Page 67

VELVÆRE | 067 Hun har aldri vært redd for å ta i bruk ny teknologi på en seriøs måte. Og i et marked som er oversvømmet av tilbud vet hun hva man skal prioritere og ikke.

Nå går vi mot vintersesongen og julen er like rundt hjørnet. Da kan det være en fin ting å unne seg litt luksus eller gi det i gave til noen du vet trenger det.

- Jeg har alltid vært tidlig ute med bruk av produkter og teknologi som jeg har sett har stort potensiale. Vi var først ute med solarium i hele Møre og Romsdal. Vi var også først ute med kunstige øyevipper og negler, forklarer hun og viser frem produkter som i dag blir brukt over hele verden.

- Et gavekort vil garantert varme. Aromaterapi og massasje er alltid populært. Fotpleie kan også være en nødvendighet og er for alle som trenger det enten man er dame eller mann. Vi er klare til å gi deg og dine en førsteklasses behandling, avslutter Frøydis Orten Stokke hos Femina i Molde.

Og utvalget i produkter er stort både til han og henne. Det er nemlig ikke bare damer som tenker velvære for kroppen sin i 2012. - Vi ser selvsagt en økende trend av menn som også vil ta behandlinger og det er kjekt. Det kan være alt fra fotpleie til massasje på stive skuldre. Viktigheten av å komme seg bort fra den travle hverdagen har blitt større og her får man koble helt av, forklarer daglig leder.

Vintersesong

Vinteren bringer mørke og kulde innover vårt langstrakte land. Og mange nytter muligheten til å gi seg selv det lille ekstra når gradestokken kryper seg under null. Å forebygge helsa er slett ingen dum investering. Det viser seg at den økende andelen av stillesittende jobber skaper mer stress og gir stiv muskulatur. - Ren velvære har blitt viktigere. Enten klassisk massasje eller aromaterapi. Vi ser at statisk arbeid gir stive skuldre og muskelknuter i hele kroppen. Da kan en god massasje være det som må til. Ellers tilbyr vi også aromaterapi og stenterapi som er massasje med varme lavastener og tilpassede aromaoljer – en drømmebehandling, smiler Frøydis. Utvalget av behandlinger går fra ulike typer massasjer til terapi av hud. Ulike typer laserbehandling av akner har god effekt, og mange opplever å få en ren og fin hud etter å ha vært plaget i lengre tid. I tillegg til over 30 ulike ansiktsbehandlinger tilbyr også Femina fot-terapi og pedikyr. Hårfjerning er også på tilbuds listen enten man vil gjøre det permanent eller sesongbasert. - Vi driver også med proffesjonell make-up tjenester for både brud og andre typer pynting. Skal man klargjøres for den store dagen kan man få en drømmestart hos oss, og vi bruker for øvrig mineral make-up som er hudpleiende i seg selv. Dette er samme type sminke som brukes i tv- og filmproduksjoner – veldig god på all slags hud. Vi tilbyr også permanent make-up der vi tatoverer på eye-liner, bryn eller leppekonturer, forklarer Frøydis videre.

Frøydis viser frem produkter som selges ved Femina

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement