Page 51

| 051

veien og ringer veihjelp. På havet er det litt mer ukomfortabelt å miste motorkraften. De har derfor valgt tre solide og driftssikre merker, Volvo Penta, Yanmar og Yamaha. Alle med sine unike egenskaper. - I tillegg til motorbytter gjør vi også reparasjoner og service på innbords og påhengsmotorer, vi gjør også glassfiberreparasjoner og andre skadereparasjoner. I tillegg til dette har de service og reparasjon av dieselvarmere. - For at kunden skal slippe å ta med seg båten for mindre reparasjoner har vi servicebiler som reiser rundt i fylket.

Store på tilbehør

Spectra Marine er største forhandler av Raymarine navigasjonsutstyr i Norge, og fikk utmerkelser fra Raymarine for det. - Raymarine er ledende innen navigasjon. Å oppgradere navigasjonsutstyret er å investere i sikkerhet og komfort. Navigasjon er som Tv´n hjemme, den slutter ikke å virke, men det kommer bedre utstyr på markedet. De nye løsningene er sikrere og enklere å bruke. Noen går til anskaffelse av en hel rekke ekstrautstyr, som for eksempel nattkamera. Til god hjelp for de som ønsker å bruke båten også i de mørke månedene. Spectra Marine er med i Best Marin, som er et kjedesamarbeid mellom 18 butikker

over hele landet. Større innkjøp gir bedre betingelser og kommer kundene til gode. I Molde har Spectra Marine en stor og rikholdig butikk for det meste innen båt og sjøliv.

Spesialkompetanse

- Spectra Marine har ansatte med spesialkompetanse innen de fleste fagfelt som behøves for å utføre reparasjoner og oppgradering i en båt. Vi lar våre medarbeidere få jobbe og utvikle seg innen sine

fagområder, samtidig som de er veldig gode sammen som et team. Nå som vinteren er på vei kan vi trygt levere båten over til Spectra Marine, om det er ny motor eller annet utstyr som står på ønskelisten, de vet hva som skal til for at din båt skal få den beste pleie. Som de sier – bruk vinteren. Så kan vi bruke våren og sommeren til det båten skal brukes til - Hygge!

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement