Page 1

Wat zijn de stappen om Skype met headset en microfoon op Mac te configureren?


Skype is een applicatie die wereldwijd bekend is en wereldwijd miljoenen gebruikers heeft. Deze applicatie wordt regelmatig achter elkaar gebruikt voor een aantal doeleinden, zoals audio- en videogesprekken. Sommige zakelijke gebruikers die regelmatig gebruik maken van deze applicatie voor hun bedrijf, nemen graag online interviews en online videovergaderingen en discussies waarbij gebruikers op verschillende plaatsen worden verbonden.


Deze applicatie is een belangrijk onderdeel geworden van zowel het bedrijfsleven als regulier. Dus we zijn hier vandaag om u de stappen uit te leggen om deze applicatie op uw Macapparaat te configureren en in het geval dat u een probleem ondervindt bij het volgen van deze stappen, dan kunt u verbinding maken en bellen met het Telefoonnummer klantenservice Skype +31-202254473


Het kan zijn dat uw apparaat enkele wijzigingen in zijn instellingen vereist en dat u niet technisch onderlegd bent. Daarom is het beter om het supportteam te vragen in plaats van tijd te verspillen, het kost nauwelijks enkele minuten om deze toepassing met succes te gebruiken.


Te volgen stappen: Als u een headset, microfoon, luidspreker inclusief USBheadsets of meerdere geluidskaarten wilt gebruiken, moet u deze op uw apparaat configureren om te gebruiken. Schakel eerst uw apparaat in en zorg ervoor dat het verbonden is met internet en open vervolgens uw webbrowser.


Zodra u uw webbrowser opent, gaat u naar de officiĂŤle website van Skype en kunt u deze applicatie downloaden door op downloaden te klikken. Het kost nauwelijks enkele momenten en je moet de vereiste informatie invoeren en je bent klaar. Open nu deze applicatie en ga naar de menubalk en klik daar op Skype> Voorkeuren en daar moet je Audio / Video kiezen. Ga naar de vervolgkeuzelijst en selecteer geschikte apparaten voor audio-invoer (Microfoon), uitvoer (Luidsprekers) en uw apparaat rinkelt wanneer iemand u opbelt op Skype. U moet in uw microfoon spreken en zien of de volumeindicator knippert als het werkt, betekent dit dat het goed werkt.


Standaard worden je microfooninstellingen automatisch aangepast en als je dat niet wilt, kun je dit uitschakelen door het vakje uit te vinken. Als u de camera wilt gebruiken, selecteert u de camera in de lijst. Wanneer u dat doet, ziet u uw live video. U kunt een testoproep doen en controleren of de geluidsinstellingen goed werken. Bel voor meer informatie Skype ondersteuning telefoonummer Nederland +31202254473.


Skype klantenservice telefoonnummer Nederland +31- 202254473 Original Source

Wat zijn de stappen om skype met headset en microfoon op mac te configureren  

Ondersteuning van onze deskundige technici voor het organiseren van skype-instellingen en oplossingen om ongewenste of onnodige hoofdpijn te...

Wat zijn de stappen om skype met headset en microfoon op mac te configureren  

Ondersteuning van onze deskundige technici voor het organiseren van skype-instellingen en oplossingen om ongewenste of onnodige hoofdpijn te...

Advertisement