Page 1

Kajkanten - Havnestad oktober 2011

Kajkanten – unikke lejligheder på Islands Brygge

- uden bopælspligt

jmdanmark.dk


Kajkanten Havnestad

Når det bedste søges JM er en af Nordens førende projektudviklere af boliger og boligområder. Koncernens virksomhed er fokuseret på nyproduktion af boliger, primært i storbyområder.

rådede koncernen over byggeretter modsvarende ca. 28.000 boliger og beskæftigede 1.850 medarbejdere.

JM AB, der er moderselskab i koncernen, er hjemmehørende i Stockholm, men er tillige etableret i en række større svenske byer som eksempelvis Uppsala, Göteborg og Malmö. Endvidere er koncernen internationalt etableret i Norge, Danmark, Finland og Belgien. JM AB har siden 1982 været noteret på børsen i Stockholm.

JM Danmark A/S indgår som datterselskab i JM-koncernen og har siden etableringen i 1999 udviklet og opført mere end 1.200 boliger i Hovedstadsregionen, primært i det centrale København og på Frederiksberg. JM Danmark udvikler og opfører primært ejerlejligheder samt række- og klyngehuse og rådede ved udgangen af 2009 over byggeretter modsvarende ca. 900 boliger.

I 2009 blev der i koncernen solgt 3.291 boliger, og projekter omfattende i alt 2.150 boliger blev sat i produktion. Koncernens samlede indtægter beløb sig til 8.778 MSEK og ved årets afslutning udgjorde egenkapitalen 3.668 MSEK. Centrale forudsætninger for JMs fremadrettede aktiviteter er en attraktiv byggeretsportefølje og kompetente medarbejdere. Ved udgangen af 2009

Kajkanten er JM Danmarks syvende boligejendom på Islands Brygge. De øvrige ejendomme er Selandia Hus, Fionia Hus, Jutlandia Hus, Sekstanten, Kompasset og Lanternen. I alt 422 ejerboliger og andelsboliger opført i årene 2002 – 2008. JM Danmark har gennem årene opbygget en stor viden indenfor byggeri ved havnen, og Kajkanten er resultatet af dette.

Selandia Hus

Fionia Hus

Jutlandia Hus

Sekstanten

Kompasset

Lanternen


Fasanvej Søndre

K

e alv

bo

dB

Islan ds B Ar til r ygg ler iv e ej

Sca ndia gad e

Pr ins ess eg ad e

O ve Pr rg ad ins en es se O ga ve de nV an de t

Klø

Ni als gad

Up

lm Ho e

Amagerbro

Islands Brygge

Nialsgade

ej r iv tille

Kajkanten

Sundby

Universitetet

Pede r

Lykk esve j

Syndbyvestervej

Vestermarksvej

s Ál Vejland

Vejlands Álle

S

Strandbrovej

Ørestad s Boulev ard

Midt mellem Rådhuspladsen og store grønne områder

F

Kanadavej

Tårnby St.

Ørestad St. Ørestad

E20 Øre sun dsm ote r ve jen

Hv ido vre

Kanalvej

Vestamager

tilbud. Selvom Havnestad er beliggende i den rolige ende af Islands Brygge, er der ikke langt til havnepromenaden, de små gallerier, Kulturhuset samt et rigt café- og restaurantliv.

årdsv Løjteg

ej

Englandsvej

Oliefabriksvej

Kongelundsvej

Str and ve j

Øresundsmotervejen E20

Kajkanten opføres i den nye eksklusive bydel Havnestad, på det populære Islands Brygge mellem den pulserende storby og Amager Fælledes store rekreative grønne arealer. Med 10 min. til Rådhuspladsen, er der rig mulighed for at benytte sig af Københavns mangeartede

rm

Veimlandsgad e

Amager Boule vard

ge

Loss eplad s ve j Se lin eV ej

ve

Christianshavn

ro

Her får du en fantastisk bolig i rolige omgivelser ved vandet kun få ej Bella Center nev minutter frakydstorbylivet i København City. eba

Seline Vej

Refsh aleve j

Dan nes kjold s Sa msø es Á lle

Ade lgad e Sto re K ong ens gad e Bre dga de

ga de

svej Ir land

j

g ry

ve

dsvej Englan

e dev emin

Sjæ llan dsb roe n

Ø stb an eg ad e

Bl eg da m sv ej Hovedbanegården

ade

Kongelundsvej

s Tud

To r

Center Boulev ard

Parkstien

sgade Bådehavn

Gam mel Køg e La nde ve j

e

Slu seh olm en

j ve ev lsl ge Vi

pvej elstr u

sg er g Holb

de ga

La ng eb

avn

Eng lan dsv ej

G

rm

e

e ad og Br

ns

Ø

gad ster

Kongens Nytorv

Røde M ellemve j

e ds nu P. K

Nyh

Ar

Sydhavn St. a de

r tsvej Moza

Åmarken St.

Dybbø lsgade Dybbølsbro St.

d by g a Vas

Sjælør St.

Ellebjergvej

Hamm

Bo

e

Ørestad s Boulev ard

Ellebjerg St.

er

rog

Sto

ade

ad

ard

de avsga Sydh

n

Vesterport St.

Enghav evej

ej Str indber gsv e Trekroner gad

rfvej Reto Folehave

nd

e

dg

er ag Am

Lyshøjgårdsvej

Ny Ellebjerg St.

sg ad

vard Enghave St. oule er B Sønd Vigerslevs Álle

Álle

vs Álle Vigersle Vigerslev Álle St. Hø ffdin gsv ej

e ad dg Iste

v ule

lø ve

de

Nørreport

Isla nd sB ry gg e

Allegade

Boulevar d Dalgas

Vesterbrogade

Go the r sga

ol rV ste

Amager Fæ lledvej

Valby St.

en

b ter Ves

Freder iks berg Álle

Valby Langgade Mølle

j

Enghav evej

Lang Langgade St. gade

Kon g e ve

Vesterf ælledve j

Valb y

mel

G yld

ej offsv Vodr

ve j eyers Hoffm

Gam

j Kronprinsensve

H.C Ør s teds ve j

Frederiksberg

Roskildevej

j

Forum

Smallegad e

Vej Peter Bangs Peter Bangs Vej St.

Na nse nsg ade

Áll e n på La C our s Vej

Bülo wsv ej

Solbjerg

Falk on er

Nord re Fa sanve j

Dalga s Bou levard

Finsensvej

Skole

Ø

Nørreport St.

ard lev ou Åb

Lindevang

Roli ghe d s ve

Østerport St.

Nø r re Vo ldg ad e e ad g e r r Nø

Åg ade

Flintholm Flintholm St.

sv ej

Øs ter Sø ga de

Nørre Álle

Jag t ve j

s ve j

Vester Søgade

thåb

Blå går dsg ad e

God

Ste fan sga de

No rdr eF asa nve j

Vag telv ej

Re bil dv ej

k ve j lspar nda

en

ha Refs

Grø

Ta g

n ninge Grøn

Grøndal St.

e ad og br re ør N

Sallingvej

gade

Ry es ga de

Hillerød

Bispee ngbue n

gade Fuglebakken St. Hillerød

ej øjv llah Be

Jag t ve j

side 3


Kajkanten Havnestad


side 5

Til de største penthouselejligheder på øverste etage med front mod havnen, opføres de største altaner, der indbyder til et helt unikt udeliv, hævet over byens tage og med panoramaudsigt over vand, havn og by.

Kajkanten

Bliv dus med himlens fugle - og byens flotte lys JM Danmark har sammen med den anerkendte tegnestue Danielsen Architecture tilstræbt at skabe en enkel, rationel, men karakterfuld bebyggelse som i sit arkitektoniske udtryk tager udgangspunkt i den unikke placering direkte ved havneløbet. Kajkanten består af 62 ejerlejligheder uden bopælspligt og ejendommen har 9 forskellige lejlighedstyper i størrelsen 62 –158 m2, så der er noget for enhver.

Fra Kajkantens altaner og tagterrasser er der rig mulighed for at nyde udelivet og den enestående udsigt døgnet og året rundt. Til Kajkantens 62 lejligheder medfølger altan eller terrasse (dog ikke lejl. nr. 1). Til de største penthouselejligheder på øverste etage med front mod havnen opføres de største altaner der indbyder til et helt unikt udeliv, hævet over byens tage og med panoramaudsigt over vand, havn og by.


Kajkanten Havnestad

Ankom til sidst med stil Kajkanten bliver opført på JM Danmarks sidste byggefelt på Islands Brygge Syd, og sætter hermed et smukt og værdigt punktum for hele byudviklingen i området. Bygningens arkitektoniske udtryk er blevet til i tæt dialog med Center for Bydesign med fokus på at skabe et harmonisk samspil med de omkringliggende bygninger i området. Udvendigt domineres Kajkantens facade af hvid-indfarvet puds med en flot zinkbeklædning omkring husets karnapper og penthouseetage. På facadens sydlige del har lejlighederne store vinduespartier for at udnytte den unikke placering optimalt. Den hvide facade er holdt i et enkelt, elegant og tidsløst design.

Kajkanten er et byggeri med en markant arkitektur, der tager sit udgangspunkt i den unikke placering direkte ved havneløbet.


side 7


Kajkanten Havnestad

Man har vel lov at være kræsen Kajkantens typiske lejligheder ligger vendt nord/syd på tværs af bebyggelsen. Mod nord en udsigt mod Københavns mange tårne og spir, og mod syd en solrig altan med udsigt over havneløbet og Sluseholmen. Der er kælder under bygningen, hvor der etableres gode depotrum til alle lejlighederne. Derudover opføres varmecentral og cykelparkering. Under det fælles haveareal etableres der parkeringskælder med 40 private parkeringspladser, som kan tilkøbes. Fra parkeringskælderen er der niveaufri adgang til elevator. På terræn er der yderligere 15 p-pladser.

Kajkantens lejligheder indrettes med blandt andet parketgulve i eg eller ask og køkken i god kvalitet fra HTH med flere valgmuligheder.


side 9

Stue i gavllejlighed mod havneløbet (3D visualisering)


Kajkanten Havnestad

Spisestue i gavllejlighed mod havneløbet (3D visualisering)

Når kun det bedste er godt nok Kajkantens gavllejligheder mod vandet og penthouselejligheder er differentieret i forhold til ejendommens øvrige lejligheder ved at have et ekstra eksklusivt køkken fra Boform og plankegulve. Gavllejlighederne mod vandet tilbyder et helt unikt havneliv på første parket, og der er blevet særlig kræset for lejlighederne her. Lejlighederne indrettes med plankegulve i eg eller ask, Boform køkken model Line (hvidt, grebløst) og med elegant

bordplade i 12 mm. corian. Hvidevarer fra Gagenau og blandingsbatteri fra Vola. Kajkantens øverste etage opføres som penthouselejligheder delvist trukket tilbage fra facaden med store syd- og sydvestvendte tagterrasser på 6-16 m2. På vestgavlens øverste etage bliver der én stor lejlighed med panorama udsigt over havnen og byen.


side 11

Altan med havneudsigt (3D visualisering)

Penthouseterrasse med havneudsigt (3D visualisering)

Kajkanten ligger i den rolige ende af Islands Brygge, så her kan du nyde udsigten uforstyrret. På den anden side af havneløbet ligger Fisketorvet - byens shoppingcenter - kun 5 min. væk på en flot tur over Bryggebroen på cykel.


Kajkanten Havnestad

Designlinje 3 HTH Model Mørk Struktur 656 (3D visualisering)

Elegance ned til den mindste detalje Køber du en lejlighed i Kajkanten, før vi begynder at bygge, kan du være med til at vælge materialer til gulv, køkken og bad. Vi har udarbejdet tre designlinjer, der sikrer at materialer og farver harmonerer med hinanden. Men du kan også vælge at kombinere designlinjerne.

Derudover kan du tilkøbe en fjerde designlinje designlinje nr. 2. For specifikationer på de enkelte designlinjer, se venligst den vedlagte materialebeskrivelse.


side 13

Designlinje 1 HTH Moderne Space glans 25 i hvid (3D visualisering)

Designlinje 2 - tilkøb HTH Straight højglans sort eller hvid højglans (3D visualisering)

Designlinje 4 HTH Model KI rød højglans laminat (modelfoto)


Kajkanten Havnestad

1. Sand

Gå glad i bad Med en lejlighed i Kajkanten følger også et raffineret funktionelt badeværelse, som er udstyret med sanitet fra Børma samt væghængt toilet fra Villeroy & Boch. Herudover er badeværelset udstyret med hvide underskabe fra HTH, bordplade med formstøbt firkantet vask i hvid eller sort og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Brusenichen er beklædt med vægfliser i formatet 10 x 30 cm. Nogle brusekabiner er afskærmet med glasvæg. Øvrige vægge er beklædt med filt og malet hvide. På gulvet fliser i formatet 30 x 30 cm. Valgfrihed mellem 3 farvenuancer – sand, grå eller mørkegrå.

2. Grå

2. Mørkegrå


Situationsplan NORD

Rampe til p-kælder

P-pladser

Cykelparkering 35 stk.

Privat have

G

B

A

B

C

E

KAJKANTEN

J

H D

F Privat have

Privat have

Privat have

Privat have

Privat have

Privat have

Islands Brygge

Cykelparkering 28 stk.

Cykelsti og fortov

Havneløb

Rekreativt område


Bygherre

JM Danmark A/S Nyropsgade 14 1602 København V

Arkitekt

Danielsen Architecture Vestergade 2C, 4. Sal 1456 København K

Ingeniør, konstruktioner

COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kgs. Lyngby

For mere information: kan du klikke ind på vores hjemmeside www.jmdanmark.dk eller skriv til jm@jmdanmark.dk. Du kan også ringe til os på telefon 3345 7000.

JM Danmark A/S

Nyropsgade 14

Fax 3345 7070

1602 København V

jm@jmdanmar k.dk

Telefon 3345 7000

www.jmdanmar k.dk

jmdanmark.dk


Kajkanten - Havnestad

Plantegninger & materialebeskrivelse

Ret til ĂŚndringer forbeholdes

jmdanmark.dk


2

værelser på 62 m2 •

Stuen

Lejlighed nr. 1

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Kig til havneløbet og Amagerfælled

Rummelig stue/alrum med god plads til arbejdsplads

Entré med plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Soveværelse 11 m2

Stue/ophold 27 m2

Entre 6 m2

Toilet/bad 5 m2

VM/ TT

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

1.950.000 E.0 62 m2

Bruttoareal

69 m2

Altanareal

0 m2


2

værelser på 73 m2 •

Stuen

Lejlighed nr. 2

Sydvendt terrasse på 17 m² med kig til havneløbet

Veldisponeret lejlighed med køkken tilbagetrukket fra køkken/alrum

Lys stue/alrum med god plads og udgang til terrasse

Entré med plads til opbevaring

Stor t vsoveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

VM/ TT

Toilet/bad 6 m2

Entre 6 m2

Stue/ophold 35 m2

Soveværelse 15 m2

Privat Have 17 m2

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

2.250.000 D.0 73 m2

Bruttoareal

80 m2

Terrasseareal

17 m2


3

værelser på 87 m2 •

Stuen

Lejlighed nr. 3

Dejlig terrasse på 11 m² mod syd med kig til havneløbet

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Charmerende karnap i stuen med kig til vandet

Rummelig entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle og disponibel plads til f.eks. skab, pusleplads eller strygebræt

Køkken diskret afskærmet mod stue/alrum med skuffeø

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Værelse

Soveværelse

9 m2

14 m2

VM/ TT Entre 7 m2

Toilet/bad 5 m2

Stue/ophold 40 m2

Målestok 1:100

Privat Have 11 m2

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

2.695.000 C.0 87 m2

Bruttoareal

94 m2

Terrasseareal

11 m2


2

værelser på 70 m2 •

1. sal

Lejlighed nr. 5

Fantastisk hjørnealtan på 13 m² med udsigt til havneløbet

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Stue/alrum med god plads til arbejdsplads

Entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Altan 13 m2

Soveværelse 13 m2

Stue/ophold 32 m2

Entre 7m

2

Toilet/bad 5 m2

VM/ TT

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

2.425.000 E.1 70 m2

Bruttoareal

77 m2

Altanareal

13 m2


2

værelser på 70 m2 •

3. sal

Lejlighed nr. 11

Fantastisk hjørnealtan på 13 m² med udsigt til havneløbet og Amager Fælled

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Stue/alrum med god plads til arbejdsplads

Entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Altan 13 m2

Soveværelse 13 m2

Stue/ophold 32 m2

Entre 7 m2

Toilet/bad 5 m2

VM/ TT

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

2.525.000 E.1 70 m2

Bruttoareal

77 m2

Altanareal

13 m2


3

værelser på 70 m2 •

4. sal

Lejlighed nr. 14

Rummelig altan på 9 m²

Kig til havneløbet og Amager Fælled

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Soveværelse

Værelse

13m2

7 m2

Stue/ophold

Entre

25 m2

7 m2

Altan 9 m2

Toilet/bad 5 m2

VM/ TT

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

2.500.000 E.1 70 m2

Bruttoareal

77 m2

Altanareal

9 m2


3

værelser på 94 m2 •

6. sal

Lejlighed nr. 19

Skøn altan mod syd med udsigt til havneløbet og Amager Fælled

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Charmerende karnap i stuen med kig til vandet

Rummelig entré med god plads til opbevaring og garderobe

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle og disponibel plads til f.eks. skabe eller pusleplads.

Køkken med god plads til opbevaring bla. med skuffeø

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord Værelse

Soveværelse

10 m2

17 m2

VM/ TT Entre 7 m2

Toilet/bad 7 m2

Stue/ophold 40 m2

Målestok 1:100 Altan 7 m2

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

3.600.000 C.1 94 m2

Bruttoareal Altanareal

101 m2 7 m2


3

værelser på 71m2 •

6. sal

Lejlighed nr. 20

Rummelig altan på 9 m²

Charmerende karnap i soveværelset med kig til havneløbet

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Soveværelse 13 m2

Værelse 7 m2

Stue/ophold 25 m2

Entre 7m

2

Altan 9 m2

Toilet/bad 5 m2

VM/ TT

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

2.600.000 E.1 71 m2

Bruttoareal

78 m2

Altanareal

9 m2


3

værelser på 83 m2 •

7. sal penthouse

Lejlighed nr. 22

Skøn terrasse mod syd med udsigt til havneløbet og Amager Fælled

Charmerende karnap i stuen med kig til vandet

Højt til loftet – god visuel oplevelse

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Rummelig entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle og disponibel plads til f.eks. skabe, hylder eller strygebræt

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Værelse

Soveværelse

9 m2

15 m2

VM/ TT Entre 7 m2

Toilet/bad 7m

2

Stue/ophold 31 m2

Terrasse 7 m2

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

4.000.000 C.2 83 m2

Bruttoareal Terrasseareal

90 m2 7 m2


3

værelser på 117 m2 •

7. sal penthouse

Lejlighed nr. 23

2 terrasser, en mod øst på 8m² og en mod syd på 10m²

Begge terrasser med kig til havneløbet og Amager Fælled

Veldisponeret lejlighed med separat køkken/alrum og udgang til terrasse

Køkken med bl.a. stort køleskab og stor fryser

Stor stue med udgang til sydvendt terrasse

Højt til loftet – god visuel oplevelse

Rummelig entré med god plads til opbevaring/garderobe

Stor t master bedroom med indbygningsskabe fra gulv til loft og direkte adgang til stor t badeværelse

Gæstetoilet med bruseniche

Forventet indflytning 1. april 2012

Nord

Terrasse

Soveværelse 19 m2

8 m2

Værelse 11 m

2

Toilet/bad 7 m2

VM/ TT

Entre 7 m2

Gæstetoilet 4 m2

Stue/ophold 48 m2

Terrasse 10 m2

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

5.500.000 H.2 117 m2

Bruttoareal Terrasseareal

124 m2 18 m2


3

værelser på 87 m2 •

Stuen

Lejlighed nr. 24

Stor solrig terrasse på 20m² mod syd, med kig til havneløbet og grønt område

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Rummelig entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle og disponibelt plads til f.eks. skab, pusleplads eller strygebræt

Køkken med god plads til opbevaring bla. med skuffeø

Forventet indflytning 1. maj 2012

Nord

Værelse 9 m2

Soveværelse 14 m2

VM/ TT Toilet/bad 5 m2

Entre 7 m2

Stue/ophold 39 m2

Privat Have 20 m2

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

2.695.000 B.0 87 m2

Bruttoareal

97 m2

Terrasseareal

20 m2


3

værelser på 91 m2 •

6. sal

Lejlighed nr. 36

Skøn altan på 7 m² mod syd med udsigt til havneløbet og Amager Fælled

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Rummelig entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle og disponibel plads til f.eks. skabe, hylder mm.

Køkken med god plads til opbevaring bla. med skuffeø

Forventet indflytning 1. maj 2012

Nord Soveværelse 17 m2

Værelse 10 m2

VM/ TT Toilet/bad 7 m2

Entre 7 m2

Stue/ophold 38 m2

Målestok 1:100

Altan 7 m2

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

3.650.000 A.1 91 m2

Bruttoareal Altanareal

101 m2 7 m2


3

værelser på 84 m2 •

7. sal penthouse

Lejlighed nr. 39

Skøn terrasse på 7 m² mod syd med udsigt til havneløbet og Amager Fælled

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Udgang til terrasse fra køkken/alrum

Højt til loftet – god visuel oplevelse

Rummelig entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle og disponibel plads til f.eks. skabe, hylder, strygebræt mm.

Forventet indflytning 1. maj 2012

Nord

Soveværelse

Værelse

16 m2

12 m2

VM/ TT Toilet/bad 7 m2

Entre 7 m2

Stue/ophold 29 m2

Terrasse 7 m2

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

4.000.000 B.2 84 m2

Bruttoareal Terrasseareal

94 m2 7 m2


4

værelser på 102 m2 •

1. sal

Lejlighed nr. 43

Direkte til vandet – syd/vestvendt hjørnelejlighed

Skøn syd/vestvendt hjørnealtan på 13m² med panorama udsigt over havneløbet og city

Veldisponeret lejlighed med køkken i åben forbindelse alrum

Fantastisk udsigt fra stue/alrum med store vinduer få meter fra vandet

Nyd udsigten til vandet allerede fra entréen

Charmerende karnap i soveværelset med kig til vandet

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

God plads til opbevaring

Forventet indflytning 1. juni 2012

Nord

VM/ TT Køkken 7 m2

Toilet/bad 5 m2

Entre 10 m2

Stue/ophold 29 m2

Soveværelse 13 m2

Værelse 13 m2

Værelse 8 m2

Altan 13 m2

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

4.900.000 F.1 102 m2

Bruttoareal

109 m2

Altanareal

13 m2


3

værelser på 84 m2 •

7. sal penthouse

Lejlighed nr. 62

Skøn terrasse på 7 m² mod syd med udsigt til havneløbet og Amager Fælled

Veldisponeret lejlighed med køkken/alrum i åben forbindelse med stue

Udgang til terrasse fra køkken/alrum

Højt til loftet – god visuel oplevelse

Rummelig entré med god plads til opbevaring

Soveværelse med indbygningsskabe fra gulv til loft

Badeværelse med vaskesøjle og disponibel plads til f.eks. skabe, hylder, strygebræt mm.

Forventet indflytning 1. juni 2012

Nord

Soveværelse

Værelse

16 m2

12 m2

VM/ TT Toilet/bad 7 m2

Entre 7 m2

Stue/ophold 29 m2

Terrasse 7 m2

Målestok 1:100

Kontantpris kr. Type Ret til ændringer forbeholdes

Nettoareal

4.500.000 B.2 84 m2

Bruttoareal Terrasseareal

91 m2 7 m2


Kajkanten - Havnestad Materialebeskrivelse

Ydervægge: Hvidpudset facade Vinduespartier og udvendige døre: Træ/alu som Velfac lavenergitermoruder Altaner: Udenpå liggende i stål. Gulv i hårdtræs planker Terrasser: Gulv i betonfliser 30 x 30 cm. Afgrænses af bøge hæk planter ca. 30 cm høje. Bærende indervægge: Beton Skillevægge: Letbeton

Køkkendesign: HTH køkken med 4 designlinjer: Designlinje 1 HTH Moderne Space i hvid glans 25 med indbyggede greb. Bordplade i 20mm sort Ceasar Stone Negro Anubis. Stænkplade på bagvæg er i glas (grønligt skær) i højde af 30 cm. Sokkel i hvid. Køkkenvask er Blanco planforsænket. Designlinje 2 - tilkøb

HTH Straight højglans sort eller hvid med Etageadskillelse: Betonelementer. ”skuffelook”. Bordplade i 20mm Ceasar Lofter: Hvidmalede betonlofter. I enkelte Stone Snow White - hvid. tilfælde er der monteret hvidmalede gipslof- Stænkplade på bagvæg er i glas (grønligt ter. Loftshøjde ca 250 på normale etager og skær) i højde af 30 cm. Sokkel i sort. Køkca. 265 cm i penthouse undtagen i baderum, kenvask er planlimet Juvel. hvor loftet er sænket til ca. 220 cm. Indvendige vægoverflader: Spartlet og malet.

Designlinje 3 HTH Model Mørk Struktur 656 - grebløs. Gulve: : Valgfrihed mellem eg og ask parket- Hvide overskabe KA glat hvid. Bordplade i gulv 14 mm med færdigbehandlet overflade 20mm Ceasar stone Snow White. Stænkmed uv-matlak. plade på bagvæg er i glas (grønligt skær) i højde af 30 cm. Klik Push Greb. Sokkel i alu. Hoveddør: Massiv pladedør Køkkenvask er planforsænket Blanco. Indvendige døre: Hvidmalede, glatte døre. Hovedtrappe: Lys terrazzo. Elevatorer: Elevatorer betjener samtlige etager. El-installationer: Hver bolig er udstyret med det lovpligtige antal el-udtag og stikkontakter samt el-udtag for håndklædetørrer og hårtørrer i bad. Telefon, tv m.m.: Boligen er forberedt for TV, telefon og it. Varme: Radiatorvarme i alle lejligheder, dog med gulvvarme i baderum.

Designlinje 4 HTH Model KI i rød højglans laminat. Bordplade i 20mm Ceasar Stone Snow White - hvid . Stænkplade på bagvæg er i glas (grønligt skær) i højde af 30 cm. Sokkel i alu. Synlige greb i stål modern. Køkkenvask er planforsænket Blanco.

Bad: Badeværelset er udstyret med hvid sanitet. Toilet Villeroy & Boch - væghængt. Formstøbt firkantet vask med hvide underskabe fra HTH. Blandingsbatterier som Børma. Afskærmet bruseniche beklædt med vægfliser i formatet ca. 10 x 30 cm. Enkelte badeværelser er afskærmet med glasvæg. Øvrige vægge er beklædt med filt og malerbehandlet i lys farve. På gulvet er lagt klinker i formatet ca. 30 x 30 cm. Valgfrihed mellem 3 udvalgte designlinjer for gulvklinker i formatet 30 x 30 cm. Vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler i kvalitet som Siemens. Garderobeskabe: Indbygningsskabe med skydelåger i soveværelse. Øvrige skabe med hængslede låger i HTH glat hvid. Cykelparkering: Cykelparkering i kælder og på terræn. Udenomsarealer: Fri- og opholdsareal er placeret oven på parkeringskælder og på terræn. Parkering: Parkering i parkeringskælder og på terræn.

Ret til ændringer forbeholdes

Hårde hvidevarer: Fuldt integreret køle-/ fryseskab. Nedfældet kogeplade, indbygningsovn, fuldt integreret opvaskemaskine. Emfang. Alt i kvalitet som Siemens.

Renovation: Affaldsskakt tilsluttet centralt skraldesuganlæg. Ventilation: Mekanisk udsugning fra alle lejligheder. Depotrum: Depotrum er placeret i kælder.

jmdanmark.dk Ret til ændringer forbeholdes

Kajkanten  
Kajkanten  

Unikke lejligheder på Islands Brygge

Advertisement