Page 70

SPA | 070

TID FOR SEG SELV

I Moldebadets fjerde etasje finner vi Cosmopol Spa, et sydende spa med dufter av avslapping og rekreasjon. Her, avstengt fra verden omkring, er det lov å la tankene fly av sted og bare være. Her er det bare velvære! Tekst og foto Bjørn Sindre Høydalsvik

Behanding og velvære

Cosmopol Spa startet for to og et halvt år siden, nærmere bestemt i mai 2010. Siden oppstarten har pågangen vært god, flere får øynene opp for at timer for seg selv er viktig i en travel hverdag. Det skaper overskudd til resten av livet. Her er det lov å la tankene fly av sted og bare være.

SPA

Eier og daglig leder Henriette Nås viser stolt frem lokalene sine. - Vi tenker oss som et spa med to avdelinger egentlig, en velværedel og en behandlingsdel. Behandling er den aktive delen av tilbudet, mens velværedelen er mer ro, hvile og rekreasjon. Begge er like viktige for oss, de utfyller hverandre godt. Kundene setter stor pris på å kunne slappe av i varmebassenget eller i en av våre badstuer før en fotpleie eller massasje.

Vidunderlige behandlinger

Lokalet gir umiddelbart en avslappende stemning ute i behandlingsdelen. Hele 6 rom inkludert en tyrkisk hammam står til disposisjon, kapasiteten er med andre ord god. Nytt av i år har de fått franske Decleor som hovedleverandør. De inngår i de fleste av behandlingene. - Dette er dyptvirkende aromaterapiprodukter som gir vidunderlige behandlinger. Og kundene elsker det. Decléor er seriøse aktører som utvikler sine produkter etter strenge krav til ingrediensene og bestrever seg etter beste evne å tilby parabenfrie produkter.

Behagelig avslutting på uken

Tar vi turen inn i velværeavdeligen blir vi møtt med en dempet atmosfære som lar stresset vike fra kroppen. Avdelingen har et stort basseng med deilig varmt vann, badstue, tyrkisk dampbad og hammam. Mellom bad og badstue kan en kjøle seg ned med en deilig oppkvikkende isdusj. Etterpå kan en roe ned i relaxsonen. Her

finner en ikke store vinduer, her skal man koble av alle inntrykk og koble på ro og hvile. - Dette er en fantastisk måte å avslutte en stressende uke på. Det er noe jeg gjør hver fredag, sammen med kjæresten, forteller Henriette.

Komplett velværesenter

- Flere og flere firma ser også dette som et viktig bidrag for sine ansatte. De setter gjerne opp konto, slik at medarbeiderne kan hygge seg og få energi utenom arbeidstiden. Dette kommer også arbeidsplassen til gode med arbeidere som er i harmoni og får utløp for stress. Og de ansatte vet å sette pris på dette tilbudet. Kombinert med trening vil dette gi redusert sykefravær med tanke på stressrelaterte problemer. Noen bedrifter tar også turen som en avslutting på kurs i hotellet. - Det er vanlig med kommentarer som dette var godt, hvorfor har jeg ikke gjort dette før. Mange kommer så igjen på eget initiativ, avslutter Henriette. Cosmopol Spa er et komplett spa med alt som en moderne hudpleiesalong og velværesenter kan tilby. Gled deg til å ta turen, du vil ikke bli skuffet. Hva med å gi bort velvære til noen du er glad i til jul?

Henriette og Mark nyter velværesenteret ved Cosmopol Spa

Carina, en av våre hyggelige ansatte

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement