Page 1

Bryllup 2013 Eksklusive bryllupskort og tilbehør

Inspiration

Bryllup med forskellige temaer

Personligt hele vejen Skab stemning helt fra starten

Tilbehør som skaber stemning

Hvordan I end vil have det


BE S

inspiration Sara & Martin

UALITY TQ

pr

Inspiration 4 Seks bryllupspar 6 Vi valgte Calligraphen 23 Match med hjerter 38 Tema: turkis, rød og rosa 62 Dit bryllupsensemble Bryllupskort 9 Unique 12 Pocketkort levigato 14 Creative Colors 16 Mon amour 18 White simplicity 20 Florence 22 Hearts 24 Hearts of pearl 25 Levigato Rosette 26 Blomsterbånd 27 Pearl frame og Du & jeg 28 Hjerter 29 Sweet hearts og Celebration 30 Blomsterhjerte 31 Verona 32 Romantica 33 Cosmopolitan 34 Unique photo 35 Sweeties 36 Flere kort Ceremonien 40 Ringpuder, strømpebånd,

sæbebobler, etiketter, bryllupsris,

blomsterkurve, rosenblade

41 Bilskilte, vejskilte, Nygifte-skilte,

Festen 42 Bannere, stolsløjfer, konfetti,

vil det glæ

de os at se jer i Mårslet Kirk e 3. august 201 3 klokken 14.3 samt den eft 0. erfølgend e middag på Aarslev Kro.

lørdag den

flaskeetiketter, flaskehængere

44 Snor, silkebånd, tylposer, risposer 45 Silkebånd, guld- og sølvbånd,

I anledning af vielsen mel lem

Sara & Martin

43 Tylløbere, champagneglas, balloner,

S.u.: sene st den 24. april Åge og Maj-B Påklædning: ritt Nysted kavaler Lars og Mon Tlf. 80 80 ica Mikkelse 80 47 n Tlf. 80 80 10 80

satinbånd, prikket bånd, gaveposer

46 Italienske æsker, æsker med tryk 47 Kysseklokker, etiketter, æsker 48 Hjerteformet chokolade, mandel

chokolade, prikkede og ensfarvede

æsker, kagedekorationer,

chokoladehjerter, rhinsten

49 Kagedekorationer 50 Knivsæt, toastmasterklokker,

bordkortholdere, bryllupskameraer,

snapseglas, whiskyglas, ølkrus

51 Gæstebøger, bryllupsbøger, segl,

penne, adresseetiketter, graverings-

plade, limroller, bøger

52 Triangelkort, servietringe 52 Servietter Inspiration - personligt tryk 54 Layout til forsidetryk 55 Design til invitationer 56 Skrifttyper 57 Design til pocketkort og Creative Colors 58 Kirkeprogram, tekstforslag, design til save-the-date

59 Symboler 60 Trykmetoder 61 Trykfarver, foliepriser, trykpriser

ordensbånd, paraplyer, smykker

Du kan også være med! Gå ind på www.calligraphen.dk og tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips, nyheder og gode tilbud.

Forsidebillede: © Nikita G. Sidorov / Shutterstock

|

H LLIGRAP

dekorationsis, diamanter

Information 63 Baby 63 Købsinformation

2

CA

EN

! Gratis Øver

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Gratis prøver Bestil gerne 3 gratis vareprøver så du kan se og mærke den gode kvalitet! • kort • æsker • bånd • tylposer • bordløbere • trykfarver • foliefarver Kortprøver kan du bestille på vores shop. Send os gerne en mail, hvis du vil have prøver på andet end kort.

Rabat! Du får 5 % rabat når du bestiller for over 2.500 kr. på en og samme ordre. På ordrer for over 5.000 kr. ydes 10 % rabat. Bemærk: rabatten gælder kun på varer som bestilles på samme ordre - ikke varer der bestilles af flere omgange. Rabat gives ikke på fragtomkostninger.

www.calligraphen.dk Her kan du se flere kort og tilbehør til din fest. Tilbud og nyheder bliver også lagt på vores hjemmeside, og du kan nemt afgive din bestilling online.


inspiration

Indhold

25 16 Den rette stemning I dette katalog har vi samlet dele af Calligraphens bryllupskollektion, med alt fra færdigdesignede kort til helt enkle kort. Vi er specialister hvad angår forskellige former for tryk, foliering og prægning, og vi kan skabe hele kortserier til jer med et personligt og eksklusivt udtryk. Du finder også flot tilbehør som kan sætte den rette stemning før, under og efter jeres

42

fest. På vores online shop finder du hele vores kollektion, herunder også vores baby og børne kollektion, så besøg os på www.calligraphen.dk

40 43 48 10 47 flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

3


inspiration

Sobert i vanille og oliven

vanille

oliven

50er stil i rød og hvid

rød

hvid

Marine tema blåt

4

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

hvidt


inspiration

Farvestærkt i vanille og guld H DH vanille

guld

I anledning af vielsen mellem

Hozan og Hawal vil det glæde os at se jer på Rådhuset lørdag den 3. august 2013 klokken 14.30. samt den efterfølgende middag på Aarslev Kro.

S.u.: senest den 26. juni

Påklædning: Festtøj

Tlf: 34 34 23 23

Barfodet på stranden

aqua

vanille

Mc bryllup

lilla

vanille

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

5


VALGT E

VI

&

Johanna Robert

LL

IGRAPHE

Lørdag den 21. juli 2012 var den store dag. Endelig skulle vi giftes. Frieriet som havde udspillet sig på et hotelværelse med udsigt over en smuk sø gik galant og nu startede en gigantisk planlægningsperiode. At planlægge et bryllup skulle snart vise sig at være et deltidsarbejde. Vi havde en grundlæggende idé om, hvordan vores bryllup skulle være og vores motto var “alt kan man påvirke bortset fra vejret”! Nu skulle alt være godt lige til mindste detalje. Her indså vi tidligt, at Calligraphen havde stort set alt det vi ønskede os til vores store dag. Nemlig kvalitet og stor viden omkring detaljer. Tekst: Robert og Johanna Schultz Foto: Niklas Andersen http://niklasandersen.se/

6

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

N

Johann & Roberat

CA

inspiration


inspiration

Vi blev viet i en kirke. Det var en strålende sommerdag med klarblå himmel. Hele ugen op til brylluppet havde det regnet, og ugen efter bryllupsdagen regnede det også. men netop DEN DAG, vores dag skinnede solen. Vielsen blev indviet af en solist som spillede en smuk melodi. Bagved solisten kom brudeparret sammen med brudepigerne og brudesvendene. Efter sangen og det afgivede løfte ventede gæsterne udenfor kirken. Sæbeboblerne svævede rundt i luften og et lykkeligt ægtepar hyggede med familie og venner inden det var tid til afgang mod festlokation og aftenens middag.

Vores tanke var, at fra den dag man fik et save-the-date kort skulle standarden for resten af kortserien være lagt og holdes i samme tema. Invitationskort, fesprogrammer, bordkort m.m. skulle være i en rosa nuance med samme grafiske layout. Den røde tråd blev til den rosa tråd. Vores farve til vores bryllup. Festlokalet blev pyntet dagen før brylluppet. Stole, borde, duge, alt var nu på plads. En enkel ting som en kedelig stol der blev forvandlet til noget helt pompiøst blot ved hjælp af et hvidt stolbetræk og rosa stolsløjfer. Al planlægningen var nu blevet virkelighed. Nu var der hverken mere tid eller energi til at ændre på noget. Der er virkelig noget om udtrykket “first impression lasts”.

Eftersom mange af vores gæster kom langvejs fra havde vi fået trykt et vejskilt som pegede mod festlokalet. En sjov detalje, som satte meget snak i gang blandt gæsterne. Til sidst ankom brudeparret i en hvid limousine. Så kom vi til den traditionelle brudeskål, hvorefter vi sammen gik ind. I entreen fik gæsterne information om hvor de skulle sidde vha. et stort, fint placeringsskilt. På deres plads var et bordkort trykt med deres navn, mange tog bordkortene med hjem som et minde. I festprogrammet kunne man læse om festlokalet, middagen, gæsterne, brudeparret og andet sjovt. Alt i samme stil, som det første save-the-date kort de havde fået 6 måneder forinden. Vi havde en fantastisk dag! Helt perfekt var det. Vi er så glade for at vi havde Calligraphen som hjælp og støtte gennem hele processen. “Den rosa tråd” blev virkelig værdsat og vi anbefaler Calligraphen til jer som står og skal giftes.

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

7


inspiration

Find stilen

Johanna & Robert havde en rød tråd som de døbte til den “rosa tråd”. Det var deres farve og deres bryllup. Tanken var at fra den dag gæsterne fik save-the-date kortet så skulle de kunne genkende alle andre tryksager, som skulle holdes i samme farver og grafiske designs. Og det gav virkelig en WOW effekt hos familie og venner.

e Pink Vogusav dkort) e-the-date og bor (invitationskort ,

igato Unique levfest program i hvid) (kirkeprogram og r Perlemorballone

s. 15 s. 10 s. 43

(rosa og hvid)

s. 44

(rosa)

s. 42

Tylposer Stolsløjfe

s. 41 Vejskilt s. 40 r tte ike et ed Sæbebobler m s. 45 Satinbånd (rosa) s. 53 Kaffeservietter

(rosa)

Farveskala

(rosa)

Tryk & folie rosa sort tryk

8

|

rosa tryk

fuchsia folie

hvid

sølv folie

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


bryllupskort

108x303 mm

165x165 mm 115x175 mm

97x179 mm

ato lime Unique levig t Modern 7

kt med layou

(her vist try

i oliven) 135x135 mm

100x42 mm

Unique metallic vanille (her vist folieret med layout Modern 4 i guld)

Unique levigato metallic sølv (her vist folieret med layout Modern 10 i sølv)

Unique Unique er en serie med flotte kort i 6 forskellige kortstørrelser og 26 forskellige varianter. Papiret er kraftigt og af høj kvalitet i forskellige varianter; glat papir i mange flotte farver, klassisk papir i hvid eller vanille med struktur og flot skinnende, metallisk papir. Find jeres helt eget unikke kort. Bestil kortene med et personligt tryk og anvend dette tryk til alle kortene i serien.

Festprogram og

Kortene kan bestilles med navn, monogram, symboler, dato, et foto eller hvad I nu kan finde på, trykt enten på forsiden eller indeni kortene. I kan også få kortes forside trykt med guld, sølv eller kobberfolie for et eksklusivt look. Se alle vores foliefarver og trykfarver på side 61.

del e levigato laven ) bordkort Uniqu ut Modern 9 i lilla d layo

(her vist trykt me

Tag et kig på side 54-61 i dette katalog. Der er der eksempler på, hvilke layouts vi kan lave. Der er også eksempler på, hvordan en invitationstekst kan lyde og se ud, hvad angår skrifttype, trykfarve m.m. Husk på at vi ikke kan trykke med farve på de mørke kort, marineblå, espresso og sort, så der er det en god ide at bestille indstik til kortene, som jeres invitationstekst kan trykkes på. På www.calligraphen.dk kan du læse mere om, hvilke trykfarver der passer til hvilke kort.

! Match

d - mek t ort! pocke

(her vist trykt

Bestiller du pocketkort levigato (side 12) eller kort fra serien Creative Colors (side 14) passer Unique levigato kortene perfekt dertil. Det er præcis samme papir, så du kan matche festprogram, kirkeprogram, bordkort, menukort og takkekort. Du kan som ekstra tilbehør vælge indstik og snore for et komplet look.

Pocketkort i hv id med rosa ind stik, kirkeprogram Unique leviga to rosa dern 9, design 6L og

med layout Mo

26 forskellige papirer!

modern 3C i fuc

hsia)

se mere på næste side Match

!

- med Cr coloreative s

hsia ique levigato fuc Fototakkekort Un ut Trend 2S i hvid folie) (her vist med layo

(her vist

ato oliven Unique levig Festprogram o vanille at vig le ue iq bordkort Un 9 i mørkegrønt og oliven)

out Modern trykt med lay

Ivitationskort Ebony Style Kirkeprogram Unique levigato sort

(her vist trykt

Kirkeprogram

med symbol 18

Unique tintorett o vanille

og skrifttype nr.

(her vist folieret med layout Modern 5 i sølv, trykt med design 3 i sort)

87, Burgues scr

ipt i brun)

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

9


bryllupskort Kort

(115x175 mm)

Kort

(97x179 mm)

pr. stk.

Kort

(165x165 mm)

pr. stk.

Kort

(108x303 mm)

pr. stk.

Bordkort

(135x135 mm)

(100x42 mm)

pr. stk.

Metallic guld

69533U

69553U

69513U

10,-

69583U

12,-

69523U

13,-

553Upc

4,-

Metallic sølv

69534U

69554U

69514U

10,-

69584U

12,-

69524U

13,-

554Upc

4,-

Metallic vanille

69532U

69552U

69512U

10,-

69582U

12,-

69522U

13,-

552Upc

4,-

Metallic hvid

69531U

69551U

69511U

10,-

69581U

12,-

69521U

13,-

551Upc

4,-

Tintoretto vanille

381202U

286602U

286102U

7,-

381402U

9,-

286302U

10,-

422Upc

4,-

Tintoretto naturhvid

381201U

286601U

286101U

7,-

381401U

9,-

286301U

10,-

421Upc

4,-

Kuvert metallic guld

79533

79553

-

5,-

79583

8,-

-

-

Kuvert metallic sølv

79534

79554

-

5,-

79584

8,-

-

-

Unique

Unique levigato lavendel (her vist folieret med layout Modern 15 i sølv)

Bordkort Unique levigato rosa (her vist trykt med skrifttype nr. 87, Burgues script i fuchsia)

- ed pockm etkor t

Kuvert metallic vanille

79532

79552

-

5,-

79582

8,-

-

-

Kuvert metallic hvid

79531

79551

-

5,-

79581

8,-

-

-

Kuvert tintoretto vanille

481202

486502

-

3,-

481402

4,-

-

-

Kuvert tintoretto naturhvid

481201

486501

-

3,-

481401

4,-

-

-

Unique levigato

Match

!

Oliven pocketkort, indstik i vanille, kirkeprogram Unique levigato aqua, (her vist trykt i mørkegrønt og oliven)

Bordkort Unique levigato vanille (her vist trykt med layout Modern 1 i aqua)

Fototakkekort Unique levigato metallic hvid (her vist trykt med skrifttype Shelley Volante i oliven)

Kort

(115x175 mm)

Kort

(97x179 mm)

pr. stk.

Kort

(165x165 mm)

pr. stk.

Kort

(108x303 mm)

pr. stk.

Bordkort

(135x135 mm)

Kort

(110x55 mm)

pr. stk.

75058U

74058U

78058U

12,-

77058U

14,-

76058U

15,-

93104Upc

4,-

Hvid

Kort

Vanille

75059U

74059U

78059U

12,-

77059U

14,-

76059U

15,-

93107Upc

4,-

Rød

75051U

74051U

78051U

12,-

77051U

14,-

76051U

15,-

93083Upc

4,-

Rosa

75057U

74057U

78057U

12,-

77057U

14,-

76057U

15,-

93101Upc

4,-

Fuchsia

75055U

74055U

78055U

12,-

77055U

14,-

76055U

15,-

93095Upc

4,-

Lys pistage

75069U

74069U

78069U

12,-

77069U

14,-

76069U

15,-

93279Upc

4,-

Aqua

75054U

74054U

78054U

12,-

77054U

14,-

76054U

15,-

93092Upc

4,4,-

Lyseblå

75067U

74067U

78067U

12,-

77067U

14,-

76067U

15,-

93277Upc

Marineblå

75066U

74066U

78066U

12,-

77066U

14,-

76066U

15,-

93276Upc

4,-

Lavendel

75065U

74065U

78065U

12,-

77065U

14,-

76065U

15,-

93275Upc

4,-

Oliven

75056U

74056U

78056U

12,-

77056U

14,-

76056U

15,-

93098Upc

4,-

Lime

75068U

74068U

78068U

12,-

77068U

14,-

76068U

15,-

93278Upc

4,-

Rost

75064U

74064U

78064U

12,-

77064U

14,-

76064U

15,-

93274Upc

4,4,-

Espresso

75052U

74052U

78052U

12,-

77052U

14,-

76052U

15,-

93086Upc

Sort

75053U

74053U

78053U

12,-

77053U

14,-

76053U

15,-

93089Upc

4,-

Metallic vanille

75062U

74062U

78062U

12,-

77062U

14,-

76062U

15,-

93272Upc

4,-

Metallic hvid

75061U

74061U

78061U

12,-

77061U

14,-

76061U

15,-

93271Upc

4,-

Metallic guld

75060U

74060U

78060U

12,-

77060U

14,-

76060U

15,-

93110Upc

4,-

Metallic sølv

75050U

74050U

78050U

12,-

77050U

14,-

76050U

15,-

93080Upc

4,4,-

Metallic espresso

75063U

74063U

78063U

12,-

77063U

14,-

76063U

15,-

93273Upc

Kuvert hvid

808020

435OUT

-

3,-

808103

3,-

-

-

-

-

Kuvert naturhvid

481201

431OUT

-

3,-

481401

4,-

-

-

-

-

Kuvert vanille

481202

433OUT

-

3,-

481402

4,-

-

-

-

-

Tilbehør Her finder du tilbehør til kortene i serien Unique; indstik, informationskort og snor. Til de mørke kort, som ikke kan trykkes med farve passer det godt med et indstik og til festprogrammet skal der ofte bruges flere indstik. Til sidst sætter du snoren omkring for at holde indstikkene på plads i kortene.

Tilbehør til Unique indstik vanille

til kort til kort til kort til kort til kort 165x165 mm 135x135 mm 97x179 mm 108x303 mm 115x175 mm 72165

72135

72115

72195

72125

pr. stk. 2,-

indstik naturhvid

72065

72035

72015

72095

72025

2,-

indstik hvid

72265

72235

72215

72295

72225

2,-

indstik aqua

72365

72335

72315

72395

72325

3,-

indstik fuchsia

72465

72435

72415

72495

72425

3,-

indstik lime

72565

72535

72515

72595

72525

3,-

72065TRA

72035TRA

72015TRA

-

72025TRA

4,-

informationskort vanille

indstik transparent

72165E

72135E

72115E

-

72125E

2,-

informationskort naturhvid

72065E

72035E

72015E

-

72025E

2,-

informationskort hvid

72265E

72235E

72215E

-

72225E

2,-

snor guld

GimpG

GimpG

GimpG14

GimpG22

GimpG

3,-

GimpS

GimpS

GimpS14

GimpS22

GimpS

3,-

snor sølv

10

|

Festprogram Unique levigato rød med monteret indstik i vanille (folieret med layout Modern 3C i guld)

Kirkeprogram Unique levigato rosa med sølvsnor og indstik i hvid (her vist trykt med layout Modern 8 i fuchsia)

Invitationskort Unique levigato fuchsia med transparent indstik og sølvsnor (folieret med layout Modern 4 i hvid og trykt på indersiden med design 3 i fuchsia)

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


bryllupskort Unique metallic

Unique tintoretto

Lækre, skinnende metallickort i guld, sølv, vanille og hvid med en kraftig papirkvalitet. Der fås kuverter i samme farve som kortene til disse kort.

Smukke, klassiske kort med en tydelig struktur i kraftig papirkvalitet. Fås i farverne vanille og naturhvid med kuverter i samme farve.

metallic guld

metallic sølv

metallic vanille

metallic hvid

tintoretto vanille

tintoretto naturhvid

På side 54-61 finder du forslag og inspiration til hvordan vi kan trykke dine kort. Unique levigato

Unique levigato metallic

Kraftigt, farvet papir af høj kvalitet og med en glat overflade. Vælg imellem 15 flotte farver.

Lækre, skinnende metallickort i 5 fine farver. Samme kraftige papirkvalitet som levigato med en glat ydre.

hvid

vanille

rød

rosa

fuchsia

metallic vanille

metallic hvid

lys pistage

aqua

lyseblå

marineblå

lavendel

metallic guld

metallic sølv

oliven

lime

rust

espresso

sort

metallic espresso

Nogle af kortene i denne serie er lavet af genbrugspapir. De farver er markeret med løvsymbolet og vi håber at flere af dem snart vil blive lavet af genbrugspapir.

Unique tintoretto naturhvid (her vist trykt med layout Modern 3D i oliven)

Unikke kort 6 forskellige størrelser. 26 forskellige papirtyper. Mange forskellige skrifttyper, trykfarver, layouts og symboler. Vælg imellem mange layoutforslag eller lav dit helt eget layout. Gør kortene unikke og personlige ved at lave din egen kombination. Tilbehør til Unique finder du på de foregående sider. Tilbehør er bl.a. indstik, snore og informationskort, til jer som ønsker det. På siderne 54-61 i kataloget er der mange eksempler på hvordan jeres navne kan udformes for at få det perfekte layout. Der finder du også eksempler på forskellige invitationstekster, trykfarver, skrifttyper og meget mere.

Hvilket kort vælger du?

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

11


bryllupskort

m

CA LL

EN

l Boenstetriing H

HA

ADE B DM

Y

N

Pocketkort levigato P IGRA

Lækre pocketkort med op til 3 indstik. Papiret er med glat struktur og fås i mange herlige farver. Lad os trykke din invitationstekst på det store indstik og praktisk info på det lille indstik. Har I meget information til jeres gæster kan I tilkøbe yderligere et indstik til f.eks. vejbeskrivelse, bookning af hotelværelse osv. I kortprisen indgår det store indstik (nr. 1) og det mindste indstik (nr. 3). Det ekstra indstik (nr. 2) koster 4 kr./stk. inklusive tryk. Til pocketkortene fås også matchende bordkort og program i forskellige størrelser i alle farverne, se side 9-11. Husk på at farvetryk ikke kan se på de mørke kort, marineblå, epresso og sort. Det gælder også tryk på indstikkene. Læs mere om trykfarver og kort på www.calligraphen.dk

Pocket i metallic hvid med indstik i hvid (her vist trykt med design 6P i oliven)

Pocketkort Hvid

Pocketkort i lime med hvide indstik og rund etiket, bordkort Kiwi Trend (side 14), hjerteformet æske med satinbånd i kiwi (kortene og æskerne er trykt i oliven, kortene med design 6i, æskerne og bordkortet med skrifttype Shelley Volante)

12

Pocket

(130x184 mm)

Indstik 1

(125x105 mm)

Indstik 3

pr. stk.

(125x137 mm)

Indstik 2

pr. stk.

93102

93103

93158

18,-

93157

4,-

Vanille

93105

93106

93160

18,-

93159

4,-

Rød

93081

93082

93144

18,-

93143

4,-

Rosa

93099

93100

93156

18,-

93155

4,-

Fuchsia

93093

93094

93152

18,-

93151

4,-

Marineblå

93286

93290

93292

18,-

93291

4,-

Lyseblå

93287

93293

93295

18,-

93294

4,-

Aqua

93090

93091

93150

18,-

93149

4,-

Lys pistage

93289

93296

93298

18,-

93297

4,-

Oliven

93096

93097

93154

18,-

93153

4,-

Lime

93288

93299

93301

18,-

93300

4,-

Rust

93284

93302

93304

18,-

93303

4,-

Espresso

93084

93085

93146

18,-

93145

4,-

Lavendel

93285

93305

93307

18,-

93306

4,-

Pocketkort i marineblå med hvide indstik, kirkeprogram Unique levigato marineblå, bordkort Unique levigato hvid (side 10), kaffeservietter i marineblå og hvid

Sort

93087

93088

93148

18,-

93147

4,-

Hvid metallic

93281

93308

93310

18,-

93309

4,-

(tryk i marineblå, folieret i sølv med med design 6O, layout modern 11 og skrifttype Onyx)

Vanille metallic

93282

93311

93313

18,-

93312

4,-

Guld metallic

93108

93109

93171

18,-

93170

4,-

Sølv metallic

93078

93079

93142

18,-

93141

4,-

93283

93314

93316

18,-

93315

4,-

Kuvert vanille

443OUT

-

-

3,-

-

-

Kuvert hvid

445OUT

-

-

3,-

-

-

Espresso metallic

|

(133x186 mm)

Du kan bestille dine kort færdigmonteret for kun 2 kr. ekstra pr. kort. Montering indebærer at indstik 1 limes fast i pocketkortet. Vil du hellere selv montere, anbefaler vi vores praktiske limroller. (se side 51). Mål på pocketkort er 133x436 mm. ufoldet og 133x186 mm. foldet. Tryk indgår ikke i kortprisen (indstik 2 er inkl. tryk). Se vores trykpriser på side 61.

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


bryllupskort

Pocket i hvid med indstik 1 og 3 i aqua

Pocket i fuchsia med indstik 1 og 3 i rosa

Pocket i lyseblå med hvide indstik

(her trykt med design 6C i farven brun)

(trykt med design 6C i fuchsia)

(trykt med design 6M i marineblå)

Pocket i espresso metallic med vanille indstik

Pocket i lavendel med hvide indstik

Pocket i rust med vanille indstik

(trykt med design 6R i guldbrun)

(trykt med design 6N i lilla)

(trykt med design 6i i brun)

Pocketkort i rosa med indstik 1 og 3 i hvid

Pocket i rød med indstik 1 og 3 i vanille

Pocket i aqua med indstik 1 og 3 i vanille

(trykt med design 6B i fuchsia)

(her vist med design 6B i vinrød)

(trykt med design 6F i aqua)

Pocket i lys pistage og vanille indstik

Pocketkort i sølv metallic med indstik 1 og 3 i hvid og indstik 2 i rosa

Pocket i metallic guld med indstik 1 og 3 i vanille og indstik 2 i metallic guld

(trykt med design 6K i oliven)

(trykt med design 6g og symbol 19 i fuchsia)

(her vist med design 6F i brun)

Pocketkort i sort med indstik 1 og 3 i hvid (trykt med design 6A i sort)

Pocket i vanille, indstik 1 og 3 i metallic guld og indstik 2 i vanille (trykt med design 6G og symbol 89 i brun)

Pocketkort i oliven med indstik 1 og 3 i vanille (trykt med design 6F i farven oliven)

Pocket i metallic vanille med vanille indstik (trykt med design 6P i brun)

levigato

levigato metallic

Kraftigt, gennemfarvet papir i høj kvalitet med en glat overflade. Vælg imellem 15 flotte farver.

Lækre, skinnende metallickort i 5 fine farver. Samme kraftige papirkvalitet som levigato men med en glat overflade.

hvid

vanille

rød

rosa

fuchsia

metallic vanille

metallic hvid

lys pistage

aqua

lyseblå

marineblå

lavendel

metallic guld

metallic sølv

oliven

lime

rust

espresso

sort

metallic espresso

Nogle af kortene i denne serie er lavet af genbrugspapir. De farver er markeret med løvsymbolet og vi håber at flere af dem snart vil blive lavet af genbrugspapir.

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

13


l Boenstetriing

Udtryk jer med farver og match alle kort til jeres bryllup. Creative colors er en serie af kort med forskellige farvekombinationer af papir og bånd. Kortet består af et underkort i kraftig papir af høj kvalitét og et overkort i samme papirskvalitét. Kortet dekoreres med et flot, bredt bånd med ribbet struktur samt et smalt satinbånd. Vælg den skrifttype/trykfarve/design I synes bedst om til at give kortene det udtryk I ønsker. Hvis I altså ønsker at få tryk på kortene. Vælg mellem et stående kort med bånd i toppen, et stående kort med bånd i bunden og et liggende kort.

EN

m

CA LL

H

HA

Creative colors

Y

N

bryllupskort ADE B DM

P IGRA

Festprogrammet (108x303 mm.) og kirkeprogrammet (115x175 mm.) på det store billede finder du på side 10 i dette katalog. Program og takkekort fås i forskellige farver, som matcher kortene i Creative Colors serien. I prisen på save-the-date kortene indgår en kuvert i hvid eller vanille.

Olive green (Oliven bundkort, hvidt topkort, kiwi bredt og smalt bånd, her vist med design 3 og skrift nr. 87, Burgues Script i oliven og folieret i hvid)

Invitationskort Wild Orchid, kirkeprogram Unique levigato lavendel, sæbebobler med satinbånd i lavendel og sølv og etiket. (her trykt med layout modern 19 og design 6M i lilla)

r farve Flereverter på på ku ww. w n.dk raphe callig

14

Pink Vogue med kuvert i rosa (her med layout modern 1 og design 1 trykt i rosa)

Best nr kort

Best nr bordkort

Best nr save-the-date

pr. stk.

20,-

81056pc

84052sd

7,-

20,-

81003pc

84095sd

7,-

83052nv

20,-

81052pc

84052sd

7,-

83067nv

20,-

81067pc

84067sd

7,-

83019nv

20,-

81019pc

84098sd

7,-

(125x185 mm)

(101x210 mm)

Best nr kort

pr. stk.

Kort Olive Green

81056nv

83056nv

Kort Espresso Elegant

81003nv

83003nv

Kort Kiwi Trend

81052nv

Kort Ebony Style

81067nv

Kort Fuchsia Flair

81019nv

Creative colors

(110x55 mm)

(90x134 mm)

Kort Classic White - vælg båndfarve!*

81033nv

83033nv

20,-

81033pc

84033sd

7,-

Kort Silver Sparkle

81025nv

83025nv

20,-

81025pc

84097sd

7,-

Kort Classic Ivory - vælg båndfarve!*

81009nv

83009nv

20,-

81009pc

84009sd

7,-

Kort Ruby Red

81054nv

83054nv

20,-

81054pc

84054sd

7,-

Kort Tiffany Dream

81053nv

83053nv

20,-

81053pc

84053sd

7,-

Kort Blue Dream

81023nv

83023nv

20,-

81023pc

84096sd

7,-

Kort Golden Dream

81057nv

83057nv

20,-

81057pc

84057sd

7,-

Kort Pink Vogue

81051nv

83051nv

20,-

81051pc

84051sd

7,-

Kort Wild Orchid

81065nv

83065nv

20,-

81065pc

84065sd

7,-

Montering

-

-

3,-

-

-

2,-

Kuvert hvid

445OUT

-

3,-

-

-

-

Kuvert vanille

441OUT

-

3,-

-

-

-

Kuvert vanille (kan ej trykkes på)

-

82050

5,-

-

-

-

Kuvert hvid (kan ej trykkes på)

-

82051

5,-

-

-

-

Kuvert naturhvid

-

70

3,-

-

-

-

Hvis I ønsker det, kan I få kortene færdigmonteret for kun 3 kr. ekstra pr. kort. I monteringen indgår limning af topkortet på underkort, limning af det brede bånd samt knytning af det smalle satinbånd. Vil I montere kortene selv, anbefaler vi vores praktiske limroller, som letter jeres job (side 51). *På kortene Classic White og Classic Ivory kan du selv vælge farve på det smalle satinbånd. Se alle båndfarver på 9 mm. satinbånd på side 45.

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


bryllupskort sabella . henrik

Pernille & Henrik

sabella . henrik

Pernille & Henrik Nadja & Joakim

indbydes til at

Isabella Andersen og Henrik Mikkelsen

vielsen mellem

save-the-date

Isabella Andersen og Henrik Mikkelsen

Nadja & Joakim overvære vielsen mellem

vil det glæde os at se

Restaurant ”de fire årstider” i Århus. kommer senere. Eva og Peter Isabella & Henrik

i Mårslet Kirke

efterfølgende middag på Eva og Peter

Påklædning: kavaler

i Mårslet Kirke

Indbydelse og detaljer kommer senere.

lørdag den 18. maj 2013 klokken 14.30. Tlf. 80 80 80 47

Isabella & Henrik 15. juni 2013

Restaurant ”de fire årstider” i Århus. S.u.: senest den 22. maj Storegaden 11 8320 mårslet

rette ægtefolk at være.

S.u.: senest den 22. april Påklædning: kavaler Åge og Maj-Britt Nysted Lars og Monica Mikkelsen

Erik og Mette

lørdag den 15. juni 2013 klokken 15.00.

S.u.: senest den 22. maj Påklædning: kavaler Storegaden 11 8320 mårslet

Erik og Mette i Mårslet Kirke lørdag den 18. maj 2013 klokken 14.30. Lørdag den 18. maj 2013 bliver samt den efterfølgende middag Sofie & Niklas på Aarslev Kro.

Sofie & Niklas

samt den efterfølgende middag

Tlf. 80 80 10 80

Sofie & Niklas 18. maj 2013

på Aarslev Kro. S.u.: senest den 22. april Åge og Maj-Britt Nysted Tlf. 80 80 80 47

Pernille Nysted Save-the-date & Henrik Mikkelsen

I anledning af vielsen mellem

vil det glæde os at se

vielsen mellem

Vi gifter os

i Mårslet Kirke

Save-the-date

Sofie & Niklas I anledning af

lørdag den 15. juni 2013 klokken 15.00. lørdag den 15. juni 2013. I indbydes også til den Indbydelse og detaljer efterfølgende middag på

I indbydes også til den

I anledning af vielsen mellem

I anledning af

indbydes til at overvære vielsen mellem

S.u.: senest den 24. april Påklædning: kavalerFlere detaljer og vil det glæde os at se Åge og Maj-Britt Nysted Lars og Monica Mikkelsen Mette & Mads indbydelse kommer senere. Tlf. 80 80 80 47 Tlf. 80 80 10 80 i Mårslet Kirke Camilla & Niklas lørdag den 18. maj 2013 klokken 14.30. samt den efterfølgende middag på Aarslev Kro. S.u.: senest den 24. april Åge og Maj-Britt Nysted Tlf. 80 80 80 47

Påklædning: kavaler Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 10 80

vil det glæde os at se Mette & Mads

Mårslet Kirke Pernille Nysted lørdag deni 18. maj 2013 klokken 14.30. Reservér den 18. maj 2013 & middag i kalenderen allerede nu, Henrik Mikkelsen samt denpåefterfølgende Aarslev Kro. for da gifter vi os.

Pernille & Henrik 18. maj 2013

Påklædning: kavaler Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 10 80

Espresso Elegant

Kiwi Trend

Ebony Style

espresso/vanille/vanille/espresso (her med design 5F trykt i brun)

hvid/hvid/hvid/kiwi (her med design 5J, trykt i lime)

sort/hvid/sort/hvid (her med design 5G trykt i sort)

Vælg selv farve

alexandr . tobia

m♥j

på satinbånd et!

Lørdag den 18. maj 2013

alexandr . tobia

m♥j

Mette Andersen & Jonas Berg Lørdag den 18. maj 2013 blive erklæret for

Vi har fornøjelsen at invitere

Alexandra Mikkelsen save-the-date Tobias Andersen

save-the-date

....................................................................... til at overvære vielsen mellem

Vi har fornøjelsen at invitere

og

I inviteres hermed til vielsen mellem

mette og jonas

....................................................................... til at overvære vielsen mellem

Lørdag den 18. maj 2013 bliver i Frederikskirken mette & jonas lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 rette ægtefolk at være. samt den efterfølgende middag på Indbydelse og detaljer Hotel Royal. kommer senere.

mette og jonas

i Frederikskirken S.u.: senest den 15. november lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 Hovedgaden 4, 4000 Roskilde samt den efterfølgende middag på Hotel Royal.

m♥j

Alexandra Mikkelsen Tobias Andersen og

Påklædning: kavaler

Save-the-date

med stor middag på Hotel ”det gode ly” i Tranbjerg.

blive erklæret for

Kærlig hilsen

”rette ægtefolk at være”.

Malin og Jonas

Det finder sted i Tranbjerg kirke kl. 15.

S.u.: senest 6. marts Tlf.: 33 33 22 22

Dette fejres efterfølgende

Påklædning: efter behag

med stor middag på Hotel ”det gode ly” i Tranbjerg.

Vi gifter os

Kærlig hilsen

Lørdag den 18. maj 2013 bliver

Malin og Jonas

Mette & Jonas

S.u.: senest 6. marts Påklædning: efter behag Tlf.: 33 33 22 22

kommer senere.

lørdag den 10. august 2013 kl. 15.00. S.u.: senest den 17. juli

S.u.: senest den 17. juli Tlf: 80 80 10 80

Jonas Berg

Dette fejres efterfølgende

Indbydelse og detaljer

Tlf: 80 80 10 80

&

Det finder sted i Tranbjerg kirke kl. 15.

lørdag den 10. august 2013.

Ugerslev Kro.

i Ugerslev Kirke

Ugerslev Kro.

S.u.: senest den 15. november Hovedgaden 4, 4000 Roskilde

i Ugerslev Kirke

lørdag den 10. august 2013 kl. 15.00. Derefter byder vi til bryllupsfest på

Derefter byder vi til bryllupsfest på Påklædning: kavaler

Mette Andersen

”rette ægtefolk at være”.

I inviteres hermed til vielsen mellem

Isabella & Henrik

rette ægtefolk at være. Indbydelse og detaljer kommer senere.

alexandr og tobia

Mette & Jonas 18. maj 2013

Fuchsia Flair

Classic White

Silver Sparkle

fuchsia/hvid/fuchsia/fuchsia (her med design 5H trykt i fuchsia)

hvid/hvid/hvid/hvid (her med design 5F trykt i lilla)

metallic sølv/hvid/rosa/sølv (her med design 5E trykt i rosa)

Vælg selv farve

I LH

på satinbånd et!

I inviteres hermed til vielsen mellem

Isabella & Henrik i Ugerslev Kirke lørdag den 10. august 2013 kl. 15.00. Derefter byder vi til bryllupsfest på

I inviteres hermed til vielsen mellem

Ugerslev Kro.

S.u.: senest den 17. juli Tlf: 80 80 10 80

Isabella & Henrik

Så skete det endelig!

Så skete det endelig!

Han kom på knæ og hun sagde ja.

Han kom på knæ og hun sagde ja.

Nu mangler vi kun at sige ”amen”

Nu mangler vi kun at sige ”amen”

og det gør vi

Save-the-date

Påklædning: kavaler

klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke.

Derefter fejrer vi den store dag

Derefter fejrer vi den store dag

den 10. august 2013 kl. 15.00. Lørdag den 10. august 2013 bliver Ugerslev Kro.

restaurant Tiffany i Roskilde.

Nu mangler vi kun at sige ”amen”

med en festlig middag på

Han kom på knæ og hun sagde ja.

restaurant Tiffany i Roskilde.

Nu mangler vi kun at sige ”amen”

Vi ses

og det gør vi

Mette og Mads

klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke.

S.u.: senest den 17. juli Påklædning: kavaler Tlf: 80 80 10 80

rette ægtefolk at være.

med en festlig middag på

Indbydelse og detaljer

restaurant Tiffany i Roskilde.

lørdag den 18. maj 2013. Indbydelse og detaljer

Vi ses

kommer senere.

Ugerslev Kro har et antal værelser til rådighed for udlejning for de, der ønsker at overnatte. Ring og book på tlf. 23 22 22 22

Isabella & Henrik 10. august 2013 S.u.: senest 24. april Tlf.: 34 12 45 68

Vi gifter os

lørdag den 18. maj 2013

Mette og Mads

klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke.

kommer senere.

med en festlig middag på

Isabella & Henrik

restaurant Tiffany i Roskilde.

kommer senere. Isabella & Henrik

Vi ses Mette og Mads

18. maj 2013

S.u.: senest 24. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

Mette og Mads

18. maj 2013

Påklædning: ad lib

Classic Ivory

Ruby red

Tiffany Dream

vanille/vanille/vanille/vanille (her med design 5D og 5i i trykt i oliven)

rød/hvid/rød/rød (her med design 5J trykt i vinrød)

espresso/hvid/espresso/aqua (her med design 5J trykt i brun)

I LH

h♥j

I anledning af

I inviteres hermed til at overvære vielsen mellem

I indbydes til at

vielsen mellem

overvære vielsen mellem

Pernille & Henrik

Isabella & Henrik

henriette og jonas

I inviteres hermed til at overvære vielsen mellem

i viborg domkirke lørdag den 14. december 2013 klokken 15.00 samt efterfølgende middag på jensens bøfhus i viborg. s.u.: senest den 25. november tlf. 80 10 10 80

lørdag den 18. maj 2013. Indbydelse og detaljer

Derefter fejrer vi den store dag

Mette og Mads

Mette og Mads

Vi ses

og det gør vi

Vi gifter os

lørdag den 18. maj 2013 Isabella & Henrik

Derefter fejrer vi den store dag

I LH

Så skete det endelig!

med en festlig middag på

Derefter byder vi til bryllupsfest på

Save-the-date

lørdag den 18. maj 2013

klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke.

i Ugerslev Kirke

Ugerslev Kro har et antal værelser til rådighed for udlejning lørdag for de, der ønsker at overnatte. Ring og book på tlf. 23 22 22 22

og det gør vi

Save-the-date

lørdag den 18. maj 2013 Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

i Mårslet Kirke

save-the-date

henriette og jonas

påklædning: habit

h♥j

h♥j

Isabella & Henrik

efterfølgende middag på Restaurant ”de fire årstider” i Århus.

S.u.: senest den 22. maj Storegaden 11 8320 mårslet

I anledning af

vil det glæde os at se

overvære vielsen mellem

Du/I indbydes også til den

Isabella og Henrik

i viborg domkirke Reservér den 14. december 2013 lørdag den 14. december 2013 i kalenderen allerede nu, klokken 15.00 for da gifter vi os. samt efterfølgende middag Flere detaljer og på jensens bøfhus i viborg. indbydelse kommer senere.

s.u.: senest den 25. november påklædning: habit tlf. 80 10 10 80

I indbydes til at

lørdag den 15. juni 2013 klokken 15.00.

vielsen mellem

Erik og Mette

Save-the-date

i Mårslet Kirke

Pernille & Henrik

lørdag den 18. maj 2013 klokken 14.30. samt den efterfølgende middag

i Mårslet Kirke Påklædning: kavajer

vil det glæde os at se Erik og Mette

Du/I indbydes også til den efterfølgende middag på

Restaurant ”de fire årstider” i Århus. Isabella og Henrik S.u.: senest den 22. maj Påklædning: kavaler Storegaden 11 8320 mårslet

I LH

Save-the-date

på Aarslev Kro.

lørdag den 15. juni 2013 klokken 15.00.

Vi gifter os

S.u.: senest den 23. april Åge og Maj-Britt Nysted Tlf. 80 80 80 47

Påklædning: kavaler Lars og Monica Mikkelsen lørdag Tlf. 80 80 10 80

i Mårslet Kirke den 18. maj 2013 klokken 14.30.

samt den efterfølgende middag

lørdag den 15. juni 2013

på Aarslev Kro.

Indbydelse og detaljer Isabella & Henrik

Isabella & Henrik 15. juni 2013

Vi gifter os lørdag den 18. maj 2013 Indbydelse og detaljer kommer senere.

kommer senere. S.u.: senest den 23. april Påklædning: kavaler Åge og Maj-Britt Nysted Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 80 47 Tlf. 80 80 10 80

Isabella & Henrik

Pernille & Henrik 18. maj 2013

Blue Dream

Golden Dream

Pink Vogue

marineblå/hvid/blå/lyseblå (her med design 5C trykt i grå)

metallic vanille/metallic guld/vanille/vanille (her med design 5D og 5i, trykt i guldbrun)

sort/hvid/sort/rosa (her med design 5E og 5J, trykt i sort)

Se flere farvekombinationer på www.calligraphen.dk Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

15


bryllupskort

HA

N

Y

ADE B DM

l Boenstetriing

Mon amour

H

EN

m

CA LL

P IGRA

Stilrent og smukt kort som kan fås i hvid eller vanille. På kortet er en præget ramme, hvor jeres navne, monogram eller andet kan trykkes. Vælg mellem 25 båndfarver til kortet.

&

Save-the-date Reservér den 10. august 2013 i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os.

Anna Markus

A T

A T

Flere detaljer og indbydelse kommer senere Alexandra & Tobias

Save-the-date, 93204sd

Bordkort, 93104UpcR

(her vist trykt med design 7Y i lime)

(inklusive satinbånd, her vist trykt med layout modern 3J i lime samt gæstens navn skrevet i hånden)

Kirkeprogram, 93216wp (her vist trykt med layout modern 3J i lime)

Invitationer, 93173nv (her vist trykt med layout modern 3D i vinrød)

&

Anna Markus Anna & Markus 3. august 2013

&

Anna Markus

A T

A T

Bordkort, 93107UpcR (inklusive satinbånd, her vist trykt med skrift nr. 76, Trajan Pro i vinrød)

Save-the-date Reservér den 3. august 2013 i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os. Flere detaljer og indbydelse kommer senere Anna & Markus

Kirkeprogram, 93206wp (her vist trykt med layout modern 3D i vinrød)

Save-the-date, 93136sd

Festprogram, 93207pp og 93217pp

(her vist trykt med design 7Y i vinrød)

(her vist trykt med layout modern 3D i vinrød og modern 3J i lime)

Invitationer, 93215nv

(her vist trykt med layout modern 3J i lime)

Best nr

Best nr hvid

pr. stk.

Invitationer

93173nv

93215nv

9,-

Save-the-date med kuvert

93136sd

93204sd

5,-

Mon amour (140x140 mm)

hvid

vanille

sand

guld

espresso

(124x89 mm)

marineblå

smaragdgrøn

salviegrøn

kiwi

lysegul

Festprogram (108x303 mm)

93207pp

93217pp

14,-

Kirkeprogram (115x175 mm)

93206wp

93216wp

13,-

Bordkort Levigato Rosette

93107UpcR

93104UpcR

6,-

Kuvert

580OUT

600OUT

4,-

Informationskort (130x130 mm)

72135E

72235E

2,-

(inkl. satinbånd, 110x55 mm)

blå

lilla

sort

16

|

lyseblå

turkis

aqua

sølv

lavendel

lys fuchsia

rød

orange

rosa

fuchsia

dybrød

vinrød

vanille

Mon amour vanille vises her med vinrødt bånd , trykt med layout modern 3D og skrift nr. 76, Trajan Pro i vinrød. Mon amour i hvid vises med kiwi satinbånd, trykt med layout modern 3J og design 1 i lime. Flere designs, layouts og skrifttyper finder du på side 54, 55 og 56. Tryk indgår ikke i prisen. Trykpriser findes på side 61. Kortene leveres umonterede.

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


bryllupskort

Mon amour i hvid med satinbånd i kiwi (trykt med layout modern 3J i lime)

Borddækning i grøn og hvid Mon amour festprogram i hvid med satinbånd i kiwi, her vist trykt med layout modern 3J i lime. Hvidt bordkort med satinbånd i kiwi, her vist trykt med layout modern 3J og personaliseret med gæstens navn i skrifttype nr. 70, Bickham script i lime. Tylløber i lysegrøn (side 43), æske med transparent hjerte i låget (side 47) dekoreret med satinbånd i kiwi (side 45). Lysegrøn serviet med layout 3J i hvid folie (side 53) og grosgrainbånd i kiwi (www.calligraphen.dk) knyttet som en sløjfe rundt om vasen.

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

17


bryllupskort

White simplicity White simplicity er et smukt kort med en dekorativ prægning som rammer jeres navne eller initialer smukt ind. Vælg selv farve på det medfølgende satinbånd. Hvidt papir med en glat struktur.

White simplicity med satinbånd i lilla (trykt med layout modern 7 i lilla)

Satinbånd som metervare Disse bånd fås også som metervare. Match dine dekorationer i festlokalet med samme båndfarve som du vælger til dine kort.

Sara & Andreas 10. august 2013

Sara & Andreas

Sara & Andreas

Katarina

10. august 2013

Bordkort, 93199pc (her vist trykt med skrift nr. 90, Mutlu i lilla samt personaliseret med gæstens navn)

Sara & Andreas 10. august 2013

Sara & Andreas

Save-the-date

10. august 2013

Lørdag den 10. august 2013 bliver

Sara & Andreas

rette ægtefolk at være. Indbydelse og detaljer kommer senere.

Kirkeprogram, 74058U og Fototakkekort, 74058U

hvid

vanille

sand

Festprogram, 76058U

Save-the-date, 93199sd,

(her vist trykt med layout modern 7 i lilla)

(her vist trykt med layout modern 7 i lilla)

(her vist trykt med design S6 i lilla)

guld

espresso

White simplicity (198x138 mm)

Best nr

pr. stk.

Invitationer

93189nv

9,-

Save-the-date med kuvert

93199sd

5,-

Bordkort (110x55 mm)

93199pc

4,-

Kuvert

455OUT

3,-

Informationskort (133x183 mm)

72238E

2,-

Unique levigato (se side 9)

hvid

pr. stk.

Kirkeprogram (115x175 mm)

74058U

12,-

Festprogram (108x303 mm)

76058U

15,-

Fototakkekort (115x175 mm)

74058U

16,-

(125x90 mm)

marineblå

18

blå

lilla

sort

|

smaragdgrøn

lyseblå

lavendel

rosa

salviegrøn

turkis

lys fuchsia

fuchsia

kiwi

aqua

rød

dybrød

lysegul

sølv

orange

vinrød

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

White simplicity vises her med lilla satinbånd trykt med layout modern 7 og design 6 i lilla. Program i serien Unique Levigato i hvid passer til dette kort. Se disse kort på side 9. Trykpriser ser du på side 61. Kortene leveres umonterede.


m

CA LL

EN

l Boenstetriing H

N HA

Y

bryllupskort ADE B DM

P IGRA

White simplicity med satinbånd i lilla

Kirkeprogram Unique Levigato hvid, her med satinbånd i lilla. Tylpose med sølvkant (side 44), med lilla satinbånd (side 45), fyldt med bryllupsris (side 40).

(her vist med layout modern 7 og design 6 i lilla)

(kirkeprogram trykt med layout modern 7 og med skrifttype nr. 53, Times new roman i lilla).

Borddækning i lilla og lavendel White simplicity bordkort, trykt med skrifttype nr. 90, Mutlu i lilla. Tylpose i lavendel (side 44) med hjerteformet chokolade i hvid (side 48). Grosgrainbånd i lavendel rundt om servietten (www.calligraphen.dk).

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

19


l Boenstetriing

Florence

EN

m

CA LL

H

N HA

Y

bryllupskort ADE B DM

P IGRA

Florence er et elegant kort, smukt dekoreret med en detaljeret prægning på hvidt, glat papir. Kortet lukkes på midten med et smukt silkebånd, som sætter prikken over iét! Båndet er 22 mm. bredt og fås i 20 flotte farver. Vælg den farve som passer jeres tema bedst! Kortet er også godt til andre fester; konfirmation, barnedåb, guld- og sølvbryllup.

A T

A T

A T Kirkeprogram, 1001wp og fototakkekort, 1001ph (her med layout modern 3J i farven fuchsia)

Silkebånd som metervare Dette bånd fås også som metervare. Match med samme farve bånd som du vælger til kortet og dekorer festlokalet.

Lørdag den 3. august 2013 bliver Alexandra & Tobias rette ægtefolk at være. Indbydelse og detaljer kommer senere.

Invitationskort Florence med silkebånd i fuchsia

Alexandra & Tobias 3. august 2013

Festprogram, 1002pp

Save-the-date, 04021sd

Bordkort, 10111pc (her vist trykt med navn og dato i skrifttype nr. 70 i fuchsia og håndskrevet med gæstens navn)

(her med layout modern 3J i farven fuchsia)

(her trykt med skrifttype nr. 70 i fuchsia, kan også anvendes som svarkort)

Best nr

pr. stk.

Invitationer

0402nv

12,-

Save-the-date med kuvert (125x90 mm)

04021sd

6,-

Kirkeprogram (115x175 mm)

1001wp

14,-

Menu (115x175 mm)

1001mc

9,-

Festprogram (108x303 mm)

1002pp

11,-

Bordkort (110x55 mm)

10111pc

4,-

Fototakkekort (115x175 mm)

1001ph

13,-

Kuvert

45201

3,-

Indstik

0402in

2,-

0402inE

2,-

Florence (115x150 mm)

hvid

vanille

mørk gråblå

marineblå

lilla

sort

20

|

salviegrøn

blå

lavendel

sølv

guld

lysegrøn

lyseblå

fuchsia

rosa

espresso

gul

orange

rød

Informationskort (109x146 mm)

aubergine

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Florence vises her med design 1 i farven fuchsia. I prisen indgår tryk ikke. Trykpriser er på side 61. Kortene levereres umonterede. I prisen på save-thedate indgår kuvert.


bryllupskort

Florence med silkebånd i fuchsia (her med design 1 i farven fuchsia)

Borddækning i fuchsia Florence festprogram folieret i sølv med layout modern 3J og silkebånd i fuchsia. Bordkort, folieret med layout modern 3J i sølv og personaliseret med gæstens navne i skrifttype nr. 70, Bickham script i fuchsia. Lille æske (side 46) med satinbånd i fuchsia (side 45), folieret i sølv. Aflang madserviet i fuchsia folieret i sølv (side 53). Dekorationsis på bordet og i blomstervasen (side 42). Kysseklokker i sølv med etiket (side 47) og silkebånd i fuchsia (side 44), etiketter til tændstiksæsker (side 47), bryllupskameraer (side 50).

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

21


22

bryllupskort

Hearts Hearts er en eksklusiv serie af bryllupskort, som dækker hele jeres behov. Kortene er lavet af et lækkert kraftigt papir med struktur. I kan vælge mellem vanille og naturhvid. Hele bryllupsserien er trykt med to sammenflettede hjerter i prœget sølv- eller guldfolie. Bordkortene og save-the-date kortene er dog trykt med hjerter i alm. folie. Anvend denne eksklusive serie til at koordinere hele jeres behov for bryllupskort. Flere anvendelsesmuligheder for disse kort finder I på Internettet. Gå ind på www.calligraphen.dk. Pris på tryk findes på side 61.

Best nr

Best nr

pr. stk.

Invitationer (165x165 mm)

381402Anv

381401Anv

11,-

Invitationer (135x135 mm)

381202Anv

381201Anv

9,-

Hearts

Bordkort 422Apc Invitationer 381202Anv

Invitationer 381402Anv

|

Festprogram 286302App

vanille

naturhvid

Save-the-date (90x134 mm)

286402Asd

286401Asd

6,-

Kirkeprogram (115x175 mm)

286602Awp

286601Awp

14,-

Menu (97x179 mm)

286102Amc

286101Amc

9,-

Festprogram (108x303 mm)

286302App

286301App

11,-

Fototakkekort (115x175 mm)

286602Aph

286601Aph

14,-

Bordkort (100x40 mm)

422Apc

421Apc

5,-

Kuvert (til kort 165x165 mm)

481402

481401

4,-

Kuvert (til kort 135x135 mm)

481202

481201

3,-

Kuvert (til kort 115x175 mm)

486502

486501

3,-

Informationskort (160x160 mm)

72165E

72065E

2,-

Informationskort (130x130 mm)

72135E

72035E

2,-

Fototakkekort 286602Aph

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Hearts vises her med layout classic 1B i sølv- og guldfolie. Ovenstående priser inkluderer ikke tryk. Kirkeprogram inkluderer kort, indstik og elastisk snor. Festprogram inkluderer kun selve kortet i prisen. Vi anbefaler køb af indstik og elastisk snor i guld eller sølv. Trykpriser på side 61.


inspiration

Gæstebog og bryllupsbog med hjerter på side 51

Vase med hjerter finder du på www.calligraphen.dk

Æsker med hjerter på side 47

Kagefigur på side 48

Match med hjerter

Du kan også vælge at få trykt, folieret, præget eller foliepræget disse hjerter (symbol 63) på forskellige kort, bordkort og servietter. Se flere symboler på side 59 eller se alle symboler på www.calligraphen.dk.

Isabella & Henrik

Hjerteformet ballon på side 43

17. august 2013

Banner på side 42

Ringpude på side 40

Glas på side 43 Servietter på side 53

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

23


bryllupskort

Hearts of pearl Enkelt og flot kort med hjerter i præget perlemor som omfavnes af et satinbånd. Vælg blandt 25 flotte farver på båndet (se forneden). Kortet er naturhvidt med lidt struktur. Hearts of pearl med satinbånd i lys fuchsia (her trykt med skrift nr. 70, Bickham script i rosa)

Kirkeprogram

Mary & Frederik

Mary & Frederik Lilleballe Kirke

Kirkeprogram, 93180wp

Fototakkekort, 93180ph

(her trykt med skrifttype nr. 70, Bickham script i rosa)

(her trykt med skrifttype nr. 70, Bickham script i rosa)

Mary

Hearts of pearl (130x180 mm)

Best nr

pr. stk.

Invitationer

93179nv

20,-

Kirkeprogram (130x180 mm)

93180wp

16,-

Fototakkekort (130x180 mm)

93180ph

15,-

Bordkort (110x40 mm)

93179pc

4,-

Kuvert

431OUT

3,-

Informationskort (120x167 mm)

93179in

2,-

Unique Tintoretto (se side 9)

naturhvid

pr. stk.

Festprogram (108x303 mm)

286301U

10,-

Hearts of pearl vises her med satinbånd i lys fuchsia og trykt med skrift nr. 70, Bickham script i farven rosa. Flere layouts og skrifttyper findes på side 54-56. I pris indgår ikke tryk. Trykpriser på side 61.

Frederik

Mary & Frederik

hvid

marineblå

Bordkort, 93179pc

vanille

sand

guld

espresso

smaragdgrøn

salviegrøn

kiwi

lysegul

(her trykt med skrifttype nr. 70, Bickham script i rosa samt gæstens navn skrevet i hånden)

blå

lyseblå

turkis

aqua

sølv

lilla

lavendel

lys fuchsia

rød

orange

sort

rosa

fuchsia

dybrød

vinrød

Unique tintoretto

Match med kort fra serien Unique tintoretto som er samme papir som Hearts of pearl. Du finder alle kort i serien Unique på side 9.

24

naturhvid

|

Unique tintoretto naturhvid festprogram, 286301U (her trykt med layout modern 3C i farven rosa)

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


Levigato Rosette Levigato Rosette er vores nye efterspurgte kort serie med åbning på midten. Dette kort kan du sætte sammen med alle de hvide og vanillefarvede kort i Levigatoserien på side 9. Kortet lukkes med et flot bånd i satin, som fås i masser af herlige farver. Hele 25 båndfarver kan du vælge imellem. Vi kan montere kortene for jer mod et lille gebyr, for et mere professionelt look. Montering anbefales ikke, hvis I selv skal skrive i kortene.

HA

N

Levigato Rosette i hvid med satinbånd i rosa (her vist trykt med design nr. 3, i rosa)

ADE B DM

Y

bryllupskort

l Boenstetriing H

EN

m

CA LL

Levigato Ro se

P IGRA

(her vist try

tte i vanille

kt med desig

Levigato Rosette (125x185 mm)

Best nr

Best nr

pr. stk.

93345nv

93346nv

14,-

hvid

Invitationer

vanille

Save-the-date

93204sd

93136sd

5,-

93104UpcR

93107UpcR

6,-

445OUT

441OUT

3,-

81034

81010

6,-

Best nr

Best nr

pr. stk.

Fototakkekort (115x175 mm)

74058Uph

74059Uph

16,-

Festprogram (108x303 mm)

76058U

76059U

15,-

Bordkort Levigato Rosette (inkl. satinbånd, 110x55 mm)

Kuvert Informationskort (118 x 178 mm)

Unique levigato (se sidan 9)

hvid

vanille

Levigato Rosette, hvid vises her med satinbånd i rosa og trykt med design nr. 3, i rosa. Levigato Rosette, vanille vises med satinbånd i sand og trykt med design nr. 1 i guldbrun. Se flere designs på side 55. I kortprisen indgår tryk ikke. Se trykpriser på side 61. Kortene leveres umonteret. Unique Levigato i hvid og vanille er lavet af samme papir som Levigato Rosette og fås i 6 forskellige størrelser, se side 9.

hvid

vanille

sand

guld

espresso

nd i sand

Vi gifter os lørdag den 15. juni 2013.

lørdag den 15. juni 2013. Indbydelse og detaljer

Indbydelse og detaljer kommer senere.

kommer senere.

Katarina & Martin

Sara & Martin

save-the-date, 93136sd

save-the-date, 93204sd

(her vist trykt med design S1 i guldbrun)

(her vist trykt med design S3 i rosa)

Unique levigato Match med kort fra serien Unique levigato som er lavet af samme papir som Levigato Rosette. Se alle kortene i serien Unique levigato på side 9. vanille

ldbrun)

Reservér datoen

Vi gifter oss

Save-the-date med kuvert (124x89 mm)

med satinbå

n nr. 1, i gu

hvid

Katarina & Martin 15. juni 2013

Katarina & Martin 15. juni 2013

marineblå

smaragdgrøn

salviegrøn

kiwi

gul Levigato Rosette, vanille, 93107UpcR bordkort med satinbånd

blå

lyseblå

turkis

aqua

Katarina & Martin 15. juni 2013

sølv

Sara og Martin Andersen

lilla

lavendel

lys fuchsia

rød

orange

sort

rosa

fuchsia

dybrød

vinrød

Levigato Rosette, hvid 93104UpcR bordkort med satinbånd

Unique levigato vanille fototakkekort 74059Uph

Unique levigato vanille festprogram 76059U

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

25


bryllupskort

Blomsterbånd Fint sort kort med smukt blomstertryk i blank folie. De smukke udstandsede blomster, hen over det hvide indstik, giver kortet en ekstra dimension. Blomsterbånd vises her trykt med skriftype nr 83, French script i sort.

Best nr

Best nr hvid

pr. stk.

Du & jeg (160x160)

Best nr

pr. stk.

Invitationer

93339nv

93341nv

12,-

Invitationer, hvid indstik

93005nv

19,-

5,-

Save-the-date med kuvert

93338sd

93335sd

5,-

Invitationer, lime indstik

93005nv

20,-

4,-

Bordkort (110x55 mm)

4,-

Invitationer, aqua indstik

93005nv

20,-

4,-

Invitationer, fuchsia indstik

93005nv

20,-

32sd

4,-

910Dpc

5,-

Blomsterbånd (140x197 mm)

Best nr

pr. stk.

Invitationer

93253nv

11,-

93204sd 93104Upc

Save-the-date med kuvert (124x89 mm)

Bordkort hvid (110x55 mm) Kuvert

455OUT 72238E

Informationskort (126x179 mm)

3,2,-

Blomsterbånd kortet vises her trykt med skriftype nr 83, French script i sort. Du kan finde flere skrifttyper på side 56. Tryk indgår ikke i prisen. Se trykpriser på side 61. Kortene leveres umonterede. save-the-date, 93204sd

Reservér datoen

Vi gifter os lørdag den 3. august 2013. Indbydelse og detaljer kommer senere.

(her trykt med skriftype nr 83, French script i sort)

Mette & Erik

Mette & Erik 3. august 2013

Bordkort hvid, 93104Upc (her trykt med skriftype nr 83, French script i sort)

Unique

levigato

Match med kort fra serien Unique levigato i hvid og sort, som er af samme kvalitet papir som Blomsterbånd. Du finder alle kortene i serien Unique på side 9.

26

|

Pearl frame (140x197 mm)

vanille

(124x89 mm)

93107Upc 93104Upc

Kuvert

579OUT

Informationskort

72138E

(133x183 mm)

455OUT 72238E

2,-

Vælg farve på satinsløjfen. Designs til invitationsteksten findes på side 55. Tryk er ikke inkluderet i prisen. Trykpriser findes på side 61. Kortene leveres umonterede

Reservér datoen Reservér den 4. august 2012

Reservér datoen

Save-the-date med kuvert, hvid (124x89 mm)

Bordkort (110x55 mm) Kuvert Informationskort, hvid (155x155 mm)

30

3,-

770ME

2,-

Du & jeg vises her trykt med skrifttype Vivaldi, nr 74 i sort. Flere skrifttyper findes på side 56. Tryk er ikke inkluderet i prisen. Trykpriser findes på side 61. Kortene leveres umonterede.

i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os.

Isabella & Henrik Flere detaljer og

Vi gifter os lørdag den 3. august 2013.

indbydelse kommer senere.

Indbydelse og detaljer kommer senere.

Sara & Peter

Save-the-date vanille, 93338sd Save-the-date hvid, 93335sd

Unique

levigato

Match med kort fra serien Unique levigato i vanille og hvid, som er af samme kvalitet som Pearl frame. Du finder alle kortene i fra serien Unique levigato Unique levigato Unique på side 9. sort hvid

Unique levigato Unique levigato hvid vanille

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Bordkort, 910Dpc (vises her skrevet i hånden)

Unique

levigato

Match med kort fra serien Unique levigato i hvid og sort, og tryk forsiden med modern 3K for at matche invitationen. Du finder alle kort i serien Unique på side 9.

Unique levigato Unique levigato hvid sort


Pearl frame

ADE B DM

m

CA LL

EN

l Boenstetriing H

HA

N

Pearl frame er et smukt kort med en præget ramme i perlemorsfolie og en satinbåndssløjfe, som giver kortet et eksklusivt look. Papiret er hvidt og ecru med en glat overflade. Kortet er enkeltsidet. Vælge mellem hvid, sort eller vanillefarvet sløjfe.

Y

bryllupskort

P IGRA

Pearl frame vises her i hvid med sort sløjfe trykt med design 3 i rosa, i hvid med hvid sløjfe trykt med design 4Y i oliven, i vanille med sort sløjfe trykt med design 1 i guldbrun og i vanille med vanillefarvede sløjfe trykt med design 4L i vinrød.

Du & jeg Et dramatisk kort i sort, med udstansning i forsiden. Indstikkets forside kan ses i udstansningen. Kortets forside har et stort, præget &-tegn, som står mellem navnene. Rundt om ruden er der en mønstret ramme i blank folie mod det i øvrigt matte kort, hvilket giver en god effekt. Du & jeg vises her trykt med skrifttype Vivaldi, nr. 74 i sort.

Farvede indstik!

Du kan bytte det hvide indstik til et farvet for bare 1 kr ekstra pr. styk. Vælge mellem tre lækre farver!

lime

aqua

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

fuchsia

|

27


bryllupskort

Hjerter Dette kort fås i hvidt transparent papir med sølveller guldhjerter. Kortet er et enkelt kort. Kortet er også anvendeligt som menukort. Hjerter vises her med design 1 i farven guldbrun samt design 3 i farven rosa.

Best nr

Hjerter (131x185 mm)

guld

Invitationer

10401nv

Best nr sølv

pr. stk.

10827nv

9,-

Invitationer Save-the-date med kuvert

Save-the-date med kuvert

20401sd

20827sd

6,-

Menu

10401mc 10827mc

9,-

Bordkort (110x55 mm)

(125x90 mm)

(124x86 mm)

Bordkort (110x70 mm)

30401pc

30827pc

4,-

Kuvert

Kuvert

445OUT

445OUT

3,-

Informationskort (146x109 mm)

Informationskort (126x179 mm)

770PJE

770PJE

2,-

Hjerter vises her med design 1 i farven guldbrun samt design 3 i farven rosa. I prisen indgår ikke tryk. Trykpriser på side 61. Takkekort, festprogram og kirkeprogram fra serien Unique passer godt til Hjerter. Hvis du ønsker de to hjerter trykt på disse kort, skal du bestille tryk af dette. Se side 61 for priser. Tryk f.eks. symbol 63 på disse kort og skab et perfekt match. Se side 9.

Best nr hvid

Best nr

(128x168 mm)

vanille

pr. stk.

7,-

Invitationer

4422nv

4304nv

7,-

93318sd

5,-

Save-the-date med kuvert

44221sd

43041sd

5,-

93104Upc

4,-

Kirkeprogram

4422wp

4304wp

12,-

45201

3,-

Fototakkekort

4422ph

4304ph

11,-

0402inE

2,-

Bordkort (110x55 mm)

23681pc*

30107pc

4,-

Kuvert

435OUT

433OUT

4,-

770PE

750PE

2,-

770PEE

72185E

2,-

Sweet hearts

Best nr

pr. stk.

93317nv

(155x118 mm)

Sweet hearts vises her trykt med design 4Y i rosa. Flere designs kan ses på side 55. Tryk er ikke inkluderet i prisen. Trykpriser findes på side 61. Kortene leveres umonterede.

Celebration

(125x90 mm)

Ekstra indstik Informationskort

(hvid 123x163 mm, vanille 80x130 mm)

Reservér datoen

Vi gifter os lørdag den 3. august 2013. Indbydelse og detaljer kommer senere.

Reservér datoen

Vi gifter os lørdag den 18. maj 2013. Indbydelse og detaljer kommer senere.

Save-the-date, 93318sd

28

Bordkort, 30827pc

|

Vi gifter os lørdag den 20. juli 2013. Indbydelse og detaljer kommer senere.

Save-the-date, 43041sd (her med design 7A i brun, kortet kan også anvendes som svarkort)

Unique levigato hvid bordkort 93104Upc

Unique (vises her skrevet i hånden)

Save−the−date Sofie & Niklas

Nadja & Joakim Save-the-date, 20827sd

&

Sofia & Niklas

Sofie Niklas

Celebration vises her med layout modern 3A i sølvfolie og layout trend 2B i guldfolie. I prisen indgår ikke tryk. Trykpriser på side 61. Kirkeprogram inkluderer kort, indstik samt hvid snor i kunststof. NB! Bordkort 23681PC er naturhvid, ikke hvid.

Katarina & Martin 18. maj 2013

levigato

Match med kortene fra serien Unique levigato i hvid, som er af samme kvalitet papir som Sweet hearts. Du finder alle kortene i serien Unique på side 9.

Unique levigato hvid

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Bordkort naturhvid, 23681pc (her vist med skrift nr. 1, Medici Script i marineblå)

*NB! Naturhvid


bryllupskort

Sweet hearts Et sødt kort med et motiv af to hjerter og blomsterkviste. Noget af motivet er i perlemorsfolie og hele motivet er præget. Hvidt kort med glat struktur. Sweet hearts er her trykt med design modern 4Y i rosa.

Celebration Dette kort fås i hvid eller vanille. Kortet er lavet på glat papir, som let kan gå igennem de fleste printere. Celebration vises her med foliering af layout modern 3A i sølv og layout trend 2B i guld.

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

29


bryllupskort

Blomsterhjerte Blomsterhjerte har et fint vanillefarvet/hvidt papir med et hjerte dekoreret med folierede og prægede blomster i perlemor. Hele kortet er beklædt med prægede rosenkviste. Kortet er z-foldet. Kortet Classic tradition matcher Blomsterhjerte med et vanillefarvet/hvidt papir præget med rosenkviste. Blomsterhjerte vises her trykt med skrifttype nr. 69, Poppl residenz i guldbrun.

rosa) te, hvid Blomsterhjer nr. 87, Burgues script i farven rift

(trykt med sk

Mette & Peter 18. maj 2013

Reservér datoen Vi gifter os lørdag den 18. maj 2013. Indbydelse og detaljer kommer senere.

Bordkort, 800pc

Mette & Peter

(her trykt med skrifttype nr. 69, Poppl residenz og symbol 9 i guldbrun)

Save-the-date, 8260sd (her trykt med skrifttype nr. 69, Poppl residenz i guldbrun)

Best nr vanille

Best nr

(168x125 mm)

hvid

pr. stk.

Invitationer

Blomsterhjerte

10154nv

10102nv

9,-

Invitationer, Classic tradition

434nv

896nv

7,-

Save-the-date med kuvert

8260sd

9050sd

5,-

Kirkeprogram, Classic trad.

434wp

896wp

12,-

Fototakkekort, Classic trad.

434ph

896ph

11,-

Bordkort

800pc

910pc

4,-

Kuvert, Blomsterhjerte

433OUT

435OUT

4,-

Kuvert, Classic trad.

443OUT

445OUT

3,-

750PJ

770PJ

2,-

72125E

770PEE

2,-

(125x90 mm)

Ekstra indstik, Classic trad. Informationskort (vanille

110x170 mm, hvid 123x163 mm)

Mette & Peter 18. maj 2013

Line & Frederik 15. juni 2013

Blomsterhjerte vises her trykt med skrifttype nr. 69, Poppl residenz i guldbrunt, samt med skrifttype nr. 87, Burgues script i rosa. Flere skrifttyper finder I på side 56. I prisen indgår ikke tryk. Bestiller du tryk i kortet Blomsterhjerte, bliver jeres navne og dato trykt gratis på forsiden af kortet i hjertet. Du betaler kun for tryk af invitationsteksten. Trykpriser på side 61.

Line & Frederik 15. juni 2013

Classic tradition vanille, 434nv

Classic tradition hvid, 896nv

Bordkort, 910pc

(her trykt med skrifttype nr. 69, Poppl residenz i guldbrun)

(her trykt med skrifttype nr. 87, Burgues script i rosa)

(her trykt med skrifttype nr. 87, Burgues script og symbol 9 i rosa)

30

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


Verona Et lidt anderledes kort takket være det liggende format. Perlemorsskinnende hjerter sammen med satinbåndet gør kortet både enkelt og specielt. I kortet trykkes invitationsteksten på et indstik. Papiret er vanillefarvet med en glat struktur. Vælg imellem 25 forskellige farver på satinbåndet.

HA

N

Verona med satinbånd i espresso (her trykt med design 1 i brun)

ADE B DM

Y

bryllupskort

l Boenstetriing H

EN

m

CA LL

P IGRA

Verona (167x115 mm)

Best nr

pr. stk.

Invitationer

93177nv

20,-

93136sd

5,-

93107UpcR

6,-

Kuvert

486502

3,-

Informationskort (156x104 mm)

93177IN

2,-

Unique levigato (se side 9)

vanille

pr. stk.

Fototakkekort (115x175 mm)

74059Uph

16,-

Triangelkort (se side 52)

vanille

pr. stk.

Save-the-date med kuvert (124x89 mm) Bordkort Levigato Rosette (inkl. satinbånd, 110x55 mm)

79159

Menu (læs mere på side 52)

Satinbånd som metervare Båndet findes også som metervare. Match med samme farve som du vælger til kortet og dekorere dit festlokalet.

A T Bordkort, Levigato Rosette, vanille 93107UpcR (inklusive satinbånd, her trykt med layout modern 3J i brun, samt gæstens navn skrevet i hånden)

save-the-date

Reservér den 3. august 2013 i kalenderen allerede nu,

15,-

for da gifter vi os.

save-the-date, 93136sd (her trykt med design 7K i brun)

Flere detaljer og

Leveres umonterede. Tryk er ikke inkluderet i prisen. Trykpriser findes på side 61. Triangelkortet er af samme kvalitet som Verona og Unique levigato. Læs mere om triangelkortet på side 52.

indbydelse kommer senere. Alexandra & Tobias

Unique

levigato

hvid

marineblå

vanille

sand

guld

espresso

smaragdgrøn

salviegrøn

kiwi

lysegul

blå

lyseblå

turkis

aqua

sølv

lilla

lavendel

lys fuchsia

rød

orange

sort

rosa

fuchsia

dybrød

vinrød

Match med kort fra serien Unique levigato i vanille, som er af samme kvalitet som Verona. Du finder alle kortene i fra serien Unique på side 9.

vanille

A T

Unique levigato vanille fototakkekort 74059Uph

Triangelkort vanille 79159

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

31


bryllupskort

Romantica

AN H

DMAD Y EB

B

L CA

monetestil ring

LI GRAPHEN

Et lækkert kort som fås i hvid og Metallic guld, præget med et “kvistemønster”. I kortets åbning er indstikket i hvid eller vanillefarvet, mat papir. Det hvide indstik er endda perlemorspræget med 2 små kviste, som matcher dem på kortets omslag, mens det vanillefarvede indstik er helt glat. På indstikket monteres et 16 mm bredt satinbånd i valgfri farve. Vælg imellem 25 flotte farver (se nederst på siden). Til det hvide kort hører et hvidt indstik og til guldkortet hører et vanillefarvet indstik. Romantica, guld med satinbånd i vanille (trykt med skrift nr. 87, Burgues Script i farven brun)

Romantica,

idt satinbånd

hvid med hv

ante i , Shelley vol

rift nr. 73 (trykt med sk

)

farven oliven

Reservér datoen

Save-the-date

Reservér den 3. august 2013 i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os.

Reservér den 3. august 2013 i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os.

Mette & Mads

Sofie & Jonas Save-the-date, 93133sd

Save-the-date, 93136sd

(her trykt med skrifttype nr. 73, Shelley Volante i oliven)

Her trykt med skrifttype nr. 87, Burgues script i brun)

metallic guld

vanille

Sofie & Jonas 3. august 2013

Mette & Mads 3. august 2013

Unique levigato metallic hvid bordkort 93271Upc

Unique levigato metallic guld bordkort 93110Upc

Sofie & Jonas 3. august 2013

Mette & Mads 3. august 2013

Invitationer

93131nv

93134nv

18,-

Save-the-date med kuvert

93133sd

93136sd

5,-

Kuvert

412OUT

511OUT

3,-

Informationskort (hvid 126x179 mm, vanille 110x170 mm)

770PJE

72125E

2,-

32

|

Unique levigato vanille bordkort 93107Upc

vanille

guld metallic

pr. stk.

Festprogram (108x303 mm)

76058U

76061U

76059U

76060U

15,-

93104pc

93271pc

93107pc

93110pc

4,-

Romantica i hvid vises her trykt med skrift nr. 73, Shelley volante i farven oliven. Romantica i guld vises trykt med skrift nr. 57, Sloop Script i farven brun. Flere skrifttyper findes på side 56. I pris indgår ikke tryk. Trykpriser på side 61. Kortene leveres umonterede. Unique levigato i hvid passer til Romantica hvid og Unique levigato i vanille passer til Romantica guld.

Mette & Mads 3. august 2013

Unique levigato vanille festprogram 76059U

hvid metallic

guld

Bordkort (110x55 mm)

hvid

marineblå

Unique levigato hvid bordkort 93104Upc

hvid

(se side 9)

Match med kort fra serien Unique levigato, som er af samme kvalitet som Romantica. Du finder alle kortene i serien Unique på side 9.

hvid

pr. stk.

Unique levigato

Unique levigato

metallic hvid

Best nr

hvid

(124x89 mm)

Flere detaljer og indbydelse kommer senere.

Flere detaljer og indbydelse kommer senere.

Best nr

Romantica (216x127 mm)

vanille

sand

guld

espresso

smaragdgrøn

salviegrøn

kiwi

lysegul

blå

lyseblå

turkis

aqua

sølv

lilla

lavendel

lys fuchsia

rød

orange

sort

rosa

fuchsia

dybrød

vinrød

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


bryllupskort

Cosmopolitan Dette er et udemærket kort til jer, som har en del information til jeres gæster. Et ekstra indstik medfølger, hvorpå ekstra info kan trykkes. Til de mørke kort medfølger et transparent beskyttelsespapir, som skal lægges imellem kort og indstik, så det mørke ikke smitter af på det lyse. Du kan vælge et hvidt eller vanille indstik. Cosmopolitan metallic vanille (her vist med design 6i i farven brun)

Cosmopolitan (160x160 mm)

Best nr

pr. stk.

Invitationer, metallic vanille

93263nv

20,-

Invitationer, metallic espresso

93261nv

20,-

Invitationer, metallic guld

93262nv

20,-

Invitationer, metallic sølv

93260nv

20,-

Invitationer, metallic hvid

93128nv

20,-

Indstik stor, vanille

93264

-

Indstik stor, hvid

93113

-

Indstik lille, vanille

93265

-

Indstik lille, hvid

93114

-

34

4,-

848103

4,-

Kuvert, vanille Kuvert, hvid

Best nr

pr. stk.

Bordkort, vanille (110x55 mm)

93107Upc

4,-

Bordkort, hvid (110x55 mm)

93104Upc

4,-

Festprogram, vanille (108x303 mm)

76059U

15,-

Festprogram, hvid (108x303 mm)

76058U

15,-

Unique levigato (se side 9)

Cosmopolitan metallic espresso

Cosmopolitan metallic guld

(her vist med design 6K i guldbrun)

(her vist med design 6J i brun)

Cosmopolitan metallic sølv

Cosmopolitan, metallic hvid

(her vist med design 6L i fuchsia)

(her vist med design 6M i oliven)

Cosmopolitan i metallic vanille (se det store billede) vises trykt med brun farve og design 6i. Flere designs til pocketkort finder du på side 57. Tryk indgår ikke i prisen. Se trykpriser på side 61. Kortene leveres usamlede.

Unique levigato

Match med kort fra serien Unique levigato, som er af samme kvalitet som Cosmopolitan. Du finder alle kortene i fra serien Unique på side 9.

metallic vanille metallic espresso metallic guld

metallic sølv

metallic hvid

vanille

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

hvid

33


bryllupskort

Unique photo Flotte kort trykt med jeres foto i en serie der består af 6 forskellige kortstørrelser. Papiret er skinnende metallisk, og du kan vælge imellem hvid og vanille. Tryk af foto indgår i prisen på kortet, og skal det være ekstra flot kan vi også trykke jeres navne på forsiden af kortet. Trykfarver kan du se på side 61. På side 54-61 i dette katalog kan du se eksempler på forskellige layouts, skrifttyper, trykfarver m.m. Metallic hvid (trykt med layout Modern 2 i guldfolie)

Sara & Peter 20. juli 2013

Melanie & Christian

Unique photo

metallic vanille

metallic hvid

pr. stk.

Kort 165 x 165 mm

69582F

69581F

14,-

Kort 135 x 135 mm

69532F

69531F

12,-

Kort 115 x 175 mm

69552F

69551F

12,-

Kort 97 x 179 mm

69512F

69511F

12,-

Kort 108 x 303 mm

69522F

69521F

15,-

Bordkort (100x42 mm)

22552pc

22551pc

4,-

20. juli 2013

Metallic hvid 165x165 mm med tryk til kant

Metallic hvid 135x135 mm med sort/hvidbillede og layout modern 19 trykt i sort

(ved tryk til kant kommer der en udgift til tilskæring af kortet)

Kuvert (til kort 165x165 mm)

79582

79581

8,-

Kuvert (til kort 135x135 mm)

79532

79531

5,-

Kuvert (til kort 115x175 mm)

79552

79551

5,-

Tilskæring (engangsbeløb for

300,-

tilskæring af alle kort i samme str.)

Navne kan trykkes i guld, sølv eller kobberfolie eller i almindelig trykfarve. Alle foliefarver og trykfarver findes på side 61. Send jeres foto til os på mail.

Sofie & Markus

Tryk til kant

betyder billeder Med tryk til kant kortets kant. til ud t som går hel kant skal til s Når der trykke så der ingen kortet tilskæres lig. hvide kanter er syn

34

|

at kort med foto trykt på kan anvendes til alle lejligheder; barnedåb, konfirmation, studenterfest m.m. Send os blot dit foto med posten eller på mail, så kan vi trykke det på kortene.

15. juni 2013

Metallic vanille 135x135 mm trykt til kant og modern 4 trykt i brunt (ved tryk til kant kommer der en udgift til tilskæring af kortet)

Husk!

Mette & Mads

20. juli 2013

Metallic vanille 135x135 mm med eget billede og layout trend 2S trykt i mørkegrønt

Tilbehør til Unique photo

indstik vanille

indstik hvid

pr. stk.

informationskort vanille

Det er flot og vækker opmærksomhed! informationskort hvid

pr. stk.

indstik transparent

pr. stk.

snor guld

snor sølv

pr. stk.

til kort 165 x 165 mm

72165

72265

2,-

72165E

72265E

2,-

72065TRA

4,-

GimpG

GimpS

3,-

til kort 135 x 135 mm

72135

72235

2,-

72135E

72235E

2,-

72035TRA

4,-

GimpG

GimpS

3,-

til kort 97 x 179 mm

72115

72215

2,-

72115E

72215E

2,-

72015TRA

4,-

GimpG14

GimpS14

3,-

til kort 108 x 303 mm

72195

72295

2,-

-

-

-

-

-

GimpG22

GimpS22

3,-

til kort 115 x 175 mm

72125

72225

2,-

72125E

72225E

2,-

72025TRA

4,-

GimpG

GimpS

3,-

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


N HA

Sweeties

Y

bryllupskort ADE B DM

l Boenstetriing

EN

m

Sweeties er et romantisk invitationskort som I let kan matche med vores andre hvide kort i Levigatoserien. Prægede søde hjerter pryder kortet længst oppe, og det blanke satinbånd som findes i mange farver er med til at skabet farveteamet for jeres bryllup. Monter selv båndet eller overlad det til os. Kortet er enkeltsidet og er lavet af kraftigt papir med en blank overflade. Match kortet med kirkeprogram, festprogram, bordkort og takkekort fra serien Levigato, hvid og I har en matchende flot bryllupsserie.

H

CA LL

P IGRA

Sweeties med satinbånd i dybrød (trykt med design 3 i rød)

Sweeties (126x216 mm)

Best nr

pr. stk.

Invitationer

93349nv

7,-

93104UpcR

6,-

Bordkort Levigato Rosette (inkl. satinbånd, 110x55 mm)

412OUT

3,-

Informationskort (95x204 mm)

Kuvert

85034

6,-

Unique levigato (se side 9)

hvid

pr. stk.

Kirkeprogram (115x175 mm)

74058U

12,-

Festprogram (108x303 mm)

76058U

15,-

Sweeties vises her med dyprød satinbånd og trykt med design 3 i rød. Andre design finder på side 55. I prisen indgår ikke tryk. Trykpriser finder du på side 61. Unique levigato i hvid passer til Sweeties og findes i flere forskellige størrelser. Du finder alle kort i serien Unique levigato på side 9. Kortet leveres umonteret.

Sara og Martin Andersen

Bordkort, Levigato Rosette, hvid 93104UpcR (inklusive satinbånd, her trykt med layout modern 5 i rød)

Satinbånd som metervare Båndet findes også som metervare. Match med samme farve som du vælger til dit kort og dekorere jeres festlokale.

Sara og Martin Andersen

Unique levigato

hvid

marineblå

vanille

sand

guld

espresso

smaragdgrøn

salviegrøn

kiwi

lysegul

blå

lyseblå

turkis

aqua

sølv

lilla

lavendel

lys fuchsia

rød

orange

sort

rosa

fuchsia

dybrød

vinrød

Match med kortene fra serien Unique levigato i hvid, som er af samme kvalitet papir som Sweet hearts. Du finder alle kortene i serien Unique på side 9.

Sara og Martin Andersen

Unique levigato hvid Unique levigato hvid kirkeprogram 74058U (her med satinbånd)

Unique levigato hvid festprogram 76058U (her med satinbånd)

Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

35


bryllupskort

A T

Sara og Martin Andersen

Alexandra og Tobias

Sara

har fornøjelsen

A T

af at indbyde jer til at overvære deres bryllup i Viby Kirke

Martin

Kirkeprogram

Menu

Sara og Martin Andersen

lørdag den 6. juli 2013 kl. 15.00 samt til efterfølgende middag

Isabella & Henrik 20. juli 2013

Sara og Martin

på Radisson.

A T

tlf. 80 10 10 80

påklædning: habit

11,-/stk.

Anna, 93252nv (184x130 mm)

Vælg selv farve på båndet! Her er kortet vist med lavendel. Se alle farver på vores bånd på side 45. Kuvert, 445OUT 3,-/stk. Bordkort, Unique levigato hvid, 93104Upc 4,-/stk. Festprogram, Unique Levigato hvid, 76058U 15,-/stk. Unique levigato i hvid eller sort med et mat, kraftigt papir passer til Anna og fås i 6 forskellige størrelser. Se side 9. Kortene er her vist trykt med layout modern 3J i lilla. Anna er også trykt med design 4J. Bordkortet er håndskrevet med gæstens navn.

Kærlighedens farve, 93226nv (150x150 mm)

23,-/stk.

Kuvert, 36 3,-/stk. Bordkort, Unique Levigato vanille, 93107Upc 4,-/stk. Kirkeprogram, Unique Levigato vanille, 74059U 12,-/stk. Festprogram, Unique Levigato vanille, 76059U 15,-/stk. Unique Levigato vanille matcher det vanille indstik i Kærlighedens farve kortet og fås i 6 forskellige størrelser. Se side 9.

Nadja & Joakim 6. juli 2013

Kuvert, 600OUT 4,-/stk. Bordkort, 22848pc 4,-/stk. Menu, 122765mc 6,-/stk. Match med menuen i samme papir som invitationskortet. Menuen der vises her er trykt med symbol 3 i farven fuchsia.

&

Lørdag den 3. august 2013 bliver Sofie & Niklas rette ægtefolk at være. Indbydelse og detaljer kommer senere. Sofie & Niklas 3. august 2013

Borås kyrka& Joakim Nadja 6. juli 2013

Katarina Valentine, 93178nv (140x140 mm)

11,-/stk.

Vælg selv farve på båndet! Her er kortet vist med lys fuchsia. Se alle farver på vores bånd på side 45. Kuvert, 600OUT 4,-/stk. Bordkort, Levigato Rosette, hvid, 93104UpcR (inkl. satinbånd) 6,-/stk. Kirkeprogram, Unique levigato hvid, 74058U 12,-/stk. Unique levigato hvid er samme papir som Valentine og fås i 6 forskellige størrelser, se side 9. Bordkort og kirkeprogram er her vist trykt med skrift nr. 17, Corsiva i rosa. Bordkort er også personaliseret med gæstens navn.

Save-the-date

Vi gifter os lørdag den 18. maj 2013. IndbydelseIsabella og detaljer& Henrik kommer senere. 18. maj 2013 Isabella & Henrik

6,-/stk.

Rosengren, 262nv (131x185 mm) Kuvert, 441OUT Save-the-date, 3620sd (inkl. kuvert) Bordkort, 10101pc Alle kort er trykt med skrift nr. 89, Bickley Script i i lilla.

3,-/stk. 5,-/stk. 4,-/stk.

My love, 93055nv, (140x197 mm) Kuvert, 455OUT Save-the-date, 93058sd (inkl. kuvert) Bordkort, 061pc Alle kort er trykt med skrift nr. 70, Bickham script i rosa.

Katarina & Martin Lørdag den 15. juni 2013, vil

Sara og Peter

Katarina Andersen & Martin Egelund

Andersen

Kirkeprogram

Katarina & Martin

Reservér datoen

15. juni 2013

”rette ægtefolk at være”.

Kærlig hilsen Katarina og Martin S.u.: senest 6. marts Tlf.: 33 33 22 22

Forever, 93220nv, (165x165 mm)

33,-/stk.

Vælg selv farve på båndet! Her er kortet vist med vanille. Se alle farver på vores bånd på side 45. Kuvert, 30 3,-/stk. Bordkort, 93063pc 3,-/stk. Kortene er her vist trykt med layout modern 5 i guldbrun.

lørdag den 3. august 2013 kl. 14.30 i Viby Kirke.

Efter kirken mødes vi til en lille kop kaffe lørdag den 3. august 2013. i vores hjem på Engstrupvej. Kl. 18:00 slår vi dørene op til Indbydelse og detaljer kæmpefest i haven. kommer senere. Vi ses 3. august 2013

Det finder sted i Tranbjerg kirke kl. 15.

Andersen

Kom og vær med til at fejre vores store dag

Vi gifter os

Katarina & Martin

Mette & Line

Dette fejres efterfølgendemed stor middag på Hotel ”det gode ly” i Tranbjerg.

3,-/stk. 5,-/stk. 4,-/stk.

3. august 2013

blive erklæret for

Sara og Peter

10,-/stk.

Mette & Line

15. juni 2013

Mette & Line Alexandra & Tobias 3 augusti 2013

Sofie

15. juni 2013

Påklædning: efter behag

Ribbon levigato, Elina, 74156nv (125x185 mm)

17,-/stk.

Kuvert, 441OUT 3,-/stk. Kirkeprogram, Unique levigato vanille, 74059U 12,-/stk. Bordkort, Unique levigato oliven, 93098Upc 4,-/stk. Her vist trykt med design 1 og skrifttype nr. 70, Bickham script i oliven. Bordkort er her vist trykt med layout modern 1 i mørkegrøn. Unique levigato i oliven eller vanille matcher Elina og fås i 6 forskellige størrelser. Se side 9.

Twigs of love, 93246nv (140x197 mm)

www.calligraphen.dk Bestil enkelt via hjemmesiden og ring gerne til kundeservice hvis du har spørgsmål på 8629 3967. flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Mette & Line

8,-/stk.

Kuvert, 455OUT 3,-/stk. Save-the-date, 93247sd (inkl. kuvert) 8,-/stk. Bordkort, 93247pc 8,-/stk. Twigs of love vises her trykt med layout modern 4 og design 3 i vinrød. Bordkort er også personaliseret med gæstens navn. Unique levigato i metallic hvid er i samme papir som Twigs of love og fås i 6 forskellige størrelser. Se side 9.

Disse kort og mange, mange flere finder I på

|

9,-/stk.

Bouquet, 11848nv, (140x140 mm)

Sofie & Niklas 2013 S3. august N

Kirkeprogram

36

I H

Isabella & Henrik 20. juli 2013

Andersen

s.u.: senest den 30. juni


bryllupskort

Maria & Niklas 14. september 2013 isabella & henrik 3. august 2013

14,-/stk.

Sonata, 18292nv (160x160 mm)

Kuvert, 35 4,-/stk. Bordkort, 38292pc 4,-/stk. Save-the-date, 28292sd (inkl. kuvert) 12,-/stk. Menu, Unique Tintoretto vanille, 286102U 7,-/stk. Festprogram, Unique Tintoretto vanille, 286302U 10,-/stk. Unique Tintoretto vanille passer til Sonata og fås i seks forskellige størrelser, se side 9. De vises her folieret med symbol 37 og layout trend 2J i guld.

Kirkeprogram Alexandra & Tobias 15. juni 2013

Maria & Niklas 14. september 2013

Save-the-date Alexandra & Tobias 15. juni 2013

Katarina

Borås kyrka

Vi gifter os lørdag den 15. juni 2013. Indbydelse og detaljer kommer senere. Alexandra & Tobias

19,-/stk.

Amber, 93187nv (168x129 mm)

Kuvert, 435OUT 4,-/stk. Save-the-date, 93205sd (inkl. kuvert) 5,-/stk. Bordkort, Unique Levigato hvid metallic, 93271Upc 4,-/stk. Kortene vises her trykt med skrifttype nr. 96, Pasticceria i oliven. Unique levigato i metallic hvid er i samme papir som Amber og fås i 6 forskellige størrelser. Se side 9.

Saga, vanille, 93120nv (140x140 mm)

9,-/stk.

Kuvert, 580OUT 4,-/stk. Save-the-date, 93119sd (inkl. kuvert) 4,-/stk. Bordkort, Unique Levigato vanille metallic, 93272Upc 4,-/stk. Match med Unique Levigato, vanille metallic som fås i 6 forskellige størrelser, se side 9. Festprogrammet og bordkortet vises her trykt med skrifttype nr. 88, Eccentric i turkis. Bordkortet er håndskrevet med gæstens navn.

Isabella & Henrik Nadja & Joakim

Katarina & Martin 20. juli 2013

6. juli 2013

Katarina & Martin

Nadja & Joakim 6. juli 2013

Nadja & Joakim

Katarina & Martin 20. juli 2013

6. juli 2013

Love is, 93125nv (138x195 mm)

13,-/stk.

Vælg selv farve på båndet! Her er kortet vist med fuchsia. Se alle farver på vores bånd på side 45. Kuvert, 455OUT 3,-/stk. Bordkort, Levigato Rosette hvid, 93104UpcR (inkl. satinbånd) 6,-/stk. Kirkeprogram, Unique levigato hvid, 74058U 12,-/stk. Love is vises her trykt med layout modern 4 i fuchsia. Bordkortet er håndskrevet med gæstens navn. Unique Levigato i hvid er i samme papir som Love is og fås i 6 forskellige størrelser. Se side 9.

Pearlesque, 90672nv (170x115 mm)

16,-/stk.

Vælg selv hvilken farve snor du ønsker til dette kort. Se alle farver på vores snor på side 44. Kuvert, 61 3,-/stk. Bordkort, 39067pc 4,-/stk. Fototakkekort Pearl, 9067 14,-/stk. Pearlesque vises her med lavendel snor og trykt med skrift nr. 1, Medici Script i lilla. Bordkortet er håndskrevet med gæstens navn.

18,-/stk.

Vanvittig forelsket, 93227nv (160x160 mm) Kuvert, 30 Bordkort, Unique Levigato vanille metallic, 93272Upc Menu, 122768 Match med menu og bordkort i samme papirkvalitet som invitationskortet.

3,-/stk. 4,-/stk. 6,-/stk.

Disse kort og mange, mange flere finder I på

www.calligraphen.dk Bestil enkelt via hjemmesiden og ring gerne til kundeservice hvis du har spørgsmål på 8629 3967. Bestil op til 3 gratis prøver på invitationskort uden beregning

|

37


inspiration

Lækkert slik Jelly beans i mange flotte farver. Berry Blue, 14912

Tylposer med slik Smukke tylposer i mange flotte farver. Rød, 234R, turkis 234T, rosa 234DL

Dekorer bryllupskagen Vælg imellem mange forskellige kagedekorationer. Forelsket, 15905

Strø med rosenblade Strø fine rosenblade langs vejen til jeres vielse. Blomsterkurv, naturhvid 165805 (med valgfri farve på satinbåndet) Rosenblade, røde 40070

38

Dekorer med bånd Prikket satinbånd i forskellige farver. Rosa 50105

Gæstegaver Festlig stemning med balloner Perlemorballoner i mange fine farver. Rosa 3990D, hvid hjerteformet DU10, rød hjerteformet DU11

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Fine æsker til gæstegaver. dekorer dem gerne med smukt bånd. Æske, stor med hjerte, 40184 Satinbånd, turkis (9 mm), 511met


inspiration

Sæbeboblesjov for både børn og voksne! Dekorer gerne flaskerne med en etiket. Sæbebobler, hjerte 92500 Aqua satinbånd, 9mm 513met etiket, 180003

Fine etiketter Sæt jeres eget præg med personligt trykte etiketter. Vælg imellem forskellige layouts på etiketterne. Etiketter, 180006

Smukke rosenblade Strø fine rosenblade op ad kirkegulvet eller til festen. Rosenblade, røde 40070 Rosenblade, turkise 40073 Rosenblade, rosa 40064 Rosenblade, hvide 40066

Tid til tale

Katarina & Martin 20. juli 2013

Personlige bannere Dekorer festlokalet med et personligt trykt banner. Vælg imellem mange forskellige layouts og trykfarver. Banner ADK107

ceremoni & fest

Stil en fin klokke frem som toastmasteren kan ringe med, når der skal holdes tale. Toastmasterklokke, guld 36002

Hvordan skal jeres bryllup være? Traditionelt, moderne, stilrent eller romantisk? Skal I have et særligt tema eller en gennemgående farve? Vi sender gerne 3 gratis vareprøver til dig, på de varer vi har prøver på, så du kan se og mærke.

Servietter i mængder af herlige farver Skab en smuk borddækning med fine servietter. Rosa N78, rød N16, turkis N56

Fine minder Saml gæsternes lykønskninger i en flot bog som et minde fra den store dag. Vælg mellem 25 farver satinbånd. Gæstebog i satin Q1181, her vist med rødt satinbånd og graveringsplade i guld

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

39


ceremonien 1. ringpude Fastgør jeres ringe i denne flotte ringpude og lad den bedårende ringbærer bære puden frem. Ringpude i hvid satin med en flot sløjfe i hvid chiffon. På puden er broderet to sammenlænkede hjerter. Størrelse 20 x 20 cm. 145700

ringpude Hjerter

280,-/stk.

2. ringpude 1

Smuk og stilren ringpude hvid satin med et bredt satinbånd og en rosette i hvid chiffon. Der hører også små satinbånd med til brug for at fastgøre ringene på puden. Størrelse 19,5x19,5 cm.

2

145701

ringpude

249,-/stk.

3. strømpebånd

3A

Traditionen siger “noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt”. Strømpebånd i høj kvalitet med en kant af satin. Omkreds blå og hvidt, 34 cm (ustrukket), large 44 cm (ustrukket), vanille 32 cm (ustrukket).

3B, C 4

A B C

5

H184313 H184315 H184310 H184314

strømpebånd, blå strømpebånd, blå, large strømpebånd, vanille strømpebånd, hvid

90,-/stk. 99,-/stk. 90,-/stk. 90,-/stk.

4. hjerteris Hjerteformede ris som rækker til ca. 100 spiseskeer (15 ml). Til en tylpose (s. 44) anbefales mindst 2 spsk. Risene smelter når det bliver vådt og smuldrer når man tramper på dem og de er derfor ikke farlige for fugle. 2240

hjerteris

175,-/pose

5. tylpose med ris Til dig som gerne vil spare tid, har vi nu lavet en færdig pakke med vores populære hjerteris i små tylposer. Vælg farve på din tylpose på side 44. Hver pose indeholder ca. 2 spsk. ris. 22401

tylpose med ris

20,-/stk.

6. sæbebobler

Bånd side 45

6A, B, C, 7

6D

Traditionelt kastes ris på brudeparret som et ønske om frugtbarhed. Uddel istedet disse små flasker med sæbebobbler til jeres gæster og få en fantastisk indramning af jeres vej ud af kirken eller til brudevalsen. Dekorer flaskerne med et smukt bånd (se side 44-45) og en etikette (se forneden). Indeholder ca 17 ml. Leveres i pakker á 24 stk. Stavene med håndtag i form af et hjerte, leveres i pakker af 36 stk. Hver stav indeholder ca. 4,7 ml. Snor på side 44

8

A D91117W sæbebobbler 120,-/pk. B 92800 sæbebobbler, brudepar 130,-/pk. C 92500 sæbebobbler, hjerter 130,-/pk. D 92601 sæbebobbler, rør (36-pack) 240,-/pk. Sæbebobblerne giver ikke pletter på tøjet. Dekoration indgår ikke i prisen.

7. selvklæbende etiketter (70x25,4 mm) gul

orange

rød

vinrød

vanille

brun

Selvklæbende etiketter trykt med jeres navne og bryllupsdato. Dekorer sæbeboblerne med dem. Der er 30 forskellige layouts og 20 forskellige trykfarver at vælge imellem. Husk på at enderne på etiketterne skal sidde på den glatte overflade på flasken. Mål: 70x25,4 mm. 33 stk. pr. ark. 180003

etiketter til sæbebobler

35,-/ark

8. rosenblade hvid rosa

fuchsia

Vælg farve på satinbåndet, her vises marineblå

9A

lavendel turkis

9B

grøn

Vælg farve på satinbåndet, her vises rødt

En pakke med 100 rosenblade i stof, grønne løv følger med. Dekorer festbordet med disse rosenblade eller lad de små brudepiger strø dem på altergangen. Vælg mellem 12 herlige farver. Mål 4x4 cm. 40068 40069 40070 40065 Pris

gul orange rød vinrød

40067 40075 40066 40064 50,-/pose

vanille brun hvid rosa

40071 40072 40073 40074

fuchsia lavendel turkis grøn

9. blomsterkurv med satinbånd Sød blomsterkurv i hvid eller naturhvid. Vælg hvilken båndfarve du ønsker (se side 45). Kurven er 15,5 cm. i diameter og 19 cm. høj med et håndtag som kan lægges ned i kurven.

40

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

A 165804 blomsterkurv hvid B 165805 blomsterkurv naturhvid Rosenblade indgår ikke.

249,-/stk. 249,-/stk.


ceremonien

8. bilskilt og vejskilt Få trykt jeres navne på et bilskilt sammen med teksten ”nygifte”. Sæt skiltet i bagruden af bilen. Det skal måske klippes til, så det passer i længden. Vælg mellem 2 layouts og mange forskellige trykfarver. Eller hvad med at få lavet et vejskilt som viser vej til brylluppet. Monter skiltet på f.eks. pap eller karton for at kunne sætte hele skiltet på en vejstolpe eller sæt den på en husvæg. Vælg mellem 2 layouts samt husk at vælge om den skal pege mod højre eller mod venstre. Materialet på begge slags skilte er 160 grams papir. A ADK109A ADK109A B ADK109B

bilskilt bilskilt med folietryk vejskilt laminering

99,-/stk. 149,-/stk. 99,-/stk. 50,-/stk.

9. nygifte-skilt Udsmyk bilen eller festlokalet med et skilt trykt med jeres navne i et smykt design. Skiltet er i papir. ADK123 ADK105 ADK106

Nygifte-skilte A3 (410x297 mm) Nygifte-skilte A4 (297x210 mm) Nygifte-skilte A4, 3-pack (297x210 mm) laminering A3 laminering A4

89,-/st 79,-/st 139,-/st 49,-/st 39,-/st

10. ordensbånd Når gutterne skal samles til polterabend eller pigerne til brudeshower, så kan I gøre denne dag ekstra speciel med forskelligt tilbehør og aktiviteter. Det er bruden og gommens helt egen dag, hvor de kan føle sig specielle. Hvorfor ikke få dem til at føle sig endnu mere specielle ved at give dem et ordensbånd på sig i satin. Vælg mellem 4 forskellige trykfarver. Se flere tekstforslag på www.calligraphen.dk. I kan også bestille ordensbånd med valgfri tekst til 149,-. 193bb 192bb 191bb 190bb

ordensbånd, kommende brud, lyseblå ordensbånd, kommende brud, rød ordensbånd, kommende brud, vanille ordensbånd, kommende brud, hvid

99,-/stk. 99,-/stk. 99,-/stk. 99,-/stk.

8A layout A

8B layout A

8A layout B

8B layout B

Nygifte Katarina & Martin 15. juni 2013

Nygifte

Nygifte

Katarina & Martin

Sofie Niklas

Nygifte

9 layout F

9 layout H

Nygifte

Johanna & Markus

9 layout J

Nygifte

Isabella Henrik

15. juni 2013

9 layout K

Isabella & Henrik 15. juni 2013

9 layout L

Nygifte

9 layout M

Nygifte

Johan & Frederik

Nygifte

Karin & Magdalena

20. juli 2013

Andre tekster:

Isabella & Henrik 10. august 2013

10. august 2013

9 layout Q

Et diadem kan være prikken over iet når det gælder bryllupsfrisuren. Angelica er et smukt diadem med perler og krystaller. Julia er et elegant og stilrent diadem med krystaller. Josephine er et fint og romantisk diadem med krystaller. I enderne er der huller til at fastgøre diademet med hårnåle. A 14530 diadem, Angelica (højde 2,7 cm) B 14532 diadem, Julia (højde 3,5 cm) C 14531 diadem, Josephine (højde 3,5 cm)

&

15. juni 2013

9 layout N

11. diademer

Bannerne kan endda lamineres. Den dobbeltsidede laminering beskytter mod vind og vejr, så I kan gemme det som et godt minde fra den store dag.

9 layout 1

10

Bride to be Bridezilla

A

325,-/stk. 240,-/stk. 360,-/stk.

B

12. halskæde Ocean Den perfekte gave til brudepigerne eller mor som har hjulpet til. En tynd lænke i sølv og en fin saltvandsperle. Længde 40 cm, perlen er 10 mm. Leveres i en tylpose. 14518

halskæde, Ocean

C

11

400,-/stk.

Mrs K®

13. halskæde Ruby fishline En lækker og effektfuldt halskæde med hvide ferskvandsdyrkede perler i varierende størrelse på tre snore nylontråd. Længden er ca 41 cm. Leveres i tylpose. 14504

halskæde, Ruby fishline

11A, 12, 16

149,-/stk.

17

14. hårnåle Enkle hårnåle med hvide, ferskvands kulturperler som udsmykning. Er gode, hvis I skal være lidt ekstra fin. Sælges i 4-pak. Leveres i tylpose. 14511

hårnåle

13

80,-/4-pak

Mrs K®

15. dråbeøreringe Melinda Dråbeformede, hvide ferskvandskulturperler som hænger på sølvkrog. Perlerne er ca 8x10 mm og øreringen er ca. 27 mm fra krogen til perlens slut. Leveres i tylpose. 14508

dråbeøreringe Melinda

129,-/stk.

14

16. øreringe Classic Klassiske hvide perleøreringe på sølvstav. 9-9,5 mm ferskvandskulturperler. Leveres i tylpose. 14507

øreringe, Classic

Mrs K®

15

16

Mrs K®

119,-/stk.

17. paraplyer Garder jer mod vejret på bryllupsdagen med smukke paraplyer. Se flere paraplyer på vores shop. 408 paraply, herre, sort (105 cm. i diameter) 405 paraply, Unisex hvid, (102 cm. i diameter)

150,-/stk. 150,-/stk.

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

41


1. banner

festen

Tips!

Materialet er 160 g papir. Størrelsen er 120x30 cm. ADK107 banner med farvetryk ADK107 banner med folietryk laminering

Skab ekstra opmærksomhed med et banner trykt med jeres navne. Sæt den op i f.eks. festlokalet, ved entréen, på væggen bagved brudeparret eller ved dansegulvet. De kan endda lamineres. Den dobbeltsidede laminering beskytter mod vind, vejr og andet, så I kan gemme det som et minde fra jeres store dag. Vælg imellem mange forskellige layouts og tryk i farve eller folie (guld- eller sølvfolie).

99,-/stk. 149,-/stk. 50,-

Se mange flere layouts på www.calligraphen.dk

2. stolsløjfer Dekorer stolene til festen eller ceremonien med flotte sløjfer. Vælg imellem pakker af 10 eller 50 stk.

Se mange flere layouts på www.calligraphen.dk

Katarina & Martin

Nadja & Joakim 6. juli 2013

20. juli 2013

layout G

layout N

Mette og Mads

Katarina & Martin

layout O

Isabella & Henrik -

layout P

layout M

A 40345 dekorationsis ufarvede 3 cm C 40347 dekorationsis rosa 3 cm B 40346 dekorationsis ufarvede 1 cm D 40348 dekorationsis rosa 1 cm Pris 3 cm 199,-/pakke (mål ca 19x28 mm, ca 130 stk./pakke) Pris 1 cm 145,-/pakke (mål ca 10x12 mm, ca 500 stk./pakke)

A 40317 diamant, ufarvede (4,5 mm) E 40321 diamant, lysegrøn (4,5 mm) B 40318 diamant, rød (4,5 mm) F 40322 diamant, rosa (4,5 mm) C 40319 diamant, fuchsia (4,5 mm) G 40323 diamant, lyseblå (4,5 mm) D 40320 diamant, lavendel (4,5 mm) Pris 60,-/pakke

6. bordløber på rulle

Maria Jenny

15. juni 2013

C 50624 hjerter, røda (8x8 mm)

Dekorer med diamanter. Ca. 2000 stk./pakke.

20. juli 2013 layout K

Ca. 1000 stk./pakke (28 g.) A 50622 hjerter, guld (8x8 mm) B 50623 hjerter, sølv (8x8 mm) Pris 40,-/pakke

5. dekorationsdiamanter

Alexandra & Tobias ...................

15. juni 2013

3. konfetti

Dekorere med denne "is".

layout H

Johanna & Markus

1

H 40308 stolrosette, oliven I 40309 stolrosette, orange J 40310 stolrosette, rosa K 40311 stolrosette, rød L 40312 stolrosette, sølv M 40313 stolrosette, hvid

4. dekorationsis

Andersen

15. juni 2013

1K

A 40304 stolrosette, fuchsia B 40302 stolrosette, brun C 40303 stolrosette, kobber D 40301 stolrosette, vinrød E 40305 stolrosette, guld F 40306 stolrosette, vanille G 40307 stolrosette, lyseblå Pris 10-pak 220,-/pakke Pris 50-pak 950,-/pakke

Bordløber på rulle 28 cm. bred og 5 m. lang.

layout Q

G 40018 bordløber, turkis H 40021 bordløber, lysegrøn I 40011 bordløber, vanille J 40020 bordløber, brun K 40022 bordløber, sort

A 40015 bordløber, hvid B 40012 bordløber, rosa C 40017 bordløber, fuchsia D 40019 bordløber, rød E 40013 bordløber, vinrød F 40014 bordløber, lavendel Pris 110,-/stk.

7. glas, Classic 2B

2C

2D

2E

2F

2G

Elegante, stilrene champagneglas.To glas/sæt. Q713

glas (uden gravering, højde ca 22 cm) 295,-/sæt gravering, standard 80,-/sæt gravering, eksklusiv (valgfri symbol + skrifttype) 130,-/sæt gravering, eksklusiv (valgfri layout) 130,-/sæt

8. glas, enkelt Elegante, stilrene champagneglas.To glas/sæt.

2H

2I

2J

glas, enkelt (uden gravering, højde 20,5 cm) 250,-/sæt gravering, standard 80,-/sæt gravering, eksklusiv (valgfri symbol + skrifttype) 130,-/sæt gravering, eksklusiv (valgfri layout) 130,-/sæt

9. perlemorsballoner Balloner i 17 flotte farver. Biologisk nedbrydelige, tåler helium - kan fyldes op ca. 12 timer før festen. 30 cm. i diameter. 24 stk. pr. pakke.

Dekorer stolene til f.eks. bryllupsfesten eller vielsen med en stolsløjfe på en enkel og flot måde. Sæt disse brede bånd rundt om stolene med eller uden stolovertræk.

2K

2L

2M

3990C 3990G 3990E 3990T 3990U 3990N

Hvid Vanille Fersken Guld Gul Orange

3990F 3990D 3990P 3990L 3990H 3990J

Rød Rosa Mørk fuchsia Lavendel Lilla Blå

3990I Teal 3990K Mørkegrøn 3990Q Mintgrøn 3990M Lime 3990S Sølv Pris 70,-/pk.

10. små balloner

2A 3A

Q714

3B

Søde balloner som vil smykke fint på jeres kort eller i festlokalet. Oppustede er de ca. 15 cm. i diameter. Leveres i pakker af 24 stk. per pakke.

3C

DU10 DU11 DU12

hvide hjerteformede balloner røde hjerteformede balloner rosa hjerteformede balloner

60,-/pakke 60,-/pakke 60,-/pakke

11. flaskehænger 4A

4B

4C

Dekorer flaskerne og vælg selv tekst og trykfarve. Sælges i 3-pak og 9-pak. Mål 8x20 cm.

4D

A ADK112a B ADK114a Pris

flaskehænger, hvid flaskehænger, vanille 35,-/3-pak 70,-/9-pak

12. flaskeetikette 5A 42

5B |

5C

5D

5E

5F

5G

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Selvklæbende etiketter, heldækkende intet skinner igennem. 4 stk. pr. ark. A B C

180005_L 180005_L 180005_FT 180005_M 180005_M

flaskeetikette, layout (farvetryk) 40,-/ark flaskeetikette, layout (folie) 60,-/ark flaskeetikette, foto og tekst (farvetryk) 40,-/ark flaskeetikette, monogram (farvetryk) 40,-/ark flaskeetikette, monogram (folie) 60,-/ark


Bordløber i tynd og gennemsigtigt organza. Giver lige lidt ekstra til jeres borddækning eller kan bruges til at binde smukke sløjfer med.

6A

6B

6C

6D

6E

6F

6G

6H

6I

6J HA

6K

NDMADE

BY

Eksk gravelrusiv ing

CA

festen

LL IGR HEN AP

&N

Her med eksklusiv gravering (symbol 19 + skrifttype nr. 1)

p

7, 8

j

S

trend 2N

hvid

vanille

8

fersken

guld

modern 3A

gul

&

Her med eksklusiv gravering (layout modern 3J)

Katarina Martin

trend 2Z

9

7

Isabella Henrik modern 3C

orange

rød

rosa

Sofie Niklas

Katarina Martin

modern 3D

modern 3H

mørk fuchsia lavendel

10

11

lilla

A T

modern 3J

blå

Nadja · Joakim

Karin & Magdalena

modern 3M

modern 7

teal mørkegrøn mintgrøn

lime

sølv

12

Tips!

Få trykt navn, dato og symbol på flaskehænger eller en sjov historie, et digt eller noget andet. Det kan hurtigt sætte gang i samtalerne bland jeres gæster.

hvid

Tips!

rød

rosa

ononer, ball flere ball Du finder allonpumpe på b vægte og raphen.dk ig ll a .c w ww

A

B

A B

C

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

43


festen

1. snor Snore i diverse farver. Ca. 2 mm. i diameter. 40159 40152 40153 40151 40157

sort rosa fuchsia lavendel turkis

Pris

1

2

sort

rosa

fuchsia

lavendel

turkis

vanille

hvid

lysegrøn

orange

rød

vinrød

espresso

guld

sølv

2

lyseblå

lavendel

blå

fuchsia

marineblå

rosa

40148 40156 40146 40147

vinrød espresso guld sølv

3,-/meter

Flotte gennemsigtige silkebånd. Bredde 22 mm.

lilla

vanille hvid lysegrøn orange rød

2. silkebånd

2 1

40150 40149 40158 40154 40155

mørk gråblå

rød

orange

26073 26072 26085 26086 26091 26087 26082 Pris

lilla 26071 lyseblå 26084 blå 26076 marineblå 26070 mørk gråblå 26077 lavendel 26075 fuchsia 26074 7,-/meter

rosa rød orange hvid vanille salviegrøn lysegrøn

26088 26079 26089 26081 26090 26080

gul sølv guld aubergine espresso sort

3. gennemsigtige tylposer Fine, gennemsigtige tylposer i forskellige farver. 10 stk. pr. pakke. Mål: 75x100 mm. 234N blå 234F fuchsia 234T turkis 234DL rosa 234LB lyseblå 234WL hvid 234P lilla 234S sølv 2342L lavendel 234BL sort Pris 65,-/pk.

234C espresso 234B vinrød 234R rød 234O orange 234G guld

234M lysegrøn 234E olivengrøn 234Q grøn 234H mørkegrøn 234I vanille

4. risposer til smågaver

hvid

vanille

salviegrøn

lysegrøn

gul

sølv

guld

aubergine

espresso

sort

3

3

Risposer med hvid, guld eller sølvkant. Ca. 23 cm. i diameter. 25 stk. pr. pakke. Slik og bånd indgår ej. A 22150 B 22125 C 699N

rispose med guldkant rispose med sølvkant rispose med hvid kant

120,-/pk. 120,-/pk. 120,-/pk.

5. bånd med hjerter, guld og sølv Hvid silkebånd med hjerter, guld og sølvbånd i lidt stiver materiale. Bredd 9 mm. A 50150 B 50141 C 50140

silkebånd med hjerter, hvid (9 mm.) bånd, guld (9 mm.) bånd, sølv (9 mm.)

7,-/meter 6,-/meter 6,-/meter

6. satinbånd, med og uden tryk Personligt trykte satinbånd, bredde 9 mm Satinbånd med jeres fornavne i den ene ende og jeres vielsesdato i den anden ende, i guld- eller sølvfolie. Trykkes altid med skrifttypen Times, ses på billedet til højre.Leveres på rulle, som I selv klipper til rette længde. Længde ca 40 cm. Bredde 9 mm; mindste bestilling 50 stk. Satinbånd uden tryk i bredde 3 mm, 9 mm, 16 mm Satinbånd i metervare i tre forskellige bredder.

9 mm

3 mm

9 mm

16 mm

med tryk marineblå

507

33507

507met

71018

blå

516

33516

516met

71023

lyseblå

497

33497

497met

71007

turkis

511

33511

511met

71013

aqua

513

33513

513met

71009 71025

smaragdgrøn

blå

espresso

turkis

vinrød

lyseblå

rød

Her vist vinrødt satinbånd 4A med guldtryk, se neste side

44

lilla

lavendel

orange

4B

guld

fuchsia

rosa

lysegrøn olivengrøn

Her med bånd i sølv, se 5C på neste side

hvid

grøn

sølv

sort

mørkegrøn vanille

4C

Her med trykt satinbånd i kiwi, se neste side

-

-

-

møkegrøn

509

33509

509met

-

sort

494

33494

494met

71010

sølv

491

33491

491met

71005

lys fuchsia

495

33495

495met

71008

rosa

492

33492

492met

71003

espresso

504

33504

504met

71002

salviegrøn

500

33500

500met

71004

kiwi

515

33515

515met

71011

lilla

499

33499

499met

71015

lavendel

498

33498

498met

71014

fuchsia

512

33512

512met

71019

hvid

506

33506

506met

71000

vanille

510

33510

510met

71001

sand

514

33514

514met

71012

guld

490

33490

490met

71021

vinrød

508

33508

508met

71006

dybrød

517

33517

517met

71024

rød

496

33496

496met

71020

33503

503met

71017

orange

503

lysegul Pris

501 5,-/stk.

33501 501met 71016 4,-/meter 5,-/meter 6,-/meter

7. prikkede satinbånd Prikket satinbånd på rulle, 22.86 m. 3 mm. bredt. 50106 fersken 50102 vanille 50122 mørkeblå

50120 lyseblå 50139 lilla 50107 lavendel

Pris 99,-/rulle

50104 50105 50126 50103

rød rosa sort mintgrøn

8. gavepose

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Enkle cellofanposer til små gæstegaver eller bryllupsris. 25 stk. pr. pakke. Størrelse 8,5x14,5 cm, dybde 3,5 cm. 226 gaveposer Etiketter, bånd og slik indgår ej

49,-/pk.


festen

5A

Kysseklokker og etiketter side 47

Personligt trykte satinbånd , se alle farver forneden

6

6

5B

5C

Sæbebobler og etiketter side 40

Satinbånd i metervare, 9 mm (fås også i 3 og 16 mm), se alle farver forneden

6

marineblå

blå

lyseblå

turkis

aqua

smaragdgrøn (16 mm)

sort

sølv

lys fuchsia

rosa

espresso

salviegrøn

kiwi

lilla

lavendel

fuchsia

hvid

vanille

sand

guld

vinrød

dybrød

rød

orange

lysegul

7

8

Her med Jelly Belly Berry Blue og rund etiket trykt i turkis (s. 46)

Herlige

mørkegrøn (3+9mm)

farver

Brug fa rver, læ kker b trykte ånd og etikette r til at person sætte lige præ dit g . Etikette rne fin der du side o p å næste g der findes flere b ånd på endnu vores www.ca websho lligraph p, en.dk

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

!

|

45


46

1. æske Fondo (55x55x53 mm)

festen

B172 B173

æske Fondo, hvid æske Fondo, vanille

8,50-/stk. 8,50-/stk.

2. æske Cubetto cuore (38x38x26 mm) B226

æske Cubetto cuore, transparent

7,-/stk.

3. æske Sacchetto (73x36x80 mm)

1

B175 B174

æske Sacchetto, vanille æske Sacchetto, hvid

7,-/stk. 7,-/stk.

4. æske Cuore

(65x15 mm) B221 æske Cuore, sølv 8,-/stk. B224 æske Cuore, guld 8,-/stk. Bånd indgår ej. Ca. 35 cm anbefales til at binde en sløjfe.

2

5. æske Cono

(40x40x160 mm) B220 æske Cono, sølv B223 æske Cono, guld B171 æske Cono, vanille B170 æske Cono, hvid Bånd indgår ej. Ca. 35 cm. anbefales til hver æske.

3

8,-/stk. 8,-/stk. 7,-/stk. 7,-/stk.

6. æske Miniastuccio (47x47x17 mm) B222 B176 B225 B227

æske Miniastuccio, sølv æske Miniastuccio, vanille æske Miniastuccio, guld æske Miniastuccio, transparent

7,-/stk. 5,-/stk. 7,-/stk. 5,-/stk.

7. æsker Æsker med jeres fornavne og bryllupsdato trykt i farve eller folie. Leveres umonterede.

Satinbånd på side 45

4

5

Satinbånd på side 45

6

Smukke Italienske æsker (1-6) i smukt papir med en fin prægning eller lækker transparente. Dekorer med et bånd. Bind båndet før I klipper det til. Bestil lidt ekstra bånd for en sikkerhedsskyld. Æskerne leveres usamlet

A B163 æske med hjerter (73x37x34 mm), ej farvetryk 5,-/stk. B B165 hjerteformet æske (90x20x90 mm) 5,-/stk. Bånd indgår ej. Ca 35cm/æske anbefales. C B167 lille æske (66x26x64 mm), ej farvetryk 6,-/stk. D B169 stor æske (90x77x90 mm) Kan ikke trykkes 10,-/stk. Bånd indgår ej. Ca 70cm/æske anbefales. Farvetryk (min. 50 stk., trykfarver på side 61) 2,-/æske Foliering (min. 50 stk., foliefarver på side 61) 3,-/æske

8. selvklæbende etiketter (56x34 mm) Selvklæbende etiketter som passer til en lille tændstikæske og også til en lille Marabou chokolade 70 %. som er perfekte gæstegaver. Vælg en trykfarve som matcher resten af jeres bryllup. Etiketten dækker helt. 21 stk./ark. A B C D

180006_FT 180006_M 180006_F 180006_L

selvklæbende etiketter, foto og tekst selvklæbende etiketter, monogram selvklæbende etiketter, foto selvklæbende etiketter, layout

40,-/ark 40,-/ark 40,-/ark 40,-/ark

9. kysseklokker og etiketter Stil disse fine klokker på bordene så gæsterne kan ringe med dem under middagen. Leveres i pakker á 24 stk. Ca. 35x70 mm., højde 34 mm. Dekorér gerne klokkerne med en trykt etiket og et flot bånd. Standard skrifttype og trykfarve på etiketter bestilt med tryk. 12 stk. pr. ark. A 180398 kysseklokker, guld B 180444 kysseklokker, sølv 180001 etiket uden tryk 180000 etiket med fortrykt tekst C 180002 etiket med valgfri text Bånd indgår ikke i prisen.

175,-/pk. 175,-/pk. 15,-/ark 20,-/ark 40,-/ark

10. selvklæbende etiketter, runde Selvklæbende etiketter trykt med et layout. Vælg imellem vores forskellige trykfarver (se side 61) og tolv forskellige layouts. Anvend dem til at dekorere æsker, kort m.m. Størrelse 40 mm. i diameter. Sælges i ark af 24 stk./ark. Kan trykkes med navn og dato i folie.

7A

Kan trykkes med navn og dato i folie.

7C

103050

7B Kan trykkes med navn og dato i farve eller folie.

Satinbånd i kiwi, se side 45

7D

Her med silkebånd i aubergine, se side 44.

selvklæbende etiketter

30,-/ark

11. æske, brud og brudgom Sjove og anderledes æsker. Leveres usamlede. B184 æske, brud (65x90 mm) B183 æske, brudgom (50x100 mm) Bånd indgår ej. Ca. 25 cm. anbefales til hver æske.

6,-/stk. 6,-/stk.

12. æske med hjertesymbol i folie Hvid æske med hjerter i sølv og vanillefarvet æske med hjerter i guld. Sælges som 25-pak. 50x50x50 mm. A 40183 æske, hvid med sølvhjerter B 40182 æske, vanille med guldhjerter

250,-/ 25 stk. 250,-/ 25 stk.

13. æske, stor med hjerte (75x75x75 mm) Lidt større æske med et transparent hjerte i låget. Sælges i pakker med 24 stk. æsker. 40184 æske, stor med hjerte Bånd indgår ej.

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

312,-/ 24 stk.


festen

8A, B

Satinbånd på side 45

10

& m♥j

Sanne Martin

A

&H

9A, D

· N&J ·

9B, D

8C, D

9C

Silkebånd på side 44

Johanna Markus

Johanna Markus

Håndskrevet etiket, tylposer på side 44

& & &

Sanne Martin

Sanne Peter

Isabella Henrik

Anna Henrik

A T

Johanna & Markus

trend 2B trend 2N trend 2Z trend 2Å modern 3A modern 3C modern 3D modern 3E modern 3G modern 3H modern 3J symbol 19 med tekst

11 Satinbånd på side 45

13 12A 12B

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

47


festen

1. chokolade, hjerteformet

Lykønskninger 1A

1B

1C

1D

At forære fem stykker sukkerglaserede mandler symboliserer; velstand, lykke, fertilitet, helse og et langt liv. Den perfekte lykønskning til alle og måske fremfor alt til brudeparret i deres nye liv som par.

Små søde hjerter som smager fantastisk. De er ca 14x14 mm og man får ca. 115 stk./100 gram af de røde, hvide og rosa. Af dem i sølv får man ca. 85 stk./100 gram. OBS! Prisen gælder pr. 100 gram. Ved bestillingen angives antal i 100 gram. A B C D

14601 14602 14603 14604

chokolade, sølvhjerter (14x14 mm) chokolade, hvide hjerter (14x14 mm) chokolade, røde hjerter (14x14 mm) chokolade, rosa hjerter (14x14 mm)

99,-/100 gram 50,-/100 gram 50,-/100 gram 50,-/100 gram

2. chokolade, Exellence Mandel Et klassisk og traditionsfyldt stykke slik til jeres bryllupsgæster. Mandlen symboliserer fertilitet og godt helbred og smager lækkert sammen med chokoladen og den hvide, dragerede skal. Mandlarne er ca. 17x30 mm og man får ca. 36 stk./100 g.

2

Tips!

14600

Kombiner bunden og låget præcis, som I vil. Match f.eks. en grøn bund med et låg som er hvidt med grøne prikker.

48

chokolade, Exellence Mandel

90,-/100 gram

3. prikkede og ensfarvede æsker Æsker i herlige farver, med og uden prikker. Kombiner bund og låg som I vil. Mål 50x50x50 mm. Leveres umonterede og uden fyld. Bund Låg Farve B201 B401 guld, matt B195 B395 vinrød/hvid B194 B394 vinrød B198 B398 grøn B199 B399 hvid/grøn B191 B391 hvid/sort B190 B390 sort B192 B392 espresso Pris 10,-/stk.

4 Jelly Belly beans, se forneden

3

3

Mandler, se foroven

5 Hvid, hjerteformet chokolade, se foroven

3

Hjerteformet chokolade, se foroven

3

Hjerter af mælkechokolade fra Italien. Et eller flere små chokoladehjerter til jeres gæster bliver garanteret værdsat. De er ca. 32x32 mm og vejer ca. 6,5-7 gram.

A

6

B

C

6 Vises her med symbol 63 og skrifttype

Farve espresso/hvid hvid/rosa sølv, blank blå sølv, mat turkis/hvid aqua

4. chokoladehjerter

3

Vises her med layout modern 3C

Bund Låg B193 B393 B197 B397 B203 B403 B200 B400 B202 B402 B206 B406 B205 B405

Medici script

14620 14621 14622

chokoladehjerter, røde chokoladehjerter, guld chokoladehjerter, fuchsia

2,50/stk. 2,50/stk. 2,50/stk.

5. selvhæftende rhinsten Pryd lidt ekstra med selvhæftende rhinsten, som er facetslebne. Dekorer f.eks invitationer, bordkort, menukort, æsker eller flaskhænger. Leveres på ark med 25 stk. A 801 B 802 C 803

Facetslebne, rund (4 mm) Facetslebne, rund (5 mm) Facetslebne, hjerteformet (6 mm)

15,-/25 stk. 20,-/25 stk. 20,-/25 stk.

6. kagedekoration, Hjerte Dekorer kagen med denne hjerteformet kagedekoration i akryl, gravering med jeres layout eller symbol, navn og dato. Størrelse 10x10 cm. Vægt 145 gram. Valgfri gravering indgår i prisen. 541102

6

Vises her med layout modern 3J

kagedekoration, Hjerte

249,- stk.

7. Jelly Belly beans Rigtige Jelly Belly beans med smagfuld kerne, som traditionelle gelebønner ikke har. Jelly Belly findes i 12 varianter i fine farver og dejlig smag. De er ca. 10x15 mm, ca. 90 stk./100 gram. A 14906 Tangerine B 14900 Vanilla C 14902 Bubble gum D 14903 Raspberry E 14905 Blueberry F 14911 Kiwi Pris 35,-/100 gram

Æske på siden 46

|

G H I J K

14907 14908 14909 14910 14912 14901

7A

7B

7C

7D

7E

7F

7G

7H

7I

7J

7K

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Cappuccino Licorice Buttered popcorn Lemon lime Berry blue Caffè latte (vises ej)


festen

199,-/stk.

Brudepar, L2281

(højde 20 cm, 485 g)

220,-/stk.

Elskede skat, 15570

(højde 11 cm, 120 g)

Nu har jeg dig..., 15101

Nu er du låst fast, 15104

(højde 11 cm, 330 g)

275,-/stk.

Shopaholic, 15904

(højde 9,3 cm, 105 g)

Bliv hos mig, 15103

295,-/st

(højde 11 cm, 250 g)

Siddende par kysser, 15549

Kvinder kan, 15124

(højde 11 cm, 155 g)

(højde 12 cm, 185 g)

I min favn, 15842

195,-/stk.

(højde 9 cm, 235 g)

Nej, du..., 15102

295,-/stk.

389,-/stk.

(højde 11 cm, 160 g)

265,-/stk.

Ingen vej tilbage, kvinde, 15901 275,-/stk.

Forelsket, 15905

(højde 13 cm, 235 g)

(højde 13 cm, 110 g)

(højde 13 cm, 145 g)

Sammen, 15744

295,-/stk.

(højde 11 cm, 215 g)

Vinterpragt, 15036 195,-/stk.

349,-/stk.

389,-/stk.

(højde 11 cm, 250 g)

280,-/stk.

Flere kagedekorationer finder I på

www.calligraphen.dk Bestil nemt på vores online shop. Ring gerne til kundeservice hvis du har spørgsmål, tlf. 8629 3967 flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

49


1. kagebestik

festen

Fint kagebestik i sølvbelagt metal. Vil I gøre knivsættet mere personligt og få et minde som består, kan I bestille gravering af sættet. Jeres fornavne og bryllupsdato graveres på knivene. På www.calligraphen.dk findes flere sæt. 893

Knivsæt, sammen (32,5 resp 28,5 cm) gravering

395,-/sæt 195,-/sæt

2. bordkortholder Hjerteformet bordkortholder. Højden på bordkortholderen gør at selv dem som ikke sidder nærmest kan se hvad du hedder. De kan være en fin gave til gæsterne som de kan tage med hjem som minde. Vælge mellem guld eller sølv. Højde 60 mm.

1

A 72244 bordkortholder, guld B 72255 bordkortholder, sølv

8,-/stk. 8,-/stk.

3. gaveglas med gravering Til din Bestman, brudepige eller toastmaster, vis at du påskønner dem med et fint vinglas eller ølglas som er personligt graveret. Det vil blive værdsat og et dejligt minde for dagen. Prisen er for et glas med gravering. Vinglasset er ca. 19 cm højt og rummer 29 cl. ølglasset er ca. 18,5 cm høj og rummer 37cl. Q719 Vinglas, klassisk, med gravering (to linier tekst) 140,-/stk. Q717 Ølglas, med gravering (vælg layout) 165,-/stk.

4. toastmasterklokke 2A

Toastmasterklokke som f.eks kan anvendes når toastmasteren vil påkalde sig opmærksomhed.

2B

36001 36002

toastmasterklokke, sølv toastmasterklokke, guld

85,-/stk. 85,-/stk.

5. whiskyglas Glasset har sine rødder i det traditionelle prøvsmagningsglas. Et unikt og stilfuldt glas. Højde 11,5 cm. Graveres med to linier tekst. 125 whiskyglas med gravering 2-pack whiskyglas med gravering 2-pack whiskyglas med forskellige gravering

150,-/stk. 280,-/stk. 310,-/stk.

6. bryllupskameraer Placer disse bryllupskameraer på bordet. Lad jeres gæster tage fotografier under festen til minde om denne dag. Engangskameraet kan tage 27 farvebilleder og har indbygget blitz (400 ASA). A DK103 Bryllupskamera, hvid med hjerter B DK104 Bryllupskamera, vanille Omkostning til fremkaldelse indgår ikke i prisen.

49,95/stk. 49,95/stk.

7. bestman glas Dette firkantede shot-glas bliver en påskønnet gave til jeres forlover. Kan graveres med et navn.

4

124

5

Vælg layout på ølglasset, her vises layout A.

Glencairn glasset har sine rødder i det traditionelle prøvesmagningsglas. Glasset er udviklet af whiskyeksperter med henblik på at skabe det perfekte whiskyglas og den perfekte nydelse.

7

Tips!

Placer disse bryllupskameraer på bordene. Lad jeres gæster tage billeder under festen. I vil få en masse uforglemmelige billeder som I kan glæde jer over resten af livet.

50

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

139,-/stk. 40,-

8. ølkrus Ølkruset til din forlover, graver det med hans navn på den fine tinfarvet plade. Ølkruset er ca. 13 cm høj, diameter i bunden ca. 9,5 cm 123

3 6

bestman glas (uden gravering) gravering

8

ølkrus (uden gravering) gravering

325,-/stk. 40,-


1. gæstebog i satin

festen

Brudparrets navne kan graveres på en sølv- eller guldbelagt metalplade som monteres på bogens omslag.

Fin gæstebog med 60 linjerede sider. Navn og dato kan graveres på plade i sølv/guld. Smukt bånd kan bestilles til bogen. Se alle båndfarver på side 45. Q1181

gæstebog i satin (ca 19x14,7 cm) Satinbånd (bredde 16 mm) gravering

239,-/stk. 20,-/stk. 40,-

2. bryllupsbøger med hjertesymbol Hvid bryllupsbog med sølvjerter, eller vanille bog med guldhjerter. 52 sider i bogen med fortrykt tekst på engelsk. Gæstebog i hvid med sølvhjerter eller vanille med guldhjerter. Der er 64 linjerede sider i bøgerne. A Q1160 Q1161 B Q1170 Q1171

1

Bestem farve!

bryllupsbog m. hjerter, hvid (ca 26x29 cm) 325,-/stk. gæstebog m hjerter, hvid (ca 14,5x19 cm) 225,-/stk. bryllupsbog m. hjerter, vanille (ca 26x29 cm) 325,-/stk. gæstebog m hjerter, vanille (ca 14,5x19 cm) 225,-/stk. gravering 40,-

Bestil gæstebogen med flot bånd for at give et elegant indtryk og ekstra farve.

1 Smukt bånd kan bestilles til bogen, se alle båndfarver på side 45.

3. pen med hjerteformet fod Sølvbelagt pen med hjerteformet fod. Foden er ca. 5x5 cm. Højde 15,9 cm. 40179

pen med hjerteformet fod gravering

255,-/stk. 40,-

4. limroller Praktisk limroller tape når I skal montere indstik og fotorammer. Rullen er 8 mm bred og 8,5 m lang. Rækker til ca. 40 fotorammer eller 80 indstik. 300817

limroller

29,-/stk.

5. løs graveringsplade Graveres med jeres fornavne og bryllupsdato. Storlek 54x16 mm. Q1227 Q1228

graveringsplade, guld, inkl. gravering graveringsplade, sølv, inkl. gravering

60,-/stk. 60,-/stk.

6. håndlavede bøger Håndlavede bøger fra Sverige, med en hård for- og bagside og af kraftig kvalitet, forsiden er udstanset med et ovalt hul. A 173 176 B 172 175 C 171 174

guldmønster, 21x21 cm guldmønster, 30x30 cm vanille, 21x21 cm vanille, 30x30 cm hvid, 21x21 cm hvid, 30x30 cm gravering

199,-/stk. 399,-/stk. 165,-/stk. 375,-/stk. 165,-/stk. 375,-/stk. 40,-

2A 2B 3

7. segl Segl i guld eller sølv er en fin detalje. L6065T L6070T

Hjerter Grace guld (25 segl/ark) Hjerter Grace sølv (25 segl/ark)

40,-/ark 40,-/ark

8. adresseetiketter Selvklæbende etiketter trykt med jeres adresse som kan anvendes i stedet for en trykt returadresse. Vælg imellem 9 forskellige layouts (se alle layouts på www.calligraphen.dk og trykfarver på side 61), 24 stk./ark. 180004

adresseetiketter

4

40,-/ark

5

9. gelpenne Pilot gelpenne, 0,7 mm. 6661 sølv (metallic) 367 rød 6662 guld (metallic) 363 sort 373 mørkegrøn 372 marineblå 366 grøn 364 blå 375 limegrøn 368 lyseblå 369 orange 374 teal Pris 25,-/stk.

376 365 370 371

turkis vinrød fuchsia lilla

6A

7

8

Se mange flere layouts på www.calligraphen.dk

9

6B 6C flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

51


festen

1. triangelkort Få trykt en side med menu, en side med jeres layout eller symbol og navne. Måske vil I have trykt et fint digt, en sjov historie, et citat om kærlighed eller andet. Disse triangelkort kan også anvendes til nummerering af bordene. Kortene leveres umonterede, men du kan nemt montere dem ved at folde siderne på arket. Lim siderne inden de vikles sammen til en triangel. Vi anbefaler vores limroller til montering. (se side 51). Limet rækker til ca. 40 kort. Mål ufoldet 216x303 mm. Tryk indgår ikke i prisen på kortet. Trykpriser på side 61. 79157 triangelkort, rosa 79158 triangelkort, hvid 79159 triangelkort, vanille 79162 triangelkort, lime 79161 triangelkort, lyseblå 79160 triangelkort, metallic guld 79150 triangelkort, metallic sølv Kortene leveres umonterede.

15,-/stk. 15,-/stk. 15,-/stk. 15,-/stk. 15,-/stk. 15,-/stk. 15,-/stk.

2. servietringe Skab en personlig borddækning med disse servietringe i papir trykt med jeres layout. Perfekte når du bruger stofservietter eller store papirservietter. Vælge mellem syv forskellige papirfarver. Servietringen samles enkelt omkring servietten med samlingen bag på servietten. Mål 170x44 mm. I prisen indgår valg af layout og trykfarve. For 10 kr ekstra pr. stk. kan du få servietringen personaliseret med gæstens navn, så de også kan bruges som bordkort. Du kan også få dit tryk i blank metallicfolie i guld eller sølv med et tillæg på 1 kr/stk.

Triangelkort og servietring i rosa 1,

Isabella & Henrik 20. juli 2013

Markus

10. august 2013

triangelkort, hvid 79158 servietring, hvid ADK119

triangelkort, vanille 79159 servietring, vanille ADK120

&

A T

Karin & Frederik

Johanna

triangelkort, lime 79162 servietring, lime ADK126

2

ADK124 servietring, rosa ADK119 servietring, hvid ADK120 servietring, vanille ADK126 servietring, lime ADK125 servietring, lyseblå ADK127 servietring, metallic guld ADK128 servietring, metallic sølv Mindste bestilling er 25 stk.

Sofie Niklas

triangelkort, lyseblå 79161 servietring, lyseblå ADK125

triangelkort, metallic guld 79160 servietring, metallic guld ADK127

2,50.-/stk. 2,50.-/stk. 2,50.-/stk. 2,50.-/stk. 2,50.-/stk. 2,50.-/stk. 2,50.-/stk.

Andreas & Mikael triangelkort, metallic sølv 79150 servietring, metallic sølv ADK128

Personlige servietter fra

150,-

250,-*

Bestil personlige og unikke servietter! Vælg mellem symbol med navn eller et layout. Mange af de flotte servietfarver finder du på næste side. Hele udvalget af farver finder du på www.calligraphen.dk

3. Foliering af symbol, navn & dato Prisen på foliering inklusiv to linier tekst (du kan også vælge tre linier) og valgfrit symbol. Skriften er altid Coronet (se eksemplet til venstre) På side 59 kan I se alle symboler. Foliering (to linier tekst + symbol på bestilt antal servietter) Foliering (tre linier tekst + symbol på bestilt antal servietter)

150,300,-

4. Foliering af valgfri layout Match servietterne med dine invitationer! Har I allerede bestilt layout i folie til jeres kort, kan den samme kliche anvendes til servietterne. Da bliver prisen kun 250 kr. Leveringstid for servietter med layout er 2-3 uger. Layouterne finder du på side 54.

3 4 52

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Foliering (layout på bestilte antal serviette) 695,Foliering (layout på bestilte antal servietter, kliché findes allerede) 250,-

*Har du allerede bestilt layout i folie på f.eks dine invitationer er prisen kun 250,-


festen

Pakketilbud! Køb madservietterne til normal pris og få kaffeservietterne til halv pris! Tilbuddet gælder endda på selve trykket også. Gælder kun ved tryk af samme navn, dato og symbol i samme foliefarve på både mad- og kaffeservietterne. Mindste bestilling er 25 stk.

t Mængdestra10b0 aservietter

i mind Bestiller du 1,5 kr./stk. n ku de r ste samme str. ko k. (mad, ) og 2,5 kr./st (mad og kaffe skellige for to er at bestille aflang). Et tips tter. Så længe vie er ds ma . farver på f.eks den samme servietterne er størrelsen på t er to forde m lvo tryk, se er der kun et skellige farver.

Hvid

mad N20 mad, aflang N910 kaffe N10

Vanille 2,- 3,- 2,-

mad N24 mat, aflang N914 kaffe N14

2,- 3,- 2,-

mad N68 mad, aflang N958 kaffe N58

2,- 3,- 2,-

mad N66 mad, aflang N956 kaffe N56

2,- 3,- 2,-

mad N42 mad, aflang N932 kaffe N32

Aqua mad N62 mad, aflang N952 kaffe N52

Sort

mad N29 mad, aflang N919 kaffe N19

Rød 2,- 3,- 2,-

mad N26 mat, aflang N916 kaffe N16

2,- 3,- 2,-

mad N63 mad, aflang N953 kaffe N53

2,- 3,- 2,-

mad N47 mad, aflang N937 kaffe N37

2,- 3,- 2,-

mad N44 mad, aflang N934 kaffe N34

Lysegrøn

Lyseblå mad N41 mad, aflang N931 kaffe N31

Alle servietter fås i to forskellige størrelser. Madservietten er 165x165 mm og kaffeservietten er 120x120 mm og der findes mange flotte farver at vælge imellem. Nu fås en ny størrelse madserviet, aflang som er 110x200 mm, et godt og anderledes format. Foliefarverne kan du se på side 61. På www.calligraphen.dk kan du endda se endnu flere servietfarver.

Vinrød 2,- 3,- 2,-

mad N46 mat, aflang N936 kaffe N36

2,- 3,- 2,-

mad N45 mad, aflang N935 kaffe N35

2,- 3,- 2,-

mad N88 mad, aflang N978 kaffe N78

2,- 3,- 2,-

mad N43 mad, aflang N933 kaffe N33

Oliven

Turkis

Espresso

Lavendel

Marineblå

2,3,2,-

2,3,2,-

Rosa

Lilla

2,3,2,-

Fuchsia

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

2,3,2,-

|

53


inspiration

L ayout til forsidetryk Her er et udvalg af layouts, som vi kan tilbyde at trykke på dine kort. I må også gerne designe jeres helt eget. Layout classic og modern kan kan vi kun trykke med farve eller folie (se alle trykfarver på side 61). Alle trend layouts kan vi trykke med farve, folie og prægning. Folietryk og prægning kan tage længere tid at levere end almindeligt farvetryk. Se alle trykpriser på side 61. Nedenstående layouts fås kun med de skrifttyper vi har angivet.

Isabella & Henrik 18. maj 2013

Frida & Tobias 3. august 2013

Henriette & Jonas 14. september 2013

classic 1A (Garamond)

classic 1B (Coronet)

classic 1C (Times Roman, Italic)

&

Sofie Niklas

trend 2B* (Zapfino)

Isabella Henrik modern 3C (Bickham Script)

Nadja · Joakim

modern 3M (Trajan pro)

Sara og Peter Andersen

p

j

&

trend 2N (Garamond)

Sofie Niklas modern 3D (Trajan Pro & Shelley Volante)

15. juni 2013

trend 2S* (Cezanne & Trajan Pro)

Katarina Martin modern 3H (Lefthand)

Katarina & Martin Isabella & Henrik 15. juni 2013

S

Katarina & Martin

-

15. juni 2013

-

modern 1 (Bickham Script & Trajan pro)

modern 2 (Bickham Script & Avant Garde)

Karin & Magdalena

Malin & Jonas

&N

trend 2Z (Trajan pro & Bickham Script)

A T

modern 3J (Bickham Script)

Katarina & Martin 20. juli 2013

modern 4 (Burgues & Copperplate)

Andreas & Mikael

10. august 2013

modern 5 (Burgues & Copperplate)

5.

aug

0 ust 2

modern 8 (Copperplate)

modern 11 (Onyx)

Bryllup

Katarina Martin 2

modern 7 (Trajan Pro & Mutlu)

Johanna

Markus

13

modern 13 (Onyx)

modern 15 (Castellar)

Katarina & Martin den tyvende juli 2013

Isabella & Henrik

modern 16 (Pasticceria)

20. juli 2013

modern 19 (Pasticceria)

Match layoutet med skrifttypen eller designet på invitationskortet. Du kan se et udvalg af vores designs på side 55 og forskellige skrifttyper på side 56. *Denne skrifttype anbefaler vi ikke til indbydelsestekst, da den bliver for svær at læse.

I kan se flere layouts på www.calligraphen.dk 54

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


inspiration

Design til indbydelser I kan enten udforme jeres egen tekst eller vælge et af vores nedenstående forslag. Disse passer til layoutsene på side 54 og der findes lidt forskellige designs at vælge mellem. Se alle vores forslag til designs på www.calligraphen.dk. Disse designs fås kun med den opsætning og skrifttype som er vist. [gæstens navn eller du/I]

I anledning af vielsen mellem

inviteres hermed

Mette Mikkelsen & Erik Andersen

til at overvære vielsen mellem

henriette og jonas i viborg domkirke lørdag den 3. august 2013 klokken 15.00

&

Niklas

.............................................................. to witness the happy event

vil det glæde os at se

of their wedding in Karlstad church, Sweden

i Mårslet Kirke

on the 27th of July

lørdag den 3. august 2013 klokken 14.30.

på jensens bøfhus i viborg.

samt den efterfølgende middag

Wir werden getraut in der Kirche zu Kalmar am Samstag, den 3. August 2013 um 15 Uhr.

invite

[gæstens navn eller dig/jer]

samt efterfølgende middag

s.u.: senest den 25. november tlf. 80 10 10 80 påklædning: habit

Sofie

Herzlich Willkommen zu unserer Hochzeit!

Anschließend feiern wir bei uns zu Hause. Isabella & Henrik

at 2 o’clock Followed by a reception at

på Aarslev Kro.

Sagt uns bitte bis 25. Juni 2013 bescheid, ob ihr kommen könnt. Tel: +46 55 18 54 19

Restaurant Tiffany.

design 4P (matcher layout trend 2N)

S.u.: senest den 24. april Åge og Maj-Britt Nysted Tlf. 80 80 80 47

Påklædning: kavaler Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 10 80

design 4T (matcher layout trend 2S og modern 2) Trajan pro & Cezanne

Optima

[Gæstens navn(e) eller du/I] inviteres hermed til vielsen mellem

Kindly reply by 1st of July +47 91138512

design 4U (matcher layout trend 2Z)

design 4M (matcher layout modern 3C)

Trajan pro & Bickham script

Bickham Script Vi skal giftes og den lille skal døbes. Kom og vær med til at fejre vores store dag

Henriette & Jonas

Sofie Andersen og Niklas Mikkelsen

Isabella og Henrik

lørdag den 3. august 2013 kl. 14.30 i Viby Kirke.

har fornøjelsen

har fornøjelsen af at indbyde jer til at overvære deres bryllup i Viby Kirke

i Skt. Pauls Kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Efter vielsen indbydes du/I til festlig middag på Aarslev kro.

lørdag den 6. juli 2013 kl. 15.00 samt til efterfølgende middag på Radisson.

af at indbyde jer

Efter kirken mødes vi til

til at overvære deres bryllup

en lille kop kaffe i vores hjem på Engstrupvej. Kl. 18:00 slår vi dørene op

i Viby Kirke

til kæmpefest i haven.

lørdag den 6. juli 2013 kl. 15.00

Vi ses

samt til efterfølgende middag

på Radisson.

Nadja · Joakim

S.u.: senest den 30. juni Hovedgaden 4 4000 Roskilde

s.u.: senest den 30. juni

design 4Y (matcher layout modern 3D)

design 4Æ (matcher layout modern 3H)

design 4J (matcher layout modern 3J)

design 4H (matcher layout modern 3M)

Shelley volante & Trajan pro

Just lefthand

Bickham script & Trajan pro

Trajan Pro

I anledning af vielsen mellem

I anledning af

Vi har fornøjelsen at invitere

S.u.: senest den 26. juni Tlf: 34 34 23 23

Påklædning: Festtøj

tlf. 80 10 10 80 påklædning: habit

Lørdag den 18. maj 2013

Eva Andersen & Anders Egelund

.......................................................................................... til at overvære vielsen mellem

Mette & Christian i Frederikskirken

blive erklæret for

”rette ægtefolk at være”.

lørdag den 14. december 2013 klokken 15.00

Det finder sted i Tranbjerg kirke kl. 15.

samt den efterfølgende middag på

Dette fejres efterfølgende

Hotel Royal.

med stor middag på Mette og Christian

Hotel ”det gode ly” i Tranbjerg.

S.u.: senest 6. marts Tlf.: 33 33 22 22

Påklædning: efter behag

Påklædning: kavaler

vielsen mellem

Mette & Katarina

Sara & Martin vil det glæde os at se [gæstens navn eller dig/jer] i Mårslet Kirke lørdag den 3. august 2013 klokken 14.30. samt den efterfølgende middag på Aarslev Kro.

vil det glæde os at se [gæstens navn eller dig/jer] i Mårslet Kirke lørdag den 3. august 2013 klokken 14.30. samt den efterfølgende middag

Kærlig hilsen Eva og Anders

S.u.: senest den 17 juli Tlf: 087 18 54 19

S.u.: senest den 24. april Påklædning: kavaler Åge og Maj-Britt Nysted Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 80 47 Tlf. 80 80 10 80

S.u.: senest den 15. november Hovedgaden 4 4000 Roskilde

på Aarslev Kro.

S.u.: senest den 30. juni Tlf. 80 10 10 80

Påklædning: habit

design 1 (matcher layout modern 1)

design 2 (matcher layout modern 2)

design 3 (matcher layout modern 4 og 5)

design 6 (matcher layout modern 7)

Bickham script & Trajan pro

Bickham script & Avant Garde

Burgues & Copperplate

Mutlu & Trajan Pro

Bryllup

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja. Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

29

. J u i 2 013 n

[gæstens navn(e) eller du/I]

[gæstens navn(e) eller du/I] inviteres hermed til vielsen mellem

Johanna & Markus

Katarina & Martin

S.u.: senest den 26. juni Tlf: 34 34 23 23

inviteres hermed til vielsen mellem

lørdag den 3. august 2013 kl. 14.30 i Viby Kirke.

Johanna & Markus

Efter kirken mødes vi til en lille kop kaffe i vores hjem på Engstrupvej. Kl. 18:00 slår vi dørene op til kæmpefest i haven. Vi ses

i Skt. Pauls Kirke

i Skt. Pauls Kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Efter vielsen indbydes du/I til festlig middag på Aarslev kro.

Vi skal giftes og den lille skal døbes. Kom og vær med til at fejre vores store dag

lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Efter vielsen indbydes du/I til festlig middag på Aarslev kro.

Nadja & Joakim

Påklædning: Festtøj

design 7 (matcher layout modern 11)

design 8 (matcher layout modern 13)

design 9 (matcher layout modern 15)

design 11 (matcher layout modern 16)

Onyx

Onyx

Castellar

Pasticceria

Match designet med layoutet på forsidetrykket. Se layouts på side 54.

I kan se flere designs på www.calligraphen.dk flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

55


inspiration

Skrifttyper Vælg imellem nedenstående skrifttyper eller vælg et design på side 55. Størrelsen på jeres tekst kan variere afhængig af hvor meget tekst I har. Se alle vores skrifttyper på www.calligraphen.dk.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Påklædning: ad lib

nr 1 Medici script Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja. Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses Mette og Erik S.u.: senest 23. april Påklædning: ad lib Tlf.: 34 12 45 68

nr 20 Finehand

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja. Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses Mette og Erik S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

nr 75 Solid antique

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja. Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses Mette og Erik S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Mette og Erik

Mette og Erik

Mette og Erik S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

nr 85 Copperplate

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

Påklædning: ad lib

nr 2 Calligraphic

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses Mette og Erik

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

Mette og Erik

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

nr 11 Phyllis

nr 17 Corsiva

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Mette og Erik

Mette og Erik

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

|

Påklædning: ad lib

nr 70 Bickham script

nr 71 Avant garde

nr 74 Vivaldi

Så skete det endelig!

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Vi ses

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Mette og Erik

Mette og Erik

Han kom på knæ og hun sagde ja. Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde.

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Mette og Erik Påklædning: ad lib

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

nr 76 Trajan pro

nr 77 Garamond

nr 85 Typewriter

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Så skete det endelig! Han kom på knæ og hun sagde ja.

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde Klosterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses

Mette og Erik

Mette og Erik

Nu mangler vi kun at sige ”amen” og det gør vi lørdag den 18. maj 2013 klokken 15.00 i Roskilde K losterkirke. Derefter fejrer vi den store dag med en festlig middag på restaurant Tiffany i Roskilde. Vi ses Mette og Erik

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Påklædning: ad lib

nr 87 Burgues script

Påklædning: ad lib S.u.: senest 23. april

S.u.: senest 23. april Tlf.: 34 12 45 68

Tlf.: 34 12 45 68

nr 91 Onyx

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

Påklædning: ad lib

nr 96 Pasticceria

Se flere skrifttyper og bestil på www.calligraphen.dk. 56

Påklædning: ad lib


inspiration

Design til pocketkort Til pocketkortene på side 12-13 og 33 er der særskilte designs som er specielt udformet til disse kort. Du kan se flere designs til pocketkortene på www.calligraphen.dk

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

Velkommen til vores bryllup! Vi gifter os i Viby kirke lørdag den 10. august 2013 kl. 15.00. Derefter byder vi på middag åpå Restaurant Madrid. Dagen afsluttes hjemme hos os på Lundevej 12. Alexandra & Tobias

design 6A (Vivaldi)

Mette & Torben 20. juli 2013

Har fornøjelsen at inviterer jer

Mette og Torben

&

til at overværer vielsen mellem

Melanie Børge

Christian Renberg i Viby kyrka lørdag den 14. december 2013 klokken 15.00 samt til efterfølgende middag på Himmelgården. Melanie og Christian

i Tyresø kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro.

Melanie og Christian

design 6E (Cezanne & Avant garde)

design 6B (Sloop script)

design 6F (Trajan pro & Cezanne)

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

Mette og Torben

Mette Andersen og Torben Hansen Malin & Jonas

i Tyresø Kirke, lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro..

i Tyresø Kirke, lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro. design 6G (French script, valgfri symbol)

design 6H (Sloop script)

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

Nadja & Joakim

Malin Andersen og Jonas Mikkelsen i Tyresø kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00.

Katarina & Martin

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

Nadja Egelund & Joakim Børge

Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro.

design 6C (Cezanne & Trajan pro)

til at overværer deres bryllup i Viby kirke, lørdag den 14. december 2013 klokken 15.00 samt til efterfølgende festmiddag på Himmelgården.

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem Mette Andersen og Torben Hansen i Tyresø kirke, lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den gamle kro.

Vi har fornøjelsen at invitere ............................................................

&

Melanie Børge Christian Renberg

design 6i (Shelley Volante & Copperplate)

Katarina Renberg & Martin Andersen i Tyresø kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00.

i Tyresø kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00.

Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro.

Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro.

design 6N (Trajan Pro & Bickham script)

design 6O (Copperplate & Burgues)

Melaine & Christian

Isabella & Henrik Sofia & Niklas Har fornøjelsen at inviterer jer til at overværer deres bryllup i Viby kirke,

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

Valentina & Andreas

lørdag den 14. december 2013 klokken 15.00 samt til efterfølgende festmiddag på Himmelgården.

Melanie Nysted og Christian Egelund

Har fornøjelsen at inviterer jer

Vi indbyder hermed til at overvære vielsen mellem

til at overværer deres bryllup i Viby kirke, lørdag den 14. december 2013 klokken 15.00

Sofia Nysted og Niklas Børge

samt til efterfølgende festmiddag på Himmelgården.

i Tyresø kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00.

i Tyresø kirke lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00.

Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro.

Derefter inviterer vi til bryllupsfest på Den Gamle Kro.

design 6J (Trajan pro)

design 6K (Copperplate)

design 6P (Trajan pro)

design 6Q (Copperplate)

Design til Creative Colors Til Creative Colors på side 14-15 er der særskilte designs som er specielt udformet til disse kort. Du kan se flere designs på www.calligraphen.dk

alexandr . tobia

& Niklas Mikkelsen

I anledning af vielsen mellem

Isabella & Henrik vil det glæde os at se [gæstens navn eller dig/jer]

vil det glæde os at se [gæstens navn eller dig/jer]

i Mårslet Kirke

i Mårslet Kirke

lørdag den 18. maj 2013 klokken 14.30.

lørdag den 18. maj 2013 klokken 14.30.

samt den efterfølgende middag

samt den efterfølgende middag

på Aarslev Kro.

på Aarslev Kro. S.u.: senest den 24. april Åge og Maj-Britt Nysted Tlf. 80 80 80 47

[gæstens navn(e) eller du/I] inviteres hermed til

Påklædning: kavaler Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 10 80

vielsen mellem

Alexandra Andersen Tobias Mikkelsenv

S.u.: senest den 24. april Åge og Maj-Britt Nysted Tlf. 80 80 80 47

vil det glæde os at se [gæstens navn eller dig/jer] i Mårslet Kirke lørdag den 18. maj 2013 klokken 14.30. samt den efterfølgende middag på Aarslev Kro.

Påklædning: kavaler Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 10 80

S.u.: senest den 24. april Åge og Maj-Britt Nysted Tlf. 80 80 80 47

design 5O Påklædning: kavaler Lars og Monica Mikkelsen Tlf. 80 80 10 80

(Carpenter & Avant garde)

nadja & joakim

og

har fornøjelsen af at indbyde jer

i Skt. Pauls Kirke

lørdag den 20. juli 2013 klokken 15.00. Efter vielsen indbydes du/I til festlig middag på Aarslev kro. S.u.: senest den 26. juni Tlf: 34 34 23 23

design 5E (Avant garde, valgfri symbol)

Påklædning: Festtøj

I LH

design 5F

design 5D

(Bickham script & Trajan Pro)

(Avant garde & Sloop script)

n♥j

Sofie & Niklas

I anledning af vielsen mellem Sofie Andersen

I anledning af vielsen mellem

Sofie Andersen & Niklas Mikkelsen

til at overvære deres bryllup i Viby Kirke lørdag den 6. juli 2013 kl. 15.00 samt til efterfølgende middag på Radisson. s.u.: senest den 30. juni tlf. 80 10 10 80 påklædning: habit

design 5N (Garamond)

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

57


inspiration

Design til save-the-date Der findes endda designs specielt til save-the-date kort. Vi har et antal designforslag som kan anvendes med nedenstående opstilling og skrifttype. Disse designs matcher layout til forsidetryk. Du kan selvfølgelig også bestille kortene med dit eget design.

Save-the-date

save-the-date

Reservér datoen Reservér den 3. august 2013 i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os.

Reservér den 14. december 2013 i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os.

Reservér den 3. august 2013 i kalenderen allerede nu, for da gifter vi os.

Flere detaljer og indbydelse kommer senere.

Flere detaljer og

indbydelse kommer senere.

Nadja · Joakim

Save--date

Alexandra & Tobias

Vi gifter os lørdag den 3. august 2013.

Flere detaljer og indbydelse kommer senere.

Indbydelse og detaljer

Mette & Christian

Mette & Erik

kommer senere.

design 7H (matcher layout modern 3M)

design 7K (matcher layout trend 2L)

design 7M (matcher layout modern 3C)

design 7T (matcher layout trend 2S)

Trajan pro

Trajan pro & Bickham script

Bickham script

Trajan pro & Cezanne

Reservér datoen

Save-the-date ..............

Save-the-date

Vi gifter os lørdag den 20. juli 2013.

Vi gifter os lørdag den 20. juli 2013.

Save-the-date Lørdag den 6. juli 2013 bliver

Isabella & Henrik

Indbydelse og detaljer kommer senere.

Indbydelse og detaljer kommer senere.

rette ægtefolk at være. Indbydelse og detaljer

Sara & Peter

kommer senere.

Alexandra & Tobias

Lørdag den 3. juli 2013 bliver

Karin & Magdalena

rette ægtefolk at være. Indbydelse og detaljer kommer senere.

design S2 (matcher layout modern 2)

design S3 (matcher layout modern 4 & 5

design S5 (matcher layout modern 6)

design S6 (matcher layout modern 7)

Bickham script & Avant garde

Burgues & Copperplate

Typewriter

Mutlu & Trajan Pro

Kirkeprogram Salmerne trykkes altid med skrift nr 53, Times Roman. Den er let at læse. Program teksten kan skrives på to måder. Præludium og indgang Salme nr. 290 “I al sin glans nu stråler solen” Hilsen Salme nr. 402 “Den signede dag med fryd vi ser” Tilspørgsel Forbøn og Fadervor Salme nr. 706 “I blev skabt som mand og kvinde” Bøn Velsignelse Salme nr. 15 “Op al den ting som Gud har gjort” Postludium og udgang

1. Op, al den ting, som Gud har gjort, hans herlighed at prise! Det mindste, han har skabt, er stort og kan hans magt bevise.

5. Hvad skal jeg sige, når jeg går blandt blomsterne i enge, når fuglesangen sammenslår som tusind harpestrenge?

2. Gik alle konger frem på rad i deres magt og vælde, de mægted ej det mindste blad at sætte på en nælde.

6. Hvad skal jeg sige, når mit sind i havets dybe grunde kun dog så lidt kan kige ind og ser så mange munde?

3. Det mindste græs jeg undrer på i skove og i dale, hvor skulle jeg den visdom få, om det kun ret at tale!

7. Hvad skal jeg sige, når jeg ser, hvor stjerneflokken blinker, hvor mildt enhver imod mig ler og op til himlen vinker?

4. Hvad skal jeg sige, når jeg ser, at alle skove vrimle, de mange fuglesving, der sker op under Herrens himle?

8. Hvad skal jeg sige, når jeg op til Gud i ånden farer, og ser den store kæmpetrop af blide engleskarer?

Præludium Indgang Salme nr. 290 “I al sin glans nu stråler solen” Hilsen Salme nr. 402 “Den signede dag med fryd vi ser” Tilspørgsel Forbøn og Fadervor Salme nr. 706 ”I blev skabt som mand og kvinde” Bøn Velsignelse Salme nr. 15 “Op al den ting som Gud har gjort” Postludium og udgang

CEN - Programmet centreres på siden.

Fototakkekort

Vælg blandt vores forslag eller skriv selv en tekst. Vælg herefter hvilken skrifttype (side 56) og trykfarve (side 61) teksten skal have.

Teksten på fototakkekortet trykkes på venstre inderside medmindre andet er aftalt. Vælg blandt vores forslag eller skriv selv en tekst. (max 6 linier). Vælg herefter hvilken skrifttype (side 56) og trykfarve (side 61) teksten skal have.

 Kommer til brylluppet  Kan desværre ikke komme

til brylluppet den 3. august

S.u. senest 2. juli

TS 1

........................

 Kommer med ... personer  Kan desværre ikke komme

til brylluppet den 3. august

S.u. senest 2. juli

TS 2

58

|

2. Gik alle konger frem på rad i deres magt og vælde, de mægted ej det mindste blad at sætte på en nælde.

6. Hvad skal jeg sige, når mit sind i havets dybe grunde kun dog så lidt kan kige ind og ser så mange munde?

3. Det mindste græs jeg undrer på i skove og i dale, hvor skulle jeg den visdom få, om det kun ret at tale!

7. Hvad skal jeg sige, når jeg ser, hvor stjerneflokken blinker, hvor mildt enhver imod mig ler og op til himlen vinker?

4. Hvad s kal jeg sige, når jeg ser, at alle skove vrimle, de mange fuglesving, der sker op under Herrens himle?

8. Hvad skal jeg sige, når jeg op til Gud i ånden farer, og ser den store kæmpetrop af blide engleskarer?

Sprog og alfabet

Svarkort

......................

5. Hvad skal jeg sige, når jeg går blandt blomsterne i enge, når fuglesangen sammenslår som tusind harpestrenge?

TAB - Programmet venstrestilles og beskrivelsen tabuleres ind.

Tekstforslag

1. Op, al den ting, som Gud har gjort, hans herlighed at prise! Det mindste, han har skabt, er stort og kan hans magt bevise.

Hjertelig tak for opmærksomheden ved vores bryllup

Hjertelig tak for al jeres opmærksomhed

TF 10

TF 11

En hjertelig tak til alle, som ønskede tillykke vores hjem

Nu har bryllupsklokker ringet, mange venner hilsen bragt. Vor varme tak I alle har, fra et meget lykkeligt par.

TF 12

TF 13

Vi kan også trykke tekster på andre sprog end dansk. Vi har bogstaver med et andet alfabet end det latinske. Vi har trykt tekster på f.eks. farsi, arabisk, bosnisk, grønlandsk. Send os en mail med din tekst, hvis du vil vide om vi kan trykke det i kort.

En hjertelig tak for al opmærksomhed og omtanke i forbindelse med vores bryllup

TF 14

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

trykt med et andet alfabet end det latinske


inspiration

Symboler Vælg blandt nedenstående symboler. Kan trykkes uden omkostninger, hvis I i forvejen har bestilt tryk af navn og dato. Passer til alle servietter, bordkort og tilbehør som kan bestilles m symbol (se den enkelte vare). Symboler vises nedenfor i formindsket størrelse.

Symbol nr 3

Symbol nr 4

Symbol nr 6

Symbol nr 9

Symbol nr 10

Symbol nr 15

Symbol nr 17

Symbol nr 18

Symbol nr 19

Symbol nr 20

Symbol nr 21

Symbol nr 25

Symbol nr 27

Symbol nr 28

Symbol nr 36

Symbol nr 37

Symbol nr 38

Symbol nr 39

Symbol nr 40

Symbol nr 47

Symbol nr 49

Symbol nr 57

Symbol nr 63

Symbol nr 68

Symbol nr 70

Symbol nr 86

Symbol nr 89

Symbol nr 104

Symbol nr 107

Symbol nr 108

Symbol nr 109

Symbol nr 113

Symbol nr 114

Symbol nr 115

Symbol nr 116

Symbol nr 118

Symbol nr 127

Symbol nr 128

Symbol nr 133

Symbol nr 135

Symbol nr 136

Symbol nr 138

Symbol nr 140

Symbol nr 141

Symbol nr 142

Symbol nr 143

Symbol nr 144

Symbol nr 146

Symbol nr 148

Symbol nr 149 Symbol nr 150 Symbol nr 151 Symbol nr 152 Symbol nr 153 flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk |

59


inspiration

Tryk Farvetryk Vi trykker jeres kort i vores trykpresser og I kan vælge mellem mange forskellige farver og skrifttyper. Invitationsteksten trykkes direkte på kortet eller på et indstik, afhængig af, hvilket kort, I har valgt. Vælg mellem forskellige layouts til forsiden og tekstforslag eller designs til indersiden. Læs mere på side 54-61.

Foliering Foliering skaber opmærksomhed og giver et elegant og eksklusivt udseende på jeres kort, servietter og æsker. Foliering indebærer at vi trykker f.eks. jeres navne og bryllupsdato med et lag af metal. Metalfolien presses mod kortet, servietten eller æsken med en metalplade, som sammen med varme gør, at metallet hænger fast. Den anvendte metalplade kan genbruges til andre tryksager. Der findes 13 forskellige foliefarver at vælge imellem (se s. 61). Når I vælger foliering får I et flot, skinnende tryk, som ser meget eksklusivt ud. Det er en dyrere process end traditionelt farvetryk, men gør også jeres kort mere unikke. Med folie kan vi også trykke på mørke flader, hvilket ikke kan lade sig gøre med farvetryk. Det er en fordel at vælge samme tekst og evt. symbol til flere forskellige kort (f.eks. både til invitationer og menukort). Prisen for metalpladen (kaldes normalt for klichéen) som anvendes ved foliering er den samme uanset, hvor mange kort I bestiller. På den måde kan I få eksklusive kort til hele festen og samtidig fordele prisen over flere kort. Vælg mellem layouts og skrifttyper på side 54 og 56, symbolerne på side 59 eller lav jeres helt eget layout.

Folieprægning Effekten af at kombinere foliering og prægning er fantastisk. Den ophøjede folie er rigtig flot og noget udover det sædvanlige. Folieprægning indebærer at trykket presses opad i papiret samtidig som det belægges med metalfolie, hvilket giver det ypperligste udtryk af eksklusivitet til kortet. Til folieprægning kan I vælge mellem 8 af vores mest populære symboler. Vi kan desværre ikke foliepræge jeres navne. Bestiller I folieprægning, vil jeres navne og bryllupsdato folieres på traditionel vis, med flad folie. Folieprægning fås kun med udvalgte symboler (symbol 3-4-10-30-33-63-70-88-50-51)

Prægning Prægning giver et stilrent resultat og føles meget eksklusivt. Det kan med fordel anvendes på både lyst og mørkt papir. Prægning, eller blindprægning, som det ofte kaldes, indebærer at motivet presses op af papiret, så det står frem, men uden farve på. Prægningen laves med en metalplade (kliché) som består af to dele - en han- og en hunplade, som trykkes mod papiret fra hver sin side for at give den hævede effekt. Det er svært at lade være med at vende, vride og mærke på et præget kort idet man bliver nødt til at mærke efter om det er rigtig prægning. Vælg mellem nogle af vore mange layoutforslag på side 54. De layouts som kan præges er trend.

Personalisering Bestil gerne dine kort og kuverter med tryk af gæsternes navne. Lad os personalisere dine invitationskort, bordkort, menukort, servietringe og kuverter. Vælger I at få trykt gæsternes navne på menukort, fungerer de samtidig som bordkort. Personalisering er indlagt som et tilvalg under vores kort på shoppen, så du nemt kan bestille det med.

Alexa

ndra

60

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


P riser Farvetryk (læs mere på side 60)

Trykfarver og foliefarver

Trykpriser ne gælder uanset an kort bestilt tal på en og sa mme ordr (med undt e agelse af personalis ring, mon etering og sc an ning). Vi kan dog ikke trykke forskellige kort på en gang, selvo m det er samme te kst.

Forsidetekst (inklusiv evt. symbol) Invitationstekst (pr. side) Pocketkort (invitationstekst og informationstekst) Informationskort Tekst til kirkeprogram (to sider) Menutekst (pr. side) Triangelkort Takketekst på fototakkekort Save-the-date Svarkort, inkl. returadresse på kuvert Tekst på bordkort Tryk af billede med eller uden tekst

Farvetryk 160,340,540,250,650,340,399,160,280,340,220,400,-

Teksten forneden i forskellige farver viser, hvordan den trykte tekst kommer til at se ud, mens hjerterne viser hvordan de nedtonede dele af trykket bliver, f.eks. &-tegnet i visse layouts. Alle kort trykkes i samme farve og jeres valg af trykfarve ændrer ikke på kortets/kuvertens motiv eller papirfarve. Husk! at angive hvilken trykfarve du ønsker ved bestilling og husk at trykfarven ikke ser ens ud på alle baggrunde, f.eks. ser trykfarven ikke ens ud på henholdsvis et hvidt og vanillefarvet kort. Læs mere om trykmuligheder på side 60.

ime salviegrøn mørkegrøn oliven

grøn

(eksklusiv indscanning af billede, se specialtryk)

Returadresse på kuvert Personalisering af kort (tillægspris udover normal trykpris) Personalisering af servietringe

280,10,-/kort 10,-/servietring

(tillægspris udover normal trykpris)

Personalisering af adresser på kuverter

15,-/adresse

(tillægspris udover normal trykpris)

Personalisering af du/I - tillægspris udover normal trykpris

160,- ialt

(bruges sammen med personaliserede navne)

Tryk af tekst på en ekstra side Indscanning af billede (pr. billede)

fuchsia

vinrød

rosa

rød

orange

grå

aqua

teal

illa marineblå lyseblå

200,250,-

sort

(f.eks. kirken, symboler eller det kommende brudepar kan scannes ind. Billedet trykkes på valgfrit sted på jeres kort. Korrektur fremsendes)

Festprogram Tryk af festprogram (2 tryksider - svarer til 4 færdige sider) Opsætning af festprogram inkl. bordplan (pr. påbegyndt time) Montering (foldning og hæftning af indstikkene til omslaget)

guldbrun brun

800,300,5,-/stk.

turkis

Udenlandske sprog Indbydelser eller menuer med specialskrifttype

150,-

(udover normal trykpris på kr. 340,-)

Foliering

Foliering & folieprægning

(læs mere på side 60)

Layout Classic - tryk på kort Layout Classic tre linier - tryk på kort Layout Trend, Modern eller eget layout - tryk på kort

495,560,695,-

(inklusiv metalplade til brug for tryk)

Layout Trend, Modern eller eget layout - tryk på kort

250,-

(gælder når I allerede har fået lavet metalplade hos Calligraphen)

Serviettryk - Layout Classic Serviettryk - Layout Trend, Modern eller eget layout

150,695,-

guld folie

sølv folie

kobber folie

grøn folie

blå folie

lyseblå folie

lilla folie

rød folie

rosa folie

fuchsia folie

sort mat folie

hvid mat folie

blålilla folie

(inklusiv metalplade til brug for tryk)

Folieprægning (læs mere på side 60)

Udvalgte symboler (se side 60)

695,-

Prægning (læs mere på side 60)

Layout Classic, Trend eller eget layout

795,-

Forsendelse 70,fra 300,-

Korrektur Vi sender 2 gratis korrektur til dig. Skal du bruge yderligere korrektur er prisen 50 kr. pr. ny korrektur som opkræves via bankoverførsel inden ordren sættes i gang.

Bestil gerne montering af dine kort. Vi monterer kortene enkelt og flot! Vores erfarne medarbejdere er eksperter i montering af fine sløjfer, knuder m.m. så kortene ser professionelle ud. Montering kan også indebære limning af kort.

HA

NDMAD

Y EB

Fragt- og ekspeditionsgebyr Forsendelse til udland

L CA

inspiration

LI GRAPHEN

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk

|

61


inspiration

Dit br yllups ensemble Save-the-date Vi gifter os lørdag den 20. juli 2013. ........... ........... brylluppet  Kommer til e ikke komme  Kan desværr den 3. august til brylluppet juli S.u. senest 3.

Indbydelse og detaljer kommer senere. Sofie & Niklas

Svarkort

Invitationer

Informationskort

Svarkort sendes ud sammen med indbydelserne. Traditionelt skal man svare skriftligt på en skriftlig invitation og svarkortet tager hånd om dette på en enkel måde. Vores svarkort kan også anvendes som “reservér-dagen” kort. Se side 58 for tekstforslag til svarkort.

Save-the-date, eller reservér dagen som de også kaldes, sendes ud et stykke tid før invitationerne for at gæsterne skal have mulighed for at booke datoen. Det kan især være godt ved ferier og populære bryllupsdatoer (f.eks. i august). Hvis datoen er vigtigere end stedet, er det godt med disse kort.

Invitationen er det kort, som gør opmærksom på den store begivenhed. Invitationen er med til at danne rammen om jeres bryllup. Traditionelt er dette det første kort, der sendes ud, men efterhånden er der flere og flere, der anvender et ”save-the-date” kort inden invitationen sendes ud. Dette kort sendes ud for at undgå at gæsterne laver andre aftaler på bryllupsdagen, selvom I ikke helt har arrangeret, hvor brylluppet skal holdes. Alle kort leveres ufoldede og usamlede, hvis ikke andet bestilles. På forsiden kan jeres navn og bryllupsdato trykkes. Selve invitationen trykkes normalt indeni kortet eller på et matchende indstik, afhængig af, hvilket kort I har bestilt.

Sommetider er invitationskortet ikke nok, når al informationen vedrørende festen skal formidles videre til gæsterne. Tryk ekstra information om ophold, vejbeskrivelse, allergier, toastmaster, festen eller andre nyttige oplysninger, som der ikke er plads til i selve invitationskortet i et fint informationskort i stedet. Informationskortene er enkle (ensidet) og fås i forskellige størrelser og i farverne hvid, naturhvid og vanille. Materialet er 150 g papir. I prisen indgår kun kortet. Trykpriser findes på side 61.

Kirkeprogram

Bordkort

Festprogram

Det ser rigtig festligt ud med et kirkeprogram i kirken. Samtidig undgår man at skulle have salmebøger liggende, idet salmerne trykkes i kirkeprogrammerne.

Alle bordkort er dobbelte kort som kan stå på bordet. De kan bestilles både med og uden tryk. Når I bestiller tryk af jeres navn og bryllupsdato, kan I også få trykt et valgfrit symbol med i trykprisen. Se side 59 for valg af symboler. Trykpriser findes på side 61.

Vi har et udvalg af kort som er meget anvendelige som festprogrammer. Disse kort kan anvendes som sanghæfte, festprogram, menukort, kirkeprogram og bordkort. Anvend dem enten som omslag med et eller flere indstik, eller skriv teksten direkte på kortet. Vores festprogrammer er lavet, så de passer til en A4-side, som er foldet på langs. Indstikket monterer I bedst med en elastisk guld- eller sølvsnor. I kan selv printe dem eller få os til at trykke dem for jer.

Save-the-date

Kirkeprogrammer leveres normalt med et indstiksblad, hvilket gør kortet ekstra elegant og det giver samtidig bedre plads til salmerne. Kirkeprogrammerne fås med enten centreret opsætning eller tabuleret opsætning. Se side 58 for eksempler på disse opsætninger. Alle kort leveres ufoldede og usamlede, hvis ikke andet bestilles.

Personalisering Bestil kort og kuverter med jeres gæsters navne påtrykt. Det gør jeres kort meget personlige og mindeværdige for gæsterne. Vi kan personalisere invitationer, bordkort, kuverter, menukort og servietringe. Hvis I får gæsternes navne trykt på forsiden af menukortene, så fungerer de også som bordkort. Det er enkelt at bestille. Vi skal bare have en tekstfil med gæsternes navne og evt. adresser. I kan også personalisere således at hvis der kun står ét navn i invitationen, så skriver vi du & dig, og hvis der bliver inviteret 2 eller flere gæster, så skriver vi I og jer. Husk dog at gøre opmærksom på dette ved bestilling. Se pris på s 61.

Menu

Returadresse og segl på kuverten

Fototakkekort

Bestiller I menukort, anbefaler vi ofte at I kombinerer menukort og bordkort. Det gøres ved at gæstens navn trykkes på forsiden af menukortet. På denne måde fungerer det både som bordkort og menukort og I sparer plads på bordet. Samtidig ser det rigtig godt ud. Har I i forvejen valgt at I kun vil bestille bordkort, så kan I i stedet få lavet et menukort for ikke ret meget ekstra. Alle kort leveres ufoldede og usamlede, hvis ikke andet bestilles.

Med en trykt returadresse, vil alle kort, som ikke kan leveres, blive returneret til afsenderen. På den måde er I sikre på at kunne holde styr på, hvem der har fået jeres invitation. Med segl lukker I jeres kuverter hurtigt og enkelt og kuverten bliver ekstra elegant. Se vores segl på side 51.

Det er kutyme at sende et takkekort til alle som har deltaget i festen eller givet en gave til brudeparret. Ofte sender man et fotografi med i takkekortet. Det kan være fra fotografen eller et som ens venner har taget. Fototakkekort fra Calligraphen leveres normalt med en fotoramme (passepartout) med en udskæring, som passer til et fotografi af størrelsen 9x12 cm. Fotorammen leveres løst ved siden af, men vi kan også lime det i for jer for kr. 2,- pr. kort. Alle kort leveres ufoldede og usamlede, hvis ikke andet bestilles. Tekstforslag til takkekort kan ses på s. 58.

62

|

flere idéer og større udvalg på www.calligraphen.dk


inspiration

baby Vidste du at de fleste af vores kort samt tilbehør også kan anvendes til andre lejligheder, f.eks. dåb, konfirmation, studentergilde, sølv- og guldbryllup. Kort sagt til alle livets store fester! Vi kan trykke lige den tekst eller foto som du ønsker og vi har mange forskellige symboler, vi kan trykke. Kun fantasien sætter grænser!

r

Kære Farmor og Farfa

Jeg skal døbes! mig at se dig/jer Derfor vil det glæde til dåb i Viby Kirke, r 2013 kl. 10.00. janua 14. den g sønda og far. h sammen hos min mor Bagefter spiser vi brunc se jer alle! Jeg glæder mig til at Kærlig hilsen Luna-Mai 67841250 S.u. 1. januar på tlf.

Laura Sofie 16 . ju li 20 13

Nanna 6 år

Du kan vælge mellem mange forskellige symboler og trykfarver på vores shop.

Købs- og ser viceinformation Købstryghed

Priser

Vi ønsker at I skal være tilfredse med vore produkter. Derfor har I fuld returret indenfor 14 dage efter modtagelsen af jeres varer (returretten gælder dog ikke på personligt trykte varer - speciesvarer). Returnering af varer skal altid ske efter aftale med Calligraphen. Har vi lavet en fejl vil vi fremsende en returfragtseddel til dig så du kan returnere pakken til os uden omkostninger for dig. NB! For jeres egen skyld, så husk altid at kontrollere med det samme om det I har modtaget, svarer til det bestilte. Selvom vi bestræber os på at levere efter dit ønske, så kan der ske fejl, og dem ønsker vi naturligvis at rette med det samme. Ved påtryk af kort med lang tekst (d.v.s. invitationer, programmer og menuer), sender vi altid korrektur inden vi trykker. I bedes gennemgå denne korrektur nøje. Det er så ærgeligt og frustrerende at skulle bruge ekstra tid på omtryk. Når I har godkendt korrekturen, sender vi kortene til tryk. Har Calligraphen trykt kort eller tilbehør korrekt jvf godkendt korrektur og I efterfølgende finder en fejl i korrekturen, så vil vi lave et omtryk for 50% af normalprisen. Check derfor altid korrekturen særligt godt inden I godkender den.

Priserne inkluderer 25% moms og gælder indtil nyt katalog udkommer. På alle ordrer tillægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 70,- - uanset værdi og vægt. Der tages forbehold for pris- og trykfejl i kataloget.

Prøver Bestil gerne prøver på de kort, I ønsker at se. På den måde kan I mærke kortenes kvalitet inden I bestiller. I kan bestille op til 3 gratis prøver på kort. I kan også bestille prøver på æsker, bånd, tylposer og servietter for at kunne se om farven stemmer overens med dine forventninger. I kan også få prøver på trykfarver og foliefarver.

Restordrer Hvis enkelte dele af jeres bestilling skulle være i restordre, sørger vi naturligvis for at eftersende de relevante varer såsnart vi modtager dem. Dette sker uden ekstraomkostning for jer.

Betalingsmåder Forudbetaling/bankoverførsel I kan vælge at overføre pengene til vores bankkonto når I modtager en ordrebekræftelse. Reg.nr. 3627 konto nr. 622 4474. Husk altid at oplyse kundenr. når I laver en bankoverførsel. Husk at oplyse os om at I har lavet en overførsel, så vi kan registrere dette. Kortbetaling Vi modtager Dankort, VISAdankort, Visa electron og Mastercard. Vi tager også imod internationale betalingskort. Ønsker I at betale med Dankort eller VISAdankort kan I bestille jeres varer på vores shop, nemt og sikkert. Beløbet bliver først trukket fra betalingskortet, når pakken afsendes (ved Visa Electron og Mastercard bliver beløbet dog trukket med det samme, af bankmæssige årsager). Vi anbefaler at i bestiller varerne på shoppen.

Grønlandske, færøske og evt. udenlandske bestillinger

Transporttryghed

Bestillinger til Grønland, Færøerne og andre lande udenfor Danmarks område, kan kun betales med betalingskort på forhånd. Særlige fragtomkostninger pålægges.

Calligraphen hæfter naturligvis for transportskader til jer. Synlige skader anmeldes direkte ved afhentning af varen. Opdager I skaden når pakken åbnes, skal dette anmeldes til os indenfor 10 dage.

Levering af pakker

Korrektur Korrektur som udsendes fra Calligraphen, fremsendes uden beregning. Ønsker I at se forskellige udgaver af en tekst, kan der tillægges omkostninger til korrektur. Kontakt os på mail hvis du har en hastebestilling, så vil vi vende tilbage med en evt. hurtigere leveringstid.

Alle bestillinger sendes normalt som pakke med Postdanmark. Hvis ikke I er hjemme til at modtage pakken, bør I modtage en anmeldelse om at pakken ligger til afhentning på det lokale postkontor. Det sker dog ikke altid har vi erfaret. Hvis I har bestilt med betalingskort på nettet, vil I modtage en mail fra os når vi trækker pengene. Det betyder at vi har afsendt pakken fra os og I bør modtage pakken indenfor 1-2 hverdage. Hvis I mener at pakken burde være kommet, er I velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Kontakt os Vores kundeservice giver information og vejledning om alt som vedrører jeres bestilling.

Leveringstider Levering af trykte varer sker normalt indenfor 2-3 uger efter at vi har modtaget jeres ordre eller jeres godkendelse af korrektur. Varer uden tryk kan normalt leveres i løbet af en uge, hvis produkterne er på lager. Graveringsarbejde samt foliering og prægning, kan tage op til 21 dage. Specialbestillinger på tryk kan tage lidt længere tid. Husk at være i god tid idet vi lejlighedsvist kan have kort eller tilbehør i restordre. Vi leverer normalt kun til adresser indenfor Danmark, Grønland og Færøerne.

mandag-torsdag 8.30-15.00 og fredag 9-15.00 I kan altid kontakte os på e-mail, som vi vil besvare hurtigst muligt. Telefon: 8629 3967 - Fax: 8629 3867 E-mail: romance@calligraphen.dk

Få flere informationer på www.calligraphen.dk | 63


Sara & Andreas

Malin 10. august 2013

Kort & tilbehør Hvordan skal jeres bryllup være? Traditionelt, moderne, stilrent eller romantisk? Skal I have et specielt tema eller en gennemgående farve? Vi sender gerne prøver på de varer vi har prøver af, så du kan se farve og mærke kvalitet. Bestil gerne en gratis prøve på et invitationskort på vores online shop.

Sara & Andreas 10. august 2013

Calligraphen ApS Axel Gruhns Vej 10 82 70 Høj bjerg Tlf. 862 9 3 967 Fax. 862 9 3 867 romance@calligraphen.dk www.calligraphen.dk

Calligraphen Bryllupskatalog 2013  

Så er det nye bryllupskatalog 2013 ude! SE de nye trends og flotte kort og tilbehør til dit bryllup her.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you