Page 74

MOTE | 074

ZIZZI

For bare 10 år siden måtte norske kvinner med kurver lete forgjeves etter smarte og feminine klær som kledde figuren deres perfekt. Tekst: Zizzi | Foto: Bjørn Sindre Høydalsvik

- I 2002, da Zizzi åpnet den første butikken, var det vanskelig å finne moteriktige plus size-klær i Norge. Klær i størrelse 4256 var alt sammen nærmest i teltfasong, sier Store Manager Anne Kristin Dahlen hos Zizzi Molde Det har heldigvis forandret seg. På det tiende året designer Zizzi motekolleksjoner med fokus på perfekt passform til konkurransedyktige priser. I dag har kjeden mer enn 120 butikker i hele Norden. Suksessen skyldes merkets utgangspunkt, at enhver kvinne – uansett høyde og vidde– ha rett til moteriktige klær som hun tar seg godt ut i.

MOTE

Veiledning er viktig

- I Norden har vi kanskje ligget litt etter USA og Sør-Europa når det dreier seg om at det er helt OK å vise kurver. Men det er etter hvert blitt aksept for at skjønnhet kommer i mange størrelser - og at virkelighetens kvinnekropp sjeldent ses i den kulørte pressen, sier Anne Kristin Dahlen. Hun påpeker at hemmeligheten bak Zizzis suksess er veiledningen av den enkelte kvinnen. - Vi fokuserer på at våre kunder skal føle seg velkomne, så de får en positiv shopping-opplevelse og merker at vi setter vår ære i å finne den helt riktige stilen til nettopp deres kroppsfasong, avslutter hun, og ønsker nye og gamle kunder velkommen innom for en hyggelig handel.

Butikksjef Anne Kristin Dahlen

Zizzi butikken på Amfi Roseby

Bymagasinet Molde  
Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement