Page 80

KJØKKEN | 080

KJØKKENET I SENTRUM AV HJEMMET

Innovative løsninger med fokus på fremtiden har på ingen måte gått av moten hos Kvik i Ålesund. Kjøkken, garderobe og bad får ny mening. Og for deg som vil gjøre noe med hjertet i hjemmet er dette første stoppested. Du vil garantert bli positivt overrasket.

KJØKKEN

Tekst og foto: Runar Andersen

For det er nemlig mye nytt som gjør boligen din enda mer attraktiv i et hett marked. Det er selvsagt ikke sikkert at du skal selge eller skifte bolig, men et nytt kjøkken vil garantert løfte atmosfæren i huset og gjøre det spennende å være kokk i egen bolig.

- Vi har opplevd en fantastisk respons på løsningene vi leverer og det er spennende å drive med kjøkken i 2012. Vi har ansatt flere i løpet av det siste året og det ser ikke ut til å bremse opp på noen måte, smiler daglig leder Gro A. Thoresen hos Kvik i Nordre Holen 15.

I gamle dager hadde kjøkkenet en sentral plass i hjemmet og var et naturlig samlingspunkt for familien i hverdagen. Etter hvert som det moderne samfunnet etablerte seg ble fokuset flyttet og kjøkkenet ble nedprioritert på mange måter. Dette gjenspeilte seg både i størrelse og utførelse. Men i dag har selve hjertet i huset fått tilbake den sentrale plassen i sentrum av boligen.

Allerede når jeg kommer inn i butikken blir jeg møtt av en ny utstilling som viser det siste av det siste i 2012. Alt fra nye moderne løsninger til tidløse minimalistiske utførelser står utstilt i herlig harmoni – uten et eneste spor av regnskog. - Vi har kvittet oss fullstendig med alt som hadde med regnskog-materialer å gjøre.

Her står de ansatte bak et Mano kjøkken. Fra venstre: Christian H. Haugsbø, Irene Sjursen og Ingrid Hatlemark

Nå er det kun treverk som ikke utgjør noen fare for verdens regnskoger, fastslår Gro og viser frem en helt ny frittstående kjøkkeny i bambustre – perfekt der det kan bli vått i ny og ne.

Det nye

Stadig dukker det opp løsninger som gjør livet enklere og jobben på kjøkkenet mer effektivt. Skjønt skal det jo være en trivelig opplevelse å lage mat, eller andre ting som man like godt kan gjøre på kjøkkenet som andre steder. Det er nemlig her det meste skjer i løpet av en dag – det er her det pulserer, i hjertet av hjemmet.

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement