Page 153

MEMÒRIA 2013 Caateeb

Comunicació, cultura i actes socials Exposicions “Simfonies Cromàtiques”, d’Elvira Pla i Samir Belhaouss Data: del 21 de gener al 15 de març “Dibuixos”, d’Àngel Martínez Data: del 8 d’abril al 31 de maig “Moments de Natura”, de Jordi Chamagué Data: del 5 de juny al 19 de juliol “L’informatiu 20 anys!” Data: del 9 de setembre a l’11 d’octubre 5è Concurs Biennal de Fotografia 2013 amb el lema “La rehabilitació energètica” Data: del 21 d’octubre al 20 de desembre

La comunicació de totes les activitats que s’han programat a la delegació s’han reflectit en diferents espais a L’Informatiu. També s’han anunciat a la circular mensual que s’ha fet arribar als col·legiats de la comarca, que ha rebut també el 7@ i en alguns casos també ho han pogut llegir a la premsa de la comarca.

Sopar de la Delegació El divendres 18 d’octubre va tenir lloc el 22è Sopar de la Delegació del Vallès Occidental, que en aquesta ocasió es va fer al Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa de Sabadell. L’edifici situat a l’edifici modernista La Energia, a la Plaça del Gas de Sabadell, i el museu proposa un recorregut per la història de la companyia, una descripció de l’evolució de la indústria del gas i l’electricitat en els segles XIX i XX a través dels canvis socials que comporten els nous invents i les noves tecnologies; una reflexió sobre el present i el futur de l’energia, és a dir, sobre la importància d’utilitzar de manera eficient els recursos naturals i sobre la manera d’obtenir energia de forma continuada, econòmica i de baix impacte ambiental; i, finalment, una visió de l’edifici que, des del Mirador, mostra les mesures de sostenibilitat fetes en la restauració i la nova construcció de l’edifici.

La trobada va ser presidida pel delegat del Vallès Occidental, Jaume Casas, el vicepresident primer del Col·legi, Antoni Floriach i el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso. També ens va acompanyar la tinenta d’alcalde de l’Àrea de Planificació Urbanística i Territori de l’Ajuntament de Terrassa, Carme Labòria, el president de CECOT, Antoni Abad, el director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, Martí Solà, la directora del Museu del Gas, Eva Buch. Hi van assistir membres de la Junta de Govern del Col·legi i de les diferents comissions territorials, a més de diversos representants dels col·lectius professionals de la comarca. En el transcurs del sopar es va retre homenatge als col·legiats amb 25 anys d’exercici professional: Pere Aguilar Soldevila i també es va donar la benvinguda a la nova col·legiada: Cristina Lafuente Romero, que van assistir al sopar. Abans del sopar, es va realitzar una visita guiada al Museu del Gas, que va estar conduïda pel l’arquitecte tècnic de l’obra (Roger Bancells) i els directors de l’obra (Daniel Freixes, Eulàlia González, Vicenç Bou i Artur Arias).

Activitats d’àmbit ciutadà Els aparelladors del Vallès Occidental també han donat suport a diferents activitats d’àmbit ciutadà de lleure, artístiques i a entitats encaminades a treballar per la salut com ara: PENJATS PER LES MATES. ‘Penjats per les mates’ és un concurs que vol promoure l’interès per les matemàtiques entre els alumnes de secundària. I entre aquests, sobresurten els més destacats en aquesta matèria. En total, 21 centres d’ensenyament de Terrassa, i l’àrea d’influència, han participat amb els seus 1.876 alumnes en un concurs organitzat pel Grup de Didàctica de les Matemàtiques de Terrassa i que se celebra des de l’any 2000, declarat Any mundial de les matemàtiques. FUNDACIÓ ONCOLLIGA. La Fundació Privada Lliga Catalana d’ajuda oncològica, “ONCOLLIGA” és una entitat sense afany de lucre, que té per finalitat la lluita contra les malalties oncològiques. FUNDACIÓ PRODIS. Prodis contribueix a crear benestar i qualitat de vida. Treballen amb i per a les persones, faciliten la millora del seu entorn i aporten una qualitat universal com a bé comú de la societat. Integren clients i proveïdors amb l’objectiu d’aportar valor a la societat, per mitjà de productes i serveis de qualitat.

153

Profile for CAATEEB Col·legi Aparelladors

Memòria CAATEEB 2013  

Memòria del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació corresponent a l'any 2013.

Memòria CAATEEB 2013  

Memòria del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació corresponent a l'any 2013.

Profile for caateeb
Advertisement