Page 81

KJØKKEN | 081

Mano Veda kjøkken Kvik design skuffe

er ikke for avansert for noen og det ser svært delikat ut – passende for et kjøkken i 2012. Det som også har vekt stor oppsikt siste tiden er de nye designskuffene på kjøkkenløsningene fra Kvik. De nye designskuffene har helt hvitt interiør og er utstyrt med matterte glassider som gir kjøkkenskuffene dine ekstra kvalitet og design. Dessuten er skuffene 50% høyere enn Kviks eksisterende høye skuffer, noe som også forbedrer funksjonaliteten.

En innovasjon som har vært en tid i markedet men som nå har fått nytt fokus er kokende vann direkte fra egen krane. Det nye alt-i-ett kranløsningen fra Quooker gir deg nemlig rent, kokende vann rett fra kranen.

minutter, fastslår Gro og viser frem den utstilte modellen i butikken.

Quooker er en barnesikret ekstra vannkran som gir friskt kokende vann øyeblikkelig. Kranen kan plasseres i vasken eller på kjøkkenbenken, mens beholderen som hører til settes i skapet under.

En annen snerten sak som ikke minst vil fange oppmerksomheten til de som liker fremtidens teknologi er den nye induksjonstoppen fra Siemens. Den har faktsik bare èn stor induksjons-sone som registrerer hvor du setter pannen og hvor stor den er. Så har du en stor og fin lcd-skjerm der du styrer temperatur og plassering – på størrelse med en iphone.

- Dette er veldig i tiden nå og det er svært praktisk. Ikke minst så sparer man både vann og energi i tillegg. En tre liters beholder står montert under benken og skulle man bruke mer enn tre liter ås varmer man opp en full tank i løpet av 15

- Nå har man faktisk ingen begrensning når det gjelder størrelsen på kjele. Og disse er dessuten rimeligere på pris enn de som fantes på markedet fra før. Vil garantert vekke oppsikt og er veldig praktisk, forklarer daglig leder og demonstrerer bruken. Det

Ikke bare kjøkken

Selv om de fleste tenker kjøkken når de hører Kvik så er det enda mer å hente til hus og hjem. Skyvedørsgarderober i god kvalitet kjøres det til stadighet kampanje på, og da er det ikke uvanlig med 40% rabatt – noe som skulle appellere til de fleste sunnmøringer. Ellers har Kvik også fokus på bad og der er det du som bestemmer - Vi lar kundene designe sitt eget bad på samme måte som kjøkken. Vi kaller konseptet smarte bad – og du kan laste ned tegneprogrammet Kvik 3D gratis og sette i gang med det samme. Mye spennende å se, mange kreative løsninger – og du er arkitekten, avslutter Gro A. Thoresen hos Kvik Ålesund.

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement