Page 1

Eksklusive

Julekort 2012

32 Sider

Støt et godt formül Design jeres eget julekort Gratis gaver 10 % rabat pü kortprisen ved bestilling inden 19/10


Brand jeres julekort! Jeres varemærke kommunikerer for jer! Det bliver stadig endnu vigtigere for virksomheder at styrke deres varemærke. For at blive genkendt og skabe gode relationer i en globaliseret verden, er det meget vigtigt at udnytte enhver mulighed for kontakt - og det på bedste vis! Julen er det perfekte tidspunkt at vise samarbejdspartnere og kunder, at de er vigtige og værdsat! Drømmen er selvfølgelig at kunne samle dem alle til gløgg og julehygge - men når både tid og plads er en mangelvare, kan et julekort sende samme signal; vi tænker på jer! Ønsker I at handle med dobbelt omtanke, kan I samtidig vælge at give et bidrag til en velgørende organisation; de vil påskønne denne omtanke. Calligraphen er den førende leverandør af julekort tilpasset virksomheder. Hos os får I en masse muligheder, et stort udvalg og selvfølgelig verdens smukkeste kort!

Mange vælger at hænge deres julekort op - og det kræver ikke megen fantasi at forestille sig, hvor mange der vil bemærke et julekort med logo trykt på forsiden. Lad os trykke dit firmanavn eller logo på forsiden af jeres julekort - eksklusivt og personligt.

Kort 8144 med Logo folieret i guld.

Kort 8162 med Logo folieret i guld.

Kort 9808 med Logo folieret i rød.

LOGO

2

Kort 8131 med Logo folieret i sølv.

Kort 6402 med Logo trykt i standardfarve rød.

Kort 8116 med Logo folieret i sølv.


Indhold Varemærket kommunikerer!

2

Vis kunder og samarbejdspartnere, at de er vigtige!

Calligraphen tips

4

Hvordan skal indersiden på julekortet se ud? Her finder du tips og ideer til hvordan dit julekort kan blive flot og personligt.

Kort til enhver lejlighed

5

Udform dit personlige julekort

6

Det er enkelt at udforme dit julekort, præcis som du gerne vil have det!

Børnecancerfonden 7 Læs mere om hvordan du kan bidrage til Børnecancerfondens arbejde, når du køber dine julekort igennem Calligraphen.

Smukke julekort

8-10

Hjerteforeningen 11 Læs mere om hvordan du kan bidrage til Hjerteforeningens arbejde, når du køber dine julekort igennem Calligraphen.

Smukke julekort

12-14

Børnefonden 15 Læs mere om hvordan du kan bidrage til Børnefondens arbejde, når du køber dine julekort igennem Calligraphen.

Smukke julekort

16-18

Børns Vilkår

19

Læs mere om hvordan du kan bidrage til Børns Vilkårs arbejde, når du køber dine julekort igennem Calligraphen.

Smukke julekort

20-22

Julemærkefonden 23 Læs mere om hvordan du kan bidrage til Julemærkefondens arbejde, når du køber dine julekort igennem Calligraphen.

Smukke julekort Red Barnet

24-26 27

Bestillingsinformation 28-31 Personlige gaver

Hjælp os med at hjælpe andre! For Calligraphen handler julen især om at give og gøre andre glade - at gøre en forskel! Det ved vi, også er noget, der betyder meget for vores kunder - Jer! Derfor har vi i snart et årti trykt julekort til erhvervslivet i Danmark og samtidig givet et bidrag til det fantastiske velgørende arbejde der bliver udført både i Danmark og i resten af verden. Når du bestiller dine julekort hos Calligraphen, giver vi minimum 10 % af kortprisen til en af de velgørende organisationer som vi samarbejder med - det koster ikke dig noget, du skal blot vælge, hvem vi skal give vores bidrag til. Og for dig og din virksomhed betyder det blot, at I samtidig med at I køber julekort til jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, også støtter et godt formål - Dobbelt omtanke! Nogle af jer vælger at støtte en ny organisation hvert år, og andre vælger at støtte den samme organisation år efter år, fordi det er blevet en hjertesag. Fælles for os alle er, at vi gerne vil give og hjælpe, der hvor der er brug for det - og din hjælp er værdsat, især i tider hvor der er behov for hjælp, men midlerne er få. Vi på Calligraphen glæder os til at levere nogle smukke julekort til jer igen i år, og vil samtidig benytte lejligheden til at sige et stort TAK til jer alle, fordi I trofast år efter år har hjulpet os med at hjælpe andre! HUSK at vælge hvilken en af vores organisationer de 10% af kortprisen skal gå til - se bestillingssedlen bagerst i kataloget.

God fornøjelse med at finde dit kort :-)

32 bagsiden 3


God Jul God Jul och Gott Nytt År Merry Christmas and a Happy New Year Hyvää Joulua Glædelig Jul og Godt Nytår ja Onnellista Uutta Vuotta God Jul og Godt Nytt År Merry Christmas and a Happy New Year God Jul och Gott Nytt År Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta Glædelig Jul og Godt Nytår God Jul og Godt Nytt År God Jul och Gott Nytt År Merry Christmas and a Happy New Year Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta Glædelig Jul og Godt Nytår God Jul og Godt Nytt År God Jul och Gott Nytt År Merry Christmas and a Happy New Year Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta Glædelig Jul og Godt Nytår God Jul og Godt Nytt År God Jul och Gott Nytt År Merry Christmas and a Happy New Year Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta God Jul och Gott Nytt År Glædelig Jul

og

01 et G o dt N y t Å r 2

3

Rigtig god jul ønskes du af vores Café!

rengøringsbutikken

Curiosa

wind

Café

Calligraphens Tips! Du kan udforme dit julekort præcis som du vil. På denne side viser vi ideer til, hvordan vi kan trykke dine kort, både med folie og farve.

God Jul

Vi ønsker jer en jul med musik og sang...

og Godt nytår

Damernes

Note Selskabet

De varmeste julehilsner og ønsket om et Godt Nytår

-

THO Systems

bageri

God Jul

God Jul och Gott Nytt År God Jul og Godt Nytt År

Glædelig Jul og Godt Nytår Buon Natale e Felice Anno Nuovo Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Joyeux Noël et Bonne Nouvelle Année

Mothers

Fröhliche Weihnachten und ein Gutes Neues Jahr

Merry Christmas and a Happy New Year

vert jardin

God Jul Go

dJ

ul o

del

ch G

o tt N y tt Å r

ul o g

G o d t N ytår

og Jul God

G

Nyhedspladsen

4

www.calligraphen.dk

Chr istm

as

ig J

ønsker vi alle på

tta

G læ

Onnellista U utta lua ja Jou Vu ää o Å N t d Hyv o ytt r Merry

ida agency


Levigato espresso, 13,5 x 13,5 cm med symbol 87 folieret i kobber.

Metallic guld, 16,5 x 16,5 cm med symbol 93 folieret i guld.

Metallic vanille, 13,5 x 13,5 cm med symbol 69 folieret i guld. Tintoretto vanille, 13,5 x 13,5 cm med symbol 93 folieret i rød.

Tillykke Metallic sølv, 13,5 x 13,5 cm med symbol 116 folieret i sølv. Tintoretto naturhvid, 16,5 x 16,5 cm med logo folieret i blå.

Creative color blå, 13,5 x 13,5 cm med symbol 116 folieret i sølv.

Metallic hvid, 16,5 x 16,5 cm med tekst trykt i turkis.

Kort til enhver lejlighed ... Vi laver også kort til andre særlige begivenheder end jul! Flere og flere virksomheder vælger at købe trykte kort til jubilæer, fødselsdage, sommerfester, julefrokoster osv. Vi har et stort udvalg af neutrale kort, som kan påtrykkes jeres logo eller firmanavn, et Tillykke, et billede eller symbol, en hilsen, en invitation og meget mere. Intet er umuligt. Send os en mail hvis du ønsker et godt tilbud på sådanne kort!

Velkommen til indvielsen

Levigato sort, 13,5 x 13,5 cm med symbol 68 folieret i sølv. Levigato oliven, 13,5 x 13,5 cm med tekst trykt i mørkegrønt.

Levigato rød, 13,5 x 13,5 cm med symbol 93 folieret i guld.

Husk!

at vi kan trykke flotte servietter til jer med jeres firmalogo på i folie. Mange kunder har erfaret, at trykte servietter er med til at styrke firmaets brand. Servietterne kan bruges i f.eks. frokostrummet, konferencelokalet eller som en del af salgsfremmende aktiviteter. Send os en mail hvis du ønsker et tilbud på servietter med logo.

Tlf. 8629 3967 • Fax 8629 3867 • E-mail: julekort@calligraphen.dk

5


Unikt og eksklusivt Det er meget nemt at udforme jeres julekort, præcis som I vil! Brand jeres julekort For at styrke jeres varemærke og give jer et helt personligt kort, kan vi trykke jeres logo på alle julekortene. Vælg imellem forskellige foliefarver og almindelige trykfarver! Hold øje med logosymbolet i kataloget, som viser hvilket kort der bedst egner sig til logotryk på forsiden. Når I har valgt jeres kort, sender I os jeres logo på mail eller med posten.

Udnyt julekortet til at kommunikere med jeres kunder og samarbejdspartnere! Et julekort er meget mere end bare en hilsen. Fortæl om året der er gået og send en tak med jeres helt egne ord! Send os jeres egen tekst via mail eller med posten, så laver vi et udkast til jer, så I kan se jeres tekst i det valgte kort.

Personligt hele vejen på den bedste måde

Julen har aldrig været så tiltrængt - hvilket år vi har haft! En stor tak til alle som støttede os indvielsen af vores nye maskine hal. Det blev en fantastisk fest som vi vil mindes længe! Nu har vi fået gang i virksomheden og har allerede fået den kapacitet som vi havde håbet på. Efter julen (hvor vi bare skal lade op) får I alle lov til at tage del! Mange kærlige hilsner

Underskrifter i et kort giver en mere personlig fornemmelse. Skån jer selv og lad os trykke underskrifterne i kortene for jer. Send os underskrifterne med posten eller på mail, så klarer vi resten!

Sjovt, stilrent eller kalligraferet? Jeres julehilsen kan trykkes med mange forskellige skrifttyper. Vælg imellem forskellige varianter, se udbuddet på side 31! Vi sætter selvfølgelig hilsenen ind i kortene på en flot måde, som passer til kortets form.

Selvklæbende – ja tak i juletravlheden! At klistre hundredvis af kuverter sammen er tidskrævende. Selvklæbende kuverter gør jobbet meget nemmere! 1111 Julstrup Adressegade 1 Virksomhed

Bedre kontrol over adresseregistret Med en trykt returadresse på bagsiden får I de julekort tilbage som ikke har nået modtageren. Det er en effektivt måde at holde jeres adresseregister opdateret på, så I ikke mister kontakten med en vigtig kunde!

Professionelt! Let administrationsarbejdet og forstærk det professionelle indtryk ved at trykke modtagerens adresse på forsiden af kuverterne. Det bliver ikke mere enkelt. Send os en Excel-fil med adresserne, så klarer vi resten. 6

Virksomhed Adressegade 1 1111 Julstrup


Når det der ikke må ske, sker... Ca. 200 børn og unge i Danmark rammes årligt af kræft. Og det er ikke kun barnet der bliver ramt. Det gælder også søskende, forældre og familie og venner. Heldigvis er behandlingen gennem årene blevet stadig mere succesfuld, og i dag helbreder man op imod 75 % af alle børn med kræft. Så vi er kommet langt, men der er lang vej igen. Målet er at helbrede alle børn, der bliver ramt af sygdommen, og at helbrede dem til et godt liv, det vil sige til et liv uden senfølger til sygdommen eller til behandlingen. Børnecancerfonden har eksisteret siden 1995. Igennem alle disse år har fonden ydet en betydelig støtte til forskning i diagnostik og behandling af kræftsygdomme hos børn herunder også til forskning der undersøger, hvordan man kan skræddersy behandlingen til det enkelte barn, så det bliver muligt at undgå bivirkninger både på kort og lang sigt. Børnecancerfonden støtter også børnene og deres familier med forkælelseslegater, med oplevelser og med informations materiale. Og yder støtte til at læger og sygeplejersker kan dygtiggøre sig ved at deltage i faglige møder. Børnecancerfonden har haft mulighed for at yde denne støtte, fordi så mange mennesker har været med til at gøre en forskel og har været villige til at gøre en indsats. Det er vi meget taknemmelige for - men behovet er desværre langt fra dækket. Børn er ikke små voksne. Børn skal vokse og udvikle sig, også selvom de har en kræftsygdom,

som de behandles for. Det stiller nogle helt særlige krav til behandlingen. Vi håber at du også har lyst til at hjælpe os med at hjælpe børnene.

Kirsten Holm, overlæge, dr.med.

formand for bestyrelsen

Få mere at vide om Børnecancerfondens arbejde på www.boernecancerfonden.dk. Ønsker din virksomhed at støtte foreningen på anden vis, er du velkommen til at kontakte os via mail eller telefonisk. 7


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

E LI E

LI

FO

Mængderabat! På alle kort i kataloget giver vi mængderabat.

8

www.calligraphen.dk

Køb af 500 kort giver 5% rabat Køb af 1.000 kort giver 10% rabat

E LI

E LI FO

Kort nr 9781 | 21 x 13,5 cm | Pris 11,95 Stemningsfuld og smuk illustration en sommerfugl som sidder på en julekugle med et vintermotiv. Fine farver og detaljerig prægning på et kort med en fin struktur.

FO

Kort nr 8117 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Humoristisk motiv med en glad flok hunde. UV-lakeret kort for høj glans.

Kort nr 7974 | 16 x 16 cm | Pris 8,95 Smukt julemotiv med et stærkt symbolbillede og en frostet fornemmelse. UV-lakeret for høj glans.

E LI

FO

Kort nr 9808 | 20 x 14 cm | Pris 11,95 Stilrent vintermotiv med detaljer i rød folie. Hvidt kort med en glat overflade.

FO

Kort nr 8023 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Julekort med en anderledes julemand. Kortet er UV-lakeret for mere glans og en dybere farvetone.


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

E

LI E

LI FO

Kort nr 8133 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Stemningsfuldt julekort med en gammeldags nisse på vej over sneen i solnedgangen. UV-lakeret kort for høj glans. E

LI FO

Kort nr 9811 | 20 x 14 cm | Pris 10,95 Humoristisk vintermotiv med en glad trio som giver julestemning og en tekst i præget, grøn folie. Hvidt kort med en glat overflade.

FO

Kort nr 8162 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Stilfuld julegran med en kysende stjerne mod en rød baggrund. UV-lakeret kort for høj glans.

Tlf. 8629 3967 • Fax 8629 3867 • E-mail: julekort@calligraphen.dk

9


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

FO E LI

Kort nr 6377 | 16 x 16 cm | Pris 9,95 Glitrende motiv med en stilfuld gran med fine snekrystaller og detaljer i guldfolie. Hvidt kort med en glat struktur. UV-lakeret.

E

LI

Kort nr 8055 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 9,95 Internationalt motiv i blå nuancer. Kortet er UV-lakeret for mere glans.

FO

E RV FA

www.calligraphen.dk

E LI

10

FO

Kort nr 8087 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Humoristisk illustration med julemanden på vei i vinternatten.

E LI

Læs mere om kortets forside på side 3.

FO

Brand jeres julekort

Kort nr 6360 | 11,5 x 17 cm | Pris 10,95 Grafisk motiv i blå og grå med en stilfuld gran på hvidt papir med en glat overflade. Sølvfolien giver ekstra karakter til kortet.


Hjertebørnenes Jul Din virksomheds valg af julekort kan være med til at skabe glæde blandt hjertesyge børn og deres familier. 10 % af omsætningen på julekort går til Hjerteforeningens arbejde med Børneklubben, som bl.a. støtter familier med hjertesyge børn. Hjerteforeningens Børneklub - Familier med hjertesyge børn - er en klub under Hjerteforeningen. Her kan forældre til børn, der er født med hjertesygdomme hente råd, hjælp og vejledning af andre hjertebørnsforældre der kender det at have et hjertebarn igennem egne oplevelser. På det årlige familiekursus sørger professionelle undervisere for at familier med hjertesyge børn og unge får kendskab til den nyeste viden om behandlingen af medfødte hjertefejl. Frivillige og kvalificerede børnepassere sørger for at hjertebørn og unge og deres søskende får sjove og gode oplevelser, mens deres forældre er til undervisning. På familiekurset opstår der gode venskaber og stærke netværk, som forældre, de hjertesyge børn og unge og deres søskende kan trække på i årene fremover, når eventuelle nye problemstillinger dukker op. Hvert år fødes omkring 600 børn i Danmark med en medfødt hjertesygdom. Dette antal har været konstant i en årrække. Hjertefejl eller hjertesygdom er

den hyppigste form for medfødt misdannelse og kan i de fleste tilfælde ikke forklares. Ved at købe julekort hos Calligraphen bidrager du til at sikre, at hjertebørn og deres familier får et bedre liv. På forhånd tak for din støtte Med venlig hilsen

Inge Vestbo Administrerende direktør, cand. med.

11


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

E

LI

FO

www.calligraphen.dk

E LI

E

LI

FO

12

Kort nr 7982 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Smukt og stemningsfuldt julekort. Kortet er UV-lakeret for en dybere farvetone og høj glans.

FO

E LI

Kort nr 7853 | 16 x 16 cm | Pris 9,95 Kort med charmerende snemænd og internationalt præg med stjerner og detaljer i guldfolie på et glat papir.

E LI

E LI

Kort nr 8099 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Herlige dyrbilleder i et snedækket landskab. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

Kort nr 6372 | 11,5 x 17 cm | Pris 9,95 Smuk og stemningsfuld illustration med masser af vinterstemning og fine farver. Sølvfolie og prægning på dette kort med megen karakter.

FO

Kort nr 6386 | 16 x 16 cm | Pris 11,95 Moderne julekort med en gran i præget sølvfolie mod en blå baggrund med trykte detaljer. Hvidt kort med en glat overflade.

FO

Kort nr 8026 | 19 x 14 cm | Pris 10,95 Glitrende motiv med stjerner som former en gran mod en dybblå baggrund. Kortet er UVlakeret for mere glans og en dybere farvetone.


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

E

LI

FO

Kort nr 8102 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Herlig stemning i dette kort med frostede toner og en turkis farveskala. UV-lakeret kort for en dybere farvetone og høj glans.

E

LI

E

LI FO

Kort nr 8115 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Smuk billedkollage med en dejlig fornemmelse. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

Kort nr 8085 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Charmerende motiv med pingviner på rad og række. Kortet er UV-lakeret for mere glans.

Tlf. 8629 3967 • Fax 8629 3867 • E-mail: julekort@calligraphen.dk

13


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

E LI

Kort nr 9783 | 13,5 x 21 cm | Pris 11,95 Dejlig julestemning med en smuk snedækket gran indrammet af et fint ornamentmønster. Utrolig mange detaljer i prægning på papir med en fin struktur.

E LI FO

Kort nr 8105 | 21 x 10,5 cm | Pris 6,95 Humoristisk illustration med julemanden i fuld fart. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

Kort nr 8166 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 En smuk gran mod en sort baggrund. UV-lakeret kort for en dybere farvetone og høj glans.

E

LI

E

www.calligraphen.dk

LI

14

FO

Kort nr 7238 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Julekort med en glitrende julegran mod en sort baggrund. UV-lakeret for at give en høj glans.

FO

Kort nr 8057 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Stærke symbol billeder med grønne toner. Kortet er UV-lakeret for mere glans og en dybere farvetone.


(fotos: Mario Travaini/Charlotte Toft/Kennet Havgaard)

Børn skal ikke sulte For et år siden, flygtede millioner af mennesker fra tørke og sult på Afrikas Horn. Nu er det i Vestafrika, at hungersnøden truer. BØRNEfonden, som jeg er direktør for, arbejder i 369 landsbysamfund I to af de lande, som nu er truet af hungersnød. Vores programmer er i de sydlige dele af Mali og Burkina Faso. Familierne i de områder, hvor vi arbejder har det hårdt. Fødevarepriserne er voldsomt stigende og udbyttet af høsten er sammenlignet med andre år alt for ringe.

Alle børn i børnehaven får sund mad hver dag

Familierne kan se bunden i deres kornmagasiner, og manglen på mad går hårdest ud over de mindste børn. Men børn behøver ikke at sulte. Med relativt begrænsede midler kan man forebygge underernæring blandt børn. Det koster 2 kroner og 76 øre for et nærende måltid mad til et barn under fem år i Mali og Burkina Faso. Det er langt mere effektivt og også billigere at forbygge end at vente på at nøden træder ind. Og når vi hjælper forebyggende vil mor og far ikke opleve den sorg og desperation, som følger med, når man ikke kan give sit barn nok at spise.

Alle børn under fem bliver målt og vejet

BØRNEfonden sørger for: • at alle børn i børnehaverne får mindst ét nærende måltid • mad hver dag • at alle børn under fem år får jævnlige helbredstjek • at der bliver uddelt såsæd i god kvalitet, så næste års høst forhåbentligt kan blive bedre Budskabet er ret enkelt. Støt det forebyggende arbejde. Børn skal ikke sulte.

Familierne får såsæd, så næste høst kan blive bedre

Med venlig hilsen

Bolette Christensen, CEO BØRNEfonden

15


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

16

www.calligraphen.dk

Kort nr 6384 | 16 x 16 cm | Pris 10,95 Fine graner mod en midnatsblå baggrund. Detaljer i guldfolie og prægning på et kort med megen struktur.

E RV FA

10% af kortprisen og få GRATIS kuvertsegl ved bestilling senest 19. oktober.

E

Spar

LI

E

LI

FO

Kort nr 9805 | 14 x 20 cm | Pris 11,95 Stemningsfuldt og smukt vintermotiv med en gran som lyser op i vinternatten. Rammen i guldfolie giver ekstra karakter til dette hvid kort med en glat overflade.

FO

Kort nr 8068 | 19 x 14 cm | Pris 7,95 Charmerende motiv med julemanden og hans rensdyr på vej i vinternatten. Kortet er UV-lakeret for mere glans.

E LI

E LI

Kort nr 9812 | 14 x 20 cm | Pris 12,95 Herlig illustration på dette teamwork kort. Diamantfolien giver ekstra stemning til dette hvide kort med en glat overflade.

FO

FO

Kort nr 8036 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 9,95 Glitrende stjerner i gule og blå toner danner en gran. Kortet er UV-lakeret for mere glans og en dybere farvetone.


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

E RV FA

Tlf. 8629 3967 • Fax 8629 3867 • E-mail: julekort@calligraphen.dk

E

Kort nr 6339 | 16 x 16 cm | Pris 13,95 Internationalt motiv med folie i sølv på råhvidt papir med struktur. Prægning giver kortet ekstra karakter.

LI FO

E

LI

FO

Kort nr 9804 | 20 x 14 cm | Pris 12,95 Humoristisk illustration som giver en moderne stemning med en flok glade pingviner. Detaljer i diamantfolie giver kortet karakter. Hvidt kort med en glat overflade.

E LI FO

Kort nr 8131 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Internationalt motiv i blå toner. UV-lakeret kort for en dybere farvetone og høj glans.

17


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

FO E LI

Kort nr 8142 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Pragtfuld julestemning i rød og guld. UV-lakeret kort for en dybere farvetone og høj glans.

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

Kort nr 8006 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Klassisk julekort med en billedcollage af et gammeldags julemotiv. Kortet er UV-lakeret for mere glans.

www.calligraphen.dk

E

18

LI FO

Kort nr 8146 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 6,95 Charmerende motv med en gammeldags nisse ved stuevinduet. UV-lakeret kort for høj glans.

Kort nr 9732 | 21 x 13,5 cm | Pris 10,95 Illustration af en snedækket, dekoreret juletræ omgivet af en meget detaljeret og smuk blindprægning. Et kort med en levende struktur.


Kære Virksomhedsleder Investér i fremtidens arbejdskraft Børns Vilkår er en privat, humanitær organisation, der i mere end 30 år har arbejdet for børn rettigheder, med særligt fokus på udsatte børn. Det er os, der har BørneTelefonen, BørneChatten og BørneBrevkassen. Vi har over 300 frivillige rådgivere hos Børns Vilkår, alle med børnefaglige baggrunde, som gennemgår et kursusforløb, så vi kan tilbyde kvalificeret, anonym og gratis rådgivning til børn og unge fra hele landet. I 2011 rådgav vi over 25.000 børn, en stigning på næsten 50% i forhold til året før. Det er vi stolte over, men der er stadigvæk rigtig mange børn som behøver vores hjælp. Vi er i kontakt med børn som savner voksne, der gerne vil lytte og give gode råd om kærlighed, venskab osv. Men vi er også i kontakt med børn som kæmper med meget alvorlige problemer som mobning, vold, seksuelt misbrug, ensomhed, angst og sorg. Børns Vilkår driver også sorggrupper for børn, der har mistet en forælder eller en anden nær pårørende. Hvert år mister omkring 2.500 børn deres far eller mor. Det betyder, at der i hver eneste skoleklasse er mindst et barn, som mister en forældre i sit skoleforløb. Desværre er der stadig mange børn, der bliver mødt med tavshed, når de har mistet – en tavshed der forstærker barnets fortvivlelse og ensomhed. Børn, der mister forældre, har brug for støtte og opmærksomhed til at lære at leve med deres savn. Sorg tager tid, og for børn er det en lang proces, der kræver hjælp fra omgivelserne.

Cases: Case fra BørneTelefonen Dreng på 12 år ringede ind, fordi han blev mobbet i skolen. 3 andre drenge udsætter ham for vold – de har bl.a. hevet bukserne af ham, og banket ham mod en mur. Vi nåede kun at snakke ganske kort, fordi han lagde røret på, da han sagde, at de andre 3 drenge kom.

Case fra BørneBrevkassen Jeg er en pige på 14, og min mor døde for en måned siden. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg tænker hele tiden på hende. Og når jeg er hjemme, føles det som om, hun vil komme hjem - men det gør hun ikke. Min lillebror er 3 år, og han spørger stadig, hvor mor er. Og min

Børns Vilkår driver også en udbredt oplysningsvirksomhed med emner som mobning og skilsmisse, blandt andet via vores Skoletjeneste, som besøger skoleklasser i hele Danmark. I kan støtte vores arbejde for børn ved at købe julekort fra dette katalog, hvor 10 % af kortsalget går til vores arbejde. Læs mere om vores arbejde og om mulighederne for at støtte på www.bornsvilkar.dk – eller ring på telefon 35 55 55 59.

Venlig hilsen

Dorthe Lysgaard Direktør i Børns Vilkår

far begynder at sige, at hun er blevet den smukkeste stjerne i verden.

Vores svar til pigen

Jeg vil fo reslå, at i stedet fo at skubbe r tankerne væ k, begynder du at skri ve dem ned. Måske skul du købe en le fin lille bo g, hvor du både kan sk rive, og må ske tegne sætte bill og eder ind. På den måde kan du lave en lille ”s kattekiste for dig og ” din mor.

19


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

E LI E

E

www.calligraphen.dk

LI FO

20

LI

E

LI FO

Kort nr 8155 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Vinterstemning i dette julekort med et motiv af en snemand. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

Kort nr 8139 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Stemningsfuldt og smukt motiv med en gammeldags nisse som sidder og kigger på horisonten. UV-lakeret kort for høj glans.

Kort nr 9785 | 13,5 x 21 cm | Pris 11,95 Legefuld og farveglad illustration med små, søde pingviner i vinternatten. Meget detaljeret prægning på papir med struktur.

E LI

FO

Kort nr 6392 | 16 x 16 cm | Pris 10,95 Moderne stemning i dette stilrene motiv i sølvfolie og blå folie med prægning mod en blå baggrund. Hvidt kort med en glat overflade.

FO

Kort nr 8127 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Masser af vinterstemning i en frosted billedkollage i blå toner. UV-lakeret kort for høj glans.


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Tlf. 8629 3967 • Fax 8629 3867 • E-mail: julekort@calligraphen.dk

E LI

Kort nr 8078 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 11,95 Stilrent kort med motiv i sølvfolie mod en sort baggrund. Kortet er UV-lakeret for mere glans.

FO

E

LI

FO

Kort nr 9787 | 21 x 13,5 cm | Pris 11,95 Charmerende motiv med glade venner på kælkebakken. Meget detaljeret prægning på papir med struktur.

E LI FO

Kort nr 8116 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Legende illustration med en charmerende pingvin og et glad budskab. UV-lakeret kort for en dybere farvetone og høj glans.

21


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

FO E LI

Kort nr 6375 | 16 x 16 cm | Pris 9,95 Moderne julekort, hvidt papir med en glat struktur og guldfolie samt prægning på visse dele. UV-lakeret.

Kort nr 7913 | 14 x 19 cm | Pris 7,95 Humoristisk illustration med glade pingviner. Kortet er UV-lakeret for dybere farvetone.

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

E

LI

www.calligraphen.dk

Kort nr 8157 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Kunstnerisk billedkollage med herlige illustrationer af alle verdens børn. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

22

E

10% af kortprisen og få GRATIS kuvertsegl ved bestilling senest 19. oktober.

LI

Spar

FO

Kort nr 8015 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Stilfuld gran i flotte farver mod en sort baggrund. Kortet er UV-lakeret for mere glans.


Dit bidrag gør en forskel for børn i Danmark! -Støt de danske Julemærkehjem Hvert år gør vi en forskel for knap 700 børn. Børn, der er kommet skævt ind på livet, og som uden hjælp risikerer at fortsætte i en negativ spiral. Børn på Julemærkehjem er mellem 6 og 14 år. Hovedparten slås med overvægt, mobning og social isolation, og har ingen eller meget ringe selvværd. Børnene er triste og ulykkelige, og tror ofte, at der er noget i vejen med dem – at de ikke er gode nok. Det siger sig selv, at et barn, der lever et sådant liv, ikke udvikler sig optimalt, og ofte har det også negativ ind-

Fakta om Julemærkehjemmene Der findes Julemærkehjem i Hobro, Kollund, Skælskør og Ølsted Hvert år får ca. 700 børn et ophold på et Julemærkehjem

virkning på både skolegang og evnen til at få venner. På de danske Julemærkehjem får børn den afgørende hjælp, som kan være nøglen til en positiv udvikling. Vi giver børnene 10-ugers gratis ophold, og under hele forløbet har vi et tæt samarbejde med det enkelte barns familie. I trygge rammer styrker vi – langsomt, men sikkert – barnets tro på sig selv, og vi giver

Et ophold varer 10 uger og er gratis for familien

brugbare redskaber til at imødegå mobning og isolation.

Et barn taber i gennemsnit 9,3 kg i løbet af et ophold

Julemærkefondens økonomi er under pres, og det har betyd-

Børn på Julemærkehjem er mellem 6 og 14 år Julemærkehjemmene hjælper børn ud af social isolation og styrker deres selvværd Julemærkehjemmene giver børn redskaber til at imødegå mobning Julemærkehjemmene finansieres af salg af Julemærker samt indtægter fra gaver, arv og donationer. Det offentlige tilskud svarer kun til ca. 5 % af de samlede omkostninger.

ning for driften af Julemærkehjemmene. Vi oplever i øjeblikket en meget stor interesse for at få et ophold, og det betyder, at vi er meget afhængige af bidrag til drift af Julemærkehjemmene – så vi også i fremtiden kan hjælpe flere end de knap 700 børn, som vi hjælper hvert år. Vælger du at støtte Julemærkefonden med dit køb af julekort, så hjælper du et barn i Danmark på vej mod et bedre liv, og fra undertegnede og alle vores børn skal der lyde et varmt TAK!

Læs mere om Julemærkehjemmene på www.julemaerket.dk Julemærkefonden | Brolæggerstræde 14 | 1211 København K Tlf. 33 13 37 45 | www.julemaerket.dk

Søren Ravn Jensen Direktør i Julemærkefonden 23


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

E LI

E LI E

LI FO

Gratis!

Bestil op til 3 gratis prøvekort inden du afgiver din bestilling. På den måde kan du se og mærke den gode kvalitet.

24

www.calligraphen.dk

E LI

FO

Kort nr 8164 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Smuk billedkollage i gyldne toner. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

Kort nr 8152 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Elegant motiv i guld og brune toner. UV-lakeret kort for høj glans.

Kort nr 8153 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Flot billedkollage med guld, kobber og brune toner. UV-lakeret kort for høj glans.

E LI

FO

Kort nr 8144 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 6,95 Fredfyldt motiv med et smukt lys i den stille vinter morgen. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

Kort nr 7950 | 16 x 16 cm | Pris 7,95 Stemningsfuldt og moderne julekort. Kortet er UV-lakeret for en dybere farvetone og høj glans.


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

E

LI

FO

Kort nr 8109 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Stemningsfuldt motiv med et smukt lys i en snedækket granskov. UV-lakeret kort for høj glans.

Kort nr 8062 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 En farvestærk billedcollage i lilla og gule toner. Kortet er UV-lakeret for mere glans og en dybere farvetone. E

LI

FO

Kort nr 8129 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Fredfyldt billedkollage med vinterstemning. UV-lakeret kort for høj glans.

Tlf. 8629 3967 • Fax 8629 3867 • E-mail: julekort@calligraphen.dk

25


Vælg selv hviken organisation du ønsker, at de 10 % af kortprisen skal gå til!

Brand jeres julekort Læs mere om kortets forside på side 3.

FO E LI E

LI E RV FA

E

LI FO

Kort nr 7959 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 8,95 Vinterrig billedcollage i røde oghvide toner mod en rød baggrund. Kortet er UV-lakeret for en dybere farvetone og høj glans.

FO

Kort nr 6402 | 19 x 14 cm | Pris 7,95 Humoristisk motiv på et hvidt kort med en glat overflade.

E

LI

www.calligraphen.dk

FO

Kort nr 8035 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 9,95 Fin billedcollage i røde og hvide toner med billed symboler. Kortet er UV-lakeret for mere glans.

26

E LI

Kort nr 8113 | 15,4 x 15,4 cm | Pris 7,95 Legende illustration i form af en julegran på et industrigulv. UV-lakeret kort for høj glans.

FO

Kort nr 8093 | 19 x 14 cm | Pris 7,95 Glitrende julekort med masser af teamwork. UVlakeret kort for en dybere farvetone og høj glans.


Layout: Marianne Eriksen/Red BarnetFoto: Ana Kari

Hjælp os – giv børnene en værdig fremtid! Red Barnet kæmper for børns ret til overlevelse, beskyttelse, uddannelse og deltagelse.

Red Barnet Rosenørns Allé 12 1634 København V redbarnet.dk

Årligt dør over 7,6 millioner børn, inden de er fyldt 5 år og omkring 67 millioner børn går ikke i skole med risiko for at starte deres liv som børnearbejdere.Vær med til at sikre, at udsatte børn får akut og langsigtet hjælp, så vi sammen hjælper dem til en værdig fremtid. Lad jeres donation gå til Red Barnet - når I i år sender årets julehilsener – så vi sammen kan redde endnu flere børn. Venlig hilsen

Mimi Jakobsen, generalsekretær Red Barnet Danmark 27


Bestilling – Sådan gør du

Tid til at bestille! Gør bestillingen nem og enkel for dig selv ved, at udfylde punkt 1 til 13 på bestillingssedlen til højre. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål omkring din bestilling - vi hjælper gerne og ingen spørgsmål er for dumme!

Kortets forside: 1

Vælg dit julekort i en af vores kollektioner. Du kan bestille flere forskellige motiver - mindst 25 stk. af samme slags og 50 stk. hvis der skal trykkes i kortet.

2

For at fremhæve jeres firmanavn kan I vælge at få trykt jeres logo på forsiden af kortet. Under hvert kort kan du se, om vi kan trykke med farve eller folie på forsiden af kortet. Vi modtager gerne logoet pr. e-mail i følgende formater: TIFF- eller EPS-fil i mindst 300 dpi (høj opløsning). I kan også vælge at få trykt jeres firmanavn i skrifttypen Garamond (angiv firmanavnet i rubrik nr. 13).

3

Der findes mange forskellige trykmuligheder til logoet eller firmanavnet på forsiden af kortet. I kan vælge mellem flotte farver eller eksklusiv foliering. Se trykmuligheder på næste opslag. Ønsker I logoet eller firmanavnet trykt i jeres egne farver - angiv venligst PMS-farve (PANTONE-farvekode).

Kortets inderside: 4

Nu er det tid til, at vælge jeres julehilsen. På næste opslag har vi lavet forslag til forskellige julehilsner med forskellige skrifttyper og stil. Du kan også se, hvordan hilsnerne ser ud med forskellige farver, signaturer m.m. Julehilsen nr. 1 i standardgrå medfølger i prisen, hvis du vælger denne hilsen. Ønsker du et mere personligt kort med jeres egen julehilsen, sender du den blot til os pr. e-mail: julekort@calligraphen.dk

5

Vælg trykmulighed og farve til din julehilsen - se muligheder og priser på næste opslag.

6

Vi kan selvfølgelig også trykke jeres logo eller firmanavn på kortets inderside. Send logoet til os med e-mail. Vi modtager følgende formater: TIFFeller EPS-fil i mindst 300 dpi (høj opløsning). I kan også vælge at få trykt jeres firmanavn i skrifttypen Garamond (angiv firmanavnet i rubrik nr. 13).

7

Nu er det tid til at vælge trykmetode for logoet eller firmanavnet. Se valgmuligheder og priser på næste opslag. Hvis I vil have jeres logo eller firmanavn trykt i dets oprindelige farver bedes I angive PMS-farvekoderne.

8 Hvis I selv vil skrive signaturer eller egne hilsner, kan I vælge mellem 2 forskellige placeringer af logoet/firmanavnet. Sæt et kryds der hvor I vil have hilsenen - øvre eller nedre del af kortet. 9

Signaturer giver et personligt præg til jeres julekort. Det kan være svært tidsmæssigt at skrive under i hånden - derfor kan I med fordel lade os trykke signaturerne i kortet og måske endda i farve eller foliering for en ekstra flot effekt. Se valgmuligheder og priser på næste opslag. Send os jeres håndskrevne signaturer med posten eller pr. e-mail.

10 HUSK at krydse af på bestillingssedlen (punkt 10) om du ønsker den velgørende tekst trykt i dine julekort. Denne tekst vil blive trykt på venstre side af kortets inderside. NB: organisationens logo trykkes ikke - kun den velgørende tekst. NB: påtrykkes ikke i kort bestilt uden andet tryk, uden at det koster en trykpris.

Julekort til fordel for Børnecancerfonden This card benefits the Danish Child Cancer Foundation

Julekort til fordel for Børnefonden This card benefits the Children’s Foundation

Julekort til fordel for Julemærkefonden This card benefits The Christmas Seal Foundation

Julekort til fordel for Hjerteforeningen This card benefits the Danish Heart Association

Julekort til fordel for Børns Vilkår This card benefits Children’s Welfare in Denmark

Julekort til fordel for Red Barnet This card benefits Save The Children

Kuvert: 11 Gør det enkelt og bestil kuverter med færdigtrykte adresser. Send os blot en Excel-fil med en kolonne for hver adresse, så sparer I tid og skaber et mere professionelt indtryk. I kan endda lade os trykke returadressen på kuverterne, hvilket forsikrer Jer om, at kortene rent faktisk kommer frem og desuden giver en opdatering af adresseregistret. Vælg standardfarve eller egen PMS-farve, så trykker vi returadressen i Garamond. Returadresse angives i rubrik 13. 12 Der findes flere måder at forenkle kuverteringsprocessen på. Vælg selvklæbende kuverter eller smukke prægede kuvertsegl i sølv eller guld (se billede og pris på næste opslag). Husk at bestille ekstra kuverter, i tilfælde af, at der bliver skrevet forkert på kuverterne. 13 Udfyld firmanavn på maks to linjer og returadresse på maks tre linjer.

28

Brugbare filer til logo Ilustrator eps PDF højopløst Tiff (300 DPI)

LOGO

RGB 3 farver

Ikke brugbare filer til logo

LOGO

jpg, tiff, photoshop eps (72 DPI) gif, bmp, word


Bestillingssedel julekort 2012 Firmanavn

Telefon Fax

Faktureringsadressee

E-mail

Postnr By

Kundenr. (hvis du har bestilt før)

Cvr. nr.

Gl. ordrenr. (hvis vi skal genbruge logo mv.)

EAN nr. (13 cifre)

Leveringsadressee

Ønsker tryk som sidste år

Postnr. By

Ønsket leveringsdato senest

Kontaktperson

Underskrift

1 Julekort

2 Forside -logo/firmanavn

Vælg hvilket kort I vil bestille (min 25 stk.) Varenr_____________ Antal __________ Varenr_____________ Antal__________ Varenr_____________ Antal__________ Varenr _____________ Antal__________ Ja! Jeg bestiller over 300 kort, og ønsker denne gratis gave:

Gratis kuvertsegl Oplukker

Vælg trykmetode og farve for logo/firmanavn.

Logo

Folie guld sølv kobber rød grøn blå

Firmanavn i Garamond

Ingen tryk på forsiden

Standardfarve grå blå sort rød PMS-farve

5 Inderside - trykmetode julehilsen

Julehilsen nr: ______________

Egen julehilsen

Ingen julehilsen

Standardfarve grå blå sort rød

7 Inderside - trykmetode logo/firmanavn Vælg trykmetode og farve for logo/firmanavn. Folie guld sølv kobber rød grøn blå Standardfarve grå blå sort rød PMS-farve

Vælg om I ønsker jeres logo eller firmanavn (i Garamond) trykt på indersiden af kortet.

Folie guld sølv kobber rød grøn blå

PMS-farve

pms_______ pms_______ pms_______ pms_______

pms_______ pms_______ pms_______ pms_______

6 Inderside - logo/firmanavn

Vælg trykmetode og farve for julehilsen.

Nej

3 Forside - trykmetode

Graveringstekst:_____________________________

Vælg julehilsen.

Ja

Vælg tryk på forsiden.

Seddelklemme 20 kort u/tryk

4 Inderside - julehilsen

Logo

Firmanavn i Garamond

pms_______

8 Inderside - placering logo/firmanavn Vælg placering af logo/firmanavn. Glædelig Jul Godt Nytår

Ja, jeg ønsker påtryk af signaturer.

Folie guld sølv kobber rød grøn blå

Glædelig Jul Godt Nytår

Firmanavn ApS

Standardfarve grå blå sort rød

Firmanavn ApS

højt

9 Inderside - signaturer

lavt

PMS-farve

pms_______

10 Inderside - Vælg hvilken organisation bidraget skal gå til (koster ikke ekstra) Ønsker du tryk af velgørende tekst

Ja

(hvis intet vælges trykkes der IKKE velgørende tekst)

11 Kuverter med tryk

12 Kuvert og segl

Ja, jeg ønsker adresserede kuverter. Ja, jeg ønsker returadresse trykt på kuverterne.

Ja, jeg vil spare tid. Jeg udskifter de sædvanlige kuverter med selvklæbende.

Standardfarve

grå

blå

Antal ekstra kuvert _____________stk.

sort

rød

PMS-farve _________

Antal ark segl guld _____________stk. Antal ark segl sølv _____ ________stk.

Nej

13 Firmanavn og returadresse Firmanavn ____________________________________ (max 2 linier)

____________________________________

Returadresse ____________________________________

(max 3 linier)

____________________________________ ____________________________________

Når du har udfyldt bestillingssedlen, klipper du den af og sender den til: Calligraphen, Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg Du kan også faxe den på: 8629 3867. Ring eller send en e-mail, hvis du har nogle spørgsmål! Telefon 8629 3967. E-mail: julekort@calligraphen.dk


Bestillingsinfo

Tryk og priser

Antal

Match jeres profil med egne PMS-farver

Standardfarver med julens toner

Foliering sætter prikken over i’ et.

Farver er en effektiv måde at forstærke oplevelsen af varemærket på. Har I en eller flere egne profilfarver trykker vi gerne hele eller dele af trykket i den eller disse farver. Angiv helt enkelt PMS-nummeret på bestillingssedlen!

Vores standardfarver er de smukke julefarver rød, blå, grå og sort. De passer godt til de fleste typer af kort. Vælg gerne en farve som harmonerer med kortmotivet!

Foliering er en teknik, hvor man anvender metallisk folie til at trykke selve teksten eller logoet. Folietrykket giver en skinnende og eksklusiv effekt. Vælg mellem guld, sølv, kobber, rød, grøn og blå. Klichéen som I betaler for en gang kan anvendes igen og igen!

1 PMS-farve

2 PMS-farver

Standardfarve

Folie

50

620,-

1140,-

370,-

410,-

100

660,-

1220,-

400,-

490,-

200

730,-

1360,-

460,-

590,-

300

800,-

1500,-

520,-

690,-

400

870,-

1640,-

580,-

790,-

500

940,-

1780,-

640,-

890,-

600

990,-

1880,-

700,-

990,-

700

1050,-

2000,-

760,-

1090,-

800

1110,-

2120,-

820,-

1190,-

900

1170,-

2240,-

880,-

1290,-

1000

1230,-

2360,-

940,-

1390,-

2000

1630,-

3160,-

1340,-

1990,-

Segl - en smuk og nem afslutning! Segl i guld eller sølv giver et klassiskt indtryk - samtidig med at det gør kuverteringen meget nemmere. Seglene kommer i ark af 25 stk. og koster 20 ,-/ark.

Findes til kort i følgende størrelser:

Selvklæbende – ja tak i juletider! Har I også travlt? Med selvklæbende kuverter bliver arbejdet betydeligt nemmere og knap så tidskrævende. Der tillægges 1,-/stk. for selvklæbende kuverter.

Øvrige priser

16 x 16 cm

11,5 x 17 cm

17 x 11,5 cm

14 x 19 cm

19 x 14 cm

14 x 20 cm

20 x 14 cm

13,5 x 21 cm

21 x 13,5 cm

Betingelser

Opsætning af egen julehilsen (inkl. korrektur)

175 ,-

Moms pålægges samtlige priser i kataloget.

Opsætning af logo og op til 4 signaturer (inkl. korrektur)

325 ,-

Fragt pålægges.

Kliché, ved tryk i folie (prisen er pr. kliche)

285 ,-

Betalingsbetingelser: 15 dage netto.

Opsætning af signaturer (inkl. korrektur pr. signatur)

75 ,-

Korrektur (indgår i logoopsætning, egen julehilsen og signaturer) 175 ,-

30

15 x 15 cm

Ekstra kuverter (25 stk.)

20 ,-

Segl (et ark med 25 segl)

20 ,-

Ordrebekræftelse sendes altid efter modtagelse af ordren. Korrektur til godkendelse sendes altid ved tryk af logo, egen julehilsen og signatur. Bestillinger leveres snarest efter at disse er klargjort, hvis ikke andet er aftalt.


Eksempel julekort 2012 Eksempel

Julehilsner

Alternativ julehilsen nr 10 med logo i guldfolie.

Julehilsen 1 (standard hilsen) Julehilsen 2 (indgår i kortprisen i farve std. grå - hvis der ikke skal andet tryk i kortene)

Standardhilsen med firmanavn i standardgrå.

Julehilsen 5

Julehilsen 6

Alternativ julehilsen nr 14 med firmanavn samt signaturer i pms 032.

Julehilsen 7

Julehilsen 8

Alternativ julehilsen nr 2 med firmanavn i sølvfolie.

Julehilsen 9

Julehilsen 10

Julehilsen 12

Julehilsen 13

Julehilsen 14

Julehilsen 25

Calligraphen Julekortvej 1B 8270 Højbjerg Eksempel på returadresse

Calligraphen

Eksempel på firmanavn

31


Til den ansvarlige for indkøb af julekort

Gratis gave til dig! Bestiller du over 300w julekort får du en gratis gave. Se og afkryds hvilken gave du ønsker på side 29 i kolonne 1. Vidste du! at vi har et udvalg af varer, som kan graveres med f.eks. et navn eller firmanavn. Send os en mail hvis du ønsker et godt tilbud på en personlig gave til f.eks. dine medarbejdere eller til privat brug.

Calligraphen, Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg Tlf. 86293967 Fax 86293867 e-mail: julekort@calligraphen.dk

Julekort Calligraphen 2012  

Smukke julekort til virksomheder. Alle kort i kataloget støtter et godt formål og kortene kan købes både med og uden tryk.

Julekort Calligraphen 2012  

Smukke julekort til virksomheder. Alle kort i kataloget støtter et godt formål og kortene kan købes både med og uden tryk.

Advertisement