de feesten ...

Tijdens de eindejaarsdagen met zijn overdaad aan niet altijd even gezond voedsel en/of drank staat onze lever onder zware druk. Mogelijk voel je je nu niet goed in je vel of laat de spijsvertering te wensen over en schreeuwt je lichaam : GENOEG ! Hoog tijd om de Pauzeknop in te drukken en beroep te doen op HEBAFYT van BIONAL. Om je lichaam te zuiveren.

HEBAFYT van BIONAL is een natuurlijke combinatie om de gezondheid van de lever te ondersteunen. •  Mariadistel helpt beschermen tegen de invloed van alcohol en lichaamsvreemde stoffen. •  Artisjok ondersteunt de vertering van vetten. •  Curcuma: topbron van celbeschermende antioxidanten.

Weer fris van de lever met HEBAFYT nu 2 + 1 GRATIS

TR IOP AC K

Deze krant wordt u aangeboden door:

van €43,80

voor €29,20 3 x 40 caps

- € 14,60


Hou je gewrichten soepel en gezond

- € 6,00 van €44,95

voor €38,95 180 tabl.

g rtin o rK pe u S

met NOVO MOTION, méér dan glucosamine alleen De kwaliteit van ons leven wordt in grote mate bepaald door het gemak waarmee we ons voortbewegen. Nu hangt vlot bewegen vooral af van de gezondheid van het kraakbeen in de gewrichten en van de ligamenten en pezen rond de gewrichten. Wie op de gepaste manier wil daarop inwerken, kiest voor NOVO MOTION.

Glucosamine, de bouwsteen Iedereen kent onderhand wat de waarde van glucosamine: deze bouwstof helpt niet alleen als fundament het kraakbeen in een goede gezondheid houden, ze levert ook een bijdrage in het behoud van gezonde pezen, ligamenten en bindweefsels rond de gewrichten. Wel heb je per daar per dag 1500 mg glucosaminesulfaat per dag voor nodig en die hoeveelheid, van een uitstekende kwaliteit, wordt aangeleverd door NOVO MOTION. Extra voedingsstoffen Voor een optimaal effect bevat NOVO MOTION, nog andere voedingsstoffen die helpen de bindweefsels gezond houden: C draagt bij tot een normale collageenvorming voor de normale • Vitamine werking van het kraakbeen. Mangaan en zink dragen bij tot het behoud van normale bindweefsels. •

>>  Blijf vlot en soepel bewegen dankzij NOVO MOTION

Visolie MarinEPA GOLD + Vit D Dé superieure kwaliteit van omega-3-vetzuren

- € 2,50 van €24,95

voor €22,45

g rtin o er K p Su

30 softgels

+ 1g EPA r D H A pe

capsule

Het aantal studies dat aangetoond heeft dat het gebruik van de omega-3-vetzuren EPA en DHA uit visolie een belangrijke gezondheidsbijdrage levert, is niet te tellen. Helaas zijn er veel minderwaardige visoliepreparaten op de markt. Kies daarom voor MarinEPA GOLD van Minami nutrition. Niet alleen biedt deze visolie de allerbeste kwaliteit van omega-3-vetzuren, per capsule bevat ze de “gouden standaard” van liefst 1 gram EPA + DHA per dag.

>>  Uitermate zuiver en niet van bedreigde vissoorten ! Superieure kwaliteit MarinEPA GOLD + Vit D is visolie van een onberispelijke, farmaceutische kwaliteit: ➤ 100 % zuiver, zonder zware metalen, pesticiden, PCB’s of dioxine. ➤ enkel afkomstig van niet bedreigde diepzeevissoorten. ➤ bekomen door een CO2-destillatieproces bij lage temperatuur. ➤ extractie zonder gebruik van chemische solventen (hexanen). ➤ met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk: EMAS-certificaat. Wat MarinEPA GOLD + vit D voor je kan doen:

dragen EPA en DHA bij tot de normale werking van het hart. • BijBij 12 caps/dag: caps/dag: dragen EPA en DHA bij tot het behoud van een normale nuchtere • bloedspiegel van triglyceriden, draagt DHA bij tot het behoud van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtvermogen.

• bloeddruk.

Bij 3 caps/dag: dragen EPA en DHA bij tot het behoud van een normale

2

www.natuurgetrouw.be


BIONAL appelslank

De naam zegt het…. Na de feestdagen met zijn gebruikelijke overdaad én met het lijstje van goede voornemens in de hand, kunnen velen van ons baat hebben bij een kuur met Bional Appelslank !

Bional appelslank heeft al jaren zijn werkzaamheid bewezen. Het is een uitgekiende samenstelling met Appelazijnpoeder als basisingrediënt, ter ondersteuning aangevuld met voornamelijk B-vitamines, chroom, zink, selenium en foliumzuur om tot een maximaal resultaat te komen. Hierbij valt vooral te onthouden dat : Chroom bijdraagt tot het instandhouding van een normaal • bloedsuikergehalte. Zink belangrijk is voor het metabolisme van koolhydraten en • vetten.

>>  Je voelt je goed en merkt het verschil !

Nu extra voordelig:

- € 11,30 van €33,90

voor €22,60 3 x 40 caps

K AC P O I TR

2 + 1 GRATIS! Rustig en stressbestendig met BIONAL NERVOVIT Vernieuwde samenstelling ! Zowel kleine als grote beslommeringen kunnen leiden tot rusteloosheid, stress en/of slaapproblemen. Een jachtig leven, steeds hogere eisen die de prestatiemaatschappij ons oplegt, het kan bij elk van ons zijn tol eisen. Overdag overmand door stress en ’s avonds moeilijk kunnen inslapen of een onrustige nachtrust ervaren, het klinkt bij velen bekend in de oren.

Bional Nervovit snelt je te hulp om je op een 100% natuurlijke manier te laten ontstpannen : Valeriaanwortel: Helpt te ontspannen bij stress door drukke levensstijl. Ondersteunt een natuurlijke slaap. Draagt bij tot het behoud van een geestelijk evenwicht.

• • •Linde: Helpt bij het inslapen. • Vermindert •Vitamine B 2:gevoel van spanningen en irritaties. • Draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel. >>  Overdag ontspannen, ’s avonds lekker slapen, dankzij Nervovit

3

www.natuurgetrouw.be

2 + 1 GRATIS! - € 10,45 van €29,95

voor €19,50 3 x 40 tabl

K AC P O I TR


Zoveel meer dan een VLOTTE CIRCULATIE k Knoflooie + visol 2 + Vit K

- € 4,00 van €24,59

voor €20,59 90 caps

g rtin o rK pe u S

KYOLIC EPA PLUS Hét Natuurlijke complex bij uitstek voor optimale vaatbescherming Vaataandoeningen vormen één van de belangrijke bedreigingen voor de doorsnee westerse mens. Ondertussen weten we allemaal dat gezonde eetgewoonten, voldoende bewegen, afvallen bij overgewicht en ontspanning cruciaal zjin. Wie een gezonde levensstijl maximaal wil ondersteunen heeft met KYOLIC, waarschijnlijk ’s wereld meest wetenschappelijk bestudeerde voedingssupplement, de bondgenoot bij uitstek.

KYOLIC EPA PLUS is een uniek voedingssupplement, dat op de vier manieren inwerkt:

KYOLIC Gefermenteerde knoflook : dit bijzonder gepaten• teerde en 100% reukloze knoflookpreparaat, verkregen door een 20 maand durend fermentatieproces, draagt bij tot de gezonde bloedvaten, tot het behoud van een gezond hart en helpt de bloedvetten (cholesterol, triglyceriden) beter te beheersen.

VISOLIE : als bron van de bijzondere omega-3-vetzuren EPA en • DHA (1 g per dagdosis) draagt bij tot de normale werking van het hart.

VITAMINE K2 (uit natto) : draagt bij tot gezonde bloedvaten • door de kalkafzetting op de vaatwanden te helpen beheersen. VITAMINES B6, B9 en B12 : dragen bij tot een normaal meta• bolisme van homocysteïne en tot een normale bloedvorming.

>>  KYOLIC EPA PLUS: uw “ALL IN” verzekering voor een gezonde circulatie

4

www.natuurgetrouw.be


Een vlotte stoelgang gegarandeerd !

DARMOTON FORTE Een goede darmwerking is de basisvereiste van een goede gezondheid. In de eerste plaats moeten we daarom voldoende vezels innemen via groenten, fruit en volle granen en tevens zorgen voor voldoende vochtinname. Na een beladen eindejaarsperiode waar gezonde voeding vaak wat op de achtergrond raakt, kan een extra steun via DARMOTON FORTE van Mannavital aangewezen zijn. Efficiënte combinatie met elkaar aanvullende ingrediënten : Senna voor de transit

FORTE bevat een extract van de sennapeul. De an• DARMOTON thrachinonen in deze plant dragen bij tot een normale werking van de darmen en ondersteunen de darmtransit.

Anijs ontspant de darm. Ook anijs draagt bij tot de normale • darmwerking. Het anethol erin heeft een ontspannende werking

- € 7,95

bij milde spasmen van de darm en kan eveneens ingezet worden bij opgeblazen gevoel en winderigheid.

van €23,85

Eliminatie

voor €15,90

DARMOTON FORTE ondersteunt ook de eliminatie: het bevat namelijk met berk en javathee twee planten die de uitscheiding via de nieren ondersteunen.

3 x 60 caps

K AC P O I TR

nu 2 + 1 GRATIS! Vlotte spijsvertering en gezonde darmwerking Een regelmatige én zachte stoelgang. Dankzij DARMOTON.

psylliumzels ve + kokos ane m + hu eriën ct darmba

Eén van de pijlers van een goede gezondheid is zondermeer een gezonde darmwerking. Daarnaast is uiteraard ook een zachte stoelgang een stuk comfortabeler dan een harde stoelgang. Met DARMOTON van Mannavital bestaat een natuurlijk totaalpreparaat dat op beide vlakken de juiste stimulans geeft en tegelijk zorgt voor de aanvulling van goede darmbacteriën.

Vezelgebrek Voor een optimale darmfunctie heb je 40 g vezels per dag nodig. Ons gebruikelijk voedingspatroon met te weinig groenten en fruit en met geraffineerde granen, levert gemiddeld slechts 17 g vezels aan. Klachten als “luie darmen” en een te harde darminhoud komen dan ook vaak voor. Unieke combinatie met wetenschappelijk benadering, werkt in op elk vlak:

Psyllium, de topvezel Psylliumvezels of vlozaadjes zijn zonder • discussie de topvezels uit de natuur: door het groot waterabsor-

• • • 5

berend vermogen van deze oplosbare vezels wordt niet alleen de transit bevorderd, ook wordt de darminhoud zachter. En dit laatste is zeker tijdens de zwangerschap, bij aambeien of kloven meer dan wenselijk. Kokosvezels De ideale bron van ruwvezels. Ze hebben het grote voordeel op granenvezels dat ze geen gluten of fytinezuur bevatten. Humane darmbacteriën. Fructo-oligosacchariden

www.natuurgetrouw.be

>> DARMOTON bevat humane, levensvatbare darmbacteriën van de allerbeste kwaliteit !

De Gezondheid huist in de darm !

- € 2,00 van €12,50

voor €10,50 300 g

g rtin o K er p Su


w

Groene thee op zijn allerbest !

- € 3,00

GREEN TEA PLATINUM

van €17,95

voor €14,95 60 V-caps

g rtin o rK pe u S

1 capsule = 3à5

De goede eigenschappen van groene thee heb je misschien al zelf ondervonden of je hebt het zeker en vast al vernomen gezien de diverse media er ruim aandacht aan besteden.

Je moet wel minstens 3 kopjes groene thee per dag drinken om er ten volle de gunstige eigenschappen van te benutten. Voor wie groene thee niet lekker vindt of voor wie er intensief gebruik van wil maken, kan een goed supplement ingenomen worden. Zoals zo vaak is het aanbod ook hier heel uitgebreid, en zie je door het bos vaak de bomen niet meer. Mannavital maakt het je makkelijk, want met GREEN TEA PLATINUM haal je zondermeer het topsupplement in huis.

Hier vind je de troeven van groene thee op een rijtje : Slank, mooi en vitaal Het antioxidans epigallocatechinegallaat in groene thee is vele malen sterker dan de antioxidanten in groenten en fruit. Daarom kan het op veel vlakken met succes ingezet worden:

de vetverbranding te stimuleren de afslanking te bevorderen. • omals bron antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen. • voor eenvan fris en jeugdig uiterlijk. • om helder en scherp geest te blijven. • voor het behoud vanvan een gezonde circulatie. • voor meer geestelijke en fysieke energie. • Waarom je kiest voor GREEN TEA PLATINUM van Mannavital: ➤ de groene thee is biologisch van kwaliteit. ➤ de extractie gebeurde met water (geen alcohol of ethylacetaat). ➤ het is gestandaardiseerd op liefst 60 % epigallocatechinegallaat (EGCG). ➤ zit in een vegetarische capsule. ➤ 1 capsule komt overeen met liefst 3 tot 5 koppen groene thee!

6

www.natuurgetrouw.be


Boordevol energie het jaar in

- € 4,00

CHLORELLA PLATINUM

van €27,95

De chlorella-alg is een zeer rijke voedingsbron aan natuurlijke nutriënten. Wel heeft deze alg een harde celwand wat betekent dat wanneer je wenst dat je lichaam de voedingsstoffen goed opneemt de celwand voorzichtig gebroken moet worden. Enkel op deze manier gaan geen inhoudsstoffen verloren. Chlorella platinum van MANNAVITAL voldoet aan deze kwaliteitsvereiste.

voor €23,95 240 V-tabl.

g rtin o rK pe u S

De groene stofzuiger Een bijkomende troef van chlorella is zijn hoog gehalte aan het zuiverende chlorofyl, een niet te versmaden eigenschap na een beladen feestperiode. Je ervaart de werking zondermeer al vanaf de eerste dagen. Een regelmatige inname van CHLORELLA Platinum: geeft meer energie en vitaliteit. helpt bij kortstondige vermoeidheid. draagt bij tot een sterke weerstand. ondersteunt de lichaamseliminatie. ondersteunt de werking van de lever.

• • • • •

Waarom je kiest voor CHLORELLA Platinum: ➤ het is een hoogkwalitatief product, verkregen door een strikt gecon- troleerde teelt van de chlorella-alg in zeer zuiver, mineraalrijke water en onder een maximale blootstelling aan de zon. ➤ om een maximale opname van de voedingsstoffen te garanderen werden de harde celwanden van de chlorella-alg gebroken volgens een uniek procedé en zonder verlies aan voedingswaarde.

Broken cell wall

Je kiest het meest waardevol Eiwit met WHEY PROTEIN 90 PLATINUM Zoals koolhydraten brandstoffen zijn voor de mens, vervullen eiwitten de rol van bouwstoffen. Onder meer voor de groei en het behoud van onze spieren en als bouwstof voor de beenderen, gaan sommigen mensen op zoek naar een extra voedingsbron van eiwit. Melkwei (wheyproteinen) is dé complete eiwitbron maar zoals zo vaak is de keuze voor het beste product niet eenvoudig te maken. Wens je enkel de beste kwaliteit, het hoogste eiwitgehalte zonder dat het poeder de gebruikelijke toevoegingen van suiker-, smaak en/of -kleurstoffen bevat, dan kies je met de ogen dicht voor WHEY PROTEINE 90 van Mannavital.

Het regelmatig gebruik van WHEY PROTEINE 90 draagt bij tot: de groei van de spiermassa. de instandhouding van de spiermassa. de instandhouding van normale botten.

• • •

In een notedop waarom je kiest voor WHEY PROTEINE 90: ➤ het bevat gegarandeerd minstens 90 % eiwit uit melkwei. ➤ het bevat het hoogwaardige melkwei- isolaat en een geen melkwei concentraat. ➤ het is arm aan lactose en melkvetten. ➤ het wordt verkregen door de voorzichtige crossflow-microfiltratie en niet door ion elektroforese. ➤ het is vrij van toegevoegde suiker, smaak-, geur- of kleurstoffen.

7

www.natuurgetrouw.be

- € 3,00 van €36,50

voor €33,50 900 g

g rtin o rK pe u S


w

Co-enzym Q10 ? Onontbeerlijk !

UBIQUINOL is je logische keuze Misschien ben je er één van, want duizenden mensen hebben al ervaren wat co-enzym Q10 voor hen kan betekenen. Belangrijk zoals steeds is hierbij is te kiezen voor het juiste voedingssupplement. Vaak schaft men zich Q10 aan in de vorm UBIQUINONE gezien het prijsvoordeel. Dit is echter de geoxideerde vorm van co-enzym Q10 die in het lichaam zélf nog tot Ubiquinol moet omgezet worden. Daarom is Ubiquinol van Mannavital de aanrader : UBIQUINOL van Mannavital is de gereduceerde en bijgevolg • direct actieve vorm van co-enzym Q10, tot minimaal 6 keer beter opneembaar en dus stukken werkzamer dan Ubiquinone.

UBIQUINOL wordt verkregen door een natuurlijk • fermentatieproces (Kaneka®). Naarmate we ouder • in het lichaam af. worden, neemt de spiegel aan UBIQUINOL

Uit ijke natuurl tie ta fermen

Su pe rK ort ing 00

- € 4,

van €23,75

voor €19,75 60 caps

8

www.natuurgetrouw.be


Draineren is de boodschap !

Geef je lichaam in 2014 een grondige schoonmaakbeurt met DRAINA + Niet alleen heeft onze woning een grote kuis nodig. Nog belangrijker is het om ons lichaam op gezette tijden te zuiveren! Ons energiepeil en ons lichaamsgewicht varen er wel bij, ons humeur wordt beter. Speciaal voor dit doel is DRAINA + van ladrôme ontwikkeld, een complex van 12 zorgvuldig gekozen biologische plantenextracten. Intense zuivering in 3 weken ! DRAINA + is een handige 3 weken-formule met onder meer:

guldenroede, berk en brandnetel, die de eliminatie via de urine • bevorderen. mariadistel, artisjok en paardenbloem die de reinigende • werking van de lever ondersteunen. vuilboom en pruimenconcentraat die de darmlediging • stimuleren. blaaswier om het afslanken te bevorderen. • groene thee als bron van beschermende antioxidanten en voor • meer geestelijke en fysieke energie.

>> zuivering ➞ meer energie, minder kilo’s

Nu met

GRvAerTenIS

Le enthee galweg

Gratis thee t.w.v.

- € 3,29 voor €12,25 + 250 ml

9

ck pa e i Act

www.natuurgetrouw.be


Optimale neus- en keelverzorging

- € 2,00 van €10,84

voor €8,84 2 x 30 ml

ck pa o Du

LA DROME efficient duo voor neusen keelverzorging Deze twee sprays zijn 100% natuurlijk, biologisch gecertificeerd en bevatten geen toegevoegde suikers.

ProPolis Neuspray Een synergie van zeezout en biologische extracten van propolis, echinacea en een hydrolaat van tym.

bij tot een goede neushygiëne. • Draagt Wordt goed verdragen door de neusslijmvliezen. • Helpt vrijer ademen zonder droogtegevoel. •

ProPolis KEEL- en MONDSPRAY Deze verzachtende spray is honinggezoet en dankt zijn weldoende werking aan propolis, salie, echinacea, tijm, weegbree en goudsbloem.

de keel tot rust. • Brengt Verzacht • Zorgt voorheteenmondslijmvlies. goede mondhygiëne. •

RA NU EXT G ELI VOORD D AANBO

10

www.natuurgetrouw.be


Krachtige wintersiroop voor jong & oud

Gratis thee t.w.v.

- € 3,29 voor €9,60 150 ml

ck pa o Du

DEN + TIJM + SALIE-siroop Krachtige wintersiroop voor jong & oud

Aan de voet van de Vercors, het grootste regionaal park van Frankrijk, ver van alle industrie waar de natuur nog tot zijn volle recht komt, daar produceert La Drome zijn breed gamma aan biologische plantenproducten, zoals de Den + Tijm + Salie siroop.

Extra sterk & zonder suikertoevoeging In tegenstelling tot heel wat kruidensiropen bevat Den+Tijm+Saliesiroop geen toegevoegde geraffineerde suikers. De hooggeconcentreerde bio-plantenextracten worden aangenaam op smaak gebracht met natuurlijke honing en glutenvrije tarwestroop. Met één lepel merk je de intense werking van de siroop.

Een ijzersterk kruidentrio Het zich perfect aanvullend kruidentrio ten dienste van uw gezondheid is :

: om vrijer te ademen en de neus vrij te maken. • Den Thym versterkt de weerstand. • Salie :: verzacht de keel en de stembanden. •

Nu met

TISee GRA egenth

luchtw

11

www.natuurgetrouw.be


Cholesterol ?

Cholesterol ? Veilig en natuurlijk beheersen met RED YEAST RICE PLATINUM met EXTRA CO-ENZYM Q10 Er gaat geen dag voorbij waarop we op de gevaren van “te hoge” cholesterol gewezen worden. Iedereen weet ondertussen dat er zoiets als “goede” cholesterol (HDL) en als “slechte” cholesterol (LDL) bestaat. Het cholesterolverhaal is echter héél wat ingewikkelder, maar het staat vast dat vaak te snel naar chemische middelen gegrepen wordt, met soms vervelende nevenwerkingen als gevolg. Met RED YEAST RICE PLATINUM + CO-ENZYM Q10 van Mannavital bestaat een natuurlijk en vooral veilig alternatief voor een goed cholesterolgehalte, zonder bijwerkingen. Gefermenteerde rode rijst Is al eeuwenlang een traditioneel voedingsmiddel in Azië, en werd er ingezet om de doorstroming te ondersteunen. Sinds men cholesterol meet, merkte men ook een positief effect op de cholesterolspiegel. Inmiddels is deze werking door wetenschappelijk onderzoek algemeen erkend. RED YEAST PLATINUM van Mannavital: bevat biologische rode rijst van natuurlijke fermentatie. voert per dagdosis 10 mg aan van de werkstof monacoline K. bevat Co-enzym Q10, onontbeerlijk in een kwalitatief rode rijstpreparaat. is totaal veilig qua citrinine en aflatoxine.

• • • •

Nu CK met DUOPA g pakkin 2de ver

aan rijs ! halve p

Mannavital, je logische keuze. Voor U als consument is het niet altijd evident een keuze te maken tussen het grote aanbod aan voedingssupplementen van diverse merken. Mannavital biedt je een assortiment aan dat je blindelings kan vertrouwen, met als voornaamste troeven : Wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen samengesteld onder supervisie van een arts. Keuze voor de best werkzame en opneembare ingrediënten, vernieuwend en natuurlijk. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

• • •

- € 9,97 van €39,90

voor €29,93 2 x 60 V-caps

www.natuurgetrouw.be

ck pa o Du

17e jaargang, januari 2014 oplage 1.600.000 - Losse nrs: 0,12 Verantwoordelijke uitgever: K.Verhelst - Groene Dreef 36 - 8510 Rollegem Prijsstijgingen en zetfouten voorbehouden. Voor het innen van tax op drukwerk zich wenden tot het adres vooraan opgedrukt. Bewaar deze krant, het kan u later van pas komen

Deze kortingen zijn geldig tot 3 weken na verspreiding van deze krant.

Goede Voornemenskrant januari 2014  
Goede Voornemenskrant januari 2014  

Neem een gezonde start in 2014!

Advertisement