Page 141

MEMÒRIA 2013 Caateeb

Consell Municipal de Medi Ambient

Conveni de col·laboració amb Clack Produccions

El Consell Municipal de Medi Ambient és un organisme de caràcter consultiu en les matèries de competència municipal que afectin de manera directa o indirecta al medi ambient. El Consell està integrat, entre d’altres, per representants d’entitats i organitzacions de la ciutat, així com dels grups polítics amb representació municipal. Aquest any la delegació, representada pel seu delegat, ha iniciat la participació en aquest consell.

La Delegació del Maresme i Clack Produccions van signar el passat 26 de maig de 2011 un conveni de col·laboració durant cinc anys per impulsar un nou espai cultural al servei de la ciutat. L’activitat de Clack es durà a terme en el local que està just al costat de la Delegació, al carrer Xammar. L’espai tindrà el format de cafè cultural i la creació audiovisual serà un dels seus punts més forts.

Casa Capell. Club 21 La Delegació del Maresme dóna suport al programa d’ activitats del Club 21 que s’ organitzen a la Casa Capell de Mataró sobre desenvolupament sostenible. La Casa Capell és un equipament municipal situat al Parc Central de Mataró que, sota l’aparença d’un habitatge comú, busca mostrar a tothom aquelles opcions que tenim a l’abast per encaminar-nos cap a un desenvolupament sostenible. La Casa Capell s’adreça a tota la ciutadania, les entitats, els centres educatius i les empreses de Mataró. Conveni de col·leboració amb l’Associació Sant Lluc per l’Art Continua el conveni entre la Delegació del Maresme i l’Associació Sant Lluc per l’Art per promocionar l’art i la cultura al Maresme. El conveni s’ha renovat aquest any 2013 i Sant Lluc començarà la cinquena temporada d’exposicions a la Delegació. Des del gener fins al juny de 2013 s’han realitzat 6 exposicions amb un gran èxit de participació ciutadana.

Conveni de col·laboració amb l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró i la Fundació Tecnocampus MataróMaresme El 26 de gener de 2012 es va signar un conveni de col·laboració entre l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i la Delegació del Maresme del Caateeb que té com a principals objectius: fomentar la capacitació dels professionals en competències transversals, l’adquisició de noves competències tecnològiques que millorin l’eficiència i la productivitat dels professionals, l’accés a la informació sobre sortides professionals i el foment de l’emprenedoria. Conveni de col·laboració amb TE de Tertúlia La Delegació del Maresme i l’entitat cultural Te de Tertúlia van signar a l’octubre de 2012 un conveni de col·laboració per impulsar un nou espai cultural al servei de la ciutat, les tardes culturals al Col.legi d’Aparelladors.

141

Profile for CAATEEB Col·legi Aparelladors

Memòria CAATEEB 2013  

Memòria del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació corresponent a l'any 2013.

Memòria CAATEEB 2013  

Memòria del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació corresponent a l'any 2013.

Profile for caateeb
Advertisement