Page 1

Vis hele produktsortimentet ditt med cadesign form


Én customizer... alle muligheter Med 3D kan vi lage tusen versjoner av samme produkt og presentere ALLE mulighetene for kunden din med få klikk. Kan du oppnå det i et fotostudio…?


Kundeinvolvering konverterer interesse til kjøp Imøtekom din kundes ønske om å gjøre en standard til sitt eget unikum og involver ham i ditt produkt.


All informasjon lett tilgjengelig Produktbilder, størrelser, materialetyper, bruksanvisninger, tilbehør, vedlikeholdsveiledning og så videre – alt kan du ha i din customizer.


Ett klikk – så er du i gang Ingen spørsmål eller inntasting av informasjon som kjeder kunden din. Ett klikk, og han har hele sortimentet ditt rett foran seg. Slik fanger du og holder fast på kunden din.


Lynrask lasting + lynraske valg = lynraskt salg Din customizer er ikke et tungt program som laster og laster – nei, slett ikke! Alle valg foretas lynraskt, og det er noe kundene liker.


Lengre tid pü ditt nettsted betyr kortere tid hos konkurrenten Besøkstiden pü nettstedet ditt vil stige markant med en customizer, og ditt merke vil stü sterkere blant de mange valgmulighetene.


Splitter ny gjenbruk Et nytt produkt i serien? Inn med det! Vi har jo allerede grunnelementene liggende, så vi justerer bare når det kommer nye skudd på stammen. Det er gjenbruk på sitt beste… eller kanskje snarere når det er mest lønnsomt.


Fotorealistiske miljøer din kunde fritt kan bla i Hvorfor nøye seg med å presentere produktet i ett eneste miljø? Vis kunden alternativer! Hvis du ikke fanger ham med det ene bildet, så fang ham med det neste.


Selg produktet ditt før det er i produksjon Det er 3D. Så hvis du har ideen kan vi omsette den til en 100 % fotorealistisk produktpresentasjon… Som vi for øvrig kan endre og justere hele tiden, hvis ideen får nye ben å gå på.


Alle enheter - nür som helst og hvor som helst En customizer kan benyttes pü alle elektroniske enheter og kan eventuelt videreutvikles med beregningsmodul og nettbutikk... Selvfølgelig i en design som matcher deres visuelle identitet.


Hvis du stod med… …en forhandler som viser ett foto - av ett produkt, i én farge, i ett miljø, med én styling og én kombinasjon.

eller ….en forhandler som fritt lar deg sette sammen din helt egen løsning med alle fargevalg, alle materialvalg, presentert i forskjellige miljøer og med forskjellige uttrykk direkte på nettbrettet ditt

… hvilken ville du velge?


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud Ring eller skriv til Carsten Krogh Hansen T: 4010 4950 E: ckh@cadesignform.dk


Kundecase

Benders AB, Sverige

Se løsningen her


Kundecase

Invita, Danmark

Se løsningen her


Kundecase

Feldhaus, Tyskland

Se løsningen her


Kundecase

Carl Hansen & sønn, Danmark

Se løsningen her


Kundecase

Unoform, Danmark

Se løsningen her


Kundecase

Outline, Danmark

Se løsningen her


Kundecase

Poggenpohl, Tyskland

Se løsningen her


Kundecase

Egernsund Tegl, Danmark

Se løsningen her


Full service Full value Nå ut til kundene med hele markedsføringen din. Vi utfører alt innenfor 3D-film og animasjon, onlineløsninger, 3D-customizing og in store- & showroomløsninger Kontakt oss for mer informasjon om disse løsningene på 0045 87 30 00 00

Customizer - CKH - NO  

Cadesign form as Graphics

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you