Page 23

GULLSMED | 023

Hverdag og fest

Jul og vinter er høysesong for julebord og andre festligheter. Det betyr nye kjoler og festklær til alle anledninger. For å komplettere antrekket er tilbehør viktig. Smykker, klokker og en liten clutch-veske til henne med plass til de viktigste tingene kan gi det hele et ekstra lite løft. For ham er uten tvil en tøff herreklokke det som skal til for å få et matcho uttrykk. Du finner et rikt utvalg besmykning med spennende kombinasjoner hos Aseco. Hvitt gull og diamanter er som nevnt svært populært. Gult gull kommer i større grad etter hvert og man kan antyde trendene som er på vei - Vi ser det blant annet i accessories som belter og klokker. Gult gull er på vei tilbake og vi kommer nok til å se det i større grad i årene som kommer, smiler Eva.

- Vi har et rikt utvalg for både han og henne. Ellers er det mye nytt og spennende som har ankommet butikken for sesongen, så ta gjerne turen innom for en kikk, avslutter Butikksjef Eva Bente Morewood på Aseco Amfi Roseby.

GULLSMED

Rimeligere motesmykker gir deg også muligheten til å variere oftere. Her finner vi blant annet Snø of Sweden og Next2 som er i vinden. Dette er rimelige motesmykker som kommer med nye kolleksjoner to ganger i året og følger det aller siste i farger og trender.

Bymagasinet Molde  
Bymagasinet Molde  

Bymagasinet Molde 4 vinteren

Advertisement