Page 1

Danmarks Billigste Webshop

99,FRA

kr.

www.c-soft.dk


Velkommen

Hos C-Soft får du en nem og overkommelig Webshop til Danmarks Billigste Pris. Du kan komme igang hurtigt og enkelt. Webshoppen henvender sig til dig, der ikke vil have begrænsninger, men en webshop med muligheder. C-Soft tilbyder selvfølgelig Gratis Support via mail. Endvidere er der mulighed for fjernundervisning, hvis du har brug for hjælp.

Design

Du skal selvfølgelig have dit eget design til webbutikken og med en webshop V1 har du mulighed for selv at skræddersy din webbutik ved blandt andet at vælge moduler til og fra i butikken, samt placeringen af de enkelte moduler. Har du brug for en Webpartner med partner med erfaring og muligheder, så er det helt klart C-Soft skal med i dine overvejelser i valget af webbureau. Vi ser ingen begrænsninger men masser af muligheder. Denne pjece fortæller lidt om vores webshop løsning Version1. C-Soft tilbyder også Webshop version2, Facebook produkter og meget mere. Kontakt os for yderligere information på info@c-soft.dk eller se mere på www.c-soft.dk Velkommen som kunde hos C-Soft - Vi har Din webshop Løsning!

Jens Stage Jens Stage

Stifter & Udvikler


Ingen Begrænsninger

Webshoppen tager udgangspunkt i, at du ikke skal opleve bebrænsninger. Derfor er Webshop V1 en køreklar løsning, hvor du skal vælge farver, ligge logo ind, taste varegrupper og varer. Så er din butik kørende.

Nem at bruge

Webshop V1 styres nemt af den let tilgængelige administration. Den er bygget op over faneblade, der gør det nemt at se hvor du skal hen og hvilke muligheder du har. I administrationen styres nemt ordrer, kunder, nyhedsbrev, rabat kuponner, Der er ingen begrænsninger på antallet salgsrapport og meget mere. af varegrupper, varer, varianter, nyheder og kunder.

SEO Optimering

Webshoppen V1 er SEO optimeret med mulighed for Meta Tag beskrivelser, SEO Url’er og Tags. SEO optimering er en vigtig faktor i søgemaskinerne i dag.

Moduler

Webshop V1 rummer rig mulighed for en Unik webbutik med masser af moduler. Modulerne indeholder for eksempel bannere, mest solgte varer, slideshow, afstemninger, Nyeste varer, valutavælger, kalender, varegurpper, indkøbskurv, FAQ, galleri og meget mere. Webshoppen kan også opbygges simpelt, da du selv vælger om de enkelte moduler skal vises og hvor de skal vises.

Prøv en Gratis Demo Webshop www.c-soft.dk


Webshop Version1 koster

Alle funktioner i webbutikken er med i prisen. • 99 kr. pr. måned ved 12 måneder • 129 kr. pr. måned ved 6 måneder • 149 kr. pr. måned ved 3 måneder

Oprettelse

Ved åbning af Din nye webshop er der et engangsbeløb på 299 kr. til oprettelse

Betaling

Webshoppen rummer i forvejen muligheden for Bankoverførsel og Kontant betaling. Derudover har du mulighed for at vælge at få Dankort og E-Dankort via quickpay for kun 49 kr. om måneden.

Værdi Kupon til Google

Når du har besluttet dig for at få Din nye Webshop hos C-Soft.dk giver vi dig en værdikupon med til Google Adwords. Så kan du komme godt i gang med at reklamere for din nye Webshop.

Den Billigste

En Webshop v1 er Danmarks billigste webshop med flest tilgængelige funktioner for prisen. Den er nem at gå til og du er køreklar i løbet af ganske kort tid. En Webshop V1 henvender sig til dig, der ønsker at komme hurtigt i gang for små penge. Vi tilbyder en fyldestgørende manual, som du kan tilgå 24 timer i døgnet.


Referencer

Ønsker du at se et lille udpluk af vores nuværende kunder? Øverst på siderne her, er forsiden af et par af vores kunder. Ønsker du at se et større udvalg og se butikkerne “live”? Så klik her for at se referencer.

Alle Typer

Hos C-Soft har vi et stort og bredt udvalg af kunder. Vi har hobbysælgeren, fritidssælgeren, enkeltmandsbutikken og dem med mange ansatte fra detail til grossist led og produktion. Vores to webshop løsninger henvender sig til alle, der ønsker at sælge på det ene eller andet plan. Så om du er grossist til kommunerne, sælger brugskunst, hundeartikler, E-cigaretter, Antik forhandler, Alarm sælger, abonnementssælger, rejsefirma, tøjbutik, børnetøjsbutik, printergrossist, Gokartsælger, Bilforhandler, kursussælger, Frisør eller ?? Så har du mulighed for en konstruktiv og proffessionel webshop hos C-Soft.dk Klik her og Prøv en Webshop Gratis i 14 dage

Har du allerede en Webshop...

Men ønsker at skifte til et nemmere og billigere system? Så er C-Soft jo selvfølgelig behjælpelig. Vi kan hjælpe med overførsel af kunder, ordrer, varegrupper, varer, nyheder og meget mere. Ring og få et specifikt tilbud på overflytning og import af Data.

Et lille udpluk af vores Vision!

C-soft ønsker langvarige kunderelationer, som opbygges gennem tillid, samarbejde og troværdighed, hvor vi konsekvent satser på: • Høj sikkerhed • Fælles udvikling og kvalitetssikring • God økonomi for begge parter Ønsker du at læse hele vores grundlag som firma - kan du gøre det ved at klikke her

www.c-soft.dk


Prøv en GRATIS Demo Webshop i 14 Dage

Klik Her og Kom i gang med det samme

www.c-soft.dk

info@c-soft.dk

66 17 44 51

Danmarks Billigste Webshop - Version1 Danmarks Bedste Webshop - Version2

Vi har din nye webshop!

WebShop Design C-Soft.dk V1  

Danmarks Billigste Webshop KUN 99 kr. Vær klar til at sælge varer på nettet på kort tid! Billig, dansk, google optimeret, køb, design, websh...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you