__MAIN_TEXT__

Page 1

i Nørresundby


Nogle af de første med ŠKODA i Danmark Da det tjekkiske bilmærke ŠKODA kom til Danmark i 1972, var automobilforhandler Jørgen Winther ikke sen til at springe på vognen. Han blev dermed en af de første autoriserede forhandlere af ŠKODA i Danmark – mere end 60 år efter at mærket så dagens lys i hjemlandet. I 1982 flyttede forhandlingen fra Aalborg til bilhuset på Thistedvej i Nørresundby, hvor sønnen Allan blev en del af ejerkredsen. ŠKODA Nørresundby oparbejdede støt og roligt en større og større kundekreds, der strækker sig over hele Nordjylland, ja for nogles vedkommende endda endnu længere væk. I 2008 kom direktør Flemming Kurdahl med som kompagnon efter en årelangt karriere hos Falck, bl.a. som viceberedskabschef i Grønland. Samme år etablerede Allan Winther Larsen og Flemming Kurdahl, Bilforum Import med import af kvalitetsbiler fra primært Tyskland.

2

- Hos ŠKODA Nørresundby lægger vi vægt på, at alle er velkommen, uanset om de ønsker at købe en ny eller brugt ŠKODA, eller om de kommer for at få deres bil serviceret eller repareret på vores autoriserede værksted. Den gode ånd, der hersker internt i firmaet, smitter også af på vores forhold til kunderne, hvoraf mange er kommet hos os i flere generationer. Vi ønsker at stå for åbenhed, og ærlighed samt høj kvalitet i alle led, understreger Allan Winther Larsen og Flemming Kurdahl, der samtidig byder velkommen til ŠKODA huset på Hjørringvej i Nørresundby.


ŠKODA Nørresundby går hele vejen Fra årsskiftet har alle autoriserede forhandlere af ŠKODA nøjagtig den samme visuelle identitet – deres udstillinger ser i vid udstrækning ens ud for at skabe synergi og sende det samme signal om kvalitet. - ŠKODA Nørresundby er den 21. danske forhandler, der har færdiggjort implementeringen af de nye krav fra ŠKODA i Tjekkiet og fra os som dansk importør, er jeg da stolt af, at en af landets æld-

ste ŠKODA-forhandlere endda har valgt at gå hele vejen og bygge helt nyt bilhus for på den måde at investere i en fremtid sammen med ŠKODA, fastslår administrerende direktør hos ŠKODA Danmark, Henrik Blom, der tilføjer, at byggeriet også inkluderer helt nye værksteder, servicefaciliteter og faciliteter til medarbejderne.

Positiv effekt - Nogle af vores forhandlere har alene bygget ny udstilling, men ŠKODA Nørresundby kan som én af kun tre forhandlere præsentere et nyt, flot hus, og erfaringerne fra andre forhandlere viser da også, at dem, der investerer i nyt, får en klar positiv effekt og tilbagemelding fra kunderne. Forhandleren skaber bedre sammenhæng mellem afdelingerne, og kunderne oplever, at der bliver kræset om dem i form af gratis wifi, forfriskninger og mulighed for at arbejde, mens bilen er til service, påpeger ŠKODA-direktøren. - Med en udstilling på hele 1000 kvm tager ŠKODA Nørresundby nu også hul på fremtiden, for med den succes, som ŠKODA oplever på verdensplan, er der udsigt til endnu flere modeller allerede i 2016 og 2017, og dem vil Allan Winther Larsen og Flemming Kurdahl også have plads til i deres store udstilling. ŠKODA Danmark har fra den 1. januar 2016, 46 autoriserede forhandlere i Danmark.3


OVER 10.000 PRODUKTER

Showroom - Salgsfremmere - Forbrugsprodukter - Giveaway’s AHB er totalleverandør til autohuset, vi samarbejder tæt med vores kunder og løser særlige behov. AHB har kun tilfredse kunder og stærke referencekunder. Brug AHB som samarbejdspartner og mærk en forskel i dagligdagen, også i prisen. www.ahbdanmark.dk - tlf. 71 99 07 17 - Espenhøjvej 10A - 8381 Tilst

4


ŠKODA huset - dobbelt så meget plads Indrømmet. Vi ved godt, at pladsforholdene på Thistedvej til tider har været lidt af en udfordring. Både for dig og for os. Med ŠKODA huset på Hjørringvej har vi fået dobbelt så meget plads. Vi har nu 3000 kvm under tag, heraf 1000 kvm til at vise alle de flotte modeller fra ŠKODA. Vi har fået plads til vores Erhvervscenter, et nyt dækhotel hvor vi tilbyder at opbevare dine sommer- og vinterdæk og helt ny vaskehal, lige som klargøringen er blevet en del af huset. Vores værksteder er vokset, så vi på det mekaniske værksted nu har plads til hele 17 lifte. Nu kan vi have flere biler på lift samtidig, så vi bliver endnu mere effektive til glæde for dig som kunde.

Vi har fået god plads til parkering, og så er adgangsforholdene blevet meget bedre, for nu kan du køre herfra både ad Hjørringvej og ad Amalienborgvej. Men selv om vi nu er flyttet ind i et stort og moderne bilhus, rokker vi ikke ved nogle af de værdier, som ŠKODA Nørresundby er bygget op på. Vi er stadig garanter for en meget høj kvalitet, samtidig med at vi holder priserne i ro.

5


På plads i husets hjerte ŠKODA huset er naturligvis indrettet efter ŠKODAs mest moderne forskrifter og principper. Det betyder blandt andet, at alt inventar er det nyeste nye, specielt designet til ŠKODA. Det betyder også, at salgskonsulenterne har fået arbejdsplads midt i udstillingen af de nyeste modeller fra

Ærlig og seriøs rådgivning Undskyld vi spørger, men vi vil gerne lære dig og dine kørselsbehov at kende. For jo bedre vi kender dig, jo bedre er vi i stand til at give dig den ærlige og seriøse rådgivning, som vi står for. Vi kender alle ŠKODAs modeller, både de nyeste og de lidt ældre. Måske havde du forestillet dig en bil med dieselmotor, men når vi kender dit behov, synes vi måske, at du vil være bedst tjent med en version med benzinmotor. Dermed sikrer vi, at du kører afsted i den bil, der i virkeligheden passer dig bedst. Professionel og seriøs rådgivning skaber således merværdi for dig. Det er ærlig snak, synes vi.

6

ŠKODA og således er placeret præcis der, hvor kunderne har mest brug fores assistance. I salgsafdelingen er der desuden områder indrettet med arbejdsmuligheder for de kunder, der venter, mens bilen er til service.


Specialisterne tager imod Allerede når du træder ind af døren hos ŠKODA Nørresundby bliver du mødt med både et venligt smil og den højeste faglige kompetence. Servicerådgiverne Klaus Thomsen og Kristian Vinther ved alt om ŠKODA og kan derfor hurtigt hjælpe dig videre til vores værksted. Morten Thomsen har styr på reservedelene og alt det spændende tilbehør til ŠKODA. Tilsammen står de for den faglige kompetence, som ŠKODA Nørresundby er kendt for, og som til stadighed tiltrækker nye kunder.

Vi er din samarbejdspartner Revision og rådgivning er vores speciale Voergaardvej 2 9000 Aalborg SV Tlf. 98 18 72 00

www.beierholm.dk

- et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

REVISIONSPARTNERSELSKAB

7


Ferieafløser i 25 år I 1991 begyndte mekaniker Brian Nielsen som ferieafløser hos ŠKODA Nørresundby. Og ansættelsen udviklede sig til den længste ferieafløsning i firmaets historie. - Der gik faktisk flere år før vi fik underskrevet en kontrakt, smiler han og angiver det fine arbejdsmiljø og den gode stemning som nogle af årsagerne til, at han fortsat er ansat hos ŠKODA Nørresundby. - Vi har det rigtig godt sammen. Alle er helt nede på jorden, og ingen føler, at de er mere end andre, påpeger Brian Nielsen, der er valgt som sikkerhedsrepræsentant af kollegerne.

8

Kurser Mekanikerne hos ŠKODA Nørresundby er flere gange om året på kursus for at supplere deres i forvejen omfattende viden. - Det er rart hele tiden at være opdateret med alt det nye, og så kan vi også tit få gode tips ved at snakke med kolleger fra andre ŠKODA-forhandlere, siger Brian Nielsen. Rigtig mange af vores mekanikere har været hos os i mange år, og de kender derfor både kunderne og deres biler. Tit møder kunden den samme mekaniker, og der opstår med tiden et tillidsforhold mellem dem.


Autoriseret værksted for ŠKODA På vores værksted råder vi over det bedste udstyr, som er designet specielt til ŠKODA. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikkerne, gør os i de fleste tilfælde i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedt, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid på fejlfinding, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer bilen. Hos ŠKODA Nørresundby benytter vi naturligvis kun originale reservedele – uanset om vi reparerer din ŠKODA eller en af de kvalitetsbiler, vi har importeret til dig.

9


Ny udstilling af originalt udstyr Alle nye ŠKODAer er veludstyret fra fabrikken, men alligevel vælger de fleste bilkøbere at sætte deres eget præg på deres nye eller brugte bil. Det kan være flotte alu-fælge, navigation eller spændende komfortudstyr. I ŠKODA huset har vi gjort plads til en helt ny udstilling, hvor du kan opleve en bred vifte af det udstyr, der gør din ŠKODA til netop din ŠKODA.

Udbedrer skader på alle bilmærker Ingen bule er for lille, og alle bilmærker er lige velkomne på vores skadescenter. Her står dygtige pladesmede klar til at gøre bilen som ny efter en skade. Vi har aftaler med alle betydende forsikringsselskaber og leasingselskaber i Danmark, og kunden behøver ikke at cykle på arbejde, mens bilen bliver repareret. Vi stiller nemlig gratis lånebil til rådighed.

10


Vi opfylder din drøm på 12 dage Siden 2008 har vi importeret biler fra primært Tyskland. Vi er certificeret af SKAT til at udregne afgifter på biler hentet uden for Danmarks grænser, og vi er således specialister i skatteregler og afgifter og er derfor din professionelle samarbejdspartner, hvis du ønsker dig en helt særlig bil. Så uanset om drømmen går i retning af Ferrari, BMW, Mercedes, Audi eller et af de mange andre spændende bilmærker, garanterer vi, at du har din bil indenfor bare 12 arbejdsdage. Vi har et kæmpe netværk blandt autoriserede forhandlere i Tyskland. Bilerne er forsynet med det originale serviceskema, og når vi gør din bil klar, benytter vi naturligvis kun originale reservedele. Vi skaffer alle mærker og modeller til både private og erhverv-

skunder. Vi er klar med professionel rådgivning om køb eller leasing, præcis som du ønsker det, lige som vi kan tilbyde vores egne attraktive servicekontrakter. Hos Bilforum Import opfylder vi din drøm. I en fart. Med sådanne smukke rammer at indramme bilerne i, og så skal resten også tage sig godt ud. Dette hjælper AHB med. AHB har alt til bilbranchen, lige fra nummerpladerammer og prisskilte til vores store røde sløjfe du kan se på en af vores Importbiler.

11


Velkommen til

lejautocamper.dk At rejse er at leve!

At leje en autocamper hos os er nem ferie på 1. klasse. Nu kan du leje en autocamper og rejse med større komfort og samtidig have den hjemlige hygge med. Det er muligt at leje autocamperen en forlænget weekend, en uge eller hvad der passer jer bedst.

Autocamperen kan lejes året rundt Tjek lejautocamper.dk for priser og booking

LUKSUS · KOMFORT · FRIHED

LEJAUTOCAMPER.DK Hjørringvej 142 . 9400 Nørresundby . Tlf.: 72 20 72 62 www.lejautocamper.dk

12


Hold ferie i en autocamper Ferie i en veludstyret autocamper er vel noget af det tætteste, du kan komme på en tur, hvor du både er bag rattet og bestemmer, hvor I skal køre hen. Med en autocamper fra Bilforum Nørresundby skal du praktisk talt kun medbringe mad og tøj. Resten har vi pakket i den rummelige autocamper. Vi tilbyder den service for dig, således at du kun skal tænke på at holde præcis den ferie, som du drømmer om. Du kan leje en autocamper i en forlænget weekend eller i ugevis.

Vi sørger for, at du får alt den information, du har behov for, og ønsker du at være fri for at hente eller aflevere bilen hos os, kan du tilkøbe den mulighed. Henter og afleverer du selv, kan du parkere dine egen bil gratis hos. Når du lejer en autocamper hos Bilforum Nørresundby, kan du være sikker på at sætte dig ind i en velholdt bil, der selvfølgelig er gennemgået minutiøst af vores dygtige teknikere. Se mere om priser og service på www.lejautocamper.dk

Øget fokus på erhvervskunder Markedet for firmabiler er støt voksende. Med mere end 40 års erfaring med salg, service og reparation af biler er det derfor naturligt for os at øge vores fokus mod erhvervskunder i hele Storaalborg. I kraft af et særdeles fintmasket netværk er vi i stand til at levere alt i varevogne, kassevogne eller en komfortabel van til den travle sælger.

Vi kender mærkerne, vi kan servicere og reparere dem med originale reservedele, og så er vi altid opdateret med de nyeste skatteregler, således at du kan være helt tryg ved at handle firmabil hos os.

13


Vi tænker på miljøet Som en ansvarlig virksomhed ønsker vi naturligvis at tage et medansvar for det samfund, som vi er en del af. Derfor har miljøet også fået en central plads i ŠKODA huset. I et moderne bilhus er belysningen et vigtigt element for at skabe den helt rigtige stemning og rette spotlyset mod de flotte modeller i udstillingen. Her har vi valgt at indrette os udelukkende med LED-belysning, som er en særdeles energivenlig løsning. I vaskehallen renser vi vandet biologisk og har således en 100 pct. miljørigtig vaskehal. Endelig har vi valgt at placere solceller på taget for på den måde at spare på energien.

”Hos ŠKODA Nørresundby ønsker vi fortsat at være dit foretrukne bilhus”

Ny og skånsom bilvask Som de eneste i Aalborg kan vi nu tilbyde en helt ny vaskehal, hvor vi anvender de skånsomme SoftTecs skumbørster, som ikke efterlader glidespor i din bils lak. Samtidig beholder lakken også efter utallige vaske sin strålende overflade med SoftTecs. De ekstra bløde børster er grundigt testet af tyske ADAC, som er en søsterorganisation til FDM. Vaskehallen er offentlig tilgængelig for både private og erhverv fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen og er indrettet med en højde, så selv en Mercedes Sprinter kan lade sig forkæle af de bløde børster. I vores vaskehal kan du vælge mellem fem forskellige vaskeprogrammer, og der er en til alle. Spørgsmålet er bare om du er en Flottenheimer, en Kloge-Åge, eller om du er mere til en Quickie. Uanset hvilken vask du vælger så bliver din bil skinnende ren og uden ridser.

14


Et godt og konstruktivt samarbejde - Når vi opfører et byggeri med 14 store porte, bliver vi selvfølgelig udfordret på bygningsreglementets krav om husets tæthed. Risikoen for utætheder er stor med så mange åbninger, og derfor har vi været særdeles omhyggelige med at skabe et byggeri med den rigtige tæthed, og som efterfølgende da også har klaret en blowerdoor – altså en trykprøvning - test rigtig flot, forklarer projektleder hos HP Byg, Steen Larsen om ŠKODA huset på Hjørringvej i Nørresundby. HP Byg har haft opførelsen af ŠKODA huset i hovedentreprise, og Steen Larsen har derfor haft et tæt byggeforløb med både Allan Winther Larsen og Flemming Kurdahl samt byggeherrerådgiver.

ŠKODA huset er opført som en stålkonstruktion beklædt med sandwichelementer og med selvbærende tagplader. - Byggestilen er kendt, og hos HP Byg har vi stor erfaring og ekspertise i at opføre erhvervsbygninger for en bred vifte af kunder, men det er ikke så tit, at vi opfører værksteder, hvor der skal være plads til så meget teknisk udstyr som her, hvor hver arbejdsstation har adgang til alle installationer af f. eks. olie, luft og andet, siger Steen Larsen, der anfører, at HP Byg har haft et godt og konstruktivt samarbejde med bygherrer og rådgivere.

ŠKODAs internationale byggemanual - Udstillingen er opført efter ŠKODAs internationale byggemanual, men resten af bygningen har bygherre selv sat sit præg på, forklarer Steen Larsen.

15


Ussing brix nordberg Ussing arkitekter p nørkjærs plads brix10 9800 hjørring nordberg Tel 25 70 77 80 arkitekter post@ubnark.dk p nørkjærs plads 10 www.ubnark.dk 9800 hjørring Tel 25 70 77 80 post@ubnark.dk www.ubnark.dk

Fantastisk samarbejde fra første streg til færdigt byggeri - Vi har haft et fantastisk samarbejde og et fuldstændigt gnidningsløst forløb. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med alle parter. Sådan siger bygningskonstruktør Jesper Nordberg fra arkitektfirmaet UBN ARK i Hjørring, der både har slået stregerne til ŠKODA huset på Hjørringvej i Nørresundby og efterfølgende fungeret som bygherrerådgiver i processen, hvor HP Byg blandt en skare indbudte byggefirmaer blev valgt til at løse opgaven. - Vi havde tegnet den store tilbygning, som Dalsgaard Biler ŠKODA i Hjørring opførte, så vi havde erfaring med ŠKODA, da vi fik en henvendelse fra forhandleren i Nørresundby. Vi fandt hurtigt, at vi havde god kemi, og vi gik herefter i gang med at indrette huset efter ønsker fra både ledelse og medarbejdere hos ŠKODA Nørresundby.

16

Fuldstændigt efter planen - Inden vi forelagde projektet for de indbudte byggefirmaer, havde vi sikret accept fra kommunen, så resten af forløbet blev overladt til HP Byg, der har stor erfaring i erhvervsbyggerier. Vi har i løbet af processen holdt jævnlige byggemøder, og vi kan kun konstatere, at alt er foregået fuldstændigt efter planen, understreger Jesper Nordberg. UBN ARK består foruden af Jesper Nordberg af arkitekt Jørgen Ussing og bygningskonstruktør Peter Brix. Arkitektfirmaet løser en bred vifte af opgaver for både private, erhverv og offentlige myndigheder.


ŠKODA i Nørresundby

Direktør Allan Winther Larsen Tlf: 99 34 25 84

Direktør Flemming Kurdahl Tlf: 72 20 72 60

Bogholder Linda Frank Tlf: 99 34 25 94

Projektleder og Marketingkoordinator Gry Tange Tlf: 72 20 72 62

Salgskonsulent Henrik Rømer Tlf: 99 34 25 93

Salgskonsulent/Erhverv Carsten Hansen Tlf: 99 34 25 92

Servicerådgiver Kristian Vinther Tlf: 98 17 25 99

Reservedele/Tilbehør Morten Thomsen Tlf: 99 34 25 83

Servicerådgiver Klaus Thomsen Tlf: 99 34 25 91

ŠKODA Nørresundby

Hjørringvej 142 . 9400 Nørresundby . Tlf.: 98 17 25 99 . www.skoda-norresundby.dk Bilforum Import A/S . Hjørringvej 142 . 9400 Nørresundby . Tlf.: 72 20 72 60 . www.bilforum.as Lejautocamper . Hjørringvej 142 . 9400 Nørresundby . Tlf.: 72 20 72 62 . www.lejautocamper.dk

17


HOLDET bag:

Det nye ŠKODA HUS i Nørresundby

Totalentreprenør:

Vi ønsker hjerteligt tillykke med det nye topmoderne bilhus. Gammel Gugvej 17B . 9000 Aalborg . Tlf. 96 25 14 00

18


psætninger til byggeskilte i forskellige formater.

Barrit Langgade 188-190 DK-7150 Barrit Tlf.nr. 7682 1222 stenhojdk.dk El-installation

Ussing brix nordberg Ussing arkitekter El-installation p nørkjærs plads brix10 9800 hjørring nordberg Tel 25 70 77 80 arkitekter post@ubnark.dk p nørkjærs plads 10 www.ubnark.dk 9800 hjørring Tel 25 70 77 80 post@ubnark.dk El-installation www.ubnark.dk

Bygaden 11 . 9430 Vadum Tlf.: 98 26 84 11 . www.norhalne-vvs.dk

Markedsgade 11, 1. sal . 9800 Hjørring Sagavej 5 9260 Gistrup Tlf.: 44 88 71 11

Barfoedsvej 2 9800 Hjørring Tlf. 96 23 03 33 CVR 26195438 lindab | vi f o re nk l e r by g g e ri e t

Elbjergvej 9 . 9610 Nørager . malerbøjer.dk

Barfoedsvej 2 · 9800 · Tlf. 96 23 03 33 Barfoedsvej 2 Hjørring · 9800 Hjørring · Tlf. 96· CVR 23 0326195438 33

Finnmarken 1 . Jels . 6630 Rødding Tlf.: 73 99 73 73 . lindab.dk

Langkær 20 | Haderslev | lindab.dk

19


Når køreglæden skal forkæles!

Vi har siden 2008 leveret biler på flex aftale, splitleasing og fuld afgift. Vi har derfor stor erfaring med at rådgive dig om den helt rigtige løsning til netop dit behov, både privat og erhverv. Vores leveringstid fra du bestemmer dig, og til du har nøglerne i hånden, kan gøres på 10 til 14 dage under normale forhold, uanset hvilken model du vælger. Vi er ikke mærke afhængig, og nogle af de mange forskellige bilmærker vi har leveret siden 2008 er bl. a.:

Ide/udgivelse: Bermann Company . Tlf +45 25 33 53 53 . Tekst: Niels Henriksen, Fotos: Axel Søgaard, Grafisk design: Kirsten Nørgaard

• Ferrari • Aston Martin • Porsche • BMW • Mercedes • Audi • Jaguar • Land Rover Range Rover • VW

Vi bruger altid autoriserede forhandlere som leverandører, og vores biler er garanteret skadesfri samt komplet service bog fra autoriseret forhandler. Via tysk samarbejdspartner, besigtiger vi bilen inden køb, og opnår derved størst mulig sikkerhed for dig som kunde, og ikke mindst for os, som leverandør.

Hjørringvej 142 . 9400 Nørresundby . Tlf.: 72 20 72 60 www.bilforum.as

Profile for Michael Bermann

Skoda i Nørresundby 2016  

Profil af Skoda i Nørresundby - det nye Skoda-hus.

Skoda i Nørresundby 2016  

Profil af Skoda i Nørresundby - det nye Skoda-hus.