Page 63

| 063

Fakta:

VIA i Molde består av 2 avdelinger, VIA Tours for ferie- og fritidsreiser og VIA Egencia for forretningsreiser. Til sammen 5 ansatte på 4,8 årsverk. Total omsetning for 2012 forventes å bli ca. 66 millioner. Byrået er heleid av VIA Ålesund (Partner Reisebyrå AS). Fom 1.1.2013 er selskapene fusjonert sammen og forventet omsetning totalt i 2013 er satt til 180 mil.

Kan hende jeg seiler min skute på grunn, men så er det dog deilig å fare!.... H. Ibsen

Tips 1.

Kombinasjonsreiser er en kjempefin måte å dele opp ferien på. Et tips til alle som synes 1 uke er for kort og 2 uker for lenge eller for de som vil bli kjent på enda flere nye steder. Del opp ferien og kombiner 1 uke på hvert sted, 2 forskjellige øyer eller 2 steder på samme øy/sted.

2.

Skal du foreta din livs reise, den ene som overgår alt, unn deg en tema-reise med profesjonelle reiseledere hvor alt er tilrettelagt og forhåndsbestilt. Da er det bare å nyte.

Fellestur i Middelhavet –

greske øyer inkl. Venezia og Dubrovnik VIA Tours i Molde vil i samarbeid med RCCL arrangere en fellestur fra Molde med egen reiseleder. Turen har avreise 07. september 2013 og starter i Venezia hvor vi sjekker inn på «Splendour of the seas», videre går cruiset til Dubrovnik-KorfuSantorini-Athen-Katakolon og tilbake til Venezia.

VIA Tours hjelper deg med ferien som passer deg, enten det er på fine sandstrender eller aktiv ferie i fjellet.

F.v. Mette Hostad Sylte og Astrid Tomren.

Bymagasinet Molde  
Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement