Page 177

MEMÒRIA 2018

177

COMUNICACIÓ, CULTURA I ACTES SOCIALS Sopar anual de col·legiats i col·legiades La Delegació d’Osona-Moianès va celebrar el tradicional sopar de col·legiats el divendres dia 1 de juny, a l’emblemàtic restaurant de Ca l’U de Vic, un dels restaurants més antics de la ciutat, ara ubicat al carrer de la Riera en una casa senyorial del segle XVIII. Es tracta de la casa Fontcuberta, on va néixer l’escriptora Maria Àngels Anglada i que compta amb frescos i pintures de Francesc Pla el Vigatà, tot un símbol a la comarca. Va ser una oportunitat perfecta per trobar-nos amb els companys i gaudir d'una agradable vetllada amb un bon sopar, al qual van assistir 90 persones. Abans del sopar es va fer una visita guiada a la ciutat barroca dels Morató, una nissaga de mestres d’obres, escultors i artistes vigatans responsables d’algunes obres cabdals del barroc català. En la visita ens vam endinsar en a aquesta època a través dels seves cases senyorials, esglésies i monestirs. Després hi va haver un aperitiu i a continuació ens vam entaular per seguir amb la resta del sopar a la planta noble de l’edifici. Durant la celebració, la delegada Maria Molins va adreçar unes paraules als assistents i tot seguit es va retre homenatge als col·legiats que celebraven els 50 anys de professió: Josep Cu-

La trobada anual es va fer al restaurant Ca l’U de Vic

llell, Rogeli Fletas i Enric Torné; als que complien els 25 anys: Santi Garolera, Miquel Autet i Josep Ocaña; i també es va aprofitar per a presentar als nous col·legiats. Al final del sopar vam gaudir d’un espectacle de màgia, combinat amb una “Quina” amb sorteig de regals inclosos per rematar la festa!

La Festa de l’Esport: torneig de futbol i pàdel Data: 15 de setembre Lloc: Centre esportiu Valldaura Sport a Barcelona La Delegació va participar al torneig de futbol 7 que va tenir lloc a Barcelona amb motiu de la festa de l’esport. El nostre equip va quedar classificat en segona posició. Els nostres companys del Moianès Xavier Sala i Roger Ubals també van quedar classificats en segona posició en el torneig de pàdel que es va celebrar el mateix dia. D’altra banda, Pau Prat va ser el guanyador del premi que es va sortejar entre els participants, que consistia en una excursió per a dues persones en moto de neu.

Profile for CAATEEB Col·legi Aparelladors

Memòria CAATEEB 2018  

Memòria d'acció col·legial del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona. 2018

Memòria CAATEEB 2018  

Memòria d'acció col·legial del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona. 2018

Profile for caateeb
Advertisement