Page 1


Sisällysluettelo

Näytteitä veloituksetta!

Näytteitä veloituksetta

3. Painatus, juuri kuten te haluatte!

50. Sinetit ja koristeet

4. Teemaväri-ideoita

51. Vieraskirjat

6. Ohjeita ja ideoita eri hääkortteihin

52. Hääjuhlan tunnelmaa

8. Love Story -korttisarja

54. Saippuakuplat ja hääriisi

• rasioista

10. Fantasia ja Unique -korttisarjat

55. Autonkoristelu ja korut

• organzapusseista

16. Hääkokoelma

56. Hääkarkit, rasiat ja nauhat

43. Asettelumallit

61. Juhlapaikan koristeita

46. Tekstityypit

63. Morsiuspikarit ja ilmapallot

47. Painatustiedot

64. Kakkukoristeet

48. Kuviovaihtoehdot

66. Kirkko- ja hääohjelma

49. Perhejuhlat -tuotevalikoima

67. Servietit

Lähetämme teille mielellämme ilmaisia näytteitä tuotteistamme, niin voitte varmistua, että tuote on juuri teille sopiva. Voitte tilata näytteitä • korteista • erilaisista nauhoista • mattapainoväreistä • foliopainoväreistä • ruusunterälehdistä jne. Voitte tilata malleja nettikaupasta, sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluumme 02-230 6000.

10 – 20 % alennusta! Jos ostat kutsuja 100 - 199 kpl, saat 10 % alennusta. Jos ostat yli 200 kutsua saat alennusta 20 %. Alennus koskee kaikkia korttimalleja.

Haluatko tietoa uutuuksista ja tarjouksista sähköpostiisi? Nettikaupastamme www.nowandforever.fi voit tilata uutiskirjeemme sähköpostiisi. Kirjeistä saat tietoa uusista ideoista ja tuotteista sekä erikoistarjouksista.

Tilaa turvallisesti Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoistamme sivulta 49.

www.nowandforever.fi Nettikaupastamme löydätte paljon lisää erilaisia ihania

korttimalleja

ja

somisteita. Kannattaa tutusCalligraphen Oy, PL 760, 20101 Turku 02-230 6000, now.forever@calligraphen.fi

www.nowandforever.fi

tua siellä vaihtuviin tarjouksiimme ja uutuustuotteisiin. Myös tilauksen teko on helppoa milloin vain ja mistä vain!


Tervetuloa tutustumaan yli 3000 tuotteen valikoimaamme

www.nowandforever.fi

Viikon tuote on uusi, viik oittain vaih osio nettika tuva upassamme. Viikon tuotte ena on valikoim aan juuri sa apunut uusi tuote tai teht aan erikoista rjous jostain tuotteesta. Vi ikon tuote va ihtuu nimen mukaisesti jo sä ka viikko, jo ten esim. mieluisan ta rjouksen ko hdalla kann attaa olla nopea, seuraavalla viikolla viik on tuote on taas joku toinen .

Käy heti ka tsomassa tä män viikon tuote nettik aupan etusiv ulta!

Kortit juuri kuten te haluatte! Valitkaa teille sopivin

Luovasti - askartele itse

Y hdistellen - puolet jo tehtynä

Suunnittele ainutlaatuiset kortit teidän hääjuhlaanne. Voit ostaa kortit ja sisälehdet blankoina, valita haluamasi somisteet ja printata tai tekstata tekstit itse. Kuvastosta löydät erilaisia nauhoja ja myös Pritt-teippinauhaa, jolla myös mahdollisen sisälehden voi kiinnittää korttiin. Voit tilata veloituksetta mallin kortista tai sisälehdestä ja kokeilla sen tulostamista kotona printterissä. Mallin voit tilata osoitteessa www.nowandforever.fi , kohdasta ”Kuvasto ja näytteet”.

Voitte tilata korttien kannet painettuina ja printata sisälehdet itse. Etunimet ja hääpäivä voidaan painaa kortista riippuen kansiin mattaväreillä, kiiltävällä folioinnilla tai kohopainatuksella. Näitä kansikortteja voitte käyttää kutsuihin, hääohjelmiin, menukortteihin ja kiitoskortteihin. Voitte tilata juuri sen määrän kansikortteja kuin haluatte. Esimerkiksi 120 kansikorttia painettuna, joista 40 käytetään kutsukortteihin, 40 hääohjelmiin ja 40 kiitoskortteihin. Moniin kortteihin on saatavana myös sisälehti, jolle tekstit on helppo itse printata.

Valmiit kortit - helppoa! Kortit voidaan myös painaa teille täysin valmiiksi. Voitte painattaa kortit haluamallanne tekstillä ja tyylillä kaikkiin hääjuhlassa tarvitsemiinne kortteihin. Esim. teidän nimenne ja hääpäivänne kortin kannessa, tekstit korteissa valmiina. Kaikki valmiiksi painettuina juuri teitä varten. Valmiiksi painetut kortit ovat helppo ja vaivaton tapa saada upeat, viimeistellyn näköiset hääkortit juhlien eri hetkiin. Me teemme painotyön puolestanne ja näin te voitte käyttää aikanne muihin ihaniin hääjärjestelyihin.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 3


Kesäistäjuhlatunnelmaa oliivi

vanilja

Katarina & Markus

Vihkiäisiimme Meillä on ilo kutsua Teidät

Haapajärven kirkkoon

lauantaina 3. pnä elokuuta 2013 klo 13 sekä sen jälkeen tanssimaan häitämme Ravintola Haikaraan.

Katarina Lehto & Markus Mikkola

V.p. 5.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Katarina

Rakkauden punaista punainen valkoinen

Merellistä tunnelmaa

valkoinen

sininen

4 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Sydän täynnä kultaa vanilja

kulta

Kuulas kesäpäivä vedensininen vanilja

Raikasta ja modernia aniliini

oranssi

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 5


Väripainatus Mattaväripainatuksessa voitte valita painovärin 20 eri väristä (ks. sivu 47). Myös tekstityyppejä on paljon erilaisia (ks. sivu 46) ja monien korttien kansiin voidaan painaa useita kauniita asetteluja (ks. sivu 43). Mahdollisuuksia persoonallisten korttien tekoon on lukematon määrä. Kutsuteksti painetaan suoraan korttiin tai sisälehdelle, riippuen siitä minkä korttimallin olette valinneet. Viimeistelty vaikutelma tulee myös kortista, jossa kutsutekstissä on yhdistetty kahta eri painoväriä tai tekstityyppiä. Valmiita kannen asetteluja, kutsutekstejä ja niiden asetteluja sekä painovärejä löydätte sivuilta 43 - 48. Mattaväripainatus

Kaikkia korttimalleja voitte tilata painatuksilla tai ilman painatuksia.

Foliopainatus Kiiltävä foliointipainatus on tyylikäs ja näyttävä - painatus joka varmasti huomataan. Foliointi tarkoittaa painatustekniikkaa, jossa metallisella painolaatalla voidaan painaa korttien kansiin tai servetteihin esim. hääparin etunimet ja päivämäärä. Painatuksessa foliopainokone kuumentaa laatan ja painaa kiiltävän foliovärin korttiin / servettiin. Foliopainatus kanteen

Valitessanne kortteihin foliopainatuksen saatte kauniisti kiiltävän ja ylellisen näköisen hieman eläväpintaisen painatuksen. Kutsuteksti voidaan folioida sekä vaaleisiin että tummiin kortteihin. Painatustekniikka on kalliimpaa kuin perinteinen mattavärillä painaminen, mutta lopputulos on myös ainutlaatuinen ja upea. Yhdistämällä kiiltävää foliopainatusta ja mattaväripainatusta samaan kutsutekstiin, esim. tekstin yläpuolelle kuvio 63 kultafoliolla ja teksti mattaruskealla painovärillä, on lopputulos moderni ja näyttävä, aivan uudenlainen kokonaisuus. Foliointiin voitte valita painovärin 13 eri värivaihtoehdosta (ks. sivu 47). Valmiita kuvioita ja asettelumalleja kannen foliointiin löydätte sivulta 43. Useasti hääparit haluavat sekä kutsukortin että ohjelmat ja kiitoskortit ym. samaan sarjaan kuuluvaksi. Jos kortit ovat samankokoisia ja esim. kannen painatus tehdään samanlaisena, säästätte myös painokuluissa.

Kutsutekstin foliopainatus

Kohopainatus Kannen kohopainatuksella luodaan korttiin hillityn tyylikäs lopputulos, joka ei ainoastaan näytä upealta vaan myös tuntuu siltä. Tätä painatusta voidaan käyttää sekä vaaleisiin että tummiin kortteihin. Kohopainatuksessa painetaan valittu kuvio tai kannen tekstinasettelu koholle, jolloin se erottuu kortista ilman väriä. Kohopainatuksessa käytettävä painolaatta koostuu kahdesta osasta; toinen osa, joka nostaa kuvion ja toinen, joka tekee kuvion reunoista tarkat. Ainutlaatuisuudessaan kohopainatus on painatusten aatelia!

Kohopainatus kanteen Nimikointi

Nimikointi Voitte tilata kutsut, paikkakortit, ohjelmat tai kuoret valmiiksi nimikoituna vieraiden nimillä. Lopputulos on todella siisti ja viimeistelty, kun vieraan nimi on valmiina kortissa samalla tekstityylillä ja värillä painettuna kuin hääparinkin nimet. Sen lisäksi, että ne ovat tyylikkään näköisiä, ne ovat kohtelias ja persoonallinen muisto teidän häistänne. Menukortti tai hääohjelma vieraan nimellä on myös loistava paikkakortti. Nimikointi myös helpottaa hääjärjestelyissä, kun kenenkään ei tarvitse kirjoittaa satoja kuoria tai paikkakortteja käsin. Tilatessasi nimikoinnin kortteihin tai kirjekuoriin lähetä vieraiden nimet Exceltiedostona sähköpostilla; now.forever@calligraphen.fi Kirjoita vieraiden tiedot omiin sarakkeisiinsa; nimi, osoite, postinumero ja postitoimipaikka - jokainen omiin sarakkeisiinsa.

6 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Teidän juhliinne! o Kaisa & Ter 17.8.2013

.......................

........................

Minna + Matti 17.8.13 Romantiikkaa ja taikaa on ilmassa!

Jotain ihanaa on tapahtu

massa…

 

.......... henkilöä ilmoitamme ta eet saapumas Olemme estyn elokuuta häihinne 20. mennessä V.p. 5.7.2013

Kalenteriin tilaa tehkää ja meille vapaaksi 17. elokuuta 2013 jättäkä ä. Minna ja Matti

Kutsukortti

Varaa päivä -kortti

Infokortti

Kutsukortit ovat viesti vieraillenne tulevasta tärkeästä juhlasta. Kutsut kannattaa tilata hyvissä ajoin ja varsinkin kesän juhliin postittaakin 6-8 viikkoa ennen juhlia. Vastauspyyntöä pyydetään useimmiten n. 2 viikkoa ennen hääpäivää. Kortit toimitetaan tehtaalta taittamattomina, mahdolliset nauhat ym. pakattuna erikseen, jotta ne säilyisivät kuljetuksessa kauniina. Monissa malleissa kortin kanteen voidaan painaa hääparin nimet ja hääpäivä, joko normaalilla mattapainatuksella tai kiiltävällä folioinnilla. Kortin sisäsivulle tai erilliselle sisälehdelle tulee itse kutsuteksti. Taitettavien korttien koot on kuvastossa ilmoitettu taitettuina. Korttien painatushinnat ovat s. 47.

Kun hääpäivä on päätetty, on aika kertoa se vieraille. Varaa päivä -kortti lähetetään vieraille 4-12 kuukautta ennen hääpäivää. Kun hääpäivänne on vierailla tiedossa hyvissä ajoin, ei siihen suunnitella lomamatkoja tai kenenkään muun juhlia - ja teidän häissänne juhlii kanssanne mahdollisimman moni ystävistänne ja sukulaisistanne.

Infokortti on loistava paikka kertoa erilaisia käytännön asioita vieraillenne, kuten esim. ajo-ohjeita kirkolle ja juhlapaikalle, majoitusvaihtoehtoja tai ruokavaliojärjestelyjä. Siinä voi myös kätevästi kertoa mahdollisesta juhlapaikalle järjestetystä lastenhoidosta tai toisinpäin, toiveesta juhlia vain aikuisten kesken. Sähköisen lahjalistan tai rahatoiveen voi myös liittää infokorttiin. Infokortissa kaikki tärkeät asiat ovat siis yhdessä paikassa siistillä ja tyylikkäällä tavalla.

Kirjekuorien nimikointi

Hääohjelma

Paikkakortti

Hääkutsu on arvopostia, joten kirjekuori kannattaa viimeistellä kauniilla postimerkillä, sinetillä ja vieraiden osoitetietojen nimikoinnilla. Tilatessanne nimikoinnin kuoriin saatte nimet ja osoitetiedot niihin valmiiksi painettuna. Lopputulos on siisti ja tyylikäs, kun vieraan nimi on painettuna kuorissa samalla tekstityylillä ja värillä kuin kutsukortissa.

Hääohjelmasta vieraat löytävät tiedot häätilaisuuden kulusta. Sen kanteen voidaan painaa esim. hääparin nimet ja hääpäivä. Itse ohjelmateksti painetaan sisälehdelle, joka liimataan tai liitetään korttiin nauhalla. Taitetun kortin väliin on helppo lisätä sisälehtiä, kortti on joitakin millejä A4 kokoa isompi ja A4 paperi taitettuna sopii mainiosti sisälehdeksi.

Paikkakortti on kaunis ja käytännöllinen koriste hääkattaukseen. Kortista riippuen voitte tilata paikkakortit painatuksella tai ilman. Paikkakorttien painatushintaan kuuluu sekä hääparin nimien että kuvion painaminen. Kuviovaihtoehdot löydätte sivulta 48. Nimikointi -kohdassa kerrotaan vaihtoehdosta painattaa vieraiden nimet paikkakortteihin.

Menu

Kirkko-ohjelma

Kiitoskortti

Menukortissa kerrotaan vieraille juhlan ruokavalikoimasta. Vieraiden on helppo miettiä, mikä erityisesti maistuisi tai onko pöydässä joku ruoka, jota ko. vieras ei voi syödä. Menukortti viimeistelee kattauksen ja siitä jää hieno muisto hääjuhlastanne. Menukorttina käytetään usein kutsukortin pohjaa ja se sisältää samat lisätarvikkeet (esim. sisälehti, nauha) kuin kutsu.

Kukahan lauloi kirkossa hääparille? Miten kuuluvatkaan sanat virteen Soi kunniaksi Luojan? Entä kuka olikaan heidän vihkipappinsa? Ohjelmasta vieraat löytävät tiedot vihkitilaisuuden kulusta. Siitä jää toki myös kaunis muisto vieraillenne. Kirkko-ohjelman kanteen voidaan painaa esim. hääparin nimet, hääpäivä ja kirkko. Itse ohjelmateksti painetaan sisälehdelle, joka liimataan tai liitetään korttiin nauhalla. Kirkkoohjelman hintaan kuuluu kortti, sisälehti ja kulta-tai hopeakuminauha, ellei tuotteen kohdalla mainita muuta. Mainitse tilauksen yhteydessä kumman nauhanvärin haluat.

Voitte tilata kiitoskortin valokuvakehyksellä tai liimata valokuvan suoraan korttiin. Moniin kuvaston kortteihin on tilattavissa myös valokuvakehys. Voitte tilata kortit valmiina, painettuina ja valokuvakehykset liimattuina tai kirjoittaa kortit ja liimata niihin kehykset itse. Valokuvakehyksen kokovaihtoehdot löytyvät ko. kiitoskortin kohdalta nettikaupasta. Tuotteen “kiitoskortti kehyksellä” hintaan kuuluu kortti ja kehys liimaamattomina. Jos haluatte kehyksen liimattuna, liimauksen hinta on 0,25 / kortti.

Vastauskortti Vastauskortti on saatavana moniin kutsumalleihimme. Se on kutsusivulla oleva pienempi korttimalli ja vastausteksti painetaan kortin kanteen. Painatushintaan kuuluu myös teidän osoitteenne painaminen pieniin kirjekuoriin.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 7


Love story -collection

Palj väreoj n ä - ko koa o m

asi!

Marie -kortteja ja Fantasia, värit oliivi ohjelma- ja menukortti

Vinkki! Voitte vaihtaa veloituksetta nauhojen väriä Love

Story kortteihin! Valittavissa olevat puuvilla- ja satiininauhat löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi ja kuvaston sivulta 58. Halutessanne vaihtaa nauhojen väriä ilmoittakaa siitä erikseen tilauksen yhteydessä.

Sotpasiiia

Fan ortärit k v

!

teihin

Ebony Style -kutsukortti ja Fantasia, värit, musta ohjelmakortti viimeisteltynä hopeakoristekuminauhalla ja valkoisella sisälehdellä.

Love story -collection on korttisarja eleganttiin makuun. Sen myötä kutsujen maailmaan on tullut kauan kaivattuja värejä - tyylikkäällä tavalla. Love Story -kortteja voidaan käyttää joko vaaka- tai pystykorttina. Myös tekstin asettelussa on useita eri vaihtoehtoja. Kortin hintaan kuuluu 2 yksiosaista korttia (alla oleva värillinen kortti ja päällä oleva vaaleampi kortti, kuten kuvassa), leveä puuvillasatiininauha sekä kapea satiininauha valmiiksi koottuna. Love Story -collection

Tilausnro Tilausnro Hinta/ Tilausnro kpl 125 x 185 101 x 210 Paikkakortti

Kutsukortti Classic White

81033nv

83033nv

2,70

81033pc

Infokortti (90 x 134 mm)

Tilausnro

Hinta/ kpl

84033E

0,90

Kutsukortti Ebony Style

81067nv

83067nv

2,70

81067pc

84067E

0,90

Kutsukortti Espresso Elegant

81003nv

83003nv

2,70

81003pc

84095E

0,90

Kutsukortti Nicole

81057nv

83057nv

2,70

81057pc

84057E

0,90

Kutsukortti Isabella

81009nv

83009nv

2,70

81009pc

84009E

0,90

Kutsukortti Juliana

81019nv

83019nv

2,70

81019pc

84098E

0,90

Kutsukortti Madeline

81051nv

83051nv

2,70

81051pc

84051E

0,90

Kutsukortti Marie

81056nv

83056nv

2,70

81056pc

84052E

0,90

Kutsukortti Olivia

81052nv

83052nv

2,70

81052pc

84052E

0,90

Kutsukortti Rosita

81023nv

83023nv

2,70

81023pc

84096E

0,90

Kutsukortti Scarlett

81054nv

83054nv

2,70

81054pc

84054E

0,90

Kutsukortti Silver Sparkle

81025nv

83025nv

2,70

81025pc

84097E

0,90

Kutsukortti Tiffany

81053nv

83053nv

2,70

81053pc

84053E

0,90

Kutsukortti Violet Sparkle

81065nv

83065nv

2,70

81065pc

84065E

0,90

Kuori, Valkoinen (135 x 200 mm)

445OUT

-

0,45

-

-

-

Kuori, Vanilja (135 x 200 mm)

441OUT

-

0,45

-

-

-

Kuori, Valkoinen (107x247 mm)

-

82051

-

-

-

Kuori, Vanilja (107x247 mm)

-

82050

-

-

-

Kuori, Luonnonvalk (110 x 220

70

8 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Minna . Tuomas

Mari ♥ Jani

27.7.2013

Minna . Tuomas

Mari ♥ Jani

Kati & Ville 27.7.2013

Meillä on ilo kutsua Teidät

Vihkiäisiimme

Meillä on ilo kutsua Teidät

Ravintola Haikaraan. Haapajärven kirkkoon lauantaina 27. heinäkuuta 2013 klo 16 sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme Minna Vuori & Tuomas Kuusiniemi Ravintola Haikaraan.

27.7.2013 Päivä varatkaa. Kutsu ja tarkemmat tiedot

Minna . Tuomas

Sirpa ja Veikko Eklund

ihmettelemään tapahtunutta. Kati Virta & Ville Salo

Muistaminen Paras lahja meille olisi, jos saapuisitte juhlistamaan

Pihtiputaan kirkkoon lauantaina 27. heinäkuuta 2013 klo 16.00 sekä sen jälkeen Seurakuntatalolle ihmettelemään tapahtunutta.

tai Merja Mallikas 050 123 4567.

Petteri

Kati Virta & Ville Salo

Kati & Ville

Kiittäen Kati & Ville

27.7.2013

Ilmoittautuminen

Kaisa

Vastausta pyydetään 14.7.2013 mennessä, Mari 050 123 4567 tai Jani 050 123 4567.

Tumma puku V.p. 27.7.2013 mennessä 09-444 444 / Sirpa 09-555 555 / Veikko

Madeline

Violet Sparkle

Ebony Style

kortin värit: hopea / valkoinen (tekstityypit: Times roman, nro 53, Sloop script, nro 57, Trend 5B)

kortin värit: musta / valkoinen (tekstityyppi: Trajan pro, nro 76, Carpenter, Trend 2S)

A T

Anette & Teemu

Elina & Mikko 17.8.2013

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

A T

Elina & Mikko

Anette Berg & Teemu Koski

17.8.2013 Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Anna Mikkola Timo Ranta Hääinfo

Kutsuna ilmoitamme sanovamme toisillemme

Anna Mikkola Timo Ranta

sanovat toisilleen tahdon Turun Tuomiokirkossa 27. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Kirkko ja juhlapaikka Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Oulun Tuomiokirkko (Kirkkokatu, 90100 Oulu) Ruotsalaisella Klubilla.

ja

Juhlapaikka Ravintola Hugo (Rantakatu 4, 90100 Oulu)

sanovat toisilleen tahdon Turun Tuomiokirkossa 27. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla. Aino Mikkola & Harri Tuomi

Muistaminen

Aino Mikkola & Harri Tuomi Paras lahja meille olisi, jos saapuisitte juhlistamaan kanssamme ikimuistoista päivää. Jos haluatte kuitenkin meitä muistaa, mieluisin lahja olisi avustus häämatkaamme Nimi / Tilinumero. Muita lahjaideoita voi varten: V.p. 2.7.2010 mennessä tiedustella kaasoilta: 02 444 4444 / Aino

A T

P

RH

Maija Mallikas 050 123 4567

tai Merja Mallikas 050 123 4567.

sanovat toisilleen tahdon Helsingin Tuomiokirkossa lauantaina 17.8.2013 kello 14.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Sipulissa.

tahdon

ja

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

sekä sen jälkeen Seurakuntatalolle

vihkiäisiimme

4, 90100 Oulu)

Sirpa & Veikko Virta

kortin värit: musta / valkoinen (tekstityypit: Avant Garde, nro 71, Bickham script nro 70, Trend 2L )

Pihtiputaan kirkkoon Meillä on ilo kutsua teidätlauantaina 27. heinäkuuta 2013 klo 16.00

sanovat toisilleen tahdon Oulun Tuomiokirkossa lauantaina 11. elokuuta 2013 kello 15.00. Kirkko ja juhlapaikka Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Oulun Tuomiokirkko (Kirkkokatu, 90100 Oulu) Juhlapaikka Ravintola Hugo (Rantakatu Ravintola Hugossa.

Mari Virta & Jani Salonen

Mari ♥ Jani

Saara

vihkiäisiimme

Hääinfo

kanssamme ikimuistoista päivää. sanovat toisilleen tahdon Jos haluatte kuitenkin meitä muistaa, Tumma puku V.p. 27.7.2013 mennessä Oulun Tuomiokirkossa mieluisin lahja olisi avustus häämatkaamme 09-444 444 / Sirpa varten: Nimi / Tilinumero. Muita lahjaideoita voi lauantaina 11. elokuuta 2013 kello 15.00. 09-555 555 / Veikko tiedustella kaasoilta: Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Hugossa. Maija Mallikas 050 123 4567

V.p. 27.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Minna 02 555 5555 / Jyrki

V.p. 13.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Minna 02 555 5555 / Jyrki

ja meidän häille

Meillä on ilo kutsua teidät

Mari Virta & Jani Salonen

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

lauantaina 27. heinäkuuta 2013 klo 16 sekä sen jälkeen juhlimaan häitämmeKalenteriin tilaa jättäkää

Minna Vuori & Tuomas Kuusiniemi

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Varaa päivä

Haapajärven kirkkoon

Vihkiäisiimme

Kati & Ville

papin ja suvun edessä, Olarin Opiston juhlasalissa lauantaina 17. elokuuta 2013 klo 15.00

Kutsuna ilmoitamme sanovamme toisillemme

tahdon Muodollisuuksien jälkeen tarjotaan epämuodollinen, mutta herkullinen hääjuhla ruokineen ja juominen sekä soitantoineen. Elina Virta & Mikko Lehmus

V.p. 3.8.2013 mennessä 02 111 1111 / Anette 02 333 3333 / Teemu

Varaa päivä

Anette Berg & Teemu Koski sanovat toisilleen tahdon

Helsingin Tuomiokirkossa Kalenteriin tilaa jättäkää lauantaina 17.8.2013 kello 14.00. ja meidän häille Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Sipulissa. 17.8.2013 Anette Berg & Teemu Koski

Elina Virta & Mikko Lehmus

V.p. 27.7.2013 mennessä 02 111 1111 / Anette 02 333 3333 / Teemu

Elina & Mikko

Kiittäen Kiittäen Elina Mikko Aino &&Tuomas

17.8.2013

Ilmoittautuminen

Sanna

Anette Berg & Teemu Koski

Muodollisuuksien jälkeen tarjotaan epämuodollinen, mutta herkullinen hääjuhla ruokineen ja juominen sekä soitantoineen.

papin ja suvun edessä, Olarin Opiston juhlasalissa lauantaina 17. elokuuta 2013 klo 15.00

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Vastausta pyydetään 14.7.2013 mennessä, Mari 050 123 4567 tai Jani 050 123 4567.

Anette & Teemu

Anette & Teemu

Saija Virtanen

Espresso Elegant

Classic White

Silver Sparkle

kortin värit: espresso / vanilja (tekstityypit: Trajan pro, nro 76, Bickham script, nro 70, Modern 3J)

kortin värit: valkoinen / valkoinen (tekstityyppi: Trajan pro, nro 76, Carpenter, Trend 2S)

kortin värit: hopea / valkoinen (tekstityypit: Avant garde, nro 71, Bickley script, nro 89)

Jonna ♥ Harri

Isabella ja Henri 24.8.2013

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Jonna ♥ Harri

Isabella & Henri

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Meillä on ilo kutsua Teidät sanovat toisilleen tahdon Helsingin Tuomiokirkossa todistamaan, kun lauantaina 24.8.2013 kello 14.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Sipulissa.

Isabella & Henri

Isabella Berg & Henri Laaksonen sanovat toisilleen tahdon Helsingin Tuomiokirkossa V.p.10.8.2013 mennessä lauantaina 24.8.2013 kello 14.00. 02 111 1111 / Anette Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa 02 333 3333 / Teemu Ravintola Sipulissa.

V.p.10.8.2013 mennessä 02 111 1111 / Anette 02 333 3333 / Teemu

Isabella ja Henri

Kiittäen Isabella & Henri

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Jonna ja Harri

Hääinfo

sanovat toisilleen tahdon Turun Tuomiokirkossa 24. elokuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla. Jonna Mikkola & Harri Tuomi

Haapajärven kirkkoon lauantaina 27. elokuuta 2013 klo 16 sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme Ravintola Haikaraan.

Muistaminen

Paras lahja meille olisi, jos saapuisitte juhlistamaan kanssamme ikimuistoista päivää. Jos haluatte kuitenkin meitä muistaa, V.p. 6.7.2013 mennessä mieluisin lahja olisi avustus häämatkaamme 02 444 4444 / Jonna varten: Nimi / Tilinumero. Muita lahjaideoita voi 02 555 5555 / Harri tiedustella kaasoilta:

Jonna ♥ Harri

V.p. 10.8.2013 mennessä 02 444 4444 / Jonna 02 555 5555 / Harri

11.8.2013

Susanne

Vastausta pyydetään 14.7.2013 mennessä, Mari 050 123 4567 tai Jani 050 123 4567.

Isabella

Tiffany

Scarlett

kortin värit: vanilja / vanilja (tekstityypit: Avant garde, nro 71, Carpenter, Trend 2S)

kortin värit: espresso / valkoinen (tekstityypit: Garamond, nro 77, Trend 5B)

kortin värit: punainen / valkoinen (tekstityypit: University, nro 65, kuvio 63 sydämet)

&

Vihkiäisiimme Haapajärven kirkkoon

Haapajärven kirkkoon

&

Jukka Haapanen

Hääinfo

lauantaina 27. elokuuta 2013 klo 16

Meillä on ilo kutsua Teidät

lauantaina 27. elokuuta 2013 klo 16

Nina Koivisto

sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme Meillä on ilo kutsua Teidät

Vihkiäisiimme

sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme Ravintola Haikaraan. Minna Vuori & Jyrki Kuusiniemi

Varaa päivä

Ravintola Haikaraan. Sonja Vuori & Timo Kuusiniemi

Haapajärven kirkkoon

Minna Koivisto & Jaakko Haapanen

sanovat toisilleen tahdon Kirkko ja juhlapaikka V.p. 13.8.2013 mennessä Helsingin Tuomiokirkossa 02 111 1111 / Nina lauantaina 27.8.2013 kello 14.00.Oulun Tuomiokirkko (Kirkkokatu, 90100 Oulu) Juhlapaikka Ravintola Hugo (Rantakatu 4, 90100 Oulu) Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Muistaminen Ravintola Sipulissa. Paras lahja meille olisi, jos saapuisitte juhlistamaan kanssamme ikimuistoista päivää. Jos haluatte kuitenkin meitä muistaa, mieluisin lahja olisi avustus häämatkaamme varten: Nimi / Tilinumero. Muita lahjaideoita voi tiedustella kaasoilta:

Ravintola Haikaraan.

Santeri

Ilmoittautuminen

Vastausta pyydetään 14.7.2013 mennessä, Mari 050 123 4567 tai Jani 050 123 4567.

Rosita

kortin värit: tummansininen / valkoinen (tekstityypit: Present, nro 25, Carpenter, Trend 2O, kuvio 70)

Tervetuloa!

Vihkiäisiimme Haapajärven kirkkoon

V.p. 13.8.2013 mennessä lauantaina 27. elokuuta 2013 klo 16 02 444 4444 / Minna 02 555 5555 / Jyrki sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme

V.p. 27.7.2013lauantaina mennessä 11. elokuuta 2013 klo 16 02 444 4444 / Sonja sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme 02 555 5555 / Timo

Ravintola Haikaraan.

Kalenteriin tilaa jättäkää ja meidän häille

Minna Vuori & Jyrki Kuusiniemi

Minna Koivisto & Jaakko Haapanen

V.p. 13.8.2013 mennessä Maija Mallikas 050 123 4567 02 111 1111 / taiNina Merja Mallikas 050 123 4567.

Timo

Meillä on ilo kutsua Teidät

Vihkiäisiimme

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Jukka Haapanen

Sonja

Meillä on ilo kutsua Teidät

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

sanovat toisilleen tahdon Helsingin Tuomiokirkossa lauantaina 27.8.2013 kello 14.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Sipulissa.

&

Kutsu

Nina Koivisto

27.8.2013

V.p. 27.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Minna 02 555 5555 / Jyrki

Tervetuloa!

Niina & Jukka

ja meidän häille

V.p. 27.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Minna 02 555 5555 / Jyrki

Ilmoittautuminen

Isabella ja Henri

24.8.2013

Kalenteriin tilaa jättäkää

Saara Vuori & Petri Kuusiniemi

Saara Vuori & Petri Kuusiniemi

Maija Mallikas 050 123 4567 tai Merja Mallikas 050 123 4567.

Jonna Mikkola & Harri Tuomi

Haapajärven kirkkoon lauantaina 27. elokuuta 2013 klo 16 sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme Ravintola Haikaraan.

Vihkiäisiimme

Kirkko ja juhlapaikka

Varaa Päivä

Vihkiäisiimme

Meillä on ilo kutsua Teidät

Oulun Tuomiokirkko (Kirkkokatu, 90100 Oulu) Juhlapaikka Ravintola Hugo (Rantakatu 4, 90100 Oulu)

sanovat toisilleen tahdon Turun Tuomiokirkossa 24. elokuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla.

Isabella Berg & Henri Laaksonen

Meillä on ilo kutsua Teidät

Jonna ja Harri

Minna Vuori & Timo Kuusiniemi

27.8.2013

V.p. 13.8.2013 mennessä Päivä varatkaa. 02 444 4444 / Minna 02 555 5555 / Kutsu Jyrki ja tarkemmat tiedot

Kutsu

&

Mikko Lehtinen

Sonja

Timo

V.p. 27.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Minna 02 555 5555 / Jyrki

&

Sonja

Timo

Katariina

Kiittäen Sonja & Timo

Nicole

Marie

kortin värit: vanilja / kulta (tekstityypit: Burgues script, nro 87, Trajan pro, nro 76)

kortin värit: oliivinvihreä / valkoinen (tekstityypit: Avant garde (isot kirjaimet), nro 71, Trend 2T)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 9


108x303 mm

165x165 mm 115x175 mm

97x179 mm

, lime Fantasia värit tta vihreä.)

dern

(Korteissa Mo

135x135 mm

ä ma

painovärin 7 -asettelu,

111x56 mm

Unique, metallinhohto vanilja (Kortteihin painettu Modern 3C kiiltävällä kultafoliolla.)

Fantasia värit, metallinhohto hopea (Kortteihin painettu Modern 10 kiiltävällä hopeafoliolla.)

Unique- ja Fantasia kortit Unique- ja Fantasia värit korttisarjojen valikoimista löytyy kuusi eri korttikokoa 26 herkullisessa värissä! Näistä upeista ja korkealaatuisista korteista löydätte kaikki hääjuhlassa tarvittavat kortit. Värien lisäksi valikoimista löytyy erilaisia korttimateriaaleja; Unique sarjan kauniisti metallinhohtoiset kortit ja eläväpintaiset taidepaperikortit sekä Fantasia värit sarjan kortit herkullisen hehkuvissa väreissä. Fantasia collection korttitaskujen sekä Love Story collectionin värit sopivat loistavasti yhteen Fantasia värit korttien kanssa. Voitte yhdistellä niistä tyylikkään ja yhtenäisen kokonaisuuden juhlanne eri korteiksi, kaikki kutsuista kiitoskortteihin.

enteli Fantasia värit, lav novärinä matta

n 8 -asettelu, pai

(Korteissa Moder

laventeli.)

Sotpasiiia

Näiden korttien avulla voitte tehdä persoonalliset, juuri teille sopivat kutsut ja muut hääjuhlan kortit, valitsemalla teidän tyyliinne sopivat painatukset. Voitte valita painatukset valmiista malleistamme tai suunnitella oman uniikin ilmeen korteille. Yhtenäisen ja tyylikkään lopputuloksen luominen on helppoa, kun käytätte samaa kuvio- tai väriteemaa korteissanne. Teemaväriänne voitte lisätä juhlassa pieniin, mutta tärkeisiin yksityiskohtiin, kuten karkkirasioihin, servetteihin, kynttilöihin ja erilaisiin pöytäkoristeisiin. Kuvaston sivuilta 43–48 löydätte ideoita erilaisiin painatuksiin. Siellä on ideoinnin avuksi malleja erilaisista kansipainatuksista ja kutsuteksteistä sekä niiden asetteluista. Lisää malleja sekä kannen että sisäsivun painatuksiin löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi/painatustietoja, jonne lisäämme uusia teksti- ja asetteluideoita läpi vuoden.

Fan tti- korihin! u task

Kun korttimalleja ja värejä on herkullisen paljon, on joskus haastavinta valita se yksi ainoa oikea. Sen vuoksi lähetämmekin mielellämme veloituksetta korttimalleja teille kotiin ja asiakaspalvelumme on teitä varten vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

Fantasia korttita sku,

(Korteissa Design 6L

26 ihanaa väriä

valkoinen

ja vaaleanpuna –asettelu ja sine iset sisälehdet tissä asettelu Mo dern 3C, painov ärinä matta ani liini.)

joista valita juuri teille sopiva! Sopii

s aniiini

Love

, aniliini ja kehy

toskortti Fantasia värit, kii

- kort

lmakortti , oliivi ohje Fantasia väritja vanilja paikkakortti reä.) inatus Mode

(Korteissa pa

Love Story -collection, Ebony Style ja Fantasia värit, musta ohjelmakortti.

rinä matta vih

, painovä rn 2 -asettelu

Story

teihin

(Painatus tesktit

yypillä Burgues

Unique, taide

script, nro 87,

paperi vanilja

painovärinä ma

tta kulta.)

(Kutsussa Bickham script, nro 70 ja Trajan pro, nro 76, painovärinä matta musta ja ohjelmassa Modern 3J -asettelu, painovärinä valkoinen folio.)

10 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

!


Unique, metallinhohto

Unique, taidepaperit

Metallinhohtoisten korttien vaihtoehdot ovat; kulta, hopea, vanilja ja valkoinen. Sivulla 12 olevasta taulukosta löydätte korteille sopivat kuoret ja sisälehdet.

Klassisen kauniiden taidepaperikorttien värivaihtoehdot ovat; valkoinen ja vanilja. Sivulla 12 olevasta taulukosta löydätte korteille sopivat kuoret ja sisälehdet.

Kulta

Hopea

Vanilja

Valkoinen

Vanilja taidepaperi

Valkoinen taidepaperi

Sivuilta 43–48 löydätte esimerkkejä ja ideoita siitä mitä kaikkea teidän kortteihinne voidaan painaa! Fantasia värit

Fantasia värit, metallinhohto

15 herkullista väriä korkealaatuisesta Fantasia värit -kokoelmasta.

Fantasia värit -kokoelmasta löytyy 5 upeaa metallinhohtoväriä.

Valkoinen

Vanilja

Punainen

Vaal.pun

Aniliini

Vanilja

Valkoinen

Vaalea pistaasi

Vedensininen

Vaaleansininen

Navy

Laventeli

Vaalea kulta

Hopea

Vinkki!

Valitkaa hääjuhlanne kortteihin teemaanne sopiva väri sekä painatus - lopputulos on näyttävää ja persoonallista - juuri sellaista kuin te haluatte.

Oliivi

Lime

Oranssi

Espresso

Musta

Espresso

Unique, taidepaperi valkoinen

Teidän tyylinne

(Kortteihin painettu Modern 3D -asettelu, painovärinä matta oliivinvihreä.)

Fantasia värit korttien kanteen voidaan painaa nimet, päivämäärä, monogrammi, mieliruno tai esim. joku valmiista kuvioistamme folioinnilla, kohopainatuksella tai mattapainoväreillä. Kutsuteksti voidaan painaa suoraan korttiin tai sisälehdelle. Sivuilta 44-45 löydätte myös paljon erilaisia tekstivaihtoehtoja sekä asetteluja, tekstityyppejä ja paljon muuta, joiden avulla voitte suunnitella persoonalliset, juuri teille sopivat kutsut.

Mikä olisi juuri teille sopiva? L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 11


(135x135 mm)

(115x175 mm)

(97x179 mm)

Kortti

Hinta/ kpl

(165x165 mm)

Kortti

Hinta/ kpl

(108x303 mm)

69533U

69553U

69513U

1,10

69583U

1,30

69523U

Kortti

Unique Kulta metallinhohto

Fantasia värit, laventeli (Painatus Modern 15 -asettelu, painovärinä kiiltävä foliohopea.)

Fantasia värit, vaaleanpunainen (Painatus tekstityypillä Burgues srcipt, nro 87, painovärinä matta aniliini.)

taskurttiihin!

Oliivi taskukortti, vaniljat sisälehdet, strasseja koristeena ja Fantasia värit, vedensininen ohjelma. (Painatus kanteen 5A hopeafoliolla ja sisäsivuille teksti kultafoliolla.)

Unique, taidepaperi vanilja (Painatus Modern 1 -asettelu, painovärinä matta vedensininen.)

Lisätarvikkeet Erilaisiin korttipohjiin on helppo yhdistellä sisälehtiä. Tummissa korteissa sisälehtien avulla painatus voidaan tehdä mattapainoväreillä. Sisälehtiä lisäämällä saadaan korttien sisälle myös paljon tietoa esim. ohjelmanumeroista, juhlan menusta tai vaikkapa laulunsanoja yhteislauluun.

Lisätarvikkeet kortteihin

Korttiin 165x165 mm

Kortti

1,50

553Upc

0,45

Hopea metallinhohto

69534U

69554U

69514U

1,10

69584U

1,30

69524U

1,50

554Upc

0,45

69532U

69552U

69512U

1,10

69582U

1,30

69522U

1,50

552Upc

0,45

Valkoinen metallinhohto

69531U

69551U

69511U

1,10

69581U

1,30

69521U

1,50

551Upc

0,45

Vanilja taidepaperi

381202U

286602U

286102U

0,80

381402U

0,90

286302U

1,20

422Upc

0,45

Valkoinen taidepaperi

381201U

286601U

286101U

0,80

381401U

0,90

286301U

1,20

421Upc

0,45

Kuori kulta metallinhohto

79533

79553

-

0,45

79583

0,80

-

-

Kuori hopea metallinhohto

79534

79554

-

0,45

79584

0,80

-

-

Kuori vanilja metallinhohto

79532

79552

-

0,45

79582

0,80

-

-

Kuori valkoinen metallinhohto

79531

79551

-

0,45

79581

0,80

-

-

Kuori vanilja taidepaperi

481202

486502

-

0,45

481402

0,45

-

-

Kuori valkoinen taidepaperi

481201

486501

-

0,45

481401

0,45

-

-

-

61

0,45

-

-

15

Kortti

Hinta/ kpl

(165x165 mm)

Kortti

Hinta/ kpl

(108x303 mm)

Kortti

Fantasia värit ja metallinhohto

(135x135 mm)

Kortti

(115x175 mm)

(97x179 mm)

0,45

Kortti

-

-

Hinta/ Paikkakortti Hinta/ (111x56 mm) kpl kpl

Valkoinen

75058U

74058U

78058U

1,30

77058U

1,50

76058U

1,50

93104Upc

0,45

Vanilja

75059U

74059U

78059U

1,30

77059U

1,50

76059U

1,50

93107Upc

0,45

Punainen

75051U

74051U

78051U

1,30

77051U

1,50

76051U

1,50

93083Upc

0,45

Vaal.pun

75057U

74057U

78057U

1,30

77057U

1,50

76057U

1,50

93101Upc

0,45

Aniliini

75055U

74055U

78055U

1,30

77055U

1,50

76055U

1,50

93095Upc

0,45

Vaalea pistaasi

75069U

74069U

78069U

1,30

77069U

1,50

76069U

1,50

93279Upc

0,45

Vedensininen

75054U

74054U

78054U

1,30

77054U

1,50

76054U

1,50

93092Upc

0,45

Vaaleansininen

75067U

74067U

78067U

1,30

77067U

1,50

76067U

1,50

93277Upc

0,45

Navy

75066U

74066U

78066U

1,30

77066U

1,50

76066U

1,50

93276Upc

0,45

Laventeli

75065U

74065U

78065U

1,30

77065U

1,50

76065U

1,50

93275Upc

0,45

Oliivi

75056U

74056U

78056U

1,30

77056U

1,50

76056U

1,50

93098Upc

0,45

Lime

75068U

74068U

78068U

1,30

77068U

1,50

76068U

1,50

93278Upc

0,45

Oranssi

75064U

74064U

78064U

1,30

77064U

1,50

76064U

1,50

93274Upc

0,45

Espresso

75052U

74052U

78052U

1,30

77052U

1,50

76052U

1,50

93086Upc

0,45

Musta

75053U

74053U

78053U

1,30

77053U

1,50

76053U

1,50

93089Upc

0,45

Vanilja metallinhohto

75062U

74062U

78062U

1,30

77062U

1,50

76062U

1,50

93272Upc

0,45

Valkoinen metallinhohto

75061U

74061U

78061U

1,30

77061U

1,50

76061U

1,50

93271Upc

0,45

Vaal.kulta metallinhohto

75060U

74060U

78060U

1,30

77060U

1,50

76060U

1,50

93110Upc

0,45

Hopea metallinhohto

75050U

74050U

78050U

1,30

77050U

1,50

76050U

1,50

93080Upc

0,45

Espresso metallinhohto

75063U

74063U

78063U

1,30

77063U

1,50

76063U

1,50

93273Upc

0,45

Kuori valkoinen

808020

435OUT

61

0,45

808103

0,45

15

0,45

-

-

Kuori luonnonvalk

481201

431OUT

-

0,45

481401

0,45

-

-

-

-

Kuori vanilja

481202

433OUT

-

0,45

481402

0,45

-

-

-

-

Korttiin 135x135 mm

Korttiin 97x179 mm

Korttiin 108x303 mm

Korttiin 115x175 mm

Hinta/ kpl

sisälehti vanilja

72165

72135

72115

72195

72125

0,25

sisälehti luonnonvalk

72065

72035

72015

72095

72025

0,25

Fantasia värit, punainen ja vanilja sisälehti

sisälehti valkoinen

72265

72235

72215

72295

72225

0,25

(Kannne painatus Modern 3C -asettelu, painovärinä kiiltävä kultafolio.)

sisälehti turkoosi

72365

72335

72315

72395

72325

0,35

sisälehti aniliini

72465

72435

72415

72495

72425

0,35

sisälehti lime

72565

72535

72515

72595

72525

0,35

sisälehti läpikuultava

Hinta/ Paikkakortti Hinta/ (100x42 mm) kpl kpl

Vanilja metallinhohto

Kuori valkoinen

So Fantapii sia - ko

Kortti

-

72025TRA

0,45

infokortti vanilja

72065TRA 72035TRA 72015TRA 72165E

72135E

72115E

-

72125E

0,25

infokortti w

72065E

72035E

72015E

-

72025E

0,25

infokortti valkoinen

72265E

72235E

72215E

-

72225E

0,25

kuminauha kulta

GimpG

GimpG

GimpG14 GimpG22

GimpG

0,45

kuminauha hopea

GimpS

GimpS

GimpS14

GimpS22

GimpS

0,45

Fantasia värit, vaaleanpunainen ja valkoinen sisälehti (Kannen painatus Modern 8 -asettelu, painovärinä matta aniliini ja sisälehtien painatus matta hopealla.)

Fantasia värit, aniliini ja läpikuultavat sisäehdet sekä hopea kuminauha (Kannen painatus Modern 4 -asettelu, painovärinä kiiltävä hopeafolio.)

12 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Fantasia kiitoskortit

Fantasia värit, aniliini Fantasia kiitoskortit (115 x 175 mm)

Kortti

Hinta/ kpl

Valkoinen

74058Uph 1,95

Vanilja

74059Uph 1,95

Punainen

74051Uph 1,95

Vaal.pun

74057Uph 1,95

Aniliini

74055Uph 1,95

Vaalea pistaasi

74069Uph 1,95

Vedensininen

74054Uph 1,95

Vaaleansininen

74067Uph 1,95

Navy

74066Uph 1,95

Laventeli

74065Uph 1,95

Oliivi

74056Uph 1,95

Lime

74068Uph 1,95

Oranssi

74064Uph 1,95

Espresso

74052Uph 1,95

Musta

74053Uph 1,95

Vanilja metallinhohto

74062Uph 1,95

Valkoinen metallinhohto

74061Uph 1,95

Vaalea kulta metallinhohto

74060Uph 1,95

Hopea metallinhohto

74050Uph 1,95

Espresso metallinhohto

74063Uph 1,95

Kuori valkoinen

435OUT

0,45

Kuori luonnonvalk

431OUT

0,45

Kuori vanilja

433OUT

0,45

Fantasia sarjasta löydät kaikki hääjuhlaan sopivat kortit. Näistä korteista voitte tehdä juuri teidän tyyliinne sopivat kiitoskortit erilaisilla matta-, folio- ja kohopainatusvaihtoehdoilla. Erilaisia kansipainatusvaihtoehtoja löydätte kuvaston sivulta 43 sekä nettikaupastamme www.nowandforever.fi Tämän kiitoskorttimallin erikoisuutena on se, että voitte itse valita kiitoskorttikehyksen värin. Voitte valita perinteisesti kehykseen saman värin kuin kiitoskorttinne on tai esim. kehyksen, jonka väri korostaa valitsemaanne kiitoskorttikuvaa. Kiitoskorttiteksti painetaan sivulle 2, kuten muissakin kiitoskorttimalleissa. Ja kuten kaikkia muitakin korttejamme, tätäkin korttia voitte tilata ilman painatuksia. Kiitoskorttikehysten värit löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi Fantasia värit, hopea

Fantasia värit, vaalea kulta Fantasia värit, musta

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 13


Fantasia collection

Aivan uudenlainen Fantasia -korttikokonaisuus, jossa kaikki hääjuhlan tärkeät kortit ovat yhdessä tyylikkäässä korttitaskussa. Korttitaskuja löytyy 20 upeaa väriä. Sisälehtien värit voitte valita omien teemavärienne mukaisiksi. Fantasia -sarjan taskukortissa kaikki hääinfo kulkee vieraillenne tyylikkäästi.

Fantasia –taskukortti laventeli ja valkoiset sisälehdet. (Kutsuun painettu asettelu FQ17, painoväreinä matta hopea ja laventeli.)

Suurimpaan sisälehteen voitte painattaa kutsutekstin ja pienemmät sisälehdet soveltuvat mainiosti erilaisen hääinfon antamiseen vieraille, kuten esim. majoitus, lahjatoiveet, kartta tai ajo-ohjeet. Tai miten tahdottekaan käyttää kortit, valinta on teidän! Ja mikä

parasta, voitte rakentaa teille sopivan yksilöllisen kokonaisuuden valitsemalla yhden tai useamman kortin tarpeenne mukaan juuri niillä väreillä kuin te tahdotte! Sarjaan yhteensopivat muut hääjuhlan kortit löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi

Fantasia Valkoinen

Fantasia –taskukortti lime ja valkoiset sisälehdet. (Kutsuun painettu Modern 9 kansiasettelu, tekstityyppi Trajan pro, nro. 76 ja Bickham script, nro. 70. Painovärinä matta limenvihreä. Sinetissä asettelu Modern 3J. Paikkakortissa nimet tekstityypillä Bickham script, nro. 70, pvä ja nimi tekstityypillä Trajan pro, nro. 76)

Fantasia –taskukortti navy ja valkoiset sisälehdet. (Kutsuun painettu kuvio 19, tekstityyppi Bradley, nro. 5. Painovärinä matta sininen. Sinetissä asettelu Modern 3H. Ohjelmakortin kannessa kuvio 19 folioituna hopealla, nimet ja pvm Bradley, nro 5. Paikkakortissa asettelu modern 3H, nimi tekstityypillä Bradley, nro. 5. Servetissä kuvio 19 ja nimet folioituna hopealla.)

Korttitasku Hinta/ Sisälehti 1 Hinta/ Sisälehti 2 Hinta/ Sisälehti 3 Hinta/ kpl kpl (125x137 mm) kpl (125x105 mm) kpl (133x186 mm) (130x184 mm) 93102

1,50

93103

0,35

93157

0,25

93158

0,15

Vanilja

93105

1,50

93106

0,35

93159

0,25

93160

0,15

Punainen

93081

1,50

93082

0,35

93143

0,25

93144

0,15

Vaal.pun

93099

1,50

93100

0,35

93155

0,25

93156

0,15

Aniliini

93093

1,50

93094

0,35

93151

0,25

93152

0,15

Navy

93286

1,50

93290

0,35

93291

0,25

93292

0,15

Vaaleansininen

93287

1,50

93293

0,35

93294

0,25

93295

0,15

Vedensininen

93090

1,50

93091

0,35

93149

0,25

93150

0,15

Vaalea pistaasi

93289

1,50

93296

0,35

93297

0,25

93298

0,15

Oliivi

93096

1,50

93097

0,35

93153

0,25

93154

0,15

Lime

93288

1,50

93299

0,35

93300

0,25

93301

0,15

Oranssi

93284

1,50

93302

0,35

93303

0,25

93304

0,15

Espresso

93084

1,50

93085

0,35

93145

0,25

93146

0,15

Laventeli

93285

1,50

93305

0,35

93306

0,25

93307

0,15

Musta

93087

1,50

93088

0,35

93147

0,25

93148

0,15

Valkoinen metallinhohto

93281

1,60

93308

0,35

93309

0,25

93310

0,15

Vanilja metallinhohto

93282

1,60

93311

0,35

93312

0,25

93313

0,15

Vaal.kulta metallinhohto

93108

1,60

93109

0,35

93170

0,25

93171

0,15

Hopea metallinhohto

93078

1,60

93079

0,35

93141

0,25

93142

0,15

93283

1,60

93314

0,35

93315

0,25

93316

0,15

Kuori vanilja

443OUT

0,45

-

-

-

-

-

-

Kuori valkoinen

445OUT

0,45

-

-

-

-

-

-

Espresso metallinhohto

Painatushinnat ja teksti-ideoita löydätte sivuilta 43-48. Lisää ihania teksti-ideoita löydät nettikaupastamme!

14 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Fantasia -taskukortti musta ja valkoiset sisälehdet. (Kutsuun painettu asettelu FQ19, painovärinä matta musta. Kutsu on viimeistelty strassikoristeella, jotka löytyvät kuvaston sivulta 50.)

Fantasia -taskukortti metallinhohto espresso ja vaniljat sisälehdet. (Kutsuun painettu asettelu 6R, painovärinä matta kulta.)

Fantasia -taskukortti vaaleanpunainen ja valkoiset sisälehdet. (Kutsuun painettu asettelu 6K, painoväreinä matta hopea ja vaaleanpunainen.)

Fantasia -taskukortti metallinhohto hopea, sisälehdet valkoiset ja vaaleanpunainen. (Kutsuun painettu kuvio 19, painovärinä vaaleanpunainen.)

Fantasia -taskukortti pistaasi ja vaniljat sisälehdet. (Kutsuun on painettu fontilla English, painovärinä oliivinvihreä.)

Fantasia -taskukortti valkoinen ja sisälehdet vedensininen ja valkoinen. (Kutsuun painettu asettelu 6J, painovärinä matta hopea.)

Fantasia -taskukortti vaaleansininen ja valkoiset sisälehdet. (Kutsuun painettu asettelu 6M, painovärinä matta sininen.)

Fantasia -taskukortti laventeli ja valkoiset sisälehdet. (Kutsuun on painettu asettelu 6N, painovärinä matta hopea ja laventeli.)

Fantasia -taskukortti oliivi ja vaniljat sisälehdet. (Kutsuun painettu asettelu FQ14, painovärinä matta oliivi ja ruskea.)

Fantasia -taskukortti vedensininen ja sisälehdet valkoiset ja vedensininen. (Kutsuun painettu asettelu 6P, painovärinä matta hopea ja vedensininen.)

Fantasia -taskukortti oranssi ja vaniljat sisälehdet. (Kutsuun painettu asettelu 6i, painovärinä matta ruskea ja kulta.)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 15


Silkkitie

Hääinfoa

Kerrottehan ilmoittautuessanne myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Vihkikirkko sijaitsee kirkkopuistossa Porvoossa. Kirkon pihalla ei ole parkkipaikkoja, mutta auton voi jättää vihkimisen ajaksi lähikadulle.

Juhlapaikan osoite on Kirkkokatu 2, 06100 Porvoo.

A

inutlaatuinen kortti, jossa kaunis kohokuviointi yhdistyy tyylikkääksi kokonaisuudeksi elegantilla nauhalla. Voit tehdä kutsusta täydellisesti häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen sifonkinauhan! Silkkitie-malliin on saatavana myös kattava vastaus-, varaa päivä-, ohjelma- ja kiitoskorttien sarja. Silkkitie (115 x 150 mm)

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti (sis. kortin ja nauhan)

0402

1,10

Pieni Silkkitie (125 x 90 mm)

04021

0,90

Hääohjelma (115 x 175 mm)

1001

0,90

Lahjatoiveitamme voitte kysyä Sirpa kaasolta ilmoittautumisen yhteydessä tai halutessanne voitte kartuttaa häämatkarahastoamme tilille xxxxxx-xxxxxx.

Infokortti, valkoinen, 0402INE (Infokortin –teksti on painettu tekstityypeillä Bickham script, nro 70, ja Trajan pro, nro 76, painoväreinä matta aniliini ja hopea.)

0402M

1,10

Kirkko-ohjelma (108 x 303 mm)

Menukortti

1002

1,10

Kiitoskortti (ilman kehystä, sis.nauhan)

0402F

1,10

Kiitoskortti kehyksellä (115 x 175 mm) Paikkakortti (110 x 50 mm) lila 26073

vaaleansininen 26072

sähkönsininen 26085

navy sininen 26086

siniharmaa 26091

laventeli 26087

aniliini 26082

vaaleanpunainen punainen 26071 26084

oranssi 26076

valkoinen 26070

vanilja 26077

vaaleanvihreä limenvihreä 26075 26074

keltainen 26088

hopea 26079

kulta 26089

viininpunainen espresso 26081 26090

musta 26080

1001ph

1,35

10111PC

0,45

Kuori (120 x 165 mm)

45201

0,45

Kuori, pieni (95 x 145 mm)

4050A

0,45

0402INE

0,25

Infokortti, valkoinen (109 x 146 mm)

Isossa kuvassa on Silkkitie -korttiin painettu Design 4D -asettelu, painovärinä aniliini. Pienessä kuvassa olevaan kiitoskorttiin on lisätty aniliini sifonkinauha.

Valitse nauhan väri!

Tilausta tehdessäsi laita kortin kohdalle myös nauhan väri ja numero. Nauhan värivaihtoehdot näet viereisestä kuvasta. Ellet erikseen merkitse tilaukseen nauhan väriä, kortit toimitetaan valkoisella silkkinauhalla.

16 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


S

ilkkitie kortista saatte ihanasti juuri teidän juhlanne teemaväriin sopivat kortit vaihtamalla korttiin kuuluvan sifonkinauhan väriä.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 17


Hetki rakkauden

T

Hääinfo

yylikäs valkoinen kortti, joka suljetaan kauniilla satiininauhalla. Kaunis kohokuviointi luo kortille hienostuneen ilmeen. Tähän korttimalliin mahtuu kutsutekstin alle kauniisti myös morsiusparin mieliruno. Voitte tehdä kutsusta täydellisesti häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen satiininauhan! Kutsuteksti painetaan korttiin.

Juhlapaikkana toimii, Uusi Seurahuone Ravintola Hugo,Rantakatu 4, Oulu. Hääpäivän ohjelmaan liittyen sekä muissakin kysymyksissä Teitä avustavat kaaso Maija Hietala 050 123 4567 sekä bestman Matti Virta 050 123 4567.

Paikkakortti, 93199pc

Paras lahja meille olisi, jos saapuisitte juhlistamaan kanssamme ikimuistoista päivää. Jos haluatte kuitenkin meitä muistaa, mieluisin lahja olisi avustus häämatkaamme

(Paikkakorttiin on painettu Modern 3j -asettelu ja vieraan nimi tekstityypillä Bickham script, nro 70, painovärinä matta laventeli.)

Hetki rakkauden (198 x 138 mm)

varten: Nimi / Tilinumero.

Hinta/kpl

93189

1,50

Pieni kortti (125 x 90 mm)

93199

0,70

Paikkakortti (111 x 55 mm)

93199pc

0,45

Ohjelmakortti, Fantasia (108 x 303 mm)

76058

1,50

Menukortti, Fantasia valk.

74058

1,30

Kuori (210 x 155 mm)

455OUT

0,45

Infokortti, valkoinen (133 x 183 mm)

72238E

0,25

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

Tervetuloa!

Infokortti, 72238E (Infokorttiin on painettu teksti tekstityypillä Trajan pro, nro 76, painovärinä matta laventeli.)

(Menukortin kanteen on painettu Modern 3j -asettelu, painovärinä matta laventeli. Hääjuhlan eri korteille on luotu yhtenäinen ilme käyttämällä kansissa samantyylistä painatusta.)

Menukortti 74058, Fantasia valk.

(115 x 175 mm)

valkoinen

vanilja

hiekka

kulta

espresso

navy sininen

tum.vihreä

vihreä

lime

keltainen

sininen

vaal.sin

turkoosi

vedensin

hopea

lila

laventeli

aniliini

punainen

oranssi

Tilausnro

musta

vaal.pun

kirkas anilini

tum.punainen

viin.punainen

Hetki rakkauden -kutsukorttiin on painettu kutsuteksti tekstityypillä Bickham script, nro 70, painovärinä matta laventeli. Kortin kanteen on painettu hääparin nimikirjaimet Modern 3J -asettelulla, painovärinä matta laventeli.

10 -20 % alennusta!

Jos ostat kutsuja 100-199 kpl, saat 10% alennusta. Jos ostat yli 200 kutsua saat alennusta 20 %. Alennus koskee kaikkia korttimalleja.

18 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


(Ohjelmakortin kanteen on painettu Modern 3j -asettelu, painovärinä matta laventeli. Kortin sisällä otsikko Bickham script, nro 70, teksti Trajan pro, nro 76, painovärinä matta laventeli. Nauhan väri lila.)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 19


Carrie

C

arrie on hurmaava kortti, josta löytyy kaksi upeaa metallinhohtoista sävyä, vanilja ja valkoinen. Kortin viimeistelee näyttävä rusetti, joka on tehty 22 mm leveästä herkullisen toffeen tai raikkaan lilan värisestä kiiltävästä satiininauhasta. Carrie (165 x 165 mm)

Tilausnro

Tilausnro valkoinen

Hinta/ kpl

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

69582C

69581C

1,90

Kiitoskortti kehyksellä, Carrie (115 x 175 mm)

69552C

69551C

1,90

Menukortti, Carrie (115 x 175 mm)

69552CM

69551CM

1,70

Kirkko-/hääohjelma, Carrie (165 x 165 mm)

69582CV

69581CV

2,15

552PC

551PC

0,45

Paikkakortti, Unique (100 x 42 mm)

vanilja

Kuori, Unique (170 x 170 mm)

79582

79581

0,80

Infokortti (160 x 160 mm)

72165E

72265E

0,25

Isossa kuvassa Carrie -kortin kanteen on painettu Trend 2B -asettelu, painovärinä mattakulta. Sisälle on painettu Design 4A -asettelu, painovärinä mattakulta. Pienissä kuvissa vaniljan Carrie -kortin kanteen on painettu Modern 3C -asettelu, painovärinä mattakulta ja valkoisen Carrie –kortin kanteen on painettu Trend 5A –asettelu, painovärinä matta laventeli. Carrie kiitoskortin kanteen on painettu asettelu Modern 1 ja sisälle kiitosteksti tekstityypillä Bickham script, nro 70, painovärinä molemmissa matta ruskea.

Carrie -kortteihin voitte myös valita teemavärinne mukaisen satiininauhan 25 nauhan (nauhan leveys 16 mm) valikoimasta! Nauhojen värivaihtoehdot löydätte kuvaston sivulta 58.

20 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Kiitoskortti kannattaa valita jo ennen hääkuvauksia. Näin voitte opastaa kuvaajaa kertomalla tarvitsetteko siihen vaaka- vai pystykuvan.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 21


Nyt ja ikuisesti

I

hastuttava kortti, jossa sydämen väri vaihtuu valitsemanne satiininauhan mukaan. Kortti on valkoinen ja viimeistelty tyylikkäällä kohokehyksellä. Alla olevasta 25 satiininauhan (nauhan leveys 16 mm) valikoimasta voitte valita juuri teidän teemaväreihinne parhaiten sopivan. Kutsuteksti painetaan korttiin. Nyt ja Ikuisesti (140 x 140 mm)

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

93178nv

1,50

76058

1,50

Ohjelmakortti, Fantasia

(108 x 303 mm)

74058

1,30

93104Upc

0,45

Kuori (150 x 150 mm)

600OUT

0,45

Infokortti, valkoinen (135 x 135 mm)

72235E

0,25

Menukortti, Fantasia (115 x 175 mm) Paikkakortti (111 x 56 mm)

Kuvassa Nyt ja ikuisesti korttiin on teksti painettu Design 4G -asettelulla, painovärinä matta vaaleanpunainen.

valkoinen

navy sininen

Verona

vanilja

tum.vihreä

hiekka

kulta

espresso

vihreä

lime

keltainen

sininen

vaal.sin

turkoosi

lila

laventeli

aniliini punainen oranssi

vaal.pun

musta

kirkas aniliini

T

vedensin

tum.pun

hopea

viin.pun

yylikäs vaniljan värinen kortti, jossa yksityiskohtina ovat kannen helmiäishohtoiset sydämet sekä kaunis satiininauha. Voitte tehdä tästä kutsusta häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen satiininauhan 25 eri vaihtoehdosta. Kutsuteksti painetaan sisälehdelle. Verona

Tilausnro

Hinta/ kpl

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

93177

2,10

Kirkko- / hääohjelma, Fantasia (108 x 303 mm)

76059

1,50

Kiitoskortti kehyksellä, Fantasia (130 x 180 mm)

98402

1,95

Paikkakortti, Fantasia (111 x 56 mm)

93107

0,45

486502

0,45

93177IN

0,25

(167 x 115 mm)

Kuori (175 x 115 mm) Infokortti (156 x 104 mm)

Kuvassa Verona korttiin on painettu kutsuteksti tekstityypillä Finehand, nro 20, painovärinä matta ruskea.

valkoinen

navy sininen

vanilja

tum.vihreä

hiekka

kulta

espresso

vihreä

lime

keltainen

sininen

vaal.sin

turkoosi

lila

laventeli

aniliini punainen oranssi

vaal.pun

musta

kirkas aniliini

vedensin

tum.pun

22 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

hopea

viin.pun


Fantasia, rusetti

Y

ksinkertaisen elegantti kutsu, jossa modernilla tavalla yhdistyvät selkeäviivainen kortti ja pehmeästi rusetille kaartuva satiini nauha. Voitte tehdä kutsusta täydellisesti häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen satiininauhan. Kutsuteksti painetaan korttiin. Fantasia, rusetti (125 x 185 mm)

Tilausnro

Tilausnro

vanilja

valkoinen

Hinta/ kpl

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

93346nv

93345nv

1,60 0,95

Paikkakortti, rusetti (sis. kortin + nauhan) Kuori (200 x 135 mm)

441OUT

445OUT

0,45

81010

81034

0,55

Infokortti (118 x 178 mm)

valkoinen

vanilja

hiekka

kulta

espresso

navy sininen

tum.vihreä

vihreä

lime

keltainen

sininen

vaal.sin

turkoosi

vedensin

hopea

lila

laventeli

aniliini

punainen

oranssi

musta

vaal.pun

kirkas anilini

tum.punainen

viin.punainen

Fantasia

Täydellisesti yhteensopivat Fantasia, värit -sarjasta (sivut 10-13) löydätte kaikki hääjuhlassa tarvittavat kortit. Fantasia, rusetti -kortit ovat samaa materiaalia, joten nämä kortit sopivat täydellisesti toisilleen.

Susanna & Jesse 8 .6 .2013

Iisu

Katariina & Mikael 13.7.2013

Johanna

Paikkakortti, rusetti

Paikkakortti, rusetti

(Paikkakorttiin on painettu hääparin nimet, pvm sekä vieraan nimi tekstityypillä English, nro 3, painovärinä matta kulta. Paikkakorttiin voit valita satiininauhavärin.)

(Paikkakorttiin on painettu hääparin nimet, pvm sekä vieraan nimi tekstityypillä Bickham script, nro 70, painovärinä matta vaaleanpunainen. Paikkakorttiin voit valita satiininauhavärin.)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 23


Rakkauden aika

valkoinen

vanilja

hiekka

kulta

espresso

navy sininen

tum.vihreä

vihreä

lime

keltainen

sininen

vaal.sin

turkoosi

vedensin

hopea

U

pea valkoinen kortti, jonka viimeistelee kaunis satiininauha. Voitte tehdä kutsusta täydellisesti häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen satiininauhan alla olevasta 25 nauhan (nauhan leveys 16 mm) valikoimasta! Kutsuteksti painetaan korttiin. Rakkauden aika (178 x 178 mm)

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

musta

laventeli

vaal.pun

aniliini

kirkas anilini

punainen

tum.punainen

oranssi

viin.punainen

On mielissämme haave suuri, saada perheellemme koti uusi.

Hinta/kpl

93192

1,10

93202

0,70

93104pc

0,45

76058

1,50

Menukortti, Fantasia (115 x 175 mm )

74058

1,50

Kuori (190 x 190 mm)

808108

0,45

Infokortti, valkoinen (155 x 155 mm)

72265E

0,25

Pieni kortti (125 x 90 mm) Paikkakortti

lila

Tilausnro

(111 x 56 mm)

Hääohjelma, Fantasia (108 x 303 mm)

Isossa kuvassa Rakkauden aika –kutsukorttiin kutsuteksti on painettu tekstityypillä Trajan pro, nro 76, painovärinä matta vaaleanpunainen. Tekstissä oleva kuvio on 125 painovärinä matta hopea. Painatustiedot ja hinnat löydätte sivulta 47.

Siis pahana emme pidä laisinkaan, jos tahdotte pesämunaamme kasvattaa SAMPO PANKKI 111111-222222. Jos taas paketin tahdotte ojentaa, kannattaa lahjalistaamme kurkistaa; www.naimakaupat.com/lahjalista

Infokortti, 72265E (Infokortissa infoteksti on painettu tekstityypillä Trajan pro, nro 76, painovärinä matta vaaleanpunainen.)

Minna & Samuli 10.8.2013

Johanna Paikkakortti, 93104pc (Paikkakorttiin on painettu kuvio 125 painovärinä matta hopea, hääparin nimet, pvm ja vieraan nimi tekstityypillä Trajan pro, nro 76, painovärinä vaaleanpunainen.)

24 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Black Swan

B

lack Swan on upean trendikäs musta-valkoinen kutsu. Alla olevaan mustaan korttiin on laserleikattu taidokkaat kukkapitsikuviot. Matta valkoinen kortti, johon kutsuteksti painetaan, pujotetaan pitsikuvioiden alle. Black Swan (198 x 140 mm)

Tilausnro

Hinta/Kpl

Kutsukortti (sis. kortin +sisälehden)

93259

2,70

Ohjelmakortti, Fantasia valk.

76058U

1,50

74058Umc

1,30

Kiitoskortti kehyksellä, Fantasia valk. (115 x 175 mm)

74058Ph

1,95

Paikkakortti, Fantasia valk. (111 x 56 mm)

93104Upc

0,45

(108 x 303 mm)

Menukortti, Fantasia valk. (115 x 175 mm)

93204

0,45

Kuori, valkoinen (210 x 155 mm)

455OUT

0,45

Infokortti (133 x 183 mm)

72238E

0,25

Pieni kortti (124 x 89 mm)

Black swan –kutsukortin korttiin on painettu kutsuteksti tekstityypillä Corsiva, nro 17, painovärinä matta musta. Lisää erilaisia asettelumalleja löydätte kuvaston sivuilta 43 - 46 ja nettikaupastamme www.nowandforever.fi Teksti-ideoita erilaisiin kutsuteksteihin löydätte myös nettikaupastamme www.nowandforever.fi kohdasta "teksti-ideoita". Niitä voitte käyttää pohjana suunnitellessanne kutsutekstiä teidän hääkutsuihinne.

Emilia & Mikko 10.8.2013

Paikkakortti valkoinen, 93104Upc (Paikkakorttiin on painettu kuvio 125, hääparin nimet ja pvm tekstityypillä Corsiva, nro 17, painovärinä matta musta.)

Emilia & Mikko 10.8.2013 Paikkakortti, musta, 93089Upc (Paikkakorttiin on painettu kuvio 125, hääparin nimet ja pvm tekstityypillä Corsiva, nro 17, painovärinä kiiltävä hopeafolio.)

Karkkipuffet

“Ota vielä kolmas, ei meillä lasketa...“

Pieni kortti, 93204

Ohjelmakortti, 76058U

(Pieneen korttiin on painettu Karkkipuffet sana tekstityypillä Bickham script, nro 70 ja muu teksti tekstityypillä Trajan pro, nro 76, painovärinä matta musta.)

(Ohjelmakorttiin on painettu kuvio 125, hääparin nimet ja pvm tekstityypillä Corsiva, nro 17, painovärinä matta musta.)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 25


Kultasydämet

Minna ja Juha 17.8.2013 Paikkakortti, 9944PC (Paikkakortissa nimet ja pvm on painettu tekstityypillä Bickham script, nro 70, painoväri mattakulta.)

K

aunis kohokuvioitu kutsu, jonka sisälehteen on valmiiksi painettu kultaiset sydämet. Kutsuteksti painetaan sisälehdelle.

Menu

Minna ja Juha 17.8.2013

Kultasydämet (165 x 115 mm)

Tilausnro

Hinta/kpl

91848

1,50

Menukortti (98 x 180 mm)

122767

0,90

Menukortti, 122767

Paikkakortti (100 x 40 mm)

9944PC

0,45

(Menukortissa nimet, pvm ja sana Menu on painettu tekstityypillä Bickham script, nro 70, painoväri mattakulta.)

Kuori (180 x 120 mm)

486502

0,45

Infokortti, vanilja (80 x 130 mm)

72185E

0,25

Kutsukortti (sis. kortin + sisälehden)

Kultasydämet -korttiin on painettu design 4K -asettelu, painovärinä mattakulta. Painatustiedot löydät sivulta 47 ja lisää tekstivaihtoehtoja sivulta 45.

aita varten kannatVinkki! Pikkuvier kyniä, piirustuspaperia ja

taa pöytiin varata valmiita värityskuvia. Lasten puuhastellessa vanhemmille jää aikaa syödä rauhassa ja seurustella muiden vieraiden kanssa.

26 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Our love Our Love, musta värillisellä sisälehdellä!

O

ur Love on upean trendikäs hääkutsu. Siinä hääparin nimet voidaan painaa sisälehden kanteen, jolloin ne näkyvät kannen aukoista. Our Love hääkutsun kanteen on valmiiksi kohopainettu näyttävä & -merkki ja kauniit koristeet leikatun aukon ympärille mustalla foliolla. Our love

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti, musta (sis.kortin + valkoisen sisälehden, 160 x 160 mm)

93005

1,90

Kutsukortti, musta (sis. kortin + värillisen sisälehden, 160 x 160 mm)

93005C

2,10

93183

1,80

Kutsukortti, valkoinen (sis. kortin, 165 x 165 mm)

93184

1,80

Menukortti, Fantasia valkoinen (97 x 179 mm)

78058Umc

1,30

Menukortti, Fantasia vanilja (97 x 179 mm)

78059Umc

1,30

Kutsukortti, vanilja (sis. kortin, 165 x 165 mm)

910Dpc

0,45

Paikkakortti, met.hohto vanilja (100 x 42 mm)

552pc

0,45

Paikkakortti, met.hohto valkoinen (100 x 42 mm)

551pc

0,45

30

0,45

Kuori, vanilja (165 x 170 mm)

481402

0,45

Infokortti, valkoinen (155 x 155 mm)

770ME

0,25

Infokortti, vanilja (160 x 160 mm)

72165E

0,25

Paikkakortti, valkoinen (110 x 55 mm)

Kuori, valkoinen (168 x 170 mm)

Isossa kuvassa Our Love -kutsukortin sisälehden kanteen on painettu nimet tekstityypillä Corsiva, nro 17, painovärinä musta. Pienessä kuvassa valkoisen Our love –kutsukortin kanteen on painettu nimet tekstityypillä Vivaldi, nro 74, painovärinä musta. Vaniljan värisen Our love –kutsukortin kanteen on painettu nimet tekstityypillä Medici Sript, nro 1, painovärinä matta kulta. Our Love valkoisessa ja vaniljassa ei ole erillistä sisälehteä, joten kutsuteksti painetaan suoraan korttiin.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 27


Sweet love hääkorttisarja Tyylikkäässä Sweet Love sarjassa on kaikki kortit, joita hääjuhlaasi varten tarvitset. Sarjasta löydät erikokoisia kortteja, joita voit käyttää häähuuman alkumetreiltä kihlajaisjuhlan korteista aina hääjuhlan kiitoskortteihin asti. Kortit on tehty korkealaatuisesta eläväpintaisesta paperista ja niitä löytyy kahta eri sävyä; vanilja ja valkoinen. Kortteihin on valmiiksi kohopainettu sama kuvio; kaksi kiiltävää kohofolioitua sydäntä. Vaniljan kortin sydämet ovat kultaiset ja valkoisissa korteissa sydämet ovat hopeiset. Paikkakorttien pienen koon vuoksi niitä ei voida kohopainaa, vaan sydänkuvio on painettu niihin kiiltävällä foliolla.

Tilausnro

Tilausnro valkoinen

Hinta/ kpl

Kutsukortti (165 x 165 mm)

381402Anv

381401Anv

1,60

Kutsukortti (135 x 135 mm)

381202Anv

381201Anv

1,20

Sweet love

Paikkakortti 422Apc Kutsukortti 381202Anv

Kutsukortti 381402Anv

Kirkko-ohjelma 286302App

Kiitoskortti kehyksellä 286602Aph

vanilja

Kirkko-ohjelma (115 x 175 mm)

286602Awp

286601Awp

1,60

Menukortti (97 x 179 mm)

286102Amc

286101Amc

1,20

Hääohjelma (108 x 303 mm)

286302App

286301App

1,90

Kiitoskortti kehyksellä (115 x 175 mm)

286602Aph

286601Aph

1,90

Paikkakortti (100 x 42 mm)

422Apc

421Apc

0,45

Kuori (korttiin 165 x 165 mm)

481402

481401

0,45

Kuori (korttiin 135 x 135 mm)

481202

481201

0,45

Kuori (korttiin 115 x 175 mm)

486502

486501

0,45

Infokortti (160 x 160 mm)

72165E

72065E

0,25

Infokortti (130 x 130 mm)

72135E

72035E

0,25

Isossa kuvassa valkoisten korttien kansissa on asettelu Classic 1B hopeafoliolla ja pienessä kuvassa vaniljan väristen korttien kansissa on Modern 1 kultafoliolla. Kortteihin sopivat sisälehdet ja koristeelliset kuminauhat löytyvät sivulta 12.

28 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Vieraskirjat ja kaiverrettavat laatat s. 51

Sweet love -maljakon löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi

Karkkirasiat s. 57

Kakkukoristeet s. 64-65

Sydämellisesti teidän!

Ikuisen rakkauden symbolit kaksi sydäntä löytyvät monista tuotteistamme. Voimme painaa saman kuvion teille myös kaikkiin hääjuhlassa tarvitsemiinne kortteihin ja näin sama teema kulkee kanssanne läpi juhlan!

Johanna & Jussi

Ilmapallot s. 63

6.7.2013

Koristenimikyltit s. 62

Painettu sisälehti kuoreen s. 50

Servetit s. 67-68

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

Sydämet -pikarit s. 63

| 29


Dreams

D

reams on rauhallinen vaniljan värinen kutsu, jota koristaa hiekkaan piirretty romanttinen sydän. Kaunis kohoreunus sydämen ympärillä korostaa kutsun tyylikästä vaikutelmaa. Kutsuteksti painetaan korttiin. Dreams (160 x 160 mm)

Tilausnro

Hinta/kpl

10545

1,40

Kirkko- / hääohjelma

10545V

2,10

Menukortti

10545M

1,40

Kiitoskortti kehyksellä

10545F

1,90

Paikkakortti (100 x 40 mm)

10545PC

0,45

34

0,45

Sisälehti (ylimääräinen)

72116

0,25

Infokortti, vanilja (155 x 155 mm)

72116E

0,25

Kutsukortti (sis.kortin)

Kuori (170 x 170 mm)

Kuvassa Dreams -kortin kanteen on painettu asettelu Trend 2s, painovärinä matta ruskea. Sisäsivulle kutsuteksti on painettu tekstityypeillä Trajan pro, nro 76 ja Sloop script, nro 57, painovärinä matta ruskea.

Ensisuudelma

V

Paikkakortti, 10545PC

alloittava suukkoaihe, jossa kutsun kanteen painettu pikkupari on väreiltään hopean- ja helmiäisenhohtoinen. Kutsuteksti painetaan korttiin. Ensisuudelma

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti (sis. kortin)

379

1,00

Pieni Ensisuudelma (125 x 90 mm)

3790

0,80

Kiitoskortti ilman kehystä (126 x 176 mm)

379F

1,00

Paikkakortti (110 x 50 mm)

10111PC

0,45

Kuori (185 x 135 mm)

(126 x 176 mm)

431OUT

0,45

Kuori pieni (145 x 95 mm)

4010A

0,35

Infokortti, luonnonvalk (130 x 80 mm)

750PEE

0,25

Kuvassa Ensisuudelma -kortin kutsuteksti on painettu 4j -asettelulla, painovärinä mattahopea. Painatustiedot löydät sivulta 47 ja lisää tekstivaihtoehtoja sivulta 45.

Paikkakortti 10111PC (Paikkakortissa painettuna kuvio 33, nimet ja pvm tekstityypillä Bickham script, nro 70, painovärinä mattahopea.)

30 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Sweet hearts

S

weet hearts on yksinkertaisen elegantti valkoinen hääkutsu, jossa kansi sulkeutuu kauniisti sydämen alle. Kaikki kannen kauniit kuviot on kohopainettu. Kannen isompi sydän ja herkät kukkaköynnökset on lisäksi viimeistelty helmiäisfoliolla. Kutsuteksti painetaan korttiin. Sweet hearts (155 x 118 mm)

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti (sis. kortin)

93317

0,90

Pieni kortti (124 x 86 mm)

93318

0,70

Paikkakortti (111 x 56 mm)

93104Upc

0,45

45201

0,45

0402inE

0,25

Kuori (165 x 120 mm) Infokortti (146 x 109 mm)

Kuvassa Sweet hearts -kutsuun on painettu kutsuteksti Design 4Y -asettelulla, painovärinä matta vaaleanpunainen. Pieni kortti, 93318

Kiitos, kun olitte kanssamme jakamassa tämän onnen!

(Korttiin on painettu teksti tekstityypillä Shelley Volante, nro 73, painovärinä matta vaaleanpunainen ja kuvio 126, painovärinä matta hopea.)

Hääkuvamme ovat katsottavissa hääsivuiltamme www.juhlat2013.fi

Kristiina & Tommi 6.7.2013

Marja Paikkakortti, 93104Upc

K

(Paikkakorttiin on painettu hääparin nimet, pvm ja vieraan nimi tekstityypillä Shelley Volante, nro 73, painoväreinä matta vaaleanpunainen ja matta hopea.)

Rakkauden sydän

aunis helmiäishohtoisin kohokuvioin koristeltu kutsu, jossa morsiusparin nimet voidaan painaa sydämen sisään. Kutsuteksti painetaan korttiin. Kortti painetaan yhdellä painolaatalla, joten samalla painatushinnalla voitte painattaa nimenne sydämen sisään. Rakkauden sydän (170 x 130 mm)

Kutsukortti (sis. kortin)

Tilausnro Tilausnro vanilja

valkoinen

Hinta/ kpl

10154

10102

0,90

800PC

910PC

0,45

443OUT

435OUT

0,45

Infokortti (123 x 163 mm)

-

770PEE

0,25

Infokortti (110 x 170 mm)

72125E

-

0,25

Paikkakortti (111 x 50 mm) Kuori (130 x 180 mm)

Rakkauden sydän 10102 (Rakkauden sydän, valkoinen, nimet ja pvm tekstityypillä Sloop script, nro 57, painovärinä matta laventeli. Vaniljan värisessä Rakkauden sydän 10154 kortissa, isossa kuvassa, teksti on painettu tekstityypillä English, nro 3, painovärinä mattakulta.)

Elina & Sami 10.8.2013

Veera Mamma Paikkakortti 910PC (Paikkakortissa on painettuna kuvio 9, nimet, pvm ja vieraan nimi tekstityypillä Sloop script, nro 57, painovärinä matta laventeli.)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 31


Adagio

T

yylikäs yksiosainen kortti, jossa koristeena on helmiäispohjalle kohofolioitu rivi hohtavia koristeita. Kutsuteksti painetaan korttiin. Adagio (140 x 197 mm)

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti, valkoinen (sis. kortin)

93319nv

1,10

Kuori, valkoinen (200 x 140 mm)

455OUT

0,45

Infokortti, valkoinen (133 x 183 mm)

72238E

0,25

10107

0,45

Kutsukortti, vanilja (sis. kortin)

93321nv

1,10

Kuori, vanilja (210 x 150 mm)

579OUT

0,45

Infokortti, vanilja (133 x 183 mm)

72138E

0,25

Paikkakortti, vanilja (110 x 50 mm)

10113

0,45

Paikkakortti, valkoinen (110 x 55 mm)

Kuvassa valkoiseen Adagio kutsukorttiin on painettu koristeiden yläpuolelle Modern 3J -asettelu ja kutsuteksti on painettu tekstityypeillä Bickham script, nro 70 ja Avant garde, nro 71, painovärinä matta kulta. Vaniljan värisestä Adagio kutsukortista löydätte kuvan nettikaupastamme www.nowandforever.fi

Vinkki!

Tee pienille vieraille ihan oma leffanurkkaus, jossa lapset voivat illan edetessä rauhoittua katsomaan lastenelokuvia tai piirrettyjä.

Manhattan

T

yylikäs yksiosainen kutsukortti, jossa kohopainettu helmiäisfoliokehys reunustaa kauniisti kutsun tekstiosaa. Kutsun viimeistelee tyylikäs satiinirusetti. Kutsuteksti painetaan korttiin. Manhattan

(140 x 197 mm)

Kutsukortti, valkoinen (sis. kortin + rusetin)

Tilausnro

Hinta/ kpl

93341

1,50

Kuori, valkoinen (210 x 155 mm)

455OUT

0,45

Infokortti, valkoinen (133 x 183 mm)

72238E

0,45

Paikkakortti, valkoinen (110 x 55 mm)

10107

0,45

93339

1,50

Kuori, vanilja (210 x 150 mm)

579OUT

0,45

Kuori, vanilja (210 x 150 mm)

579OUT

0,45

Paikkakortti, vanilja (110 x 50 mm)

10113

0,45

Kutsukortti, vanilja (sis. kortin + rusetin)

Kuvassa valkoiseen korttiin, koristeena musta rusetti, on painettu Design 3 -asettelu, painovärinä matta vaaleanpunainen. Valkoiseen korttiin, koristeena valkoinen rusetti, on painettu Design 4Y -asettelu, painovärinä matta vihreä. Vaniljaan korttiin, koristeena musta rusetti, on painettu Design 4K -asettelu, painovärinä matta kulta. Vaniljaan korttiin, koristeena vanilja rusetti, on painettu Design 4L -asettelu, painovärinä matta viininpunainen.

Säästä aikaa!

Hääkiireitänne helpottamaan voitte tilata suuren osan kuvaston korteista jo valmiiksi koottuina, esim. rusetit valmiiksi kiinnitettyinä / sol­mittuina.

32 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Wedding day

T

yylikäs kortti, jolle ilmettä tuovat kannen mattahopeinen trendikäs kuviointi ja musta-valkoinen sinetti, jonka sisälle voidaan painaa morsiusparin nimikirjaimet. Kansi sulkeutuu kauniisti sinetin alle. Kutsuteksti painetaan korttiin. Kortti painetaan yhdellä painolaatalla, joten samalla painatushinnalla voitte painattaa nimenne sinetin sisään. Wedding day (186 x 130 mm)

Kutsukortti (sis. kortin)

Tilausnro

Hinta/ kpl

93190

1,10

93200

0,70

93104Upc

0,45

Ohjelmakortti, Fantasia (108 x 303 mm)

76058pp

1,50

Menukortti, Fantasia (115 x 175 mm)

74058wp

1,50

Kuori (200 x 135 mm)

445OUT

0,45

Infokortti (133 x 183 mm)

72238E

0,25

Pieni kortti (125 x 90 mm) Paikkakortti, Fantasia (111 x 56 mm)

Kuvassa Wedding day –kutsukortin sinettiin on painettu Modern 3j asettelu ja sisäsivulle kutsuteksti on painettu tekstityypillä Bickham sript, nro 70, painovärinä molemmissa matta musta. Tekstivaihtoehtoja löydätte lisää sivulta 45 ja tekstityyppejä sivulta 46. Painatustiedot, painovärit ja hinnat löydätte sivulta 47.

Anja & Tommi 10.8.2013

Hei me mennään naimisiin, varaathan päivän kalenteriin! Virallisempi kutsu tulee myöhemmin.

T

Paikkakortti, 93104Upc

(Paikkakorttiin on painettu hääparin nimet, pvm sekä vieraan nimi tekstityypillä Bickham script, nro 70, painovärinä matta hopea ja kuvio 38 painovärinä matta viininpunainen.)

Pieni kortti, 93200 (Pienessä kortissa Varaa päivä -teksti on painettu tekstityypillä Bickham script, nro 70, kortin alareunaan on painettu Modern3j, painoväreinä matta viininpunainen ja harmaa.)

Anja & Tommi 10.8.2013

Johanna

Art

ämän yksiosaisen valkoisen kortin erikoisuutena on upea kohofolioitu koristekuviointi kortin vasemmassa laidassa. Myös kortin tekstille varattu tila on kehystetty tyylikkäällä kohofolio reunuksella. Kohofoliopainatukset tekevät kortista yksinkertaisen tyylikkään ja modernin. Kutsuteksti painetaan korttiin. Art

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti (sis. kortin)

93331

1,20

Pieni kortti (125 x 90 mm)

93332

0,80

(178 x 178 mm)

93104Upc

0,45

Kuori (190 x 190 mm)

808108

0,45

Infokortti, valkoinen (155 x 155 mm)

72216E

0,45

Paikkakortti, Fantasia (111 x 56 mm)

Kuvassa Art -korttiin on painettu Design 4G -asettelu, painovärinä matta musta. Nettikaupastamme www.nowandforever.fi löydätte myös kokonaan valkoisen Art -kutsukortin.

Vinkki!

Perinteisten käyttötapojen lisäksi värittömällä kynsilakalla voi liimata juhlinnan tuoksinassa puvusta pudonneita koristeita paikoilleen.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 33


Love of the lifetime

valkoinen

vanilja

hiekka

kulta

espresso

navy sininen

tum.vihreä

vihreä

lime

keltainen

sininen

lila

vaal.sin

laventeli

turkoosi

aniliini

vedensin

punainen

K

aunis ja herkkä, aivan uudenlainen kaksiosainen kortti. Kutsuteksti painetaan läpikuultavalle sisälehdelle, joka kiinnitetään upealla silkkinauhalla taustakorttiin. Voitte tehdä kutsusta täydellisesti teidän häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen 16 mm leveän silkkinauhan.

hopea

Love of the lifetime (102 x 236

Tilausnro

Tilausnro

vanilja

valkoinen

+ nauhan)

Kutsukortti (sis. kortin + sisälehden

93193

93194

1,30

Pieni kortti (125 x 90 mm)

93203

93204

0,45

Paikkakortti (111 x 56 mm)

93107Upc

93104Upc

0,45

76059

76058

1,50

mm)

Ohjelmakortti (108 x 303 mm)

oranssi

74059

74058

1,50

Kuori, (245 x 110 mm)

510OUT

410OUT

0,45

Sisälehti (ylimääräinen)

93193in

93194in

0,25

Infokortti (92 x 175 mm)

72115E

72215E

0,25

Menukortti (115 x 175 mm) musta

vaal.pun

kirkas anilini

tum.punainen

viin.punainen

Hinta/kpl

Vaniljan väriseen Love of the lifetime -kutsukorttiin kutsuteksti on painettu tekstityypeillä Trajan pro, nro 76, ja Carpenter, nro 90, painovärinä matta oliivinvihreä. Valkoiseen Love of the lifetime -kutsukorttiin on painettu Design 4K asettelu, painovärinä matta sininen.

Sanna & Jussi

Marja & Jukka 10.8.2013

Paikkakortti, 93104Upc

Paikkakortti, 93107Upc

(Paikkakorttiin on painettu kuvio 104, hääparin nimet Trajan pro nro 76, painovärinä matta musta.)

(Paikkakorttiin on painettu hääparin nimet ja päivämäärä asettelulla Trend2s, painovärinä matta kulta.)

34 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Just for Love

R

Just for Love, kuultopaperi

akkauden täyttämä katse, ihana tilannekuva yhteiseltä lomalta, kuvaan ikuistettu hetki heti kihlauksesta kertomisen jälkeen, romanttinen illallinen kahdestaan tai koko perheen ikimuistoinen juhlahetki – voiko kauniimpia kuvia olla hääkutsuun, tilanteita, joiden tunnelma ja tunne välittyy nyt kutsukortin kautta kaikille vieraillenne! Nyt valikoimistamme löytyy aivan uudenlainen korttisarja, kortit teidän omalla valokuvallanne. Nettikaupassamme www.nowandforever.fi voitte käydä tutustumassa erilaisiin malleihin ja suunnitella teille sopivan kuvallisen hääkutsun. Voitte itse valita kutsuun yksinkertaisen tyylikkäästi pelkän reunuksen, viimeistellä kuvanne siihen parhaiten sopivalla asettelulla tai leikkiä väreillä – juuri sen mikä parhaiten kuvastaa teidän tyyliänne. Just for Love

Tilausnro

Hinta/kpl

93340

1,90

Just for Love, vanilja (165 x 165 mm)

2269582

1,80

Just for Love, valkoinen (165 x 165 mm)

2269581

1,80

Just for Love, vanilja (135 x 135 mm)

2269532

1,50

Just for Love, valkoinen (135 x 135 mm)

2269531

1,50

30

0,45

Kuori, Unique valk. (165 x 165 mm)

79581

0,80

Kuori, Unique vanilja (165 x 165 mm)

79582

0,80

Kuori, Unique valk. (135 x 135 mm)

79531

0,45

Kuori, Unique vanilja (135 x 135 mm)

79532

0,45

Just for Love, kuultopaperi (160 x 160 mm)

Kuori, luon.valk (165 x 170 mm)

Näistä valokuvallisista malleista löydätte kaikki hääjuhlassa tarvittavat kortit. Nettikaupastamme löytyy Just for Love -korttisarjaan paljon erilaisia korttikokoja ja tyylejä, joista voitte valita juuri teille mieleisenne mallin. Kortin hintaan kuuluu valokuvanne painaminen kortin kanteen, kuvan koko kuten oheisissa malleissa. Lähettäkää valokuvanne tarkistusta varten sähköisessä muodossa asiakaspalveluumme now.forever@calligraphen.fi

Just for Love, vanilja

Just for Love, valkoinen

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 35


Lumottu

K

aunis ja elegantti kutsu, johon voitte itse valita teille mieluisimman satiininauhan (leveys 16 mm) värin 25 nauhan valikoimasta. Kutsuteksti painetaan korttiin. Lumottu

Tilausnro vanilja

(140 x 140 mm)

Tilausnro valkoinen

Hinta/ kpl

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

93173nv

93215nv

2,10

Hääohjelma (108 x 303 mm)

93207pp

93217pp

1,60

Kirkko-ohjelma (115 x 175 mm)

93206wp

93216wp

1,50

Paikkakortti (111 x 56 mm)

93107pc

93104pc

0,45

Kuori (150 x 150 mm)

580OUT

600OUT

0,45

Infokortti, luon.valk (130 x 130 mm)

72135E

-

0,25

-

72235E

0,25

Infokortti, valk (130 x 130 mm)

Kuvassa valkoiseen kutsukorttiin on painettu Modern 3J -asettelu, painovärinä matta limenvihreä ja vaniljaan kutsukorttiin Modern 3D -asettelu, painovärinä matta viininpunainen.

valkoinen

navy sininen

sininen

Ikuisesti yhdessä

vanilja

tum.vihreä

hiekka

kulta

espresso

vihreä

lime

keltainen

vaal.sin

turkoosi

lila

laventeli

aniliini punainen oranssi

vaal.pun

U musta

kirkas aniliini

vedensin

tum.pun

hopea

viin.pun

pea kortti, jossa kaksi sydäntä liittyy yhteen kauniin satiininauhan avulla. Voitte tehdä kutsusta täydellisesti häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen silkkinauhan alla olevasta 25 nauhan (nauhan leveys 16 mm) valikoimasta! Kutsuteksti painetaan sisälehdelle. Tilausnro

Hinta/ kpl

Kutsukortti (sis. kortin ja nauhan)

93179

1,90

Hääohjelma (130 x 180 mm)

93180P

1,20

Menukortti, Unique (97 x 179 mm)

286101

0,80

Kirkko-ohjelma, Unique (108 x 303 mm)

286301

1,20

Kiitoskortti kehyksellä (130 x 180 mm)

93180F

1,65

Paikkakortti (100 x 55 mm)

93179pc

0,45

Kuori (135 x 185 mm)

431OUT

0,45

Infokortti, valkoinen (104 x 155 mm)

93179in

0,25

Ikuisesti yhdessä

(130 x 180 mm)

Kuvassa Ikuisesti yhdessä -korttiin painettu asettelu Design 4E, painoväreinä matta hopea ja vaaleanpunainen.

valkoinen

navy sininen

vanilja

tum.vihreä

hiekka

kulta

espresso

vihreä

lime

keltainen

sininen

vaal.sin

turkoosi

lila

laventeli

aniliini punainen oranssi

vaal.pun

musta

kirkas aniliini

vedensin

tum.pun

36 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

hopea

viin.pun


Sweeties

E

legantti kutsu, jossa modernilla tavalla yhdistyvät tyylikäs kortti, ikuisen rakkauden symbolit sydämet ja himmeästi hohtava 16 mm satiininauha. Voitte tehdä kutsusta täydellisesti häihinne sopivan valitsemalla teemavärinne mukaisen satiininauhan ja tekstin painovärin. Kutsuteksti painetaan korttiin. Sweeties (126 x 216 mm)

Tilausnro

Hinta/ kpl

93349

1,60

Kutsukortti (sis. kortin + nauhan)

0,95

Paikkakortti, rusetti (sis. kortin + nauhan) 76058U

Ohjelmakortti, Fantasia (108 x 303 mm)

74058U

1,30

Kuori (135 x 230 mm)

412OUT

0,45

Infokortti (95 x 204 mm)

85034E

0,25

Isossa kuvassa Sweeties -kutsuun on painettu hääparin nimet ja hääpäivä Trend 2S -asettelulla ja kutsuteksti Design 4T -asettelulla, painovärinä matta punainen.

navy sininen

vanilja

tum.vihreä

hiekka

kulta

espresso

vihreä

lime

keltainen

sininen

vaal.sin

turkoosi

vedensin

lila

laventeli

aniliini punainen oranssi

Kristiina & Tommi 6.7.2013

1,50

Menukortti, Fantasia (sis. kortin, 115 x 175 mm)

valkoinen

Menu

Kristiina & Tommi 6.7.2013

Menukortti, 74058U (Menukorttiin on painettu Trend 2S -asettelu ja sana Menu tekstityypillä Trajan pro, nro 76, painovärinä matta punainen. Kortti on viimeistelty tummanpunaisella satiininauhalla.)

Kristiina & Tommi 6.7.2013

hopea

Ohjelmakortti, 76058U Paikkakortti, rusetti

musta

vaal.pun

kirkas aniliini

tum.pun

viin.pun

(Paikkakorttiin on painettu Trend 2S -asettelu, painovärinä matta punainen. Paikkakorttiin voit valita satiininauhavärin.)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

(Ohjelmakorttiin on painettu Trend 2S -asettelu ja kuvio 27, painovärinä matta punainen. Kortti on viimeistelty tummanpunaisella satiininauhalla.)

| 37


Exclusive collection

E

xclusive kortit ovat ainutlaatuisia ja näyttäviä kutsukortteja. Kortteihin on käytetty toinen toistaan upeampia paperilaatuja, jotka antavat kutsuille ylellisen ilmeen. Korttien viimeistelyssä on käytetty erilaisia elegantteja painatuksia sekä koristeita. Kaikki Exclusive sarjan kortit kootaan käsityönä. Lisää upeita Exclusive sarjan kortteja löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi

Kate

Exclusive kortit

Tilausnro

Hinta/kpl

Kutsukortti Cherry love (150 x 150 mm)

81117nv

3,90

Kutsukortti Kate (160 x 160 mm)

81119nv

3,90

Kutsukortti Elle (160 x 160 mm)

81111nv

3,90

Kuori Cherry love (150 x 150 mm)

36

0,45

Kuori Kate (170 x 170 mm)

35

0,45

30

0,45

Kuori Elle (165 x 170 mm)

Vinkki!

voidaan Varaa lahjapöytään teippiä, jolla kortti seuraavana kiinnittää lahjaan. Näin tiedätte tulivat. aamunakin, mistä ihanat lahjanne

Isossa kuvassa Cherry love -korttiin on folioitu kutsuteksti tekstityypeillä Trajan pro, nro 76 ja Carpenter, värinä kiiltävä vaaleanpunainen folio. Pienessä kuvassa Kate -korttiin on folioitu kutsuteksti tekstityypeillä Edwardian script, nro 27 ja Copperplate, nro 86, värinä kiiltävä kultafolio. Elle -korttiin on folioitu Design 4D -asettelu värinä kiiltävä hopeafolio.

Elle

38 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


United Colors U

Kuvassa asettelu UC1 (painovärina matta musta ja ruskea) ja UC2 (painovärinä matta hopea ja laventeli.)

UC Kuvassa asettelu UC3 (painovärina matta musta, oliivi ja lime.)

nited Colors on uudenlainen puhdaslinjainen kutsukorttisarja, jossa pääosassa ovat painovärit ja erilaiset tekstityypit sekä

asettelut.

P

elkistetyn kaunis ilme syntyy kahden kortin, värillisen ja valkoisen kortin yhdistelmästä, jolle yksilöllisen ilmeen antavat hääparin valitsemat painovärit.

O

lisiko teidän korttienne ilme sähäkkää värien ilotulitusta, kesäisen kevyttä hattaraa vai vaikkapa utuisia harmaita syysillan sävyjä? Kokonaisuuden kruunaa esim. kauniisti kaartuvan tekstityypin yhdistäminen yksinkertaisempaan, jolloin lopputulos on moderni ja tyylikäs.

Kuvassa asettelu UC4 (painovärina matta hopea, turkoosi.)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 39


Catarina, Rakkainpain, Sydämet chic, Forever, Rengastettu, My Everything, Carmen, www.nowandforever.fi Se on menoa nyt!, Victoria, Ikuisesti, Hopeaköynnös, Sydämet, Love Letter, Talvihäät, Catarina, Rakkainpain, Sydämet chic, Forever, Rengastettu, My Everything, Carmen, Se on menoa nyt!, Victoria, Ikuisesti, Hopeaköynnös, Sydämet, Love Letter, Talvihäät, Melanie Catarina, Rakkainpain, Sydämet chic, Forever, Rengastettu, My Everything, Carmen, Marja & Jukka

Christian

15.6.2013

Annika & Juha 20.7.2013

Meillä on ilo kutsua Teidät

Melanie Kaivola

Menu

todistamaan, kun

Marja

Christian Paasivaara JA

Melanie Christian

sanovat toisilleen tahdon

Melanie Christian

Turun Tuomiokirkossa

Jukka

lauantaina 24. elokuuta 2013 kello 15.00.

Satu ja Ville Kaivola Tumma puku V.p. 12.7.2012 mennessä 09-444 444 / Satu

09-555 555 / Ville

Catarina 93252nv (130 x 184 mm)

Katarina

1,50 / kpl

Kuori 445OUT 0,45 / kpl Catarina -korttiin voi yhdistää Fantasia värit -sarjan kortteja esim. paikkakortin 93104Upc ja ohjelman 76058U. Kortteihin on painettu Modern 3C -asettelu ja teksti tekstityypeillä Bickham script, nro 70 ja Trajan pro, nro 76, painovärinä matta laventeli.

15.6.2013

Annika & Juha 20.7.2013

Annika & Juha

Marja & Jukka

Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla.

Marja & Jukka

20.7.2013

Annika & Juha 20.7.2013

15.6.2013

Katariina Rakkaimpain, 93226nv (160 x 160 mm)

2,90 / kpl

Kuori, 36 0,45 / kpl Rakkaimpain -korttiin voi yhdistää Fantasia värit -sarjan kortteja esim. paikkakortin 93107Upc, ohjelman 76059Upp ja menun 78059Umc. Kortteihin on painettu Modern 4 -asettelu, painovärinä matta punainen.

Sydämet chic, hopea, 69584A (165 x 165 mm) 2,10 / kpl Kuori 79534 0,45 / kpl Sydämet Chic -sarjasta löytyy kutsuun sopiva kirkko-ohjelma 69524, menukortti 69514A ja paikkakortti 554Apc. Korttien kanteen on painettu tekstityypillä nro 15, Coronet, painovärinä matta musta.

Emilia & Markus 10.8.2013

Marja & Jukka 15.6.2013

Menu

Onnea ei mitata kellolla. Se voi kestää sekunnin, mutta tuntuu aina. (Mary Barnes)

Vihkiäisiimme

Meillä on ilo kutsua Teidät

Emilia & Markus

Katarina & Martin

Katarina & Martin 17.8.2013

10.8.2013

Haapajärven kirkkoon

lauantaina 10. pnä elokuuta 2013 klo 16.00 sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme

Marja & Jukka

Rekolan Kartanoon.

Haapala

Emilia Alho & Markus Lehtola

Forever, 93220nv, (165 x 165 mm)

2,90 / kpl

Forever -kutsukorttiin sopii paikkakortiksi 93063pc. Kutsukortin kanteen on painettu Modern 4 -asettelu, paikkakortissa Modern 5 - asettelu, painovärinä matta kulta. Voit valita korttiin teemavärinne mukaisen nauhan ja painovärin.

10.8.2013

10.8.2013

Katarina & Martin 17.8.2013

Fantasia, nauha, oliivi 74156 (125 x 185 mm) 2,40 / kpl

Rengastettu, 93227nv (160 x 160 mm)

Kuori, 441OUT 0,45 / kpl Fantasia värit kortit sopivat loistavasti Fantasia, nauha kortteihin. Oliiviin korttiin on yhdistetty paikkakortti 93098pc ja vanilja menukortti 78059Umc. Kortteihin on painettu Modern 1 asettelu ja teksti tekstityypeillä Trajan pro, nro 76 ja Bickham script, nro 70, painovärillä matta oliivinvihreä sekä paikkakorttiin värillä matta tummanvihreä.

Kuori 30 0,45 / kpl Rengastettu -korttiin voi yhdistää esim. menun 122768 ja paikkakortin 22768pc. Korttien kanteen on painettu hääparin nimet ja pvm tekstityypillä Harlow, nro 84, painovärinä matta kulta.

1,60 / kpl

Katariina Miika

Menu Kaisa & Matti

Emilia & Markus

K&M

10.8.2013

Kalenteriin tilaa jättäkää ja meidän häille 20.7.2013 Päivä varatkaa.

Kaisa & Matti

My Everything, 93067 (160 x 160 mm)

Katariina Miika

1,80 / kpl

Kuori 30 0,45 / kpl My everything -kutsukorttiin voi yhdistää menukortiksi 122765 ja paikkakortiksi 22765pc. Molempien korttien kanteen on painettu kuvio 38, nimet ja pvm tekstityypillä nro 57, Sloop script, painovärinä mattahopea.

Jesse

Carmen, 10357 (130 x 185 mm)

Kalle 0,90 / kpl

Kuori 443OUT 0,45 / kpl Carmen -sarjasta löytyy kutsuun sopiva pieni kortti 2621 ja paikkakortti 976pc. Korttien kanteen on painettu asettelu Modern 3H ja tekstit tekstityypillä Lefthand, nro 18, ja Trajan pro, nro 76, painovärinä matta ruskea.

Se on menoa nyt!, 14850 (210 x 105 mm)

1,90 / kpl

Kuori 70 0,45 / kpl Se on menoa nyt! - sarjasta löytyy kutsun lisäksi menukortti 14851 ja paikkakortti 14852PC. Korttien tekstit on painettu tekstityypillä English nro 3, painovärinä matta aniliini.

Rakenna teidän tyyliinne ja hääjuhlaanne sopiva korttikokonaisuus laajasta korttivalikoimastamme!

www.nowandforever.fi

Tilaaminen on helppoa! Tee se nettikaupan kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 02-230 6000. 40 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Kutsukortteja

Catarina, Rakkainpain, Sydämet chic, Forever, Rengastettu, My Everything, Carmen, Se on menoa nyt!, Victoria, Ikuisesti, Hopeaköynnös, Sydämet, Love Letter, Talvihäät, Catarina, Rakkainpain, Sydämet chic, Forever, Rengastettu, My Everything, Carmen, Se on menoa nyt!, Victoria, Ikuisesti, Hopeaköynnös, Sydämet, Love Letter, Talvihäät, moneen makuun Catarina, Rakkainpain, Sydämet chic, Forever, Rengastettu, My Everything, Carmen, Maria & Jaakko 4.8.2013

Sofia & Niklas 20.7.2013

Victoria, 93266 (140 x 140 mm)

1,20 / kpl

Kuori 600OUT 0,45 / kpl Victoria –sarjasta löytyy myös kutsuun sopiva pieni kortti 93267. Paikkakortiksi siihen sopii 93271Upc. Paikkakorttiin teksti on painettu tekstityypillä Solid antique, nro 75, painovärillä mattahopea.

Meillä on ilo kutsua Teidät

Varaa päivä

Vihkiäisiimme Haapajärven kirkkoon lauantaina 4. pnä elokuuta 2013 klo 13

Lauantaina 4. elokuuta 2013 sekä sen jälkeen tanssimaan häitämme

Alexandra & Tobias Maria 3 augusti 2013 & Jaakko

Ravintola Haikaraan.

Minna & Jarmo

4.8.2013

Menvämyöhemmin.

10.8.2013

Ikuisesti, 90194 (170 x 115 mm)

Maria & Jaakko

Mirkku

Jenni & Jukka

1,70 / kpl

Hopeaköynnös, 93246nv (104 x 197 mm) 1,00 / kpl Kuori 455OUT 0,45 / kpl Hopeaköynnös -korttiin löytyy pieni kortti 93247 ja paikkakortti 93247. Kortteihin on painettu Modern 4 -asettelu ja teksti tekstityypillä Copperplate, nro 85 ja nimet tekstityypillä Burgues, nro 87, painovärinä matta viininpunainen.

Kuori 27 0,45 / kpl Vaniljat Unique taidepaperikortit sopivat loistavasti ohjelma-, menu- ja paikkakorteiksi tähän korttiin. Ohjelmakortin kanteen on painettu Trend 2s -asettelu , painovärillä matta kulta. Ohjelmakortteihin on lisätty koristeeksi koriste nro 4.

Anna & Harri 9.2.2013

Menu

Meillä on ilo kutsua Teidät

Vihkiäisiimme Haapajärven kirkkoon lauantaina 20.7.2013 klo 14 sekä sen jälkeen tanssimaan häitämme Ravintola Haikaraan.

Kalenteriin tilaa jättäkää ja meidän häille

17.7.2010 Päivä varatkaa. Minna & Jyrki

Isabella Henri

Hääohjelma Anna & Harri 9.2.2013

Minna & Jyrki

Sydämet, hopea, 10827 (130 x 185 mm)

Anna & Harri

Julia

V.p. 6.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Minna

1,10 / kpl

Kuori 445OUT 0,45 / kpl Sydämet -sarjasta löytyy kutsun lisäksi pieni kortti 20827 ja paikkakortti 30827pc. Kortteihin on painettu tekstityypeillä nro 76 Trajan pro, lisäksi kutsuun on painettu kuvio 146, painovärinä mattahopea.

Love Letter, 93068 (160 x 160 mm)

9.2.2013

1,60 / kpl

Kuori 34 0,45 / kpl Love Letter –korttiin voi yhdistää esim. menukortin 122764 ja paikkakortin 22764pc. Kutsukortin kanteen on painettu asettelu Modern 3C. Paikka- ja menukortin kanteen on painettu kuvio 86. Paikkakorttiin on myös painettu vieraan nimi tekstityypillä Bickham script, nro 70. Kaikissa painatuksissa on painovärinä matta ruskea.

Talvihäät 93123nv (148 x 112 mm)

1,00 / kpl

Kuori 45201 0,45 / kpl Talvihäät -sarjasta löytyy kutsuun sopiva kirkko-ohjelma 76058U, hääohjelma 74058U ja paikkakortti 93124pc. Korttien kanteen on painettu kuvio 116, tekstityypillä University nro 65, painovärinä mattahopea.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 41


Kiitoskortit &

Pauliina Niko

10.8.2013

Fantasia vanilja 130 x 180 mm kiitoskortti. Tähän kiitoskorttiin sopii kymppikuva.

Unique metallinhohto valkoinen Just for Love 180 x 130 mm kiitoskortti

Silkkitie kiitoskortti

P

erinteet ja tavat hääjuhlissa muuttuvat hieman aina vuosikymmenien mukaan, mutta kiitoskortin lähettäminen säilyttää arvonsa yhtenä tärkeimmistä hääjuhlan korteista. Kauniilla kiitoskortilla voitte kiittää vieraitanne hääjuhlaan osallistumisesta. Kiitoskortti on myös se kortti teidän juhlastanne, jota ystävät ja sukulaiset säilyttävät ja esittelevätkin, joten ei ole aivan samantekevää minkälaisen kortin valitsette. Korttiin voidaan painaa valmiiksi kiitosteksti ja voitte itse kirjoittaa käsin nimenne kiitostekstin alle tai halutessanne nimet voidaan myös painaa korttiin. Korttimallista riippuen kuva voidaan pujottaa kehyksen alle tai häiden tunnelmakuvia voidaan painaa vaikka useampikin suoraan korttiin.

K

iitoskorttia kannattaakin miettiä jo ennen hääkuvauksia, jolloin voitte opastaa myös kuvaajaa minkä suuntaisia kuvia tahdotte. Nykyään suosittuja ovat erilaiset fiiliskuvat itse hääjuhlasta. Olipa kuva kirkosta, juhlasta tai ensisuudelmasta avioparina, tähän korttiin kannattaa panostaa, koska usein juuri tämä kortti on se, joka säilytetään ja jota katsellaan vuosienkin päästä. Fantasia valkoinen 130 x 180 mm kiitoskortti.Silkkitie kiitoskortti Tähän kiitoskorttiin sopii kymppikuva.

42 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Ohessa joitakin kannen asettelumalleja, joita voitte käyttää hääkorteissanne. Voitte myös suunnitella oman kansipainatuksen, varatkaa silloin painamiseen hiukan normaalia enemmän aikaa. Lopullisen ilmeen kutsuillenne päätätte aina te itse, me tarjoamme teille vaihtoehtoja, ideoita ja toteutuksen!

trend 2K

(Medici Script)

&

Isabella Henrik trend 2V (Humana)

Katarina Markku modern 3A

(Solid Antique)

Katariina Miika modern 3H

(Left hand)

(Burgues script & Copperplate)

&

Pauliina Niko

10.8.2013

trend 5A

(Linotype Zapfino two)

Isabella Henri modern 3C

(Bickham Script)

A T modern 3J

(Bickham Script)

trend 2S*

Mari

Emilia & Tommi ................... 27.7.2013

modern 6

(Typewriter)

(Carpenter & Trajan Pro)

Ari

&

Niina

trend 2T

Jaakko

(Avant Garde & Liberty)

&R

M

& &

trend 5B

(Sloop Script)

SOFIA Niklas

modern 3D (Trajan Pro & Shelley Volante)

• Katja · Jukka

modern 3M

Y,

TO

(Trajan pro)

M O R R O W, F O

monogram

(Sloop script two)

Minna Jukka modern 3E

(Sloop Script)

Isabella & Henrik 27.7.2013

modern 2

(Bickham Script)

R

J&J

.

modern 4

(Bickham Script)

27.7.2013

ER

10.8.2013

trend 2L

Saara ja Mika

trend 2J (Avant Garde)

EV

Kaisa & Mikko

Minn . Petri

(Carpenter & Trajan Pro)

Henrik

1 0. 8 . 2 0 1 3

´S

L

&Jussi

trend 2i*

Isabella

A

Ilona

trend 2B* (Zapfino)

&

Sofia Niklas

DA

classic 1B (Coronet)

&

Sofia Niklas

TO

Annika & Jukka 10.8.2013

IT

Asettelumallit kannen painatuksiin

OFFIC

I

modern 21

modern 22

(Avantgarde)

*Carpenter ja Zapfino tekstityyppejä käytetään vain kansipainatuksiin tai korostamaan nimiä kutsutekstissä. Kutsutekstiä ei paineta ko. fonteilla, koska tekstistä tulee pientä ja vaikealukuista.

Lisää asettelumalleja löydät sivuiltamme www.nowandforever.fi L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 43


Kutsukorttien asettelumalleja Kortteihin voidaan painaa juuri sellainen teksti kuin te haluatte (itse tekemänne teksti, oma runonne, eri kieliä ym). Ohessa myös joitain ehdotuksia, joista on ehkä apua suunnitellessanne tekstiä teidän kutsukortteihinne. Voitte halutessanne käyttää tekstissänne kahta eri tekstiyyppiä, kahta eri väriä tai jotain kuviota kuvastomme sivulta 48. Ilmoittakaa tästä tilauksenne yhteydessä. Meillä on ilo kutsua Teidät

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

todistamaan, kun

Miia Haapala & Jukka Korhonen

Katariina Dahlman ja Markus Saarela

Minna Kaivola JA

Janne Miettinen sanovat toisilleen tahdon Turun Tuomiokirkossa

sanovat toisilleen tahdon

lauantaina 3. elokuuta 2013 kello 16.00.

Oulun Tuomiokirkossa

Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa

lauantaina 3. elokuuta 2013 kello 15.00.

Ruotsalaisella Klubilla.

Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Minna Kaivola & Janne Miettinen

Vanhalla Seurahuoneella.

Vanhempineen

Sirpa & Veikko Haapala Tumma puku

Anja & Matti Korhonen V.p. 18.7.2013 mennessä 09 444 444 / Sirpa Haapala 09 555 555 / Anja Korhonen

Tumma puku

design 4A (Engravers Roman & Zapfino)

V.p. 11.7.2013 mennessä 040 444 444 / Minna 050 555 555 / Janne

design 4D (Trajan Pro & Carpenter)

sanovat toisilleen tahdon Haapajärven kirkossa lauantaina 10. elokuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Rekolan Kartanossa. Aino & Kaarle Irja & Pekka Dahlman Saarela

V.p. 26.7.2013 mennessä 040 444 444 / Aino 050 555 555 / Sofia

Haapajärven kirkkoon

Ovat iloisia voidessaan

sanovat toisilleen tahdon Helsingin Tuomiokirkossa

Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Sipulissa. Pia ja Alpo Kantola

V.p. 19.7.2013 mennessä

Tumma puku

V.p. 19.7.2013 mennessä 09-444 444 / Sirpa 09-555 555 / Veikko

09-444 444 / Pia Lehtonen

09-555 555 / Anni Kantola

design 4H (Trajan Pro)

design 4J (Trajan Pro & Bickham Script)

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

&

Nina & Jukka

Kristiina Saari

Tommi Sipilä

Ovat iloisia voidessaan kutsua Teidät todistamaan, kun he sanovat toisilleen tahdon Helsingin Tuomiokirkossa lauantaina 10. elokuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Sipulissa.

V.p. 26.7.2013 mennessä 09-444 444 / Kaaso Minna

design 4Ä (Lefthand)

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Minttu Vesala & Jesse Pirttikoski

design 4P (Garamond)

Emme malta olla kertomatta suurta juhlaa kuuluttamatta.

Emmi ja Tuomo

menee naimisiin, piirtäkää siis merkki kalenteriin! 27. heinäkuuta koittaa hetki, josta alkaa yhteinen retki.

sanovat toisilleen tahdon Kuopion Tuomiokirkossa lauantaina 27. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Papa Gamillossa.

Sieltä käy Seurahuoneelle matkamme, jossa juhlaa aamuyöhön jatkamme.

Kaija & Matti Saari Ulla Sipilä

Emmi Lehto & Tuomo Laine

V.p.12.7.2013 mennessä 09-444 444 / Kaaso Mimmu 09-555 555 / Kaaso Erika

design 4Ö (Liberty & Avant Garde)

sanovat toisilleen tahdon Oulun Tuomiokirkossa lauantaina 29. kesäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Vanhalla Seurahuoneella. Saija & Jorma Vesala

Tumma puku

V.p. 18.7.2013 mennessä 040-444 4444 / Minna & Jyri

V.p. 5.7.2013 mennessä 040 444 444 / Kaaso Mimmu 050 555 555 / Kaaso Erika

design 4F (Sloop Script)

sirpa ja veikko haapala

Anni ja Tuomo Lehtonen

Oulun Tuomikirkossa siis klo 16.

V.p. 12.7. mennessä 050 555 5555 / Emmi

design 3 (Burgues, Copperplate)

Irja Sipilä

Tumma puku

sanovat toisilleen tahdon oulun tuomiokirkossa lauantaina 3. elokuuta 2013 kello 15.00. vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa vanhalla seurahuoneella.

lauantaina 3. elokuuta 2013 kello 15.00.

Minna · Jyri

Tumma puku

Kaija ja Matti Lehti

kutsua Teidät todistamaan, kun he

Ravintola Haikaraan.

sanovat toisilleen tahdon Kuopion Tuomiokirkossa lauantaina 20. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Papa Gamillossa.

minna ja jukka

sekä sen jälkeen tanssimaan häitämme

&

Tommi Sipilä

meillä on ilo kutsua teidät todistamaan, kun

Karoliina ja Tuomas

lauantaina 3. pnä elokuuta 2013 klo 13

Kristiina Lehti

design 4E (Bickham Script)

Meillä on ilo kutsua Teidät

Vihkiäisiimme

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Ulla & Pekka Pirttikoski

Tumma puku

V.p. 14.6.2013 mennessä

09-444 444 / Saija Vesala

09-555 555 / Ulla Pirttikoski

design 4R (Finehand)

Emilia & Tommi ................... 27.7.2013 Yhdessä on kulunut vuosia näitä, niinpä vietämme kesällä häitä. Ajankohtana 27. heinäkuuta, ettehän sovi siihen muuta. Tulkaa todistamaan tätä meille tärkeää hetkeä Lopen kirkkoon klo 16.00 sekä sen jälkeen juhlimaan kanssamme Marskin majalle. Sydämellisesti tervetuloa! Emilia Virta & Tommi Koivisto

V.p. 12.7. mennessä 050 555 5555 / Emilia

design 5 (Typewriter)

Kuvalliset kiitoskortit - sisäsivun tekstit Voitte valita kiitoskortteihinne jonkun alla olevista tekstivaihtoehdoista tai runoilla omanne (max 6 riviä). Teksti painetaan kortin vasemmalle sisäsivulle. KT 16

Kiittäen

KT 17

Kiitos teille, kun olitte kanssamme jakamassa tämän onnen.

KT 12

Hääiloa unohda emme, täyttyi toiveet sydäntemme.

On kulunut häistä jo jonkin aikaa, on elomme vielä kuin onnen taikaa. Nyt kiitoksen kauniin lausumme teille, kun päivän muistoisen soitte meille.

Marika & Matti

Tiina & Matti

Sanna & Matti Lehtinen

Perhe Mäkiset

(tekstityyppi: English nro 3, kuvio 104 )

KT 18

(tekstityyppi: Trajan pro nro 76, kuvio 35)

(tekstityyppi: Vivaldi nro 74)

(tekstityyppi: Avant garde 71, kuvio 126)

44 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Fantasia collection -asettelumallit

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Tervetuloa viettämään suurta päiväämme 6.7.2013 klo 15 Janakkalan Pyhän Laurin Kirkkoon ja sen jälkeen ihmettelemään tapahtunutta Seuraintalolle, jossa juhlat jatkuvat aamuyöhön.

sanomme toisillemme tahdon Turun Tuomiokirkossa lauantaina 27. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla.

Minna Kaivola & Jyri Paasivaara

3.8.2013

Olemme löytäneet sen, elämämme tarkoituksen. Ystävät ja sukulaiset tulkaa todistamaan, kun liittomme Pihtiputaan kirkossa siunataan lauantaina 3. elokuuta 2013, klo 15.00. Hääjuhlaa vietämme yhdessä Rekolan Kartanossa. Marja Hento ja Jukka Haapala V.p. 19.7.2013 mennessä 04 555 5555 / Marja

design FQ17 (Trend 2S, Trajan pro nro 76)

09-444 444 / Satu

V.p. 20.6.2013 mennessä 02 444 4444 / Marja

design FQ1 (Engravers roman nr. 8, modern 3A)

design FQ15 (Trajan pro nro 76)

V.p. 12.7.2013 mennessä 09 444 4444 / Katja

KS

Vilhelmiina & Anssi

Haapajärven kirkkoon lauantaina 27. heinäkuuta 2013 klo 16 sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme Ravintola Haikaraan.

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun sanomme toisillemme tahdon Turun Tuomiokirkossa 27.7.2013 kello 15. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Samppalinnassa.

Kaisa Vuori & Samu Kuusiniemi

TK

Katja Kaivola & Henri Paasivaara

design FQ18 (Modern2, Trajan pro nro 76)

Vihkiäisiimme

V.p. 12.7.2013 mennessä 09-555 555 / Ville

Vihkiäisiimme Turun Tuomiokirkkoon lauantaina 27. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla.

Meillä on ilo kutsua Teidät

Marja Lehto & Jukka Mikkola

09-333 333 / kaaso Elina

Meillä on ilo kutsua Teidät

M&J Hääpäivä on lyhyt, sen muisto ikuinen. Toivomme teidän olevan osa molempia.

Tumma puku

Marja & Jukka

27.7.2013

Minna Kaivola Jyri Paasivaara

Katja & Henri -

Kortteihin voidaan painaa juuri sellainen teksti kuin te haluatte (itse tekemänne teksti, oma runonne eri kieliä ym). Ohessa myös joitakin ehdotuksia, joista ehkä on apua suunnitellessanne tekstiä kutsukortteihinne. Lisää vaihtoehtoja löydätte sivuiltamme www.nowandforever.fi

Vilhelmiina Lehto & Anssi Mäkinen

V.p. 12.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Kaisa

Emilia & Joonas

Ei kiirettä, hoppua syyttä suotta yhteistä matkaa takana jo 10 vuotta. Nyt vihdoin papinkin edessä toisemme tahdomme ja Teidät kanssamme juhlimaan kutsumme.

design FQ21 (Garamond nro 77, nimikirjaimet ja sana

design 6P (Trajan Pro)

”Vihkiäisiimme” Poppl residenz nro 69)

27.7.2013

Lämpimästi tervetuloa vihkiäisiimme Joensuun kirkkoon 20.7.2013 klo 15.00. Hääjuhlaa vietetään Villa Hakalassa.

Ei pakosta, ei painostuksesta, vaan omasta vapaasta tahdosta olemme viiden vuoden koeajan jälkeen päättäneet solmia avioliiton

Tiia Mikkola ja Kalle Kiviniemi

Railakkaat jatkot Hotelli Pihkurissa klo 02.00 saakka.

Viitasaaren kirkossa lauantaina 27.7.2013 klo 14.00

Emilia Mäki & Joonas Rikala

V.p. 5.7.2013 mennessä 90 222 2222 / Minna

V.p. 12.7.2013 mennessä 040 444 4444 / Emilia

design 6i (Burgues script nro 87,

design FQ20 (Medici script nro 1)

Copperplate nro 85 )

Kaisa & Samu

Sofia & Niklas

Meillä on ilo kutsua Teidät Vihkiäisiimme Haapajärven kirkkoon lauantaina 20. heinäkuuta 2013 klo 16 sekä sen jälkeen juhlimaan häitämme Ravintola Haikaraan.

Arvannut ei varmaan moni, kun Niklas Sofiaa Kuopiossa kosi että tahtonsa hän läpi saa ja sitä Teillä on nyt kunnia todistaa. Kesäkuun 29. päivänä kuluvaa vuotta klo 15 Kuopion Tuomiokirkossaja sen jälkeen Jahtihovissa syöden, juoden ja tanssien.

Kaisa Vuori & Samu Kuusiniemi

Sofia & Niklas V.p. 14.6. mennessä 050 555 5555 / Sofia

V.p. 5.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Kaisa

design 6N (Bickham script nro 70, Copperplate nro 86 )

design 6Q (Copperplate nro 86)

Asettelumalleja Love Story -collection kortteihin Ohessa joitakin ehdotuksia Love Story -collectionin korttien tekstinasetteluun. Lisää vaihtoehtoja löydätte sivuiltamme www.nowandforever.fi Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

J &H

Minna Koivula Janne Sipilä

Maria ja Mikko

Olemme löytäneet sen, elämämme tarkoituksen.

&

Ystävät ja sukulaiset tulkaa todistamaan, kun liittomme Pihtiputaan kirkossa siunataan

sanovat toisilleen tahdon Turun Tuomiokirkossa lauantaina 20. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla.

lauantaina 3. elokuuta 2013, klo 15.00. Hääjuhlaa vietämme yhdessä Rekolan Kartanossa.

Satu ja Ville Koivula

Lämpimästi tervetuloa

V.p. 5.7.2013 mennessä

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun

Maria Hento ja Jukka Haapala

vihkiäisiimme

02 444 4444 / Satu

Maria Koivula & Mikko Sipilä

Joensuun kirkkoon 6.7.2013 klo 15.00.

Jaana Mikkola ja Heikki Laurila

sekä sen jälkeen viettämään hääjuhlaa kanssamme Enkeli ravintolaan.

Anja ja Markku Pekkala

Satu ja Ville Koivula V.p. 20.6.2013 mennessä 90 222 2222 / Minna Keskitalo

design 5i

(Avant garde nro 71, Sloop script nro 57)

Sanna Dahlberg & Niko Iivonen

design 5E

(Avant garde nro 71, kuvio 89)

Ei kiirettä, hoppua syyttä suotta yhteistä matkaa takana jo 10 vuotta. Nyt vihdoin papinkin edessä toisemme tahdomme ja Teidät kanssamme juhlimaan kutsumme.

Ovat iloisia voidessaan kutsua Teidät todistamaan, kun he

Lämpimästi tervetuloa vihkiäisiimme Joensuun kirkkoon 20.7.2013 klo 15.00. Hääjuhlaa vietetään Villa Hakalassa.

sanovat toisilleen tahdon Helsingin Tuomiokirkossa lauantaina 20.7.2013 kello 14.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ravintola Sipulissa

Tiia Mikkola ja Kalle Kiviniemi

V.p. 5.7.2013 mennessä 90 222 2222 / kaaso Minna

V.p. 5.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Sanna

design 5K

(Linotype Zapfino, Avant garde nro 71)

design 5N

(Garamond nro 77)

design 5G

Katariina ja Timo Saari

V.p. 26.7.2013 mennessä 02 666 6666 / Anja Pekkala 02 111 1111 / Katariina Saari

V.p. 12.7.2013 mennessä 02 444 4444 / Satu

design 5J

(Trajan pro nro 76, Carpenter)

Jaana & Heikki

design 5A

(Trajan pro nro 76, nimet Bickham script nro 70)

Sanna & Niko

rakkaus sinetöidään avioliitoksi Turun Tuomiokirkossa 10. elokuuta 2013 klo 15.00

sanovat toisilleen tahdon Turun Tuomiokirkossa lauantaina 27. heinäkuuta 2013 kello 15.00. Vihkimisen jälkeen jatkamme juhlaa Ruotsalaisella Klubilla.

Hääjuhlaa vietetään Villa Hakalassa.

Minna . Janne

Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun tyttäremme Minnan ja poikamme Rasmuksen

(Avant garde nro 71 , kuvio 104)

Lämpimästi tervetuloa

vihkiäisiimme Joensuun kirkkoon 27.7.2013 klo 15.00. Hääjuhlaa vietetään Villa Hakalassa.

Jaana Mikkola ja Heikki Laurila

V.p. 12.7.2013 mennessä 90 222 2222 / Jaana Mikkola

design 5o

(Avant garde nro 71, Carpenter)

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 45


Tekstityypit Ohessa valittavanne olevat tekstityypit. Nettisivuiltamme näette tekstityyppien kaikki kirjaimet.

medici script

nr. 1

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

calligraphic

nr. 2

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

english

nr. 3

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

bradley

nr. 5

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

charme

nr. 6

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

phyllis

nr. 11

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

coronet

nr. 15

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

corsiva

nr. 17

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

lefthand

nr. 18

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

finehand

nr. 20

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

poetica

nr. 22

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

present

nr. 25

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

times roman

nr. 53

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

sloop script

nr. 57

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

park avenue

nr. 64

Sanna & Aleksi, 10.8.2013 Tervetuloa vihkiäisiimme!

university

nr. 65

Sanna & Aleksi, 10.8. 2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

liberty

nr. 67

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

humana

nr. 68

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

poppl residenz

nr. 69

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

bickham script

nr. 70

avant garde

nr. 71

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

shelley volante

nr. 73

Tervetuloa vihkiäisiimme!

vivaldi

nr. 74

Sanna & Aleksi, 10.8.2013 Sanna & Aleksi, 10.8.2013

solid antique

nr. 75

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme! Tervetuloa vihkiäisiimme!

trajan pro

nr. 76

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

garamond

nr. 77

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

harlow

nr. 84

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

typewriter

nr. 85

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

copperplate

nr. 86

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

eccentric

nr. 88

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

bickley script

nr. 89

Sanna & Aleksi, 10.8.2013

Tervetuloa vihkiäisiimme!

Tervetuloa vihkiäisiimme!

Tervetuloa vihkiäisiimme!

46 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Painovärit, matta punainen

musta

vaaleanpunainen viininpunainen vedensininen

sininen

aniliini

kulta

turkoosinvihreä

ruskea

vaal. sininen

vaaleanvihreä

hopea

tummanvihreä

imenvihreä

oliivinvihreä

laventeli

vihreä

oranssi

turkoosinsininen

Väripainatushinta 29 ¤ sivu sisältää mustan painovärin. Voit halutessasi valita myös jonkun ylläolevista mattapainoväreistä, lisävärin hinta 11 euroa / väri.

Foliopainovärit

kulta hopea kupari vihreä tum.sininen sininen siniharmaa lila punainen vaal.punainen aniliini musta valkoinen folio folio folio folio folio folio folio folio folio folio folio matta folio matta folio

Foliointihintaan kuuluu mikä tahansa yllä olevista foliopainoväreistä.

Painatushinnat Painatushinnat koskevat 1 - 300 korttia, joten painatushinta pysyy samana, tilaat sitten kortteja esim. 30 tai 300 kpl, tekstin pysyessä samana.

Väripainatus Hinta / sivu (mattavärit sivun yläosassa)

(kannen teksti, kutsuteksti, kiitosteksti, menuteksti, ohjelmateksti, ym.)

Foliointi (foliovärit sivun yläosassa)

Kannen folionti, asettelu Classic Kannen folionti, muut asettelumallit tai kuvio Tekstin foliointi sisäsivulle, esim. kutsuteksti, menuteksti Paikkakorttien foliointi (hääparin nimet + pvm)

Kohopainatus

Kannen kohopainatus

Väripainatus 29,00

54,00 77,00 158,00 77,00 87,00

Nimikointi Nimikointi (paikkakorttiin, kutsuun, ohjelmaan tai kirjekuoreen) 1,30 / nimi (mattaväreillä) Pöytänumerointi tai nimikointi 1,30 / kortti Tilatessasi nimikoinnin kortteihin tai kirjekuoriin lähetä vieraiden nimet excel-tiedostona sähköpostilla; now.forever@calligraphen.fi Kirjoita vieraiden tiedot omiin sarakkeisiinsa; nimi, osoite, postinumero ja postitoimipaikka - jokainen omiin sarakkeisiinsa.

Oikovedos Tilatessanne kortteja teillä on mahdollisuus tilata tekstistänne myös oikovedos ja näin varmistaa, että tekstistänne tulee teille täydellinen. Siinä teksti on ladottu A4 -paperille teidän korttipohjanne kokoon, valitsemallanne tekstityypillä ja siinä koossa kun se vedoksen hyväksyttyänne painetaan kortteihin. Voitte oikovedosvaiheessa tehdä tekstiinne vielä muutoksia, tilaus lähtee eteenpäin kirjapainolle vasta sitten, kun te hyväksytte oikovedoksen. Musta-valkoinen oikovedos lähetetään paperilla (keskeneräisestä työstä ei vielä tehdä paino-originaaleja korttien painatusta varten). Jos haluatte oikovedokset sähköpostiinne, ilmoittakaa siitä tilauksessanne. Oikovedosprosessin hinta on 10 euroa. Oikovedosprosessi ei pidennä korttien toimitusaikaa, tekstihän kulkee joka tapauksessa latomomme kautta.

Tilausohjeita Toivottavasti olemme osanneet vastata useimpiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiinne. Tilaus- ja toimitusohjeita löydätte sivulta 66. Jos teillä on tuotteistamme vielä kysyttävää tai voimme muuten olla avuksi, soittakaa ystävällisesti asiakaspalveluumme p. 02-230 6000. Voitte myös faksata fax 02-230 6010 tai lähettää sähköpostia now.forever@calligraphen.fi

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 47


Kuviovaihtoehdot

Oheiset kuviovaihtoehdot voitte valita serviettien tai paikkakorttien painatuksiin ilman lisäveloitusta. Kuviot ovat tässä pienennetyssä koossa. Lisää kuviovaihtoehtoja löydät sivuiltamme www.nowandforever.fi

Kuvio 3

Kuvio 4

Kuvio 10

Kuvio 17

Kuvio 18

Kuvio 19

Kuvio 21

Kuvio 25

Kuvio 26

Kuvio 27

Kuvio 28

Kuvio 33

Kuvio 36

Kuvio 41

Kuvio 39

Kuvio 42

Kuvio 47

Kuvio 48

Kuvio 56

Kuvio 57

Kuvio 63

Kuvio 66

Kuvio 68

Kuvio 70

Kuvio 75

Kuvio 88

Kuvio 91

Kuvio 104

Kuvio 109

Kuvio 114

Kuvio 116

Kuvio 125

Kuvio 126

Kuvio 127

Kuvio 128

Kuvio 131

Kuvio 133

Kuvio 136

Kuvio 137

Kuvio 139

Kuvio 140

Kuvio 141

Kuvio 144

Kuvio 151

Kuvio 152

Kuvio 50

Kuvio 51

Kuvio 54

Kuvio 59 Kuvio 61 Kuvio 208 Kuvio 211 Kuvio 212 Kuvio 219 48 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


Perhejuhlat

Perhejuhlat osiostamme löydätte kortteja, servettejä ym. juhlasomisteita ristiäisiin, syntymäpäiville, rippi- ja yo-juhliin sekä muihin perhejuhliinne vuosien varrelle. Ristiäiset, syntymäpäivät, rippi- ja yo-juhlat ovat ikimuistoisia juhlapäiviä, joihin on mukava lähettää vieraille kutsukortit. Juhlien jälkeen voitte valokuvan kera lähettää kortin kiitoksena päivänsankarin muistamisesta. Valikoimistamme löytyy useita erityylisiä kortteja, joihin voitte valita valmiin painatuksen tai kirjoittaa kortit itse. Myös painetut servetit ovat ihana yksityiskohta vauvanne ristiäisissä, lasten syntymäpäivillä, rippi- ,yo- tai valmistujaisjuhlissa. Servetteihin voidaan painaa lapsen nimi, syntymä-, ristiäis- tai juhlapäivä sekä valitsemanne kuvio. Mikä onkaan sen ihanampi yllätys juhlassa kuin servetit päivänsankarin nimellä! Tutustu Perhejuhlat kokoelmaamme osoitteessa www.calligraphen.fi

Tuulia 1.6.2013

Helenan Baby showerit

Tilaus-ja toimitusehtoja Tilaa turvallisesti Kaikilla nimikoimattomilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kun palautatte tuotteita, laittakaa paketin mukaan yhteystietonne ja tilinumeronne rahanpalautusta varten ja palautuksen syy. Voitte palauttaa paketin asiakaspalautuksena, jolloin me maksamme postikulut. Palautuksen osoite Calligraphen Oy, PL 760, 20101 Turku. Tehdessäsi tilauksen nettikaupassa, voit jo heti siellä tulostaa tilausvahvistuksen tilauksestasi.

Näytteet Malliosastomme lähettää teille mielellään kortti– ja värimalleja tuotteistamme, jotta voitte etukäteen varmistaa juuri oikeat sävyt ja materiaalit. Voitte pyytää malleja myös matta- ja foliopainoväreistä. Toimitamme kuvastoja ja näytteitä koko Suomeen. Jos asut ulkomailla, voit tilata kuvaston, näytteet tai tuotteita esim. ystäväsi tai perheesi osoitteeseen Suomessa.

Tuotteiden saatavuus Asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä, mikäli joku tilaamanne tuote on tilapäisesti loppunut varastoltamme ja ilmoittaa milloin kyseistä tuotetta taas on saatavilla.

Oikovedos Tilatessanne kortteja teillä on mahdollisuus tilata tekstistänne myös oikovedos ja näin varmistaa, että tekstistänne tulee teille täydellinen. Siinä teksti on ladottu A4 -paperille teidän korttipohjanne kokoon, valitsemallanne tekstityypillä ja siinä koossa kun se vedoksen hyväksyttyänne painetaan kortteihin. Voitte oikovedosvaiheessa tehdä tekstiinne vielä muutoksia, tilaus lähtee eteenpäin kirjapainolle vasta sitten, kun te hyväksytte oikovedoksen. Musta-valkoinen oikovedos lähetetään paperilla (keskeneräisestä työstä ei vielä tehdä paino-originaaleja korttien painatusta varten). Jos haluatte oikovedokset

sähköpostiinne, ilmoittakaa siitä tilauksessanne. Oikovedosprosessin hinta on 10 euroa. Oikovedosprosessi ei pidennä korttien toimitusaikaa, tekstihän kulkee joka tapauksessa latomomme kautta.

Hinnat Kuvaston hinnat ovat voimassa vuoden 2013 loppuun asti. Kaikki esitteessä mainitut hinnat sisältävät 23% arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kuvaston muutoksiin.

Toimitus Toimitusaikamme on keskimäärin 2-3 viikkoa. Toimitamme tuotteita koko Suomeen. Jos asut ulkomailla, voit tilata tuotteita esim. ystäväsi tai perheesi osoitteeseen Suomessa. Kaikki kortit toimitetaan tehtaalta taittamattomina, mahdolliset nauhat ym. pakattuina erikseen, jotta ne säilyisivät kuljetuksessa ehjänä ja kauniina. Tuotteet toimitetaan joko postiennakolla tai matkahuollolla.

Lähetyskulut Tilaukset toimitetaan omaan kotipostiinne. Voitte maksaa tuotteet joko postiennakolla tai luottokortilla. Luottokorttiostokset tehdään suojatussa verkkoyhteydessä nettikaupassa. Postituskulut 11 euroa sisältävät kaikki toimitukseen liittyvät kulut; postin kuljetusmaksun, postiennakkomaksun tai luottokorttiyhtiön kulut. Emme lisää lähetyksiin minkäänlaisia pakkaus- tai toimitusmaksuja tai pientilauslisiä. Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään kaikenlaisissa tilauksiinne liittyvissä asioissa. Olemme avoinna arkisin klo 9.00 - 16.00 Puhelin 02-230 6000 Fax: 02-230 6010 Sähköposti: now.forever@calligraphen.fi Postiosoite: PL 760, 20101 Turku | 49


1. Kirjekuoren sisälehtien painatus Kuoren sisälehdellä on helppo viimeistellä kirjekuori sopimaan hääkutsunne tyyliin ja väreihin. Sisälehden hintaan kuuluu sisälehden painaminen valitsemallanne painovärillä ja asettelulla. Valit­tavissanne on paljon erilaisia kirjekuoren sisälehtimal­leja, jotka löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi Kirjekuoren sisälehti

0,75 / kpl

2. Nimikoidut sinetit Kauniit valkoiset tarrasinetit sopivat melkein mihin vain hääkoristeluun! Ne kruunaavat kirjekuoren, kutsukortin, karkkirasiat tai muun hääkoristelun. 103050 Nimikoidut etiketit 5,90 / arkki Yhdessä arkissa on 24 pyöreää etikettiä. Yhden etiketin halkaisija on 40 mm. Etiketin hintaan kuuluu hääparin nimien painaminen valisemallanne asettelulla ja painovärillä.

3. Koristeelliset kuminauhat Koristeelliset kuminauhat pitävät kauniisti ja kätevästi kortin ja sisälehdet yhdessä. Kullan- ja hopeanväriset kuminauhat sopivat kortteihin, joiden korkeus on 125 - 303 mm.

1

& m♥j

Sanna Martin

2

· N&J ·

trend 2n

trend 2z

Johanna Markus

Johanna Markus

Sanna Martin

Sanna Peter

modern 3a

modern 3c

modern 3d

modern 3e

&

&H

trend 2b

Isabella Henrik

3

A

modern 3g

Anna Henrik modern 3h

trend 2å

& &

A T

Johanna & Markus

modern 3j

kuvio ja teksti

GimpG GimpS GimpG14 GimpS14 GimpG22 GimpS22

Jaana Seppä & Mikko Lehto

Piispankuja 3 00110 Helsinki

Asettelu 3

Jaana Seppä & Mikko Lehto Piispankuja 3 00110 Helsinki

6

Asettelu 10

7

B

kpl kpl kpl kpl kpl kpl

Nyt voit viimeistellä kutsu- ja kiitoskorttikuorenne kauniilla hääaiheisilla postimerkeillä. Olemme teettäneet Itellan postimerkkikeskuksessa kolme hääaiheista omakuvapostimerkkiä, jotta kaunis hääpostinne saisi arvoisensa postimerkin. Postimerkit myydään 10 kappaleen arkeissa ja yhden erän hinta on 15,00 euroa (1,50 / merkki eli normaali Itellan omakuvapostimerkin hinta). Omakuvapostimerkit ovat tarrapohjaisia 1. luokan ikimerkkejä, jotka säilyttävät maksuarvonsa postimaksujen muuttuessakin. Postimerkki, hopea (45 x 32 mm) Postimerkki, kulta (45 x 32 mm) Postimerkki, Tahdon (45 x 32 mm)

15,00 / arkki 15,00 / arkki 15,00 / arkki

5. Osoitetarrat Viimeistelty kirjekuori kertoo, että jotain ainutlaatuista ja ihanaa on tapahtumassa - kutkuttava jännitys valtaa kirjeen saajan mielen! Kirjekuori on helppo viimeistellä kauniilla postimerkillä ja valmiiksi painetuilla tyylikkäillä osoitetarroilla. Yhdessä arkissa on 24 valkoista etikettiä lähettäjän osoitetiedoilla, painovärin ja asettelun valitsette te itse. Nettikaupastamme www.nowandforever.fi löydätte lisää erilaisia asetteluja. Osoitetarrat

5,90 / arkki

Piispankuja 3 00110 Helsinki

Asettelu 4

M&J

Minna Laakkonen & Juha Vuoti Piispankuja 3 001100 Helsinki

Asettelu 11

Jaana Seppä & Mikko Lehto Piispankuja 3 00110 Helsinki

Asettelu 6

mr. & mrs. Sanna & Tomi Piispankuja 3 20101 Turku

Asettelu 12

Vain mielikuvitus asettaa rajat näiden koristeiden käytölle! Ne sopivat loistavasti hääkortteihin ja hääsomisteisiin. Strassikoristeita on helppo käyttää, koska ne ovat valmiina tarra-arkilla. A 801 Strassi, pyöreä, halkaisija 4 mm B 802 Strassi, pyöreä, halkaisija 5 mm C 803 Strassi, sydän, halkaisija 6 mm Strassit myydään 25 kpl:een arkeissa.

3,50 / arkki 4,00 / arkki 4,90 / arkki

7. Sinetit Kirjeensulkijasinetit viimeistelevät kutsulähetyksesi helposti ja tyylikkäästi. Häävieraiden avatessa kuorta se ei repeydy ja kokonaisuus säilyy tyylikkäänä. Kuvan kuoressa on L6065T Kultasydämet. Yhdessä arkissa on 25 sinettiä ja arkin hinta on 5,90. Lisää erilaisia sinettejä löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi Hinta

A

/ / / / / /

6. Strassi

4

Jaana Seppä & Mikko Lehto

0,45 0,45 0,45 0,45 0,45 0,45

4. Postimerkit

180004

5

Kultakuminauha (120 mm) Hopeakuminauha (120 mm) Kultakuminauha (180 mm) Hopeakuminauha (180 mm) Kultakuminauha (275 mm) Hopeakuminauha (275 mm)

5,90 / arkki

C

50 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


1. Satiinivieraskirja

luovasti

Tähän tyylikkääseen valkoiseen satiinipintaiseen vieraskirjaan mahtuvat loistavasti kaikki vieraiden nimet ja muistamiset hääjuhlassa. Kuvan 16 mm satiininauhat s. 58. Q1181 Vieraskirja Vieraskirjan koko on 19 x 14,7 cm.

Vinkki!

Satiinipintaisia vieraskirjoja on helppo koristella hääjuhlanne teemaan sopivaksi. Voitte esimerkiksi korostaa teemaväriänne erilaisilla ruseteilla, erilevyisillä satiini- ja puuvillasatiininauhoilla tai käyttää erikokoisia strasseja tuomaan säihkettä myös vieraskirjaanne. Strassit löydätte kuvaston sivulta 50 ja nauhoja sivulta 58 sekä nettikaupastamme www.nowandforever.fi

22,00

2. Sydämet -kirjat, valkoinen

Q1161 Sydämet vieraskirja, valkoinen, pieni Q1160 Sydämet -hääpäiväkirja, valkoinen Vieraskirjan koko on 18,5 x 14,5 cm. Albumin koko on 25,5 x 29 cm.

3. Sydämet -kirjat, vanilja

Q1171 Sydämet vieraskirja, vanilja, pieni Q1170 Sydämet -hääpäiväkirja, vanilja Vieraskirjan koko on 18,5 x 14,5 cm. Albumin koko on 25,5 x 29 cm.

24,00 45,00

24,00 45,00

1

1

4. Hopeoitu kynä Tyylikäs hopeoitu kynä upeassa sydäntelineessä viimeistelee vieraskirjapöytänne. Sydäntelineeseen voidaan kaivertaa hääparin nimikirjaimet. 40179 Hopeoitu kynä Nimikirjainten kaiverrus Korkeus 15,9 cm

30,90 6,50

5. Hääkirja Tämä kaunis kirja sopii loistavasti vieraskirjaksi hääjuhlaan, suunnitteluun muistikirjaksi tai vaikkapa albumiksi hääkuville. Kirja on käsintehty ja siinä on kovat kannet. Ensimmäiselle sivulle voitte tekstata nimenne tai laittaa kuvan, jolloin se näkyy kauniisti kanteen leikatusta ovaalin muotoisesta aukosta. Kirjassa on 25 vahvaa sisäsivua (paperin paino 270g). A B C

173 176 172 175 171 174

Kirja, kultakuvioilla, 21 x 21 cm Kirja, kultakuvioilla, 30 x 30 cm Kirja, vanilja, 21 x 21 cm Kirja, vanilja, 30 x 30 cm Kirja, valkoinen, 21 x 21 cm Kirja, valkoinen, 30 x 30 cm

2

26,50 54,00 22,00 29,50 22,00 29,50

6. Nimilaatta Upea nimilaatta, johon on kaiverrettu hääparin nimet ja hääpäivä, viimeistelee minkä tahansa vieraskirjan tai valokuva-albumin. Q1228 Q1227

Kaiverrettu nimilaatta, hopea Kaiverrettu nimilaatta, kulta

6,90 6,90

7. Onnentoivotusten kirja Tässä uudenlaisessa vieraskirjassa vieraat voivat juhlassanne kirjoittaa onnentoivotuksia, tervehdyksiä ja elämänohjeita pienille korteille teitä varten. Kortti pujotetaan takaisin talteen kirjan muovitaskuihin. Yhteen koottuna niistä syntyy lumoava kirja täynnä ihania hääpäivän muistoja. Kirjan kanteen on painettu hopeinen Sweet love sydänkuvio ja teksti A BOOK OF WEDDING WISHES. Jokaiseen pikkukorttiin on myös painettu hopeinen Sweet love kuvio ja teksti Share a wedding wish. 40177 Onnentoivotusten kirja Kirjan koko on 11,5 x 20 cm. Kirjassa on 84 korttia.

3

4 5A

5B

30,90

5C

8. Pritt-teippi Kätevällä kaksipuolisella liimanauhalla kiinnitätte helposti ja siististi sisälehdet ja kiitoskorttien valokuvakehykset. Teippinauha on 8 mm leveää ja sitä on rullassa 8,5 m. Yhdellä rullalla kiinnitätte n. 40 valokuvakehystä tai 80 sisälehteä. 300817

Pritt-teippi

3,50 / kpl

7 7

8

6

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 51


52 |

Häät Johanna & Johan ♥

26.5.2012

www.nowandforever.fi


Häidemme teeman ideointi

lähti liikkeelle lempikukastani Pionista; tyylikästä valkoista ja romanttista vaaleanpunaista. Kerroimme toiveistamme Calligraphenin asiakaspalvelulle ja he auttoivat meitä muokkaamaan juuri meidän näköisen kokonaisuuden heidän valikoimastaan. Suunnittelimme oman monogrammin, jota halusimme käyttää kutsuissa, kirjekuorissa, ohjelmissa, serveteissä ja lopulta myös kiitoskorteissa. Hääpäivämme oli täydellinen alkukesän päivä. Tunnelma pienessä kivikirkossa vihkimisen aikana oli herkkä ja sieltä poistuimme avioparina ystäviemme hurratessa saippuakuplapallojen täyttäessä taivaan. Siirtyminen juhlapaikalle sujui vierailta helposti nimikoitujen tienvarsikylttien avulla. Juhlapaikalla koristelussa käytimme teemavärejämme valkoista ja vaaleanpunaista. Painatimme ohjelmat, joiden toisella puolella oli juhlan menu. Korttiin painettiin lisäksi vielä vieraan nimi, jotta he tuntisivat kuinka tärkeä jokainen heistä oli meille! Ohjelmakorttien lisäksi pöydissä olivat yhteensopivat servetit ja ihanat suklaat, joissa oli koko perheemme kuva ja kiitosviesti vieraillemme. Me valitsimme Calligraphenin, koska saimme vaivattomasti kaiken tarvitsemamme samasta paikasta. Saimme myös paljon ideoita ja käytännön ohjeita, jotka helpottivat hääpäivämme järjestelyissä. Näin meille jäi aikaa keskittyä juhlan muihin järjestelyihin ja nauttia matkasta kohti hääpäivää!

Päivästämme tuli täydellinen, kiitos.

| 53


koristeet

Etiketit saippuakuplapulloihin

koko (70 x 25,4 mm) ja yhdellä arkilla on 33 etikettiä 5,90 / arkki. Kauniit teidän nimillänne koristetut etiketit sopivat melkein mihin vain hääkoristeluun. Valittavissanne on 30 erilaista asettelua, jotka löydätte nettikaupasta www.nowandforever.fi Etiketin hintaan kuuluu hääparin nimien painaminen valitsemallanne painovärillä ja asettelulla.

Hääpari saippuakuplat 14,90 / pakkaus

Rakkauden taika saippuakuplat 29,90 / pakkaus

Saippuakuplat

D91117W Saippuakuplat

Välkehtivä saippuakuplameri tekee kirkosta poistumisestanne ihanan romanttisen, eivätkä kuplat vahingoita pukua tai kampaustanne. Fantastinen lahja myös pienille häävieraillenne. Pulloja on helppo koristella nimikoiduilla satiininauhoilla ja kauniilla etiketeillä kuten kuvassa. Pullojen koko on 17 ml ja toimituserä on 24 pulloa. Rakkauden taika -sauvasaippuakuplat toimitetaan 36 pullon erissä ja yhden pullon koko on n. 4,7 ml.

Sydän saippuakuplat

13,50 / pakkaus

14,90 / pakkaus

Sukkanauha

Yksi häiden odotetuimmista hetkistä on sukkanauhan heitto. Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa. Sininen / Vanilja / Valkoinen 10,90 / kpl, iso sin. 11,90 / kpl, sukkanauhasetti, sin. 17,20 Valkoinen sukkanauha 10,90 / kpl

Vanilja ja valkoinen sukkanauha 10,90 / kpl

Sininen sukkanauha 10,90 / kpl

Sydänlaatat Kulta / Hopea koko (31 x 34 mm) 6,90 / kpl Kaunis nimikoitu sydänlaatta viimeistelee sormustyynyn, sukkanauhan, morsius-, heitto- ja kaason kukkakimpun, äitien ja kummien lahjat, kukka-asetelmat jne. Hinta sisältää hääparin nimien ja hääpäivän kaiverruksen. Koko 31 x 34 mm. Ruusun terälehdet

Romanttisilla ruusun terälehdillä koristelette helposti hääjuhlan pöydät, kirkon käytävän ja voitte käyttää niitä myös riisin asemasta kirkosta poistuttaessa. Yhdessä pussissa on n. 100 terälehteä ja yhden lehden halkaisija on n. 4 cm. Nettikaupastamme voitte tilata ilmaisen näytteen tuotteesta. 6,90 / pussi

Valkoinen

Oranssi

Punainen

Viininpunainen

Vanilja

Korit

Korin halkaisija on 15,5 cm ja korkeus 19 cm (sisältää kantokahvan). Valkoinen / Vanilja 24,50 / kpl Korin hintaan kuuluu 16 mm satiininauha, värivalikoiman löydätte sivulta 59.

Ruskea Voitte valita teemavärinne mukaisen nauhan koriin, kuvassa navy sininen.

Voitte valita teemavärinne mukaisen nauhan koriin, kuvassa tummanpunainen.

Keltainen

Vaal.pun

Laventeli

Pieniä pusseja, joita voi täyttää riiseillä löydät sivulta 58.

Aniliini

Vihreä

Turkoosi

Sydänriisi

Upea idea; sokeripohjaisia riisinjyviä sydämenmuotoisena! Kastuessaan riisi sulaa ja se myös murenee, joten se ei ole vaarallista linnuille eikä roskaa kirkon pihamaata. Paketti sisältää n. 100 ruokalusikallista sydänriisiä. Yhteen riisipussukkaan suosittelemme n. 2-3 rkl sydänriisiä. Näin yksi paketti riittää ainakin 33 pussukkaan. Hinta 29,50 / paketti

54 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


koristeet

Nimikyltti hääautoon Koko (120 x 21 cm) Hääparin nimillä ja teemavärillä painettu kyltti hääautoonne! Tämä upea kyltti takalasissa herättää juhlaväessä ja muissa autoilijoissa ansaittua huomiota ja ihastusta. Hinta alkaen 14,50 / kpl. Sateen varalta kyltit voidaan nyt myös laminoida (laminoinnin lisähinta 5,90).

Sateenvarjo Musta / Valkoinen (halkaisija n. 1 m)

Tienvarsikyltti hääparin nimillä

Koko (120 x 21 cm) Voiko vieraiden opastaminen olla enää tämän helpompaa; kyltti, jossa on valmiiksi painettuna hääparin nimet ja km-matka hääpaikalle. Hinta 9,80 / kpl. Sateen varalta kyltit voidaan nyt myös laminoida (laminoinnin lisähinta 5,90).

Suomen suvi on arvaamaton... jotta kesäsade ei pilaisi pukua, kampausta tai meikkiä esim. kirkosta poistuttaessa, on hyvä varalta hankkia päivän tyyliin sopiva sateenvarjo. Ja mikä parasta, pikkusade ei enää ole este ulkokuvauksillekaan, sillä näiden kauniiden sateenvarjojen avulla saatte hauskoja kuvia huonommallakin kelillä! Hinta 29,90 / kpl. Nettikaupasta www.nowandforever.fi löydätte lisää erilaisia hääsateenvarjoja.

Nimikoitu Just Married-kyltti, A4

Nimikylttien asettelumallit

Nimikoidulla Just Married kyltillä koristelet helposti ja tyylikkäästi hääauton! Voit käyttää tätä koristetta myös juhlapaikan somistamisessa. Hinta 13,80 / kpl, kyltit voidaan nyt myös laminoida (laminoinnin lisähinta 5,90).

Just Married 14,50 / kpl

Rouva ja Herra 14,50 / kpl

Renkaat vaihdettu 14,50 / kpl

Nimikyltti omalla tekstillä 16,50 / kpl

Satiininen polttarinauha Angelika 29,50

Julia 39,00

Satiininen polttarinauha Punainen / Vaal.sin / Valkoinen / Vanilja Nauhaa voi käyttää myös auton takana tölkkien ja kenkien ym. kanssa. Lisää erilaisia polttarinauhoja löydät nettikaupastamme www.nowandforever.fi Polttarinauha on n. 160 cm pitkä. Hinta 16,50 / kpl.

Classic, korvakorut

Klassisen kauniit makeanveden helmikorvakorut. Helmien halkaisija on 9-9,5 mm, korvakorun metalliosat ovat hopeaa. Hinta 16,50 / pari Lisää koruja www.nowandforever.fi

Lumikuningatar, kaulakoru Uudenlainen ja näyttävä kaulakoru, jossa valkoiset makeanveden helmet on solmittu kolmeen erilliseen nylon nauhaan. Kaulakorun pituus on 41 cm. Hinta 19,50 / kpl

Josephine 27,00

Tiarat

Kauniilla tiaralla voit upealla tavalla viimeistellä hääkampauksen.

Melinda, korvakorut

Classic, korvakorut

Helmen koko on 8 x 10 mm ja korvakorun koko pituus on n. 27 mm. Hinta 17,50 / pari

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 55


koristeet

Ensirakkaus (koko 73 x 36 x 80 mm)

Vain Sinä (koko 47 x 47 x 17 mm)

Vanilja / Valkoinen 0,90 / kpl

Hopea / Vanilja / Kulta / Läpikuultava 0,80 / kpl

Sweetheart (koko 65 x 15 mm) Kulta / Hopea 0,90 kpl

Sydämen valinta (koko 55 x 55 x 53 mm) Valkoinen / Vanilja 1,20 / kpl

Hetki rakkauden (koko 38 x 38 x 26 mm)

0,90 / kpl

Sydämen aarteet

(koko 90 x 20 x 90 mm) 0,70 / kpl painettuna 1,10 / kpl

Upeat italialaiset karkkirasiat Hääkarkkinne tai pienet muistolahjat näyttävät taatusti upeilta näissä tyylikkäissä italialaisissa lahja- tai karkkirasioissa. Voitte viimeistellä rasiat erilaisilla nauhoilla teemaväreihinne sopivaksi.

Rakkauden helmi (koko 40 x 40 x 160 mm) 0,90 / kpl Hopea, Kulta, Vanilja, Valkoinen

Sydämet (koko 73 x 37 x 34 mm) 0,70 / kpl painettuna 1,10 / kpl

Isommalle karkille tai lahjalle!

Rakkauden lahja (koko 90 x 77 x 90 mm) Pieni Unelma (koko 66 x 26 x 64 mm) 0,70 / kpl. Painettuna 1,10 / Kpl

0,95 / kpl. Rasia sisältää nauhan. Nettikaupasta voit valita itse nauhan värin. Kuvan Rakkauden lahja -rasiassa on viininpunainen sifonkinauha. Sifonkinauhojen värit löytyvät sivulta 58.

56 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


koristeet

Vinkki!

Ihana idea on antaa kello jokaiselle vieraalle kirkosta poistuttaessa. Näin morsiuspari voi poistua kirkosta romanttisesti kellojen soiton saattamina. Hääjuhlassa kellon kilinä taas kertoo, että vieraat haluavat nähdä morsiusparin suutelevan…

Soittokellot Koko Kuvan satiininauha sivulla 59.

& m♥j

Sanna Martin

trend 2b

trend 2n

Ajatelmakortit Koko (3,5 x 7 cm) Ajatelmakortit myydään 12 kappaleen arkeissa. Ajatelmakortti 1,70 / arkki Ajatelmakortti, valmiilla painatuksella 3,20 / arkki, omalla painatuksella 4,50 / arkki

A

&H

trend 2z

· N&J ·

(korkeus 3,4 cm) Kulta / Hopea 0,80 / Kpl. Soittokellot toimitetaan 24 kellon erissä.

Johanna Markus

Johanna Markus

& & &

Sanna Martin

Sanna Peter

Isabella Henrik

Anna Henrik

modern 3d modern 3e modern 3g modern 3h trend 2å modern 3a modern 3c

A T modern 3j

Johanna & Markus kuvio 19 teksti

Nimikoidut sinetit 7,90 / arkki

Kauniit valkoiset tarrasinetit sopivat melkein mihin tahansa hääkoristeluun! Yhdessä arkissa on 24 pyöreää etikettiä. Yhden etiketin halkaisija on 40 mm. Etiketin hintaan kuuluu hääparin nimien ja päivämäärän painaminen valisemallanne asettelulla ja painovärillä.

Juhlaväki –hääkarkkirasiat

Nämä hauskat karkkirasiat tuovat väriä pöytiin tyylikkäällä tavalla. Lady – karkkirasia (65 x 90 mm) 0,80 / kpl Gentleman – karkkirasia (50 x 100 mm) 0,80 / kpl. Kuvan rusetin tekemiseen tarvitaan n. 25 cm nauhaa / rasia.

Rakkauden aarre

Sweet love Koko (50 x 50 x 50 mm) Kaunis karkki- tai lahjarasia, johon on valmiiksi painettu kiiltävällä foliolla kauniit sydänkuviot. Sweet love, hopeasydämet 1,20 / kpl

Sweet love Koko (50 x 50 x 50 mm)

Koko (75 x 75 x 75 mm) 1,50 / kpl Tyylikäs, aivan uudenlainen rasia, jonka kannen kuvioleikatusta sydänaukosta näkyy herkullisesti hääkarkkinne tai lahja vieraallenne. Kuvan nauhat löydät sivulta 59.

kultasydämet 1,20 / kpl

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 57


koristeet

Rakkauden lahja karkkirasian voitte viimeistellä teemavärinne mukaisella sifonkinauhalla. Kiitoslahja kauniisti paketoituna näyttää kauniilta kattauksessa ja siitä jää mukava muisto vieraillenne.

Lahja- tai karkkipussit

Kattauksen viimestelyyn loistavasti sopivaa leveää puuvillasatiininauhaa herkullisissa väreissä löydätte nettikaupastamme.

(Koko 75 x 100 mm)

Hääkarkkinne tai pienet muistolahjat näyttävät taatusti upeilta näissä läpikuultavissa, sifonkikankaasta tehdyissä pusseissa.

Tum.sin, turkoosi, vaal.sin, lila, laventeli, aniliini, vaal.pun, vanilja, valkoinen ja hopea.

Voitte antaa häävieraillenne kirkossa sydänriisillä täytettyjä sifonkipusseja. Hääkiireitänne helpottamaan saatte näitä kauniita sifonkipusseja sydänriisillä jo valmiiksi pakattuina.

Musta, espresso, viininpunainen, punainen, oranssi, kulta, lime, oliivi, vihreä ja tum.vihreä

Pyöreä koristenauha

Tämä kapea, pyöreä nauha sopii loistavasti erilaisiin hääkoristeluihin. Nauha on 2 mm leveää ja kauniisti kiiltävää kuten satiininauhatkin. musta

vaaleanpunainen aniliini

lime

oranssi

laventeli

turkoosi

punainen viininpunainen espresso

vanilja

valkoinen

kulta

hopea

Sifonkinauha

Kauniita sifonkinauhoja voi käyttää lukemattomilla tavoilla kutsukorteista hääpöytien koristeluun. Nauhan leveys 22 mm.

lila

vaaleansininen

sähkönsininen

navy sininen

siniharmaa

laventeli

aniliini

vaaleanpunainen

punainen

oranssi

valkoinen

vanilja

vaaleanvihreä

limenvihreä

keltainen

hopea

kulta

viininpunainen

espresso

musta

Pyöreä koristenauha sopii koristeluun loistavasti silloin, kun koristeluun tahdotaan pientä extraa ja väriä hillitysti.

58 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


koristeet

Koristenauha, kulta

Organzanauha sydämillä, valkoinen

Soittokellot sivulla 57.

Rakkauden taika -saippuakuplat sivulla 54.

Nimikoitu koristenauha, alla värivaihtoehdot.

Koristenauha, hopea Saippuakuplat sivulla 54.

Kuvassa viininpunainen nimikoitu satiininauha, painovärinä kiiltävä foliokulta.

Satiininauhat

Silkkisen pehmeät satiinikoristenauhat viimeistelevät hääkarkit, riisipussit, saippuakuplapullot jne. Satiininauhoja löytyy kaksi eri leveyttä; 9 mm ja 16 mm. 9 mm nauhojen erikoisuutena on se, että voitte tilata niitä nimikoituna hääparin nimillä ja hääpäivällä! Molempia nauhoja saa myös ilman painatusta.

navy sininen

sininen

vaaleansininen

turkoosi

vedensininen

keltainen

limenvihreä

lila

laventeli

kirkas aniliini

aniliini

vaaleanpunainen

vihreä

tummanvihreä

espresso

musta

hopea

kulta

hiekka

vanilja

valkoinen

Yksinkertaisen eleganttia nauhaa monenlaiseen koristeluun. Nauhan leveys 3 mm ja rullassa on 22 metriä. viininpunainen

tummanpunainen

punainen

oranssi

Saippuakuplameri kirkon portailla on ihanan romanttinen ja näyttää kuvissa upealta. Voitte koristella saippuakuplapullonne erilaisilla sineteillä ja satiininauhoille sopimaan juuri teidän hääpäivänne tyyliin.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 59


koristeet

Herkulliset hääkarkit

Jelly Bellyt sekä nämä suklaalla tai sokerikuorrutteella kuorrutetut hääkarkit ovat todella herkullinen hääkarkkivalinta vieraillenne lahjarasioihin ja hääjuhlan karkkibaariin. Nämä tuotteet löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi

Vinkki!

Voitte valita värillisiin rasioihin pohjan väristä poikkeavan kannen. Näin voitte yhdistellä teemavärejänne hauskalla ja aivan uudenlaisella tavalla ilman lisäkustannuksia!

Rasioissa sokerikuorrutettuja suklaamakeisia ja Jelly belly vadelmaa.

Rasiassa valkoisia sokerikuorrutettuja suklaakarkkeja.

Tarraetiketit Koko (56 x 34 mm) Ihanan persoonallinen muisto vieraillenne; suklaamakeinen hääkarkiksi tai tulitikkurasia koristeltuna hääparin kuvalla tai hääjuhlan tyyliin sopivalla asettelulla. Painovärin voitte valita juuri teidän teemaanne sopivaksi. Painetusta tarraetiketistä ei näy läpi, joten se peittää mahdollisen alla olevan etiketin kokonaan. Yhdessä arkissa on 21 etikettiä. Tarraetiketit 7,90 / arkki. Tarraetiketit

Suklaasydän koko (3,2 x 3,2 cm)

Mikä sopisikaan paremmin hääkarkiksi rakkauden juhlaan kuin herkullinen maitosuklainen suklaasydän. Punainen / Kulta / Aniliini 0,15 / kpl

Tarraetiketit

asettelulla

omalla kuvalla

Tarraetiketteihin on valittavissa neljä erilaista asettelua. Ne ja etiketteihin sopivat Marabou minisuklaalevyt löydätte www.nowandforever.fi

Jelly Belly makeiset

Aidot Jelly Belly makeiset täynnä herkullista makua, jota tavallisista hedelmämakeisista ei aina löydy! Yhden karkin koko on 10 x 15 mm, pakkauksen koko on n. 100g. Erä sisältää n. 90 karkkia.

Berry blue

Kiwi

Pop-corn

Vanilja

Bubble gum

Cappuccino

Licorice

Mustikka

Vadelma

Tangerine

60 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


koristeet

Seremoniakello

Kellon kilinä kertoo, että kohta jotain on tapahtumassa! Näin mikään hauska ja ikimuistoinen ohjelmanumero ei mene ohi vierailtasi. Hinta sisältää nimikirjaimien kaiverruksen. Kulta / Hopea 14,50 / kpl.

Kakkuottimet, Sydämet

Yksi häiden kohokohdista on ehdottomasti kakun leikkaaminen. Koko hääseurue odottaa, jotta näkisi kenellä valta on perheessä… Upeat kakkuottimet kruunaavat tämän suuren hetken. Lisää kakkuottimia löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi Sydämet (ilman kaiverrusta) 49,00 / setti, kaiverrettuna 61,50 / setti

Vinkki!

Laittakaa kamera jokaiseen pöytään ja näin saatte varmasti vauhdikkaita, hauskoja ja unohtumattomia kuvia häätilanteista, jotka muuten olisivat jääneet kuvaamatta!

Kertakäyttökamera

Jokaisen kameran mukana tulee hauska runomuotoon kirjoitettu ohjekortti kameran käytöstä. Kamerassa on 27 värikuvan filmi (400 ASA). Two hearts, valkoinen / Amor, vanilja 9,50 / kpl

Paikkakorttipidike, hopea (korkeus 6,5 cm.)

Paikkakorttipidike nostaa paikkakortin kattauksessa tavallista ylemmäksi, joten vieraat näkevät toistensa nimet hiukan kauempaakin. Kulta / Hopea 0,70 / kpl

Snapsilasi

Snapsilasiin voidaan kaivertaa bestmanin nimi tai lempinimi. Lasin korkeus on 6 cm. 19,50 / kpl Hinta sisältää nimen kaiverruksen.

Bestmantuoppi Miehekäs nimikoitu tuoppi on upea lahja bestmanille. Hopeisessa laatassa on valmiina sana Bestman. Laattaan voidaan kaivertaa bestmanin etunimi tai lempinimi. Lasin korkeus 13 cm 43,50 / kpl Hinta sisältää kaiverruksen.

Viskilasi

Lasin korkeus on 11,5 cm. 25,90 / kpl Hinta sisältää kaiverruksen. Arvokas juoma vaatii arvoisensa lasin. Viskilasi on loistava lahja hänelle, joka osaa nauttia vihreiden nummien juomasta. Sopii lahjaksi niin naiselle kuin miehellekin.

Viinilasi ja Olut-/siiderilasi Loistava lahjaidea hääseurueelle; viinilasi tai olut-/siiderilasi omalla kaiverruksella! Näistä laseista saatte kauniin kiitoslahjan, jolla varmasti on myös käyttöä hääjuhlan jälkeen. Lasien kaiverrusvaihtoehdot löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi Viinilasin korkeus on 19 cm 17,90 / kpl hinta sisältää kaiverruksen. Olut-/siiderilasin korkeus 18,5 cm 19,80 / kpl hinta sisältää kaiverruksen.

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 61


koristeet

Vinkki!

Kun haluatte ylellisen ja upean lopputuloksen, kannattaa nimikyltti tilata kiiltävällä kulta- tai hopeafoliolla. (lisähinta 4,90 euroa) Lopputulos on todella upea ja ylellinen! Kyltti voidaan myös laminoida (laminoinnin hinta 5,90 euroa). Kaksipuolinen laminointi antaa loistavan suojan ja siten voitte myös säästää kyltin muistoksi suuresta päivästänne.

Koristenimikyltti koko (120 x 30 cm) 14,50 / kpl

Asettelu A

Asettelu M

Asettelu E

Mari & Ari

Alexandra & Tobias ...................

20.7.2013

20.7.2013

Asettelu N

Asettelu G

Johanna & Markus

Koristenimikyltteihin löydätte lisää asettelumalleja nettikaupastamme w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

Maria Niklas

15.6.2013

Asettelu K

Asettelu P

Asettelu Q

Leveä koristenauha koristeluun Koristenauhan koko 23 x 274 cm.

Espresso

Viin.pun

Punainen

Oranssi

Kupari

Kulta

Oliivi

Vaal.sin.

Valkoinen

Vinkki! Tämän leveän koristenauhan avulla voitte helposti luoda yhtenäisen ilmeen juhliin ja koristella esim. tuolit tai kirkon penkin päädyt väriteemanne mukaisesti. Voitte solmia nauhan esim. rusetille tuolin selkämykseen tai tuolin koristepäällisen päälle. Aniliini

Vanilja

Hopea

Vaaleanpunainen

Isot timanttikoristeet Juhlavuutta ja glamouria hääkattauksiin näillä näyttävillä timanttikoristeilla. Hinta timanttipussi, koko 1 cm 15,90, koko 3 cm 22,90. Timantti, kirkas (3 cm)

Timantti, vaal.pun (3 cm)

Timantti, kirkas (1 cm)

Timantti, vaal.pun (1 cm)

Timanttikoristeet

Luo viimeinen silaus juhlapöytiin näillä kimaltelevilla timanttikoristeilla. Hinta timanttipussi, koko 4,5 mm 8,90. Timantti, punainen (4,5 mm)

Timantti, kirkas (4,5 mm)

Timantti, laventeli (4,5 mm)

Timantti, aniliini (4,5 mm)

Timantti, vaal.sin (4,5 mm)

Timantti, vaal.vihreä (4,5 mm)

Timantti, vaal.pun (4,5 mm)

62 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


5A Vaal.pun Aniliini

Punainen Viin.pun Laventeli Turkoosi

Lime

Vanilja

Ruskea Valkoinen Musta

Organza kattausliina rullassa Rullassa on 5 m organzaa ja sen leveys on 28 cm. Hinta 14,90 / rulla. H

AN

DMADE

BY

LL IG

Valkoinen Vanilja

Vaal.pun Hopea

Koralli

RAPHEN

Yksi häiden kohokohdista on ehdottomasti häämaljojen nosto. Hetki on täynnä tunnetta puheiden ja esitysten lomassa. Näitä hetkiä kuvataan useilla kameroilla, joten ei olekaan ihan sama millä laseilla maljoja nostetaan. Lisää erilaisia ihania morsiusmaljoja löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi

Malja Morsiusparille!

OY

Exclusive kaiverrus CA

koristeet Nimikoiduilla serveteillä ja organza kattausliinoilla teet helposti ja edullisesti näyttävän juhlakattauksen.

Kulta

Ilmapallot,

Ø täytettynä n. 30 cm Pakkaus sisältää 24 palloa. Hinta 0,55 / kpl Tilauserän hinta 13,20

Oranssi

Punainen

Viin.pun

Etiketit pulloihin

Ilmapalloilla koristelette juhlapaikan helposti ja näyttävästi. Niillä voitte koristaa sisääntulon, orkesterin esiintymislavan, lahjapöydän, tehdä näyttäviä pöytäkoristeita kukkien kanssa, rakentaa kaaria jne. Ilmapallot ovat myös aina mieluisa lahja pikkuvieraillenne.

Sininen Laventeli

koko (8 x 20 cm)

Etiketit myydään 12 kappaleen paketeissa. Valkoinen / Vanilja / Vaal.pun 9,50 / pkt

Lila

Turkoosi Vaal.vihreä Limen vihr. Tum. vihreä

Tarraetiketit pulloihin Koko (97,5 x 136 mm) Etiketit myydään 12 kappaleen paketeissa. Pulloetiketti, kuvalla ja tekstillä / asettelulla / monogrammilla 12,90 / pakkaus.

Merja & Juuso 5.10.2013

Sydänilmapallot, Ø täytettynä n. 15 cm

Pakkaus sisältää 24 palloa. Valkoinen / Punainen / Vaaleanpunainen 0,40 / kpl Tilauserän hinta 9,60.

Lisää asetteluja löydät nettisivuiltamme www.nowandforever.fi

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 63


kakkukoristeet

Kakkukoristeet 1. Vihdoinkin

Romanttinen kakkukoriste, joka huokuu entisaikojen glamouria. Koristeen korkeus 9 cm. 15842

22,00 / kpl

2. Jälkeen… Hauska kakkukoriste, joka varmasti huomataan! Koristeen korkeus 11 cm. 15101

28,10 / kpl

3. Nyt mentiin! Moderni kakkukoriste, joka hauskalla tavalla kertoo, että nyt mennään eikä meinata! Koristeen korkeus 12 cm. 15124

1

33,00 / kpl

4. Shopaholic Häihin on niin paljon ihanaa hankittavaa, että joskus voi tulla kiire alttarille! Koristeen korkeus 9,3 cm. 15904

29,50 / kpl

5. Ennen… Hauska kakkukoriste, joka saa hymyn useimpien huulille. Koristeen korkeus 11 cm. 15102

28,10 / kpl

6. Pikkupari Suloinen pikkupari kakkukoriste, jossa yksityiskohtina on tylliä ja helmiä. Koristeen korkeus 11 cm. 15570

26,00 / kpl

7. Hääpäivän huumaa Kakkukoriste, josta ei puutu vauhtia eikä hääpäivän rakkauden täyttämää tunnelmaa! Koristeen korkeus 13 cm.

2

3

15905

29,50 / kpl

8. Cinderella Satumaisen kaunis kakkukoriste läpinäkyvää, kirkasta akryyliä. Koristeen korkeus 14,5 cm. 15890

Cinderella

37,60 / kpl

9. Suukkosuu Romanttinen kakkukoriste, jossa hääpari istuu kakun laidalla. Korkeus 11 cm. 15549

29,50 / kpl

10. Hääpari Iso ja näyttävä kakkukoriste tulvillaan ihanaa hääpäivän tunnelmaa. Koristeen korkeus 20 cm, leveys 11 cm. L2281 L2282

Hääpari Hääpari, Kultakoristeilla

27,00 / kpl 27,00 / kpl

11. Suurta rakkautta 4

5

6

7

Viivi ja Wagner häähuumassa! Kakkukoriste, joka on täynnä suurta tunnetta ja hehkuvaa rakkautta! Koriste on käsin valettu ja käsin maalattu. Copyright Juba. Koko 7 x 7 x 9 cm. VW4 VW7

Punaiset kukat Valkoiset kukat

49,50 / kpl 49,50 / kpl

12. Sydän, kaiverruksella Uudenlainen kakkukoriste, johon voidaan kaivertaa hääparin oma yksilöllinen kaiverrus. Koristeeseen voidaan kaivertaa joku kuviovaihtoehdoista, nimenne ja hääpäivä tai joku upeista asetteluistamme (kuvassa 12 näet vaihtoehtoja, lisää löydät www.nowandforever.fi). 541102

Sydän, kaiverruksella

64 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

29,50 / kpl


kakkukoristeet

8

9

10 11 12

Vinkki!

Yksi häiden kohokohdista on ehdottomasti kakun leikkaaminen. Koko hääseurue odottaa, jotta näkisi kenellä on valta perheessä… Tätä hetkeä kuvataan häissä useilla kameroilla, joten ei olekaan ihan sama minkälainen koriste kakun päällä on. Lisää erilaisia kakkukoristeita löydätte nettikaupastamme www.nowandforever.fi

L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 65


1. Kartio ohjelmakortti Aivan uudenlainen Fantasia -sarjan näyttävä, pöydällä seisova kartio ohjelmakortti. Voitte itse valita mitä kartion 3 eri sivulle painetaan. Siellä voi olla esim. menu, ohjelma, teidän kuvanne, pöytien numerointia, runo tai vaikkapa kuvio nimienne kera. Käyttämällä eri painovärejä luotte ohjelmakorteillenne uniikin ilmeen. Kartio ohjelmakortin koko on 216 x 303 mm. 79157 79158 79159 79162 79161 79160 79150

Kartio, vaaleanpunainen Kartio, valkoinen Kartio, vanilja Kartio, lime Kartio, vaal.sininen Kartio, vaal.kulta metallinhohto Kartio, hopea metallinhohto

1,50 / kpl 1,50 / kpl 1,50 / kpl 1,50 / kpl 1,50 / kpl 1,50 / kpl 1,50 / kpl

2. Servettirengas Persoonallisilla servettirenkailla luotte upean silauksen juhlakattaukseen. Voitte niiden avulla kattaa servetit jo valmiiksi pöytiin tyylikkäällä tavalla. Servettirenkaat näyttävät erityisen upeilta yksiväristen lautasliinojen tai kangasservettien kanssa. Renkaan koko 170 x 44 mm. ADK119 ADK120 ADK124 ADK125 ADK126 ADK127 ADK128

Vaalenpunainen Kartio ohjelmakortti ja servettirengas.

DA

TO

M O R R O W, F O

R

TO

Y,

ER

.

valkoinen

kartio ohjelmakortti 79158 servettirengas ADK119

Emilia & Timo -

Kirsi & Mikko

EV

20.7.2013

L

3.8.2013

´S

A

Katja Olli

IT

O

Sanna Kimmo

Servettirengas, valkoinen 0,25 / kpl Servettirengas, vanilja 0,25 / kpl Servettirengas, vaal.pun 0,25 / kpl Servettirengas, vaal.sininen 0,25 / kpl Servettirengas, lime 0,25 / kpl Servettirengas, vaal.kulta metallinhoh. 0,25 / kpl Servettirengas, hopea metallinhohto 0,25 / kpl

OFFIC

I

vanilja

lime

vaal.sininen

vaal.kulta metallinhohto

hopea metallinhohto

kartio ohjelmakortti 79159 servettirengas ADK120

kartio ohjelmakortti 79162 servettirengas ADK126

kartio ohjelmakortti 79161 servettirengas ADK125

kartio ohjelmakortti 79160 servettirengas ADK127

kartio ohjelmakortti 79150 servettirengas ADK128

hjelmat

Ohjelmat ovat tärkeä osa hääjuhlaanne ja usein myös näyttävässä roolissa kattausta tehtäessä. Sen ulkonäköön kannattaa panostaa käyttämällä luovuutta, erilaisia painatuksia sekä koristeita. Valikoimistamme löytyy useita vaihtoehtoja kirkko- ja hääohjelmiin. On erilaisia paperilaatuja, erikokoisia kortteja ja paljon kauniita värejä sekä kortteihin että sisälehtiin. Sivuilta 43 - 48 löydätte erilaisia painatusvaihtoehtoja ja ideoita. Tällä sivulla näette vain osan ohjelmakortti vaihtoehdoistamme. Kannattaa siis käydä tutustumassa laajaan ohjelmakorttivalikoimaamme nettikaupassamme www.nowandforever.fi

Mari ina Tero N a iin Katar ka a n i i i i l Pau iko M.2013 N 10.8

&

Ari

Katja

&

Katar Mikko

ii Miika naA

T

66 | K ä y k a t s o m a s s a k o k o y l i 7 0 0 k o r t i n v a l i k o i m a m m e o s o i t t e e s t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i


servietit

Valkoinen

Ruoka N20 Ruoka, korkea N910 Kahvi N10

Matta hopea

Viininpunainen

Ruoka N26 Ruoka, korkea N916 Kahvi N16

Ruoka N46 Ruoka, korkea N936 Kahvi N36

Oliivinvihreä

Espresso

Ruoka N63 Ruoka, korkea N953 Kahvi N53

Ruoka N45 Ruoka, korkea N935 Kahvi N35

Ruoka N68 Ruoka, korkea N958 Kahvi N58

Turkoosi

Laventeli

Vaaleanpunainen

Ruoka N66 Ruoka, korkea N956 Kahvi N56

Ruoka N47 Ruoka, korkea N937 Kahvi N37

Ruoka N88 Ruoka, korkea N978 Kahvi N78

Ruoka N41 Ruoka, korkea N 931 Kahvi N31

Musta

Punainen

Ruoka N24 Ruoka, korkea N914 Kahvi N14

Limen vihreä

Ruoka N27 Ruoka, korkea N917 Kahvi N17

Vaaleansininen

Vanilja

Tummansininen

Ruoka N29 Ruoka, korkea N 919 Kahvi N19

Ruoka N42 Ruoka, korkea N932 Kahvi N32

Lila

Aniliini

Ruoka N44 Ruoka, korkea N934 Kahvi N34

Ruoka N43 Ruoka, korkea N933 Kahvi N33

Vinkki!

Kahviliinoja voi käyttää kahvitarjoilun lisäksi myös karkkibuffetissa, boolipöydässä jne. Ruokaservettejä taas tarvitaan iltapalan yhteydessä ja ne ovat ihanan ylellisiä myös vaikka naistenhuoneessa käsipyyhkeinä. Painatushinta koskee 1-300 servettiä, joten voit 12 euron painatushinnalla tilata jopa 300 samanlaista servettiä!

Hiekka

Oranssi

Auringonkukan keltainen

Luumu

Grafiitin harmaa

Lisää servettivärejä nettikaupassamme

www.nowandforever.fi L i s ä ä m a l l e j a j a i d e o i t a w w w. n o w a n d f o r e v e r. f i

| 67


Tilaa turvallisesti! 14 päivän palautusoikeus (ks. s. 49)

Upeat nimikoidut ruoka- ja kahvilautasliinat kertovat viimeistellyistä juhlavalmisteluista ja tuovat sekä väriä että juhlavuutta kattaukseen. Persoonalliset, nimikoidut servietit ovat hauska yksityiskohta myös ristiäisissä, syntymäpäivillä ja muissa perhejuhlissa. Serviettejä löytyy kolmea eri kokoa; ruokaservietti (koko taitettuna 165 x 165 mm), korkea ruokaservietti (koko taitettuna 110 x 200 mm) ja kahviservietti (koko taitettuna 120 x 120 mm). Serviettipainatukset tehdään aina kiiltävällä foliopainovärillä, värivaihtoehdot näet sivulta 47. Painatushinta sisältää kuvion (ks. s. 48), etunimien ja hääpäivän painamisen servietteihin kiiltävällä foliopainovärillä. Serviettien painamiseen käytettävän tekstityypin näet isossa kuvassa olevassa servietissä. Molemmista servieteistä, sekä kahvi- että ruokaliinoista, tehdään oma painotyö, koska servietit ovat erikokoisia eikä painatus muuten tule oikealle kohdalle.

Servietti Serviettien painatushinta on 12,00 / serviettikoko. Painatushinta pysyy samana 300 kpl:seen asti / serviettikoko.

Kahviservietti Ruokaservietti Korkea ruokaservietti

Calligraphen OY PL 760, 20101 Turku Puh. 02-230 6000, Fax 02-230 6010 now.forever@calligraphen.fi www.nowandforever.fi

hinta/kpl 1-99 kpl 1000,25 0,15 0,25 0,15 0,35 0,25

Calligraphen Oy, Hääkuvasto 2013  
Calligraphen Oy, Hääkuvasto 2013  

Valikoimistamme löytyvät kutsukortit, menukortit, kirkko- ja hääohjelmat, paikkakortit, kiitoskortit sekä muut hääjuhlassa tarvittavat korti...

Advertisement