Page 1

HVOR MENNESKER MØDES

Stadionvej 17 . 9760 Vrå . 98 98 15 92

1


Svært at se hvor vi ender - Det er lidt surrealistisk. En by af Vrås størrelse skulle jo slet ikke kunne have et idrætscenter af vores størrelse. Bestyrelsesformand i Idrætscenter Vendsyssel, Torben Fisker, ryster lidt uforstående på hovedet over det, som han og den øvrige bestyrelse har skabt i tæt samarbejde med centerdirektør Alex Rasmussen og en dygtig medarbejderstab. - Vi har en både visionær og dynamisk bestyrelse. Alle brænder for ICV, og vi ryster ikke på hånden. Vi udstikker rammerne for den daglige drift og udviklingen af centret, og vi gør det altid på et oplyst grundlag, understreger bestyrelsesformanden, der tilføjer, at bestyrelsen har været god til at foregribe udviklingen. Blik for fremtiden - Vi forbereder os allerede på, at vi får en ny skole, som på mange måder vil forandre byen og hele området omkring ICV. I de seneste 10 år har vi udviklet centret med blik for fremtidens muligheder og forventninger, og jeg synes virkelig, at det er svært at se, hvor vi ender. Jeg tror f. eks. ikke, at vi har bygget de sidste værelser endnu. Jeg kan også sagtens

2

Torben Fisker - Bestyrelsesformand

forestille mig, at vi måske udvider vores tilbud med en mere wellness-præget afdeling, hvor vi eksempelvis kan etablere varmtvandsbassin. Jeg kan også sagtens forestille mig, at vi ansætter en idrætspædagog, som kan hjælpe skolebørnene i gang med idræt i ICV, når de har fri fra skole. Glemmer ikke kernen - Den rammeaftale, som vi har indgået med Hjørring Kommune åbner op for, at vi i ICV overtager den daglige, praktiske drift af den ny skole. Således at vi leverer skolemaden, vi gør rent på skolen, vi stiller faciliteter til rådighed efter skoletid, vi serverer kaffe til forældremøder og løser en masse andre praktiske opgaver. - Men samtidig vil vi aldrig glemme kernen, nemlig vores brugere, idrætsforeningerne. Deres interesser og forventninger til et moderne idrætscenter, skal vi altid gøre vores bedste for at imødekomme, fastslår Torben Fisker.


10 vilde år med ICV - De første 10 år med Idrætscenter Vendsyssel (ICV) har været ret vilde. Da jeg begyndte som halinspektør i Vrå Hallen for 13 år siden, var vi fire medarbejdere på kontrakt. I dag er vi 22 og lige så mange ungarbejdere. ICV er ikke blot en idrætshal. ICV er blevet en betydende arbejdsplads og det samlingspunkt, som vi drømte om, smiler centerdirektør Alex Rasmussen, der i halvandet år var en af Danmarks få halinspektører uden en hal. Da Vrå Hallen brændte, besluttede bestyrelsen og halinspektøren samme nat, at hallen ikke skulle genopbygges. Den skulle erstattes af et center for hele Vendsyssel og med visioner om at være meget mere end et idrætscenter.

Et bedre sted at bo - Visionen er blevet til virkelighed. ICV er blevet vigtig i forhold til at udvikle Vrå By og et vigtigt aktiv i forhold til bosætning. Jeg synes, at vi er med til at gøre hele Nordjylland til et bedre sted at bo. ICV er et hus, hvor alle har lyst til at komme. Ung som gammel. Elite som amatør. Foreninger og virksomheder. Vi vil gerne favne det hele og udelukker på forhånd ikke noget, understreger Alex Rasmussen og peger på det ny samarbejde med fysioterapeut Kim Harlund, Vendsyssel FF og Hjørring Kommunes ungdomsskole. - Og så får vi jo endnu en ny kunstgræsbane, ny kontorog aktivitetsbygning, en helt ny skole, en stor integreret daginstitution og endnu en idrætshal med internationale mål, et topmoderne springcenter og endnu flere fritids- og idrætsaktiviteter. - I ICV har vi altid været åbne for Vrå. Med fysioterapeut Kim Harlund som en del af huset har vi fået et mangeårigt ønske opfyldt, og jeg kan sagtens forestille mig, at ICV kommer til at indgå i andre konstellationer, hvor vi tilsammen udgør så spændende et aktiv, at endnu flere ønsker at flytte til Vrå, siger Alex Rasmussen.

Alex Rasmussen - Centerdirektør

3


Sparekassen Vendsyssel og ICV kører tæt parløb Sparekassen og idrætscentret har mere end Vendsyssel til fælles. De to har en fælles DNA, en markant position i Vrå men også i resten af landsdelen. De har desuden begge været med til at sætte et vægtigt aftryk på udviklingen i byen. Sådan har det været de seneste 10 år, og nye aftaler betyder, at den positive udvikling og det tætte parløb vil fortsætte. - Allerede da Vrå Hallen var brændt og hallens ledelse og bestyrelse var blevet husvild, tilbød vi, at de kunne holde deres møder i vores bestyrelseslokale, smiler administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel, Vagn Hansen, der selv har været involveret i forhandlingerne og rådgivningen af Idrætscenter Vendsyssel. Støtter op - Som lokalt funderet pengeinstitut ønsker vi at være med til at støtte op om det lokale erhvervsliv. Vi betragter ICV som en vigtig virksomhed i Vrå, og vi kunne straks se, at bestyrelsens visioner for samarbejdet og potentialet med en ny

4

Vagn Hansen adm. direktør Sparekassen Vendsyssel

integreret daginstitution og skole ligger helt i tråd med en udvikling, som vi gerne vil bakke op om. Derfor har vi tilbudt Idrætscenter Vendsyssel en løsning, som gør det muligt for ICV at realisere drømme og visioner for de fremtidige planer, fortæller Vagn Hansen. Udover at Sparekassen Vendsyssel bakker op om Idrætscenter Vendsyssel som pengeinstitut, er sparekassen også flittig gæst i ICV. Sparekassen holder således flere garantmøder, receptioner og andre arrangementer i idrætscentret. Stor opbakning - Vi har oplevet kæmpe opbakning fra Sparekassen Vendsyssel helt fra den spæde begyndelse, da Vrå Hallen var brændt ned. Administrerende direktør Vagn Hansen og sparekassens øvrige ledelse støttede os i vores tanker om ikke at genopføre hallen men sætte gang i noget større. Tænk stort, opfordrede de og tilbød straks at være med til at støtte op om projektet, understreger direktør i ICV, Alex Rasmussen.


Imponerende udvikling ICV er god til at se nye muligheder for samarbejde med andre institutioner og foreninger i kommunen. Dermed har ICV gennemgået en imponerende udvikling til meget mere end blot en idrætshal.

Karina Bay Christiansen Formand Vrå Volley & Basketball Klub

Nyt koncept kræver flere haltider Et nyt koncept, hvor vi tilbyder leje af en bane på timebasis, samt stor positiv tilgang af ikke mindst ungdomsspillere betyder, at vi har brug for endnu flere haltimer. Med hal 3 kan vi nemmere tilbyde vores spillere attraktive tider og bedre muligheder.

Helle Bredal Formand Vrå Badmintonklub

Elite og bredde med masser af synergi VBI Fodbold og Vendsyssel FF er et perfekt match. VFFs professionelle setup giver en god stemning i ICV. Nogle af VFFs førsteholdsspillere er en del af VBIs fodboldskole i uge 29, og klubben er god til at tænke på os, når der sker udskiftning af materialer.

Günther Vangsted Formand for VBI Fodbold

Springcenter giver nye muligheder På generalforsamlingen i 2917 foreslog vi, at ICV etablerer et springcenter. Derfor er vi selvfølgelig meget glade for, at bestyrelsen har lyttet til vores ønsker. Med et moderne springcenter får vi mulighed for at tiltrække nye medlemmer og dermed styrke vores positive udvikling.

Christina Laursen Formand Vrå Gymnastikforening

Behov for flere træningstimer Med flere ungdomshold i divisionsrækkerne og masser af spillere på alle hold kan vi sagtens bruge endnu flere træningstimer. Vores bedste ungdomshold og seniorspillere bør træne mere, så vi ser frem til en hal 3.

Mikkel Larsen Bestyrelsesmedlem VBI Håndbold

5


Flere værelser flere muligheder Da vi i 2013 valgte at opføre en tilbygning med 14 værelser og nye kursusfaciliteter, kunne vi ikke forudse effekten af vores store investering. Under Dana Cup samme år, hvor tilbygningen end ikke var helt færdig, var alle værelser fyldt op af gæster, som selv havde reserveret værelserne. Desuden har vi igennem reservationen hos www.booking.com haft gæster fra flere europæiske lande og sågar fra USA. Hurtigt blev det tydeligt, at ICV Sleep Well var den mulighed for overnatning, som Vrå og området havde manglet. De velindrettede og moderne værelser blev booket til flere og flere træningslejre, kurser, af montører og turister. Med den høje belægning lå det lige til højrebenet at overveje endnu en tilbygning til Idrætscenter Vendsyssel. 18 nye værelser Vi projekterede en helt ny bygning, forenet med det eksisterende byggeri med en lang glasarkade og indeholdende

Foto: Axel Søgaard

6

flere nye konferencefaciliteter. Den ny bygning er i tre etager og indeholder yderligere 18 værelser, hvor af otte er luksusværelser med dobbeltseng. Vores samlede kapacitet i ICV Sleep Well er nu 32 værelser med i alt 140 sengepladser. Som det var tilfældet i 2013, da vi byggede de første 14 værelser, peger pilen igen mod succes. Samtlige værelser var nemlig optaget af idrætsfolk den selvsamme weekend, hvor håndværkerne havde forladt byggepladsen om fredagen. Bedre afsæt kunne vi ikke ønske os. Nye forventninger Og de tørre tal taler deres eget sprog. I 2017 havde vi 6000 overnattende gæster. Med de 18 nye værelser forventer vi mellem 8000 og 10.000 overnatninger. Nu er vi endnu mere attraktiv for det lokale erhvervsliv, og vi er i stand til at tiltrække arrangementer, som vi tidligere har været nødt til at sige nej tak til, fordi vi manglede sengepladser. Overnattende gæster har naturligvis fri adgang til idrætscentret i åbningstiden, lige som det gratis er muligt at benytte motionscentret. Gæsterne har med nøglekort adgang til værelsesfløjen døgnet rundt.


7


14.000 på kursus i ICV I 2017 gik næsten 14.000 dagskursister ind gennem skydedørene i ICV. 14.000 kursister primært fra kommunerne i den nordlige del af Vendsyssel, men også kursister som finder frem til Stadionvej 17 i Vrå. Med vores seneste tilbygning kan vi tilbyde kursister og arrangører endnu flere topprofessionelle faciliteter. Alle møderum er således forsynet med nyt AV-udstyr, trådløst internet og øvrigt udstyr til det moderne møde. Uanset om der er 4 deltagere i et af de mindre mødelokaler eller 1000 fordelt på de to store idrætshaller. Med de seneste udvidelser har vi nu endnu bedre mulighed for at tilbyde eksempelvis to-dags seminarer, hvor både mødedeltagere og undervisere kan overnatte i vores moderne værelser.

8


Lækker mad på tallerkenen Uanset om konferencen skal holdes i Idrætscenter Vendsyssel, eller maden skal serveres til et firmaarrangement eller en privat fest, kan gæsterne være sikker på at få serveret lækre retter på tallerkenen. Med et professionelt køkken under ledelse af kok Morten Villadsen og hans dygtige medarbejdere er vi i stand til at forkæle de mange tusinde, der hvert år deltager i møder, konferencer og andre arrangementer i ICV. Vores køkkenpersonale har stor erfaring i at tilberede mad til flere hundrede gæster på én gang, så vi leverer lige gerne mad til den private fødselsdag som til en reception eller en firmafest. Heller ikke i vores køkken går vi på kompromis med kvaliteten. Hver dag får vi friske råvarer af bedste kvalitet fra AB Catering i Aalborg, og når der skal være fest, serverer vi selvfølgelig også kun det bedste. Vi hælder således gerne gyldne dråber fra GourmetBryggeriet i glassene på de festligt pyntede borde. GourmetBryggeriets payoff er Øl • Mad • Mennesker, og det passer perfekt til vores ønske om, at vores lækre mad gerne må nydes sammen et godt glas øl og i godt selskab. Vores køkkenet står netop nu overfor sin tredje udvidelse. Denne gang bliver der bl.a. plads til større køle- og frysefaciliteter, lige som der bliver monteret flere ovne. Det er naturligvis køkkenet, der tilbereder den sunde kost til større sportsarrangementer i idrætscentret, og når den ny skole står færdig, er det også ICV, der skal levere den daglige skolemad.

Morten Villadsen Køkkenchef

9


Et center for alle Når bestyrelsen for ICV siger, at centret skal være et sted for alle, så er det ikke flotte ord, der bliver luftet ved festlige lejligheder. Sådan er det faktisk hver dag. Vendsyssel FF er blandt topholdene i Nordic BetLigaen og bejler til en plads i landets fodboldrække. Vendsyssel FF har valgt at have base i ICV, hvor flere af spillerne også fra tid til anden benytter sig af muligheden for at overnatte. Vendsyssel Håndbold er rangeret i landets næstbedste række hos kvinderne. Også håndboldkvinderne er jævnligt på besøg i ICV, enten for at træne eller for at spille kampe.

Hertil kommer naturligvis alle de lokale idrætsudøvere, der hver eneste dag bemander hallerne, squash-banerne og motionscentret. For slet ikke at tale om de sportsudøvere fra primært Danmark, Norge og Sverige, der vælger at lægge deres træningslejre både vinter og sommer på ICV, hvor faciliteter som to kunstgræsbaner, flere græsbaner og indendørs aktivitetsmuligheder er perfekte og forplejningen i superligaen. Med 18 nye værelser og i alt 140 sengepladser er vi nu i stand til at byde endnu større grupper velkommen, lige som det er muligt for os at have flere klubber på besøg på samme tid.

Prebens Drenge en del af holdet Da ICV anlagde kunstgræsbane på Vrå Stadion i 2013, tog mangeårigt bestyrelsesmedlem i Vrå-Børglum Idrætsforening (VBI), Preben Olsen, initiativ til at samle en række borgere, som gerne ville give en hånd med. Gruppen, der i folkemunde kom til at hedde Prebens Drenge, har holdt sammen siden, og er klar til at give et nap med igen. - Vi fandt hurtigt ud af, at vi havde det hyggeligt sammen. Med på holdet var folk, som havde været aktive i Vrå Badmintonklub, VBI Håndbold eller VBI Fodbold. Og så kom der nogen, som aldrig havde været en del af idrætslivet i Vrå. Vi havde det rigtigt hyggeligt og sjovt sammen, og vi besluttede, at vi gerne ville gå til hånde med småopgaver i ICV, fortæller Preben Olsen, der nu har samlet en flok på 15 seniorer, fordelt på to hold. Onsdags-opgaver Det ene hold møder op onsdag i lige uger, mens det andet hold kommer onsdage i ulige uger. Alle møder kl. 8.30 til kaffe og rundstykker og arbejder igennem til middag.

10

Hvis der da ikke lige er en opgave, som skal løses lørdag formiddag eller torsdag aften. Preben Olsen og direktør i ICV, Alex Rasmussen, definerer i fællesskab opgaverne, som kan være både inde og ude. Prebens Drenge blev i foråret kåret til Årets VBI’er af VBI Håndbold, og valget kunne ikke være mere fortjent og populært. - Vi hjælper selvfølgelig også med at få den ny kunstgræsbane på plads. 5-6 af os bemander hver af de brede græsruller, og så skubber vi ellers på. Rullerne er ret tunge, og i alt varer det vel en uges tid med at få græsset på plads. Selve monteringen står Martin Høegh fra WGS og hans medarbejdere for, påpeger Preben Olsen.


Maleren sætter kulør på ICV Malerfirmaet Vejby Olesen fra Aalborg er med til at sætte kulør på Idrætscenter Vendsyssel. Firmaet, der med flere end 50 fagudlærte malere, er blandt de absolut største i Nordjylland, har nemlig stået for malerentreprisen på ICVs nyeste værelsesfløj og har dermed været med til at levere det helt rigtige visuelle udtryk. Vejby Olesen er et velrenommeret malerfirma med over 110 års erfaring. Kunderne er typisk boligforeninger, private, erhverv og offentlige institutioner. Firmaet er naturligvis kendt for sit gode og professionelle malerarbejde, men også for at en aftale er en aftale, og at service er en selvfølgelig del af pakken. Rådgivning Medarbejderne hos Vejby Olesen er opdateret om de nyeste teknikker og de nyeste produkter. De står derfor klar til at rådgive kunderne i valg af materialer og farver og hjælper gerne med at finde og udføre holdbare løsninger. Malerfirmaet Vejby Olesen sparrer gerne med kunderne, hvis der er tvivl om dele af eller hele maleropgaven og stiller ekspertise til rådighed i og under processen – fra idé, materialer, produkter til den sidste finish.

Dygtige håndværkere - Erfaring er en vigtig kvalifikation i malerfaget, hvor fagets finesser og detaljer er den finish, der gør forskellen på den dygtige, faguddannede håndværker og så alle andre, der giver sig i kast med maleropgaver. Et projekt kan dybest set være nok så innovativt, men hvis vores medarbejdere ikke leverer det professionelle arbejde, som bygherren forventer af os, bliver det visuelle udtryk ikke rigtigt, og så er opgaven bare ikke løst, fastslår malermester Frank Lykke Hansen, der selv har mere end 35 års erfaring som malermester. Malerfirmaet Vejby Olesen løser både meget små og meget store projektopgaver i Nord- og Midtjylland. Firmaet har afdelinger i Hjørring, Frederikshavn, Aalborg, Aarhus samt Hirtshals og er således aldrig langt væk fra kunderne.

11


ICV ADD Travel arrangerer træningslejre i superligaen Uanset om en flok norske håndboldjenter skal på træningslejr i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, eller et hold danske fodboldspillere fra en af de øverste hylder ønsker at pudse formen af under varme himmelstrøg, kan de være sikker på, at kvaliteten er i superligaen, når ICV ADD Travel står for arrangementet. - Vi har en solid erfaring med at arrangere sportsrejser og træningslejre både i Vrå og i flere lande i Europa. Med vores norske rejsepartner G Travel er gæsterne sikret gennem den norske rejsegarantifond, understreger salgschef i ICV, Thomas Hørlyk. Som tidligere professionel håndboldtræner i bl.a. Norge havde han stor succes med at sende norske håndboldhold på træningsture til Danmark. Siden 2016 har Thomas Hørlyk og ADD Travel været en del af ICV. Trygge forhold - Idrætscenter Vendsyssel passer godt til især norske sportsholds ønsker om et træningsophold under trygge og professionelle forhold. Vores kunder i ICV er således typisk norske

håndboldhold, som kommer i august eller september, eller danske, norske og svenske fodboldhold, der ønsker et ophold i perioden fra januar til april. - I Idrætscenter Vendsyssel kan vi tilbyde moderne og velholdte faciliteter, god service, 140 sengepladser og ikke mindst en forplejning i Champions League-klassen, smiler Thomas Hørlyk, der tilbyder at arrangere hele rejsen, inklusiv ophold og træningskampe med attraktive modstandere. Ophold i udlandet Men der er også klubber, som har andre planer. Det er typisk elitehold og divisionsklubber indenfor svømning, fodbold og håndbold, der foretrækker at lægge deres træningslejre, hvor vejret er varmere end i Vrå. - Her kan ICV ADD Travel tilbyde træningsophold i Tyrkiet, Spanien, Ungarn, Tyskland eller Polen, hvor vi kan garantere, at alle faciliteter lever op til vores høje krav til kvalitet, fastslår Thomas Hørlyk, der yderligere arrangerer rejser til store sportsbegivenheder rundt om i Europa.

Advokatkontor med mange specialer Vi gør alle vores bedste, for at du får en god oplevelse, og føler dig godt behandlet - kontakt@dyrberg.nu

12

ADVOKATAKTIESELSKABET

Dyrberg

§

Partnere MØDERET FOR LANDSRET & HØJESTERET

Brinck Seidelins Gade 14-16 . 9800 Hjørring . Tlf. 98 90 09 77 kontakt@dyrberg.nu . www.dyrberg-partnere.dk Vi har afdelinger i Vrå, Klokkerholm og Hals


Elite og bredde mødes i ICV Mogens Krogh - Administrerende direktør

Udsynet er bredt og ambitionerne store. Derfor passer Vendsyssel FF og Idrætscenter Vendsyssel også godt til hinanden. Og nu har fodboldklubben og ICV netop underskrevet en 10-årig aftale, der gør idrætscentret i Vrå til både den professionelle fodboldklubs faste træningsanlæg og domicil med kontorer samt fritidsfaciliteter. - Vores samarbejde begyndte i det små med, at Vendsyssel FF på grund af Dana Cup manglede træningsfaciliteter i uge 30. Alle var glade for arrangementet, så jeg spurgte, hvorfor klubben ikke trænede fast her. Det var der massiv interesse for, og efter et møde med Vrå-Børglum Idrætsforenings fodboldledelse og VFF stod det hurtigt klart, at der så rigeligt er plads til alle i ICV, fortæller centerdirektør Alex Rasmussen, der endda tilbød VFF at opføre to ekstra store omklædning, da idrætscentret alligevel stod for at skulle bygge til. Træner i Vrå Aftalen mellem Idrætscenter Vendsyssel og VFF betyder, at topholdet fra NordicBet Ligaen nu har henlagt alle sine træninger til Vrå. Efter træningen bliver truppen beværtet af ICVs

professionelle køkken. Desuden har spillerne mulighed for at benytte centrets motionsfaciliteter, ikke mindst i tilfælde af skader. Alex Rasmussen glæder sig over, at også Vrå-Børglum Idrætsforening nikkede ja til samarbejdet. Efter centerdirektørens opfattelse nyder VBI godt af elitespillernes tilstedeværelse i centret. Synergi - VFFs spillere bliver en del af dagligdagen, og for byens børn og unge bliver det almindeligt, at spillere og ledere er her. Det virker motiverende, og vi glæder os da også over, at flere af spillerne har medvirket aktivt ved VBIs fodboldskole, hvor de har stået for træningen. - Og i Idrætscenter Vendsyssel kan vi da også bruge Vendsyssel FF i vores markedsføring. Vi er glade for og stolte over, at en eliteklub ønsker at bruge vores faciliteter. Det fortæller vi gerne i vores bestræbelser på at blive hele Nordjyllands samlingspunkt, siger Alex Rasmussen.

Magasinet her er produceret af: Ide/udgivelse: Bermann Company H. C. Andersensvej 46 . 9800 Hjørring . Tlf.: 25 33 53 53 Tekst: Niels Henriksen Foto: Photocare Hjørring Grafisk Design: Sbacks, Søren Svendsen Aalborg Universitetshospital

Søholm, Tårs - Renovering

Tlf. 40 42 16 58 www.knlaas.dk

Tlf. 40 42 16 58 Vendsyssel Teater www.knlaas.dk

Seatower, Frederikshavn

Idrætscenter vendsyssel

Brix & Kamp A/S er en af Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomheder med rødder tilbage til 1930´erne.

Vi arbejder med hele bygningsforløbet, fra de tidlige tanker til aflevering af det færdige byggeri.

Vi dækker i dag Nordjylland med kontorer i tre byer, men arbejder i hele Danmark og udlandet.

Vi har mange års erfaring inden for byggebranchen og vores kompetencer spænder bredt.

Vores 50 dygtige medarbejdere er fagspecialister indenfor hver deres fagområde.

Se mere på: www.brixkamp.dk

Brix & Kamp A/S· Aalborg Boeck-Hansens Vej 3 9000 Aalborg Tlf. +45 9812 7866 aalb@brixkamp.dk

Brix & Kamp A/S· Hjørring Nørrebro 11 9800 Hjørring Tlf. +45 9892 2888 hj@brixkamp.dk

Brix & Kamp A/S· Frederikshavn Havnepladsen 12 9900 Frederikshavn Tlf. +45 9842 7866 frh@brixkamp.dk

13


Torben Fisker Bestyrelsesformand

Bent Holkenberg Næstformand

Jette Pedersen Sekretær bestyrelse

Steffen Dahl Økonomisk rådgiver

Jette Helmart Bestyrelsesmedlem

Flemming Aune Bestyrelsesmedlem

Per Korneliussen Bestyrelsesmedlem

Alex Rasmussen Centerdirektør

Charlotte Rasmussen Økomomi Administration

Annette Lind Motionscenter Administration

Thomas Hørlyk salgschef

Rasmus Yder Reception

Kevin Krogh Administration

Morten Villadsen Køkkenchef

Anne Marie Gade Kok

Joan Andersen Køkkenassistent

Bettina Carlsen Køkkenassistent

Tina Godsk Petersen Køkkenmedhjælper

Åse Nielsen Køkkenmedhjælper

Laila Silkjær Serviceassistent

Ann Charlott Nielsen Serviceassistent

Erik Lund Serviceleder

Tom Christensen Serviceassistent

Morten Sahl Serviceassistent

Kristian Andersen Serviceassistent

Emil Bech Serviceassistent

Rohanna Mucthar Rengøringassistent

Zulkifli Alam Shah Rengøringsassistent

Susanne Bermann Afdelingsleder SleepWell

Susanne Rasmussen Serviceassistent

Lillian Dahl Serviceassistent

Grazyna Pedersen Rengøringsassistent

14


Arne Andersen Vrå A/S med på alle byggerierne

Byggevirksomheden Arne Andersen Vrå A/S har medvirket på alle større byggerier i Idrætscenter Vendsyssel gennem de seneste 10 år. Ja, virksomheden var endda også med, allerede inden centret blev opført. - Vi var blevet valgt som entreprenør ved en større byggeopgave ved Vrå Hallen og var egentlig klar til at stikke spaden i jorden, men bare nogle ganske få dage før planlagt byggestart, brændte hallen, og vi stod alle i en ganske anden situation, husker Arne Andersen. Da bestyrelsens planer om at opføre et moderne idrætscenter i stedet for en traditionel sportshal, blev det også Arne Andersen Vrå A/S, der fik tildelt opgaven sammen med en række lokale håndværkere. Faglighed og tillid Siden har Idrætscenter Vendsyssel og Arne Andersen Vrå A/S kørt et velfungerende parløb, baseret på høj faglighed og gensidig tillid.

Erik Pedersen Administrerende direktør

- Vi fik opgaven i 2013 med at opføre en værelsesfløj med 14 dobbelt- og familieværelser alle med eget bad og toilet, et mødelokale med plads til 100 deltagere og AV-udstyr, anretterkøkken, opholdsrum og kontorlokaler. I tilknytning til idrætshallerne har vi desuden opført to elite-omklædningsrum, som bl.a. benyttes fast af 1. divisionsklubben i fodbold Vendsyssel FF. - Senest er vi blevet tildelt opgaven med at opføre yderligere 18 dobbelt- og familieværelser alle med eget bad og toilet, således at den samlede værelseskapacitet nu er oppe på 32 og i alt 140 sengepladser. I den nyeste tilbygning er desuden yderligere lokaler til møder og konferencer, forklarer administrerende direktør Erik Pedersen, der glæder sig til næste byggeopgave med Idrætscenter Vendsyssel. Og den venter lige om hjørnet, for det er også Arne Andersen Vrå A/S, der skal bygge den ny 736 kvm store tilbygning, som bl.a. skal huse Vendsyssel FFs administration. Arne Andersen Vrå A/S blev grundlagt i 1975 af tømrermester Arne Andersen, og firmaet har udviklet sig til i dag at være en af Nordjyllands største byggevirksomheder. Virksomheden beskæftiger ca. 130 medarbejdere og løser byggeopgaver fra de små reparationer til de store nøglefærdige byggerier til flere hundrede millioner. Arne Andersen Vrå A/S bestræber sig på at udvikle, skabe og levere trygge rammer for virksomheder og mennesker. Kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere vil derfor opleve en høj grad af tillid, faglighed og kvalitet i samarbejdet med Arne Andersen Vrå A/S.

15


Forsikring med indbygget tillid Selv om Concordia Forsikring, som er en del af det nordjyske forsikringsselskab Himmerland Forsikring GS, udbetalte en rekordstor skadeserstatning på 55 mio. kr., da Vrå Hallen brændte i foråret 2006, glæder forsikringsselskabet sig over et tæt og konstruktivt samarbejde med Idrætscenter Vendsyssel. Og ikke mindst med centerdirektør Alex Rasmussen. Den glæde er gengældt. - Vores samarbejde er i høj grad baseret på en gensidig tillid, som er vokset gennem årene. Vi oplever altid en både professionel og personlig behandling. Har vi haft en skade eller et indbrud, bliver sagen altid behandlet effektivt og til vores store tilfredsstillelse, understreger Alex Rasmussen, der netop er i gang med at forhandle en ny fem-årig aftale på plads med Concordia Forsikring.

Mogens Holm Jespersen - Underdirektør

Voksende tillid - Vi begyndte med en ét-årig aftale, så en tre-årig. Tilliden har hele tiden været for opadgående, så vi har egentlig aldrig været i tvivl om, at vi skulle arbejde med sammen med Concordia Forsikring og underdirektør Mogens Holm Jespersen, som er vores kontaktperson. - Vi har også altid været tilfredse med samarbejdet og ser frem til vores årlige forsikringsmøder, smiler Mogens Holm Jespersen. - Hos Concordia Forsikring er vi ikke i tvivl om den store rolle, som Alex Rasmussen spiller for Idrætscenter Vendsyssel. Havde det ikke været for hans entusiasme, så havde Vrå stadig haft Vrå Hallen og ikke andet. Og der ville heller ikke være planlagt en ny skole i området. - Man kan sige, at vi sjældent har udbetalt en erstatning, som har været anvendt så visionært, fastslår Mogens Holm Jespersen.

Vi forsikrer Nordjyderne Få et tilbud af lokale assurandører på forsikringer, der passer til din hverdag i Vendsyssel. Hos os får du forsikringer, der er en tand bedre. Vi er nemme at få fat i og altid klar til at hjælpe, når du har brug for os.

private CHRISTIAN HØYER · Ring 30 67 34 50

16

erhverv CLAUS PEDERSEN · Ring 40 62 19 06

Tlf. 96 98 18 00 · himmerland-forsikring.dk

landbrug SØREN VESTERGAARD · Ring 40 62 19 07


Efter en vellykket og fejlfri aflevering af ICV’s nye værelsesfløj glæder det direktør Alex Rasmussen, at Hæstrup VVS igen er at finde blandt de håndværkere, som skal opføre en ny 736 kvm stor bygning til centret. Den nye bygning skal bl.a. rumme fodboldklubben Vendsyssel FF’s administration, velfærdsforhold mm. - Vi er meget glade for, at det igen blev Hæstrup VVS, som skal stå for VVS-entreprisen. Dygtige håndværkere er alfa og omega, når vi skal bygge, og af samme grund bruger vi også Hæstrup VVS til vores løbende service og vedligehold i centret, fortæller Alex Rasmussen. Hos Hæstrup VVS er indehaver Henrik Højmark Hansen også meget tilfreds med at modtage ordren. - Det er klart, at når vi netop har haft en rigtig god proces med både bygherre og totalentreprenør, henholdsvis ICV og Arne Andersen Vrå A/S, så glæder vi os til at komme i gang med endnu en tilbygning. Jeg var selv med som VVS’er, da centret blev opført efter branden i 2006, så det er spændende at være med til at udbygge det, som blev opført dengang. - Derudover er ICV altid et dejligt sted at komme. Vi har selv benyttet centrets faciliteter til bl.a. et stort arrangement om energibesparelser med 150 deltagere. Arrangementet blev afviklet til topkarakter, og det var også ICV, der leverede mad til vores 200 gæster i forbindelse med vores reception i 2017, fortæller Henrik Højmark Hansen.

Godt samarbejde med Hæstrup VVS

Henrik Højmark Hansen - Indehaver

Erik Lytzen a/s holder kontakten til ICV Erik Lytzen a/s er en af Nordjyllands største leverandører af tekniske løsninger som el-installation, VVS & blik, automation, ventilation og køl samt elektro. Som samarbejdspartner med byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S har Erik Lytzen a/s flere gange løst opgaver på byggeprojekter i Idrætscenter Vendsyssel. - Samarbejdet har medført, at vi bl.a. også har installeret CTS-styring af ventilation og varme i hele centret, lige som vi efterfølgende har foretaget service og drift af systemet, fortæller Martin Søndergaard, der er overmontør i el-afdelingen og blandt de fire ejere af virksomheden. - Senest har vi medvirket ved opførelsen af den ny værelsesfløj, lige som vi har skiftet belysning til LED samt styring i de to idrætshaller. Endelig har vi fået ordre på levering samt montering af lys ved den ny kunstgræsbane. - Vi har efterhånden oparbejdet et rigtigt godt samarbejde, og det er altid en fornøjelse at komme i ICV, understreger Martin Søndergaard. Han bor privat i Vrå og er sammen med familien brugere af idrætscentret.

Martin Søndergaard - Overmontør

17


WGS ruller græsset ud igen Norrköpings stadion i Sverige, fortæller Martin Høeg, der som en del af et FIFA-projekt anlagde Grønlands første kunstgræsbane. Siden er det blevet til 11 kunstgræsbaner i Grønland.

Erik Lund, Alex Rasmussen og Martin Høeg fra WGS

Når Idrætscenter Vendsyssel går i gang med at anlægge centrets anden kunstgræsbane, er det igen WGS fra Frederikshavn, der er valgt som leverandør af den grønne belægning. Og det glæder direktør og indehaver Martin Høeg, der siden 2004 har etableret kunstgræsanlæg i Danmark, Sverige, Island, Færøerne og Grønland. - Det er meget usædvanligt, at så relativt lille en by som Vrå nu får to kunstgræsbaner, og ICV har valgt fra øverste hylde. I sommerpausen etableres et tilsvarende græstæppe på IFK

Så naturligt som muligt - Siden vi begyndte at levere kunstgræs i 2004 har vi anlagt omkring 100 baner i Danmark. Udviklingen er gået på hele tiden at komme så tæt på naturligt græs som muligt, og vurderes det, at man er tæt på ca. 97-98 pct. af det naturlige græs. Med 12-15 år på bagen står nogle af de første baner overfor en tiltrængt renovering med den nyeste version af kunstgræs. De første baner var jo en nyhed, og uanset hvor de blev anlagt, så de blev brugt intensivt. Derfor er mange af dem rigtig meget slidte nu, konstaterer Martin Høeg. - Vi er rigtig glade for at komme på Idrætscenter Vendsyssel. Vi kan jo konstatere, at centret er blevet en kæmpe magnet for hele Vendsyssel, men også en særdels aktiv dynamo for udviklingen i Vrå og i lokalområdet, påpeger Martin Høeg.

Sejlstrup Entreprenørforretning lægger bund til ny kunstgræsbane Sejlstrup Entreprenørforretning spiller igen en central rolle på holdet, når spaden i uge 32 stikkes i jorden som startskud til endnu en kunstgræsbane ved Idrætscenter Vendsyssel. - Vi var med i 2013 både som entreprenør og som sponsor, og vi spiller meget gerne med på holdet igen, understreger Martin Jensen, der sammen med sin bror Anders og svoger Leif Sørensen udgør ejerkredsen bag Sejlstrup Entreprenørforretning og Vrå Mørtelværk. - Foruden den første kunstgræsbane ved ICV har vi desuden anlagt en kunstgræsbane ved Ingstrup Efterskole. Vi er den eneste entreprenørforretning i Vendsyssel, der har en grader til at rette veje og pladser af, så de er klar til belægning. En grader er nødvendig ved anlæg af fodboldbane med kunstgræs, forklarer Martin Jensen, der også har taget DBUs vejledning i anlæg af kunstgræsbaner i ed. Travlt i Vrå - Den ny kunstgræsbane bliver i øvrigt lidt større end den første, præcis 20 meter længere, tilføjer Martin Jensen, der med tilfredshed kan konstatere, at Sejlstrup Entreprenørforretning har særdeles travlt i Vrå i øjeblikket. - Vi har netop færdiggjort separatkloakeringen af Borgergade, Enghavevej, Skolegade og Vestergade, og nu er i vi allerede i gang med et tilsvarende projekt på Vestre Skolevej, V. Allé og H. C. Andersensvej. Vi har færdiggjort nedrivning på den gamle slagterigrund, hvor Arne Andersen Vrå A/S opfører boliger og dagligvarebutik. Desuden bygger vi ny vaskehal

18

Martin Jensen, Sejlstrup Entreprenørforretning sammen med Alex Rasmussen og Erik Lund

for SuperBrugsen i Vrå ved OK-tanken på Sigenvej, lige som vi i uge 42 er klar til at tage en udvidelse til 20 mio. kr. i brug på Vrå Mørtelværk. Der opfører vi yderligere anlæg til produktion af tørmørtel, som vi leverer til byggepladser i store dele af Jylland. I resten af Vendsyssel kan man møde Sejlstrup Entreprenørforretnings materiel ved bl.a. kloakeringsopgaver i Brønderslev, Skagen og Frederikshavn, fjernvarmearbejde i Brønderslev og byggemodninger i Dronninglund og Hjørring.


Hjertelig tillykke med jubilæet og ICV Sleepwell etape 2

Nordre Ringvej 7 . 9760 Vrå Tlf 98 98 19 64 . arne-andersen.dk

Nørrebro 11 . 9800 Hjørring Tlf 98 92 28 88 . brixkamp.dk

Dalsagervej 19-21 . 9850 Hirtshals Tlf 98 94 45 44 . hmu.dk

Hjørring . Frederikshavn Aalborg . Aarhus

Hæstrupvej 114 . Hæstrup . 9800 Hjørring Tlf 98 98 61 00 . haestrupvvs.dk

Untitled-4 1

07/05/18 15.12

Barfoedsvej 9800 Hjørring Hjørring Barfoedsvej 2 ·. 9800 Tlf. +45 www.lytzen.dk Tlf 65 65 99 80 00 .· lytzen.dk

19


Tillykke til Idrætscenter Vendsyssel Idrætscenter Vendsyssel har de seneste 10 år været afgørende for udviklingen i Vrå. Det store og stærke engagement både medarbejdere og bestyrelse har haft, har været en uvurderlig styrke for at kunne realisere hele den oprindelige idé med centret, og ikke mindst hvad det her efter 10 år er blevet til. Nemlig en fantastisk ramme for fælleskab, børn og fritidsliv. Det er et bevis på, at stærk lokal opbakning er afgørende, når der skal skabes gode rammer til glæde og gavn for alle. Vrå har en lang og stolt tradition for et stærkt engagement og fællesskab blandt byens borgere. I den sammenhæng spiller bestyrelsen for Idrætscenter Vendsyssel en aktiv og væsentlig rolle sammen med de øvrige foreninger og erhvervsliv i byen. Det nye skole og børnehus med et bibliotek, musisk skole og ungdomsklub i Vrå bliver placeret lige ved siden af Idrætscenter Vendsyssel. De mange faciliteter, som det nye byggeri rummer, giver sammen med idrætscentret gode rammer og uanede muligheder for læring, kultur, idræt, fritidsaktiviteter og socialt samvær, hvor alle uanset alder og interesser er velkomne. Udover at det bliver et unikt samlingssted for

20

Illustrationer af det fremtidige skole og børnehus i Vrå

borgerne i Vrå, så giver det samtidig muligheder, som alle kommunens borgere kan benytte sig af. De gode rammer, som giver et levende lokalsamfund, er der fokus på i hele kommunen. I Hirtshals er der et projekt i gang sammen med borgerne, der skal skabe sammenhæng mellem by og havn. Byens Hus i Vrensted - den tidligere skole – bliver bygget om, hvor byens private børnehave, forsamlingshus og idrætsforening bliver samlet under samme tag. Det store skovområde og dyrehave i Slotved Skov i Sindal, som fornylig i samarbejde med borgere og Naturstyrelsen, er blevet til et fantastisk friluftsområde med mange udfoldelsesmuligheder for børn og voksne. Det er alle eksempler på det store fokus, der er på - i samarbejde med borgerne - at skabe fælles løsninger, som giver muligheder for oplevelser og gode fællesskaber. Ganske som de oplevelser og fællesskaber, som vil vokse ud af det fremtidige samarbejde mellem Idrætscenter Vendsyssel og det nye byggeri i Vrå.


Erling Christensen og ICV deler de samme værdier Individuel betjening, service på et meget højt fagligt niveau og aldrig svigtende fokus på kvalitet. Værdier som Erling Christensen siden 1979 har udviklet sin møbelforretning efter. Og værdier som også Idrætscenter Vendsyssel er bygget på. - Derfor glæder det os også, at vi igennem flere år har haft et godt og professionelt samarbejde med Idrætscenter Vendsyssel. Vores løsninger passer til idrætscentrets behov og udstråler den kvalitet, som ICV gerne vil stå for, understreger Erling Christensen. Totalindretning I forbindelse med opførelsen af de 18 nye værelser i ICV SleepWell har Erling Christensen Møbler stået for en totalindretning af den ny bygning. Udover puder, senge og madrasser har Erling Christensen Møbler bl.a. leveret møbler, gulve, indvendig og udvendig solafskærmning og kreative rumdelinger i glas. - Vi har stor erfaring i helmøblering af eksempelvis konferencecentre og sportshaller og er således i stand til at tilbyde professionel og faglig rådgivning samt levere den helt rigtige løsning til den aftalte tid, siger Erling Christensen.

Tillid og tilfredshed - Vores sælgere er ikke provisionslønnet. Det betyder, at de altid har fokus på at tilbyde kunden de løsninger, der passer bedst til kundens ønsker og behov. Hos Erling Christensen Møbler er vi parat til at strække os langt for at vi sammen med kunden kan nå den bedste løsning og dermed leve op til kundens tillid og tilfredshed. - Vi løser opgaver i hele landet, men det er altid rart for os at være med til at sætte et fingeraftryk på spændende lokale opgaver og vise, at vi også har kompetencerne til at løse kundernes behov også i nærområdet, understreger Erling Christensen, der glæder sig over, at en af møbelhusets tidligere lærlinge, Christian Gustavsen, er vendt tilbage til Erling Christensen Møbler. Nu med titel af erhvervschef.

Erling Christensen begyndte i 1979 at købe og sælge brugte møbler fra privatadressen i Hørmested. I dag er Erling Christensen Møbler med over 10.000 kvm udstilling og mere end 40 ansatte blandt Danmarks største privatejede bolighuse, hvor møblerne gennem årene har fået selskab af alt til boligindretning, maling, tøj og specialprodukter.

21


Tilliden går begge veje - Jeg har arbejdet i flere SuperBrugser, og her har det bestemt ikke altid været en selvfølge, at virksomheder i byen handler med hinanden. Men sådan er det i Vrå. Her går tilliden begge veje, og det er en stor fornøjelse. Sådan siger uddeler i SuperBrugsen i Vrå, Rasmus Severinsen. Han tiltrådte sit nye job den 1. juni sidste år og leverer øl og sodavand til Idrætscenter Vendsyssel, hvor han har den daglige kontakt til køkkenchef Morten Villadsen. - Vi holder tæt kontakt, og hvis idrætscentret har et pludseligt opstået behov, så gør vi naturligvis vores yderste for at efterkomme ønskerne, smiler Rasmus Severinsen, der selvfølgelig også benytter ICV til SuperBrugsens arrangementer. - Vi holder vores årlige generalforsamlinger i ICV, lige som vi har arrangeret fælles vinsmagning med idrætscentret. Den ny uddeler kom til Vrå og så på den i øvrigt veldrevne dagligvareforretning med nye øjne. - Jeg har selvfølgelig min måde at drive forretningen på, og god service er et af mine fokusområder. Kunderne skal føle sig velkomne. De skal komme her, fordi de har lyst til det, påpeger Rasmus Severinsen. Køkkenchef sammen med uddeler Rasmus Severinsen

Fysioterapi i ICV er ren win-win Efter nogle års tilløb flyttede fysioterapeut Kim Harlund den 1. februar 2018 sin klinik fra Østergade til Idrætscenter Vendsyssel. Og det har på alle måder været en god beslutning. For Kim Harlund og for ICV. - Beslutningen har været ren win-win. Jeg har allerede oplevet en mærkbar positiv udvikling i min klinik, og ICV kan nu tilbyde professionel hjælp af en uddannet fysioterapeut i motionscentret, påpeger Kim Harlund, der netop har gennemført DGIs fitness-uddannelse. Solid kundekreds Kim Harlund har drevet Klinik for Fysioterapi i Vrå siden 1990 og har således oparbejdet en solid kundekreds gennem snart 30 år. Med den succes, som Idrætscenter Vendsyssel har oplevet de seneste 10 år, kunne han godt se et potentiale i at komme tættere på aktiviteterne i ICV. - For de unge, aktive idrætsudøvere i ICV er det en fordel, at de har en professionel fysioterapeut tæt på til at hjælpe dem, hvis de er uheldige og bliver skadet, men i centret kommer også mange friske pensionister, som benytter motionscentret og ICVs øvrige faciliteter, og som nu kan få sundhedsfaglig korrekt hjælp til at få det optimale ud af maskiner og redskaber i forhold til deres alder, siger Kim Harlund, der desuden nu har mulighed for at benytte et professionelt motionscenter i sit

22

behandlingstilbud af patienterne. - Jeg har fået en markant forøgelse af patienter, som er afsluttet på Sundhedscenter Hjørring, samt en voksende gruppe af eksempelvis kronikere, forklarer fysioterapeuten, som glæder sig over både at have skiftet gamle og utidssvarende lokaler ud med nye og moderne samt over, at klinikken i ICV har opnået meget større synlighed.


Lyset er en oplevelse i ICV Et besøg i Idrætscenter Vendsyssel skal være en oplevelse. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilket lys der strømmer gæster og sportsudøvere i møde. - Lyset i ICV er en oplevelse i sig selv, og centret har valgt en kundetilpasset løsning, som er en af de eneste i Danmark, forklarer administrerende direktør i LITE A/S i Nørresundby, Lars Andersen, der allerede for fire år siden skiftede alle armaturer i ICV til første generations LED. Nu er lyset skiftet endnu engang til en endnu mere avanceret løsning. - Idrætscentret har tilvalgt et showmodul, som gør lyset til en ekstra oplevelse. Selv om systemet er avanceret, er det meget brugervenligt og kan styres fra en iPad. Herfra kan medarbejderne tilpasse lyset til omgivelserne. Lyset kan f. eks. blinke i takt til musik. Det kan indstilles som følgelys, når spillerne løber på banen til en håndboldskamp. Eller det kan

f.eks. dæmpes sektionsvis, således at der fuldt lys på scenen, mens lyset dæmpes i salen, fortæller Lars Andersen. Professionel leverandør LITE A/S er professionel leverandør af komplette innovative og specialbyggede belysningsløsninger til indendørs og udendørs brug. Kunderne er typisk kommuner, som efterspørger professionelle løsninger til gadebelysning, eller skoler eller institutioner, som ønsker energirigtige løsninger. LITE A/S råder over en faglig kompetent stab af medarbejdere, som er i stand til at rådgive og pege på de mest optimale løsninger for kunderne. LITE A/S leverede lyskilder, da ICV etablerede centrets første kunstgræsbane, og det er også det nordjyske firma, der skal levere lyset til den næste kunstgræsbane.

Faglig sparring med til at nå topresultater Med en årelang erfaring som salgsdirektør i softwarevirksomheden Targit og gennem et tillidsfyldt og empatisk samarbejde tilbyder Flemming Madsen at være den katalysator, som med afsæt i ledelsens og medarbejdernes egne kompetencer kan forløse virksomhedens potentiale. Flemming Madsen er en erfarne forretningsmand, der som salgsdirektør var med til at udvikle Targit til en verdensomspændende virksomhed med en trecifret millionomsætning. De seneste fire år har Flemming Madsen rådgivet virksomhedsledere bl.a. med baggrund i sine egne erfaringer med topledelse, strategi og personale. Katalysator - Virksomheden har som oftest selv svaret i kraft af egne kompetencer, men jeg kan som udefrakommende se på virk-

somheden med nye øjne og pege på veje til at få potentialet forløst, siger Flemming Madsen. - Jeg synes, at det har været særdeles gavnligt for mig og for medarbejderne at få talt med én, som selv har været en del af en kraftigt voksende organisation. Jeg har bl.a. fået råd til, hvordan jeg skal uddelegere noget af ansvaret, hvem der skal overtage opgaverne og hvordan de skal løses, og det er tydeligt, at Flemming Madsen har både erfaring og kompetence, understreger Alex Rasmussen. Idrætscenter Vendsyssel og Flemming Management har indgået en tre-årig aftale, hvor Flemming Madsen både rådgiver centerdirektør Alex Rasmussen og styrker organisationens mellemledere.

23


Tillykke med

jubilæet og 10 år i Vrå København, Gammel Strand København, Rådhuspladsen

Lønstrup

Skagen

Hirtshals

Sindal

Hjørring

Frederikshavn

Vrå Saltum

Sæby Jerslev Brønderslev

Pandrup

Klokkerholm

Aabybro

Gør som Idrætscenter Vendsyssel - bliv kunde i en lokal og handlekraftig sparekasse, hvor der er plads til individuelle løsninger samt personlig og nærværende kontakt.

Fjerritslev

Vester Hassing Ulsted

Brovst Aalborg Vest

Aalborg Centrum

Hals

Snedsted Bedsted Hadsund Hobro

Hvidbjerg

Mariager

Lem Skive

Find en afdeling på www.sparv.dk - tæt på dig

Lemvig Struer

Vinderup

Vrå afdeling Østergade 15 9760 Vrå 82 22 98 00

Sund fornuft 24

www.sparv.dk

Profile for Michael Bermann

Idrætscenter Vendsyssel 10 års jubilæum  

Idrætscenter Vendsyssel 10 års jubilæum