Page 1

Vis dit fulde produktsortiment med cadesign form


Èn customizer... alle muligheder Med 3D kan vi lave tusinde versioner af samme produkt og præsentere ALLE mulighederne for din kunde med få klik. Kan du opnå det i et fotostudie…?


Kundeinvolvering konverterer interesse til køb Imødekom din kundes ønske om at gøre en standard til sit eget unikum og involver ham i dit produkt.


Alle informationer lige ved hånden Produktbilleder, størrelser, materialetype, brugsanvisninger, tilbehør, vedligeholdelsesvejledning og så videre – alt kan ligge i din customizer.


Èt klik – så er man i gang Ingen spørgsmål eller indtastning af informationer der keder din kunde. Ét klik og så har han hele dit sortiment foldet ud foran sig. Sådan fanger og fastholder du din kunde.


Lynhurtig loading + lynhurtige valg = lynhurtigt salg Din customizer er ikke en tung fætter, der loader og loader – nix! Alle valg foretages lynhurtigt, og dét er noget kunderne kan li’.


Længere tid på dit site betyder kortere tid hos konkurrenten Besøgstiden på dit site vil stige markant med en customizer og dit brand vil stå stærkere blandt de mange valgmuligheder.


Spritnyt genbrug Et nyt produkt i serien? Ind med det! Vi har jo allerede grundelementerne liggende, så vi justerer bare ind, når der kommer nye skud på stammen. Det er genbrug, når det er bedst… eller måske snarere, når det er mest rentabelt.


Fotorealistiske miljøer din kunde frit kan bladre i Hvorfor nøjes med at præsentere produktet i ét miljø? Vis kunden alternativer! Hvis du ikke fanger ham med det ene billede, så fang ham med det næste.


Sælg dit produkt, før det er i produktion Det er 3D. Så hvis du har ideen, kan vi omsætte den til en 100 % fotorealistisk produktpræsentation… Som vi i øvrigt hele tiden kan ændre og justere, hvis ideen får nye ben at gå på.


Alle enheder - nür som helst og hvor som helst En customizer kan anvendes pü alle elektroniske enheder og kan eventuelt videreudvikles med beregningsmodul og webshop... Selvfølgelig i et design, der matcher jeres visuelle identitet.


Hvis du stod med… …en forhandler, der viser ét foto - af ét produkt, i én farve, i ét miljø, med én styling og én kombination.

eller ….en forhandler, der frit lader dig sammensætte din helt egen løsning med alle farvevalg, alle materialevalg, præsenteret i forskellige miljøer og med forskellige udtryk direkte på din tablet

… hvad ville du så vælge?


Kunde case

Benders AB, Sverige

Se løsningen her


Kunde case

Invita, Danmark

Se løsningen her


Kunde case

Feldhaus, Tyskland

Se løsningen her


Kunde case

Carl hansen & søn, Danmark

Se løsningen her


Kunde case

Uno form, Danmark

Se løsningen her


Kunde case

Outline, danmark

Se løsningen her


Kunde case

Poggenpohl, Tyskland

Se løsningen her


Kunde case

Egernsund Tegl, Danmark

Se løsningen her


Kontakt os for et uforpligtende tilbud Ring eller skriv til Carsten Krogh Hansen T: 4010 4950 E: ckh@cadesignform.dk


Full service full value Kom ud over rampen i hele din markedsføring. Vi laver alt inden for 3D-film og animation, online ydelser, 3D-customizing og instore- & showroomløsninger Kontakt os for mere information om disse ydelser 8730 0000

Customizer - CKH  

Cadesign form as Graphics

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you