Page 139

MEMÒRIA 2013 Caateeb

Activitats culturals i lúdiques

Ofrena a la verge del Monestir de Montserrat

III Partit de Futbol Dual El 17 de febrer, durant les festes de la Llum, es va celebrar el 3r Partit de Futbol Dual (amb dues pilotes) a l’Estadi municipal de futbol del Congost, on es van enfrontar la Intercol·legial Tècnica de la Catalunya Central i la Fundació Universitària del Bages en un ambient lúdicofestiu.

El 9 de juny, amb motiu del 25è aniversari, la delegació va organitzar una caminada al Monestir de Montserrat, on hi havia l’opció de pujar caminant, pel cremallera o amb cotxe. A una hora i lloc concrets hi va haver la trobada de tots els participants. Dins la basílica es va fer ofrena floral a la Verge i missa, posteriorment els escolanets de Montserrat van fer els cants: Conventual, Salve i Virolai.

Partit Bàsquet Manresa – UCAM Murcia

Amistós de Futbol 7 Caateeb i Coac a Castellgalí

El 14 d’abril, la Delegació va oferir l’oportunitat de veure el partit de la jornada 29 de la lliga Endesa enfrontant el Bàsquet Manresa i l’Ucam Murcia a un preu reduït per col·legiats, familiars i amics en motiu de la celebració del 25è aniversari. L’esdeveniment va tenir lloc al Pavelló Nou Congost.

El 28 de juny, arquitectes i aparelladors de les respectives delegacions al Bages, Berguedà i Anoia, es van veure les cares al camp municipal de Castellgalí. Jugat en format de Futbol 7 i en ambient lúdicofestiu, el partit es va decantar de la banda dels aparelladors per un contundent 7 a 4.

Caminada a la Tossa de Montbui El 5 de maig, amb motiu del 25è aniversari, la delegació va organitzar una caminada a la Tossa de Montbui (Anoia), on a més de la caminada, és va esmorzar, es va fer una visita guiada a l’esglèsia de Santa Maria de Tossa i al Castell, es va fer una ofrena floral a la Verge i la coral Migto ens va acompanyar amb algunes cançons. Caminada al Santuari de la Mare de Deu de Queralt El 19 de maig, amb motiu del 25è aniversari, la delegació va organitzar una caminada al Santuari de la Mare de Déu de Queralt (Berguedà), on després d’un bon esmorzar, es va iniciar la caminada fins el Santuari. A dalt ens va rebre el Mossèn Ramon Barniol i es va fer ofrena floral a la Mare de Déu. L’alcalde de Berga també ens va acompanyar en aquesta activitat.

Fires i premis Fira Ecoviure i XI Premis Ecoviure a les Instal·lacions i Construccions Sostenibles Durants els dies 18, 19 i 20 d’octubre d’enguany al Palau Firal de Manresa va tenir lloc la Fira Ecoviure, una fira per a la sostenibilitat on participen diferents sectors i es reparteixen diferents premis. Durant aquests dies es fa el lliurament dels premis, hi han jornades tècniques i es realitzen activitats divulgatives.

139

Profile for CAATEEB Col·legi Aparelladors

Memòria CAATEEB 2013  

Memòria del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació corresponent a l'any 2013.

Memòria CAATEEB 2013  

Memòria del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació corresponent a l'any 2013.

Profile for caateeb
Advertisement