Page 1

Servicerede helårsboliger ved Isefjorden i Holbæk Nordic Life opføres i fantastiske omgivelser ved Isefjorden i Holbæk og omfatter servicerede helårsboliger, fritidsboliger, gourmetrestaurant og spa- og wellnesscenter med rødder i de nordiske badetraditioner.

12º 35’ E

55º 40’ N


Nordic Life er tegnet af Arkitema, der er et af Danmarks største og mest anerkendte arkitektfirmaer. Efter afholdelse af en arkitektkonkurrence valgte en enstemmig dommerkomitÊ Arkitemas smukt udfÌrdigede projekt.

2


Udsigtsbilledet er fra Nordic Life grunden.

Nordic Life - service, sjælero, sundhed og stilrent design 55º 40’ N

I fantastiske, fredfyldte omgivelser ved Isefjorden opføres Nordic Life. Nordic Life er et nordisk wellness resort, der hviler på de fire grundpiller: Service, sjælero, sundhed og stilrent design. Nordic Life rummer 21 helårsboliger samt fritidsboliger, gourmetrestaurant og eksklusivt spa- og wellnesscenter med rødder i de nordiske badetraditioner. Herudover samarbejder Nordic Life med Holbæk Golfklub og Golf Management om muligheden for at anlægge en ny mesterskabsbane. Helårsboligerne, der indrettes med store lysindfald og smukt udsyn til de grønne omgivelser, er servicerede, og det betyder, at du kan slappe af og nyde hjemmelivet og alle faciliteterne på og omkring Nordic Life. Tiden, du ellers skulle have brugt på at male træværk, rense tagrender og skovle sne, kan du i stedet bruge på golfbanen, på fjorden, i lystbådehavnen eller i spa- og wellnesscentret, som du som beboer på Nordic Life har VIP-adgang til. Helårsboligerne er henholdsvis 125 m2 og 145 m2 og har stor udsigtsterrasse med søkig samt hyggelig gårdhave.

3 12º 35’ E


Isefjord Som beboer på Nordic Life kan du igennem Nordic Life’s conciergeordning blive medlem af Holbæk Golfklub, så du kan spille på den eksisterende 18-hullers bane fra den dag, du får nøglerne til dit nye hus overdraget. Der arbejdes endvidere på at etablere en ny bane, som skal tegnes af European Golf Design, der er ét af verdens førende firmaer inden for banedesign, og som har vundet prisen for bedste nyåbnede golfbane i Europa i tre af de sidste fire år.

København Holbæk

j 67 km

e Motorv

Roskilde

køretid

. 48 min

8 min.

jsetid 5

Tog - re

Et refugium i et rekreativt oplevelsesområde

Nordic Life, der ligger i et naturskønt område i den østlige del af Holbæk, er et sandt refugium for krop og sjæl. Her er smukt, fredeligt og et eksklusivt udvalg af velværefaciliteter. Når du er hjemme på Nordic Life, vil du have oplevelsen af, at den travle hverdag er langt væk, men i virkeligheden ligger Nordic Life midt i et rekreativt oplevelsesområde med et utal af faciliteter og aktivitetstilbud. Nærmeste naboer er Holbæk Marina, Holbæk Golfklub, Isefjorden og Dragerup Skov. Samtidig er der kun små tre km til Holbæk by, som byder på et hav af spisesteder, specialbutikker og spillesteder, to teatre, biograf, museer, gallerier mv.

18 4 12º 35’ E


Nordic Life opføres i forlængelse af et af Holbæks mest eftertragtede villakvarterer og ligger med 180 grader frit udsyn til naturskønne omgivelser, der forbliver grønne også fremover.

Isefjord

Orø

rge

Holbæk Golfklub

Holbæk Fjord

55º 40’ N

Marina

Badestrand Holbæk Havn

Holbæk Golfklub

DRAGERUPVEJ

HOLBÆK UPVEJ DRAGER

Forslag til kommende golfbane

Holbæk Station

Dragerup Skov

Nordic Life DEM

VAL WEGENERSMINDEVEJ

J

SVE EJR

S AR

Forslag til kommende golfbane

MU

NK H

Forslag til kommende golfbane

OL MV

EJ

TJEBBERUPVEJ

5 19


Helårsboligerne opføres som en slangeformet klynge på den sydvestlige del af den naturskønne grund. Tilkørslen til grunden udformes, så man naturligt

21

ledes mod spa- og wellnesscentret, der opføres på den østlige del af grunden.

20

Vejen mod vest forbeholdes dig og dine nye naboer i helårsboligerne.

19

18 17 16

15

14 13 12

4 11

3 10

2 1

6

5 6

7

8

9


Her er du i dit naturlige element Fritidsboliger 55º 40’ N

Fritidsboliger

Fritidsboliger

Helårsboliger

Fritidsboliger

Arkitema har skabt en smuk arkitektonisk helhed og har på fornemste vis tilpasset hele bebyggelsen til landskabet, der fremstår som en smuk selvgroet blomstereng med højt græs, gamle

Spa- og wellnesscenter

træer og stemningsfulde søer. Samtidig former landskabet en ’gryde’ ned mod den store sø, der ligger midt på grunden. Det er sammen med de landskabelige kvaliteter med til at forstærke fornemmelsen af, at man her er langt væk fra hverdagens stress og jag.

N

Rent arkitektonisk er helårsboligerne en moderne fortolkning af et klassisk nordisk træhus. Til facaderne har Arkitema valgt en sort umbra, der har været anvendt som malerfarve siden tidernes morgen, og som har samme nuance som tjærebehandlet træ, kendt fra bl.a. traditionelle

Boligtype 125

nordiske fiske- og jagthytter og norske stavkirker. Husenes kubiske former og lyse indretning signalerer dog først og fremmest moderne design og livsstil.

Boligtype 145

7 12º 35’ E


8


Husenes høje facader mod udsigtsterrassen skaber en spændende rumoplevelse indenfor med skrånende loft og dobbelthøjde i den ene ende af opholdsstuen.

55º 40’ N

Det er skønt at være ude, når man er hjemme

Helårsboligerne har to skønne uderum med hver sin charme og funktion. Dels en stor udsigtsterrasse, der ligger direkte til blomsterengen og med flot søkig, og dels en hyggelig, afskærmet gårdhave, hvor du kan være helt privat. Terrassen og gårdhaven vil i hele sommerhalvåret fungere som en udvidelse af boligen. Som beboer på Nordic Life vil du genopdage charmen ved de forskellige årstider og opleve, at arkitekturen, indretningen og servicekonceptet er tilpasset årets gang på en måde, som letter dit liv som husejer. 9 12º 35’ E


Bolig type 125

T

BRYGGERS 5 m2 PEJS

S

TILVALG

VÆRELSE 14 m2

TEK.

TILVALG

UDSIGTSTERRASSSE 32 m2

TOILET/ BAD 4 m2

V

ENTRÉ 5 m2

GANG 4 m2

SPISE/OPHOLD 39 m2

GÅRDHAVE 26 m2

SOVEVÆRELSE 16 m2 S TILVALG

TOILET/ BAD 8 m2

S TILVALG

KØKKEN 11 m2

AFFALD 2 m2

CARPORT 20 m2

SKUR 10 m2

N

21 20 19 18 17 16

BOLIG NR. AREAL værelser

15

14

1-3, 14-21 125 M2 4

SKUR

10 M2

Carport

20 M2

gårdhave

26 M2

3 2

UDSIGTSTERRASSE

32 M2

1

Placeringen af Boligtype 125

10

0

1

2

3

4

5m


Det hvide Multiform køkken har massiv hvidolieret egetræsbordplade og hårde hvidevarer fra Siemens eller Bosch.

55º 40’ N 55º 40’ N

11 12º 35’ E


Bolig type 145

S

T

PEJS

S

S

TILVALG TILVALG

TOILET/ BAD 4 m2

TILVALG

VÆRELSE 11 m2

V

TILVALG

BRYGGERS 5 m2 VÆRELSE 11 m2

TEK.

UDSIGTSTERRASSE 49 m2

S

ENTRÉ 11 m2

TILVALG

S

TILVALG

GANG 4 m2

SPISE/OPHOLD 46 m2

GÅRDHAVE 26 m2

SOVEVÆRELSE 16 m2 S TILVALG

TOILET/ BAD 8 m2

S TILVALG

KØKKEN 11 m2

AFFALD 2 m2

CARPORT 20 m2

SKUR 10 m2

N

13

BOLIG NR.

4-13

12 11

AREAL værelser

145 M2 5

SKUR

10 M2

Carport

20 M2

10

4

9 8 5

UDSIGTSTERRASSE

49 M2

gårdhave

6

7

26 M2 Placeringen af Boligtype 145

12

0

1

2

3

4

5m


Soveværelset har direkte adgang til det store badeværelse og har bl.a. vindue til udsigtsterrassen, så det første du slår øjnene op til om morgenen er din egen udendørsoase. (Viste skab er tilkøb).

55º 40’ N

13 12º 35’ E


Bassin

Diætist Fysioterapi mv. Træningssal

Spa Spinning Træning Bassin Fitness lounge

Selskabslokale

Behandlingsrum

Bassin

Orangeri

Lobby

Restaurant

Restaurant Terrasse

Spa- og wellnesscenter Arkitektmodellen giver et overblik over spa- og wellnesscentrets forventede faciliteter og bassiner. Kælderplanet indrettes bl.a. med velkomstlounge og omklædning, stueplanet bl.a. med bassiner og kur- og spabade, og 1. salen bl.a. med individuelle behandlingsrum, gourmetrestaurant og taghave med udendørsbassin.

14


55º 40’ N

En hyldest til de nordiske badetraditioner Norden er rig på vand. Og her er vand i mange variationer. Fra søer, elve, åer, bække og fjorde til hav, vandfald, gejsere og salte kilder. Og fra det stille, isnende kolde vand til sprudlende varme kilder. Nordic Life spa- og wellnesscenter er en hyldest til den nordiske mangfoldighed af vand. Til de stolte nordiske badetraditioner. Og til nordisk livsstil i det hele taget. Centret indrettes med spafaciliteter, der hver især knytter sig til badeoplevelser fra de forskellige nordiske lande, og som i sin udformning er inspireret af den nordiske natur. Her er bl.a. fokus på de gamle skikke, hvor man ved at kombinere varme og kulde skaber livgivende badeoplevelser, der får det til at prikke blidt i huden af bare velvære. Indenfor i centret kan du veksle mellem velgørende varmtvandsbassiner og forfriskende kolde bade eller forkæle dig selv med en luksuriøs spabehandling. I udendørsbassinerne kan du koble helt af og opnå en næsten meditativ ro. Med helårsboligerne følger et VIP-kort, der bl.a. kan bruges på individuelle behandlinger som f.eks. hovedbundsmassage, kropspeeling og pedicure.

15 12º 35’ E


Boligerne har et flot indgangsparti med carport samt skur med plads til f.eks. overvintrende havemøbler. Den lange flisegang fører til den hyggelige gårdhave, hvor du kan være helt privat bag plankeværket.

Dit hus bliver plejet, mens du plejer dig selv

Med boligerne følger en række serviceydelser, der betales via en årlig udgift til ejerforeningen. Bl.a. får du malet træværket, slået græsset, renset tagrender og ryddet sne. Herudover har du som beboer i helårsboligerne et VIP-kort til spa- og wellnesscentret. Kortet er tilknyttet en rabatordning samt en forbrugskonto, som der overføres et fast årligt beløb til. Kortet giver adgang til centrets bassiner og fitness-faciliteter og giver rabat på individuelle behandlinger, ligesom det også kan bruges i restauranten, caféen, coctailbaren mv. Med kortet i hånden kan du f.eks. forkæle dig selv med velgørende massage efterfulgt af en gourmetmiddag i restauranten. Ud over de indeholdte serviceydelser har du adgang til en conciergeordning, som tilbyder en bred vifte af services, der kan tilkøbes efter lyst og behov, f.eks. medlemskab af Holbæk Golfklub, bådplads i Holbæk Marina, morgenbrød/skovturskurv/ gourmetmiddag leveret til døren, rengøring og tøjvask.

16 12º 35’ E


55º 40’ N

Forventede serviceydelser

55º 40’ N

Indeholdte serviceydelser (Ejerforeningen/Grundejerforeningen)

Eksempler på conciergeservices (tilkøbes efter behov)

• Fælles ejendomsforsikring

Vinduespudsning

• Maling af træværk

Linnedservice

• Rensning af tagrender

Vask, strygning og rensning af tøj

• Snerydning

Levering af pejsebrænde

• Græsslåning

Levering af mad fra centrets gourmetrestaurant

• Løbende tilsyn

Leje af bådplads i Holbæk Marina

• Pasning og vedligeholdelse af park og veje

Medlemskab af Holbæk Golfklub Golftræning ved professionel golfinstruktør Opstaldning af hest Listen over conciergeservices er i sagens natur ikke komplet. Vi vil i videst muligt omfang være behjælpelige med at opfylde de ønsker, du som beboer måtte have.

17


Boligerne indrettes med sammenhængende køkken, spisestue og opholdsstue – et helt fantastisk rum, der er gennemlyst fra terrasse til gårdhave. (Den viste pejs er tilkøb).

18


Fri til at nyde foråret 55º 40’ N

Foråret er typisk en lidt blandet fornøjelse for husejere. Efter en lang vinter viser solen sig endelig igen, dagene bliver længere, og man får lyst til at være ude og bare slappe af i det gode vejr. Men solens stråler afslører også hvert et støvkorn eller lille stribe snavs på vinduerne, og så er der også træværket og tagrenderne, der trænger. Sådan er det ikke at være husejer på Nordic Life. Her kan du med sindsro nyde det spirende forår uden at bekymre dig om at vedligeholde dit hus. Træværket bliver malet og tagrenderne renset som en del af den indeholdte service, og gennem conciergeordningen kan du bestille vinduespudsning. Også forårsrengøring får en helt ny betydning på Nordic Life, da du kan betale dig fra rengøringen. Dit eneste praktiske gøremål i forbindelse med foråret er at stille havemøblerne frem, når du sidst i marts alligevel stiller uret en time frem.

19 12º 35’ E


Boligerne indrettes med vinduespartier, der giver det bløde nordiske lys optimale betingelser, og som ikke mindst om sommeren skaber fantastisk flotte lysindfald. (Den viste pejs er tilkøb).

Skyd døren til side for sommeren Særligt om sommeren vil du sætte stor pris på, at den store opholdsstue indrettes med skydedøre til hhv. udsigtsterrassen og gårdhaven. Så kan du skyde døren til side og udviske skellet mellem ude og inde, når sommersolen får engen til at bølge af varme. Slap af på terrassen med et glas iskoldt vand og nyd, at du i sommerens tørkeperioder kun skal tænke på din egen og ikke blomsterengens tørst, da Nordic Life står for at passe og pleje alle fællesarealer.

20 12º 35’ E


55º 40’ N

21


Indretningen er gennemført nordisk med lette og lyse kvalitetsmaterialer. Som standard indrettes helürsboligerne med stilfuldt Multiform køkken.

22


Lad andre om at feje op efter efteråret 55º 40’ N

Når september tager over, hvor sommeren slap, kan du rigtig nyde naturens farveorgie – de gyldne trækroner, de rødgule æbler, der er klar til at blive plukket, og de lysende røde rønnebær, som bliver hængende hele vinteren. Til gengæld slipper du for at feje bladene op, når træerne i november taber deres pragt, da pasning og vedligeholdelse af park og veje er en del af den service, der følger med, når du køber hus på Nordic Life. I stedet kan du passende sætte dig i husets bedste hjørne og slappe af med en god roman og en dampende varm kop kaffe.

23 12º 35’ E


Du kan roligt drømme om en hvid vinter Det sortmalede hus står flot frem i det hvide snelandskab og er

Et snedækket landskab udenfor og hygge med

som kontrastfyldt billede indbegrebet af Norden, hvor lange lyse

gode venner indenfor i den lune stue. Så bliver

sommernætter efterfølges af korte mørke vinterdage.

det næsten ikke mere hyggeligt. Og med en bolig på Nordic Life skal du selvfølgelig ikke selv skovle sne, ligesom du kan glæde dig over, at Nordic Life har sørget for at rense tagrenderne, så de er klar til at lede sneen væk, når den smelter. Så bliver det heller ikke meget nemmere at komme gennem vinteren.

24 12º 35’ E


Som tilvalg kan boligerne indrettes med hyggelig pejs; væggen omkring pejsen udføres i et rustikt eksklusivt look.

55º 40’ N

25


Et overflødighedshorn af oplevelser - året rundt

Med en bolig på Nordic Life kan du få frigivet en masse tid. Tid til dig selv, dine interesser, familien og vennerne. Året rundt er her da også masser at give sig til, på og omkring Nordic Life.

Forår Om foråret starter golfsæsonen op, og

Sommer Spring på cyklen og kør en tur ad

Efterår Når efteråret sætter ind, går

Vinter Hårdføre vikinger kan starte de

så er det bekvemt, at Holbæk Golfklub er lige

Dragerup Skovs skyggefyldte stier. Trænger du til

højsæsonen for wellness i gang. Der er intet

mørke vintermorgener med en kold dukkert i

i nærheden. Har du båd, er det også nu, det

en dukkert, kan du også cykle til Holbæk Søbad

så tillokkende og afslappende som en spatur,

Isefjorden, mens luksusvikinger vil sætte pris

er tid til at sætte den i vandet; du kan igennem

Venedig eller tage Orøfærgen fra Holbæk og

når himlen er grå af støvregn, og stormen

på, at vinterbadning på Nordic Life er en varm

Nordic Life’s conciergeordning leje bådplads

bruge dagen på Nørrestænge Strand, der ligesom

rusker træerne igennem. Lad dig varme

fornøjelse. Er du entusiastisk golfer, kan du

i Holbæk Marina. Andre forårsfornøjelser er

søbadet er Blå Flag Strand. Bliver det for varmt at

igennem i et af de varme bassiner eller nyd et

rykke ud med bærebag og måtte, men ellers er

f.eks. en hyggelig anemonetur - eller måske

være ude, kan du rykke indenfor i centret og køle

dampbad tilsat æteriske nordiske urter, der

årstiden mest til indendørs aktiviteter i spa- og

en frisk løbetur i Dragerup Skov.

af i et af de kolde bassiner. Når aftensolen tager

virker udrensende og giver energi til at komme

wellnesscentret eller hjemlig hygge.

over, kan du udfordre dine naboer i petanque

igennem kalenderårets mørke måneder.

- eller Kubb, det nordiske alternativ til petanque, udviklet på Gotland i Sverige. 26 12º 35’ E


Boligernes store badeværelse indrettes bl.a. med bruseniche, der har sandfarvede klinker i samme nuance som Vesterhavets vidtstrakte strande. (Det viste badeværelse er Nordic Life Wellness – se materialelisten).

55º 40’ N

27


Multiform køkken ”Multiform køkkenet bygger den dag i dag på den samme grundlæggende idé, som designeren Carsten Michelsen allerede i 70’erne sammen med andre visionære designere tænkte om et anderledes køkken. Målet var at skabe et køkken som et møbel, der i kvalitet svarede til de møbler, som de klassiske danske arkitekter havde designet, og dermed give mening og indhold til nogle af køkkenbranchens mest forslidte floskler – tidløst, stilrent og klassisk. Den grundlæggende idé var der lige fra den spæde begyndelse. Kvadratets enkelthed skaber ro i kompositionen, og med det som udgangspunkt, kunne designet varieres i det uendelige. I dag står denne grundlæggende idé stærkere end nogensinde, og samtidig er der til sortimentet hentet fornyelse og inspiration fra både arkitekter og indretningsspecialister.”

1

2

28 12º 35’ E

3


Materialeliste indvendige materialer og tilvalg 55º 40’ N

Standard

Tilvalg

Køkken elementer

Multiform Form 2 LKA 411, mat (billede 1)

Multiform

Fladt stanggreb i rustfri stål.

I h.t. aftale med Multiform eksempelvis:

Skuffer med fuldt udtræk og softluk.

Standard Badeværelsesmøbler Multiform

• Ændret bordhøjde • Vitrineskabe mod stue

Sokkel med børstet alu - laminat.

Klinker, gulve og vægge

• Bredere bordplade • Væg til loft ved køkken

40 mm massiv hvidolieret egetræsbordplade i faldende længder.

I h.t. aftale med Multiform eksempelvis:

Integreret vask Intra Quadra 500TH 1 Hul

• Anden bordplade

Individuel udsugning fra køkken og toilet.

Intet

Hårde hvidevarer Siemens/Bosch

Køleskab rummer 222 liter, fryser rummer 63 liter.

I h.t. aftale med hvidevareleverandør:

Opvaskemaskine lydniveau på 44dB,

• 90 cm bred kogesektion

Rustfri stålovn (billede 2)

• 90 cm bred emhætte

Glaskeramisk kogesektion med stålramme (billede 3)

• Andre hårde hvidevarer fra Siemens

Emfang, rustfri stål med filter til rengøring i opvaskemaskine, 2 halogenspots.

District

Skyline

Downtown

Afløb

Fabrikat Unidrain. Frit valg mellem ristemønstre.

Intet

Sanitet Duravit

Håndvask 2nd floor 60 x 43 (billede 4) D - Code væghængt toilet (billede 5)

Intet

Armaturer Hansgrohe

Håndvaskearmatur Talis S (billede 4) Raindance brusersæt Showerpipe Connect (billede 6)

Intet

Badeværelsestilbehør Håndklædekrog og papirholder type Logo Hansgrohe Spejl over håndvask Lofter

Vaskemaskine.

Bruseafskærmning i glas

Gulve toilet/baderum samt bryggers 45 x 45 cm Rettificato Lappato.

Harbour

• Anden vask Ventilation

Klinker i nordiske faver, fabrikat Atlas Concorde, Stay.

Vægge i bruseniche Linea mix 2, 30 x 60 cm. Frit valg mellem farverne:

• Halvvæg ved køkken

Gipsloft, spartlet og malet med 6 firkantede spots.

I h.t. aftale med Multiform

Intet

Nordic Life ‘Wellness badeværelse’, samlet tilvalgspakke (se billede side 27)

Tørretumbler, kondens. Natur lamelplank. Frit valg mellem hvidpigmenteret- eller klar matlak i eg og hvidpigmenteret matlak i ask.

Varmebehandlet eg, klar matlak

Badeværelsesmøbler Multiform

I h.t. aftale med Multiform

Klinker, gulve og vægge

I h.t. aftale med Schaumann: Vægklinker type Brick frit valg mellem 4 farver

Harbour

4

I h.t. aftale med Multiform

• Skuffer

Integrerede hårde hvidevarer.

Trægulve

40 mm hvidolieret egetræsbordplade med integreret håndvask. Underskabe Multiform Form 2 LKA 411, mat.

• Sokkelskuffer

Overskabe med låger.

Bordplade i køkken

Tilvalg

5

6

District

Skyline

Downtown

Glas

Glasvæg og glasdør i hærdet glas

Sanitet Duravit

D – Code badekar 170 x 70 cm med mulighed for spasystem Jetstream

Armaturer Hansgrohe

• Talis S elektronisk håndvaskearmatur • E  costat 1001 badekarsarmatur •H  ans Grohe Axor Starck brusersæt

Lofter

Lysdæmpning 29


Materialeliste Facade

Sortmalet træ.

Fællesarealer

Det indre fællesareal ved helårsboligerne

Sålbænke og sternkanter i zink, nedløbsrør og tagrender i galvaniseret stål.

udlægges som birketræslund med højt græs.

Vinduer/Døre

Træ/alu vinduer med lavenergiglas.

Indgangsdør med lavenergiglas i dørblad.

De øvrige grønne arealer udlægges som blomstereng med græs og blomstrende urter. Ved søen bevares en varieret træbeplantning med naturpræg.

Der etableres grusareal til petanquespil.

Ensidet hældende tag med sort tagpap.

Tagbeklædning Terrasser og forarealer Gårdhave på ankomstside etableres med grå fliser, 30 x 60 cm.

Træterrasser mod terræn etableres med hårdttræsplanker.

Forarealer beplantes med græs.

Parkering 2 p-pladser ved hver bolig, heraf den ene i carport. Adgangsveje Adgangsvej udlægges i asfalt. og stier P-pladser i rumlet herregårdsten.

Stier fra ankomstareal ind til boligerne anlægges med grå fliser 30x60.

Varmeforsyning

Naturgas via fælles varmecentral.

Elforsyning

Der anlægges stier gennem naturområdet i grus og klippet græs.

Individuel elforsyning.

Stier og broer etableres ved søen.

Tavle placeres i teknikskab i bryggers.

Et udvendigt el-udtag ved hver terrasse.

Skure

Der er individuelt skur, integreret i carport, til hver bolig. I skur etableres el-udtag og indvendig lampe.

Telefon

Telefonstik etableres i hvert opholdsrum.

IT

Forberedt til trådløs.

Postlevering

TV

Et antennestik i hvert opholdsrum, som panelunderlag.

Husnummer

Røgalarm

Lovmæssig røgalarm.

Individuel postkasse til hver bolig placeret på carport. Placeres på carport i forbindelse med postkasse.

Kælder

Nej.

Vand

Kommunal vandforsyning m. individuel vandbeholder og –måler placeret i teknikskab.

Låsesystem

Låse lægges i system til hoveddør,

Et udvendigt tappested ved gårdhave på ankomstside.

postkasse og udhus.

Fælleshus

Nej.

Husholdningsaffald Affaldsbeholder til hver bolig placeres i udhus. 30 12º 35’ E

Udvendig belysning Der etableres belysning ved indgangsdør og garage. Lampeudtag

Bemærk at alle lampeudtag er placeret i væg.


Vejen til et trygt og sikkert boligkøb 55º 40’ N

De fleste mennesker køber kun ejerbolig få gange i deres liv. Det er en stor investering, og derfor er det vigtigt at kende processen og alle de aspekter, som man typisk kommer igennem ved et boligkøb. Besøg i salgspavillon Her har du mulighed for at opleve boligprojektet og få en udførlig gennemgang fra vores ejendomsmægler. Du kan tillige studere de udstillede materialer og stille alle slags spørgsmål.

Depositum / Bankgaranti Når du og Schaumann har underskrevet købsaftalen, skal du betale et mindre depositum og stille en bankgaranti for restkøbesummen.

Gratis reservation En reservation er sædvanligvis gældende i 5 dage typisk fra søndag til efterfølgende fredag kl. 12. Det giver dig mulighed for i ro og mag at gennemlæse alt projektmateriale, købskontrakt, bilag med mere, og samtidig kan du tale med din bank eller advokat. Du kan uden omkostninger annullere din reservation.

Tilvalgsmøde Du vil blive indbudt til et personligt tilvalgsmøde med en af vores medarbejdere. På dette møde gennemgår vi de forskellige muligheder, der vil være for at variere materialevalget i boligen.

Købsaftale Når købsaftalen er underskrevet af Schaumann og dig, har du 6 hverdage, hvor du gratis kan fortryde købet. Såfremt du ikke benytter dig af denne mulighed, er købsaftalen endelig. Finansieringen Du kan drøfte finansiering af boligen med vores ejendomsmægler, eller du kan vælge at gå i din bank. Prisen i salgslisten er en fast kontantpris.

Færdiggørelse og aflevering Inden den endelige aflevering af byggeriet, vil vi have foretaget en foreløbig gennemgang af din bolig med vores entreprenør, for at sikre at din bolig er indflytningsklar på overtagelsesdagen. Dette er nogle af de trin, du skal igennem i dit køb af bolig. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til købsprocessen. Hellere et spørgsmål for meget end et for lidt, så du kan føle dig sikker i, hvordan dit boligkøb foregår.

31


3D-visualiseringer, grafisk design, layout og tekst: eyecadcher media

OM SCHAUMANN Schaumann-koncernen beskæftiger sig med ejendomsinvestering og -udvikling i Danmark og udvalgte områder af Europa. Koncernen udvikler og investerer i f.eks. butiksejendomme, butikscentre, kontorer, hoteller, boliger, feriekoncepter mv. Vi er ca. 60 dedikerede medarbejdere i koncernen, som er noteret på Den nordiske børs i København. En kombination af talent, erfaring, innovation og bæredygtige forretningsprincipper er baggrunden for, at vi på få år har skabt stærke resultater og et solidt grundlag for fortsat vækst. 55º 40’ N

Kig forbi Schaumann, Strandvejen 58, Postbox 90, DK-2900 Hellerup Tlf: +45 7021 0113 E-mail: info@nordic-life.dk Web: www.schaumannGROUP.dk

De viste 3d-billeder kan indeholde tilvalgsløsninger. Der tages forbehold for fejl og ændringer i projektet. 12º 35’ E

www.nordic-life.dk Her kan du få endnu mere information om Nordic Life og følge projektets udvikling på nærmeste hold.

Nordic Life  
Nordic Life  

Brochure til salget af boligerne i Holbæk

Advertisement