Page 1

Spring/Summer Issue #11

L I V I N G

B Y

CAHETU

SÅDAN GØR VI KLAR TIL FORÅR

MED HELLE & CAMILLA

8 TING TIL STRANDTUREN

GAVEIDÉER

TIL KONFIRMANDEN

SUNDE OPSKRIFTER a la Katrine Tuborgh

INTERVIEW

MED HUMDAKINS CAMILLA SCHRAM


INDHOLD

6

12

NYHEDER Vi er vilde med alle de skønne nyheder!

INTERVIEW MED EJEREN AF HUMDAKIN, CAMILLA SCHRAM

16

Sæsonens farver Bliv inspireret af sæsonens farver.

32

Konfirmation få idéer til gaver til ham og hende.

2

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


FORÅR & SOMMER

44

Lækre sommeropskrifter fra Katrine Tuborghs nye kogebog

46

8 ting til strandturen

50

38

Børnenes univers Fine ting til børneværelset

Gaver til mors og fars dag

4 6 12 14 18 22 24 26 28 34 39 44

Velkommen af Camilla & Helle Nyheder Forår hos Cahetu Pynt op til påske Interview med ejeren af Humdakin Sæsonens farver Bliv inspireret Opskrift Tuc-kage The Dybdahl Co. Velkommen til... Teministeriet & Living by Heart Sådan gør Cahetu klar til forår Konfirmationsgaver til ham & hende Instagrammere der inspirerer os Gode gaveideer til mors dag

46 50 54 58 60 62 68 75

Gode gaveideer til fars dag Lækre drikke a la Katrine Tuborgh 8 ting til strandturen Børnenes univers Unico Kähler Sunde snacks med Katrine Tuborgh Velkommen til... CoolSnowGlobes Følg os på facebook og instagram

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

3


VELKOMMEN

KÆRE LÆSER Foråret har for alvor ramt shoppen, og I er allerede i fuld gang med at shoppe bløde økologiske shorts, håndflettede strandhatte, havemøbler, solcremer og forårsfriske farver på interiøret. Hvor er det skønt at se. Dette forår byder vi velkommen til flere nye brands. Mød eksempelvis Humdakin - moderne husholdningsprodukter, der allerede har taget vores kunder med storm, Teministeriet, som er den skønneste te i en alt for lækker indpakning, Living By Heart som producerer de skønneste accessories til vores udeliv og The Dybdahl Co., som laver cool kunst til væggene. Derudover så er vores faste brands som altid leveringsdygtig i smukke kollektioner – mange er allerede landet på shoppen. I slutningen af 2016 indledte vi et tæt samarbejde med Skagerak, hvilket vi er meget stolte af. Og dette forår glæder vi os virkelig meget til at møblere jeres haver, terrasser og altaner med havemøbler af den bedste kvalitet. Se meget mere til mulighederne i dette magasin og på shoppen. Vi har holdt på en hemmelighed et stykke tid. Et projekt vi har arbejdet på siden januar og som gør os boblende lykkelige indeni. Fra juni til august åbner vi, i samarbejde med Skagerak, en pop-up shop i Gudhjem på Bornholm. Det bliver en fantastisk lille butik med håndplukkede brands og med ekstra kræs for detaljen. Ha’ et dejligt forår. Vi ses på shoppen – eller måske Bornholm. Kærlige Hilsner

Camilla & Helle

KONTAKT Cahetu Skovparken 9C 3060 Espergærde Tlf: 81 61 08 06 Mail: cahetu@cahetu.com

4

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

MAGASINFORSIDE

Magasinforsiden er fra Kählers Hammershøi serie

TEKST Jeanette Christine Mess Laura Møller Petersen

LAY OUT & OPSÆTNING Jeanette Christine Mess


Livin g by Heart

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

5


NYHEDER

COOLSNOWGLOBES

AIAYU

Mangler du en ny clutch i en af sæsonens smukke forårsfarver? Så se nærmere på det lækre udvalg fra Aiayu.

SKANDINAVISK

CoolSnowGlobes stammer fra Canada, og er delvist inspireret af landets vintre, men i endnu højere grad af landets skønne efterårsfarver. CoolSnowGlobes stræber efter at skabe inspirerende snekugler, som hver især har en historie at fortælle. Derfor har CoolSnowGlobes lavet denne fine snekugle, som er inspireret af det klassiske papirklip og viser den smukke by Paris, med byens kendte vartegn.

NYHEDER FORÅR & SOMMER

Massere af skønne nyheder fra Skandinavisk har ramt shoppen. Få blandt andet refill flasker til dine yndlings duftpinde og gaveæsker med dine yndlings duftlys. Du finder et stort udvalg af varianter hos os.

Kan man andet end at elske den fin e nye tekande fra Käh lers Hammershøi se rie?

FERM LIVING Ferm Living har lavet en serie kaldet Little Architect, til de mindste. Serien består af et bord, stole, en bænk og et skrivebord i fem forskellige matchende farver, som kan sammensættes på kryds og tværs. Find alle varianter og farver på shoppen. 6

LIVING BY CAHETU | FORÅR / SOMMER 2017


NYHEDER

GØR BADETIDEN

SJOVERE

Disse skønne vaskeklude findes formet som forskellige motiver, og i fire forskellige farver. Vaskekludene er lavet af dejlig blød frotté af 100% økologisk bomuld med fint broderi og søde ører. Vi er fans!

GARDEN GLORY

Haveudstyr er ikke nødvendigvis det mest glamourøse i haven, men det kan det blive nu. Garden Glory har nemlig sørget for at designe det fedeste haveudstyr, så du i stedet for at være flov over det og gemme det væk, kan lade det være en fed og eksklusiv detalje på huset og i haven.

VEE SPEERS PLAKAT TE LUKSUS FRA

TEMINISTERIET Den nye svenske virksomhed Teministeriet producerer special te, som samtidig fungerer som naturmedicin. Teministeriet har desuden det fineste tilbehør til teen i form af kander og glas.

LÆKKERT SENGETØJ

KO N G E S S LØJ D LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

7


NYHEDER

PUDER FRA FERM LIVING

En eksklusiv serie af dekadente puder. Du finder et stort udvalg af forskellige farver og mønstre hos os.

LOUISE ROE Eksklusiv krystalvase

SOMMERHAT Aiayus luksuriøse svar på den uundværlige sommerhat. Hatten er i samme stribede og lækre økologiske bomuldsstof, som de øvrige Indigo Stripe produkter.

L I V I N G BY H E A RT

Har lavet dette skønne lysfad med en brændetid på 90 timer, som kan anvendes i næsten alt slags vejr. Udtrykket er enkelt og nordisk. Dette fine lysfad er perfekt til lune sommeraftener i haven. Kommer i flere skønne farver.

AIAYU

Ikat er et fantastisk fint print fra Aiayus SS17 kollektion - printet passer perfekt til brun sommerhud. Du får du en lækker skjortekjole i 100% økologisk bomuld. Skjortekjolen har krave, gennemgående skjult knaplukning, fittet pasform, lommer, lange ærmer og rundskårede kanter forneden.

8

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


NYHEDER

LIVING BY HEART Lækker pude, der kan bruges både ude om sommeren og inde om vinteren. Betrækket er fra danske Kvadrat og er modstandsdygtigt i forhold til regnvand, salt, skimmel, bakterier og sollys. Stoffet er utrolig slidbart og kan vaskes.

LOBES G W O N S L O O C

HAMMERSHØI GLAS Elegante drikkeglas fra Kählers Hammershøi serie, som har de karakteristiske riller, som gør dem til en naturlig tilføjelse til serien. Glassene har en smuk silhuet og en robust tyngde. Brug Hammershøi glassene til både varme og kolde drikke.

KINFOLK

Kinfolk er et verdensomspændende livsstilsmagasin, hvor æstetik og indhold går op i en højere enhed. I den nyeste udgivelse er magasinets omdrejningspunkt vores dyrebare fritid og hvordan vi bruger den bedst.

LIEWOOD SOFUS BAMSER Sofus bamserne fra Liewood fås som kanin, panda og kat. Bamserne er bløde og lækre tøjdyr, som er perfekt som legetøj eller sovebamse. Lad dit barn få en ny bedste ven, i en af de skønne bamser, som de vil kunne tage med sig overalt. Disse søde bamser er lavet i 100 % økologisk bomuld. Se alle bamserne på shoppen.

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

9


Havemøbler fra

Skagerak

10

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

11


PYNT OP TIL PÅSKE

PÅSKE PYNT OP TIL

1.

2.

3.

Hos Cahetu gør vi klar til påske, ved at tilføje enkelte gule elementer i vores hjem. 4.

5.

6.

7.

1. Dot Rime Pude i Mustard - HAY 2. Unico Vase i Okkergul - Kähler 3. Isolde Plaid i Albicant/Citrine - Aiayu 4. Rest Sengetøj Soft Yellow Stripe - HAY 5. Dita Pudebetræk i Mix Albicant 6. The Monocle Guide to Better Living 7. Hobie Purse i Albicant/Citrine - Aiayu

12

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

13


14

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


INTERVIEW MED CAMILLA SCHRAM

HUMDAKIN

Humdakin er et indbydende og fint nyt brand, som er etableret af Camilla Schram. Vi er helt vilde med deres produkter, og vil derfor give dig mulighed for at lære dem bedre at kende. Læs med og bliv klogere på kvinden bag og hvad de skønne produkter går ud på. Hvordan opstod ideen til Humdakin? Ideen til Humdakin opstod for flere år tilbage, da jeg læste innovation og jura, og i den forbindelse havde brug for nogle penge til at finansiere mit studie. Jeg startede derfor et rengøringsfirma, hvor det startede med, at vi tilbød rengøring af dødsboer. Sidenhen blev det til eksklusiv rengøring på finere adresser, hvor vi tilbød en rigtig lækker og eksklusiv rengøring, hvor vi også skiftede håndklæderne, lagde gæstesæber ud på badeværelset - vi gjorde simpelthen rent på den måde, som alle drømmer om at komme hjem til. Lige pludselig fandt jeg så ud af, at der faktisk ikke fandtes nogle rengøringsmidler, som var pæne at se på og som samtidig var effektive og allergivenlige, samtidig med der stadig var tænkt på miljøet. Så det var sådan set sådan, at ideen til Humdakin opstod. Hvordan foregår produktionen af produkterne og hvor foregår den? Alt udvikling og designarbejdet af produkterne foregår i Danmark, mens produktionen foregår i henholdsvis Østen og Østeuropa. Hvor meget har du selv været inde over udviklingen af produkterne? Jeg har været rigtig meget inde over udviklingen af produkterne, både med hensyn til valg af dufte og konsistenser. Derudover har jeg selv testet alle produkterne, og været med til at vælge

hvilken form for konservering, der skulle bruges, samt det overordnede design og indhold til labels. Jeg har været med til valg af emballage, tykkelsen af garnet på det økologiske bomuld. Jeg har været med ind over det hele. Hvad er historien bag navnet, Humdakin? Fordi jeg har læst innovation, så var det meget vigtigt for mig, at navnet ikke var letgenkendeligt lige ved første øjekast, men at det kunne blive det på sigt. Det er jo sådan, at alle jo gerne vil have et brand, men det at skabe et brand, det er jo ikke noget man bare lige gør, det er noget som kommer hen ad vejen. Og sammen med brandnavnet var det meget vigtigt for mig, at når man googlede navnet, at der så ikke kom noget frem.

“Det i sig selv, at finde noget man ikke kan google, det er jo nærmest umuligt.” Det i sig selv, at finde noget man ikke kan google, det er jo nærmest umuligt. Dernæst var det vigtigt for mig, at jeg kunne få samtlige domæner på navnet. Og så var det utroligt vigtig at Humdakin, som navnet jo blev til, ikke betød noget. På den måde, at hvis man prøvede at oversætte det, ville det stadig være Humdakin. Det skulle være mit brand. Så gik jeg simpelthen i tænkeboks og fandt ud af, at det måske gav bedst mening for mig, at navnet var noget af mig selv, da

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

15


INTERVIEW MED CAMILLA SCHRAM

jeg vidste jeg ville komme til at bruge alt min tid på det. Så navnet blev simpelthen sammensat ud fra Humming - at nynne, min datter Nynne. Da, som er forkortelsen af min kæreste Dan’s navn, og slutteligt Kin, som er forkortelsen af King, som er min hund, som også er min lille kontorhund. Hvad er dine ambitioner for Humdakin? -Tænker du på udlandet? Vi er allerede godt i gang i Norge og lige nu er det sådan, at vi faktisk er tæt på at have flere forhandlere i Norge, end vi har i Danmark. Vi har lige underskrevet en kontrakt med en norsk agent, og så har vi indgået en aftale med nogen i Sverige, samtidig med at vi også arbejder på Tyskland. Så vi er godt i gang med at arbejde på udlandet. Hvor kommer inspirationen til produkterne fra? En stor del af inspirationen kommer fra, at jeg elsker natur og naturmaterialer. Det er derfor, jeg har valgt kun at putte nordiske ingredienser, som havtorn, salvie og kamille i, da det skulle være noget, som fandtes i

16

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

alle de Nordiske lande, og som alle kunne relatere til. Ingredienserne er blevet valgt meget ud fra hvilke egenskaber de har. Jeg elsker, at kamillen for eksempel har en dokumenteret beroligende effekt. Jeg synes for eksempel, at det har været sjovt, at lege med den ide, at man så putter kamillen i babyroom cleaneren. Hvorfor har vi brug for moderne (og pæne) husholdningsprodukter? Jeg tænker, at ens hverdag, den bliver så meget nemmere hvis man holder huset rent fremfor hele tiden at skulle gøre rent. Vi kender alle sammen det der med, at vi kommer hjem fra arbejde og hele ens hjem er et kaos, og at man så skændes om hvem, der skal huske at støvsuge. Der tænker jeg, at hvis rengøringsmidlerne de står fremme og er let tilgængelige, så får man måske holdt rent lidt oftere. Man trives jo bedst, og ens indre ro bliver forbedret af, at der er rent og pænt i ens hjem. Du finder hele Humdakins skønne udvalg på shoppen. Prøv dem - det vil du ikke fortryde.


INTERVIEW MED CAMILLA SCHRAM

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

17


Vissevasse 18

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


SÆSONENS FARVER

PALE DOGWOOD PIFT DIT HJEM OP MED SÆSONENS FARVER

3.

1. 2.

4.

5.

6.

7.

1 Cloud Lampe i lyserød - Ferm Living 2 Unico vase i rosa - Kähler 3 Construction 50x70 - Vissevasse 4 Bay 50x70 - Vissevasse 5 Fiora fad i pink - Kähler 6 Little Architect Bænk i lyserød - Ferm Living 7 Duftpinde Bær 200ml - Skandinavisk

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

19


SÆSONENS FARVER

KALE

PIFT DIT HJEM OP MED SÆSONENS FARVER

2.

3. 1.

4.

7. 5.

6.

1 Haväng 50x70 - Dan Isaac Wallin 2 Green Home Book 3 Jewel Vase Green - Louise Roe 4 Salon pude i Mosaic Green - Ferm Living 5 The Book of Palms 6 City Lights Green - Louise Roe 7 Little Architect Stol i mørkegrøn - Ferm Living

20

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


SÆSONENS FARVER

NIAGARA

PIFT DIT HJEM OP MED SÆSONENS FARVER

2.

1.

5. 3.

4. 7.

6.

1 Stribet Badekåbe - Aiayu 2 Blue Hour 50x70 - Vissevasse 3 Gyngehest i blå - Jupiduu 4 Raw Rug Indigo Stripe 45x60 - Aiayu 5 Omaggio Glasvase i Stålblå - Kähler 6 Helen Clutch i Mix Blue Slate/ Albicant - Aiayu 7 Økologisk Junior Sengetøj i Horse Dusty Blue - Cam Cam

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

21


Opskrift på

TUC-Kage

En let, frisk sommerdessert der er ideel til varme sommerdage eller aftener, hvor man har brug for lidt lækkert. Til 8 pers. Bund: 6 æggehvider fra glade høns 350 g sukker 22

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

1 tsk citronsaft (kan erstattes med 1/2 tsk eddike) 2 pakker sprøde TUC-kiks 200 g hasselnødder Pisk æggehviderne med sukkeret og citronsaften til massen er stiv, så den kan “stå” selv. Blend nødderne godt igennem, til de bliver til mel. Knus de sprøde TUC-kiks i hånden, eller læg dem i en køl/frys pose og bank på dem med en kagerulle. Derefter vendes de knuste kiks og hasselnøddemelen, forsigtigt i


marengsmassen. Til sidst hældes dejen i en springform beklædt med bagepapir og bages i ca 25 min eller til kagen er gyldenbrun, ved 175 grader. Imens kagen bager færdig, kan du lave toppingen. Topping: 300 ml piskefløde Vaniliesukker Yndlingsfrugter

Pisk fløden til flødeskum og smag til med vaniljesukker. Flødeskummen smøres på den helt afkølede kage, og der pyntes så til sidst, med dine udvalgte frugter. Vi anbefaler at du bruger sæsonens frugter og gerne mikser de syrlige med nogle søde.

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

23


THE DYBDAHL CO.

Cahetruæsenterer p

24

The Dybdahl Co.

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

25


VELKOMMEN TIL.... TEMINISTERIET

TEMINISTERIET

Den svenske virksomhed, Teministeriet, specialiserer sig i at lave speciel te. De har en vision om at kombinere østens gamle og velkendte te tradition med den skandinaviske kultur, minimalisme og design. Teministeriets primære produktsortiment er te i mange forskellige smagsvarianter. Teministeriets produktlinje ”Ayurveda Holistic Care” indeholder en lang række forskellige te varianter, som alle er gode for forskellige ting i kroppen. Teministeriet har desuden produceret en tekande, de fineste glas og en slow coffee brygger.

26

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


VELKOMMEN TIL... LIVING BY HEART 1

2

LIVING BY HEART

Living By Heart er en dansk virksomhed, som blev etableret i 2013 af Lisbeth Løvig Jensen, og har til huse i Ry. Living by Heart designer og producerer kvalitetsprodukter til boligen. Deres fokus er på håndværket og på at vælge tidssvarende materialer i en høj kvalitet. Living by Heart har specialiseret sig i tekstiler, skind og udendørslys. Kendetegnet ved udendørslysene fra Living By Heart, er deres robusthed, og det at de kan anvendes i alt slags vejr. Derudover har lysene en brændetid på op til 90 timer.

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

27


KLAR TIL FOÅR

r

Sådan gø

CAHETU

Camilla

klar til

FORÅR

Sommeren er på vej, og min terrasse trænger i den grad til en opfriskning! Jeg ønsker mig derfor de fine Virkelyst loungemøbler fra Skagerak. Så jeg kan nyde solen i min skønne skjortekjole fra Aiayu, imens mine drenge render rundt og leger i haven. Med to små drenge i huset, så synes jeg Humdakin’s babyroom cleaner er et musthave, når legetøjet skal rengøres, så den er helt klart på min ønskeseddel. Spisebordet skal selvfølgelig også piftes op med den skønne køkkenrulleholder fra Hammerhøi og den fine Fiora vase, som jeg er helt vild med.

28

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


KLAR TIL FORÅR 1

2

Helle

Jeg mangler et cafesæt, så jeg kan nyde solnedgangen ud over Øresund. Her er Vendia fra Skagerak helt perfekt. Til at pynte på mit skrivebord ønsker jeg mig den smukke New York snekugle fra CoolSnowGlobes, og den grønne vase fra Louise Roe til min stue - de vil pynte så fint i mit hjem. For at forkæle mig selv, og ikke kun mit hjem, så ønsker jeg mig den fine skjorte i Tan fra Aiayu - den er lige mig. Farven er utrolig smuk, og vil klæde min sommerglød helt perfekt, ligeledes vil ringen fra Carré.

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

29


Louise Roe 30

Artwork no. 48 Liquorice - Nynne Rosenvinge 149 kr.

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


Skagerak

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

31


Garden Glory

32

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


Trimm Copenhagen LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

33


KONFIRMATIONSGAVER

KONFIRMATIONSGAVER TIL HAM

Plakat “Guitaren” Vissevasse

Mega Dot Sengetæppe HAY

Pendel Lampe Ferm Living

Sparefisk Kähler

Hang Desk Trimm CPH

Plakat “Racing Bicycle” Vissevasse

Felix Lounger Trimm CPH

Volet Knage HAY

Sengetøj Aiayu

34

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


KONFIRMATIONSGAVER

KONFIRMATIONSGAVER TIL HENDE

Dot Steelcut Trio Pude HAY

Hammershøi 3-pak Kähler

Archive Ring Carré

Sparefisk Kähler

Øreringe Carré

Snekugle “New York” CoolSnowGlobes

Helen Chain Aiayu

Sengetøj “Nude” SemiBasic

Archive Armbånd Carré

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

35


e n i d h c t a Mix & m favoritter

36

Mojo - Skagerak

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


Fuori - Skagerak

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

37


38

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

Aiayu


INSTAGRAMMERE

Instagrammere du skal følge Her er et lille udpluk af de instagrammere som inspirerer os allermest, når det gælder indretningen af vores hjem. Vi har spurgt dem, hvilke 5 ord som beskriver deres stil,

Katerina Dima fra @onlydecolove 5 ord som beskriver din stil:

Nordic, contemporary, daring, captivating, harmonious

Denise Bolton fra @aboutthishaus 5 ord som beskriver din stil:

Light, scandinavian, timeless, simple, calm

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

39


INSTAGRAMMERE

Donna fra @dhowelldesigns 5 ord som beskriver din stil:

Calm, light, pure, simple & cosy

Marianne fra @_mariannejacobsen_ 5 ord som beskriver din stil:

Æstetisk, minimalistisk, betydningsfuldt design, eklektisk, nordisk

40

LIVING BY CAHETU | FORĂ…R/SOMMER 2017


Skagerak LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

41


Overlap- serien

42

Årets udemøbel 2017

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


Vi er vilde med

Selandia-serien

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

43


MORS DAG

GODE GAVEIDEER TIL

MORS DAG RUDOLPH CARE Lækker forårsæske fra Rudolph Care, der giver huden de bedste forudsætninger for at springe smukt ud i foråret. Rudolph Care har samlet fire favoritter i æsken, som giver glødende, fugtet og velbeskyttet hud. Perfekt til kvinden, som går op i sin hud.

JUKSEREI

Flot enkel håndlavet halskæde i sterlingsølv, som vil være perfekt både til hverdag og fest.

COFFEE TABLE BOOKS SKOVGAARD Denne smukke japanskinspirerede kimono fra Skovgaard er den perfekte gave til kvinden, som elsker at starte dagen i morgenkåbe. Kimonoen har det blødeste stof, er lavet i 100% bomuld og er en lidt mere eksklusiv morgenkåbe.

ARMBÅND FRA CARRÉ 44

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


MORS DAG

ØRERINGE FRA JUKSEREI Forkæl din mor med de smukke Curved ørestikker fra Jukserei. Ørestikkerne er 1 cm lange og lægger sig smukt langs øreflippen. Ørestikkerne er i guldbelagt sterlingsølv.

CARRÉ

REN AFSLAPNING MED AIAYU Fantastisk lækkert sæt fra Aiayu i 100% økologisk bomuld, perfekt til personen som holder af at forkæle sig selv med bløde pakker.

SKANDINAVISK Den fineste gaveæske med 3 duftlys fra Skandinavisk. Vælg den kombination af lys, som din mor vil elske. Brændetid på op til 16 timer.

VI ER VILDE MED DEN FINE FIORA-SERIE FRA KÄHLER

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

45


FARS DAG

GODE GAVEIDEER TIL

FARS DAG GARDEN GLORY OPHÆNG Står din far for havearbejdet? Så forkæl ham med dette virkelig cool ophæng til haveslangen fra Garden Glory og lad ham skabe sit helt eget maskuline look i haven. Se forskellige varianter på shoppen.

BRÆNDESÆK FRA RAUMGESTALT

SKAGERAK Skab hyggelige stunder i flammernes skær og varme for hele familien med dette midlertidige bålsted. Den perfekte gave til manden, som elsker at tilbringe de lune sommeraftener udendørs og som elsker at lave ting, man kan være sammen om. 46

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


FARS DAG

TIL KAFFE-ELSKEREN

THE SHOPKEEPERS Lad din far blive inspireret af denne bog, som fejrer mangfoldigheden og kreativiteten hos mange forskellige former for virksomheder.

SKÆREBRÆT FRA SKAGERAK Lækkert tykt skærebræt fra Skagerak. Det flotte bræt er skabt af træets kvadratiske endestykker og danner et smukt grafisk mønster. Brættet har saftrille samt indbyggede greb på undersiden.

WHISKY GLAS FRA

LOUISE ROE

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

47


Rå møbler fra

Muubs


LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

49


OPSKRIFTER

e

Lækr

DRIKKE KATRINE TUBORGH a la

Vi har været på jagt efter lækre sommerdrikke til jer og deler her vores to yndlings, som stammer fra Katrine Tuborghs nye kogebog “Sund Junk food”.

Nødde-chokolade-shake Det skal du bruge til 4 personer: 1/2 liter god vaniljeis 4 spsk. sukkerfri kakaopulver 5 dadler eller 2 spsk. agavesirup 1 l kold mandelmælk eller anden slags mælk evt. kokosflødeskum eller almindelig flødeskum til toppen 100 g finthakket chokolade af god kvalitet til pynt 50 g hakkede hasselnødder til pynt Sådan gør du: Blend alle ingredienser til en ensartet tyk shake, og hæld den på flotte glas. Servér med flødeskum og hakket chokolade og hasselnødder.

50

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


OPSKRIFTER

Hindbær-Surprise Det skal du bruge til 2 store glas: 1-2 mellemstore rødbeder 6 søde æbler 1 glaskål (kan udelades eller erstattes med 1 lille squash) 2 skrællede citroner 1 tsk. vaniljepulver 1/2 l vand med bobler Sådan gør du: Juice rødbeder, æbler, glaskål og citroner. Blend juicen med is, smag til med vaniljepulver og tilsæt danskvand efter behov.

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

51


Tradition Lounge Stol

Skagerak

52

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


Skagerak præsenterer Between Lines

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

53


8 TING TIL STRANDTUREN

8 TING TIL

STRANDTUREN 1.

2. 3.

TIP! VI ANBEFALER AT DU BESKYTTER DIT ANSIGT OG HOVEBUND MOD SOLENS STRÅLER, MED DEN FINE HAT FRA ET-TU...

5.

4.

ER KT OV PERFE ØJET T BADE

7. 6.

8.

1 Stråhat – Et-Tu 2 Clutch – Et-Tu 3 Sun Body Lotion SPF30 Shimmer Edition – Rudolph Care 4 Componse strandhåndklæde – HAY 5 Strandtaske – Et-Tu 6 Aftersun Shimmer Sorbet – Rudolph Care 7 Lange shorts i Ikat – Aiayu 8 Skjortekjole i Ikat – Aiayu

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

55


56

Humdakin

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


Lilly Lampe fra Xala

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

57


BØRNENES UNIVERS

BØRNENES UNIVERS 100% GOTS CERTIFICERET

Sengetøj fra Cam Cam med et fint Horse print, som gør det enkelt og roligt, så det passer ind de fleste steder.

LIEWOOD

Strikket pude

KONGES SLØJD Fin bog til din baby med smukke håndmalede tegninger designet af Anna Thomsen for Konges Sløjd. De søde tegninger byder på summende humlebier, en skøn bjørn og naturens planter.

CAM CAM BAMSE

Sød og blød bamse fra Cam Cam, der er lige til at kramme! Det perfekte sovedyr til de små og i det populære Grey Wave print. Bamsen er lavet i 100% økologisk bomuld med fyld af 100% Oeko-tex Standard Polyester.

FERM LIVING En rigtig fin lyserød børnelampe til de mindste, fra Ferm Living, formet som en sky. Lampen giver et blødt lys, hvilket er med til at skabe en rigtig hyggelig atmosfære på børneværelset. Den er ideel til at skabe den helt rigtige stemning, ved godnathistorierne.

58

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


BØRNENES UNIVERS

NOFRED

Mouse Chair fra Nofred er med sit nordiske, naturlige og enkle design et smukt islæt i den skandinaviske og moderne indretning. Stolen, som er bæredygtigt produceret i Europa, udstråler VI et gedigent DE ER VIL håndværk og ET MED D gennemtænkt ØJ LEGET design. COOL NNY & FRA FA DER N ALEXA

JUPIDUU RUTSCHEBANE Den fine rutschebane fra Jupiduu i farven Blue Whale, er et ideelt legeredskab til børneværelset. Rutschebanen er til indendørsbrug og består af træ i de fineste pasteller. Rutschelængden er på 120 cm, mens højden er 68 cm.

PÅFUGL FRA CAM CAM

Smuk og dekorativ påfugle musik mobile fra Cam Cam til babyværelset. Påfuglen er OCScertificeret, håndsyet og lavet af økologisk bomuld.

FERM LIVING

Stripy Snake i lyseblå er seneste skud på stammen i Ferm Livings serie af bløde og lækre tøjdyr, som er et perfekt alternativ til sengeranden i barnesengen eller bare som et hyggeligt legetøj. Stripy Snake er lavet af 100 % bomuld, fyldt med blødt fyld af polyester og er 160 centimeter lang. Se de forskellige varianter af bamsen på shoppen.

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

59


UNICO-SERIEN FRA KÄHLER

60

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

61


OPSKRIFTER

Sunde

SNACKS KATRINE TUBORGH a la

Sommer er for os lig med lækre snacks, som er hurtige at lave og kan nydes i sommersolen. Vi har været i gemmerne og fundet disse to lækre opskrifter fra Katrine Tuborghs hjemmeside - www.katrinetuborgh.dk. KNASENDE BØNNEFRITTER MED CITRON-OG HVIDLØGSDRESSING Det skal du bruge: 250 g bønner 75 g cashewnødder (alle nødder kan bruges) 1 dl fintrevet parmasanost 1 tsk løgpulver 1 tsk hvidløgspulver salt peber 1 æg 1 dl orange eller hvid puré (se Katrinetuborgh.dk) 2 spsk kokosfibermel (det kan også undværes) Dressing 1 fed finthakket hvidløg 3 spsk citronsaft 1 dl kokosmælk den hårde del eller creme fraiche 38 % 1 tsk honning urtesalt friskkværnet peber Sådan gør du: Tænd ovnen på 175 grader. Skyl bønnerne, og tør dem godt af – de skal være helt tørre. Mal cashewnødderne til fint mel. Bland nøddemel, parmesan, løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber godt i en stor skål. Pisk æg og puré godt sammen i en anden skål. Vend bønnerne først i kokosfibermel, så i æggeblandingen, og ryst dem derefter godt rundt i nøddeblandingen. Læg bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem 12-15 minutter ved 175 grader eller til de er sprøde. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og servér den til bønnerne, straks de kommer ud af ovnen. 62

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


OPSKRIFTER

SUNDE, LÆKRE GRØNKÅLSCHIPS Det skal du bruge: 10-15 grønkålsblade 1 spsk god olivenolie eller smeltet kokosolie 1/2 tsk urte- eller havsalt Vælg selv efter smag og behag: Hele sesamfrø og tørret ramsløg Appelsinsaft, tahin Hvidløgspulver Vaniljepulver Citron, honning og chili Alle nødder og frø (mal dem fint og drys dem over efter olien er gnubbet ind)

Sådan gør du: Forvarm ovnen til 175 grader (undgå helst varmluft) Fjern bladene fra de hårde stilke, og riv kålen i små og nogenlunde lige store stykker. Vask kålen grundigt, og slyng den, eller pres den tør i et rent viskestykke. Det er vigtigt, at den er helt tør. Hæld olie, sesamfrø og salt over kålen, og fordel det godt ind i alle bladfolderne med hænderne. Fordel kålen på en eller flere bageplader i et enkelt tyndt lag, og bag den i 5- 10 minutter, eller til kålen er sprød og knasende. Hold øje med kålen, mens den er i ovnen. Den brænder let på. Servér og nyd!

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

63


64

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


FIAM - Amigo LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

65


66

FIAM - Samba LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

67


VELKOMMEN TIL... COOLSNOWGLOBES

COOLSNOWGLOBES

CoolSnowGlobes er en canadisk virksomhed, som blev etableret i Vermont, Canda og som er delvist inspireret af landets vintre, men i endnu højere grad af landets skønne efterårsfarver. Konceptet bag CoolSnowGlobes er at skabe nye inspirerede snekugler, som hver især har en historie at fortælle. Dette har resulteret i, at CoolSnowGlobes hvert år skaber en begrænset serie af nye snekugler. CoolSnowGlobes går efter at skabe kunstobjekter og legetøj til voksne, som har en hvis beroligende effekt på den legende person.

68

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017


LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

69


Living Collection Ferm Living

70

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017


OPSKRIFTER

e o R ise

LÆKRE JULEOPSKRIFTER Lou

MED KATRINE TUBORGH

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

71


Hammershøi 72

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

Kähler


The organic company

LIVING BY CAHETU | FORÃ…R/SOMMER 2017

73


r

74

LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

le h ä K fra k s i f Sp are


FØLG OS

FØLG OS

Har du lyst til at være den første, der hører om nyheder i shoppen, og alle de spændende ting, der sker hos Cahetu? Så bliv en del af vores univers, ved at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt kommer med opdateringer.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

FØLG OS PÅ INSTAGRAM LIVING BY CAHETU | FORÅR/SOMMER 2017

75


Living by Cahetu SS17 - NO  
Living by Cahetu SS17 - NO  
Advertisement