Page 45

Bris

| 045

et totaltilbud for kroppen

Treningssenter Vi har et topp moderne treningsareal med svært moderne utstyr, i lyse trivelige lokaler med god ventilasjon. Gruppesalene for spinning og aerobic mm gir mulighet for stor treningsvariasjon. Hos oss skal det være både morsomt og utfordrende å tren trene. Vi hjelper DEG til økt fysisk aktivitet og bedre helse!

Fysioterapiavdeling Bris Fysioterapi er samlokalisert med BRIS Treningssenter, og består av 4 erfarne og faglig dyktige fysioterapeuter. Vi tilbyr behandlig av alle typer muskel/skjelettlidelser, med fokus på aktiv rehabilitering og forebyggende behandling og trening. Ring 71251552 for mer mer info og timebooking.

Lei av å være periodetrener?? Har du vansker med motivasjon, knapphet på tid eller lyst til å lære mer om trening? Da kan en PT pakke være løsningen! Få hjelp til å komme igang med riktig og effektiv trening som er tilpasset dine forutsetninger og mål. Vi GARANTERER fremgang!

KAMPANJE UT ÅRET

Kjøp 10 PT-timer P a kr 5500, få 2 GRATIS på kjøpet.

Bris er et lekkert og moderne treningssenter, i samme bygg som Moldebadet og Cosmopol SPA

www.bris-trening.no Gideonvegen 1, 6412 Molde Tlf 71 20 33 00 E-post post@bris-trening.no

Velværekonsept Servicen SKAL være god hos oss. Vi er alltid bemannet både i resepsjon og med kompetent instruktør(e) i treningsavdelingen. Våre lokaler innbyr til en velværeopplevelse med rene, smakfulle garderober. Vi har egen solariumsavdeling med moderne og gode sole soler, samt mulighet for direkteinngang til Cosmopol SPA.

Bymagasinet Molde  
Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement