Page 1

ISSUE NO. 10

LIVING BY JUL 2016

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

1


INDHOLDSFORTEGNELSE

Bliv klar til december

19

38

Inspiration til julebordet

12

Julegaveideer Interview : 12 juletraditioner

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

80

2


INDHOLDSFORTEGNELSE

30 19

Velkommen til Skagerak

Julens hjemmebag

36 4. 6. 10. 12. 19. 28. 30. 36. 38. 41. 44.

Velkommen Julens nyheder Cahetu kalender 2017 Julegaveinspiration Julens hjemmebag Jul hos Cahetu Velkommen til Skagerak DIY - hyacintkugler Bliv klar til december Klar til julemaden Tænd lys i mørket 49. Inspiration til julebordet 64. Plej vinterhuden

DIY - hyacintkugler 66. 68. 74. 80. 84. 94. 96. 98. 100. 102. 104. 107.

Adventsstage fra Ferm Living Julens gaveideer Kunst til hjemmet Interview : 12 juletraditioner Gaveideer til ham, hende og børnene Bløde pakker til de små Vinterhi i soveværelset Smykke drømme Tine Lindhard Jewellery Livsstilsbøger og magasiner Cahetu elsker Aiayu Følg os på Instagram

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

3


VELKOMMEN

KÆRE LÆSER Tænk, at kalenderen allerede snart skriver 1. December. Hvor blev det år lige af? Tiden flyver afsted i Cahetu, og vi har haft et fantastisk dejligt år indtil videre. Vi er rykket i nyt kontorlokale og har flyttet vores lager til gode hænder i Nordjylland. Det betyder, at vores december i år bliver helt anderledes end de forrige år, da vi ikke selv skal stå med alle jeres skønne pakker i hænderne. Og selvom vi nogle gange savner at skrive vores små håndskrevne kort til vores kunder, så bliver det nu også dejligt endelig at have tid til adventshygge med familien og generelt bare at nå at nyde december, mens den står på. Det betyder dog ikke, at vi ikke allerede har og får rigtig travlt, for I er jo allerede i fuld gang med at shoppe julepynt, adventsgaver, værtindegaver og julegaver. Og pakkerne flyver ud af butikken. Tusind tak for det. Én af de ting vi er virkelig stolte af at have introduceret i 2016 er gratis fragt på alle danske ordrer – det ved vi, at I er mange, der har efterspurgt. Derudover har vi indført DAO Pakkeshop som ny fragtmulighed. DAO er det firma, der deler aviser ud om morgenen. Det betyder, at de leverer din pakke 365 dage om året med levering inden kl. 8 om morgenen. Så fortvivl ikke, hvis du d. 23. December mangler en gave til juleaften. Bestiller du inden kl. 15 leverer DAO den til din valgte pakkeshop med DAO inden kl. 8 d. 24. December. Se det er da god kundeservice ik? Vi håber, at du – ligesom os – vil have tid til at nyde den kommende juletid. At du vil kunne hente en masse inspiration i dette smukke magasin. Og sidst men ikke mindst, at vi kan få lov til at betjene dig og hjælpe dig med dine indkøb. Vi vil så gerne. Kærlige Hilsner Camilla & Helle

KONTAKT Cahetu Skovparken 9c 3060 Espergærde Tlf: 81610806 Mail: cahetu@cahetu.com

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

TEKST & LAYOUT

Maria-Therese Saabye Pedersen Camilla Stengaard Bendtsen Camilla Tuborgh

FORSIDE

Ferm Living

4


LIVING BY CAHETU • JUL 2016 PHOTOCREDIT : @Lillely_

5


JULENS NYHEDER

PHOTOCREDIT : @Lillely_

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

6


JULENS NYHEDER

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

7


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

8


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

9


CAHETU BOTANISK KALENDER 2017

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

10


LIVING BY CAHETU • JUL 2016 PHOTOCREDIT : @Lillely_

11


GAVEINSPIRATION - UNDER 250,-

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

12


GAVEINSPIRATION - UNDER 500,-

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

13


GAVEINSPIRATION - UNDER 750,-

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

14


GAVEINSPIRATION - UNDER 1000,-

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

15


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

16


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

17


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

18


Julens hjemmebag

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

19


OPSKRIFT - HVID GLØGG

Hvid gløgg Ca. 4 personer Kilde : Alt.dk Det skal du bruge: 1 dl rørsukker 1 dl vand 1/2 tsk citronskal (økologisk citron) 2 stænger kanel 1/4 tsk hel nellike 1 1/2-2 cm frisk ingefær skåret i 1 mm tynde skiver 75 g mandelsplitter eller grofthakkede, smuttede mandler 75 g sultan rosiner ca. 7 dl hvidvin. Sådan gør du: Kom rørsukker og vand i en gryde og varm det op til kogepunktet. Tilsæt citronskal, kanel, nellike, ingefær og kog 1-2 min. Tag gryden af varmen og lad det trække 15 min. og gerne lidt længere, hvis du har tid. Sigt krydderierne fra sukkerlagen eller lad dem blive i den krydrede lage. Tilsæt hvidvin, rosiner og mandler og opvarm gløggen forsigtigt uden at koge.

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

20


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

21


Tip

Du kan fryse denne småkagedej, hvis du hellere vil bage en mindre portion ad gangen. Tag en portion op af fryseren, og lad den tø langsomt op i køleskabet.

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

22


OPSKRIFT - VANILJEKRANSE

Vaniljekranse Ca. 80 stk. Kilde : Meyersmad.dk Det skal du bruge: 1 vaniljestang 500 g hvedemel 350 g koldt smør 260 g sukker 150 g mandelmel (eller smuttede, fintblendede mandler) 1 mellemstort æg Fremgangsmåde: Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og kom dem i skålen med mel og smør. Skær vaniljestangen i mindre stykker på ca. 2 cm, og kom dem i en elektrisk krydderikværn eller en lille blender sammen med 3 store spsk. sukker (taget fra den samlede sukkermængde). Blend, indtil vaniljestangen er findelt. Kom evt. mere sukker i, hvis blandingen bliver for tæt. Kom vaniljesukkeret i skålen med mel og smør sammen med resten af sukkeret. Brug fingrene, og gnid det kolde smør ud i melet – det skal blive en grynet masse. Tilsæt derefter mandelmel og æg, og saml dejen, til den er ensartet. Pak dejen ind, og lad den hvile i køleskab i et par timer. Forvarm ovnen til 200˚C ved varmluft. Gør en kødhakkemaskine klar med en stjerneformet hulplade eller sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt dejen ud i lange stænger og skær dem i mindre stykker på 8-10 cm. Form disse til små kranse. Vær opmærksom på at lave kransene lige store. Det ser pænere ud, og så skal kranse i samme størrelse også have den samme bagetid. Bag dem én plade ad gangen på næstøverste rille i ovnen i ca. 7 minutter. Men gå ikke for langt væk. Det er en dej med masser af smør, og kagerne får pludselig for meget. Tag pladen ud af ovnen, og før bagepapiret med vaniljekransene over på en bagerist, så de kan afkøle helt, før du pakker dem i lufttætte beholdere. Fortsæt bageriet, til alle kranse er bagt lækre og sprøde. Vaniljekransene kan holde sig i flere uger i tætsluttende beholdere, hvis ellers de får lov.

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

23


OPSKRIFT - KOLDHÆVEDE BOLLER

Koldhævede boller Ca. en bageplade fuld boller (12-15 stk) Kilde : Mamamaruska.dk Nemme og lækre boller til julemorgenerne. Rør dejen sammen om aftenen inden du går i seng og bag dem næste morgen. Voila. Det skal du bruge: En stor skål 5 dl lunken vand (ca.) 15 g gær ca. 2 spsk. fulde god olivenolie 1 stor tsk. groft flagesalt Evt. 1-2 dl havregryn. (kan udelades) Ca. 700-900 gram mel. Dejen skal være klistret men ikke alt for flydende. Brug enten ren hvedemel eller en blanding af hvedemel og speltmel, eller fuldkornshvedemel og hvedemel eller hvedemel og grahamsmel. Fra forskellige typer – alt efter hvad du har og hvad du har lyst til. Dag 1 Dejen skal hæve natten over enten et svalt sted eller i køleskab. De bliver bedst når de har stået helt koldt. HVIS du er i tidskneb og mangler boller inden for den næste time, kan du smide en halv pakke gær i i stedet og lade dejen hæve på køkkenbordet en halv times tid. Så går det alligevel. Sådan gør du: Gæren udrøres i det lune vand. Alle andre ingredienser tilsættes og der røres godt rundt. En ske med håndkraft er fint. Sæt en pose rundt om skålen og luk med klemme. Stil den i køleskab og lad hæve til næste dag. Dag 2 Tænd ovnen på 250 grader. Sæt med en ske boller på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med de korn, frø eller mel du har lyst til. Bag i ca 20-25 min indtil de er godt gyldne og hårde i skorpen.

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

24


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

25


MUSTHAVE - HAY SENGETØJ

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

26


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

27


JUL HOS CAHETU

JUL HOS CAHETU

Camil a

Hvad holder du mest af ved julen? Jeg holder utroligt meget af alle de traditioner, der er forbundet med julen - traditioner, der samler familien og skaber glæde og hygge.

Hvad er din bedste juletradition? Den er svær for de kan alle sammen noget forskelligt, men jeg er vild med den dag, hvor hele familien tager på udflugt for at finde årets juletræ. Er der en bestemt ting, der altid skal på julebordet hjemme hos jer? Jeg er endnu meget grøn i at skabe juletraditioner, når det kommer til pynt, da det kun er 2. år, vi fejrer jul i vores eget hjem. Men det julepynt som min søn Alfred producerer i børnehaven har vundet en plads i mit hjerte og vil altid blive fundet frem og hængt op. Det er heller ikke rigtig jul hos os uden en juleand så den skal altid på bordet. Hvad ønsker du dig til jul?

Gulvtæppe A Simple Mess

Earparty øresmykke Carré

Velour pude Christina Lundsteen Sengetøj Aiayu LIVING BY CAHETU • JUL 2016

28


JUL HOS CAHETU

Helle

Hvad holder du mest af ved julen? Det bedste ved julen er duften, samværet og alle de stearinlys, man har tændt. Hvad er din bedste juletradition? Vi har mange juletraditioner, men den bedste er, når vi samler alle børn og børnebørn til vafler og æbleskiver 3. Søndag i advent. Er der en bestemt ting, der altid skal på julebordet hjemme hos jer? Camilla har malet et smukt julefad, da hun var barn, og det har vi ALTID på bordet med vores juleslik på. Og mit Royal Copenhagen julestel bruger vi også hele december måned. Hvad ønsker du dig til jul?

Jewel vaser Louise Roe

Badekåbe Konges Sløjd

Sengetæppe By Nord

Norr bakke Skagerak LIVING BY CAHETU • JUL 2016

29


Velkommen til Skagerak - tidligere Trip Trap Kender du det, når noget bare føles rigtigt? Det gjorde det, da vi for nogle måneder siden blev kontaktet af Skagerak. Efter en kort samtale, var vi ikke et sekund i tvivl om, at vi ville være et perfekt match. Skagerak - det tidligere Trip Trap er nemlig indbegrebet af smukt håndværk, lækker kvalitet og holdbart design - værdier, som vi selv værdsætter højt. Derfor er vi oprigtigt stolte over at kunne byde Skagerak velkommen hos Cahetu. Vi har udvalgt et bredt sortiment af både interiør, møbler og gode klasssikere, som alle passer flot ind i den nordiske og moderne bolig. Vi håber, at I vil tage godt imod Skagerak! LIVING BY CAHETU • JUL 2016

30


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

31


VELKOMMEN TIL SKAGERAK

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

32


Vi n d Ekslusiv og lækker stol fra Skagerak. Georg jubilæumsstolen er designet for at fejre Skageraks 40 års jubilæum. - Produceret i begrænset antal Deltag på Instagram - @Cahetu

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

33


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

34


VELKOMMEN TIL SKAGERAK

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

35


DIY - HYACINTKUGLER

Hyacintkugler

DIY

SE HERUNDER HVORDAN DU GØR

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

36


TIP Sæt en snor i hyacinterne og brug dem som små plante planeter rundt omkring i boligen eller hængende ned over julebordet.

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

37


BLIV KLAR TIL JUL

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

38


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

39


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

40


KLAR TIL JULEMADEN

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

41


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

42


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

43


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

44


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

45


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

46


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

47


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

48


Juleborde På de følgende sider, giver vi dig inspiration til dækning af årets julebord. Er du til klassisk rød, enkel hvid eller rå natur? Der er lidt for enhver smag!

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

49


JULEBORDE

Hvid som sne Klassisk bord i hvide og gyldne toner. SĂŚt fine hyacintkugler fra vores DIY langs midten og placer de smukke og funklende Nobilistager

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

50


JULEBORDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

51


JULEBORDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

52


JULEBORDE

Blåt og råt Royal Copenhagen, Nobili og duftende hyacinter i smuk forening på dette rå og simple julebord.. Lærkegrene fra skoven bringer naturen med ind LIVING BY CAHETU • JUL 2016

53


JULEBORDE

Hvid og nordisk En smuk hvid hørdug, flotte kogler på bordet tilsat gran og snebær.. Lad den smukke Stella stage være midtpunkt og skabe julestemning

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

54


JULEBORDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

55


JULEBORDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

56


JULEBORDE

Naturens gaver Hent smukke lærkegrene fra skoven, snebær fra haven samt duftende hyacinter. Tilsæt flotte Ombria tallerkener og gyldent bestik - voila LIVING BY CAHETU • JUL 2016

57


JULEBORDE

Klassisk med et tvist Rød er julens farve. Her er den symboliseret med en smuk Amaryllis. Flotte Nobili stager og lyngbyvaser med grankviste pynter smukt på julebordet

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

58


JULEBORDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

59


JULEBORDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

60


JULEBORDE

Nordisk og råt Et gevir, hør og frisk eucalyptus sætter stilen på dette nordiske julebord. Kählers smukke og rå Ombria tallerkener er et flot modspil til det hvide

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

61


JULEBORDE

Simpelt og nemt Læg en stor grangren midt på bordet og skab julestemning med en masse lys og friske hyacinter. Se vores DIY med hyacinterne længere oppe LIVING BY CAHETU • JUL 2016

62


JULEBORDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

63


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

64


PLEJ VINTERHUDEN

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

65


ADVENTSSTAGE FRA FERM LIVING

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

66


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

67


ADVENTSGAVER

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

68


MANDELGAVEN

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

69


JUL PÅ SU

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

70


VÆRTINDEGAVEN

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

71


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

72


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

73


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

74


KUNST TIL HJEMMET

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

75


VEE SPEERS

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

76


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

77


Nordisk og klassisk juletræsfod fra Skagerak. Den smukke stjerne er blevet en klassiker i mange hjem - og det forstår vi godt!

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

78


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

79


Hvad er din bedste juletradition ?

Vi har spurgt nogle interessante og inspirerende mennesker, hvad deres yndlings juletradition er. Læs med herunder:

Tine Lindhard, smykkedesigner

- Tine Lindhard Jewellery -

Emily Salomon, blogger

- Emilysalomon.dk Da jeg var barn, vækkede min mor mig altid ekstra tidligt d. 13. december og så så vi det svenske Lucia-optog i fjernsynet. Der var noget helt særligt over at sidde dér en tidlig, mørk decembermorgen med stearinlys og spise morgenmad sammen, mens vi kiggede på det smukke optog. Jeg gør det stadig og gør også en dyd ud af at have bagt Luciaboller dagen inden, som vi kan spise til morgenmad d. 13. december.

Jeg elsker julen, og synes der er rigtig mange traditioner som jeg holder af, men en af de ældste, er nok at vi altid spiser smørrebrød d. 23 dec. Jeg kommer ud af en Guldsmed og urmager familie af flere generationer, som altid har haft travlt hele dec. D. 23 mødes vi med familien og alle dem vi holder af og ser tilbage på december mdr. og spiser en masse lækkert smørrebrød. Når alle gæsterne er gået, sættes filmen “Far’s Fede Juleferie” på tv’et til stor underholdning for hele familien :-)

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

Mil e Grath, blogger

- Sonomaseven.dk Hvert år på juleaftensdag mødes vi med min mors søskende på kirkegården for at mindes min mormor, morfar og min fætter, som alle tre ligger begravet samme sted. Her mindes vi, griner og græder, synger og ønsker hinanden god jul. Det er blevet en fast tradition. Dernæst kører vi hjem og ser Disneys juleshow, som ligeledes er en fast tradition.

80


Joy Vasiljev, kreativ direktør

- The Organic Company Jeg har ikke én stor, men en masse små. Min yngste Frida og jeg pynter altid hele huset i slutningen af november og det bliver altid mere hyggeligt end pænt - sådan er det jo når børnene får lov til at være med og sætte deres præg ;-) En anden ting, som jeg hygger mig meget med er gaveindpakning. Elsker at pakke gaverne fint og særligt ind. Jeg bruger aldrig nyt gavepapir. Enten bruger jeg gamle vægkalendre, plakater eller rester fra en tryk sag. Der er så meget papir, i god kvalitet, der gør gaven mere lækker og personlig og som ikke er så miljøbelastende. En tredje ting er at bage med børnene og deres venner, dejen er ikke min stærke side, så det bliver den økologiske og næsten færdig lavet fra Emmerys. Det er nemt og mega hyggeligt og alle kager spises med det samme med stor nydelse.

Dorte Bak, blogger - By-bak.dk -

Jeg ynder at invitere flokken af venner inkl deres børn til en søndag med æbleskiver, hjemmelavet konfekt og glögg. Vi er som regel temmelig mange, og jeg stiler altid efter at have et overdådigt og flot opdækket bord med hjemmelavet konfekt, chokolade, æbleskiver med videre. Det bliver til intense, velfungerende timer, hvor børn leger og nogle forældre bliver lidt halvvisne af den varme glögg, og så er julen ligesom skudt i gang.

Allan Stage, blogger

- Fartilfirepiger.dk Jeg mistede min far før jul for noget tid siden. Og det forstærkede især at julen er vigtig med sin familie. Jeg er vild med at se julen igennem mine døtres øjne og genskabe magien som julen er. Traditionen for mig er at holde jul med sine nærmeste.

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

81


Mette Seerup, journalist - Alt for Damerne -

Jeg har mange små traditioner til jul, men den bedste af dem alle er dagen, hvor julepynten kommer op, og julen starter i mit lille hjem. Så mødes jeg med et par af mine bedste venner, henter julepynten frem fra kælderen, og finder papir, saks og lim frem fra skufferne. Imens vi sidder og klipper og folder og kæmper med ideen til årets adventskrans, er der æbleskiver i ovnen og den første julemusik kommer ud af højtaleren. Når pynten er oppe, ender vi i køkkenet med julebag og konfekt, og så slutter aftenen ellers i sofaen med juleguf og Love Actually. Julens absolutte must-see!

Sara Giese Camre, indehaver - Cam Cam -

Cana Buttenschøn, blogger

- Canabuttenschon.dk Min favorit juletradition er uden tvivl drillenissen, som flytter ind hos os hver december. Den entusiasme og kæmpe store glæde som “han” giver mine drenge hver eneste dag i hele december, er intet mindre end fantastisk. De nusser om hans lille hjem og snakker meget om hvad nissen mon kan finde på, så jeg glæder mig stort!

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

At finde al julepynten frem sammen med børnene, 1. søndag i advent. Jeg har samlet på julepynt siden jeg var ret ung og har alt for meget nu, men virkelig mange fine julekugler, og en masse hjemmelavede hjerter, kræmmerhuse og filtfigurer. Det er skønt at se børnenes øjne lyse op ved synet af al julestadsen, og begynde at pynte huset op. Jeg elsker når hele huset skinner og funkler af de fine farver i december, i vores ellers ret minimalistiske, nordiske hjem.

82


Louise Dorph, indehaver

- Asimplemess.dk Jeg har i min voksenalder skabt min egen lille juletradition - udover de åbenlyse jeg har fået af mine forældre. Min ‘nye’ tradition er at jeg skal - Aiayu købe mig en ny julekugle hvert år eller lave min egen julepynt. Min bedste juletradition er Kuglen eller pynten skal symde nisser som min far har bolisere noget at det jeg har støbt udfra en nisse han oplevet eller haft betydning i selv fik af sin far. De små året der er gået. På den måde nisser kommer altid frem får jeg en masse tanker om 1. december og har været betydningsfulde oplevelser en tro følgesvend hele mit når vi går rundt om træet. Det liv ligesom den har været gør måske ikke træet helt vildt i min fars liv. Der er noget stylist dekorativt. Men julen må meget særligt ved at han også gerne være lidt kitchet har malet dem – og at det efter min mening. Derfor har er noget jeg har haft sijeg alt fra julekugler med glade, den jeg blev født. Den er frække Broadway dansepiger mig meget kær. fra en tur til New York til en sød postkasse glaskugle fra Brink Nordic (de har seriøst ALT hvad der findes har former og motiver) der skal symbolisere en meget smuk og vigtig mail jeg en gang fik. I år vil jeg vælge en af mine egne A SIMPLE MESS engle. Jeg har nemlig mødt en mand der på alle måder har fået rejst mig efter en noget hård periode i mit liv. Jeg er •sikker på det er en LIVING BY CAHETU JUL 2016 83 engel der har bragt ham til mig.

Marie Worsaae, partner

Christina, influencer - @Lillely_ -

Efter jeg har fået min datter, vil jeg helt sikkert indføre nogle særlige ting hun skal kunne huske som voksen! Som barn pyntede mine forældre altid træet d. 23. december om aftenen når vi børn var lagt i seng og når vi så vågnede om morgenen var der lys, kugler og nisser på det smukke træ - vi elskede det! Vi gav også nissen på loftet risengrød flere gange i løbet af december, og når så min far hentede skålen ned dagen efter, så havde nissen SPIST det. Det troede vi på i mange år... 2 traditioner, jeg vil give videre til min datter.


GAVEIDEER - TIL HENDE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

84


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

85


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

86


GAVEIDEER - TIL HAM

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

87


GAVEIDEER - TIL PIGERNE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

88


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

89


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

90


GAVEIDEER - TIL DRENGENE

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

91


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

92


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

93


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

94


BLØDE PAKKER TIL DE SMÅ

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

95


VINTERHI I SOVEVÆRELSET

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

96


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

97


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

98


SMYKKE DRØMME

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

99


TINE LINDHARD JEWELLERY

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

100


LIMITED EDITION Cahetu har i samarbejde med Tine Lindhard designet en specialudgave af den smukke Pomander halskæde. Vi har udvalgt de smukkeste grønne smaragder som pryder halskæden. FÅS I BEGRÆNSET ANTAL! LIVING BY CAHETU • JUL 2016

101


LIVING BY CAHETU • JUL 2016 PHOTOCREDIT : @Lillely_

102


LIVSSTILSBØGER & MAGASINER

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

103


AIAYU

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

104


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

105


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

106


FØLG OS

LIVING BY CAHETU • JUL 2016

107


LIVING BY CAHETU • JUL 2016

108

Living by Cahetu - Jul 2016