Page 1

Tijm 3 | 7892 AD Klazienaveen

Business Bootcamp Challenging

In samenwerking met

Back to Basic Inspiring

Psyche Voeding Bewegen

Drie pijlers, onlosmakelijk verbonden: psyche, voeding en bewegen. Een gezonde levensstijl is de balans vinden tussen lichaam en geest in combinatie met een verantwoord eetpatroon, op een manier waar jij je goed bij voelt.

as told

tekst & ontwerp

BY TRUDY

info@astoldbytrudy.com

Get ready for the job


Business Bootcamp De bootcamp is geheel naar wens in te vullen. Een ééndaagse training, een weekend of een week, er zijn mogelijkheden te over! Vrijdag Na een lange werkweek komen collega’s in de namiddag aan op het Sportlandgoed. Bepakt en bezakt wordt er kennis gemaakt met de instructeurs om vervolgens alle bagage in de blokhutten te droppen. Voordat iedereen aanschuift voor het diner worden de deelnemers onderworpen aan een individuele fittest. De resultaten geven inzicht in de fysieke gezondheid van de participant. Door middel van een workshop, waarin het verband tussen psyche, voeding en beweging wordt uitgelegd, wordt benadrukt hoe je aan je fysieke en mentale gezondheid kan werken om doelgericht resultaten te behalen. Het weekend wordt ingeluid met een Run Natural loopclinic. De schoenen kunnen in de kast blijven staan want deze eeuwenoude looptechniek leer je op blote voeten. De avond wordt afgesloten met een drankje bij een behaaglijk kampvuur. Zaterdag Vroeg uit de veren deze zaterdagochtend want om 07:30 wordt iedereen aan de ontbijttafel verwacht om vervolgens ouderwets gedrild te worden tijdens een intensieve bootcamp. Moe maar voldaan wordt er ‘s middags gezamenlijk in de buitenlucht geluncht. Dan, waar iedereen tijdens de bootcamp naar hunkerde, ontspanning! Golfen, paintballen of een potje beachvolleybal zolang het maar niet te veel van het lichaam vergt.

‘Investeren in teambuilding is investeren in je bedrijf.’ De Lifestyle Group motiveert en inspireert werknemers om samen het onderste uit de kan te halen tijdens intensieve bootcamps in de buitenlucht. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers volbrengen de medewerkers een op maat gemaakt programma in de bosrijke omgeving van het Sportlandgoed. ‘Iphone’s uit, tablets dicht en de fysieke en geestelijke grenzen van je lichaam verkennen, dat is waar de Business Bootcamp om draait.’ Naast lichamelijke beproevingen zijn de momenten van bezinning net zo belangrijk. Daar horen bijvoorbeeld doelgerichtige oefeningen om de teamgeest naar een hoger niveau te brengen bij, maar ook gezellig om het kampvuur om elkaar op een andere manier te leren kennen. Jouw werknemers zijn fysiek en mentaal weer ready for the job na een dag, weekend of week met de Lifestyle Group!

Sporten in de buitenlucht geeft niet alleen energie maar maakt ook hongerig! Na een frisse douche schuift iedereen aan voor een uitgebreide barbecue. En dan? Genieten van livemuziek, dansen op de nummers van een feest dj, fanatiek in teams 30 seconds spelen, oftewel: een geslaagde zaterdagavond! Zondag Tijdens een teambuilding sessie wordt er zondagochtend gewerkt aan de verbondenheid van het team en aan de solidariteit ten opzichte van elkaar. Ondertussen wordt er een heerlijke brunch voorbereid, met producten uit de streek, om daarna het zojuist geleerde in de praktijk te brengen. Een heftige training volgt waarin alles draait om het vertrouwen in en op je teamgenoten. Ook elkaar flink motiveren om de eindstreep te halen is part of the deal. Oftewel één voor allen en allen voor één!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseur! E robert@lifestyle-group.nl T 06-53435588

Lifestyle Group Business Bootcamp  

Brochure voor het bedrijfsleven in opdracht van de Lifestyle Group

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you