Page 91

MEMÒRIA 2016 / Caateeb

FORMACIÓ DE FORMADORS El Col·legi ha desenvolupat un pla de formació de formadors dirigit única i exclusivament al seu quadre docent amb l’objectiu de millorar les competències pedagògiques dels formadors i la qualitat de la formació.

SABER-FER DE L’ÀREA DE FORMACIÓ DEL CAATEEB

Es plantegen diferents tipus d’activitats formatives adreçades a reforçar les capacitats de transmissió de coneixement a l’aula, la metodologia pedagògica, la preparació de material... Enguany s’han organitzat les accions Comunicació per a professionals formadors, Didàctica de l’aprenentatge i El rol del formador.

El caateeb ha transmès el seu saber-fer en formació en línia al Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, tot gestionant la seva plataforma de formació e-learning Aula Col·legial.

També s’ha organitzat una acció sobre Gestió documental, el Project Management Institute (pmi) i el Building Information Modeling (bim), amb l’objectiu de donar paràmetres sobre procediments i gestor documentals i donar a conèixer aquesta institució i aquest sistema de treball cooperatiu. En aquestes activitats han participat 55 formadors.

TROBADA DE FORMADORS El caateeb organitza anualment la trobada de professors amb l’objectiu d’informar del que ha realitzat l’àrea de formació en l’any acadèmic en curs i quines novetats es duran a terme en el nou any. L’altre objectiu és potenciar la relació del professorat amb el caateeb i el coneixement entre ells. Crear un equip sòlid de professors que es sentin vinculats al CAATEEB. Cada any s’organitza un tipus d’activitat, amb una temàtica diferent, que emmarca aquesta trobada. Enguany s’ha realitzat una xerrada sensorial, a càrrec d’Ada Parellada. Es va plantejar com una xerrada experimental, en la què el participant descobria les seves limitacions gustatives i subjugades al sentit de la vista, la oïda i el tacte. Va ser una sessió participativa on es plantejava aprendre, de forma lúdica, a distingir entre aromes, olors, gustos i  textures.

91

Profile for CAATEEB Col·legi Aparelladors

Memòria CAATEEB 2016  

Memòria d'accio col·legial del Col·legi d'Aparelladors de Barcelona corresponent a l'any 2016.

Memòria CAATEEB 2016  

Memòria d'accio col·legial del Col·legi d'Aparelladors de Barcelona corresponent a l'any 2016.

Profile for caateeb
Advertisement