Page 50

STENALDERKØKKEN

Udover at være mor til 2 vidunderlige skabninger og gift med en meget fantastisk mand, er jeg autodidakt rekvisitør og scenograf med et væld at store og små spændende opgaver i bagagen og snart 20 uundværlige og vidunderlige år i underholdningsbranchen. I 2011 mødte jeg en fantastisk yogainstruktør og blev inspireret til selv at uddanne mig og undervise. Hvilket jeg stadig gør et par gange om ugen. Det er en stor glæde og meget livfuldt at se mennesker blomstre op, finde balance og blive stærke både fysisk og mentalt. Yoga har åbnet mine øjne endnu mere, end de allerede var overfor Nuet. Nuet er omdrejningspunkt i mit liv, og i alt hvad jeg foretager mig, og lige nu vil jeg åbne mit stenalderkøkken for dig.

OM FORFATTEREN

STENALDER

KØKKENET Opskriften på forrige side, stammer fra vores tante/svigerinde Katrine Tuborgh. Hun har skrevet bogen “Stenalderkøkken,” og er du nysgerrig på stenalderprincipperne og ude efter en lettilgængelig og hands-on kogebog, så er dette et musthave. Bogen er i øvrigt signeret af Katrine. For Katrine Tuborgh er der ingen tvivl om sundheden i at leve på palæo-diet. Hendes mand fik konstateret en kronisk tarmbetændelse, som ikke lod sig slå ud af medicin. Da de derimod begyndte at fjerne bestemte fødevarer fra familiens kost, blev hendes mand symptomfri - og som bonus blev resten af familien

50 LIVING BY CAHETU | FORÅR 2014

også sundere og fik mere overskud. I Stenalderkøkken får du al den viden, der skal til for at tilpasse din hverdag med børn og forskellige højtider til livet med stenalderkost. Bogen indeholder nemme og lækre opskrifter til alle dagens måltider og til både hverdag og fest. Vi bruger den hver dag og elsker den.

KØB BOGEN HER

Profile for Cahetu

Living By Cahetu - Spring Issue #3  

Living By Cahetu - Spring Issue #3  

Profile for cahetu
Advertisement