Page 1

JOLIEN VISSCHER BART MULDER MARLIES DE LANGE

EEN ONTWERP VAN TRUDY HEIJNE

MICHIEL WILLEMS TRUDY HEIJNE JOSINE KREMER NIEK KANTER LOES DE VENT JELMER VAN DER LAND

JILL WITTEMAN KIRSTEN ROOS MARLOUS KUIK

PRo

VRIJ DAG 6 JULI

G

ra

M

PRODUCTIEHUIS MEDIASTIEK

ILSE ZWAKENBERG ROBIN DE BOER RIANKA WIERSEMA


PRODUCTIEHUIS MEDIASTIEK

PROGRAMMA

WE CARE, WE LOVE, WE PRAY

Aan de voet van het Nguru-gebergte in Tanzania ligt één van de eerste missie-ziekenhuizen die het land kent, het St. Francis Turiani Mission Hospital. Een drukbezocht 180 bedden tellend ziekenhuis. Waar, hoe arm je ook bent, altijd iemand een helpende hand rijkt.

19:00 De deuren gaan open, maar er is nog genoeg tijd voor een drankje.

19:30

Aanvang met de presentatrices van de avond Jill Witteman en Jolien Visscher.

19:45

We care, we love, we pray Talent op noppen Studying Economics and Business in Groningen

21:00

TALENT OP NOPPEN

Eurovoetbal is een internationaal jeugdtoernooi in Groningen dat jaarlijks plaatsvindt in het pinksterweekend. Veel grote clubs maakten in het verleden hun opwachting. In deze documentaire staat de reis van de spelers naar Eurovoetbal centraal. Hierbij zijn de thema’s betekenis, passie en sfeer erg belangrijk!

Pauze

21:15

Met plezier werken aan je toekomst in een bruisende studentenstad. Dat is FEB, oftewel Faculty of Economics and Business. Deze studie aan de Universiteit van Groningen biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel Nederlandse als Internationale studenten. Laat je verrassen door deze sprankelende promotiefilm.

Zuiver geluid Pad der herinnering

22:15

Afterparty in de bar van Forum Images.

STUDYING ECONOMICS AND BUSINESS IN GRONINGEN

ZUIVER GELUID Jan Kuiper is een internationaal bekende gitarist die samenwerkt met musici over de hele wereld. Naast musicus is hij cultureel ondernemer, yogi en praktiserend boeddhist. Een uitermate interessante persoonlijkheid. Maar wie is Jan Kuiper?

PAD DER HERINNERING Mente is vijftien, zit in klas 3 van het gymnasium en gaat in haar vrije tijd naar pianoles. Mevrouw Musaph is 85 jaar en werdt op haar vijftiende met haar familie opgepakt door de Duitsers. Mente volgt het pad van mevrouw Musaph om er achter te komen hoe haar leven er destijds uit zag.

Programma Premiere  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you